Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

Avatar
Press
Hozzászólások: 466
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:11

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 19., péntek 0:32

Baromi unalmas ez a sírás itt állandóan, hogy nem lesz elég Morata és Jesé Benzema és Cr cseréjének...
Milyen csapatok vannak már megint ebben a szutyok ligában? Granada, Elche, Betis, Celta, Osasuna, Levante, Rayo, Getafe, szétesett Malaga és Villarreal... ezek ellen Morata nagyon jó, arra az évi két komolyabb Espanyol meg Atletico meccsre ( :roll: :roll: ) nem kell leigazolni Suárezt 50 millióért. ..........

Moratán ha flop úgy sem segítene egy év a Sevillában, itt legalább normális, tehetségesebb játékosok szolgálják ki ezek ellen a kis csapatok ellen, itt tudna fejlődni és megmutatni, hogy mire képes.

Ha meg majd jön a Bayern meg a bármelyik másik nagy csapat BL-ben, akkor úgyis Benzema kezd... elég (/) jó lesz ő ott. Amúgy meg megint CR függőség lesz, tökmindegy, hogy jönne-e Ibrakadabra vagy hami-hami L.S.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

Avatar
Toky
Hozzászólások: 666
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:17
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Pétfürdő

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. július 19., péntek 0:28

madridronie írta:Úgy látom a 2 oldal szokás szerint nem akarja megérteni a másikat; itt ugyanis a lényeg elsősorban nem a 4 db-on, hanem a minőségen volt!

Persze és bármily meglepő én sem Karim primátusa ellen vagyok, de a legendary által "klasszisnak" nevezett játékosok és a 0-kmes Morata (aki egyébként semmiben nem tűnik extra tehetségesnek) között létezik egy ún. aranyközépút is! :coffee: :roll: Egyébként meg nem azzal van itt probléma, hogy C. Ronaldo húzza a csapatot, sokkal inkább azzal, hogy sokszor van/volt tavaly olyan érzése az embernek, hogy rajta kívül erre senki más nem képes a csapatból!
Értem én, hogy a minőséget keveselled (Moratában) és nem Benzemával van a bajod, olvasom, hogy miket szoktál írni. :)
De még azt sem tudjuk, hogy mit is tud pontosan a gyerek. És igen, van aranyközépút. Alább írtam, hogy régebben én is ezt szorgalmaztam. De úgy fest, hogy Madridban máshogy gondolják, vagy nem találtak megfelelő embert az aranyútra. Mert mondani ezt így könnyű, de vajon valóban van olyan 31-32 éves top közeli csatár, aki eljönne most a Realba padozni? Vagy akkor vegyünk Suárezt vagy valakit, és adjuk el Benzemát. Padra felesleges itt tartani. És ha jól tudom, Neki is már csak 2 év van hátra a szerződéséből. (Mint Khedriának. :mrgreen: ) De akkor meg Suárez mögé kéne keresni valakit.
madridronie írta:
A többi nagy csapatban, ki ugrik be oda, ha az első számú csatár kidől, eltiltódik?
MU. --> Van Persie, Rooney, Chicharito, Welbeck;
Chelsea (most) --> Torres, Ba, Schürrle, Lukaku, (+igazolnának még egy csatárt);
City --> Agüero, Dzeko, Negredo (+ mennek Joveticért);
PSG --> Ibra, Cavani, Lavezzi, stb.
Bayern München (Guardioláig) --> Mandžukić, M. Gómez;
Barca (mostanáig, bár ők eleve más kávéház) --> D. Villa, Alexis Sánchez;
AC Milan --> Balotteli, El Shaarawy, Niang, Pazzini, Robinho stb.;
Juventus --> Tévez, Llorente, Vucinic, Giovinco, Quagliarella, Matri

