Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

Avatar
El Maestro
Hozzászólások: 1229
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 17:19
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. május 10., kedd 16:11

Elég volt mára az Iker-José stb. konteókból. Több hsz-t nem akarok meglátni ezekből itt. Figyelmeztetés nélkül repülni fognak a delikvensek. Privátban lehet folytatni ha nagyon akarjátok.

Avatar
Zsombor
Hozzászólások: 4191
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 23:00

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. május 10., kedd 16:10

Tudod, a véleménnyel semmi gond sincs. De ha valaki badarságokat megpróbál igazságként feltüntetni, az szúrja a szemem. Mi az, hogy Xabi Iker miatt lépett le? Ez nem vélemény, hanem ökörség, már bocsánat. Xabi azért lépett le, mert jött Kroos, ő állandó játéklehetőséget akart, ami nem volt neki itt garantálva. Semmi köze hozzá Casillasnak.
Ahogy az is nonszensz, hogyha majd Mourinho kiad egy könyvet, akkor az lesz az igazság. Dudek könyvéről például miért nincsen szó? Ő aztán csendben tűrte a padot, tudta, hogy sosem lesz itt kezdő(már a Liverpoolból is azért lépett le), mégis leírta a verzióját a történtekről, amiben nem a portugálnak adott igazat.

Avatar
Veidt
Hozzászólások: 1780
Csatlakozott: 2016. február 27., szombat 20:58
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 10., kedd 16:09

Lehet hogy lelep nyaron, de attol 26 eves koraig a padon ult.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 11245
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 10., kedd 16:06

Veidt írta:Ketsegtelen, hogy a vezetoseg is hibas.
Es hogy ne lenne? Nacho sima kezdo lehetne Sevilla szintu csapatokban peldaul.
Lépni is fog hamarosan.

De kicsit túlmisztifikálod ezt a "klubnál senki sem lehet nagyobb" dolgot.

A klub sose lehetne ekkora az ilyen Casillas félék nélkül.Puskás,DiStefano,Casillas,Raul,Zidane,Ramos,Cr ... Nem nagyobbak,hanem ők maguk a klub.

Legalábbis az én szememben a klub maga semmivel sem nagyobb azoknál a játékosokbál akik ezt naggyá tétték és teszik ezt a Címert.

Egy játékosnak meg kötelessége elsősorban a saját érdekeit nézni, a klub örökéletű, egy focista pályafutása max 15-20 év.Casillasnak pont ez volt a "veszte",hogy túl a 15 éven is az akart lenni aki korábban volt,ehhez ragaszkodott mert imádott San Iker lenni.Én ezért nem tudok rá haragudni ,még ha hibás is.Raulra sem és Cr-re sem fogok(mert vele sokkal brutálabb nézeteltérések lesznek mint Raulal és Ikerel eggyütt)...Ők emberek, a vezetőségnek viszont sokkal hidegvérűbbnek kellett volna lenni,összevissza buziztak csak hogy kerüljék a konfliktust.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

rashidm
Hozzászólások: 4552
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:43
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 10., kedd 16:02

OFF:Én nem akarok belefolyni, de mi lenne ha befejeznétek, vagy pü-ben folytatnátok a szájkaratét? Elég zavaró. Főleg a burkolt lenéző hozzászólások, megfejelve a :lol: smile-val. Nem nekem küldted Zsombi, de elég idegesítő ez a "megmondomkiafaszacsávó" stílus. Volt egy véleménye ericco-nak, kész. Lépj túl ezen.

ON: elég durva, hogy Benzema csak 34 mérkőzésen lépett pályára. :| Mások meg 45 feletti meccsszámmal vannak.

Avatar
Zsombor
Hozzászólások: 4191
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 23:00

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. május 10., kedd 15:54

Veidt írta:Ketsegtelen, hogy a vezetoseg is hibas.
Es hogy ne lenne? Nacho sima kezdo lehetne Sevilla szintu csapatokban peldaul.
Pontosan ezért van egyre több hír arról, hogy nyáron dobbant innen.

