Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

Avatar
lucifer
Hozzászólások: 57
Csatlakozott: 2013. május 29., szerda 13:26
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 12., péntek 15:19

CS0ki írta: Remélem jó lesz Illarramendi, de valami rövidebb becenevet ki kell találni, mert túl hosszú leírni a nevét. :)
Már van neki a Sociedadban is a mezén az volt hogy Illara valószínűleg itt is az lesz.
Kép
Kép
Kép

Avatar
Zidane
Hozzászólások: 492
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 19:16
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. július 12., péntek 15:16

Hát lehet, h nagyot robbant a gyerek, de ezt a 39 millát nem igazán tudom lenyelni....ezek után nem csoda, h ha Baleért majd 90-100 millát kérnek, mert ha Illarra meg ér 39 millát, akkor Bale is jó 90-t.
Na mind1 bízom benne, h nem véletlen fizettek annyit érte Perezék amennyit, ráadásul Zidane és Carlo is nagyon támogatta, ez nem lehet véletlen.
Robbantson akkorát mint anno Sergio, és nem lesz gond, érte is nagyon soknak tűnt 19-20 évesen a 27 milla, de így utólag abszolut megérte.

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3434
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. július 12., péntek 15:13

Ezzel csak az a baj, hogy kivásárlási ára volt az emberünknek ami 30 milla volt + az adók. Se Bale se Suarez nem rendelkezik kivásárlási árral, mert akkor megnyugtatlak, hogy már Bale is régen itt vigyorogna Real mezben...
Bocs, de te tudod mi az a kivásárlási ár? Azt nem kötelező ám kifizetni, ahogy nem kötelező a az eladónak sem csak annyiért elengednie. Isconak 35 millió volt az ára, mégis eladták 27+3-ért.
Ha Balenek 200 millió lenne a kivásárlási ára, kötve hiszem, hogy kipengetnénk azért, mert "akarjuk, és ennyi a kivásárlási ára". A kivásárlási árnak ott van van értelme, amikor a játékos nem ér annyit. Azt a játékosok szokták beleeröltetni a szerződésbe, nem a klubok. A kluboknak az csak egy megkötés, egy felső határ az eladási árnál, ami nem jó nekik. Nem véletlen, hogy nálunk is ilyen fitkív árak vannak benyomva a sztároknál.
Még a PSG sincs olyan helyzetben, hogy egy 40-45 millióért vett, valószínűleg nem keveset kereső játékost jegeljen a szezon elején, pláne amikor ez a játékos a csapata egyik meghatározó játékosa volt tavasszal Ancelotti alatt. Utána meg a nem megfelelő alapozás miatt meg tavasszal nem lesz elég a teherbírása.
Egyrészt a PSG olyan helyzetben van, hogy megteheti, másrészt nincs olyan játékos, aki viszont megtenné azt, hogy olyan szinten sztrájkoljon. Más az, hogy az előszezonban jár a szája, meg nem jelenik meg az edzésen, és megint más az, hogy szezon közben valaki nem csinál semmit. Arról nem is beszélve, hogy csodálkoznék, ha kéne a madridba vagy bármelyik top csapatba olyan játékos, aki ennyire nem lenne profi.
Ki mondta, hogy Ancelottival kötötték? (Vagy erről szólt a hír? Most nem tudom.) Azt a 4-4,5 milliót nem Ő fizette ki a PSG-nek.