A lényeg itt is mindenhol a minőségen van az adott csapat szintjéhez mérten! Nos ezekhez képest a Real Madridban egy Morata, hát no comment kategória ............. :roll: :-*
A MU eleve két csatárral játszik, hiába van Rooney hátrébb vonva, így több csatár elfér náluk. (Meg ugye ott van +1 kupa, ha jól tudom.) És azért Chicharito és Welbeck sem rémlik, hogy olyan nagy szintet képviselnének. Persze mivel nem követem Őket, simán tévedhetek.
Chelsea: Ba játszott idén általában, ha jól tudom. Ez és csatárkeresés -meg a Torres karikatúrák- mutatják, hogy ott sem igazán volt eddig alternatíva. Mourinhoról meg már itt láthattuk, hogy kell neki 2 azonos szintű csatár, hátha kioltják egymást. :roll: (Bocs, ez most övön aluli volt. De nem bírom a portugál ürgét.) És ugye itt is játszik a +1 kupa.
City: Róluk nem tudok túl sokat, hány csatárral játszottak általában? És ők is angol csapat.
PSG: Ibra elég gyengécskén produkált a BL-ben (gólok terén), és ha jól tudom, eleinte Ibra és Lavezzi is a pályán volt egyszerre. Így Lavezzi nem nevezhető igazi helyettesnek, mert akkor Őt kéne helyettesíteni. Cavanit meg most igazolták, valószínűleg ezen okokból. Pont ezért akar Ibra lelépni.
Bayern: Gómezt mit szidták itt egyesek. De ha jól tudom Ő és volt még valaki, alig játszottak. Általában Mandzukic nyomta, éppen ezért akarnak távozni. De igazad van, a Bayern jó példa.
A Barca más. Ők nem játszanak igazi csatárral. És mondjuk Sánchez nem is az szerintem.
AC Milan: Robinho sem csatár. Ha jól tudom a fáraó vitte ősszel őket a hátukon, aztán leigazolták Balotellit, és a fáraó ment ki szélre. Niang és Pazzini nem tudom, hogy mennyit és milyen szinten játszottak.
Juventus meg gondolom nem ok nélkül keres új csatárt magának, és Ők nem 3-5-2-ben, kvázi két csatárral nyomták? Ezt kérdezem, mert én csak a Realt követtem. BL-ben meg néha Sportklubon csíptem el pár másik meccset. De azért az látszik, hogy közel azonos szintű csatárok csak akkor férnek meg a keretben egymás mellett, ha általában mindketten a pályán vannak. Az aranyközépútról meg már írtam feljebb. :)

A csapat szintjéhez mérten? Azért a többi csapatot sem kéne így lenézni. (Sejtem, hogy nem annak szántad.) Meg a fórum másik felének(?) kivételével -ha emlékem nem csal- a szakma Benzemát is a top csatárok közt tartja számon. Moratát meg nem hiszem, hogy eleget láttuk ahhoz (én biztosan nem), hogy megítéljük, hogy mit is tud a posztján. Igen, null kilométeres, tapasztalatlan, de ki az, aki szerinted eljönne helyette padmelegítőnek? Leírhatom újra, hogy én is mást gondoltam arra a posztra, de Ancelotti és Zidane már látott pár focistát ahhoz, hogy meg tudja ítélni az előszezon során, hogy Morata elég lesz-e nekünk vagy sem.
madridronie írta:
Azért azt ugye tudod, hogy ha náluk odesorolod Robinhót, Alexis Sanchezt vagy Lavezzit, akkor nálunk is bátran hozzáveheted Cristianót és Jesét.
Vártam, hogy valaki erre repül rá kapásból (ettől függetlenül ez a tényeken és a minőségen semmit nem változtat)! :D Csak míg az általad említett arcok egytől egyig nem kevés első osztálybeli és nemzetközi tapasztalattal is bír, addig Morata és Jesé, nos ...! Nekem csak ennyi a problémám.
Hát most úgy fest lesz Nekik is. :mrgreen:
De abban egyetértünk, hogy nem igen tudjuk egymást meggyőzni. Bár igazából nem is nagyon kell. (Ugye én is máshogy képzeltem el.) A különbség annyi, hogy én beletörődtem ebbe, és reménykedem benne, hogy végre lesz egy saját nevelésünk, aki ha végül nem is találtatik megfelelőnek, de legalább az esélyt megkapja. De még hátra van másfél hónap, ki tudja mi történik még. :)

