Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 24561
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 23., hétfő 11:30

Kroos is egy színtiszta zsoldos mondjuk, de nem is velük van a baj, bár amúgy ha túl sok ilyen van az sem jó. De a probléma az úgymond diktatórikus, hangadó ""zsoldosokkal"" van, akik folyton dumálnak, elnökhöz járkálnak, panaszkodnak, aztán persze nyilatkozzák a sablont. Pláne, ha ezek még csapaton belül ellentétes pólust is képviselnek, akkor aztán nagy egységről ott nem lehet beszélni.
Nem illik.

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 23., hétfő 11:20

Szóval sok minden szerepet játszik, a ""zsoldosság""" is, még ha nem is teljesen annak konkrét jelentésével, de szerintem érthető miért van kihangsúlyozva.
Egy nagypènzèrt ideigazolo játèkos,aki tud azonosulni a klubal,alárendeli magát a csapat èrdekeinek,mindent megtesz azèrt hogy a klub sikeres legyen,az èn szememben nem zsoldos.Mint pl Zidane.
De az aki csak a nagy loveert,a saját èrdekeit nèzve,idejon,az mindenkèpp.Ilyen volt nálam a kozelmultbol pl Lass.Ès nem biztos hogy a játèkával volt a problèma...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 24561
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 23., hétfő 11:14

Nem is a zsoldosozás a megfelelő szó, nincs meg a csapatösszhang, a kémia, az egymásért vagy a klubért hajtás. Nálunk az egyéni érdekek jelenleg a csapaténál előrébb vannak. Személy szerint én sose hittem abban, hogy az a fajta teljes puszizás és barizás ami pl most a Barca játékosairól jön le, az teljesen őszinte és az egyetlen járható út, de tényleg látszik most rajtuk, hogy mennyire egyben vannak. Pedig most elszállhattak volna, de egy Neymarban vagy Suarezben megvan az az ambíció, hogy egyénileg is meg kell mutatnom magam, de ez nem mehet azért a csapat rovására. A spanyol mag pedig alájuk tudja rendelni magát szépen katonásan. Ugyanez a BM esetében, megvannak a külföldi janik, a német "bólogatók" pedig játszanak alájuk, jól megférnek együtt.

Madridban viszont jól elkülöníthetően megvannak a klikkel, max egy Marcelo, Modric, esetleg Benzema azok, akiket úgymond kedvel mindenki, de nekik messze nincs akkora hanguk és támogatásuk, mint a két fő pólusnak, Cének és Ramosnak. Ehhez jön még egy tekintélyt parancsolni nem tudó Benitez (a séró hiánya lehet az ok) meg még sok más tényező. És igen, az is jöhet ide, hogy egy Bale miért kiváltságosabb mint mondjuk egy James, egy Danilo miért van Carvajal előtt.

Szóval sok minden szerepet játszik, a ""zsoldosság""" is, még ha nem is teljesen annak konkrét jelentésével, de szerintem érthető miért van kihangsúlyozva.
Nem illik.

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 23., hétfő 11:08

Jó üzletember, de ennyiben ki is merül. De már ezt sem tudom értékeként kezelni. Mert már itt is túlment mindenen. Zidanenál, Figonál érthető volt, nyilvánvalóan világklasszisok voltak egy nem hígszar mezőnyben, mint ami ma van. Most meg mit csinál? Mintha meg venne egy Skoda Fabiát 16 millióért, holott mondják neki, hogy újonnan 4-et ér. Ma ez Perez. Elétesznek egy számot és szépen aláírja a papirost. Legyen az Danilo, Conetrao, Illaramendi, Bale 30-35 vagy 100 milliója. (aztán meg van 1-2 akiért menni is lehetett volna de vagy beintett vagy "karakter" idegen volt a saját csürhénktől)
Adom.Zseniális megfogalmazás,mèg annyit tennėk hozzá,ha ebben a hig fos mezonyben,tènyleg nincsenek meg azok az aktuális sztárok,akik èrdemben hozzá tudnak tenni a csapathoz,akkor nem kell kreálni ilyen sztárokat,akik mondjuk a kozepestol kicsit jobbak,de mivel a Real Madrid,(azaz Perez),veszi meg oket sok 10 milliokèrt,igy annak lesznek,vannak beárazva...akkor el kell engedni a dolgot.
Csak egy pèlda...Bale elhitte hogy ubervilágsztár,s ezèrt ha benne is volt valami fajta fejlodès,az innentol már kètsèges...hiszen o a csucs...hova tobbet ennèl.
De mondhatnám Ronaldot,aki meg kb ugy van vele,hogy már megtett mindent,mindenki hagyja bèkèn... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
kiserik_2
Hozzászólások: 655
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:59
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. november 23., hétfő 11:05