Az volt a hír...
Nem értek egyet. Egy játékos egy befektetés is. Sportszakmai és pénzügyi is egyben. Beckham pénzügyi volt. Kaká is pénzügyileg valószínűleg megtérül, míg sportszakmailag bukás volt. Ronaldo mindkét részében megtérülő befektetés volt. Illaramendinek a kivásárlási árára akkor tudjuk csak mondani, hogy nem érte meg, ha sportszakmailag nem válik be "eléggé" (ezt most nem tudom jobban megfogalmazni, de szerintem érted mire gondolok), vagy -rosszabb esetben- semennyire. Mert az ugye nyilvánvaló, hogy nem a reklámarca miatt vettük meg.
Nekem nem kell elmondani, hogy mennyire befektetés egy játékos. :) Nyilvánvaló, hogy Illarramendit nem a jelene vagy konkrétan a múltja alapján vettük meg, hanem hogy mit hozhat a jövőben. Ahogy igazából minden játékosnál ez van, mind marketing szempontból, mind sportszakmailag. Persze abból lehet kiindulni, hogy eddig mit mutatott, és következtetni a jövőjére. Ancelottiék sem a jövőből jöttek vissza, így ők is csak "tippelik", hogy mire vihetio a játékos. Mondjuk 30%, hogy posztja egyik legjobbja lesz, ér majd vagy 60 milliót, 20%, hogy fasza játékos lesz, ér majd 40-et később is, 20% hogy jó cserejátékos, kb 20 milliós értékkel, stb...És persze ott a kockázat, hogy semmi nem lesz belőle, mert sérülés lesz meg nem tudom mi. Ezek alapján próbálják belőni a játékost, és kvázi ki "lehetne számolni", hogy mennyit ér most az, hogy ilyen-olyan esélyekkel ér el egy bizonyos szintet. Nyilván nincs konrétan forintra kiszámolva a dolog, meg rengeteg változó van, ezért csak fejben lövi be az ember a dolgokat, többek között a sok száz, ezer többi igazolás alapján.
Ez is az arányokról, eshetőségekről szól, a befektetett összeg és a várható nyeremény arányáról. És az, hogy ez jó üzlet vagy nem, azt most lehet értékelni. Az megint más, hogy utólag végül hogy teljesít a gyerek, de az nem változtat a jelenlegi helyzeten. Sarkítva legyen példa a szerencsejáték. Ha egy millióba kerülne egy ötös lottó, a kutya nem venné meg, pedig ha nyernél másfél milliárdot, mi lenne ahhoz képest az az egy millió. De egyszerűen a várható nyereség, az arányok miatt nem éri meg. Így vagyok ezzel a gyerekkel én is. Nem ér meg 38 milliót az, hogy x% az esélye annak, hogy nagyon nagy játékos lesz. Ettől még persze válhat azzá...De nyilván a madridi vezetők máshopgy gondolkodnak erről, az ő fejükben úgy jött ki, hogy megéri a kockázat.
milyen érdekes, hogy mikor Mourinho igazolt Coentraot, Khedirát, Sahint, di Maríát, csak pár hozzászólás volt, hogy talán egy picit drága, de utána jött a csomó hozzászólás, hogy "de majd meglátjátok!", "in Mourinho we trust!" és társai.
Olvasd vissza a hozzászólásaimat Conetrao vagy DM esetén. :roll: Coentraot szerintem mindenki sokalta egyébként.... Sahin meg kifejezetten olcsó volt, ahogy Khedira is ért akkor annyit.


