Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Nálad ki lenne az első számú tizenegyes rúgó?

A szavazás 2024. február 26., hétfő 16:59-kor befejeződött.

Bellingham
73
71%
Carvajal
1
1%
Kroos
19
18%
Rodrygo
2
2%
Valverde
4
4%
Vinicius
4
4%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 103

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27248
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 25., csütörtök 10:40

Amúgy az a vicc, hogy mennyien szidják az Arsenalt, hogy milyen a vezetőség gondolkodása. Véleményem szerint semmivel sem vagyunk jobbak, mint ők. Annyi különbséggel, hogy ők az egyik oldalon vannak, mi meg a másikon.

- Ők eladják a játékosokat, hogy legyen pénz. De, mivel mindig új játékosok érkeznek ezáltal nincs csapat.
- Mi megvesszük a játékosokat, hogy legyen név, meg mezeladás stb.... ezáltal új játékosok érkeznek folyamatosan, és nincs csapat.

Amíg nem építünk fel egy rendes stratégiát, addig nem fog leesni a BL-, mert hiába kell kevesebb meccset játszani ott, mint egy bajnokságban, de ilyen szinten, mint pl a kieséses szakasz, már kell, hogy legyen egy egységes csapat, akik küzdenek, akik hajtanak.

Már nagyon régóta nincs ilyen csapatunk, és mivel mindig csak az eredmény, eredmény, eredmény.... így nem is lesz mostanában. Ahogy a játékosoknak volt tegnap rossz felfogásuk, úgy a drukkereknek is rossz a felfogásuk. :/
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62625
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 25., csütörtök 10:36

Pérezt nincs értelme szidni, azt csinálta, amit megkövetelt tőle a madridizmus. Megadta az esélyt Josénak, hogy kiteljesedjen, három éve volt. Egy kisebb csoda árán még sikerülhet is, viszont ez nem változtatna azon a tényen, hogy mennie kell. Most jön képbe újra Pérez, most kell tökösnek lennie.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

VanillaSky
Hozzászólások: 2131
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 1:26

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. április 25., csütörtök 10:33

kérdem én, hogy ha ebben az évben mondjuk leesett volna a bl vagy a bajnokság, akkor is ugyanez lenne a vélemény az elmúlt 2 évről? kötve hiszem
Hülye játék ez a "mi lett volna,ha". Nem lett! Ha BL-t meg bajnokságot nyersz, akkor jó vagy és valószínűleg sírás sincs. De mind a két megmérettetéstől messze vagyunk, mint Makó Jeruzsálemtől. Pereznek sem lenne és Mourinhonak sem semmi problémája, újraválasztás és a portugál glóriával a fején vonulhatna el.

szerk:
Máskor az volt a baj, hogy nem hagyta érvényesülni az edzők elképzelését, most az, hogy tejhatalmat adott neki. Azért na... :roll:
Ha rám gondolsz egy szóval nem szidtam. Ezek a tények, teljhatalmat adott mert úgy gondolta, hogy így biztosít mindent az edzőnek. Nem rajta múlott, hogy ez nem sikerült. Ő a lehetőséget adta, ettől függetlenül az elnöki székben az Ő vállát is nyomják az elvárások.

PEEtör
Hozzászólások: 1405
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 1:37

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. április 25., csütörtök 10:30

Perezt szidni a nincs sapka, van sapka nyuszika esete.
Máskor az volt a baj, hogy nem hagyta érvényesülni az edzők elképzelését, most az, hogy tejhatalmat adott neki. Azért na... :roll:

A szar a dologban, hogy tényleg lenne esély megfordítani, pl. a tavalyi madriddal, de ebben az ideiben sajnos nem lehet hinni. :(

Realista keretével egyetértek, még Essient lehetne megvenni, Khedirát a padon tartani és kész.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 25., csütörtök 10:27