Lehet itt Ronaldozni, Ramosozni, Balezni, Benitezezni, de egy valami szöget ütött a fejembe? Miért nem reagálta le Rafa azt, hogy átmennek a kp-nkon, mint kés a vajon? Miért a James-Isco cserében bízott? Mi állhat ott a háttérben, ha tudjuk róla, hogy egy BL döntőben 3-as kolbinál meghúzta a tutit, és csatár helyett vkp-t cserélt be, hogy megerősítse a kp-t? Annyira adta magát a Benzema-Casemiro csere, hogy fütyült (Kroos-Casemiro-Modric, előttük James, előtte meg a 200 milla szabadon), erre James-Isco sztenderd... a másik a kis, csóró, "olcsójános" Carvajal mellőzése. Már Marcelot is beáldozza, csak nehogy a 30 millió padozzon.
Azoknak van igaza, akik már egy ideje mondogatják: nincs játéka a csapatnak. Szinte nincs játékos, aki a posztján játszana, nincs egy normális felállásunk, nem tudják, nem érzik egymás mozgását, egy hatalmas összevisszaság az egész, mert megvan, hogy kinek kell játszani. Nagyon ismerős a szitu, amikor játékmesterek, szélsők játszottak vkp-t, amikor az volt a fő feladat, hogy többet rúgjunk, mint kapunk, amikor erre a marhaságra keményen rábactunk és amikor ez szintén nem a játékosok (és kisbetűvel: az edző) sara volt...

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6673
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. november 23., hétfő 11:02

Melyik csapat nem összevásárolt zsoldos manapság? A Barca Suárezzel és Neymarral? A Bayern Costával, Lewával? Az Arsenal Özillel, Alexissel? Lehetne sorolni bőven.
Akiknek jogosan helye van a Real kezdőben: Navas, Carvajal, Marcelo, Modric, James, pont. Semmivel sem több.
Oké és kiket hoznál a többiek helyére? Ők is ugyanúgy "zsoldosok" lennének. Soha nem értettem ezt a zsoldosozást. Nyilván egy saját nevelés jobban megbecsüli a helyét, de manapság ez egyre ritkább.

Egyedül az a baj nálunk, hogy nincs állandóság(plusz ugye Pérez sok faszsága). Carlonak is voltak bőven hibái, de előrébb lettünk volna ezerszer azzal, ha marad. Jött egy nála gyengébb edző, akinek még annyira sincs elképzelése taktikai szempontból.



Más: Azt árulja el nekem valaki, hogyha Bale játszatása kötelező, akkor Jamesé miért nem? Ő is 80 millió volt, jól is játszik és őt le lehet cserélni a 60. percben. Szerintem még a marketingértéke is nagyobb a kolumbiainak. Tényleg nem értem. Cét megértem, illetve megértettem valamilyen szinten.

csabi87
Hozzászólások: 1113
Csatlakozott: 2013. május 9., csütörtök 9:40

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. november 23., hétfő 10:59

Na jól van most már szerintem hanyagoljátok ezt az Ancelotti ugyanolyan szar edzős dolgot.
Vele volt játék bassza meg.
Most mi van?
A nagya szar semmi más.
Vagy ez tetszik nektek hogy mindenhonnan beíveljük meg felrugdossuk a labdát a picsába aztán majd lesz valami?
Voltak hibái az olasznak is ez le is lett írva.
De azért ez már sok amit itt egyes emberek művelnek szerintem. :roll:
Szánalmas, szar játékot játszott a csapat, még rosszabbat, mint amit idén Benítez alatt.
:lol:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Avatar
L.Miki
Hozzászólások: 2972
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:16
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. november 23., hétfő 9:43