Remélem jó lesz Illarramendi, de valami rövidebb becenevet ki kell találni, mert túl hosszú leírni a nevét. :)
Jó kérdés, hogy lesz-e újabb igazolás...Mindenesetre spanyolokból jól állunk, a helyi szurkolók nem panaszkodhatnak, ők biztos elégedettek.

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 12., péntek 15:11

Jogos érv. Mondjuk Neymar minimum a 2szerese volt
Igaz,adom,bár ugye egy támadó álltalában mindig többe kerül,mint egy vkp pl,tehát az a közel 40,ilyen alapon naggyából egal lehet Neymar 57(?)-ével...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Alexaszaszin
Hozzászólások: 54
Csatlakozott: 2013. május 14., kedd 20:30
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2013. július 12., péntek 15:10

Szerintetek fog még valaki érkezni a nyáron vagy csak távozók lesznek még? :) Vagy legalábbis örülnétek ha jönne még valaki valamilyen posztra?

Wertz
Hozzászólások: 502
Csatlakozott: 2013. június 25., kedd 13:21
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 12., péntek 15:05

Asier Illarramendi Florentino Pérez (és a Real Madrid) legdrágább spanyol igazolása. Az érte kifizetett 38.949.900 euró bőven felülmúlja Xabi Alonso 30 és Isco 27+3 milliós vételárát. Sergio Ramos, aki sokáig vezette ezt a listát a maga 27 millió eurójával így a negyedik helyre esett vissza.
Fúú mit fogunk még ezért kapni a többi nagy szakértő szurkolóktól :lol: Gonosz Real tönkreteszi, szétbarmolja, eladósítja a labdarúgást
morientes írta:Egy kicsit off leszek,talán a példa is sántít kicsit,de Neymar esetében ment a hörgés hogy egy bohócbajnokságban szinészkedő s*fej hogy kerülhet annyiba,amennyibe,itt meg ugye mindenki védi a baszkot...persze ő a PD-ba bizonyított,meg BL hely(Igaz a brazil Cope de'Libertadores győztes de ez is hol van ehhez),de én félek tőle,hogy a san sebastiani gárdának ez csak egy kicsúszott teljesítmény volt,viszont bízom benne hogy Illaranak nem...hanem azt hozza amit elvàrunk tőle...
Jogos érv. Mondjuk Neymar minimum a 2szerese volt

A kor témához annyit, nem attól függ mennyire lesz jó valaki, hogy milyen hamar lesz alapember felnőtt szinten. Vannak akik korán érő típusok, vannak akik pedig későn

Avatar
tostao
Hozzászólások: 23
Csatlakozott: 2013. május 29., szerda 13:40

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: tostao » 2013. július 12., péntek 15:03

istimester írta:
@Sonny írta:Nem feltétlen kell valakinek már 17 évesen a felnőttek között tolni,hogy nagy játékos legyen belőle,csak manapság elment ebbe az irányba a világ,hogy a tiniket minél hamarabb a mélyvízbe dobják.
Biztos, hogy manapság? :mrgreen:
És Pelé 17 évesen már világbajnok volt.

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 12., péntek 14:46

A Punto Pelota szerint Mesüt Özil-ért kapott a Real Madrid ajánlatot amiről hetekkel ezelőtt beszélt Francois Gallardo FIFA ügynök, 35-40 millió euró körüli összegről szólnak a hírek, amit egy angol klub ajánlott érte.
A chelsea vagy a city,gondolom.Ha igaz.De sztm nem igaz.

Illara...én Csokival értek egyet,nem kivánom elismételni az általa leírtakat,de ha már igazoltuk,akkor szurkolok neki,hogy beváljoon, Mind annak idején Modric,mert ott is rángatózott a pofám.arra a 33 millio fontra...Szal remélem alap lesz a gyerek,és megszolgálja azt az árat.Vagy majd kifut a gálakezdő az első bajnokin... :mrgreen:
Egy kicsit off leszek,talán a példa is sántít kicsit,de Neymar esetében ment a hörgés hogy egy bohócbajnokságban szinészkedő s*fej hogy kerülhet annyiba,amennyibe,itt meg ugye mindenki védi a baszkot...persze ő a PD-ba bizonyított,meg BL hely(Igaz a brazil Cope de'Libertadores győztes de ez is hol van ehhez),de én félek tőle,hogy a san sebastiani gárdának ez csak egy kicsúszott teljesítmény volt,viszont bízom benne hogy Illaranak nem...hanem azt hozza amit elvàrunk tőle...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
istimester
rex madridistae
Hozzászólások: 3269
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 13:22
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC
Tartózkodási hely: Felvidék

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. július 12., péntek 14:38

@Sonny írta:Nem feltétlen kell valakinek már 17 évesen a felnőttek között tolni,hogy nagy játékos legyen belőle,csak manapság elment ebbe az irányba a világ,hogy a tiniket minél hamarabb a mélyvízbe dobják.
Biztos, hogy manapság? :mrgreen:

Alexaszaszin
Hozzászólások: 54
Csatlakozott: 2013. május 14., kedd 20:30
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2013. július 12., péntek 14:17

Kerlon írta:Mikor volt utoljára ennyi spanyol a keretben? :D 12-re számolom őket ifikkel együtt Adán nélkül.
Én, nagyon örülök ennek :D ,de annak még jobban örülnék, ha ebből majd, minél több a kezdőbe tudná verekedni magát megérdemelten, a teljesítményükkel. :D

Avatar
Toky
Hozzászólások: 666
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:17
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Pétfürdő

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. július 12., péntek 14:15

poronty írta:Az a bajom, hogy ennyi pénzből megtudtuk volna venni a Kondogbia-Gündogan párost is kb. Egyébként megnéztem volna, inkább, hogy mit tud még Sociedad-ban a következő évben és amennyiben megfelelően játszik, akkor leigazolom, mert ugyanennyibe került volna, így meg benne van a lehetőség, hogy nagyon mellé nyúl Perez, mert volt egy jó szezonja.
Gündogan még mindig nem leadó.
Kondogbiáért mintha nem rég dobtak volna vissza egy 15 milliós ajánlatot az újságok szerint. Szóval Ő is lenne olyan 20 millió. Így szerinted Gündogant (aki még mindig nem eladó) eladnák 18 millióért.

