Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Nálad ki lenne az első számú tizenegyes rúgó?

A szavazás 2024. február 26., hétfő 16:59-kor befejeződött.

Bellingham
73
71%
Carvajal
1
1%
Kroos
19
18%
Rodrygo
2
2%
Valverde
4
4%
Vinicius
4
4%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 103

Avatar
Realcsa
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 13:14
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Raphael Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realcsa » 2013. április 25., csütörtök 13:02

Hogy megnövekedett az optimisták száma este óta! :-)
Én nem azon aggódok h a képességek miatt nem tudunk nyerni 3:0-ra,van olyan jó ez a csapat. Mi szurkolók bízunk benne,hogy majd mindenki felspanolja magát,élete formájában fog játszani,DM sokszor húzza meg a jobb oldalt és befelé cselezve életveszélyesen fog lőni,Özil remek ütempasszokat fog adni,CR szabadrúgásai mind beakadnak, Varane hozza a remek védő énjét, Xabi ismét tanár lesz,Modric távoli lövései nagyon veszélyesek lesznek,Benzema ( már ha kezd) remek megindulásai és befejezései........ csak sajnos a játékosok nem bíznak benne,lesz :cens: arom h mit nyilatkoznak,látszik rajtuk h elúszott a dolog,és csak max az első 20 percben fognak nyomást gyakorolni az ellenre és annyi. Nagyon boldog lennék ha megcáfolnának,de öszintén,tegnap este 2:1 vagy 3:1 esetleg 4:1 után láttatok hajtást,küzdést? semmi. Pedig fejben kiszámolták biztosan h hoppá 3:0ra kell majd nyernünk.
Remélem nem így lesz,csak az elmúlt 3-4 év mondatja ezt velem,mert nincs Raúlunk vagy Gutink aki hiteles vezér legyen.Van egy CRünk,aki magát remekül hozza tűzbe,kérdés a többieket ki fogja ösztökélni arra,hogy tegyenek meg mindent? Jaaaa,a félig már Londonban bohóckodó edzőnk??? Aham. :hmmm:

Avatar
TBone
Hozzászólások: 726
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:48
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: TBone » 2013. április 25., csütörtök 13:01

flori írta: szerintem essien - xabi - modric kellene
amugy essien mióta sérült? gondolom esélytelen, hogy kedden játékra kész legyen. :roll:

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 25., csütörtök 12:57

Emberek hazai pályán nem annak kell lennie a célnak, hogy megfogjuk őket, hanem hogy minél többet rúgjunk nekik. Azt most kellett volna. Úgy kaptunk 4-et, hogy pl Götze nem is játszott kiemelkedően. Reus meg Lewa vitték a prímet. Azon gondolkozzunk, hogy rúgjunk nekik 3-at, amikor CR-en kívül egyik támadó játékosunk sincs élete formájában... Tavaly nem volt ilyen problémánk idén meg ez van. Nulla foci, többnyire kijön pár klasszis teljesítmény, megvillanás, amiből megnyertük a meccseinket. Esetleg bedaráltuk az ellent. Na ez a Dortmund ellen max egy tisztességes helytállásra lesz elég...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
realbeckham
Hozzászólások: 1336
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 18:38
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 25., csütörtök 12:54

Realista24 írta:A Dortmund 118.701, a Real pedig 113.321 métert futott összesen tegnap, ez a németeknél átlag alatti (121.182), nálunk átlag felettinek (112.431) számít. A szezon csúcs ebben a statisztikában egyébként 127.106 és 116.034 méter volt.
Ennyi. :/ Megdöbbentő.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62622
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 25., csütörtök 12:51

A Dortmund 118.701, a Real pedig 113.321 métert futott összesen tegnap, ez a németeknél átlag alatti (121.182), nálunk átlag felettinek (112.431) számít. A szezon csúcs ebben a statisztikában egyébként 127.106 és 116.034 méter volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

PEEtör
Hozzászólások: 1405
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 1:37

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. április 25., csütörtök 12:48

Letámadás
Ebben bízok én is, ugyanez a csapat meg tudta valósítani ezt tavaly, akkor most miért ne lehetne, ha kábé az idényben semmikor, de most, erre az egy meccsre? Lécci, lécci... :ike:
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Avatar
flori
Hozzászólások: 3855
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:52
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 25., csütörtök 12:43

kevés lesz az a xabi - modric :roll:

szerintem essien - xabi - modric kellene.már ott megfékezni reust meg götzét.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6586
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 25., csütörtök 12:40

Még most is sokkos állapotban vagyok Felkészültem a vereségre is,benne volt a pakliban,de 3-1,majd utána 4-1,arra nem! Ott folytattuk,ahogy a Galatasaray ellen abbahagytuk.

