Divat

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Avatar
@Sonny
Hozzászólások: 604
Csatlakozott: 2013. május 6., hétfő 20:15
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

Re: Divat

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. július 3., szerda 18:48

miró írta:bocs,de a másikat már nem tudom szerkeszteni,de lenne egy kérdésem.

meghagytam a borostám,és most már elég hosszú,az lenne a kérdésem hogy hogy tudom ezt úgy tartani hogy igényes maradjon és rendezett,tehát ne olyan mint egy csöves...gondolok itt pl az olasz válogatottra,szinte mindenkinek van.hosszú,de látszik hogy gondozva van.
Én már lassan 1,5 éve vagyok borostás állandóan. :) A babaarcot én is rühellem. 2 jó megoldás is létezik az ápolt borostára az egyik a hajvágó gép, a másik pedig a szakállvágó(nem villanyborotva),ami speciál pont a borostára van kitalálva. Mind a hajvágó, mind a szakállvágó igényes borostát hagy maga után,a különbség annyi,hogy a szakállvágónál jobban tudsz játszani a hosszával. Ha nincs se hajnyíró géped,se szakállvágód,akkor javaslom,hogy egy szakállvágóra ruházz be, árban szinte ugyan az mint egy hajvágó és mivel direkt erre a célra van kicsit könnyebb elérni vele azt a fazont, hosszt amit szeretnél. Nekem egy Remington szakállvágóm van nem volt túl drága és tökéletes. Innen tudsz szemezgetni: http://www.argep.hu/trend/REMI/Remingto ... lvago.html Az enyém az olcsóbb fajtából való 5000 Ft,volt és teljesen jó, szerintem fölösleges a drágábbat megvenni 2-3 szoros áron,mert nem hinném,hogy annyival többet tud nyújtani.
Remélem segítettem, és sorry ha kicsit hosszúra fogtam. :D

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8196
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Divat

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 3., szerda 18:45

a Boráros téri adidas bolt
ennek nincs webshopja? :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Avatar
peti_madrid
Hozzászólások: 1255
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:28
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

Re: Divat

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 3., szerda 18:43

Most rendeltem :mrgreen:

2-t rendeltem (L és XL), mert félek, hogy rövid lesz az ujja az L-esnek. Ha esetleg valakit érdekelne a másik darab, akkor írjon egy privát üzenetet. Ha nem, akkor visszaküldöm majd a feleslegessé vált darabot.

Avatar
nmate
Hozzászólások: 13781
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:24
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Divat

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 3., szerda 18:19

legendary írta:Amúgy a Boráros téri adidas boltban érdemes focicipőket is venni, ha nem hagytam volna abba 4 éve, brutális bevásárlást rendeznék. A neonzöld (RvP által is használt) Predator, de a legminőségibb kiadásban (tehát legjobb anyag, talpbetét, miegymás, nem a 15ezres változat), fém stoplikkal (cserélhető) kerül 25-be 60 helyett.
3 év alatt 10ezerből a 9. csukámat használom, és 2 kivételével ott vettem (cseréltem vissza) őket :lol: Az első kettő intersportos, de ott az árát kértem vissza, mert nem volt normális csuka.

legendary
Hozzászólások: 175
Csatlakozott: 2013. május 21., kedd 0:08

Re: Divat

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. július 3., szerda 18:06

hú... nem próbáltad megnevelni?
Esélytelen, lemondtam róla. :mrgreen:

Ő ezt a "csajozást oktató és versenyszinten űző", puának nevezett faj tagja, szóval eleve reménytelen a gyerek. Órákat tudnék mesélni róla, inkább nem kezdek bele. :roll:

Amúgy a Boráros téri adidas boltban érdemes focicipőket is venni, ha nem hagytam volna abba 4 éve, brutális bevásárlást rendeznék. A neonzöld (RvP által is használt) Predator, de a legminőségibb kiadásban (tehát legjobb anyag, talpbetét, miegymás, nem a 15ezres változat), fém stoplikkal (cserélhető) kerül 25-be 60 helyett.

Igazából minden típust (még a legújabbakat is) be lehet szerezni 30 alatt, amikor a rendes bolti áruk 50 körül mozog.

Avatar
'shutterisland
Hozzászólások: 8396
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 1:45
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Tartózkodási hely: UK

Re: Divat

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 3., szerda 18:04

Szerintem az igazság a kettő között van.

Én is szánalmasnak tartom az igénytelenséget, amikor olyanokat látok az utcán, akik zsíros, ápolatlan hajjal, arccal, ruházatban jelennek meg. Egyszerűen nem törődnek magukkal, úgy érzik, férfiként erre semmi szükség.

Ugyanakkor a metroszexualitás irányába se kéne elmenni, hogy fél óráig a tükör előtt produkáljuk magunkat. Nekem öcsém volt (vagy még mindig) ilyen, reggel fél6-kor kelt suli előtt, hajat mosott, hajszárítás, zselézés, vaxolás, majd hajlakk. Konkrétan egy Robert Pattinson-sérót lőtt magának.
az okés, de szerintem itt (vagyis én nem úgy vettem le, hogy lenne) nincsenek olyan arcok, akik a második véglethez tartoznak.
az meg, hogy valaki egy céer vagy ramos frizurához hasonlót vágat, és ha már olyasmire vágatja, akkor szán is rá reggelente néhány percet, hogy beállítsa, nem gáz.