Matt009 írta:Az utolsó bekezdést leszámítva nagyon adom. Én még nem távolodok a csapattól. Ilyen időkben kell igazán a csapat mellett állni, nem a sikerek idején.
Ez oké, senki sem úgy távolododik el a csapattól szerintem (aki ide leírta ezt), hogy mostantól megszűnik Real Madrid szurkolónak lenni és át áll a Liverpoolhoz... hanem egyszerűen gyomorforgató a helyzet, ami a kedvenc klubunknál történik. Miképpen nincs normális csapatépítés, a marketing az előljáró, a többi mind mellékes, a médiában való szereplés az fontos, mindegy, hogy hogyan, csak benne legyünk. Nincs koncepció, nincs kitűzütt cél... mert minden évben vagy két évente egyet előre megyünk, kettőt meg hátra... és mindig ugyanonnan kezdjük, ahonnan elindultunk. Más csapat, amelyik normálisan építkezik fokozatosan halad előre... nálam ez a lelombozó és a szomorú valóság nyár óta, hogy ezen nem lesz változtatva, amíg Pérez a főnök... edzők jönnek, majd mennek, a játékosok között meg csak 4 madridista van igazán akinek a csapat a fontos és nem egy róla készült film.
2014: La decima
2016: La Undécimo
2017: La Duodécima
2018 - La Decimotercera
Gracias Zinedine Zidane, Gracias!! :salute:

VanillaSky
Hozzászólások: 2131
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 1:26

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. november 23., hétfő 9:36

Eddig a legnagyobb hibaja carlo elkuldese volt, amit tovabb rontott azzal hogy benitezt nevezte ki uj edzonek.
Annyiszor beszéltünk már erről és igazából ez a nagy "tragédiája" a csapatnak, hogy 10 évvel később is aktuális. Ancelotti elküldése szerintem nincs ott Perez top 10 legnagyobb hibája között sem, amibe nemcsak konkrét dolgokat értek, hanem felfogásbeli hozzáállást is. Az első regnálása utolsó éveiben akkora ámokfutásokat rendezett, hogy az példátlan, edzői kinevezések hónapokra, VdB, Redondo, Makélélé aztán jött nem az ő, hanem a világ talán legnagyobb elbarmolása elit csapatoknál a Zidanes y Pavonesszel.

Jó üzletember, de ennyiben ki is merül. De már ezt sem tudom értékeként kezelni. Mert már itt is túlment mindenen. Zidanenál, Figonál érthető volt, nyilvánvalóan világklasszisok voltak egy nem hígszar mezőnyben, mint ami ma van. Most meg mit csinál? Mintha meg venne egy Skoda Fabiát 16 millióért, holott mondják neki, hogy újonnan 4-et ér. Ma ez Perez. Elétesznek egy számot és szépen aláírja a papirost. Legyen az Danilo, Conetrao, Illaramendi, Bale 30-35 vagy 100 milliója. (aztán meg van 1-2 akiért menni is lehetett volna de vagy beintett vagy "karakter" idegen volt a saját csürhénktől)

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. november 23., hétfő 9:21

PC Principal írta:Szinte sohasem szólok hozzá a dolgokhoz, de azért álljatok már le Ancelotti folyamatos emlegetésével. Egy kalap szar volt a csapat alatta is, amikor a játékosok elkezdtek beleszarni, vagy éppen megsérült a fél keret. Szánalmas, szar játékot játszott a csapat, még rosszabbat, mint amit idén Benítez alatt. Én azért emlékszem, hogy a sérülések ellenére, mennyire szidta mindenki a taktika és elképzelés nélküli csapatot, de hagyjuk is. Én megértem ha a szurkolók romantikusak és még mindig a BL-cím lebeg a szemetek előtt, de annyit megtehettek, hogy egy kicsit jobban emlékeztek a dolgokra. Teszem hozzá, Benítez még lényegében csak pár pillanatig volt képes dolgozni a teljes kerettel, de Carlo esetében meg azt emlegetitek, hogy "há' igen, de nem volt Modric, szóval az nem az ő hibája volt". Benítez-nek meg körülbelül nincs egészséges csapata a szezon kezdete óta. Kettős mérce?