ericco:
1) 5 év? ezt te komolyan gondolod? Szerinted kinek kellett volna védenie 2010-ben? Jobbak lettünk volna Dudekkel a kezdőben?
2)A megint arra utal, hogy a vitánk során valamikor már ferdítettem. Kérlek támaszd ezt alá. Ja, és ha elfelejtetted volna, ezt írtad Xavi helyzetéről: "Xavi is simán elfogadta a padot odaát, szépen el is lehetett búcsúztatni."
3)Burkoltan lehülyézel, amivel nem is lenne gond, az viszont szúrja a szememet, hogy te Pozsonyból megmondod mi történt. Miért nem hozod akkor nyilvánosságra a pontos történteket? Szerintem a spanyol sport- és bulvárlapok kapva kapnának az alkalmon, ha tudnák, hogy egy bennfentes pontos információkkal szolgált a Casillas helyzetről.
4) Igen, Arbeloa kimondta ezt. Rajta kívül még ki volt az aki Mourinho mellett állt? Xabi meg Iker miatt lépett le? Tudom zavar, de csak azért is: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
5)Nem állítom be Ikert szentnek, sőt, leírtam korábban is(bár biztos elkerülte a figyelmed, nem merem feltételezni, hogy szándékosan nem említed meg ezt), hogy ő is sáros az ügyben.
6) Hasad a pad.

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 10., kedd 15:40

Előbb megpróbálod összehasonlítani Xavi helyzetét Ikerével, ami már ott megbukik, hogy normális esetben a középpályásokat tudod rotálni, a kapusokat nem
Igen, normális esetben Ikert már kb 5 éve padra keleltt volna baszni a teljesítménye alapján. Rotációról beszélni sem szabadott volna. Ez van, ez egy ilyen poszt, nem szokás rotálni, a Real a játékos kedvéért mégis azt tette. Carlo is nemrég ismerte be, hogy Navast kellett volna védetnie tavaly. Ez így jól van szerinted, mert ő Iker?
Felhozod, hogy ő elfogadta a kispadra helyezését, majd mikor rávilágítok arra, hogy ez nem így történt, egyből úgy reagálsz arra, hogy persze, hogy nem így történt, hiszen sportolóról van szó. Most akkor miről is írtál eddig?

Megint ferdítesz. Azt írtam, hogy természetes, hogy elsőre nem nyeli le senki a békát, de aztán belátta, hogy a csapat érdeke mit kíván, és ha magában forrongott is, legalább adott a látszatra.
Iker inkább saját szántából a hátsó ajtón távozott. Persze ehhez minden joga megvolt, de a védelmezőinek ez akkor sem ok arra, hogy a klubot és Perezt ócsárolja. Mert a 25 év szép, de még mindig Iker volt/van a Real Madridért és nem fordítva. Senki sem tartott fegyvert a fejéhez, hogy most aztán menj.
Akit hibáztatni lehet, az a sajtó. De ők már jobbak nem lesznek. Ronaldo is kapja nonstop az ívet tőlük, Mourol nem is beszélve.
Az meg, hogy néhányan(ahogy látom te is) megállapítják, hogy mi történt a Real Madrid öltözőjében, az igenis nevetséges. Biztos, hogy nem tiszta Iker sem, de fogalmunk sincs, hogy mi zajlott le azokban az időkben.
Ha valaki nem hülye, látta, hogy mi történt. Kimondva sosem lesz, mert... Ikerről volt szó. Lehet majd Mou egy életrajzi könyvében majd kitálal.
Annyi bizonyos, hogy Mourinho a menesztése után rendre jártatta a pofáját, Arbeloával karöltve, Iker, Ramos és a többiek nem köpködtek annyit a portugálra, mint amit ők kaptak.
Arbeloa pont, hogy nem köpködött, hanem a beismerte, hogy az öltöző nagy része nem viselkedet profin. Ő sem mondhatta ki a szent tehenek neveit. Mou elvitte a blahét, aztán mindenki kussolt. Xabinak pedig már gyomra sem volt hozzá, mikor Ikert teljesítmény nélkül visszarakták a kapuba, DL-t pedig odaadták ingyen az első érdeklődőnek. Nem véletlenül az utolsó pillanatban lépett. Ő és Alvaro viselkedtek profin a spanyolok közül.
Ezekre megint rávághatod, hogy spekulációk, de Iker szentté avatása és sajnálata ugyanaz, csak a másik véglet.
Az meg igenis kibaszott szánalmas, hogy akárhányszor valahogy szóba kerül Casillas jön néhány kurva okos ember, hogy ő így meg úgy elárulta a madridizmust ésatöbbi miközben emberünk 25 évig a Real Madriddal kelt és feküdt.
Ezzel az egy mondatoddal tudok egyet érteni, nem is árulóztam senkit. Azt írtam, hogy bomlasztotta az öltözőt, talán nem is szándékosan. Ami érthető, hiszen maga a Bernabeu is megosztott volt.