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 19., péntek 0:22

___Samy___ írta:
Szerk. Raúlnak se volt rutinja. Igaz Moratanak nincs annyi tehetsége, de láthattuk, hogy nem reménytelen.
ha lenne egy harmadik ember, egy öreg róka, akkor morata bőven jó lenne, így viszont kevés
de egyébként látom nem jött le, amit madridronie próbált magyarázni....
Végig is olvastad, amit írtam? Egy-kettő kivételével, de sírnék, ha közülük valaki itt kötne ki. Fél év bizalomnak bele kellene férnie addig versenyben kell mindenben maradnunk, ha nem akkor meg Ancelottiék hibáztak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 19., péntek 0:21

Mondjuk én a felsorolásod felén csak röhögni tudok,
Örülök neki, csak a nagy nevetés közben nem ártana figyelmesen olvasni is -->
A lényeg itt is mindenhol a minőségen van az adott csapat szintjéhez mérten!
, ennél érthetőbben már nem lehet leírni! :shifty: :roll: Ha egy Real Madridnak a 0 km-s Morata a szint, akkor ...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. július 19., péntek 0:22-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8195
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 19., péntek 0:18

Szerk. Raúlnak se volt rutinja. Igaz Moratanak nincs annyi tehetsége, de láthattuk, hogy nem reménytelen.
ha lenne egy harmadik ember, egy öreg róka, akkor morata bőven jó lenne, így viszont kevés
de egyébként látom nem jött le, amit madridronie próbált magyarázni....
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 19., péntek 0:15

MU. --> Van Persie, Rooney, Chicharito, Welbeck; Chelsea (most) --> Torres, Ba, Schürrle, Lukaku, (+igazolnának még egy csatárt); City --> Agüero, Dzeko, Negredo (+ mennek Joveticért); PSG --> Ibra, Cavani, Lavezzi, stb. Bayern München (Guardioláig) --> Mandžukić, M. Gómez; Barca (mostanáig, bár ők eleve más kávéház) --> D. Villa, Alexis Sánchez; AC Milan --> Balotteli, El Shaarawy, Niang, Pazzini, Robinho stb.; Juventus --> Tévez, Llorente, Vucinic, Giovinco, Quagliarella, Matri

A lényeg itt is mindenhol a minőségen van az adott csapat szintjéhez mérten! Nos ezekhez képest a Real Madridban egy Morata, hát no comment kategória ............. :roll: :-*
Mondjuk én a felsorolásod felén csak röhögni tudok, mert: Chicharito, Welbeck, Torres, Ba, Schürrle, Negredo, Dzek, Lavezzi, Mandukic, Gómez, Sanchez, Niang, Pazzini, Robinho, Llorrente, Giovinco, Quagliarella vagy Matri itt köt ki, akkor a fórum fele fogja a fejét, mert egyik se szint. Ráadásul a fele szélső vagy árnyék ék, akikre abszolút nincs szükségünk. Nagyon utálhatod szerencsétlen Moratat, mert úgy lázadsz ellen, ahogy Remy szurkol Jesének. Kicsit mindegyik idegesítő... Amúgy én még mindig azt mondom, hogy egy FÉLÉVET mindenképpen kaphat a Benzema, Morata, Jesé 3-as, mert a bajnokságban ennek bőven elégnek kell lennie, a BL-ben a csoportkörből való továbbjutás így is elvárt és, ha nem jön be a dolog, akkor kell januárba robbantani a piacon. Bár már csak Suárez maradt az értelmes csatárok közül, de vele szerintem mindenki kiegyezne, ha csak a játékát néznénk. Lehet spórolnánk ezzel 50 milliót...