Az én véleményem pedig az, hogy a Real Madrid jelenleg megint elérte azt az állapotot, amikor nincs olyan, hogy Real Madrid. Ezek a játékosok zsoldosok, akiket a pénzen és a csillogáson kívül nem tart itt más. Szánalmas ez a keret. Kezdve Sergio Ramos-szal, a kapitánnyal, aki hónapokig hagyta, hogy a menedzsere szopassa a Madrid szurkolókat az MU-val, és az utolsó pillanatig nem lehettünk biztosak abban, hogy marad, vagy sem, mert cseszett kiadni egy szaros nyilatkozatot, hogy ő madridista és mindenki nyugodjon le. Ott van Toni Kroos, akit ugyanilyen mentális problémák miatt basztak ki München-ből, mert ott is pár remek hónap után a legnagyobb kerékkötője lett a csapatnak, nem is játszatták. Kroos szerintem a csapat jelenlegi legrosszabb játékosa. Nem hajlandó mozogni, lassú, alibi passzokat ad, sétálgat vissza akkor is, ha mellette 3 játékos elsprintel. Casemiro jobb játékos nála jelenleg. Ugyanaz, ami volt Özil-nél is egyébként. Fél-egy év jó teljesítmény, aztán totális összeomlás. Ott van Isco, aki már vagy 1 éve folyamatosan durcázik. Teljesítmény nála sem sok. CR kiégett, azonnal el kell adni, minél messzebb (teszem hozzá, ezt már a BL-cím környékén kezdtem el mondani). Hatalmas játékos volt, már nem az, és nem is lesz az soha. A mentalitásából fakadó sétálgatásait, a csapat folyamatos terrorizálását és lenézését pár évig elbírta a klub, mert ez jó teljesítménnyel járt (teszem hozzá, ez a gólrekord a világ legnagyobb kamuja, a legnagyobb mesterséges rekord, amit valaha bárki felállított a futball történelmében), mára CR az egyik leghasztalanabb játékos. Benzema nem top 10-es csatár, Bale egy katasztrófa.
Akiknek jogosan helye van a Real kezdőben: Navas, Carvajal, Marcelo, Modric, James, pont. Semmivel sem több.

Nem is akarom folytatni, mert felesleges. Itt nem hiszem, hogy Benítez volna a bűnbak. A probléma, hogy ez egy összevásárolt, zsoldos keret, akik nem madridisták. Képtelenek küzdeni a csapatért, szánalmasak egytől egyig. Évek óta, egyre inkább. 25 éves vagyok, 9 éves korom óta Real szurkoló. De most van először, hogy kezdek eltávolodni a csapattól, mert képtelen vagyok szeretni őket. És ez nem Benítez miatt van, hanem a lelketlenség az oka. Ha valakinek, akkor Pérez-nek kell eltakarodnia.


Az utolsó bekezdést leszámítva nagyon adom. Én még nem távolodok a csapattól. Ilyen időkben kell igazán a csapat mellett állni, nem a sikerek idején.

Annyit tennék hozzá, hogy komoly gond van a csapat jelenlegi vezéreivel is. A csapat jelenlegi vezérei az a Ramos, aki a nyári saga-ját új kapitányként halál nyugodtan végigcsinálta, és az a Ronaldo, akinek a saját érdekei mindig a csapat előtt voltak, és már a brandje is fontosabb, mint a csapat. Más vezéregyéniséget nem látni, még a kapitányokra lehetne támaszkodni, azaz Pepére és Marcelora, de ők sem azok a karakterek, akik egy ilyen helyzetben helyre tudnák rakni a csapatot. Játékos vezér nélkül maradtunk, abszolút nincs egység a csapaton belül, ehhez már csak ráadás Beniteznek reális hatalma a játékosok felett nincs. Ilyen helyzetben az edzőnek kellene felemelnie az új vezéreket, akik a pályán űzik, hajtják a többieket, de Beniteznek ehhez meg van kötve a keze.