Nem. Azért kaptunk ki, mert Mourinho és a csapat is úgy gondolta, ahogy a szurkolók nagy része is; a lehető legkönnyebb ellenfelet kapták, majd lesimázzák a meccset. Nagyképűen mentek ki, csak az arc volt fent a pályán. Klopp felmosta a padlót Mouval és a csapattal. Most meg nyomják a rossz szöveget, hogy így Bernabéu, úgy Bernabéu, el kell felejteni, sikerülhet, blabla. Tudom, hogy ezt kell mondaniuk, de legalább elnézést kérnének ezért a gyalázatért.
én már nem hiszek nekik, és rohadtul haragszom rájuk. mindig védekeznek valamivel, valóban, legalább bocsánatot kérnének ezért az undormányért, amit hétről hétre megnézek.
és klopp meg, át ez az ember egy állat. nem dumál feleslegesen, kimegy és feltörli mourinhóval a padlót...idén már harmadszor.
+1
kérdem én, hogy ha ebben az évben mondjuk leesett volna a bl vagy a bajnokság, akkor is ugyanez lenne a vélemény az elmúlt 2 évről? kötve hiszem
csak most túlságosan elvakít mindent ez az egy szezon
évek óta a sírás kerülget kb. a csapattól. nem akarom elhinni, hogy idáig süllyedt a real madrid. ha az elmúlt 5 évben 10x játszottunk a klub nevéhez hűen, akkor még sokat mondok.

pulci
Hozzászólások: 151
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:38
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. április 25., csütörtök 10:27

A másik ami feltűnt nekem tegnap a teljes akaratlanság mellett az a foly. elképesztő reklamálás sorozat, meg tudok őrülni amikor helyzet meg akció közben 10-en felemelik a kezüket, hogy les volt, általában azok akik feloldják a leshelyzetet :-@ :-@
Továbbá nagy csalódást okoz számomra Ramos is a legnagyobb reklamáló és magyarázkodó akinek csk-ként példaképet kéne mutatnia, 8 éve meghatározó játékosa Madridnak de nem érzem azt, hogy előrevinné a csapatot motiválni tudná a többieket...
Ha erre nem képes akkor adja át szalagot Ronaldonak mivel Lopez jelenleg klasszist produkál ezért idén már nem lehet pályán Casillasra mint csk számítani...

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8195
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 25., csütörtök 10:26

kérdem én, hogy ha ebben az évben mondjuk leesett volna a bl vagy a bajnokság, akkor is ugyanez lenne a vélemény az elmúlt 2 évről? kötve hiszem
csak most túlságosan elvakít mindent ez az egy szezon, ami persze érthető
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. április 25., csütörtök 10:24

Édes Istenem; ezt a szégyenteljes, 0 produktumot! Tegnap de.-t írtam ezt a hsz.-t, kár volt, mert így még frusztrálóbb ez az egész! -->
Ezzel sajnos teljes mértékben egyetértek; sőt mondjuk ki, nem csak őt, de mellette Özilt és Xabi Alonsot is simán pluszban--> mint ahogy azt az őszi csoportmeccseken is láttuk tőlük és amit most tavasszal a MU. is lazán lekopírozott! :-* Ezek után kíváncsi leszek arra, hogy José papa mit húz elő a cilinderből és mit rak le az asztalra, ha állítása szerint 2 hete folyamat csak erre az összecsapásra készülünk! :hmmm: :wtf: De így látva és olvasva a tegnap közölt "csoda és nagyon váratlan gála 11-ét" élen a BL-fóbiás Pipitával; a lassú, acélos Khedira-Xabi duóval és a mindig ötletes, hasznos Di Maríaval --> nos ........! :roll: De kívánom, hogy lepjen meg (első sorban felfogásban, váratlan húzások terén) és idén másodjára, ismét kellemesen csalódjak benne és a csapatban is! A srácokban és a győzelemben természetesen töretlen a bizodalmam, de ezt este a pályán is bizonyítaniuk kell majd! Remélem a fiúk is nézték a tegnapi meccset és leszűrték belőle a szükséges konzekvenciát --> az a minimum, hogy most és jövő héten szépen meghalnak a pályán! B-)
Na, Mourinho végül csak meglepett; legrosszabb rémálmaimban sem gondoltam volna, hogy ennyire alulmúlja ő is és a csapat is magát! :vivo: :ozil: :sly: :happy:
„Hozzáállásunk borzalmas volt, és saját magam emelem ki elsőként a rosszak közül " - Ramos
Pepe: "A döntőért játszottunk, mindent ki kellett volna adni magunkból. Nem így történt, azt hittük, könnyebb dolgunk lesz."
Kizártnak tartom, hogy nem látták előző este a Bayern München Barca alázását (az őszi csoportmeccsekről és a Dortmund Malaga elleni csodás come backjéről már nem is beszélve) és a németek fanatikus felfogását, küzdőszellemét; de még ha nem is, akkor is elvileg a 10.-ért "hajtanak, készülnek" október óta! Ezek után még is képesek voltak egy ilyen lélektelen sz.rral előállni, egy BL. elődöntőben --> mekkora és micsoda blama, szégyen ez te Jóisten; ezek merik magukat profinak nevezni az edzővel az élen??? :ozil: :happy: :happy:
és klopp meg, át ez az ember egy állat. nem dumál feleslegesen, kimegy és feltörli mourinhóval a padlót...idén már harmadszor.
+1
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