Valaki írta korábban, hogy aki jól néz ki, annak felesleges a nagyon divatos haj, aki meg nem néz ki jól, annak meg mindegy. Ezzel nagyjából egyet is értek.
azért ez így nagyon le van butítva.
maradjunk annyiban, hogy nem attól lesz valaki jó pali, hogy jó a haja vagy jó ruhákban jár, de nagyon sokat javít a helyzetén, hogy ha már nem egy jóképű gyerek, legalább próbálja kompenzálni valamivel.
még mindig több esélye van csajokat összekapni, mintha most azért, mert amúgy se jóképű, leszarná az egész megjelenését.

a másik meg az, hogy egy bmw slusszkulcs úgyis többet ér. :lol:

lobo
Hozzászólások: 13
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 17:40
Kedvenc játékosaid: Zinédine Yazid Zidane, Raúl González Blanco, Sergio Ramos García, Raphaël Varane, Iker Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Divat

HozzászólásSzerző: lobo » 2013. július 3., szerda 17:14

legendary írta: Más:
Tönkrement a tavaly nyáron vásárolt Nike sneekerem (jellemző -.-), tehát muszáj volt beújítani egy másikat.

Végül erre esett a választás:
http://afew-good-things.com/bilder/Adid ... Rot-02.jpg

A Boráros téren van egy remek adidas outlet, nagyon jó áron lehet vásárolni ott bármit. Csütörtökönként 30% kedvezmény van a termékekre, így ehhez a darabhoz végül 15 ezer helyett 10,5 ezerért jutottam hozzá. :agree:

Nagyon megéri ellátogatni oda szerintem.
Borárosi üzletet én is csak ajánlani tudom nincs olyan hét hogy ne legyen valami akció. Ugyanilyen cipőt vettem egy pár hónapja igaz akkor még 15 ezer volt habár már akkor is akciós volt 20 pár ezer forintról. Szóval érdemes oda benézni. :)

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Divat

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 3., szerda 17:10

legendary: jó a csuka, és köszi a tippet.
abszolút egyetértek veled amúgy a metroszexualitás-normális magunkkal való törődéssel kapcsolatban, és abban is van valami igazság, hogy aki jól néz ki, annak nem kell ennyit igazgatnia magán, bár a kopaszság például sokakat kegyetlenül elrondítana :)
ilyen, reggel fél6-kor kelt suli előtt, hajat mosott, hajszárítás, zselézés, vaxolás, majd hajlakk. Konkrétan egy Robert Pattinson-sérót lőtt magának. Néha még alapozót is tolt a képére. Persze minden nap ing vagy rikító póló, kölni ezerrel
hú... nem próbáltad megnevelni? :/

legendary
Hozzászólások: 175
Csatlakozott: 2013. május 21., kedd 0:08

Re: Divat

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. július 3., szerda 17:02

'shutterisland írta:jah, mert akinek valamilyen stílusra van vágva a haja, az egyből páwa.
fuck logic.
Szerintem az igazság a kettő között van.

Én is szánalmasnak tartom az igénytelenséget, amikor olyanokat látok az utcán, akik zsíros, ápolatlan hajjal, arccal, ruházatban jelennek meg. Egyszerűen nem törődnek magukkal, úgy érzik, férfiként erre semmi szükség.

Ugyanakkor a metroszexualitás irányába se kéne elmenni, hogy fél óráig a tükör előtt produkáljuk magunkat. Nekem öcsém volt (vagy még mindig) ilyen, reggel fél6-kor kelt suli előtt, hajat mosott, hajszárítás, zselézés, vaxolás, majd hajlakk. Konkrétan egy Robert Pattinson-sérót lőtt magának. Néha még alapozót is tolt a képére. Persze minden nap ing vagy rikító póló, kölni ezerrel. Ez már legalább annyira gáz, mint az igénytelenség.

Nekem a hajam annyi, hogy minden reggel fürdök, akkor hajat is mosok, hajszárítás után gyorsan kócosra, lazára zselézem a hajam fél perc alatt és kész. Az egyik legszánalmasabb dolog szerintem, amikor egy lány nem tud beletúrni egy fiú hajába, mert "elállítódik, újra kell akkor csinálni az egészet". Ugyanez erős szél és eső esetében is. A sapka pedig a biztos halál számukra. Na, ez az, amitől rosszul vagyok. Legyen már meg egyfajta lazaság ilyen téren.

Valaki írta korábban, hogy aki jól néz ki, annak felesleges a nagyon divatos haj, aki meg nem néz ki jól, annak meg mindegy. Ezzel nagyjából egyet is értek. Nyilván jó, ha áldozol 1-2 percet a hajadra is, de ennyi, nem több. Nem kifutón vagy, nem műalkotást kell készíteni.