Addig amíg a csapaton belül nem lesznek méltó vezetők, akik felsorakoztatják a csapatot az edző mögé, itt nem lesz semmi eredmény.

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 23., hétfő 7:35

VanillaSky írta:
Sztd a madame az micsoda? :lol:
Te többes számban beszéltél kurvákról, én meg a köznapi nyelvben az ő főnöküket említettem, így azt hiszem elég érthető voltam.
Èrtheto voltál,nem kell a rejtett agresszio,èn meg csak idèztem egy kozmondást,de akkor ne legyek off annyira,nálam a tobbesszám játszik,ugyan is rajta kivul is lenne mèg egy kèt ember akit nem ohajtanèk látni,s mivel nem akarok kertelni,le is irom,Perez mellett menesztenèm Balet,Danilot,valamint Ronaldot is,ha nem változik.(Már pedig egyre neccesebbnek tunik.)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
Norbii
Hozzászólások: 1502
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 17:49
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. november 23., hétfő 5:32

Teljesen egyetértek, bár Ramos és Isco esetében nem tudni hogy mi is lehet a Háttérben. Azért kifejezetten nem bántanám Ramost ha ténylegesen összeveszett Perezzel a rendszer miatt és lépni akart. Belőle nem tudnám kinézni a pénz dolgot. Isco meg két év alatt, most először hoz le egy nagyon gyenge szezont, de a barca meccs után + egy kis pihenővel remélhetőleg tényleg visszatér a Régi isco.

Az edzői dologról meg igazából teljesen igazad van. Carloval ugyan olyan híg fos volt a csapat és az ellenfél kénye kedvére átrohangált a kpn. Emellett társult a gála kezdő, padozó játékosokban nem bízott +87.perctől cserék. Ez nem épp egészséges. Persze ez az első szezonjában nem igazán történt meg, de én ezeket a különbségeket ráfogom Zidane-ra. Amíg Cr meg Bél féle játékosok fognak szaladgálni jobb és bal oldalon addig baszhatja mindenki a szép játékot, mert olyan statikus a csapat emiatt, mint senki más, de természetesen amíg Cr miatt nézik a meccset kongóban, afganisztánban meg madagaszkárban így sajnos nem bírom elképzelni hogy Perez eladja.

Avatar
PC Principal
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2015. október 6., kedd 12:54
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Isco, James
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: PC Principal » 2015. november 23., hétfő 4:42

Szinte sohasem szólok hozzá a dolgokhoz, de azért álljatok már le Ancelotti folyamatos emlegetésével. Egy kalap szar volt a csapat alatta is, amikor a játékosok elkezdtek beleszarni, vagy éppen megsérült a fél keret. Szánalmas, szar játékot játszott a csapat, még rosszabbat, mint amit idén Benítez alatt. Én azért emlékszem, hogy a sérülések ellenére, mennyire szidta mindenki a taktika és elképzelés nélküli csapatot, de hagyjuk is. Én megértem ha a szurkolók romantikusak és még mindig a BL-cím lebeg a szemetek előtt, de annyit megtehettek, hogy egy kicsit jobban emlékeztek a dolgokra. Teszem hozzá, Benítez még lényegében csak pár pillanatig volt képes dolgozni a teljes kerettel, de Carlo esetében meg azt emlegetitek, hogy "há' igen, de nem volt Modric, szóval az nem az ő hibája volt". Benítez-nek meg körülbelül nincs egészséges csapata a szezon kezdete óta. Kettős mérce?

