OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Hol szoktál borravalót adni?

A szavazás 2024. február 23., péntek 13:03-kor befejeződött.

Benzinkúton
5
2%
Boltban
1
0%
Ètteremben
60
29%
Futárnak
43
21%
Fodrásznál
43
21%
Hotelben/egyéb szálláshelyeken
3
1%
Kocsmában
28
14%
Mindenhol
10
5%
Sehol
12
6%
 
Szavazatok száma: 205

Avatar
hala real
Hozzászólások: 1182
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 11:54
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

Re: OFF

HozzászólásSzerző: hala real » 2013. július 5., péntek 21:09

Srácok, az miért van, hogy ha valamit berakok daemon tools-ba, de utána leválasztok, akkor azt nem tudom letörölni gépről? Azt írja, hogy a system használja, de ezt nem értem...szóval? :hmmm: :)
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Casso
Hozzászólások: 832
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 11:51

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. július 5., péntek 16:38

chosenone46 írta:az amerikai pszichóban említették talán Ted Bundy nevét (nembiztos, de úgy rémlik), na aztán én is utánaolvastam és ő is elég beteg egy elme volt, amúgy a mai sorozatok (gyilkos elmék) szerintem simán alapul veszi a pasas őrültségeit. de akármennyire, nézed a filmet, hogy miket csinálnak és van olyan aki ezeket tényleg megtette. egyszerűen beteg.
Bundy a legnagyobb sorozatgyilkosként ismert a világon. Mindenki aki foglalkozott/foglalkozik a bűnüggyel ismeri a nevét. Elég cseles és ravasz ember volt. A börtönből is röhögve szökött meg.

Van egy jó dokumentumfilm a sorozatgyilkosokról ajánlom figyelmedbe. Van még egy két durva név. Gacy,Fish,Chikatilo...

Avatar
sanko.
Hozzászólások: 421
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 20:02
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: OFF

HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. július 5., péntek 16:17

az, hogy sok az új név, nem jelenti azt, hogy sok az új arc. Lehet, hogy sokan a régi fórumról, nem hozták át a nevüket, és új névvel regisztráltak. Mondjuk erre azért kíváncsi lennék. :hmmm:

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 5., péntek 16:12

Hmmm... Érdekes ez a téma ami itt megy OFF-ba kicsit vissza is olvastam, hogy mi váltotta ezt ki. Személy szerint talán júniusba volt 1 éve, hogy regeltem distára és eléggé felpörögtem eleinte fórumon. Eléggé megtetszett az, hogy van rajtam kívül Madrid szurkoló akikkel el tudok beszélgetni és amikor volt 1 kis időm mindig írtam a magamét úgymond, ahogy írtátok robot módban voltam. A probléma az volt, hogy viszonylag keveset néztem utána dolgoknak és viszonylag sokszor hülyeséget is írtam . Nem sokkal később kaptam 2 hét pihit, ha jól emlékszem és azért mert nyomtam az utólag belegondolva hülyeségem... A pihi elég volt ahhoz, hogy átgondoljam a dolgokat és visszavettem kicsit, és próbálok értelmes hsz-t kreálni. Van, hogy sikerül van, hogy nem, de igyekszek :D ... Az igazság az, hogy legszívesebben R.M.F.C, Realista24, madridronie, RealmadridFanatic (ha jól rémlik így írja :kivagyhe: ) hozzászólásait olvasom legszívesebben és próbálok belőlük okosodni. Vannak még hibáim, de próbálok normális tagja lenni a fórumozó társulatnak :smile: ... Most is volt nem rég 2 hét pihim pontosan nem tudom miért, de biztos megvolt az oka, de belegondolva ezekből a pihikből is lehet tanulni. Elég rossz volt csak olvasgatni a híreket és csöndben lenni miközben be lett jelentve az edző vagy akár Isco...
Azt viszont én is észrevettem, hogy sok az új arc. Pedig én 1 éve vagyok aktív fórumozó, de gondolom aki régebb óta az annak ez jobban szemet szúr. Nem is lenne ezzel baj, ha nem nso vagy facebook szökevény lenne nagy része és néha a hülyeséget, hülyeségüket kell olvasni amihez ragaszkodnak is, és nem viselik el, ha te ellent mersz mondani...
Én ebből a részéből tanultam, mert valahol én is ilyen voltam. Így, ha valamit rosszul látok és a felsoroltak közül valaki kijavít azt elviselem, mert tudom, hogy nagy valószínűséggel igaza van és adok a szavára.
Őszintén megvallva ameddig volt a pihim meglestem az ellen oldalt mert annyit olvasom, hogy ott mi megy, hogy kíváncsivá tett (nem regeltem csak nézelődtem :shifty: ...), mert meg akartam nézni odaát mit szólnak az új edzőhöz meg Isco-hoz. Láttam Shuttert is meg azt a másik tagot is fórumozni és igazából amit én olvastam nem volt annyira vészes, bár én csak a barca vs real os topicot bújtam... A lényeg, hogy ott is van szerintem 1 mag aki régóta ott van, meg vannak akik divatdrukkerek és köpködik a Madridot + megy a szokásos vakítás.
Ezt csak így kibukott belőlem és jól esett leírni, plusz meg szerettem volna azt köszönni, hogy kicsit, ha lehet így mondani benevel a társulat és nagyon megszerettem ezt a fórumozást (bár az asszony annyira nem örül ennek :mrgreen: )! :) :salute:

Avatar
nmate
Hozzászólások: 13782
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:24
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: OFF

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 5., péntek 15:10

A provokátor csoportnál szerintem ti a rossz végét fogjátok meg, ott azzal van a baj, akik igazából mindenkibe belekötnek. Csak azért vannak itt, hogy kötekedjenek, még kedvenceik sincsenek.

És akkor persze azt basszák ki, aki a védi a kedvenceit, mert miért ne védené, amikor valami idióta csak úgy elkezd hőbörögni, hogy márpedig minden szar ahogy van. Persze, egy idő után rá lehet jönni, hogy ki ilyen, ekkor én is hagyni szoktam a 'csába. (konf kupa topikja ismét remek példa).

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62744
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 5., péntek 14:42

én szoktam odaát olvasgatni, és shutter meg messideco sokszor csinálja hogy az itteni hsz-ét szó szerint átmásolja oda. szóval én shuttert ebből a csoportból kivenném.
Kiveheted, én nem teszem. Látom/hallom eleget, hogy miket tevékenykedik azon az oldalon, ahol "nem számít", mégis éli az életét ott rendesen.
Az meg már megint más kérdés, hogy ha nem tetszik neki valami, akkor jön a pü. Jobb esetben el tudom olvasni, rosszabb esetben kitörli mielőtt olvashatnám.
Ahogy írtam, azok a barcások, akik a semleges topicokat kivéve megszólalnak, adják inkább önmagukat, mert csak saját magukat járatják le. Vállalják a pihit, a balhét és az ezzel járó következményeket nyilvánosan is. Nem kell gyávának lenni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Boky
Hozzászólások: 1561
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:44
Kedvenc játékosaid: Modric
Tartózkodási hely: Szombathely

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Boky » 2013. július 5., péntek 14:36

realistahuni írta: A témához: Szerintem nem annyira vészes a dolog, hogy a kardunkba kellene dőlni, bár kétségkívül van hová fejlődnie a fórumnak. Én azt vettem észre, hogy szerencsére az olyan arcok, akik szerint Kakának még most is kezdőben lenne a helye, azok inkább a facebookon élik ki magukat.
ezzel 110%-ban egyetértek. :D
kész vicc amit a facebook posztok alatt, illetve a hírek alatti kommentekben írnak egyes illetők, isten ments, hogy ez a réteg egyszer beregisztráljon a fórumra és oldalas elemzésekkel kényeztessenek minket. :lol:
nyilván nem tökéletes a fórum, mindenki a régi szép időket idézgeti, de én azt mondom, hogy, sokkal jobb ez az egyesek szerint nem olyan magas színvonal, mint ha rajzszeg még mindig ámokfutna itt napi 120 bors szintű híradós poszttal. :D

Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 7353
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: OFF

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 5., péntek 14:16

Érdekes téma amit Kisfiu kezdett el, amúgy meg is kérdezném, ha nem nagy gond, hogy te korábban milyen néven fórumoztál 'distán?
Mert gondolom ezeket a következtetéseket nem a madridom fórum 3 hónapos működése alatt vontad le... :hmmm:

A témához: Szerintem nem annyira vészes a dolog, hogy a kardunkba kellene dőlni, bár kétségkívül van hová fejlődnie a fórumnak. Én azt vettem észre, hogy szerencsére az olyan arcok, akik szerint Kakának még most is kezdőben lenne a helye, azok inkább a facebookon élik ki magukat.