VanillaSky
Hozzászólások: 2131
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 1:26

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. április 25., csütörtök 10:24

azért a tegnapi meccs után elővenni a perez-érát, hogy megint megbukott, elég merész
A sociokat az eredmények érdeklik. 3 év alatt 1 bajnok cím (ebből nem lesz több), 1 Spanyol kupa (ebből még lehet) és BL kiesés az elődöntőkben (ami nem eredmény! függetlenül attól, hogy az előzőekben még ennyi sem sikerült). A világ leghíresebb edzője és nagyjából 300 millió euro elköltése után. Pereznek az a balszerencséje, hogy Ő minden megtett és úgy tett meg ahogy egy ideális elnöktő l elvárható, a lehetőséget teremtette meg amivel nem éltek!

Avatar
Los Blancos
Hozzászólások: 234
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 10:17
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. április 25., csütörtök 10:22

Nem. Azért kaptunk ki, mert Mourinho és a csapat is úgy gondolta, ahogy a szurkolók nagy része is; a lehető legkönnyebb ellenfelet kapták, majd lesimázzák a meccset. Nagyképűen mentek ki, csak az arc volt fent a pályán. Klopp felmosta a padlót Mouval és a csapattal. Most meg nyomják a rossz szöveget, hogy így Bernabéu, úgy Bernabéu, el kell felejteni, sikerülhet, blabla. Tudom, hogy ezt kell mondaniuk, de legalább elnézést kérnének ezért a gyalázatért.
Pontosan! Nagy volt az arc és a szokásos tötyögés ment 8 emberrel a saját kapunk előtt. Aztán valaki bele :cens: szott egy nagyot a labdába, Ronaldo meg fussá' fiam utána... Nálam itt vágta el magát José végleg és még 1-2 játékos.

Di María meg hol felejtett el focizni...?! Fut mint az ökör azt' ennyi.

Rohadtul nem idegesít egyébként az, hogy kiesünk, mert nem is érdemeltünk mást. Azt kaptuk ami járt.

Perez meg küldözgetheti egy pár helyre a repcsiket. Sajnos Xabi kikopik, Khedira kevés, DM dupla 00, stb-stb...

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62625
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 25., csütörtök 10:15

És nem azért kaptunk ki ennyire, mert a Dortmund teljesen megölt minket, hanem mert ők akartak nyerni, mi meg nem. Ez a hozzáállás idegesít a legjobban.
Nem. Azért kaptunk ki, mert Mourinho és a csapat is úgy gondolta, ahogy a szurkolók nagy része is; a lehető legkönnyebb ellenfelet kapták, majd lesimázzák a meccset. Nagyképűen mentek ki, csak az arc volt fent a pályán. Klopp felmosta a padlót Mouval és a csapattal. Most meg nyomják a rossz szöveget, hogy így Bernabéu, úgy Bernabéu, el kell felejteni, sikerülhet, blabla. Tudom, hogy ezt kell mondaniuk, de legalább elnézést kérnének ezért a gyalázatért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27248
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 25., csütörtök 10:12

Felkeltem és még mindig nem hittem el, hogy tényleg kikaptunk 4-1-re :| De igazából nem is az zavar, hogy kikaptunk, vagy hogy ennyire kikaptunk, hanem az, hogy a játékosok 95%-a annyira telibeszarta a mecset, hogy az valami elképesztő.