Viszont az én szemeben az a kibaszott szánalmas, amilyen stílust megengedtek magatoknak néhányan. Csak azért, mert valaki le meri írni a véleményét, ami eltér a tiétektől.
Én azt mondom 50-50.
Én is, de valakik már a 90-10-re is ugranak, mint a véreb, mert 25 év, stb. Pedig senki sem küldte el a picsába Ikert, csak le mertük írni, hogy talán ő is ludas volt valamennyire.
Merci Zizou!

Avatar
Veidt
Hozzászólások: 1780
Csatlakozott: 2016. február 27., szombat 20:58
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 10., kedd 15:38

Ketsegtelen, hogy a vezetoseg is hibas.
Es hogy ne lenne? Nacho sima kezdo lehetne Sevilla szintu csapatokban peldaul.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 11245
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 10., kedd 15:28

Veidt írta:de ez nem radirozza ki azt hogy elorebb helyezte magat a klubnal.
Nincs olyan emberi lény a bolygón aki előrébb helyezne egy klubot vagy bármilyen intézmény saját magánál.Aki ezt mondja,hazudik.

Ebben a Casillas storyban mindkét fél ugyanannyira sáros... Casillas abban,hoy nem lépett le korábban,a vezetőség meg abban,hogy addig töketlenkedtek amíg így elfajult a dolog...


Le kellet volna ülni és megbeszélni a dolgokat, nekem így kívülről úgy tűnt,hogy a vezetőség nem merte Casillasnak az arcába mondani az igazat,azt hogy már nem szint.Inkább akönnyeb utat választották és rámentek de geara és ekkor esett le ikernek a tantusz és sértődötten továbbállt.

De 2 évig tartottuk úgy a kapuban,hogy a padon ült egy jobb opció.Én azt mondom 50-50.

A vezetőség túlságosan félt a mítosztól,ezzel magukat és Ikert is egyre nehezebb helyzetbe sodorva.Casillas meg a saját mítoszához való ragaszkodása miatt került ilyen helyzetbe,szerintem érezte-érzi már rég,hogy nagyon messze van a topformától,csak rohadt nehéz lehet elengedni ezt.Én őt megértem,ember ő is.De a vezetőségnek nem szabadna érzelmesnek lenni,kész tények elékellett volna állítani Casillast már a 10ik megnyerése után.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Avatar
Veidt
Hozzászólások: 1780
Csatlakozott: 2016. február 27., szombat 20:58
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 10., kedd 15:20

Zsombor írta: Az meg igenis kibaszott szánalmas, hogy akárhányszor valahogy szóba kerül Casillas jön néhány kurva okos ember, hogy ő így meg úgy elárulta a madridizmust ésatöbbi miközben emberünk 25 évig a Real Madriddal kelt és feküdt.
Teljesen mindegy hogy 1 vagy 25 evig volt a csapat tagja. Senki sem nagyobb a klubnal. Ketsegtelen hogy semmit sem kapott meg abbol ami jart volna neki, de illett volna merlegelnie a helyzetetet.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Avatar
Zsombor
Hozzászólások: 4191
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 23:00

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. május 10., kedd 15:14

Érzékeled, hogy milyen abszurd dolgokat írsz? Előbb megpróbálod összehasonlítani Xavi helyzetét Ikerével, ami már ott megbukik, hogy normális esetben a középpályásokat tudod rotálni, a kapusokat nem. Felhozod, hogy ő elfogadta a kispadra helyezését, majd mikor rávilágítok arra, hogy ez nem így történt, egyből úgy reagálsz arra, hogy persze, hogy nem így történt, hiszen sportolóról van szó. Most akkor miről is írtál eddig?
Az meg, hogy néhányan(ahogy látom te is) megállapítják, hogy mi történt a Real Madrid öltözőjében, az igenis nevetséges. Biztos, hogy nem tiszta Iker sem, de fogalmunk sincs, hogy mi zajlott le azokban az időkben. Annyi bizonyos, hogy Mourinho a menesztése után rendre jártatta a pofáját, Arbeloával karöltve, Iker, Ramos és a többiek nem köpködtek annyit a portugálra, mint amit ők kaptak.
Az meg igenis kibaszott szánalmas, hogy akárhányszor valahogy szóba kerül Casillas jön néhány kurva okos ember, hogy ő így meg úgy elárulta a madridizmust ésatöbbi miközben emberünk 25 évig a Real Madriddal kelt és feküdt.