Más:
Tönkrement a tavaly nyáron vásárolt Nike sneekerem (jellemző -.-), tehát muszáj volt beújítani egy másikat.

Végül erre esett a választás:
http://afew-good-things.com/bilder/Adid ... Rot-02.jpg

A Boráros téren van egy remek adidas outlet, nagyon jó áron lehet vásárolni ott bármit. Csütörtökönként 30% kedvezmény van a termékekre, így ehhez a darabhoz végül 15 ezer helyett 10,5 ezerért jutottam hozzá. :agree:

Nagyon megéri ellátogatni oda szerintem.

Avatar
tubatibi
Hozzászólások: 3723
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 12:11

Re: Divat

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. július 2., kedd 22:29

Valaki nem tud egy helyet/oldalt,ahol viszonylag minőségi nba-s mezhez juthatnék, olcsón?(lebron james,james harden)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Avatar
miró
Hozzászólások: 313
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 19:47
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Divat

HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 2., kedd 22:00

nekem is van villanyborotvám,de akkor ez nekem nem olyan f*sza...no mind1,azért köszönöm,kampózok valamelyik nap akkor egy szakálvágót. :)

Kapd elő a hajvágógépet aztán dúrd le amikor kedved tartja. :mrgreen:
ha lenne... :lol:
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Avatar
El Maestro
Hozzászólások: 1229
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 17:19
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

Re: Divat

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. július 2., kedd 21:59

miró írta:meghagytam a borostám,és most már elég hosszú,az lenne a kérdésem hogy hogy tudom ezt úgy tartani hogy igényes maradjon és rendezett,tehát ne olyan mint egy csöves...gondolok itt pl az olasz válogatottra,szinte mindenkinek van.hosszú,de látszik hogy gondozva van.
Kapd elő a hajvágógépet aztán dúrd le amikor kedved tartja. :mrgreen:

Avatar
'shutterisland
Hozzászólások: 8396
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 1:45
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Tartózkodási hely: UK

Re: Divat

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 2., kedd 21:57

szakállvágó, külön is kapható de nekem pölö a villanyborotvába be van építve.
én például azzal borotválkozok alapból, mert rühellem a babapofit. :lol:

Avatar
miró
Hozzászólások: 313
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 19:47
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Divat

HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 2., kedd 21:53

bocs,de a másikat már nem tudom szerkeszteni,de lenne egy kérdésem.

meghagytam a borostám,és most már elég hosszú,az lenne a kérdésem hogy hogy tudom ezt úgy tartani hogy igényes maradjon és rendezett,tehát ne olyan mint egy csöves...gondolok itt pl az olasz válogatottra,szinte mindenkinek van.hosszú,de látszik hogy gondozva van.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Avatar
miró
Hozzászólások: 313
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 19:47
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Divat

HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 2., kedd 21:31

jah, mert akinek valamilyen stílusra van vágva a haja, az egyből páwa.
fuck logic.
csóró igénytelen mit mondjon..maga alatt nem vághatja a fát.. :lol:
Azoknak a háttérembereknek a mozgásán jót röhögtem :lol: Koreográfia 5-ös.
és vannak emberek akik rátetováltatják magukra a nevét meg ezt az egész hülyeséget...csodás istenem.. :lol:
dehát sajnos itt ez már karrier.. :/

egyébként valaki földobta a "ramosos" hajat,mert nem kell annyit vele szórakozni,megpróbáltam tetszik,jól áll és tényleg nem szórakozós haj.. :) nyárra parádés.. :mrgreen:
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

cart
Hozzászólások: 2613
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:02

Re: Divat

HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 2., kedd 21:26

Azoknak a háttérembereknek a mozgásán jót röhögtem :lol: Koreográfia 5-ös.

Avatar
'shutterisland
Hozzászólások: 8396
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 1:45
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Tartózkodási hely: UK

Re: Divat

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 2., kedd 21:23

jah, mert akinek valamilyen stílusra van vágva a haja, az egyből páwa.
fuck logic.

Avatar
miró
Hozzászólások: 313
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 19:47
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Divat

HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 2., kedd 21:17

ez a zene,ez az ember... :lol: hányni tudnék.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Avatar
adamzz
Hozzászólások: 638
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 12:19
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Sárospatak

Re: Divat

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. július 2., kedd 21:02

http://www.youtube.com/watch?v=Aj_0loapHUk

erről ennyit.

hala_madrid
Hozzászólások: 102
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 14:08
Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest

Re: Divat

HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. július 2., kedd 19:25

Zidane írta:Nekem általában 15-20 perc szokott lenni

Általában nekem is. :D
kelemen.istvan írta:Ébredéstől indulásig 10 perc telik el,abba biza nem igen fér bele semmi féle hajállítgatás
én indulás előtt min. fél órával kelek..abból mosakodás, fogmosás öltözködés kb. 10 perc. :D
amúgy én is fél szárazra törlöm..beállítom és lakk majd kifésülöm, hogy ne álljon össze. :D
de persze ha elalszok akkor ez a folyamat felgyorsul.
Modric - Kroos


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 53 regisztrált és 0 vendég