Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Nálad ki lenne az első számú tizenegyes rúgó?

A szavazás 2024. február 26., hétfő 16:59-kor befejeződött.

Bellingham
73
71%
Carvajal
1
1%
Kroos
19
18%
Rodrygo
2
2%
Valverde
4
4%
Vinicius
4
4%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 103

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 14., hétfő 14:17

Figyelem hosszú hsz következik, amely megzavarhatja egyes emberek nyugalmát!

Ezt a hsz-t a Malmö elleni meccs után akartam bepötyögni, de nem volt rá időm, így kiegészülve a Villareal elleni meccs elleni tapasztalatokkal átfogóbb és szemléletesebb tud lenni. A cél elsősorban néhány tévhit eloszlatása és a probléma gyökerének a megtalálása. Ez utóbbit egyébként egyszerű megnevezni CR és Bale, de személyes véleményem az, hogy naivitás azt hinni, hogy a két úriember távozásával a gondok megoldódnak. Az összkép javulna, és egy lyuk foltozásra kerülne, de a megoldás komplexebb.

Na a lényeg.

Első tévhit: Ancelotti összerakott egy látványos támadójátékot. (fontos itt kezdeni, hogy lássuk, a probléma nem elsősorban Benitez alkalmatlansága, az csak felerősíti a tüneteket.)

Ennek a kijelentésnek a cáfolása volt a Malmö elleni meccs. 8-0, azon kívül még kihagytunk legalább ennyi ziccert, sebességben minden téren felülmúltuk az ellenfelünket. Isco-CR-Benz-James támadósor azt csinált, amit akart. A meccs kísértetiesen hasonlított Carlo legszebb meccseire. Benitez összerakta végre a támadójátékot? A válasz egyértelmű nem. Azonban a fenti négyes labdaügyes, kreatív játékosokból áll, akik egyénileg kimagasló játékosok, és a legtöbb csapatot képesek pusztán technikai felsőbbrendűségük miatt megverni. Ha az ellenfél még területet is hagy, akkor pedig mészárlás lesz, mert akkora a különbség játéktudásban a négyesünk javára, hogy egy bizonyos szint alatt az ellenfél nem képes lelkesedéssel, szervezettséggel kompenzálni. Ennek a ténynek volt az eredménye az a bizonyos "10 meccs".
Milyen bizonyítékok szólnak ez mellett:

1. Nem furcsa, hogy egy teljes év és egy felkészülési szezon alatt nem sikerül játékot felépíteni, majd a nehéz meccsek (3 Atma elleni meccs a szezon elején) elmúltával a gyengék ellen a csapat magára talál, és minden klappol? Hol volt egy a játék az Atma ellen?

2. Modric eltűnésével hova tűnt a játék? Ez csak akkor következhetne be, ha az egész játékunk alfája és omegája Modric lett volna. Azonban nem köré épült a csapat, ő csak a ravasz volt, aki a labdákat dobálta. CR, Benzema, James, Isco, Marcelo, Carvajal, Kroos mind-mind kiemelkedő labdarúgók, ilyen szintű játékosok mellett fel sem szabadott volna tűnnie, hogy Illaramendi játszik Modric helyett. Modric nélkül ugyan lelassult picit fejben a kp-nk, de attól még a többi játékos által begyakorolt mozgásoknak a meg kellett volna maradniuk, és Kroos valamint Illara képes lett volna labdával tömni a támadókat. Idén játszik legjobban, hogy mozgás nélkül (amihez meg terület kellene) Modric sem tud labdákat adni. A csapatnak kellett volna megteremteni azokat a lehetőségeket, amelyekbe Modric bepasszolhatta volna a labdákat. Ha a mozgások megvannak, Illara is dobálhatta volna a kulcspasszokat. Talán kisebb mennyiségben, mint Modric, de a játék alapjai nem változtak volna.