Visszavágón:

---------------Benzema
CR---------------Özil-------------Di Maria
----------Modric-----Xabi
Coentrao----Varane-----Ramos----BÁRKI
----------------Lopez

Letámadás,90 perc futás az eredmény után,egy percre se jussanak levegőhöz! Gyorsan kell megszerezni az első gólt,utána ki kell használni az abból kapott elbizonytalanodásukat,jöhet a második,utána már lehet türelmesebben vezetni a támadásokat,mert már csak egy gól kell.

Merőben más hozzáállás fog kelleni,agresszív,letámadásos foci,megkötni a heréjüket és folyamatosan húzni a madzagot,szorítani össze a tökeiket. :vivo: Ellentmondást nem tűrően nekik esni. Nincs veszítenivalónk,4-1 után...
:goat:

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 25., csütörtök 12:39

Őszinté szólva,én már dühös sem vagyok.Se felháborodott...csak fásult.Befásultam az ún. "teljesítménytől..." :roll: A bajnokikon való flop teljesítményt benyeltem,mondván "idén a BL mindenek felett.."Hát nem tudom mennyi realitása van még ennek,de sok biztos nem... :hmmm:
Aztán hétről-hétre futjuk ugyan azokat a köröket,hogy fuuu akkor ha Vidal, meg Kun meg tököm tudja még ki itt volna na majd...csakhogy itt motivációs,meg mentalitásbeli problámák vannak ám...lehet hogy ha idejönne az a néhány playa akit annyira áhítunk,meglátná a többi "hozzáállását,akkor azt mondhatja,ja ha ez így megy a realnal akkor sz@rok bele én is,akkor minek szaggatom szét magam...Lóvé megvan,luxus megvan mi kell még... :roll:
Ugyanis tegnap én semmi olyat nem fedeztem föl semmi érdemleges akaratot a csapatban,nem láttam hogy hú most aztán majd...nem.Szépen csordogált a meccs,még 4-1nél is az embernek az az érzése volt,hogy na majd csak vége lesz ennek is,aztán szépen hazarepülök madridba,aztán beülök a ferrariba és elfelejtem ezt az egészet... :roll:
Én megmondom őszintén,a tegnapi "teljesítmény"alapján,nem csak pár embwrt cserélnék ki,hanem Ronaldon meg Varanon kívül szétzavarnám az összeset.Meg talán még a kapus az,aki nálam maradna,nem rajta múlt.
De hátul Ramos és Pepe,középen Kheddira,Modric,Özil szélen,és persze Higuain...egyszerűen 0.Sőt dupla 0.Persze Modricot lehet(ne) megvédeni talán,hogy mikor nála volt a laszti a kutya se mozgott felé...de ez sem menti.Egyiket sem Ronaldó is hiába akart,ha minden felé ÍVELT labdát simán hatástalanított a dortmund.Az a gól is Hummels hülyeségén múlt,ha az nincs akkor 4 sima.Felháborító volt hogy az egész meccsen volt össz-vissz 4 helyzetünk.Egyszerűen ezt az indiszponáltságot már Mou nyakába sem lehet varrni.Ilyesmire nincs mentség egy döntőbe jutásért folytatott harcban.
Pedig ez a dortmund nem olyan acélos ám,ezt a meccsett Lewandowski döntötte el,egymaga,volt ugyan Reusnak még néhány felvillanása,de ennyi.Na meg az,hogy a kp-n gyorsan labdát szereztek,aztán indultak be gyorsba.Mi meg nem tudtuk ezeket lereagálni.Na meg az hogy az a csapat együtt volt,akarta a győzelmet,a real meg mintha úgy lett volna a dologgal,hogy ezt is le kell játszani... :roll:

A továbbjutásra esély nincs sok,de az a minimum hogy ezek után ha madridba kimennek a bernabeuba,megdöglenek,akármi lesz az eredmény,de emeltfővel jönnek le a pályáról,hogy megtettek mindent azért hogy tovább jussanak.Ez a minimum a sok túlfizetett nagyarcú díszmadártól...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

pulci
Hozzászólások: 151
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:38
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. április 25., csütörtök 12:31