Avatar
Veidt
Hozzászólások: 1780
Csatlakozott: 2016. február 27., szombat 20:58
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. május 10., kedd 15:08

Pipita írta:text
Itt nem a mostani nyilatkozatarol van szo, hanem arrol amit a tavozasa elott csinalt. Ha felnott volna ahhoz aki sokak szemeben volt, akkor felreteszi a szemelyes serelmeit es belatja hogy a nyilatkozataival csak bomlasztoan hat a csapatra, es az oltozore.
Ketsegtelen hogy a csapat tortelmenek legjobb kapusa, egyik legnagyobb alakja, es hogy egy kibaszott legenda, de ez nem radirozza ki azt hogy elorebb helyezte magat a klubnal.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 10., kedd 15:00

Nem, Xavi 1-2 hónappal a szezon megkezdése után már elkezdett hisztizni, mert LE leültette a padra. Az, hogy odakerült, még nem jelenti azt, hogy el is fogadta. Sőt, a Clásicon már ő volt a kezdő. Aztán persze ismét kikerült a kezdőből, mert nem vált olyan mértékben a csapat hasznára, mint ahogy ő azt gondolta, ezután döntött úgy, hogy lelép. Szóval nem, nincs igazad.
Még szép, hogy elkezdett hisztizni, sportoló. De végül csak belátta, és többé-kevésbé kussolva leült a padra, a megfelelő pillanatban meghozta a megfelelő döntést. Ikernél is így volt ez? Mert én úgy emlékszem, összebalhézott az edzővel, társakat toborzott, sőt, infomrációkat szivárogtatott a sajtónak. Azt nem hiszem, hogy savanyú neki a szőlő és irigykedik, szeirntem lezárta ezt már magában, de hogy nem volt patyolattiszta, az biztos. Az hogy meg kinek van igaza, tökmindegy, úgy sem derül ki. Ez egy fórum, mindenkinek lehet véleménye, és a 3x :lol: és hasonlók peidg mások véleményének felesleges negatív minősítése.
Az meg, hogy gesztust tett neki Perez azzal, hogy ingyen elengedte, az nevetséges.
Az, hogy nem kért érte pénzt, az valahol gesztus volt, mivel a klub így nem nyert semmit (Csak ha tényleg voltak öltözői feszültségek. De hát ilyen elő sem fordulhatott, tudjuk).
Merci Zizou!

Avatar
Zsombor
Hozzászólások: 4191
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 23:00

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. május 10., kedd 14:45

ericco írta:
Zsombor írta: Xavi aztán szépen elfogadta a padot. :lol: :lol: :lol:
Tavaly milyen KP-val nyomatta a Barca az idény nagy részében? Én úgy melékszem, hogy Rakitic, Ini, Busquets.
Xavi szépen a padról nézte végig a fontos meccseket, aztán időben szólt, és eligazolt, ahogy kell, triplázással, stb. Nem a nyáron sértődött be, amikor a felkészüléskor közölték vele a döntést.

A szánalmas inkább az, hogy egyeseknek nehezükre esik olvasni és értelmezni:
Ez gondolom egy nso-mundodeportivo féle szándékos félrefordítás eredménye, Arbeloát mutatta be, akinek el kellett igazolnia egy másik bajnokságba, hogy megmutathassa képességeit, majd visszatért, ezután jött az hogy mindenkinek kijár ez, aztán meg hogy sok sikert az élete következő szakaszához.
Nem Arbeloáról írtam, nagytudásúak. Iker nyilatkozatát még nem is olvastam, csak arra reagáltam, hogy megint a Realt ekézik páran, amiért Raúl és Iker, szegény elnyomottak nem kapták meg a nekük járó tiszteletet. Annyit írtam, hogy Real helyében én sem búcsúztatnék el olyan legendát, aki még nem vonult vissza (maximum ha az arabokhoz megy levezetni). Annyira nehéz ezt felfogni?
Inkább rakjatok be még vagy 20 nevető és vigyorgó szmájlit, hátha sikerül egy két újonccal elhitetnetek, hogy mekkora nagy megmondóemberek vagytok. Akkor mások hozzászólását már el sem kell lassan olvasni.
Nem, Xavi 1-2 hónappal a szezon megkezdése után már elkezdett hisztizni, mert LE leültette a padra. Az, hogy odakerült, még nem jelenti azt, hogy el is fogadta. Sőt, a Clásicon már ő volt a kezdő. Aztán persze ismét kikerült a kezdőből, mert nem vált olyan mértékben a csapat hasznára, mint ahogy ő azt gondolta, ezután döntött úgy, hogy lelép. Szóval nem, nincs igazad.
A hozzászólásom másik fele meg nem feltétlenül hozzád volt címezve. Viszont az nettó baromság, hogy évekig bomlasztotta volna például Casillas az öltözőt. Az meg, hogy gesztust tett neki Perez azzal, hogy ingyen elengedte, az nevetséges.