Megértem, hogy sokalljátok ezt a 38-at, én is sokallom. De milyen érdekes, hogy mikor Mourinho igazolt Coentraot, Khedirát, Sahint, di Maríát, csak pár hozzászólás volt, hogy talán egy picit drága, de utána jött a csomó hozzászólás, hogy "de majd meglátjátok!", "in Mourinho we trust!" és társai. Mint kiderült Mourinhora kár volt rábízni az igazolásokat. Ugyanakkor Zidane mégis csak "talált" egy Varane-t, mindenki előtt felfigyelt Hazard-ra. Ancelotti sem kisebb edző a szememben mint Mourinho. Nem lehetne, hogy esetleg bennük is bízzunk, még ha drága is volt Illaramendi ahelyett, hogy már előre "lesenkizzük", meg "haszontalanozzuk"?
CS0ki írta:
Ha nyer a srác egy BL-t nekünk, vagy esetleg aranylabdás lesz, akkor visszavonom a véleményemet, más esetben nem valószínű...
Akkor se kell visszavonni. Lényegtelen, hogy mi lesz konrkétan a gyerekből, most nem azt a pénzt fizettük ki.Ahogy Varane-t se adnám el most semmi pénzért, de ha 25 millióba került volna, az most is szar üzlet lenne, mert akkor egy tapasztalatlan gyerekért, akinek alig volt első osztályú tapasztalata, sok lett volna a 25.
Nem értek egyet. Egy játékos egy befektetés is. Sportszakmai és pénzügyi is egyben. Beckham pénzügyi volt. Kaká is pénzügyileg valószínűleg megtérül, míg sportszakmailag bukás volt. Ronaldo mindkét részében megtérülő befektetés volt. Illaramendinek a kivásárlási árára akkor tudjuk csak mondani, hogy nem érte meg, ha sportszakmailag nem válik be "eléggé" (ezt most nem tudom jobban megfogalmazni, de szerintem érted mire gondolok), vagy -rosszabb esetben- semennyire. Mert az ugye nyilvánvaló, hogy nem a reklámarca miatt vettük meg. :D
CS0ki írta:
Lehetett olvasni, hogy Lucas is szívesen követné, valószínűleg Verratti is elgondolkozott rajta. A PSG hiába mond nemet, ha a játékos úgy "bevágja a durcit", mint Modric vagy anno Ribéry. (Mondjuk utóbbi végül azért belátta, hogy nincs esélye.)
A csapat azt csinál, amit akar, ahogy írtad pl Ribery esetében is. A psg meg olyan pénzügyi helyzetben van, hogy leszarhatja a következményeket, de én mondjuk nem láttam nagyon olyan példát, hogy egy játékos konkrétan nem volt hajlandó soha többé játszani a csapatnál.
Ja, meg még azt akartam a témához, hogy Ancelottival meg végképp nincs értelme ilyen szerződésnek, hiszen neki jogilag semmi köze nincs a játékosok és a klubok közötti szerződésekhez.
Még a PSG sincs olyan helyzetben, hogy egy 40-45 millióért vett, valószínűleg nem keveset kereső játékost jegeljen a szezon elején, pláne amikor ez a játékos a csapata egyik meghatározó játékosa volt tavasszal Ancelotti alatt. Utána meg a nem megfelelő alapozás miatt meg tavasszal nem lesz elég a teherbírása.
És bár a PSG nem Angliában játszik, de ott van egy olyan szabály, hogy ha x meccsen valaki a lelátón csücsül, az egy kiszámítható és nem túl magas összegért kivásárolhatja magát.
Ki mondta, hogy Ancelottival kötötték? (Vagy erről szólt a hír? Most nem tudom.) Azt a 4-4,5 milliót nem Ő fizette ki a PSG-nek.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27843
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 12., péntek 14:08

