Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6613
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. július 18., csütörtök 22:38

Ez is olyan túlzás, mint amikor más 10-ből 8-at bever. És Cavani 10 meccses góltalansági szériája mi volt?
Lehet,hogy rosszul tudom,javítsatok ki,ha tévedek,de erről a hozzászólásról most eszembe jutott,hogy mintha Van Persinek is lett volna egy góltalansági szériája... :hmmm:
:goat:

Avatar
Toky
Hozzászólások: 666
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:17
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Pétfürdő

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. július 18., csütörtök 22:32

madridronie írta:Ebben csak az a röhejes, egyben vicces is, hogy pár évvel ezelőtt egy a mostaniaknál nagyobb tapasztalattal rendelkező Soldado és Negredo is kevés volt a vezetőknek,
Ez nem mostanában volt. Pérez azóta politikát váltott.
madridronie írta:arról a Real Madridról már nem is beszélve, amely mindig is a világ legjobb támadóiról, csatárjairól volt híres (volt itt korábban, ha nem is túl sokáig de egy Ronaldo, Raúl, Owen, Morientes alkotta kvartett is), ehhez képest most (tavaly erős túlzással volt egy C. Ronaldonk azt csá, ha besült, megállt a tudomány is) ..... :ozil:
Az a négyes akkor volt, amikor még 3 csatárral játszottunk. Most eggyel + Ronaldo. :roll:
És nem egy meccs volt, ahol Benzema húzta ki a csapatot a szarból, és nem Ronaldo. Arról nem is beszélve, hogy ki húzza a csapatot, ha nem az, aki a világ egyik legjobb játékosa, és akire a támadójátékunk épül.
madridronie írta:Mindenesetre nagyon merész húzás és akkor még elég finoman fogalmaztam; Benzema ne adj' Isten kidől pár hétre (ami elő-elő fordult vele eddig minden évben), vagy egyszerűen csak eltiltják egy fontos meccs előtt (ami szintén simán benne van) aztán majd lehet imádkozni, hogy a 0km-es Morata hirtelen isteni tehetséget kapjon a Jóistentől! :-*
A többi nagy csapatban, ki ugrik be oda, ha az első számú csatár kidől, eltiltódik? Benzema hányszor volt eltiltva az utóbbi időben. Sérülés előfordul, de ekkor még mindig áll az első kérdés.
Mike írta:
legendary írta:Az egyetlen játszható megoldás ezen a téren az, ha rotálja folyamatosan a csatárokat, de ezt Mourinho mutatta, hogy hülyeség, mert egyikük se tud igazán formába lendülni.
egyik szezonban működött, másikban nem. Na most akkor döntsd el h melyik a mérvadó.
Abban a szezonban működött, amikor Benzema többet játszott mint korábban vagy múlt szezonban, amikor ugyanúgy megcsinálta ezt a fogyókúrát, amikor Zidane ott volt mellette, amikor javarészt a földön játszottunk, amikor volt Marcelonk egész szezonban, és amikor Higuaínnal nem ritkán ketten egyszerre voltak pályán(!), ugyanis di María megsérült. Ezt sem érdemes elfelejteni arról a szezonról amikor működött! És Higuaín ekkor is panaszkodott, hogy menni akar, és több játékidőt akar. Ekkor volt az a szurkolói siránkozás a buszozáskor, hogy "Pipita maradj".
dzsihad91 írta:hát nagyon kiváncsi leszek benzemára...én megmondom őszintén nem bízok benne, 1-2 jó meccs 5-6 szar ahogy megszoktuk
Ez is olyan túlzás, mint amikor más 10-ből 8-at bever. És Cavani 10 meccses góltalansági szériája mi volt?
dzsihad91 írta:leírtam már nem a képességeivel van a gond,hanem azzal hogy képtelen meghalni a pályán, nem tud 110%on pörögni lehet az akár egy bl döntő is, egy középszerű csatár(lewandowski féle) kiszorítaná simán mert amig ő tötyög meg lötyög addig egy kevesebb adottsággal rendelkező teper.
Mi az, hogy nem teper? Ezt légy szíves írd le, mert kíváncsi vagyok, hogy mire gondolsz. Mert letámad, visszajár Ronaldo helyére védekezni, felér a támadásokkal...
dzsihad91 írta:Nem véletlen hogy a nála sokkal kevésbé tehetséges Higu szinte egyenrangúnak számított, mert ő ellensúlyozta falábúságát a hajtással
Ezt már többször, többen felhoztátok, és még mindig nem igaz. :)