Avatar
lestat
Hozzászólások: 5163
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 20:36
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Dublin

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 10., kedd 14:43

ericco írta:
Süti írta:Raúlt is elbúcsúztattuk aztán Bernabéu kupán, vagy hogy hívták azt a kupát amikor Al-Szadd ittvolt, simán bennevan hogy most pl. a Portot hívjuk meg, vagy ilyesmi. Csak úgy szezon közben nem olyan egyszerű összerántani egy búcsúmeccset. Nem lepne meg, ha hasonló lenne Ikerrel kapcsolatban is.
Raúl is és Iker is a felkészülés során döntötték el, hogy bennük több van. A klub még pénzt sem kért értük, így megkönnyítve az eligazolásukat, hogy még alapemberek legyenek más csapatban. Én sem tudom, hogy lehetett volna még ennél nagyobb tiszteletet adni. Talán egy időgépet kellett volna venni James és Danilo árából, akkor mindenki elégedett lenne...


En nem a klubbrol beszeltem hogy nem tisztelik...hanem hogy amit irt Arbeloanak masok ugy vettek hogy irigykedik meg egybol pocskondiazzak...én erre reagaltam hogy azert tobbet erdemel ő ennél.
Persze biztos orult volna mar akkor egy teli stadionnak mint masok kaptak gerrard xavi arbeloa de ő az uccso pillanatban dontott hogy off.

Errol ennyit.

A klubnak ehez semmi koze.
Sem a Mourinhos balhekhoz.

Majd megkapja a maga bucsujat. Csak nem ertem hogy csori nincs is itt es barkit mond egybol ugranak az emberek mintha egy utolso szar darab mondta volna.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-La Décima 2016-La Undécima 2017-La Duodecima 2018-La Decimotercera 2022-La Decimocuarta ► Dynasty.

Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 10., kedd 14:30

Süti írta:Raúlt is elbúcsúztattuk aztán Bernabéu kupán, vagy hogy hívták azt a kupát amikor Al-Szadd ittvolt, simán bennevan hogy most pl. a Portot hívjuk meg, vagy ilyesmi. Csak úgy szezon közben nem olyan egyszerű összerántani egy búcsúmeccset. Nem lepne meg, ha hasonló lenne Ikerrel kapcsolatban is.
Raúl is és Iker is a felkészülés során döntötték el, hogy bennük több van. A klub még pénzt sem kért értük, így megkönnyítve az eligazolásukat, hogy még alapemberek legyenek más csapatban. Én sem tudom, hogy lehetett volna még ennél nagyobb tiszteletet adni. Talán egy időgépet kellett volna venni James és Danilo árából, akkor mindenki elégedett lenne...
Merci Zizou!

Avatar
Süti
Hozzászólások: 5899
Csatlakozott: 2015. november 8., vasárnap 20:12
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest/Győr

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. május 10., kedd 14:26

Raúlt is elbúcsúztattuk aztán Bernabéu kupán, vagy hogy hívták azt a kupát amikor Al-Szadd ittvolt, simán bennevan hogy most pl. a Portot hívjuk meg, vagy ilyesmi. Csak úgy szezon közben nem olyan egyszerű összerántani egy búcsúmeccset. Nem lepne meg, ha hasonló lenne Ikerrel kapcsolatban is.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 10., kedd 14:24

csak nem értem egy 30koruli kapustol miert varnank el h padozzon amig vossza nem vonul?
1. Senki sem várta el. Eligazolt, rendben. Nem kötelező a padon maradnia. Viszont a búcsúmeccset megkapja a visszavonulásakort, mint ahogy azt Raúl is megkapta. De hiba lenne az egész dolgot a Real és a vezetőség nyakába varni.