Itt a fórumon pedig egyszerűen vannak olyan témák, ahol nagyon nehéz objektíven véleményt nyílvánítani, sőt szerintem a fórumozók 80%-ának(magamat is beleértve) egyszerűen lehetetlen. Ilyenek pl a Neymar saga, Özil zseni vagy sem, Higu vs Benz viták stb.

Ez alapvetően nem is lenne olyan nagy probléma csak kicsit törekedni kellene arra, hogy elfogadjuk a másik véleményét, ne az legyen, hogy odabökjük, hogy ez mekkora hülyeség(engem ez a legjobban idegesít, és persze ezek után elborul az agyam és még nagyobbat szeretnék visszavágni, aztán jön a személyeskedés. na de szerencsére az utóbbi időben velem nem fordultak elő ilyen dolgok, 'distán is anno 1-2 figyuval megúsztam a dolgot.).
Love football, hate antifa.

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6641
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 5., péntek 14:08

adom amit realista ír kb én is ugyanezt írtam pü-bn kisfiunak.
annyi hogy én létrehoztam egy új csoportot: remy néven. :mrgreen:
bár tény hogy már rajta sem röhögünk minden nap, de én azt nem felejtem el neki hogy szerinte a törökök lesznek a meglepetéscsapat az eb-n, úgyhogy ők ki se jutottak. :lol: :mrgreen:
Realista24 írta:Itt sem titkolózóm. Shutter és visca el barca, alias francois tartozik ebbe a kategóriába, nálam. Amit leművelnek a közösségi oldalon, meg az eurobarcán az vérlázító, itt meg megy a jópofi. Aki az egyik oldalon azért hiszi menőnek magát, mert leírja, hogy jo5é, real margit, varaneegysenki, isco az antimadridista, stb...itt meg adja az ártatlan, vagy ha éppen nincs igaza, akkor bújkál napokig-hetekig, az egy gerinctelen ember. Vegyünk egy példát a közelmúltból. Francois odaát írta, hogy alig várja Isco sajtótájékoztatóját, hogy megcsókolja a mezt, majd odadörgölje neki a 2009-es nyilatkozatát, hogy antimadaridistának vallotta magát. Gondolom Iniestáról is hasonló a véleménye, mert még kis tökös korában Barca mezben azt merte mondani, hogy a Realban szeretne focizni... Arról nem is beszélve, hogy csöppet beégett, mert a várt "csók" elmaradt...de ez már említésre sem méltó.
én szoktam odaát olvasgatni, és shutter meg messideco sokszor csinálja hogy az itteni hsz-ét szó szerint átmásolja oda. szóval én shuttert ebből a csoportból kivenném. :)
Realista24 írta: hogy bizony van alapja a kritikának, amivel a kedvencét dobálják.
csak az a baj hogy az általában nem kritika hanem kb kicikizés.

én amúgy amit kisfiunak írtam:
magam besorolása: az első csoportból van olyan tulajdonság ami illik rám, viszont követők hiányában inkább a normálisak közé sorolom magam. meg amúgy is. :mrgreen:
szóval a definíció így kezdődött:
Arrogáns, nagyképű személy, akinek mindig szüksége van a figyelemre.
az első mindenképp illik rám. de így hogy van provokátor csoport így inkább valóban az, bár már közel sem annyira mint régen.


rr-t meg sajnos vagy nem sajnos de szerintem ki lehet húzni az ilyen listákból már.