Avatar
dzsihad91
Hozzászólások: 245
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 12:32
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. július 18., csütörtök 20:56

hát nagyon kiváncsi leszek benzemára...én megmondom őszintén nem bízok benne, 1-2 jó meccs 5-6 szar ahogy megszoktuk, leírtam már nem a képességeivel van a gond,hanem azzal hogy képtelen meghalni a pályán, nem tud 110%on pörögni lehet az akár egy bl döntő is, egy középszerű csatár(lewandowski féle) kiszorítaná simán mert amig ő tötyög meg lötyög addig egy kevesebb adottsággal rendelkező teper. Nem véletlen hogy a nála sokkal kevésbé tehetséges Higu szinte egyenrangúnak számított, mert ő ellensúlyozta falábúságát a hajtással, ha lenne egy benzemánk aki hajt, lenne egy top 3as befejezőnk, de szerintem ő képtelen erre...ha mégis lehoz egy brutál évet, akkor megemelem kalapom életemben talán 1501edszer Zizu előtt, mert akkor bizony jó edző lesz ancelotti után.

Nagyon érdekes szezon lesz ez, rengeteg edzőváltás topcsapatoknál, idén szerintem a bayern,chelsea,real trió lesz a "menő" , a barca meg látva hogy képtelen felfogni egy korszak végét marad a boxzsák szerepben (hacsak neymar nem emelkedik Ronaldinho-i magasságokba)...

legendary
Hozzászólások: 175
Csatlakozott: 2013. május 21., kedd 0:08

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. július 18., csütörtök 20:55

Hosszútávon mindkét játékos kibontakozását ellehetetleníti.

Biztos vagyok benne, ha Benzema egyedül lenne, egyértelmű kezdőként, akkor jóval előrébb tartana. Emellett láthattuk, hogy Higuaín így se nagyon tűrte a helyzetet. A sztároknak viszonylag stabil pozíció kell, Higu pedig azért eléggé ide tartozik, bármily fura.

Mással se működne. Ennél jobban biztosan nem.

Avatar
Mike
Hozzászólások: 3024
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 11:41
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 18., csütörtök 20:51

legendary írta:Az egyetlen játszható megoldás ezen a téren az, ha rotálja folyamatosan a csatárokat, de ezt Mourinho mutatta, hogy hülyeség, mert egyikük se tud igazán formába lendülni.
egyik szezonban működött, másikban nem. Na most akkor döntsd el h melyik a mérvadó.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

legendary
Hozzászólások: 175
Csatlakozott: 2013. május 21., kedd 0:08

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. július 18., csütörtök 20:35

Ebben csak az a röhejes, egyben vicces is, hogy pár évvel ezelőtt egy a mostaniaknál nagyobb tapasztalattal rendelkező Soldado és Negredo is kevés volt a vezetőknek, arról a Real Madridról már nem is beszélve, amely mindig is a világ legjobb támadóiról, csatárjairól volt híres
Ebben az a röhejes, hogy volt olyan szánalmasan gyökér a Real, hogy elkezdett betárazni klasszis csatárokból, hogy az majd jó lesz. :lol: Így faszán elérik, hogy senki se legyen csúcsformában.
Mindenesetre nagyon merész húzás és akkor még elég finoman fogalmaztam; Benzema ne adj' Isten kidől pár hétre (ami elő-elő fordult vele eddig minden évben), vagy egyszerűen csak eltiltják egy fontos meccs előtt
Visszakérdezek: és ha nem?

Akkor egy klasszis egész szezonban rohad a padon? Elmondom, következő nyáron lépne. Kiemelkedő játékos nem viseli a folyamatos csereszerepet. Az egyetlen játszható megoldás ezen a téren az, ha rotálja folyamatosan a csatárokat, de ezt Mourinho mutatta, hogy hülyeség, mert egyikük se tud igazán formába lendülni.

De le lett írva, hogy mindenhol máshol ez válik be. A MU-nál egyértelműen RvP kapta a csatár szerepét, a PSG-nél Ibra, és a többi... ez egy elcseszett madridista gondolkodásmód, hogy "kell a padra is egy klasszis csatár, hátha lesérül a kezdő"... lóf*szt. Hülyeség.

csabi87
Hozzászólások: 1113
Csatlakozott: 2013. május 9., csütörtök 9:40

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. július 18., csütörtök 20:31

közben a marcan azt írják, hogy ancelottinak nem kell ibra, legalábbis nem mutat érdeklődést, elég neki benzema, morata meg jesé, meg majd megnézi mi lesz higuval
hát nem tudom, nekem ez elég soványnak tűnik, remélem tudják mit csinálnak