Mikor volt utoljára ennyi spanyol a keretben? :D 12-re számolom őket ifikkel együtt Adán nélkül.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Press
Hozzászólások: 466
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:11

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 12., péntek 14:03

Kondogbia eddig nulla, Gündogan (vagy bárki a dortmundból) meg nem akar eligazolni sehova. Megmondta Hummels is, hogy hót lesza :cens: ja, hogy Piqué mellé mehetne alap kezdőnek a Barcába, nem lát valódi okot a váltásra. A dortmund nagy projektbe kezdett és már nem egy egyszezonos kiscsapat akar lenni, aki a szezon végén lepasszolja nagy delláért a jó játékosokat. Götze mondjuk csicsó volt, őt csak a magasabb fizu meg "guardiola-müntyen" izgatta, de szakmai oka a váltásnak nem vagy nagyon kevés volt.

Illarrának meg örülni kell, mert 1. nem a magyar fórumozók pénzén lett megvásárolva, 2. Hosszú távon kellett egy ilyen játékos. Alonso meg lesz újítva, de tuti h csak azért, h jövő nyáron kapjunk érte valami pénzt, amikor lelép. Onnantól kezdve a srácé a poszt. Ha jövőre hozzuk akkor is kb. ugyanennyit kellett volna kicsengetni. 3. Zidane véleményét megkérdőjelezni Varane, Hazard és Isco után.. hát nem tudom, nem biztos, hogy befürdik a sráccal.. :)

Más kérdés, hogy megint felborítottuk a piacot, most Bale tuti, hogy 20 millióval drágább, viszont legalább CR értéke is megmaradt 94 milliónak még a 4 év amortizációjával együtt is... :mrgreen:
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 12., péntek 14:03

Amúgy az ilyen játékosok, mint Illarramendi jönnek a semmiből és hamar berobbannak az érett játékukkal. Busquets is így volt a Barcában, de ő neki Guardiola hátszele kellett. Illarra meg a Sociedadban csillogtatta meg a tudását és most "leperkálunk" érte egy rakat eurót és bízunk benne, hogy nem a semmiért. Alapból, ha 3 ember - nem akárkik - is egyöntetűen akarja még ennyiért is, akkor ott már lehet valami.
Remélem a sok fanyalgónak letörli a szája széliről a tejfölös ubisalit.
@Sonny írta:Én örülök Illaramendi érkezésének, lehet itt fanyalogni az ára miatt,de szerintem Perez, Ancelotti és Zidane sem hülye, és tudják,hogy miért pont őt igazolták le.
Jó teljesítményt várok el tőle,az meg,hogy 23 éves nem jelent semmit. Vannak később érő játékosok,akik ugyan olyan klasszisok lehetnek. Nem feltétlen kell valakinek már 17 évesen a felnőttek között tolni,hogy nagy játékos legyen belőle.



Egyetértek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 12., péntek 14:01

CS0ki írta:Nekem azzal van csak a bajom, hogy kifizettünk érte 38 milliót. Ezek után mondjuk a liverpool mennyit mondjon Suarezért? Vagy valaki még Bale-nél is 60 milliót emleget?
Ezzel csak az a baj, hogy kivásárlási ára volt az emberünknek ami 30 milla volt + az adók. Se Bale se Suarez nem rendelkezik kivásárlási árral, mert akkor megnyugtatlak, hogy már Bale is régen itt vigyorogna Real mezben...

Avatar
@Sonny
Hozzászólások: 604
Csatlakozott: 2013. május 6., hétfő 20:15
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. július 12., péntek 13:58

Én örülök Illaramendi érkezésének, lehet itt fanyalogni az ára miatt,de szerintem Perez, Ancelotti és Zidane sem hülye, és tudják,hogy miért pont őt igazolták le.
Jó teljesítményt várok el tőle,az meg,hogy 23 éves nem jelent semmit. Vannak később érő játékosok,akik ugyan olyan klasszisok lehetnek. Nem feltétlen kell valakinek már 17 évesen a felnőttek között tolni,hogy nagy játékos legyen belőle,csak manapság elment ebbe az irányba a világ,hogy a tiniket minél hamarabb a mélyvízbe dobják.