Szerk. Raúlnak se volt rutinja. Igaz Moratanak nincs annyi tehetsége, de láthattuk, hogy nem reménytelen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8195
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 19., péntek 0:13

hozzuk vissza robinhot, aztán csókolom :mrgreen:
amúgy madridronie-nak igaza van, morata még nem az a szint, akit biztos emberként bármikor be lehet dobni majd benzema helyett, ha úgy adódik, egyszerűen semmi rutinja nincs az első csapatban
pont ezért kellett volna egy idősebb ember, aki tűri a padot, de ha be kell szálljon, akkor ne essen vissza a csapat
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 19., péntek 0:08

Az meg a másik, hogy Cavani, RvP, Ibra alapemberek voltak. Ha nem voltak sérültek vagy eltiltottak akkor ők játszottak.
És? Itt az alapkérdés az volt, hogy az alapemberek helyett kik ugranak be B-) --> nos ha arányosítjuk a dolgot, akkor világosan látszik, hogy ilyen téren zongorázni lehetne a különbséget azon alternatívák és a mi Alvaronk között!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6670
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 18., csütörtök 23:52

Az meg a másik, hogy Cavani, RvP, Ibra alapemberek voltak. Ha nem voltak sérültek vagy eltiltottak akkor ők játszottak. Balo is így van/lesz a Milannál. City nem mérvadó, Juvénál meg nincs épkézláb csatár. Szóval jó lesz a Benzema-Morata kettős, akár Jesét is lehet itt játszatni. Ha Benz nem sérül le hosszú időre akkor minden fain lesz.

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 18., csütörtök 23:51

Azért azt ugye tudod, hogy ha náluk odesorolod Robinhót, Alexis Sanchezt vagy Lavezzit, akkor nálunk is bátran hozzáveheted Cristianót és Jesét.
Vártam, hogy valaki erre repül rá kapásból (ettől függetlenül ez a tényeken és a minőségen semmit nem változtat)! :D Csak míg az általad említett arcok egytől egyig nem kevés első osztálybeli és nemzetközi tapasztalattal is bír, addig Morata és Jesé, nos ...! Nekem csak ennyi a problémám (na meg hogy Morata esetében ráadásul még azt az óriási potenciált sem látni).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. július 18., csütörtök 23:55-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
Gascoigne
Hozzászólások: 992
Csatlakozott: 2013. április 19., péntek 17:54
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. július 18., csütörtök 23:42

MU. --> Van Persie, Rooney, Chicharito, Welbeck; Chelsea (most) --> Torres, Ba, Schürrle, Lukaku, (+igazolnának még egy csatárt); City --> Agüero, Dzeko, Negredo (+ mennek Joveticért); PSG --> Ibra, Cavani, Lavezzi, stb. Bayern München (Guardioláig) --> Mandžukić, M. Gómez; Barca (mostanáig, bár ők eleve más kávéház) --> D. Villa, Alexis Sánchez; AC Milan --> Balotteli, El Shaarawy, Niang, Pazzini, Robinho stb.; Juventus --> Tévez, Llorente, Vucinic, Giovinco, Quagliarella, Matri

A lényeg itt is mindenhol a minőségen van az adott csapat szintjéhez mérten! Nos ezekhez képest a Real Madridban egy Morata, hát no comment kategória .............
Azért azt ugye tudod, hogy ha náluk odesorolod Robinhót, Alexis Sanchezt vagy Lavezzit, akkor nálunk is bátran hozzáveheted Cristianót és Jesét.

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 18., csütörtök 23:35

Az a négyes akkor volt, amikor még 3 csatárral játszottunk. Most eggyel + Ronaldo. :roll:
Úgy látom a 2 oldal szokás szerint nem akarja megérteni a másikat; itt ugyanis a lényeg elsősorban nem a 4 db-on, hanem a minőségen volt!
És nem egy meccs volt, ahol Benzema húzta ki a csapatot a szarból, és nem Ronaldo. Arról nem is beszélve, hogy ki húzza a csapatot, ha nem az, aki a világ egyik legjobb játékosa, és akire a támadójátékunk épül.
Persze és bármily meglepő én sem Karim primátusa ellen vagyok, de a legendary által "klasszisnak" nevezett játékosok és a 0-kmes Morata (aki egyébként semmiben nem tűnik extra tehetségesnek) között létezik egy ún. aranyközépút is! :coffee: :roll: Egyébként meg nem azzal van itt probléma, hogy C. Ronaldo húzza a csapatot, sokkal inkább azzal, hogy sokszor van/volt tavaly olyan érzése az embernek, hogy rajta kívül erre senki más nem képes a csapatból!
A többi nagy csapatban, ki ugrik be oda, ha az első számú csatár kidől, eltiltódik?
MU. --> Van Persie, Rooney, Chicharito, Welbeck; Chelsea (most) --> Torres, Ba, Schürrle, Lukaku, (+igazolnának még egy csatárt); City --> Agüero, Dzeko, Negredo (+ mennek Joveticért); PSG --> Ibra, Cavani, Lavezzi, stb. Bayern München (Guardioláig) --> Mandžukić, M. Gómez; Barca (mostanáig, bár ők eleve más kávéház) --> D. Villa, Alexis Sánchez; AC Milan --> Balotteli, El Shaarawy, Niang, Pazzini, Robinho stb.; Juventus --> Tévez, Llorente, Vucinic, Giovinco, Quagliarella, Matri