3. Bale nélkül CA nem építhetett támadójátékot. Ez felsőbb utasítás, CA csak olyan foci építésének állt volna neki, amelyiknek Bale a része. Bale visszatértével Isco került volna ki a csapatból (ha Modric nem sérül le), de lényegében ez mindegy, mert az alapmozgások ugyanazok maradtak volna, így a játéknak Bale visszatérésével nem szabadott volna eltűnni teljesen, maximum a csapat kissé egyoldalú lett volna Balet sokszor kihagyva a játékból.

Konklúzió: Ancelotti nem épített semmilyen játékot, pusztán csak a gyenge ellenfelek ellen jól muzsikált a labdaügyes négyesünk, akik idén is mindenféle játék nyoma nélkül jól muzsikálnak, ha az ellenfél hagyja őket játszani. Annyi talán Ancelotti javára írható, hogy az a szint, ami alatt mi ficánkoltunk, magasabb volt Carlo idejében, mint most Benitez alatt, de amikor elég erős csapattal találkoztunk, mindkét edzőnél az ívelgetés ment.

2. Tévhit: A labdaügyes négyes működőképes felállás.

CR-t sokszor kiveséztük, még egyszer nem írom le. Benzemával van a legkisebb gond a négyesből, őt most nem venném elő. Vele akkor lesz baj, ha CR és Bale elmennék, és neki kellene a csapatot a vállára vennie, de ha lesz egy kis szerencsénk, eddig a pontig nem jutunk el. Koncentráljunk Jamesre és Iscora. Ugye az ő előnyük a labdaügyességük és a játékintelligenciájuk mellett, hogy sokat melóznak, és sokat mozognak.

James azonban nem villogott sosem a nagy meccseken, talán a Juve elleni párharc a kivétel, de ott is inkább vállalható teljesítményt hozott le, nem pedig jó vagy kiemelkedő teljesítményt. Az ő legnagyobb problémája, hogy lassú, és ennek köszönhetően nem tud 1v1-ezni, így nem tudja magát olyan pozícióba játszani, ahonnan hasznát vehetnénk annak, amit tud: a játékintelligenciájának és a párját ritkító rúgótechnikájának. Talán az ő játékában van legnagyobb különbség a kicsik és nagyok elleni meccs között. A kicsit ellen, ahol van területe villog, ficánkol, szórja a zseniálisabbnál, zseniálisabb labdákat, míg a nagyok ellen (részben a csapat kevés mozgása és szerzett terület hiányában) semmit nem látunk ebből. A világ legjobb játékosa lenne, ha 1v1-ezni tudna. De mivel nem tud, kell köré egy olyan csapat, amelyik megteremteni neki a lehetőséget az alkotáshoz. Bale és CR erre képtelenek. Végeredmény: CR és Bale-lel a fedélzeten James is inkább csak nehezék, akármennyit is melózik.

Isco esete egy kicsit más, mert ő jól cselez, meg tudja magának teremteni a szükséges területet. De túl mélyről indul, túl nagy teher, hogy egyedül ő képes erre. Neki nem a félpályáról kellene indulnia, mert onnan a mai futballban lehetetlen egy felállt védelem ellen végigcselezni a pályát, neki 20-30 méterre az ellenfél kapujától kellene lendületből indulnia. Optimális esetben a bal oldalról. Jobb oldalról a cselei értelemszerűen sokkal kevésbé ülnek. Játékintelligenciája megfelelő, ha többször kerülhetne a kapu elé, ha ővé lehetne CR mostani posztja, akkor talán minőségi javulás lenne a játékában. Vannak kétségeim afelől, hogy elég jó játékos-e ehhez, mert a nagyok ellen ő is betli rendszeresen, akárcsak James, de benne pusztán az 1v1-ezési képessége miatt jobban bízom. A személyes véleményem azonban az, hogy ők együtt csak abban az esetben szerepelhetnek eredményesen a Realban, ha megmaradnak, mint támadó négyes (jön Hazard/Sanchez/Agüero/Lewa). A Benzemával kiegészült hármasuk szerintem gyenge egy Realhoz képest.