Avatar
'shutterisland
Hozzászólások: 8488
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 1:45
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Tartózkodási hely: UK

Re: OFF

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 5., péntek 13:52

Én régen suttert utáltam mint a kukoricacímerezést, de mostanában mintha egyre érdekesebb, érdekfeszítőbb gondolatokat tárna elénk. Az meg hogy a másik oldalon mit művel azt nem látom, mert mindig kivágnak onnan Leegyszerűsítve te biztos jobban látod ezt, de mondom-mondom talán fejlődőképes a gyerek.
a kukoricacímerezés tényleg nagyon szar, úgyhogy értékelem, hogy már emberszámba veszel. :mrgreen:

félretéve ezt, aki kíváncsi, hogy miként ténykedem a másik oldalon, könnyen megnézheti.
megkeresi a profilom, és shutterisland hozzászólásainak keresése.
ott van minden, meg lehet nézni, hogy miket, és hogyan írok a másik oldalra.
visszanézve biztosan találna mindenki 1-1 olyan hsz-t, amit itt vélhetően nem eresztettem volna el, sőt, ha jobban visszamegyünk az időbe, akkor többet is, de azok az idők már elmúltak, már ritka az, mikor én ott a realról beszélek, vagy ha beszélek is, annyira negatív hangnemben, ami ne férne bele.

facebook ? azt nem kell komolyan venni. :)
bár már elég régóta ott sem igazán erőltetem a real vs barca témát, másrészt amikor volt is valami, nagy arányban ugratásokról volt szó, vannak nekem madridista barátaim és haverjaim ám a való életben is, akikkel lehet csesztetni egymást, és provokálni, ha kikap a másik, és arcoskodni, ha nyer a miénk.

én sosem mondtam, hogy én vagyok a tökéletes fórumozó mintapéldánya, de az évek alatt megtanultam értelmesebben fogalmazni, kicsit objektívebben látom a dolgokat, és megismertem a fórumot, fórumozókat teljesen, nem is veszem annyira komolyan a dolgokat, mint korábban.

nekem jól esik, hogy nem egy olyan ember, aki korábban nem kedvelt, ne adj isten utált (mert nem pátkán az egyetlen ám, aki írt) dobott pü-t, vagy írt be publikusan a fórumon rólam, hogy azért sokat változtam pozitív irányban, valamelyest érettebb lettem.
köztük példának okáért rmcf is, akivel mindig oltottuk egymást, és pü-ben is kaptam elég szép irományokat anno.

nem lehetetlen dolog ez, lásd l.miki-t, akin régen a fél fórum röhögött a jégcsapos beszólása miatt, vagy az első filmklubos értékelését kapásból port.hu-ról másolta be, mára pedig rengeteget fejlődött, blogot vezet, fociklub-nak ír.

vannak akik nem csipáznak, olyan is van, aki utál, és folyamatosan alám akar tenni, de ezzel nem tudok mit kezdeni.


Avatar
chosenone46
Hozzászólások: 255
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 11:13
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2013. július 5., péntek 12:43

az amerikai pszichóban említették talán Ted Bundy nevét (nembiztos, de úgy rémlik), na aztán én is utánaolvastam és ő is elég beteg egy elme volt, amúgy a mai sorozatok (gyilkos elmék) szerintem simán alapul veszi a pasas őrültségeit. de akármennyire, nézed a filmet, hogy miket csinálnak és van olyan aki ezeket tényleg megtette. egyszerűen beteg.


szerk.: film is van az életéből.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

Avatar
kupak17
Hozzászólások: 360
Csatlakozott: 2013. április 30., kedd 9:26

Re: OFF

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. július 5., péntek 12:43

köszi :)
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

Avatar
Kyller
Hozzászólások: 217
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 7:55
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. július 5., péntek 12:27

kupak17 írta:gyerekek valaki tud valahol pesten olyan boltot ahol tudnék venni eredeti akár féleredeti Ronaldo-s Portugál mezt? :)

Szerintem itt nézz körül: Lyonsport.hu

Avatar
kupak17
Hozzászólások: 360
Csatlakozott: 2013. április 30., kedd 9:26

Re: OFF

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. július 5., péntek 12:24

gyerekek valaki tud valahol pesten olyan boltot ahol tudnék venni eredeti akár féleredeti Ronaldo-s Portugál mezt? :)
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

Avatar
soadroli
Hozzászólások: 2828
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 22:02
Kedvenc csapatod: a másik

Re: OFF

HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. július 5., péntek 11:00

Én is szeretem a filmeket, bár az új elég tré lett.
Van egy jó cikk erről az Ed Gainről, elvileg róla mintázták a Psyco gyilkosát is( amit még nem láttam, de a héten pótolom :ike: )
Kép

Avatar
RealRaúl77
Hozzászólások: 2236
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:02
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: bp.; Kaposvár

Re: OFF

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 5., péntek 10:53

Egyébként tényleg olyan feelingje van a filmnek, mintha ez igaz lenne, megtörtént volna etc. De tudtommal semmi valóság alapja nincs.