2. Iker sosem volt a Buffon, VdS féle kapus. Ez a típus nyugodtan a toppon lehet 40 éves koráig, viszont Iker sajnos alacsonyabb, reflexkapus, az ilyenek sajnos hamarabb elkezdenek "kiöregedni". Most már azt is látni, hogy nem a környezet volt a hunyó, potyázik a Portóban is szépen.
Merci Zizou!

Avatar
lestat
Hozzászólások: 5163
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 20:36
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Dublin

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 10., kedd 14:18

CS0ki írta:
Meg savanyu a szőlő neki?..hát nemtudom neked hogy esne ha 16 év szolgálat után kapnál egy üres sajtótájékoztatót amig a tarsaid amerikában edzenek. plusz eljön kb 60 ember a stadionban.
De ugyanezt megkapta Raul is..ő neki is 5év mulva lett rendes bucsuzoja.
Egyébként egy nagyon lényeges dologról elfeledkezünk itt. Arbeloa esetében lhetett tudni, hogy lelép szezon végén, Casillas, Raúl kettősnél ez nem volt eldöntve. Őket nehéz lett volna búcsúztatni az utolsó meccseken, ha már előre bejelentik, kaptak volna elég komoly búcsút mindketten. De ha Arbeloa is csak nyáron dönti el, hogy lép, nem lett volna összerántva neki búcsúmccs, meg tökömtudja mi.

A Bayern meg ügyes volt, bár nem volt olcsó, de tényleg elég tehetségesnek tűnt a gyerek.

Közben Hummels is megvan, nem pöcsölnek Ancelottiék.

Ebben igazad van tenyleg egyszerubb lett volna ha bejelenti vagy mar a decima utan megy szepen.

Xavihoz meg annyit hogy a fontos meccseken sem mindig padozott...amikor 3-1re nyertunk is jatszott..emlekszem sok katalan ki is volt rá akadva.

Na de nem ez a lényeg...csak nem értem egy 30koruli kapustol miert varnank el h padozzon amig vossza nem vonul? Meg milyen sportolo lenne ha ezt igy elfogadta volna? A bus archoz meg annyit hogy a Dortmund elleni kiesest nezzetek vissza foleg az utolso perceket.

Nem mourinho kepebe rohogott hanem drukkolt es szenvedett a palya szelen...majd Ramosekat vigasztalta.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-La Décima 2016-La Undécima 2017-La Duodecima 2018-La Decimotercera 2022-La Decimocuarta ► Dynasty.

Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 10., kedd 14:08

Zsombor írta: Xavi aztán szépen elfogadta a padot. :lol: :lol: :lol:
Tavaly milyen KP-val nyomatta a Barca az idény nagy részében? Én úgy melékszem, hogy Rakitic, Ini, Busquets.
Xavi szépen a padról nézte végig a fontos meccseket, aztán időben szólt, és eligazolt, ahogy kell, triplázással, stb. Nem a nyáron sértődött be, amikor a felkészüléskor közölték vele a döntést.

A szánalmas inkább az, hogy egyeseknek nehezükre esik olvasni és értelmezni:
Ez gondolom egy nso-mundodeportivo féle szándékos félrefordítás eredménye, Arbeloát mutatta be, akinek el kellett igazolnia egy másik bajnokságba, hogy megmutathassa képességeit, majd visszatért, ezután jött az hogy mindenkinek kijár ez, aztán meg hogy sok sikert az élete következő szakaszához.
Nem Arbeloáról írtam, nagytudásúak. Iker nyilatkozatát még nem is olvastam, csak arra reagáltam, hogy megint a Realt ekézik páran, amiért Raúl és Iker, szegény elnyomottak nem kapták meg a nekük járó tiszteletet. Annyit írtam, hogy Real helyében én sem búcsúztatnék el olyan legendát, aki még nem vonult vissza (maximum ha az arabokhoz megy levezetni). Annyira nehéz ezt felfogni?
Inkább rakjatok be még vagy 20 nevető és vigyorgó szmájlit, hátha sikerül egy két újonccal elhitetnetek, hogy mekkora nagy megmondóemberek vagytok. Akkor mások hozzászólását már el sem kell lassan olvasni.
Merci Zizou!


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 154 regisztrált és 0 vendég