Ez bevezeti a harmadik tévhitet, ami igazából már nem is tévhit, hanem a probléma olyan oldala, amiről sem CA sem Benitez nem beszélhettek nyíltan, mert szorosan kapcsolódik Bale-hez és az ő játszatásához.

Ez pedig az a kérdés, hogy a Kroos-Modric kp-sor elegendő-e? A labdaügyes négyessel együtt, ha Isco és James védekezésben odateszik magukat, akkor elég lehet. A probléma az, hogy ebben az esetben James és Isco is túl hátulról indulnak, nem lesz dinamika a kontráinkban, és rákényszerülünk arra, hogy felállt védelmeket törjük fel, amire reális esélyünk az első félidőben lesz csak, hiszen Isco és James erejét a védekezés felőrli majd. Az egyetlen értelmes megoldás erre az lehet, hogy Isco helyett egy vkp/kkp kezd, és a 60. perc körül kicsit fáradtabb ellenfél ellen bedobjuk Iscot, hogy eldöntse a meccset. De ha eleve nem az alapcsapat kezd, akkor az nevezhető alapcsapatnak, alaptaktikának? Szerintem furcsa lenne...

Marad a másik megoldás miszerint 4-3-3, azaz Modric és Kroos kiegészülve valakivel. Erre a problémára egyébként Benitez rájött, és Casemirot próbálgatta 3. kkp-ként, de előre játékban nem elég jó ehhez, és Kroosnak sem fekszik a box to box pozíció. Megoldás az lenne, hogy Kroos hátsó irányító, és előtte Modric valamint egy harmadik labdabiztos, CSELEZNI, 1V1-EZNI TUDÓ, sokat melózó játékos legyen. A piacon egyetlen ideális játékos van, nevezetesen Pogba. Vidallal is többé-kevésbé működne a dolog, de Pogba pont a nekünk kellő box to box-tkp átmenet. Di Maria rövid távon képes volt ezt a szerepet betölteni, ezért volt nagyon nagy hiba az eladása, de hogy hosszútávon alkalmas lett volna-e, az egy másik kérdés, mivel ilyen játékos nincs sok a piacon, ezért megért volna egy próbát. (Kovát ki lehetne próbálni, mert ő talán hosszútávon erre alkalmas lehet, és talán (de nagyon csak talán) Isco játékát el lehetne mozdítani ebbe az irányba. Nem biztos, hogy a vásárlás az egyetlen megoldás, de Pogba kb. az elmúlt 3 évben ebbe tanult bele, nekünk pedig időt kellene adni a kandidánsunknak a poszt követelményeinek elsajátítására, és garancia nincs, hogy egyszer majd megfelelne az elvárásoknak)

A harmadik megoldás egy teljesen a nulláról felépített támadóalakzat, amibe egyedül Isco maradna meg a 4231 btkp-ja ként (de mivel btkp-t könnyebb, mint jtkp-t szerezni, ezért az is egy opció, hogy csak James marad meg, és a másik 3 posztra szerzünk új embert), a többi három posztra kellenének a mostaninál alkalmasabb játékosok. Ehhez azonban az új edzőnek a saját elképzelései szerint kellene játékosokat vásárolnia, és 2 átigazolási szezonba telne, mire mindegyik posztra megvesszük a megfelelő elemet, ami pont Modric kiöregedésével lesz egy időben, tehát lényegében értelmetlen.

Röviden összefoglalva a nyáron Pogba és Sanchez leigazolásával, Bale, CR és Benitez elpaterolásával nagyon sok probléma megoldódna.

A tegnapi vereség egy komoly dolog miatt fájó. Mert ez volt Benitez első olyan veresége, amikor tényleg az ő csapat kapott ki. Casemiro az ő embere, pályán volt, és láttuk, hogy az elképzelése abszolút működésképtelen. A keret nem alkalmas Benitez futballfilozófiájához, többre mennénk, ha szabad kezet kapna, és CR-Bale-James helyett Lucasok, Casemirok és Cherisevek játszhatnának, mert ők meg tudják valósítani azt, amire Benitez kéri őket, a CBJ nem.

Köszi, ha végigolvastad!

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 14., hétfő 14:15

Realista24 írta:Ez nem a motiváció hiánya szerintem. Engem sem kell motiválni a melóhelyen, feladatot kapok, elvégzem, kontroll nélkül.
Ez szerintem az, hogy szarba se nézik Rafát, akire pedig nem tudsz felnézni...azt hogy kövesd tűzön-vízen át? Rafa üvöltözhetne, csapkolódhatna, csinálhatna, amit akar, ha nincs meg a tisztelet felé, akkor halott az egész ügy. Eltelt a fél szezon lassan, és szurkolók, játékosok, újságírók egyfolytában Carlóznak. És nem azért mert domináltunk volna, vagy mert szarrá nyertük volna magunkat, hanem a legtöbben azért, mert erre a csapatra rossz ránézni, nincs egység, nincs jókedv, csak egy szendót majszoló edző a padon, meg néhány beleszarok, idényvégén úgyis kirúgják az edzőt vagy úgyis eligazolok játékos.
+1
Hasonlokat kivántam irni de megeloztèl.Adom.
BBeno írta:Beniteznek már le sem szállt a repülője Madridban de már ki volt kiáltva egy hozzánemértő nímandnak.



es nem volt igazam mar akkor? nyar ota erositi meg minden heten ezeket a jelzoket
Ott tart ahol Mou.Semmivel sem rosszabb idèn.

Ami meg Zizout illeti,most rálocsolni ezt a csapatot,ahogy irtam a multkor,rányomná a bèlyegèt az egèsz további edzo karrierjère.
Bár szezon vègèn mondhatná,hogy benntartotta a csapatot :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
M1Ö
Hozzászólások: 5626
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 6:36
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 14., hétfő 12:46

ThePilgrim írta:Viszont ez annyira logikus lenne, hogy ez úgysem lesz... :mrgreen:
Annyira nem lenne logikus, mert így leírva szépen néz ki. Meg jogos is, egy normális világban csak így menne. De a spanyol sajtó úgy kicsinálná, ahogy illik...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27401
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 14., hétfő 12:45

Majd nyaron hozzuk Dardait. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ThePilgrim
Hozzászólások: 183
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 13:30
Kedvenc játékosaid: Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2015. december 14., hétfő 12:33

Realista24 írta:
Kell az új tréner,ha nem más,simán megpróbálnám Zidane-t.
Semmit nem vesztenénk vele.
Mi nem, de Zidane sokat veszíthet.

Valaki írta már korábban, de én is azon a véleményen vagyok, hogy Zidane-t csak egyféle szcenárióban tudnám elképzelni, mégpedig akkor ha télen kineveznék, de kijelentve, hogy csak ideiglenesen, a szezon hátralevő részére. Ha bejönne, win-win, ha viszont nem, akkor nyáron szépen, különösebb szégyen nélkül visszamehetne a Castillába, rá lehetne húzni, hogy nem az ő hibája a rossz szereplés, ideiglenesen nem tudta megváltani a világot, de nem is bukott meg, hiszen nem lenne kirúgva. Ráadásul közben lenne egy fél szezon, amíg már nyugodtan lehetne keresni a fix edzőt.

Viszont ez annyira logikus lenne, hogy ez úgysem lesz... :mrgreen:

Fixen kinevezve szerintem hatalmas kockázat lenne neki, hiszen egy esetleges bukás szerintem örökre távol tartaná a padunktól.