Egyébként imádom a filmet, azok kevesek egyike, amely tényleg megborzongat, egyszerűen csodásan félelmetes, és nyomasztó hangulata van.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

R.I.P. Godfather

deGea-Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo-Verratti,Kroos,Modric-Isco-CR,Benz

Casso
Hozzászólások: 832
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 11:51

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. július 5., péntek 10:51

Kitaláció az egész sztori. Csak azért mondják, hogy megtörtént, hogy nagy legyen a reklámja. Pszichopaták mindenhol vannak, de konkrétan ilyen láncfűrészes gyilkosság nem történt meg soha.

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 5., péntek 10:41

A texasi láncfűrészes dologról mi igaz? Olvasgatok itt a neten ezt-azt, elvileg nem is volt ilyen fűrészes elmebeteg. Mondjuk sok mindent nem találtam, Ed Geinről van 1-2 cikk. De a filmben Hewitt családról volt szó, én most egyáltalán nem vágom hogy mivan Valaki tud erről valami részletesen?
ennyit tudok róla:
"De vajon ez mennyire igaz? Texasban nem élnek és soha nem is éltek emberhúst evő, láncfűrésszel gyilkoló emberek. Tobe Hooper, az író-rendező azt nyilatkozta, hogy akkor ötlötte ki a filmet, amikor egy zsúfolt áruház szerszámosztályán meglátott néhány láncfűrészt. Azt is elmesélte, hogy a láncfűrészes gyilkos karakterének motiválója Ed Gein, egy wisconsini farmer volt. A férfiről annyit kell tudni, hogy az 1950-es években sírokat rabolt ki, feltehetőleg saját édesanyjáét is. Később azzal vádolták, hogy nekrofil és kannibál, aki két embert megölt."

a hewitt család (is) kitalált teljesen. de attól még szeretem nagyon a filmet

Avatar
soadroli
Hozzászólások: 2828
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 22:02
Kedvenc csapatod: a másik

Re: OFF

HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. július 5., péntek 10:36

A texasi láncfűrészes dologról mi igaz? Olvasgatok itt a neten ezt-azt, elvileg nem is volt ilyen fűrészes elmebeteg. Mondjuk sok mindent nem találtam, Ed Geinről van 1-2 cikk. De a filmben Hewitt családról volt szó, én most egyáltalán nem vágom hogy mivan :mrgreen: Valaki tud erről valami részletesen?
Kép

Avatar
pátkán
Hozzászólások: 575
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 20:38

Re: OFF

HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. július 5., péntek 9:33

Kétszínűek:

Őket a legnehezebb kiszűrni. Én régen suttert utáltam mint a kukoricacímerezést, de mostanában mintha egyre érdekesebb, érdekfeszítőbb gondolatokat tárna elénk. Az meg hogy a másik oldalon mit művel azt nem látom, mert mindig kivágnak onnan :'( Leegyszerűsítve te biztos jobban látod ezt, de mondom-mondom talán fejlődőképes a gyerek. Francois névvel nso fórumon szoktam látni vkit, na ő többet köpköd mint egy teve...

A régi, az elátkozott, a megcsúfolt előző Madridos oldalon többet szerepeltem, bár a vége felé kiszálltam... Sztem a legnagyobb baj még mindig nem a megmondóemberekkel, nem is a kétszínűekkel van, hanem az agyilag 13-14 évesen megrekedtekkel, akik jó eséllyel nem csufkodnak, csak irják az ökörségeiket... Így jó eséllyel kitiltásra nem kerülnek. Neveket nem említek, úgy is magukra ismernek majd... Folyamatosan rontják a színvonalat, rosszul vagyok tőlük. Hát hogyan beszélgessen az ember ilyen egyedekkel???
joabulicsak


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég