Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 21:51

kodo írta: ha esetleg a bl negyeddöntő 88.percében a két fiatal közül döntő helyzetben az egyik esetleg ziccerben kiugrik és agyonrúgja a kapust.
Ezzel idén sem volt baj :roll:

Avatar
kodo
Hozzászólások: 4529
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:59

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: kodo » 2013. július 15., hétfő 21:35

a csatárposztról beszéltél, hogy elnéznél egy fiatalabb srácot.
nézzük, hogy állunk: van egy Benzemánk akinek a teljesítménye igencsak ingadozó. szeretem a srácot meg minden, de nem lehet jelenleg azt mondani rá, hogy na igen ő majd beveri minden helyzetét. ott van Morata aki számomra igen csak sovány, oké szép amit az u21 eb-n összehozott, de benne sose éreztem azt hogy ő lesz a Real kíméletlen befejezője a következő években, itt hagyni padozni 3. számúnak meg egy rossz döntés lenne a pályafutása és a fejlődése szempontjából is. Jesét még betudjuk dobni a jelenlegi keretből oda, de vele kapcsolatban még semmilyen hivatalos megerősítés nem érkezett, hogy marad-e vagy mi lesz. Higuainról nem is szólok egy szót se, jót tenne neki egy környezetváltás, remélem lép. ha marad se vagyunk semmivel beljebb.

megtarthatjuk a Benzema, Morata, Jesé hármast. nekimehetünk így is a szezonnak, de akkor nem kell csodálkozni, ha esetleg a bl negyeddöntő 88.percében a két fiatal közül döntő helyzetben az egyik esetleg ziccerben kiugrik és agyonrúgja a kapust. lehet kicsit túlfilóztam, az a lényeg, hogy egy higgadt, jó befejezőt szívesen látnék a csapatban. mert a támadószekcióból, csak CR-t érzem vérszomjasnak, olyannak aki minden erejével gólra tör. mert láthattuk hogy egy nem elég a bl győzelemhez. egy rutinosabb csatár elférne(Ibra, mondjuk nem hiszem hogy van rá reális esély),de azzal is nyugodtabb lennék, ha jönne Bale (emberi áron!), ketten Cristianoval megoldanák a kulcsfontosságú helyzeteket. és akkor a fent említett 3 arc is maradhatna(főleg Jesé a szélen is bevethető, ahogy néztem).

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 21:18

kodo írta:egy ilyen fiatal csapatban, mint ami itt alakul a rutin is rengeteget fog számítani. nem lehet mindent a csikókra bízni, esetleg azon bukni-e vagy sem, hogy megremeg-e a lába.
Én erre 1db nevet kapásból be tudok neked dobni és az nem más mint a Dortmund... Tavaly sehol nem voltak a BL-ben mert annyira tele volt csikókkal, hogy nagyon. Nálunk azért vannak korosabb játékosok akik magabiztosabbá tehetik a fiatalokat, de szerintem az ilyen Isco, Illarramendi, Carvajal, Jesé szintű játékosok nem remegnek meg már, ha hozzá kerül a labda. Nálam talán Moratta az akit 1 kicsit tényleg elküldenék talán a Bundesligába, hogy legyen szivósabb meg rutinosabb, ha meg válik belőle is valaki akkor meg vissza kell majd szépen venni mint ahogy Carvajalt, de tény, hogy Morata még elég izgulós fajta :kivagyhe: ... Az én gondolkozásom alapján azért nem hoznék csatárt MERT

-Tegyük fel lesérül Benzema vagy eltiltás stb. Beteszik Jesét, ha meg nem elég jó akkor végső esetbe bedobják CR-t és Isco megy balszél, de balosra még akár DM is mehet mert elvégre az az eredeti posztja... Tudom, hogy CR-nek lendület kell stb, de igy is lenne annyi területe amennyi kell, főleg akkor, ha már más felfogás lesz és nem azon megy el a meccs mert leszedik CR-t a palyáról 5-en a többiek meg böték :kivagyhe: ... Mind1 fölös ezen agyalni majd a Zizu és Ancelotti megoldja amit meg kell... :shifty:

Avatar
adamzz
Hozzászólások: 638
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 12:19
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Sárospatak

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. július 15., hétfő 21:14

schranzer írta:Ezekebol kifolyólag Carlo 3 belso kozeppályással számol,
nagyon remélem. Én bizok az öregben, tudja mit csinál. Még 1 hónap és rajtol a bajnokság, várom már.

Mythos90
Hozzászólások: 263
Csatlakozott: 2013. június 7., péntek 12:58
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 15., hétfő 21:12

Emlékszem, hogy volt valami az aranylabda idején, viszont azokat a híreszteléseket Ibra (vagy az ügynöke) rögtön cáfolta. Az egyetlen dolog az volt, hogy egy interjúban megkérdezték tőle, hogy Messi vagy Ronaldo (nem emlékszem hol játszott akkor) és ott azt mondta, hogy Messi, mert ő sokkal természetesebb neki, míg Ronaldo inkább gépies. De ez sem egy olyan durva elszólás, ami megakadályozná a madriba szerződését. Elég ha csak Isco hajdani(? :mrgreen: ) antimadridizmusára gondolunk.

Avatar
schranzer
Hozzászólások: 766
Csatlakozott: 2013. május 3., péntek 17:26
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 15., hétfő 21:08

A mai edzés után a Marca a taktikárol:
http://www.marca.com/2013/07/15/en/foot ... 11420.html

Carlo az 1 csatáros játékban a 4-3-2-1 formációt, a 2 csatáros játékban a 4-3-1-2 formációt probalgatta. Ezekebol kifolyólag Carlo 3 belso kozeppályással számol, mindkét esetben (gondolom Modric, Illarra, Xabi/Khedira). Lehet mégis a diamond taktika lesz a befutó (gondolok itt a 2 csatáros formációra)? :P
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

Avatar
kodo
Hozzászólások: 4529
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:59

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: kodo » 2013. július 15., hétfő 21:03

Géci írta: de igazat megvalva többe néznék 1 bizonyitani vágyó küzdő fiatalt cserének mint 1 öreg rókát
egy ilyen fiatal csapatban, mint ami itt alakul a rutin is rengeteget fog számítani. nem lehet mindent a csikókra bízni, esetleg azon bukni-e vagy sem, hogy megremeg-e a lába.

Avatar
ikelemen5
Hozzászólások: 2944
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 9:06
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. július 15., hétfő 21:00

AMYF írta:Viszont én el tudom képzelni, hogy Ibra marad, és Cavanival alkotnak majd egy brutális csatárpárost, egy masszív középpályával megoldható a dolog.
Pláne,hogy Cavani a védekezőbb csatárfajtából van,láthattuk a konf kupán is,ahol jobbhátvédet játszott a Brazilok ellen :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 20:59

Mythos90 írta:Sajnálom, hogy Karanka elmegy. Sok sikert neki a továbbiakban!
A Napoli elnöke szerint Cavani a PSG-be tart, ebben az esetben viszont Ibra nem fog ott maradni. Emellett most már Rooney helyzete is úgy áll, hogy nem marad a vörösöknél. Ha igazolunk még egy csatárt (szerintem 95%, hogy fogunk), akkor szerintem a kettő közül valamelyikük fog érkezni. Akkor viszont DiMaria-nak, vagy Kaka-nak mindenképpen mennie kell. (Esetleg mindkettőnek.)
Mondjuk Ibrát nehezen tudnám itt elképzelni, hiszen ő is olyan, hogy igényli azt, hogy rá épüljön a csapat játéka. Bár a Barcában hajlandó volt ezt a fajta imidzsét maga mögött hagyni, az már más kérdés, hogy Messi kifúrta a helyéről. Itt viszont nem lennének szerintem ilyen problémái, hiszen CR is hiába olyan amilyen, szerintem ő is inkább örülne egy másik klasszis érkezésének, hiszen ezáltal csak még ütőképesebbé (BL-esélyessé válna a csapat). Ugyanakkor nem hiszem, hogy a Neymar-os dolgot Perez csak úgy annyiban hagyná. Úgy értem, hogy mindenképpen ő is akar majd egy nagyot robbantani és ebből a célból Ibra mindenképpen jó döntés lenne szerintem mind szakmai, mind gazdasági szempontból.
Ezzel az a probléma, hogy az aranylabda kiosztása előtt szépen odaszólt Ronaldonak is és Messinek is... Elhiszem, hogy sokan szeretnék Ibráit itt látni, és szó mi szó 1 időben én is oda vissza voltam érte, de sokat tompult nagyon + isszanyat arogáns :kivagyhe: ... Rooney-ra még lehet is esély mint beugrós, de igazat megvalva többe néznék 1 bizonyitani vágyó küzdő fiatalt cserének mint 1 öreg rókát, de nem bőgöm el magam, ha érkezik valaki :roll: . Ezzel csak azt mondtam, hogy ÉN nem hoznék... :coffee:

Karankát várható volt, hogy menesztik, mert igy legalább tényleg tiszta lappal kezd a csapat és véglegesen megválunk mindenkitől aki a José érára emlékezteti a csapatot. Talán már a takaritókat is menesztették :mrgreen:


Amúgy nézegettem az edzésről készült képeket és szinte hihetetlen számomra még mindig ez az egész! Mármint, hogy Ancelotti és Zizu az edzők + az ahogy Zizu áll és felügyeli a munkákat és el van csipve pár fotó Iscoval meg CR-rel az még olyan hihetetlen, hogy nem tudom elmondani :'( ! Amúgy CR-ről is van közeli kép. Valami brutális combja van. Düllednek az erek a combján :ozil: !!!! Ilyet én még életembe nem láttam g :cens: ci

Avatar
AMYF
Hozzászólások: 119
Csatlakozott: 2013. május 20., hétfő 9:56
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. július 15., hétfő 20:57

Viszont én el tudom képzelni, hogy Ibra marad, és Cavanival alkotnak majd egy brutális csatárpárost, egy masszív középpályával megoldható a dolog.

A másik pedig az, hogy szerintem nem fog már jönni senki sem a Realhoz. Bale kihúzható idén nyáron, jövőre már nagyobb az esély rá. Illetve ha jönne bárki is az nem csereszint (Luiz & Bale), úgyhogy az amúgy is igen veretes támadórészlegünkből még többen lennének csak kispadosok, ezt pedig nem engedheti meg magának a klub, mert akkor megint jönnének a "játékostemető" féle gúnyolódások.

Jobbosra lesz DM, Jesé, Özil is bevethető ott. Balosra CR alap max pár alkalommal amikor pihen akkor játszhat ott valaki. Belül pedig Özil-Isco páros, Kaká meg a kupában a harmadosztályú ellen! :D De akárhogy is lesz vagy a támadók közül, vagy a középpályások közül valaki(k) nagyon keveset fognak játszani.
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz

Mythos90
Hozzászólások: 263
Csatlakozott: 2013. június 7., péntek 12:58
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 15., hétfő 20:54

Moyes nyilatkozott nemrég olyasmit, hogy nem fogja hagyni, hogy Rooney a klub fölött álljon. Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy neki sincs nagyon maradása az MU-nál (vagy marad RvP cseréje). meglepődnék, ha nem boronálna össze minket a sajtó vele egy párszor.
Én szerintem Ibra van akkora egóju ember hogy nem tudja elviselni h soha nem nyert még BL-t. Ha egy olyan csapatba kerül ahol van rá esélye, akkor nem fog akadékoskodni, szépen beáll a sorba. Ő se lesz már fiatalabb, tudja h sok esélye nincs már. Az meg már csak egy plusz motiváció lenne ha a barcával egy bajnokságba is játszana :mrgreen:

ha jó pénzért hozható akkor megfontolnám
Én is így gondolom egyébként, csak a könyve elolvasása után elég nehéz elképzelni ezt róla. :mrgreen:

Avatar
Mike
Hozzászólások: 3024
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 11:41
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 15., hétfő 20:52

Mythos90 írta:Mondjuk Ibrát nehezen tudnám itt elképzelni, hiszen ő is olyan, hogy igényli azt, hogy rá épüljön a csapat játéka.
Én szerintem Ibra van akkora egóju ember hogy nem tudja elviselni h soha nem nyert még BL-t. Ha egy olyan csapatba kerül ahol van rá esélye, akkor nem fog akadékoskodni, szépen beáll a sorba. Ő se lesz már fiatalabb, tudja h sok esélye nincs már. Az meg már csak egy plusz motiváció lenne ha a barcával egy bajnokságba is játszana :mrgreen:

ha jó pénzért hozható akkor megfontolnám
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Avatar
schranzer
Hozzászólások: 766
Csatlakozott: 2013. május 3., péntek 17:26
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 15., hétfő 20:49

Cavani a PSGbe tart, míg a Citybe allitolag Jovetic. Suarez es Ibra maradt a piacon, ha jol tudom.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

Mythos90
Hozzászólások: 263
Csatlakozott: 2013. június 7., péntek 12:58
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 15., hétfő 20:45

Sajnálom, hogy Karanka elmegy. Sok sikert neki a továbbiakban!
A Napoli elnöke szerint Cavani a PSG-be tart, ebben az esetben viszont Ibra nem fog ott maradni. Emellett most már Rooney helyzete is úgy áll, hogy nem marad a vörösöknél. Ha igazolunk még egy csatárt (szerintem 95%, hogy fogunk), akkor szerintem a kettő közül valamelyikük fog érkezni. Akkor viszont DiMaria-nak, vagy Kaka-nak mindenképpen mennie kell. (Esetleg mindkettőnek.)
Mondjuk Ibrát nehezen tudnám itt elképzelni, hiszen ő is olyan, hogy igényli azt, hogy rá épüljön a csapat játéka. Bár a Barcában hajlandó volt ezt a fajta imidzsét maga mögött hagyni, az már más kérdés, hogy Messi kifúrta a helyéről. Itt viszont nem lennének szerintem ilyen problémái, hiszen CR is hiába olyan amilyen, szerintem ő is inkább örülne egy másik klasszis érkezésének, hiszen ezáltal csak még ütőképesebbé (BL-esélyessé válna a csapat). Ugyanakkor nem hiszem, hogy a Neymar-os dolgot Perez csak úgy annyiban hagyná. Úgy értem, hogy mindenképpen ő is akar majd egy nagyot robbantani és ebből a célból Ibra mindenképpen jó döntés lenne szerintem mind szakmai, mind gazdasági szempontból.

BBarni
Hozzászólások: 2013
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:14
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 15., hétfő 20:03

Aitor Karanka és a Real Madrid közös megegyezéssel szerződést bontottak.
Várható volt...sok sikert neki én nagyon bírtam őt! :)

Avatar
schranzer
Hozzászólások: 766
Csatlakozott: 2013. május 3., péntek 17:26
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 15., hétfő 19:53

oroszisti írta:Ez hülyeség , hogy nem lenne széle a csapatnak. Meg lehet oldani... Ezt a felállsát amit írtam , nem úgy kell nézni ,hogy senki nem mozdulhat el a helyéről . ez nagyon egyszerűen tolódhat . + Carvajal és Marcelo elég támadószellemű védő. És a széleken pont ezzel a taktikával lehetne óriási főlényt kialakítani . Tegyük fel , hogy ha bal oldalon van a támadás ott lenne Marcelo,Modric,Xabi,a tkp mondjuk Özil és Bale vagy Cr. És akkor a másik ék mindig ott lenne középen. Ez igazából 0 csatáros játék , csak egy laza szerkezet lenne , ahol a tolódások nagyon fontosak lennének ... Nyilván ezt nem 1 hónap alatt tanulnák meg ...
Most igazából minden taktikába bele lehet kötni... Amúgy ezt arra az esetre írtam , ha Bale jönne , és Pipita menne. Mert , hogy Bale mellé még egy csatár nem jönne az hót ziher. De én is Suarezre látok nagyobb esélyt... Aki szerintem sokkal minőségibb játékos ,mint Benzema. Szóval hihetetlenül örülnék neki :)
Én ugyanezt írtam, hogy jobb oldal: Carvajal szélen + Bale/Suarez, de Ozil/Isco is kimozdulhat oda ... bal oldal Marcelo + CR, és Modric is kimozdulhat oda ... amolyan pozicio valtogatos taktika.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

Avatar
oroszisti
Hozzászólások: 770
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 18:54
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 15., hétfő 19:40

Ez hülyeség , hogy nem lenne széle a csapatnak. Meg lehet oldani... Ezt a felállsát amit írtam , nem úgy kell nézni ,hogy senki nem mozdulhat el a helyéről . ez nagyon egyszerűen tolódhat . + Carvajal és Marcelo elég támadószellemű védő. És a széleken pont ezzel a taktikával lehetne óriási főlényt kialakítani . Tegyük fel , hogy ha bal oldalon van a támadás ott lenne Marcelo,Modric,Xabi,a tkp mondjuk Özil és Bale vagy Cr. És akkor a másik ék mindig ott lenne középen. Ez igazából 0 csatáros játék , csak egy laza szerkezet lenne , ahol a tolódások nagyon fontosak lennének ... Nyilván ezt nem 1 hónap alatt tanulnák meg ...
Most igazából minden taktikába bele lehet kötni... Amúgy ezt arra az esetre írtam , ha Bale jönne , és Pipita menne. Mert , hogy Bale mellé még egy csatár nem jönne az hót ziher. De én is Suarezre látok nagyobb esélyt... Aki szerintem sokkal minőségibb játékos ,mint Benzema. Szóval hihetetlenül örülnék neki :)
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 19:29

Én ezzel a csatárkérdéssel úgy vagyok, hogy még erősen felállás függő az, hogy kell-e igazolni csatárt Higu távozásától függően... Ott van Jesé is aki bevethető azon a poszton és játékpercekre vár. Cserének vagy pihentetni tökéletes lenne és megspórolunk 40-50 milliókat. Oké, hogy mi vagyunk a Real Madrid, de azért Jesé most alkotott a VB-n is + a Castillában is és simán megnézném idén mit alkot csatár poszton mert, ha Morata a nagy csapattal volt akkor ő volt a csatár. Bale érkezésében meg kicsit sem vagyok biztos még jövőre sem. Főleg, ha elkap 1 jó szezont a Spurs... Suarezt látom inkább befutónak, de nem lennék annyira biztos még az ő érkezésében sem, de rá látok a legtöbb esélyt...

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 15., hétfő 19:16

És ha Bale jon attol tobb csatarunk lesz? Mert tkp-nk igy is van annyi mint szemet. Ha Benzi kiesne hosszu tavra attol meg nem lesz megoldva ez a kerdes. Eleve ha Bale jon és Benzema jo formaban lesz akkor meg mas fontos jatekos fog kimaradni a kezdobol. Szerintem iden mar ne jojjon Bale. Ahogy Morientes is irta ugy sem fog(ahogy Suarez sem).
Nekem is ez a véleményem,na de majd kiderül.Benzematol keresve se lehet jobbat találni Ronaldo mellé,mezőnybe a legjobb csatár...és fájdalom,ebben a csapatban,csatár vagy nem csatár,de nem ő a gólfelelős.Más kérdés a formája.De ha megkapja a bizalmat,akkor bizonyítani fog.Bizonyítania kell!Mer ha nem,tényleg mehet innen az :cens: :cens: ba...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2032
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 15., hétfő 19:14

Szerintem iden mar ne jojjon Bale. Ahogy Morientes is irta ugy sem fog(ahogy Suarez sem).
Most az egyszer nagyon remélem, hogy tévesek a megérzéseitek! :mrgreen: Bale már szerintem is felejtős erre a szezonra; ugyanakkor az nem véletlen, hogy Carlo elvileg ragaszkodik Pipitához és nem a pelenkás Moratara bízná Karim helyettesítését! Úgy vélem, hogy az argentin esetleges eladásából befolyt összegen felül a klub egy 15-25 millás kiadásra még abszolút képesnek tűnik most! :shifty:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 228 regisztrált és 0 vendég