Ez nagy butaság, hogy ég és föld a különbség Real és Dortmund között lehet, hogy a klubokra igaz de a játékosállományra messze nem pont ez hitték el tegnap és ezért lettünk megalázva!
Nem mennék bele egyenként de Lewandowski egyedül felér a mi két csatárunkkal götze, reus duó pedig simán veri özil, modricot és hát láttuk Pepe miket művelt nem létező szélső hátvédeinkről nem is beszélve!
Ami nekünk megvan CR7 egyéni teljesítménye azt ők a csapattal kompenzálják!
Elkövettük ugyanazokat a hibákat mint Isztambulban Drogba ellen, Lewandowski mindig megjátszható volt és miközben mi mutogattunk lest addig ő átvehette és bepasszolhatta.
Természetesen a remény hal meg utoljára de ahhoz tisztában kell lenni az ellenféllel is ahhoz, hogy ki tudjuk játszani a saját erősségeinket és esélyünk legyen a döntőre...

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 25., csütörtök 12:25

Mikor kapott ki a Dortmund 3 góllal? az elmúlt 3 évben?
2012. február 9. Dortmund-Hamburg 1-4
2010. január 31. stuttgart-dortmund 4-1

:mrgreen:

a lyont meg a spursot vertük 4-el is :mrgreen:
Szóval szerintem a szerencse ott volt náluk. De az tény, hogy bitang pusztulatosan fostos volt a csapat.
ez igaz. mázlisták voltak, de rá is szolgáltak - nálunk biztosan jobban

Avatar
realbeckham
Hozzászólások: 1336
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 18:38
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 25., csütörtök 12:23

petiamadridista írta:Jó de legyünk realisták.
Mikor vert meg ez a Madrid 3 góllal az európai élmezőnybe tartozó csapatot??...
Mikor kapott ki a Dortmund 3 góllal? az elmúlt 3 évben?
Na ugye.
De ezt úgy is lehet nézni, hogy ez a barca mikor kapott BL ben 4 gólt utoljára? vagy a Madrid? Hát tegnap és tegnap előtt. Olyan hihetetlenek ezek, mint az, hogy innen fel lehet állni. A barcára nem adok egy fillért sem már, de ránk azért még van remény. ott van az az árvácska 1 gól idegenben és ha így nézed, 3:0 ra nyerni nem olyan lehetetlen dolog. Optimizmus
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6670
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. április 25., csütörtök 12:21

Hihetetlen szerencsés csapat ez a Dortmund. Az első góljukra még azt tudom mondani, hogy szép, jól érkezett Lewa, de a többi szinte csak a szerencsének köszönhető. A második és a harmadik góljuk is egy szar lövés után pattant oda Lewa elég, a tizi meg szerintem nem volt tizi, főleg nem egy elődöntőben 3-1-es állásnál... Az más kérdés, hogy a mi gólunk is mákos volt, de ott az ellenfél hibázott nagyot, az ő góljaik meg puszta szerencse. Xabi 30 méteres bombáját blokkolta a védő és kifelé jött a labda, az ő távoli lövéseket blokkolták és Lewa elég pattant... Szóval szerintem a szerencse ott volt náluk. De az tény, hogy bitang pusztulatosan fostos volt a csapat. Valamiért még bízom a 3-0-ban. Többet nem hiszem, hogy tudnánk rúgni nekik, szóval a védelemnek nagyon észnél kell lennie.

Egyébként bgf főiskolai napokon néztem a meccset és hihetetlenül sok antirealos volt. Gondolom az összes Barca meg Manu drukker ellenünk drukkolt, és az összes BvB gól után énekelték a szokásos Cristianos "költeményt". A sírás határán voltam kb :Đ

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62622
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 25., csütörtök 12:20

Jó de legyünk realisták.
Mikor vert meg ez a Madrid 3 góllal az európai élmezőnybe tartozó csapatot??...
Mikor kapott ki a Dortmund 3 góllal? az elmúlt 3 évben?
Na ugye.
Itt vagyok! :mrgreen:

1. Csak egy kis pech miatt nem aláztuk meg a Barcát, ebből lehet erőt meríteni.
2. A második felvetés sokat nem jelent számomra, mert olyan sem mindennapos, hogy egy játékos négyet hint a Realnak a BL-ben, mégis megtörténik.

Van 6 napjuk, meg lehet csinálni, az az egy CR gól még sokat érhet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

petiamadridista
Hozzászólások: 5217
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 15:30
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. április 25., csütörtök 12:17

Jó de legyünk realisták.
Mikor vert meg ez a Madrid 3 góllal az európai élmezőnybe tartozó csapatot??...
Mikor kapott ki a Dortmund 3 góllal? az elmúlt 3 évben?
Na ugye.