Mindegyik lenyilatkozza, hogy mennyire fontos a 10. BL serleg. Aztán sétálgatnak a pályán, meg fekszenek és reklamálnak, hogy kapjunk egy szabadot... mindezt 40-45 méterre a kaputól. Nem volt letámadás.... semmi nem volt.

És nem azért kaptunk ki ennyire, mert a Dortmund teljesen megölt minket, hanem mert ők akartak nyerni, mi meg nem. Ez a hozzáállás idegesít a legjobban.

Jövőre nem leszünk esélyesek, ha nyerünk is, akkor Chelsea módon, mert egy új csapattal lehetetlen, hogy az első szezonban már csúcsfocit toljunk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8195
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 25., csütörtök 10:05

azért a tegnapi meccs után elővenni a perez-érát, hogy megint megbukott, elég merész
nem volt itt gond leszámítva ezt a szezont, itt megint szintet kellett volna lépnünk, de ehelyett visszafelé léptünk
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Avatar
TBone
Hozzászólások: 726
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:48
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: TBone » 2013. április 25., csütörtök 9:57

Tegnap szinte csak röhögni tudtam azon a szánalmas vergődésen, amit lenyomtunk, de ma amikor felkeltem olyan ürességet éreztem, olyan csalódottságot, elképesztő :kivagyhe: az a legnagyobb bajom, hogy a hülye fejemmel, a lelkem mélyén várom a keddet, és olyan gondolatok jutnak az eszembe, hogy még megfordíthatjuk. aztán eszembe jutnak a nagy várakozással eltöltött meccs előtti kora esték, és utána a nagy arculcsapások, mint például a tegnap esti. :[

pulci
Hozzászólások: 151
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:38
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. április 25., csütörtök 9:49

VanillaSky írta:Engem nem a meccs keserít el, hanem az egész élethelyzet, ami a Madriddal történik az elmúlt években. :(

Pellegrininek mennie kellett (korai BL búcsú, nagyobb pofonok a katalánoktól, hozzáteszem azért több évvel a háta mögött Ő sem lett volna rossz). Jött Perez idehozta Mourinhot. A motivátor, az öltöző vezére, karizmatikus a médiát kézben tartó vezetőnek. A klub fontos embereit eltakarítva, hogy a portugál teljhatalmat kapjon és megtegye azt, ami szükséges a győzelemhez. Jöttek nemzetközileg elismert játékosok százmilliós értékben. Egy részük hozta azt amiért idehozták, de jellemzően inkább csalódást keltő teljesítménnyel rukkoltak elő. Az edző az első évben kapott néhány maflást a katalánoktól, aztán hozta a Spanyol Kupát jó néhány év után, tanulóévnek elment. A másodikban meglett a bajnokság és pörögtek a játékosok is, talán a Bayern elleni 25 percen ment el Mourinho mennybe menetele. Ha ott az és a Chelsea megvan, megnyugszik mindenki Madridban (szurkoló, elnökség, sociok) lehetett volna kicsit hosszabb távlatokban is gondolkodni, néhány kevésbé ismert fiatallal. Nem lett meg. A 3. év már egyértelműen a haláltánc. A bajnokságban már az elején elszálltak a remények, a BL-ben a csoportkörben nyögve-nyelősen mentek a dolgok, aztán idegenben a Galat simázott a Dortmund pedig alázott! Pereznek ismét választások és az eredmények nem túl fényesek, megint kellenek a már elismert játékosok 50-60 milliókért akik vagy beleillenek az új edző elképzeléseibe vagy nem. A huszonéves kis titánokat meg sorban viszik el a klubok. Mourinhot - ha kivásárolja valaki - akkor megint edzőkeresés, új játékosok, tengerentúli haknik és szeptember is van. Egy év ismét próbálkozás, aztán várakozás, hogy ismét odakerüljünk, ahova sokan gondolják, hogy tartozunk pedig hosszú évek óta nem!
Teljesen igazad van azt gondolom mindannyian sokkal többet vártunk az újabb Perez érától :(
Gazdaságilag, üzletileg jó úton van a klub nem véletlenül lett a legértékesebb, nekünk és a szurkolók nagy részének a pályán elért sikerek számítanak. Azt gondolom még a tavalyi BL kiesést is el tudtuk viselni mivel eddig úgy voltunk, hogy idén ott vagyunk és könnyebb ellenféllel szemben bejutunk döntőbe. Most úgy néz ki nem sikerül és minden összeomlik :(
Lesznek akik távoznak és nem fogunk könnyezni utánuk de ahogy te is mondod évekbe telhet amíg ismét sikeres csapatunk lesz...
BL-ről meg álmodozni lehet de egyre nagyobb távolságba kerül...