Ezzel nem vagy egyedül! :kivagyhe: :roll: Ebben csak az a röhejes, egyben vicces is, hogy pár évvel ezelőtt egy a mostaniaknál nagyobb tapasztalattal rendelkező Soldado és Negredo is kevés volt a vezetőknek, arról a Real Madridról már nem is beszélve, amely mindig is a világ legjobb támadóiról, csatárjairól volt híres (volt itt korábban, ha nem is túl sokáig de egy Ronaldo, Raúl, Owen, Morientes alkotta kvartett is), ehhez képest most (tavaly erős túlzással volt egy C. Ronaldonk azt csá, ha besült, megállt a tudomány is) ..... :ozil: Mindenesetre nagyon merész húzás és akkor még elég finoman fogalmaztam; Benzema ne adj' Isten kidől pár hétre (ami elő-elő fordult vele eddig minden évben), vagy egyszerűen csak eltiltják egy fontos meccs előtt (ami szintén simán benne van) aztán majd lehet imádkozni, hogy a 0km-es Morata hirtelen isteni tehetséget kapjon a Jóistentől! :-*
Ugyan ezt beszéltük délelőtt is.Én is a ti véleményeteken voltam.Szerintem ez így igen kevés lesz előre.Ha így hadják akkor ebből gáz lesz szerintem is.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

pulci
Hozzászólások: 151
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:38
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 18., csütörtök 20:09

Géci írta:
Hawer írta:Ez Mario Gomez srácok, itt nincs mese.
Kár, hogy már a Fiorentina megvette :'(
:mrgreen:
Mondtok valamit bőven elég lett volna és nem hinném, hogy a violák bankot robbantottak érte jó üzlet lett volna :(
Flamini :D annál még Faubert is jobb volt :lol: :lol:

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 18., csütörtök 19:39

Hawer írta:Ez Mario Gomez srácok, itt nincs mese.
Kár, hogy már a Fiorentina megvette :'(








:mrgreen:

Avatar
Hawer
Hozzászólások: 98
Csatlakozott: 2013. június 5., szerda 16:38
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. július 18., csütörtök 19:25

pulci írta:Nekem igazából az lenne fontos egy csatárban, hogy a fontos meccseken döntő pillanatokban le tudja venni a terhet kicsit CR-ről hisz ő mindent megtesz és meg is rúgja szinte mindig a góljait de azért ő sem találhat be mindig arról nem is beszélve, hogy könnyen kiszámítható a játékunk ha úgyis minden Ronaldora épül...

Jól mondjátok nem kell ide még egy 35-40 gólos csatár mert ezt bőven hozza CR de igenis kell valaki aki kiegészíti aki lecsap lepattanókra ill. kihasználja azokat a lehetőségeket amit kp. teremt és nagy arányban gólra is váltja ezeket.
BÍzzunk benn, hogy erre Benz képes lesz azonban nehezen tudom elképzelni, hogy ne jöjjön még egy nagy név akivel Perez meglepi az új edzőpárost :D

Ez Mario Gomez srácok, itt nincs mese. :mrgreen:

sz.gergő
Hozzászólások: 43
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:44
Kedvenc játékosaid: CR Marcelo Varane Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. Olasz válogatott

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: sz.gergő » 2013. július 18., csütörtök 19:23

HIVATALOS
Maicon+Strootmann Róma

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 18., csütörtök 17:55

Chelsea launch Higuaín bid
AS understands that the Premier League side have made an offer to Real Madrid for the Argentina international, who has admitted: “Mourinho wants me there”.
Na; már nagyon vártam egy ilyen pletyka elhintését is :mrgreen: ; José papa B-terve a Rooney bukta esetére Pipita lenne, aki a hozzá közelállóknak állítólag már el is hintette, hogy a portugál mester szeretné őt az új csapatában is tudni!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
mocsok
Hozzászólások: 2241
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:43
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. július 18., csütörtök 17:31

flamini visszalépés lenne khedirához képest.