A lényeg itt is mindenhol a minőségen van az adott csapat szintjéhez mérten! Nos ezekhez képest a Real Madridban egy Morata, hát no comment kategória ............. :roll: :-*
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8195
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 18., csütörtök 23:27

egyik szezonban működött, másikban nem. Na most akkor döntsd el h melyik a mérvadó.
abban a szezonban higu kétszer annyit volt csere, mint benzema, tehát ott ő volt az első számú ember, már ha lehet ilyet mondani
és láss csodát, jó is volt a francia
de tavaly már tényleg betegesen cserélgetve voltak, szinte ugyanannyit voltak cserék
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Avatar
Toky
Hozzászólások: 666
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:17
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Pétfürdő

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. július 18., csütörtök 22:55

El Unico írta:
Ez is olyan túlzás, mint amikor más 10-ből 8-at bever. És Cavani 10 meccses góltalansági szériája mi volt?
Lehet,hogy rosszul tudom,javítsatok ki,ha tévedek,de erről a hozzászólásról most eszembe jutott,hogy mintha Van Persinek is lett volna egy góltalansági szériája... :hmmm:
Most ezt nem éppen Cavanira akartam kihegyezni, meg a 10-es számra. Biztos minden csatárnak vannak hullámvölgyei. Ronaldonál is előfordult már. A különbség az, hogy -ahogy ezt már korábban is írták- ők nincsenek ennyire szem előtt, így nem tűnik fel. Most először a 4 év óta (valaki írta, hogy Benzema 3 éve van itt, de van az 4 is), kapja meg a teljes bizalmat, lesz, ami lesz. Aztán szezon végén le lehet vonni a következtetéseket. Én is írtam régebben, hogy szívesebben látnék egy rutinos "vén" rókát, aki tűri a padot Benzema mögött, de azért képvisel egy bizonyos szintet (én a gyér tudásommal Baptistára böktem rá), de a vezetőség és az edzői stáb bízik Moratában, én pedig bennük.

A másik, amit nem értek az az, hogy madridione is úgy tudom, hogy egyetért többünkkel abban, hogy ez egy tanuló év. Akkor miért "soványozzátok" le, ha úgysem vártok/várunk idén semmi komolyat csak azt, hogy érjen össze a csapat és az edzi stáb. Ha hiba Benzemára és Moratára (+Jesé és esetleg Ronaldo) bízni a csatárposztot, akkor itt ez az év. Többek közt erre (is) van. De ha veszünk egy újabb top csatárt, akkor sosem derül ki, hogy érdemes-e Benzemában megbízni. Moratát ugye lehetne máshol tesztelni, mert vannak kérői, de akkor pótolni kéne valakivel. Akkor meg ott vagyunk az első kérdésnél. Morata tudja, hogy a padra tarthat igényt, és elfogadja (most) ezt. Meglátjuk, hogy alakul.