BBarni
Hozzászólások: 2013
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:14
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. április 25., csütörtök 9:42

Szánalmasan gyenge volt!
Ötlettelen semmilyen játék,lelketlen semmirekellő játékosokkal!Mou meg egy igazi taktikai zseni :lol:
A védelem katasztrófa,középpályás védekezés nulla,előre játékban meg csak CR van!
Mou felőlem már most is nyugodtan mehet,sajnos én semmi esélyt nem látok a továbbjutásra(de ne legyen igazam) Karanka meg lehozza a maradék meccset!Ez a szezon már úgyis bukó,mondjuk azért a kupát legalább jó lenne megnyerni!
De most komolyan,erre tartalékoltak a bajnokságban?Ne ba.sszanak már föl! :-@
A két német csapatban megvolt a tűz,az akarat a lelkesedés(persze jó foci nélkül ez semmit sem ér,de ez lenne a minimum)
kiköpték a belüket,meghaltak a pályán,itt meg lötyögés felsőfokon!Rá kéne már jönni,hogy sem a tili-tolival sem a kontra/bekkelős(vagy mi az anyámat akartunk játszani?) focival nem lehet semmit már elérni!Pressing kell,rengeteg futással,folyamatos letámadással amihez bivaly erőnlét kell és gyors,technikás,kombinatív játékosok!Ebből itt néhány kivétellel mi van meg? :ike:
Akiktől nyáron könnyes búcsút vennék: Mou(!!!),Khedira,Higu,Callejón,Carvalho,Albiol,Di Maria,Adan,Kaká
Utolsó utáni esély:Özil,Benzema,Arbeloa,Xabi(kispadon maradhat)
A jelenlegi csapatból nálam Lopez/Casillas,Ramos,Varane,Marcelo,Modric és CR lenne a kezdőcsapatban esetleg még Benzema(de ahhoz olyan teljesítmény kell)
Nyáron nagyon be kell vásárolni,de minél hamarabb és nem augusztus 31.-én az új edző elképzelései szerint!Én hoznám: Carvajal,Vidal/Pogba,Bale(reális összegért mondjuk DM-ért :mrgreen: )Agüero,Verrati,Reus,(Jesé) de igazából a legfontosabb egy normális edző,aki nem egyféle taktikával rendelkezik!
Nekem mindegy ki jön meg hogy de én jövőre végre FOCIT szeretnék látni,olyat amiért megszerettem a csapatot és olyat akik kiteszik a belüket a pályán,nem pedig sétálgatnak a pályán!Bár lehet néhány ember már nagyon leadta a szintet/a várakozásait,de nekem több kell,sokkal több!

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 25., csütörtök 9:36

csabi mindent elmondott.
borzalmasan haragszom erre a csapatra (már ha lehet erre a béna játékosok gyülekezetére ezt mondani) de főleg az edzőre. ezzel a kerettel azért többet kéne letenni az asztalra :roll:
mourinho örülhet, sikerült a barcát megverni többször is, de ennyi. amint egy nagy csapattal kerülünk szembe, megáll teljesen a tudomány, a sz.r kontrafocijával együtt.
Akik nálam biztosan maradnának: López, Casillas, Marci, Varane, Ramos, Cristiano és Modric.
Akiknek még egy évet adnék: Özil, Benzema, Coentrao, Pepe és Xabi ameddig még hasznos tud lenni kiegészítő emberként.
hát kb. mondjuk nálam pepe ideje már akkor lejárt, mikor megtaposta a getafés csávót.