Az én véleményem pedig az, hogy a Real Madrid jelenleg megint elérte azt az állapotot, amikor nincs olyan, hogy Real Madrid. Ezek a játékosok zsoldosok, akiket a pénzen és a csillogáson kívül nem tart itt más. Szánalmas ez a keret. Kezdve Sergio Ramos-szal, a kapitánnyal, aki hónapokig hagyta, hogy a menedzsere szopassa a Madrid szurkolókat az MU-val, és az utolsó pillanatig nem lehettünk biztosak abban, hogy marad, vagy sem, mert cseszett kiadni egy szaros nyilatkozatot, hogy ő madridista és mindenki nyugodjon le. Ott van Toni Kroos, akit ugyanilyen mentális problémák miatt basztak ki München-ből, mert ott is pár remek hónap után a legnagyobb kerékkötője lett a csapatnak, nem is játszatták. Kroos szerintem a csapat jelenlegi legrosszabb játékosa. Nem hajlandó mozogni, lassú, alibi passzokat ad, sétálgat vissza akkor is, ha mellette 3 játékos elsprintel. Casemiro jobb játékos nála jelenleg. Ugyanaz, ami volt Özil-nél is egyébként. Fél-egy év jó teljesítmény, aztán totális összeomlás. Ott van Isco, aki már vagy 1 éve folyamatosan durcázik. Teljesítmény nála sem sok. CR kiégett, azonnal el kell adni, minél messzebb (teszem hozzá, ezt már a BL-cím környékén kezdtem el mondani). Hatalmas játékos volt, már nem az, és nem is lesz az soha. A mentalitásából fakadó sétálgatásait, a csapat folyamatos terrorizálását és lenézését pár évig elbírta a klub, mert ez jó teljesítménnyel járt (teszem hozzá, ez a gólrekord a világ legnagyobb kamuja, a legnagyobb mesterséges rekord, amit valaha bárki felállított a futball történelmében), mára CR az egyik leghasztalanabb játékos. Benzema nem top 10-es csatár, Bale egy katasztrófa.
Akiknek jogosan helye van a Real kezdőben: Navas, Carvajal, Marcelo, Modric, James, pont. Semmivel sem több.

Nem is akarom folytatni, mert felesleges. Itt nem hiszem, hogy Benítez volna a bűnbak. A probléma, hogy ez egy összevásárolt, zsoldos keret, akik nem madridisták. Képtelenek küzdeni a csapatért, szánalmasak egytől egyig. Évek óta, egyre inkább. 25 éves vagyok, 9 éves korom óta Real szurkoló. De most van először, hogy kezdek eltávolodni a csapattól, mert képtelen vagyok szeretni őket. És ez nem Benítez miatt van, hanem a lelketlenség az oka. Ha valakinek, akkor Pérez-nek kell eltakarodnia.

Avatar
mocsok
Hozzászólások: 2241
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:43
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. november 23., hétfő 0:30

András93 írta:Abban vastagon benne volt Perez is...
Es reszben a menekultekrol is o tehet..
Lehet nala kezdodott a romlas, de a kovetkezo elnoknek volt boven ideje, hogy helyrehozza a dolgokat. Es inkabb csak rontott.
VanillaSky írta: Na ehhez tényleg nagyon ért, láthatólag már a fejekbe is gyönyörűen beültette, hogy mi is kéne legyen a Real Madrid. Nekem egy focicsapat, Pereznél és nálad ezek szerint a csillogás.
Nalam tobb, mint egy focicsapat.
Vagy akkor mondjam azt hogy focicsapat es csillogas? :D

En orulok a sztarigazolasoknak, a csilivili bemutatoknak, a nagy felhajtasnak amerre jarnak stb.
De nem csak emiatt jott vissza a csapat a "top"ba. Evek ota ott vagyunk a legjobb negy kozott, megnyertuk a tizediket, kupa, szuperkupa, gyozelmi es golrekordokat dontottunk meg stb.
Perez boven adott is a csapatnak, nem csak elvett.

Eddig a legnagyobb hibaja carlo elkuldese volt, amit tovabb rontott azzal hogy benitezt nevezte ki uj edzonek.

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 11218
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. november 23., hétfő 0:25

Kerlon írta:Mourinho: " Én voltam a Chelsea, az Inter és később a Real Madrid edzője, majd Benitez váltott engem és tönkretette a Chelsea-t, az Inter-t, és most a Real Madridot."
Az ilyenek ért csipazom azért Mout. :lol:

:lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27898
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 23., hétfő 0:20

Mourinho: " Én voltam a Chelsea, az Inter és később a Real Madrid edzője, majd Benitez váltott engem és tönkretette a Chelsea-t, az Inter-t, és most a Real Madridot."
Az ilyenek ért csipazom azért Mout. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Faust
El director de fotografía
Hozzászólások: 8312
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 18:47

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. november 23., hétfő 0:17

A nyolcaddöntős betlisorozatot a nagy Perez kezdte el, és nagy részben miatta épült le a világ egyik(?) legsikeresebb klubja egy szánalmas, brusztoló középcsapattá. Persze Calderon és Mijatovic asszisztáltak, az tény.