Avatar
MesQueUnClub
Hozzászólások: 2913
Csatlakozott: 2014. október 21., kedd 23:29
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 14., hétfő 12:11

miro írta: Kell az új tréner,ha nem más,simán megpróbálnám Zidane-t.
Semmit nem vesztenénk vele.
Ha már Zizou, szerintem azért ő megérdemelné, hogy tisztalapos csapattal kezdjen és igazolásokat is kérhessen, így leginkább bajnokság lezárta után lenne értelme kinevezni, azért ne szerencsétlenre maradjon az év közbeni takarítás Benítez után, meg azért 1 nyár alatt tudnának taktikákat is gyakorolni.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Avatar
M1Ö
Hozzászólások: 5626
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 6:36
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 14., hétfő 11:54

miro írta:
M1Ö írta:
Azt, akivel szerinted jobb a csapat, mint Kroos-szal. Közbe meg annyiból áll a játéka, hogy visszalép Ramos vagy Pepe mellé, aztán ível. Szerencsésebb napjain jól. Közbe Modric meg néz, hogy most mit csináljak, mert nincs mellettem senki 30 méteres körzetbe.... :ike:
Azt írtam hogy Kroos egy szar ebben az évben.
De a Modric-Kroos duód volt a pályán azon az 5 meccsen (Sevilla,Atletico,Barca,Malaga,Sporting) amikor pontot vesztettünk.
Gondolom akkor minden happy volt.

Nem, nem volt minden happy. De tegnap nagyon érződött, hogy Modric egyedül (!!!) van (szó szerint) a k.pályán. Én is csak néztem, mint hal a szatyorba, hogy ez most mi? Az esetek nagy részében senki nem volt a közelében. Az első 3mast hagyjuk, mert Ők úgysem fognak visszajárni. Benzematól sem lehet folyamatosan elvárni. Úgyhogy igenis a kis brazilod a hibás, a sokak által Isten ként várt James. Gyenge a k.pálya Kroos-szal is -mert valami nagyon elment- de nem annyira mint tegnap főleg az első félidőben.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62887
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 14., hétfő 11:02

Kell az új tréner,ha nem más,simán megpróbálnám Zidane-t.
Semmit nem vesztenénk vele.
Mi nem, de Zidane sokat veszíthet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
miro
Hozzászólások: 2275
Csatlakozott: 2014. augusztus 16., szombat 10:49
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Ausztria, Dornbirn

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 14., hétfő 10:59

realistahuni írta:
Tavaly amikor a juve kiegyenlített és a mieink alapból feladták akkor volt motiváció? Carlo alatt a játékosok el voltak kényelmesedve, a 13/14-es szezon elhitette velük, hogy mekkora királyok és sikerült úgy kiengedni, hogy egy olyan év után ahol gyakorlatilag csúcson voltunk jött egy olyan év ahol a béka segge alatt vagyunk.
Benitez esetében gyakorlatilag szerintem is az van amit most R24 írt, nem néznek fel rá, el sem fogadják már az elejétől, mert Carlot aki a nagy spanuk volt kirúgták.

Ilyen felállás nincs amiben mi játszunk.
Azt meg gondolom nem a játékosok találják ki,hogy a két szélső legyen Marcelo meg Danilo és a BBC 7 méteren legyen egymás mellett,háttal a kapunak,be legyenek küldve a 16osba.
Gondolom ezt se Benitez mondja,hanem Ők döntöttek így.
Lehet hogy van motivációs probléma,de ez nem attól függ.



Tehát jó ide Benitez vagy nem? Nem.
Amit pl tegnap csináltak,ahhoz szó szerint nem kell edző.

Kell az új tréner,ha nem más,simán megpróbálnám Zidane-t.
Semmit nem vesztenénk vele.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 7383
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 14., hétfő 10:52

Szerinted a játékosok motiválása részben kinek a feladata? A masszőrnek? Azt hiszed hogy csak a mágnestábla mellett kell állnia egy trénernek? Nézd meg Simeonét..
Tavaly amikor a juve kiegyenlített és a mieink alapból feladták akkor volt motiváció? Carlo alatt a játékosok el voltak kényelmesedve, a 13/14-es szezon elhitette velük, hogy mekkora királyok és sikerült úgy kiengedni, hogy egy olyan év után ahol gyakorlatilag csúcson voltunk jött egy olyan év ahol a béka segge alatt vagyunk.
Benitez esetében gyakorlatilag szerintem is az van amit most R24 írt, nem néznek fel rá, el sem fogadják már az elejétől, mert Carlot aki a nagy spanuk volt kirúgták.
A demagóg gondolkodásról meg te írsz? a #baletakarodj és Ő a szar,Ő miatta szar,Ő a fék stb nem az?
Nem.
Love football, hate antifa.