VanillaSky
Hozzászólások: 2131
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 1:26

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. április 25., csütörtök 9:33

Engem nem a meccs keserít el, hanem az egész élethelyzet, ami a Madriddal történik az elmúlt években. :(

Pellegrininek mennie kellett (korai BL búcsú, nagyobb pofonok a katalánoktól, hozzáteszem azért több évvel a háta mögött Ő sem lett volna rossz). Jött Perez idehozta Mourinhot. A motivátor, az öltöző vezére, karizmatikus a médiát kézben tartó vezetőnek. A klub fontos embereit eltakarítva, hogy a portugál teljhatalmat kapjon és megtegye azt, ami szükséges a győzelemhez. Jöttek nemzetközileg elismert játékosok százmilliós értékben. Egy részük hozta azt amiért idehozták, de jellemzően inkább csalódást keltő teljesítménnyel rukkoltak elő. Az edző az első évben kapott néhány maflást a katalánoktól, aztán hozta a Spanyol Kupát jó néhány év után, tanulóévnek elment. A másodikban meglett a bajnokság és pörögtek a játékosok is, talán a Bayern elleni 25 percen ment el Mourinho mennybe menetele. Ha ott az és a Chelsea megvan, megnyugszik mindenki Madridban (szurkoló, elnökség, sociok) lehetett volna kicsit hosszabb távlatokban is gondolkodni, néhány kevésbé ismert fiatallal. Nem lett meg. A 3. év már egyértelműen a haláltánc. A bajnokságban már az elején elszálltak a remények, a BL-ben a csoportkörben nyögve-nyelősen mentek a dolgok, aztán idegenben a Galat simázott a Dortmund pedig alázott! Pereznek ismét választások és az eredmények nem túl fényesek, megint kellenek a már elismert játékosok 50-60 milliókért akik vagy beleillenek az új edző elképzeléseibe vagy nem. A huszonéves kis titánokat meg sorban viszik el a klubok. Mourinhot - ha kivásárolja valaki - akkor megint edzőkeresés, új játékosok, tengerentúli haknik és szeptember is van. Egy év ismét próbálkozás, aztán várakozás, hogy ismét odakerüljünk, ahova sokan gondolják, hogy tartozunk pedig hosszú évek óta nem!

pulci
Hozzászólások: 151
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:38
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. április 25., csütörtök 9:32

Először is gratulálnék az új honlaphoz a szerkesztőknek lehet az újrakezdés az amire a csapatnak is szüksége lesz rövidesen!

Sokat gondolkodtam éjszaka tegnapi meccsről abba nem mennék bele, hogy ez erősen edzőbuktató jellegű volt mert ennek nem lenne értelme számomra az a kérdés maradt, hogy azok a játékosok akik jövő kedden kifutnak magukra öltik a címeres mezt átérzik-e madridizmust és nem mourinhoért vagy perezért hanem önmagukért a saját becsületükért, a klubért és a szurkolókért!

Amennyiben hajlandóak erre és ezt elsőtől utolsó mp-ig látni is akkor talán jóvátehetnek vmit a tegnapi szégyenből még akár tovább is juthatunk óriási akarattal.
Ha azonban nem így lesz hazai pályán megint lebőgünk akkor el kell gondolkodni azon hány játékost érdemes megtartani hányan elkötelezettek a klub mellett de ez még a jövő kérdése azonban sok minden tisztázódhat!

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 25., csütörtök 9:27

stormcorner írta:Ez vicc komolyan tegnap elkezdtem savazni a barcas cimborakat,erre ma kapunk egy negyest mi is,es most rajtam rohog mindegyik
Fogd fel tanulságként :-)
Merci Zizou!


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 86 regisztrált és 0 vendég