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6586
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. július 18., csütörtök 22:38

Ez is olyan túlzás, mint amikor más 10-ből 8-at bever. És Cavani 10 meccses góltalansági szériája mi volt?
Lehet,hogy rosszul tudom,javítsatok ki,ha tévedek,de erről a hozzászólásról most eszembe jutott,hogy mintha Van Persinek is lett volna egy góltalansági szériája... :hmmm:
:goat:

Avatar
Toky
Hozzászólások: 666
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:17
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Pétfürdő

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. július 18., csütörtök 22:32

madridronie írta:Ebben csak az a röhejes, egyben vicces is, hogy pár évvel ezelőtt egy a mostaniaknál nagyobb tapasztalattal rendelkező Soldado és Negredo is kevés volt a vezetőknek,
Ez nem mostanában volt. Pérez azóta politikát váltott.
madridronie írta:arról a Real Madridról már nem is beszélve, amely mindig is a világ legjobb támadóiról, csatárjairól volt híres (volt itt korábban, ha nem is túl sokáig de egy Ronaldo, Raúl, Owen, Morientes alkotta kvartett is), ehhez képest most (tavaly erős túlzással volt egy C. Ronaldonk azt csá, ha besült, megállt a tudomány is) ..... :ozil:
Az a négyes akkor volt, amikor még 3 csatárral játszottunk. Most eggyel + Ronaldo. :roll:
És nem egy meccs volt, ahol Benzema húzta ki a csapatot a szarból, és nem Ronaldo. Arról nem is beszélve, hogy ki húzza a csapatot, ha nem az, aki a világ egyik legjobb játékosa, és akire a támadójátékunk épül.
madridronie írta:Mindenesetre nagyon merész húzás és akkor még elég finoman fogalmaztam; Benzema ne adj' Isten kidől pár hétre (ami elő-elő fordult vele eddig minden évben), vagy egyszerűen csak eltiltják egy fontos meccs előtt (ami szintén simán benne van) aztán majd lehet imádkozni, hogy a 0km-es Morata hirtelen isteni tehetséget kapjon a Jóistentől! :-*
A többi nagy csapatban, ki ugrik be oda, ha az első számú csatár kidől, eltiltódik? Benzema hányszor volt eltiltva az utóbbi időben. Sérülés előfordul, de ekkor még mindig áll az első kérdés.
Mike írta:
legendary írta:Az egyetlen játszható megoldás ezen a téren az, ha rotálja folyamatosan a csatárokat, de ezt Mourinho mutatta, hogy hülyeség, mert egyikük se tud igazán formába lendülni.
egyik szezonban működött, másikban nem. Na most akkor döntsd el h melyik a mérvadó.
Abban a szezonban működött, amikor Benzema többet játszott mint korábban vagy múlt szezonban, amikor ugyanúgy megcsinálta ezt a fogyókúrát, amikor Zidane ott volt mellette, amikor javarészt a földön játszottunk, amikor volt Marcelonk egész szezonban, és amikor Higuaínnal nem ritkán ketten egyszerre voltak pályán(!), ugyanis di María megsérült. Ezt sem érdemes elfelejteni arról a szezonról amikor működött! És Higuaín ekkor is panaszkodott, hogy menni akar, és több játékidőt akar. Ekkor volt az a szurkolói siránkozás a buszozáskor, hogy "Pipita maradj".
dzsihad91 írta:hát nagyon kiváncsi leszek benzemára...én megmondom őszintén nem bízok benne, 1-2 jó meccs 5-6 szar ahogy megszoktuk
Ez is olyan túlzás, mint amikor más 10-ből 8-at bever. És Cavani 10 meccses góltalansági szériája mi volt?
dzsihad91 írta:leírtam már nem a képességeivel van a gond,hanem azzal hogy képtelen meghalni a pályán, nem tud 110%on pörögni lehet az akár egy bl döntő is, egy középszerű csatár(lewandowski féle) kiszorítaná simán mert amig ő tötyög meg lötyög addig egy kevesebb adottsággal rendelkező teper.
Mi az, hogy nem teper? Ezt légy szíves írd le, mert kíváncsi vagyok, hogy mire gondolsz. Mert letámad, visszajár Ronaldo helyére védekezni, felér a támadásokkal...
dzsihad91 írta:Nem véletlen hogy a nála sokkal kevésbé tehetséges Higu szinte egyenrangúnak számított, mert ő ellensúlyozta falábúságát a hajtással
Ezt már többször, többen felhoztátok, és még mindig nem igaz. :)