Aztán, mikor kapott ki ez a Bayern egy ötössel?
oké.. persze, ezek a 4esek is nagy meglepetések, de innen felállni..
Teljesen más mentalitás kell.
A Barcanak esélye nincs, ott ha kettőve mennek még mindig sovány a történet
Ha mi megyünk kettővel már lehet izgulni...
de basszus 3 meccsből egyszer sem sikerült megverni a Borussiát...

Avatar
realbeckham
Hozzászólások: 1336
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 18:38
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 25., csütörtök 12:16

flori írta:
szerintem várjunk még keddig a nagy fejboldulással.
én is mérges voltam tegnap,de bárkit megtudunk verni 3-0ra is akár.bizzunk még :/

tuti lesz egy meglepi.nem lesz házidöntő.
Egyetértek. Károgni és vitázni ráérünk jövő héten. Ha a Nou Campban, tudtunk 3at rúgni, akkor a Bernabeuban is fogunk tudni. (attól függetlenül, hogy mi a Barcára vagyunk kitalálva) A fejekben fog eldőlni, mert tudásban ég és föld a Madrid-Dortumnd. Ívelés helyett, földön járatni, és letámadás.

Özilt én fix, hogy nem raknám kezdőbe. Ha dinamikát akarunk és letámadást, sprinteket a labdás ember után, akkor DM kezdjen a jobboson, Özil helyett meg jöjjön Luka. Vagy DM vegye át Özil helyét a TKP-n, Modric vegye át Khedira szerepét, vagy Xabiét, tök mind1, és Benzin menjen ki a jobbosra(amúgy is szeret szélről indulni és labdákat is szokott elcsenni), így Higu is lehetne kezdő elől.
Ha egy valakit is meglátok kedden, hogy kocog a labdás ember után és nem fut, akkor ........ :shutup:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Avatar
flori
Hozzászólások: 3855
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:52
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 25., csütörtök 12:12

De ettől függetlenül nem hiszem, hogy a végeredmény változna...
pedig fog...olyan egyértelmű volt ez a két nap...
nem lehet 2 nap alatt megsemmisiteni a spanyol foci dominanciáját.egyszerűen nincs ilyen,hogy mind2 csapatot ennyire megalázzák.
lehet tippelni.barca v mi
sokkal de sokkal izgalmasabb lesz igy szerintem,mintha 1-1(kistúlzás) lett volna.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

petiamadridista
Hozzászólások: 5217
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 15:30
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. április 25., csütörtök 12:10

Valami biztos lesz jövőhéten szerintem is.
Nem lesz azért ez oylan sima a két német csapatnak, hogy egy meccsen lerendezzék a bulit, aztán jólvan..
Eltudom képzelni, hogy a Real meg a Barca is elhúz 2 góllal az elején, és onnan lesz majd min izgulni.
De ettől függetlenül nem hiszem, hogy a végeredmény változna...

Avatar
flori
Hozzászólások: 3855
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:52
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 25., csütörtök 12:03

fáj, h zsinórban 3 év vérzünk el a 4 között, sokkal szarabb érzés, mint mikor vagy 5x zúgtunk ki egymás után a 16 között, ez sokkal szarabb.
kellett nekünk továbbjutni onnan. :lol:

szerintem várjunk még keddig a nagy fejboldulással.
én is mérges voltam tegnap,de bárkit megtudunk verni 3-0ra is akár.bizzunk még :/

tuti lesz egy meglepi.nem lesz házidöntő.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Avatar
Mike
Hozzászólások: 3024
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 11:41
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. április 25., csütörtök 12:02

igazolhatunk akárkit ha ilyen játékot játszunk... Felállunk egy CR-Modric-Özil támadó középpályával, Higuaín, majd aztán Benzema, jött Kaká, DM... Talán Higuaint leszámítva ez 6 olyan játékos aki azért tudja azt a játékot amit elvárunk. De tök feleslegesen vannak a pályán, ha minden kiba.ott labdát csak felívelünk az ellenfél védőinek. Így egyik se tud értékelhetőt nyujtani. Varane kivételével az összes védőnk csak beleb.sz egyet a labdába, de ez még hagyján, de a két kp-s is ezt csinálja. Engem Xabi játéka is egyre jobban idegesít. Itt nem Khedira utódját kell megtalálni hanem Khedira ÉS Xabi utódját. Lomha, lassú, ivelgtős mindkettő. Ha jön helyettük két ember, akkor máris sokkal jobbak leszünk. Sokkal. Mindenféle változtatás nélkül ott elől.

Gündogan-Verratti
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 87 regisztrált és 0 vendég