Aztán jött Perez meg az égindulás, eurómilliárdok, 3 év szopás hogy végre meg tudják verni a Barcát, aztán végre összeértek a dolgok, meglett a 10. És most mi történik? Épül le a világ egyik(?) legsikeresebb klubja egy szánalmas, brusztoló középcsapattá.

Avatar
András93
Hozzászólások: 1650
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:14
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. november 23., hétfő 0:13

mocsok írta:Hosszu evekig nem jutottunk tovabb a bl nyolcaddontobol
Abban vastagon benne volt Perez is...

Egyébként maximálisan adom VanillaSky írását.

VanillaSky
Hozzászólások: 2131
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 1:26

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. november 22., vasárnap 23:44

Visszahozta a csillogast, az igazi real madrid erzest.
Na ehhez tényleg nagyon ért, láthatólag már a fejekbe is gyönyörűen beültette, hogy mi is kéne legyen a Real Madrid. Nekem egy focicsapat, Pereznél és nálad ezek szerint a csillogás. Ami meg is van, szép nagy bevételek, szponzori szerződések, médiahadjáratok és játékos bemutatók. A gond az, hogy regnálása alatt "az újra legjobbak között" emlegetett Madrid kb két évet játszott összesen is úgy, mint az egyik legjobb csapat, a többiben talán csak mondták ezt rá messziről jött emberek, csak a csapat meccseit nem nézték. Én szívből remélem, hogy ha valaha is leváltják a következő elnök eléri, hogy ne a csillogás, meg a játékosbemutatók és a milliói egyedik kínai kis szurkoló jusson eszébe a csapatról bárkinek, hanem a félelmetes játék, a dominancia, valamint az, hogy bárhol is lépjünk pályára ott hozzánk alkalmazkodjanak ne mi hozzájuk. Perez x éve alatt ez elég ritkaságszámba menő érzés volt.

Avatar
mocsok
Hozzászólások: 2241
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:43
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. november 22., vasárnap 23:27

VanillaSky írta:
Raadasul ugy meg egy benitez nevu edzot se fogunk tudni elcsabitani.
Azért megkérdezném azt a top edzőt, hogy mi a véleménye arról, hogy a Madridnál az elnök hivatalban töltött évei majdnem kisebb számot mutatnak, mint az edzők száma akiket kinevezett. Ha én lennék egy topkategóriás edző és leszámítva azt az esetet, hogy lazulok 1-2 évet Madridban - kemény valutáért + szép lelépési pénzért - akkor ide biztos nem jönnék, ha Pereznek hívnák az elnököt.

Egyébként mivel lehet őket idecsábítani?

Figyi gyere már. Amit ajánlunk: lóvé + sztárok

Elvárások: bl+bajnokság+cdr+..., néhány bebetonozott ember, a csapatkialakítás olyan módja, hogyha a faszi nem reklámarc és nem támadó akkor nem biztos, hogy megszerezzük neked. Ha gáz van a balhét neked kell elvinned, ha nyerünk az elnököt elsőként említsd, mint a siker egyik fő letéteményese. Tök király kis állás.
Perez azert azt elintezte, hogy ujra ugy tekintenek a realra, mint a legjobb csapatra. Visszahozta a csillogast, az igazi real madrid erzest. Carlo is lenyilatkozta, hogy tudta hogy egy gyengebb ev utan egybol repulni fog, de nem erdekelte, mert ez a real madrid.

Elotte mi volt?
Hosszu evekig nem jutottunk tovabb a bl nyolcaddontobol es ketballabas jatekosokkal volt tele a csapat. Na, tuti ez egy top edzo alma. Ja, es ugyanugy az edzot basszak ki, ha nem jonnek az eredmenyek.
dzsi91 írta:ztetek csak Perez és Calderon létezik?
Nem, de epp arrol pofazok hogy pereznek konkretan versenytarsa se volt legutobb.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 167 regisztrált és 0 vendég