Avatar
dzsihad91
Hozzászólások: 245
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 12:32
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. július 18., csütörtök 20:56

hát nagyon kiváncsi leszek benzemára...én megmondom őszintén nem bízok benne, 1-2 jó meccs 5-6 szar ahogy megszoktuk, leírtam már nem a képességeivel van a gond,hanem azzal hogy képtelen meghalni a pályán, nem tud 110%on pörögni lehet az akár egy bl döntő is, egy középszerű csatár(lewandowski féle) kiszorítaná simán mert amig ő tötyög meg lötyög addig egy kevesebb adottsággal rendelkező teper. Nem véletlen hogy a nála sokkal kevésbé tehetséges Higu szinte egyenrangúnak számított, mert ő ellensúlyozta falábúságát a hajtással, ha lenne egy benzemánk aki hajt, lenne egy top 3as befejezőnk, de szerintem ő képtelen erre...ha mégis lehoz egy brutál évet, akkor megemelem kalapom életemben talán 1501edszer Zizu előtt, mert akkor bizony jó edző lesz ancelotti után.

Nagyon érdekes szezon lesz ez, rengeteg edzőváltás topcsapatoknál, idén szerintem a bayern,chelsea,real trió lesz a "menő" , a barca meg látva hogy képtelen felfogni egy korszak végét marad a boxzsák szerepben (hacsak neymar nem emelkedik Ronaldinho-i magasságokba)...

legendary
Hozzászólások: 175
Csatlakozott: 2013. május 21., kedd 0:08

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. július 18., csütörtök 20:55

Hosszútávon mindkét játékos kibontakozását ellehetetleníti.

Biztos vagyok benne, ha Benzema egyedül lenne, egyértelmű kezdőként, akkor jóval előrébb tartana. Emellett láthattuk, hogy Higuaín így se nagyon tűrte a helyzetet. A sztároknak viszonylag stabil pozíció kell, Higu pedig azért eléggé ide tartozik, bármily fura.

Mással se működne. Ennél jobban biztosan nem.

Avatar
Mike
Hozzászólások: 3024
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 11:41
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 18., csütörtök 20:51

legendary írta:Az egyetlen játszható megoldás ezen a téren az, ha rotálja folyamatosan a csatárokat, de ezt Mourinho mutatta, hogy hülyeség, mert egyikük se tud igazán formába lendülni.
egyik szezonban működött, másikban nem. Na most akkor döntsd el h melyik a mérvadó.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

legendary
Hozzászólások: 175
Csatlakozott: 2013. május 21., kedd 0:08

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. július 18., csütörtök 20:35

Ebben csak az a röhejes, egyben vicces is, hogy pár évvel ezelőtt egy a mostaniaknál nagyobb tapasztalattal rendelkező Soldado és Negredo is kevés volt a vezetőknek, arról a Real Madridról már nem is beszélve, amely mindig is a világ legjobb támadóiról, csatárjairól volt híres
Ebben az a röhejes, hogy volt olyan szánalmasan gyökér a Real, hogy elkezdett betárazni klasszis csatárokból, hogy az majd jó lesz. :lol: Így faszán elérik, hogy senki se legyen csúcsformában.
Mindenesetre nagyon merész húzás és akkor még elég finoman fogalmaztam; Benzema ne adj' Isten kidől pár hétre (ami elő-elő fordult vele eddig minden évben), vagy egyszerűen csak eltiltják egy fontos meccs előtt
Visszakérdezek: és ha nem?

Akkor egy klasszis egész szezonban rohad a padon? Elmondom, következő nyáron lépne. Kiemelkedő játékos nem viseli a folyamatos csereszerepet. Az egyetlen játszható megoldás ezen a téren az, ha rotálja folyamatosan a csatárokat, de ezt Mourinho mutatta, hogy hülyeség, mert egyikük se tud igazán formába lendülni.

De le lett írva, hogy mindenhol máshol ez válik be. A MU-nál egyértelműen RvP kapta a csatár szerepét, a PSG-nél Ibra, és a többi... ez egy elcseszett madridista gondolkodásmód, hogy "kell a padra is egy klasszis csatár, hátha lesérül a kezdő"... lóf*szt. Hülyeség.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 86 regisztrált és 0 vendég