Avatar
nmate
Hozzászólások: 13788
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:24
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 14., hétfő 10:51

Szégyen, de kezd nagyon nem érdekelni a szezonunk. Nem is az, hogy nem megy a csapatnak, vagy hogy jobb a riválisunk, olyan már volt mégsem tántorított el... hanem ahogyan nem megy.
Kretén orvosi stáb, béna foci, nem ide való edző, érthetetlen vezetőségi döntések, lelketlen játékosok.
Igazából fájdalommal tölt el ez az egész, és nem esik jól nézni..

Avatar
reeed_ati
Hozzászólások: 2751
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:23
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. december 14., hétfő 10:32

Na de majd a hétvégén megszórjuk a Rayo-t, C.R. eltesz párat és minden rendben is lesz, a pincér meg nyomhatja, hogy végre visszatértünk a megkezdett útra. :ike:

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62887
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 14., hétfő 10:27

Ez nem a motiváció hiánya szerintem. Engem sem kell motiválni a melóhelyen, feladatot kapok, elvégzem, kontroll nélkül.
Ez szerintem az, hogy szarba se nézik Rafát, akire pedig nem tudsz felnézni...azt hogy kövesd tűzön-vízen át? Rafa üvöltözhetne, csapkolódhatna, csinálhatna, amit akar, ha nincs meg a tisztelet felé, akkor halott az egész ügy. Eltelt a fél szezon lassan, és szurkolók, játékosok, újságírók egyfolytában Carlóznak. És nem azért mert domináltunk volna, vagy mert szarrá nyertük volna magunkat, hanem a legtöbben azért, mert erre a csapatra rossz ránézni, nincs egység, nincs jókedv, csak egy szendót majszoló edző a padon, meg néhány beleszarok, idényvégén úgyis kirúgják az edzőt vagy úgyis eligazolok játékos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
miro
Hozzászólások: 2275
Csatlakozott: 2014. augusztus 16., szombat 10:49
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Ausztria, Dornbirn

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 14., hétfő 10:22

realistahuni írta:
Grat. Az a szép, hogy szinte látom magam előtt ahogy a játékosok is mondogatják maguknak ugyanezt, közben meg nagy része le sem kell zuhanyozzon meccsek után, mert nem izzad meg. :lol:
Szerinted a játékosok motiválása részben kinek a feladata? A masszőrnek? Azt hiszed hogy csak a mágnestábla mellett kell állnia egy trénernek? Nézd meg Simeonét..
A demagóg gondolkodásról meg te írsz? a #baletakarodj és Ő a szar,Ő miatta szar,Ő a fék stb nem az? :roll:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

sentry
Hozzászólások: 1888
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 12:44

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 14., hétfő 10:19

realistahuni írta:
Benítez vs Carlo témához csak annyit, hogy aki ismeri őket (angol vagy olasz csapatok szurkolói) az mindenki fogta a fejét, hogy hogy kerülhet Ancelotti után egy Benítez a Realhoz, pont hozzánk...
Mindenki fogja, mert gyakorlatilag ez mostmár divat lett.
Van két véglet, Carlo világában a házak mézeskalácsból vannak, a kolbász kerítésből, a templon egere pedig kaviármérgezésben hal meg, Benitez pedig felelős a 9/11-ért, a migránshelyzetért, a válságért meg a h1n1-ért.
Júniusról beszélek ember... azért engedd már meg hogy az embernek - még ha nem is madridisták a haverjaim, de nem elfogult hülye mind - legyen véleménye, még ha nem is egyezik a tieddel. Nekik az volt, hogy nem fog ideilleni Benítez, és hogy szerintük Carlo jobb edző. Ez hétről-hétre igazolódik.

Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 7383
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 14., hétfő 10:12

Benítez vs Carlo témához csak annyit, hogy aki ismeri őket (angol vagy olasz csapatok szurkolói) az mindenki fogta a fejét, hogy hogy kerülhet Ancelotti után egy Benítez a Realhoz, pont hozzánk...
Mindenki fogja, mert gyakorlatilag ez mostmár divat lett.
Van két véglet, Carlo világában a házak mézeskalácsból vannak, a kolbász kerítésből, a templon egere pedig kaviármérgezésben hal meg, Benitez pedig felelős a 9/11-ért, a migránshelyzetért, a válságért meg a h1n1-ért.
es nem volt igazam mar akkor? nyar ota erositi meg minden heten ezeket a jelzoket
Grat. Az a szép, hogy szinte látom magam előtt ahogy a játékosok is mondogatják maguknak ugyanezt, közben meg nagy része le sem kell zuhanyozzon meccsek után, mert nem izzad meg. :lol:
Love football, hate antifa.

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 14., hétfő 10:08

wZoLee7 írta:Néha úgy érzem Bale hasznosabb a pályán
Mindkettő egy jó nagy kolonc, egymást múlják alul. De az egyik még elfér a csapatban, viszont egyszerre mindkettő óriási baklövés. Onnantól szétesik a csapat, nincsenek szélek. Ráadásul már értem, miért sírt Bale és az ügynöke, hogy alig kap labdát. Tegnap is alig vezettünk támadást a jobb oldalon. Ennyire nem bíznak Baleben?
Merci Zizou!

Avatar
miro
Hozzászólások: 2275
Csatlakozott: 2014. augusztus 16., szombat 10:49
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Ausztria, Dornbirn

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 14., hétfő 10:02

wZoLee7 írta: Néha úgy érzem Bale hasznosabb a pályán :roll:
Én elfogult vagyok,de amíg Ronaldo szar,addig neki legalább néha van pár villanása.
Tegnap is volt 2-3 jó centerezése.
Ronaldonak ennyi se.
Nálam a Bale-Benzema lenne elöl..
Nálam Ő a kevésbé szar..
Ronaldo a góljain kívül nem csinál semmit,azokat is az ötösről bepasszolgatja.. Ezért nálam nem lenne kezdő.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

sentry
Hozzászólások: 1888
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 12:44

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 14., hétfő 9:52

Benítez vs Carlo témához csak annyit, hogy aki ismeri őket (angol vagy olasz csapatok szurkolói) az mindenki fogta a fejét, hogy hogy kerülhet Ancelotti után egy Benítez a Realhoz, pont hozzánk...

Juvés haverom, aki elég jól látja a focit, csak nevetett, és mondta hogy nagyon nagy hülyeséget csinált Perez.
wZoLee7 írta:Rábök 11 névre aztán mennyetek és oldjátok meg. Ne szórakozzon velem...a nagy ötletei között ott van Pepe szélre tolása, majd ő beadja...egyszer bejött nyomjuk azt. Semmi kp-nk nincs. Vannak a támadók és a védők. Köztük úgy rohan át az ellenfél ahogy akar, mind1 kik vannak a pályán, rosszul használja őket.
A legdurvább, hogy kb szóról-szóra ezt mondta. :lol: Össze-vissza és következetlenül állítja fel a csapatait, és hogy egyáltalán nincs összhang.

Én meg védtem Benítezt, hogy várjuk ki mi lesz a vége. Most már azért körvonalazódik :)
Nem véletlen károgott senki sem nyáron, legyen az madridista vagy csak egyszerű fociszerető, aki látta/végigkövette már Benítez pár állomását.

Avatar
wZoLee7
Hozzászólások: 13162
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 13:36
Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tartózkodási hely: SK

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. december 14., hétfő 9:50

ericco írta:CR és Bale egyszerre a kezdőben luxus. Ezt így ki lehet jelenteni teljesen nyugodtan. Teljesen borul az egyensúly a walesivel.
Néha úgy érzem Bale hasznosabb a pályán :roll:


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 227 regisztrált és 0 vendég