Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Mythos90
Hozzászólások: 263
Csatlakozott: 2013. június 7., péntek 12:58
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 9., kedd 21:22

Én nem hiszem, hogy Ronaldonak lenne esélye az aranylabdára, mégpedig egyetlen meccs miatt. Konkrétan a kupadöntőre gondolok. A csapatnak ebben a szezonban azon az egy meccsen volt reális célja arra, hogy egy újabb kupával tömjék ki a vitrint, viszont abban a 90 percben nem csak a csapat hozott le szégyenteljes teljesítményt, hanem Ronaldo is. És itt nem feltétlenül a futballteljesítményre gondolok. Egy ilyenfajta szavazásnál szerintem ez egy nagyon fontos szempont.
Zidane annak idején 5. lett a vb évében, de ha nincs az az eset Materazzival és még a 11-es párbajt is megnyerik, akkor szerintem Cannavaronak nem sok köze lett volna a díjhoz. Mindegy, ezt már sose tudjuk meg, meg az is lehet, hogy rosszul gondolom.
Messinek viszont még inkább nem adnám, mivel gyakorlatilag egyáltalán nem vett részt a szezon azon szakaszában, amikor az igazán nagy pillanatok történtek. Hogy ez most sérülés miatt volt vagy sem, az mellékes. (Emellett bajnokság ide vagy oda, a Milant leszámítva idén egyetlen nagy csapatot sem tudtak megverni.)
Bayern játékosnak meg azért lenne furcsa adni (a triplázás ellenére), mert ők csapatként alkottak igazán, nem nagyon lehetne egy embert kiemelni közülük. Lahm, Ribery, Müller, Robben, Dante, Martinez mind óriásit teljesítettek, viszont az egyéni teljesítményük még így is elmarad Messi és CR mellett (illetve én még Balet is idevenném).
Az UEFA díjat ennek ellenére biztosan bajor játékos fogja kapni szerintem. Az aranybogyónál meg marad a Messi-dominancia (pláne ha lő vagy 20-25 gólt a bajnokságban), addigra bőven elfelejtődik a Barca (és Messi) tavaszi lebőgése...

Avatar
Zidane
Hozzászólások: 492
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 19:16
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. július 9., kedd 21:17

Jó a műsor...azért nem semmi, h a barcások minden helyzetet megmagyaráznak Messivel kapcsolatban. :lol:

Egyébként se CR, se Messi nem érdemli meg...én Riberynek adnám.
De úgy is az argentin kapja...meg lesz a 3. ajándék lasztija is.

Avatar
F.C.B.
Hozzászólások: 31
Csatlakozott: 2013. június 20., csütörtök 15:11
Kedvenc játékosaid: Maradona, Messi
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. július 9., kedd 20:58

realistahuni írta:Büszke lehetsz magadra f.c.b, Messi a top 3-ba, az igen... :taps:
Nem ülök fel a provokációnak! Mindenben neked van igazad!
istimester írta: Amennyiben röhögni, meg olyan szintű kommenteket irni jössz ide, hogy "ide aztán érdemes benézni", egészen könnyen megoldhatom a problémád.
Nekem nincs problémám ez honnan veszed?

Avatar
h3x0r
Hozzászólások: 9207
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 11:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nagyvárad

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 9., kedd 20:52

RealMadridFanatic írta:Csak ez visszafelé nem működik, lehetetlen elismerni a portugál teljesítményét, inkább sunnyogni kell, meg belekötni az érvekbe vihogó szmájlikkal, aztán szépen fű alatt eltűnni, amikor valaki próbálja megindokolni a véleményét...
2009: messi jogosan nyert
2010: nem a megnyert cimek a fontosak, hanem a rugott golok
2011: ismet fontossa valtak a megnyert cimek
2012: ismet nem a megnyert cimek a fontosak, nem fontos hogy CR csapata rekord pontszammal lett bajnok, meg hogy EB elodontobe vitte a csapatat, az a fontos, hogy messi 1000000 golt rugott
2013: ismet fontosak a megnyert cimek

Na ez az ami rohadtul idegesit. MINDIG ugy hozzak ki a barca szurkolok, hogy messinek kedvezzen es amikor mar teljesen egyertelmu, hogy Ronaldo jobb volt mint az argentin, akkor nem hogy elismernek, hogy tenyleg, Ronaldo jobb volt iden, megerdemli a dijat, hanem azonnal elokerul, hogy hat de a Bayern triplazott, kapja onnan valaki. Es 2010-ben Sneijder esetenel pont ezzel mondtak maguknal ellent.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27916
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 9., kedd 20:46

http://www.reactiongifs.com/wp-content/ ... qfkt17.gif :mrgreen:
Öcsém, atom zsír. :lol: Na mindegy én Riberyt nyomatnám, ha már a Bundesben is ő az idény könige. Meg szimpatikus tini prostis muszlim, akit nem érhet alkohol... :mrgreen: (Amúgy hidegen hagy az ilyen, jól játszik és tetszetősen is).
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6672
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 9., kedd 20:36

F.C.B. írta:
morientes írta:De ha azt nézzűk,hogy ki volt Messi hátamögött,aki hozzásegítette Messit,hogy segítde a csapatot(sajnos nálunk gyengébb volt a garnitúra ilyen szempontból idén,sajnos)akkor egyértelműen Ronaldo...
Azért Mourinhot ne felejtsd ki! Azt nyilatkozta: "Úgy gondolom, nagyon jó helyzetet teremtettünk neki taktikailag, ahol kihozhatja magából a maximumot, és rekordokat állíthat be és sok gólt rúghat." :hmmm:
és attól a többinek megvan tiltva hogy jó legyen?
például benzemának meg higuainnak? mert ha hozták volna az az előtti szezonjukat most bajnoki címvédők lennénk.
de mondhatnám még dimariat is.
és amennyire taktikailag ronaldora volt építve minden a barcánál legalább annyira igaz ez messire. "még a gólvonalról is passzold vissza neki vagy nem játszol".....

Avatar
F.C.B.
Hozzászólások: 31
Csatlakozott: 2013. június 20., csütörtök 15:11
Kedvenc játékosaid: Maradona, Messi
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. július 9., kedd 20:32

morientes írta:De ha azt nézzűk,hogy ki volt Messi hátamögött,aki hozzásegítette Messit,hogy segítde a csapatot(sajnos nálunk gyengébb volt a garnitúra ilyen szempontból idén,sajnos)akkor egyértelműen Ronaldo...
Azért Mourinhot ne felejtsd ki! Azt nyilatkozta: "Úgy gondolom, nagyon jó helyzetet teremtettünk neki taktikailag, ahol kihozhatja magából a maximumot, és rekordokat állíthat be és sok gólt rúghat." :hmmm:

Avatar
RealMadridFanatic
Hozzászólások: 2657
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 18:56

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. július 9., kedd 20:29

2 megjegyzésem lenne hozzád/hozzátok
Az idézett szöveg tőlem van, olyan mintha én is le lettem volna b*szva. :mrgreen:

Pedig én maximálisan egyetértek az általad is leírtakkal. Pont a fent említett mondat, ami nekem nagyon nem szimpatikus. Nekünk el kell ismerni Messit, mert Ő a zisten (amúgy el is ismerem, többször megtettem már), de jön egy év amikor egyértelmű, hogy nem neki kellene kapnia a díjakat, így fordulnak a szempontok, csapattal szerzett címek dominálnak, mert ha továbbra is a korábbi szempontrendszert vennénk alapul, akkor Cé előrébb lenne. Ettől függetlenül így is mögé sorolják, jogtalanul. Az meg háromszázszor le lett írva, hogy miért nem Bayern játékosnak kellene kapnia. A szubjektív véleményen szerint meg egyénileg amúgy sem érte el egyikük sem Cé szintjét, és Messi sem. Csak ez visszafelé nem működik, lehetetlen elismerni a portugál teljesítményét, inkább sunnyogni kell, meg belekötni az érvekbe vihogó szmájlikkal, aztán szépen fű alatt eltűnni, amikor valaki próbálja megindokolni a véleményét...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 7383
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 9., kedd 20:21

Büszke lehetsz magadra f.c.b, Messi a top 3-ba, az igen... :taps:


De akkor ha szeretnéd elmondom mégegyszer, hogy én miért CR-nek adnám, hátha most sikerül felfogni. Szóval, idén nem tudom hány Madrid meccset láttál, de annyit elárulok, hogy tavasszal CR-en Varane-on és Lopezen kívül mindenki maga alatt teljesített a csapatból. Az egész támadóalakzat egy flop volt, DM butáskodott, Özil nagyrészt flop volt a sok gólpassz ellenére, Benzema bealudt, Higuain meg ugye...hát ő Higuain. Ehhez képest elértünk az elődöntőig, egy erős MU-t kiütve ahol CR két meccsen kettőt lőtt. Ő is elmondta, hogy élete egyik legnehezebb párharca lesz a Fergiek elleni meccs, hiszen őt ott szerették, most is szeretik, ott lett világklasszis. Magához képest nem játszott annyira jól, de csak talált két gólt. Aztán Dortmundban ahol mindenki ténylegesen nulla volt ott is lőtt még egyet. A visszavágón meg ugye gyengén játszott a sérülése miatt, de legalább vállalta a játékot, mert egy Kakánál vagy Callejonnal sérülten is jobb volt. Viszont a barca mit csinált? Alpári, sunyi módon nem tették fel a Messit a visszavágón, hogy ne torzuljon még jobban az általa kialakított kép.

Mindent összevetve én azért adnám CR-nek a díjat, mert képes a volt a hátán vinni egy fejben összeomlott csapatot egészen egy bl elődöntőig és egy spanyol kupadöntőig. Idén a barcának sem ment, a tikitököm lassan már kiismerhetőve vált, Messi pedig már jó ideje nem tud váratlant húzni, és ahogy a csapat gyengébb lett úgy neki sem ment már annyira nagy meccseken. Persze a getafeknek így is eltett 59856245 gólt amiért ti megint aranylabdát adnátok, de hát ezek ti vagytok, már meg sem kell lepődnöm rajtatok.

Egyébként az sem baj, ha bayernes kapja, viszont onnan nehéz lenne választani annyira egységesen, csapatként működtek idén. Robben-Bastian-Müller-Neuer-Lahm-Mandzukic-Ribery mind-mind szinte egyforma részesei a sikernek, szóval közülük bárki kaphatná, a lényeg, hogy a mélynövésű a top 3 közelében nem szabadna legyen.
Love football, hate antifa.

Avatar
istimester
rex madridistae
Hozzászólások: 3309
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 13:22
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC
Tartózkodási hely: Felvidék

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. július 9., kedd 20:12

F.C.B. írta:Milyen szempontok alapján előzte be? Sorsdöntő meccseken gólt lőtt? Ha ez a kritérium akkor igen jobb volt. Ha az ki segítette csapatát jobban fontos cím elérésében (La Liga) akkor Messi.
2 megjegyzésem lenne hozzád/hozzátok

1, Amennyiben röhögni, meg olyan szintű kommenteket irni jössz ide, hogy "ide aztán érdemes benézni", egészen könnyen megoldhatom a problémád.

2, Messivel kapcsolatban. Rohadtul tele van a f@szunk, hogy mindent, azaz mindent meg tudtok magyarázni. Nekem nem kedvencem a portugál, de nagyjából két éve az összes Clásicón porbaalázta az argentint, ráadásul a magas főleg idén nem mutatott olyan teljesitményt, ami bárhonnan is kiemelné. A tavasz egy jelentős részét lényegében végigülte, amikor meg játszott, abban nem volt sok köszönet, lást Csabi aláirását. Múlt évben orrba-szájba azt hangoztatta mindenki, hogy az egyéni dijak elbirálásába ne keverjük a csapatérdemeket(bár még igy is vitatható döntés született), akkor tessék ehhez tartani magatokat és ne változtassatok éves szinten a "fontos" szempontokon. PONT

Avatar
Toti
Hozzászólások: 4758
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 19:39

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. július 9., kedd 20:03

ez szerintem vica-versa jelen van a két tábornál.
persze, így van.

csak az a különbség, h amíg mi és cr baszhatjuk, addig ti és messi örülhettek.

ez most nagyon irígynek hangzik, de úgyis tudod, h az okokra gondolok.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Avatar
'shutterisland
Hozzászólások: 8520
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 1:45
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Tartózkodási hely: UK

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 9., kedd 20:00

leírták már, ami éppen kedvez az argentínnak. ilyen egyszerű.
ez szerintem vice-versa jelen van a két tábornál.

(egyébként pedig messiről még mindig csak annyi volt a lényeg, hogy a jelöltek közt jogosan van ott, de mi barcások is bayernesnek adnánk a díjat.)

Avatar
Toti
Hozzászólások: 4758
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 19:39

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. július 9., kedd 19:55

jó, tudom, hogy ez nem az aranylabda, de gondolom ugyanazon elvek alapján gondolkodunk ennél a díjnál is.
nem shutter, nem.
épp ez a lényeg, h nincsenek elvek. nincsenek lefektetett dolgok.

leírták már, ami éppen kedvez az argentínnak. ilyen egyszerű. sztem le is lehet zárni az egészet, mert megfogja kapni ezt is meg azt is. persze lehet még tonnaszámra gondolkodni és oldalakat teleírni, de a vége mindig ugyanaz. :coffee:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 9., kedd 19:53

Mi van akkor HA :) Nem azt mondtam, hogy ő, mert nem, de mi van akkor ha igen?? Nem kaphatja meg, mert Müller?
De,megkaphatná,èrtem hova akarsz kilyukadni,de ahogy szokták mondani,ez egyéni alismerés.Ha a bayern nem BL győztes,akkor sztm nálad a neve fel sem merül.Abból a csapatból Ribery,Robben,Svájnsteiger is megkaphatja.Ha csak az eredményét nézem a csapatba.Mer az egyik se volt rosszabb mint a másik.De mondhatnám akkor Javi Martinezt is,vagy akár Neuert,mer ugyanakkora része volt a sikerbe mint a többinek.
De ilyen erővel kaphatná Bale is,csak ugye ő nem nyert semmit,pedig a hátán vite a spurst.(Azt haggyuk hogy mi a véleményem róla nem ide tartozik)vagy akár kaphatná Neymar is,aki konfi kupát nyert...de ez nem erröl szól.
Itt azt kell(ene) nézni,hogy ki nyújtotta egyénilega legjobb teljesítményt,az meg sztm Ronaldo...persze lehet vitatkozni,mert ugye ő sem nyert semmit...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
'shutterisland
Hozzászólások: 8520
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 1:45
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Tartózkodási hely: UK

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 9., kedd 19:51

augusztus elején lesz szűkítés, akkor marad 3 jelölt, szerintem akkor érdemes (mondjuk nem biztos :mrgreen: ) visszatérni a témára, meg egyébként is ez azért az aranylabdáról szól most, nem az uefa év játékosa díjról.

ez meg picit off, de az alábbi, mülleres gondolathoz...
azért bármennyire nem a maradona vagy zidane vonulatot testesíti meg a pali, nem kicsit kinőtte magát.
a világ jelenlegi legerősebb csapatának és top 3-as válogatottnak az alapembere, a bajnoki és kupa meccseken általános jó teljesítmény mellett amúgy szépen rúgdossa a gólokat a bl egyenes kieséses szakaszban, elődöntőkben, döntőben is betalált már, a válogatottban is jól tolja, a vébén társgólkirály volt, a bronzmeccsen is gólt rúgott.
és még mindig CSAK 23 éves.


Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27916
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 9., kedd 19:44

Los Blancos írta:
Mi van akkor HA Nem azt mondtam, hogy ő, mert nem, de mi van akkor ha igen?? Nem kaphatja meg, mert Müller?

De megkaphatná, de közel sem volt a legjobb nem, hogy a legjobb 10-ben. És sosem lesz. Nem nem azért, mert német vagy Müllernek hívják, hanem mert balfasz.
How about no. Nagyon nem csípem, mert tényleg szerencsétlen még a mozgása is, de minden statisztika és még a mutatott játék is mellette szól. Nem véletlen lett Götzével kézen fogva a valaha volt legértékesebb német játékos...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Los Blancos
Hozzászólások: 234
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 10:17
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 9., kedd 19:42

Mi van akkor HA Nem azt mondtam, hogy ő, mert nem, de mi van akkor ha igen?? Nem kaphatja meg, mert Müller?

De megkaphatná, de közel sem volt a legjobb nem, hogy a legjobb 10-ben. És sosem lesz. Nem nem azért, mert német vagy Müllernek hívják, hanem mert balfasz.

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27401
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 9., kedd 19:38

morientes írta:
Függetlenül az idei évtől, meg attól, hogy ki hogyan teljesített, de az ilyet sosem értettem. Mi az, hogy na ne már, ha Müller neve merül fel? Nem egy CR, nem egy Messi tehetség, de mi van akkor, ha ő volt az, aki az ADOTT évben a legjobb teljesítmény hozta? 
De most komolyan,tényleg Thomas Müller hozta a legjobb teljesítményt az egész szezonban?Ne már... :roll:
Mi van akkor HA :) Nem azt mondtam, hogy ő, mert nem, de mi van akkor ha igen?? Nem kaphatja meg, mert Müller?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 9., kedd 19:36

Függetlenül az idei évtől, meg attól, hogy ki hogyan teljesített, de az ilyet sosem értettem. Mi az, hogy na ne már, ha Müller neve merül fel? Nem egy CR, nem egy Messi tehetség, de mi van akkor, ha ő volt az, aki az ADOTT évben a legjobb teljesítmény hozta? 
De most komolyan,tényleg Thomas Müller hozta a legjobb teljesítményt az egész szezonban?Ne már... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27401
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 9., kedd 19:27

Los Blancos írta:
hát nálam müller vagy esetleg robben.

na ne már :lol:
Függetlenül az idei évtől, meg attól, hogy ki hogyan teljesített, de az ilyet sosem értettem. Mi az, hogy na ne már, ha Müller neve merül fel? Nem egy CR, nem egy Messi tehetség, de mi van akkor, ha ő volt az, aki az ADOTT évben a legjobb teljesítmény hozta?

Csak szupersztárok kaphatnak aranylabdát? Név miatt ennek és annak kell kapnia?

2010-ben volt ilyen eset, amikor Sneijder nem kapta meg. Mi volt rá a válasz? Azért nem kapta meg, mert Messi jobb játékos, és tehetségesebb.... oké, de ez mégis kit érdekel, ha egy másik játékos jobban teljesített?

Az a baj ezzel a díjjal, hogy nincs konkrét szabály, hogy mi szerint kéne odaítélni valakinek. Mindig más...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 245 regisztrált és 0 vendég