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 12., péntek 13:57

Kerlon írta:Nekem meg az a bajom, hogy sírtok a vétel árért, amikor még nem is csinált semmit se a gyerek. Majd 2-3 hónap után sírjunk, ha tényleg szerencsétlen lenne, addig előlegezzünk meg neki egy kevés bizalmat. Ennyi egy szurkolótól a minimum!

Totál így látom én is :roll:

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3434
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. július 12., péntek 13:56

Ha nyer a srác egy BL-t nekünk, vagy esetleg aranylabdás lesz, akkor visszavonom a véleményemet, más esetben nem valószínű...
Akkor se kell visszavonni. Lényegtelen, hogy mi lesz konrkétan a gyerekből, most nem azt a pénzt fizettük ki.
Ahogy Varane-t se adnám el most semmi pénzért, de ha 25 millióba került volna, az most is szar üzlet lenne, mert akkor egy tapasztalatlan gyerekért, akinek alig volt első osztályú tapasztalata, sok lett volna a 25.


Félre értés ne essék, a gyerekkel semmi bajom, sőt, örülök, hogy kisebb csapatok feljövő embereit, nem kész játékosokat vásárolunk. A középpályára meg minden segítség jól jön. Nekem azzal van csak a bajom, hogy kifizettünk érte 38 milliót. Ezek után mondjuk a liverpool mennyit mondjon Suarezért? Vagy valaki még Bale-nél is 60 milliót emleget?
Bár gyanítom a 38 milliót meg kell szorozni 0.20%-al és így kijön a pénzösszeg.
Inkább 30 milliónak a 20% talán, a Sosiedad-ot elméletileg annyi illeti. :hmmm:
Lehetett olvasni, hogy Lucas is szívesen követné, valószínűleg Verratti is elgondolkozott rajta. A PSG hiába mond nemet, ha a játékos úgy "bevágja a durcit", mint Modric vagy anno Ribéry. (Mondjuk utóbbi végül azért belátta, hogy nincs esélye.)
A csapat azt csinál, amit akar, ahogy írtad pl Ribery esetében is. A psg meg olyan pénzügyi helyzetben van, hogy leszarhatja a következményeket, de én mondjuk nem láttam nagyon olyan példát, hogy egy játékos konkrétan nem volt hajlandó soha többé játszani a csapatnál.
Ja, meg még azt akartam a témához, hogy Ancelottival meg végképp nincs értelme ilyen szerződésnek, hiszen neki jogilag semmi köze nincs a játékosok és a klubok közötti szerződésekhez.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27843
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 12., péntek 13:54

Gabo írta:Túl változatos a fórum véleménye Illarramendivel kapcsolatban. Megyek megveszem fifában és kiderül, hogy mit is tud.

Most ez troll? :mrgreen:


Amúgy, ha jönne Kroos is, akkor Kaká tuti menne és szinte biztos lennék, hogy gyémánt kpnk lenne, ahol Ancelotti rotálna ezerrel. Azért ez:
--------Illarra
Kroos---------Modric
---------Özil

Hasítana. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Corleone
Hozzászólások: 452
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Tartózkodási hely: Pécs

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. július 12., péntek 13:53

Az a bajom, hogy ennyi pénzből megtudtuk volna venni a Kondogbia-Gündogan párost is kb.
Ezt vagy ehhez hasonló mondatot már nagyon sok embertől olvasok és nem értem.. Gündoganról kijelentették, hogy nem fogják eladni, idén legalábbis biztosan nem. Akkor nem értem miért megy ezen az agonizálás még mindig?! Ha ezt a summát tettük volna le Ilkay-ért, akkor sem engedte volna el a Dortmund és ő sem feltétlen akar(t) most váltani.

Kondogbia megint más eset, tény, jóval olcsóbb opció lett volna, de szerintem a vezetőség egyértelműen egy spanyolt fog favorizálni, ez nem is lehet kérdés. Persze elismerem, én is vakarom a fejemet, de ez van, Illarra kellet a vezetőségnek és az edzőnek is, innentől kezdve már csak bízni kell benne, hogy jó döntés volt-e ez a befektetés.
#happyshitting


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 106 regisztrált és 0 vendég