Avatar
BBeno
Hozzászólások: 11970
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 9:43

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 18., csütörtök 17:29

most nézem transfermarkton, hogy Flamini jelenleg klub nélkül van. mennyire lett veréb az évek során a milanban? ő azért nevezhető szűrőnek khedira helyén ha kondogbia is marad a sevillában és nem jön ide.
bár mondom nem tudom mennyire gyengült meg flamini.

ja az meg egyenesen vicc hogy egy morata-benzema kettős megállja a helyét... suarezt vagy zlatant akarok.
én úgy számolok hogy pipita távozik. jobb lesz neki. új légkör.
én örülnék a legjobban ha benzema egyedül végig tudná vinni a szezont és lehozna egy klasszis szintet de ez elég esélytelen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2013. július 18., csütörtök 17:33-kor.
GARETH:coffee:


RONCI A LEGENDA


Grande Pipita Higuaín


Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF


Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 18., csütörtök 17:25

közben a marcan azt írják, hogy ancelottinak nem kell ibra, legalábbis nem mutat érdeklődést, elég neki benzema, morata meg jesé, meg majd megnézi mi lesz higuval
hát nem tudom, nekem ez elég soványnak tűnik, remélem tudják mit csinálnak
Ezzel nem vagy egyedül! :kivagyhe: :roll: Ebben csak az a röhejes, egyben vicces is, hogy pár évvel ezelőtt egy a mostaniaknál nagyobb tapasztalattal rendelkező Soldado és Negredo is kevés volt a vezetőknek, arról a Real Madridról már nem is beszélve, amely mindig is a világ legjobb támadóiról, csatárjairól volt híres (volt itt korábban, ha nem is túl sokáig de egy Ronaldo, Raúl, Owen, Morientes alkotta kvartett is), ehhez képest most (tavaly erős túlzással volt egy C. Ronaldonk azt csá, ha besült, megállt a tudomány is) ..... :ozil: Mindenesetre nagyon merész húzás és akkor még elég finoman fogalmaztam; Benzema ne adj' Isten kidől pár hétre (ami elő-elő fordult vele eddig minden évben), vagy egyszerűen csak eltiltják egy fontos meccs előtt (ami szintén simán benne van) aztán majd lehet imádkozni, hogy a 0km-es Morata hirtelen isteni tehetséget kapjon a Jóistentől! :-*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. július 18., csütörtök 17:30-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Casso
Hozzászólások: 832
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 11:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. július 18., csütörtök 17:11

Ettől féltem. Totális öngyilkosság lesz nekivágni a szezonnak megint a Benzema, Higu duóval.

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8208
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 18., csütörtök 16:36

közben a marcan azt írják, hogy ancelottinak nem kell ibra, legalábbis nem mutat érdeklődést, elég neki benzema, morata meg jesé, meg majd megnézi mi lesz higuval
hát nem tudom, nekem ez elég soványnak tűnik, remélem tudják mit csinálnak
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Avatar
Dupla D
Hozzászólások: 2846
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 20:30
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. július 18., csütörtök 16:34

Könnyű összekeverni az U21-es EB-t az U20-as VB-vel. :mrgreen:
A lényeget le lehetett szűrni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 18., csütörtök 16:22

Dupla D írta:Elvileg az első csapat tagja, de még nem állt edzésbe az U20-as EB miatt.
Inkább nem mondok semmit :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Gábe írta:Negredo a Cityé, 28 milliót fizettek érte. Ez esetben Higuaín tényleg 40.
Ezek után viszont tényleg nem szabad 40 alatt eladni :coffee:
realfan91 írta:Jesé már az első csapat keretének tagja? Már velük edz? Vagy szabin van még? Egy árva hírt sem látni róla sehol.
Július 28-ig van kimenője, ha jól tudom. Majd az amcsi túra előtt csatlakozik a többi spanyollal együtt akik részt vettek a Konf kupán és az U20-as VB-n


Olvastam 1 olyat, hogy a Chelsea is bejelentkezett Higuain-ért akik ELVILEG ki is fizetnék a 40 misit :roll: Csak nehogy össze vesszenek a végén rajta :mrgreen: :lol: :lol:

pulci
Hozzászólások: 151
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:38
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 18., csütörtök 16:15

Nekem igazából az lenne fontos egy csatárban, hogy a fontos meccseken döntő pillanatokban le tudja venni a terhet kicsit CR-ről hisz ő mindent megtesz és meg is rúgja szinte mindig a góljait de azért ő sem találhat be mindig arról nem is beszélve, hogy könnyen kiszámítható a játékunk ha úgyis minden Ronaldora épül...

Jól mondjátok nem kell ide még egy 35-40 gólos csatár mert ezt bőven hozza CR de igenis kell valaki aki kiegészíti aki lecsap lepattanókra ill. kihasználja azokat a lehetőségeket amit kp. teremt és nagy arányban gólra is váltja ezeket.
BÍzzunk benn, hogy erre Benz képes lesz azonban nehezen tudom elképzelni, hogy ne jöjjön még egy nagy név akivel Perez meglepi az új edzőpárost :D


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 53 regisztrált és 0 vendég