Bundesliga

Foci a Real Madridon túl...
R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 21:02

Majd ma Dortmund-Bayern meglehet nézni megint mennyire elvagyunk maradva hozzájuk képest fizikailag,taktikailag.Míg mi évek alatt rúgunk 7 gólt a Barcának addig Bayern megtette 2 meccsen és eggyet se kapott

Mennyire vagyunk elmaradva? Te hol élsz már megbocsáss? Mitől lennénk mi elmaradva "ennyire"? vagy bárkitől is?
A pár évvel ezelőtti barcától,ott akkor el voltunk......de ez mi már? Hát menjünk már a fenébe.

A real vs bvb meccsen az esélytelenebb jutott tovább,mert többet tett érte,és mi magunk alatt játszottuk(talán az év legrosszabb hozzáállásával)(a bvb SOHA nem lőtt 4et bl meccsen,lewandovski SOHA senkinek nem lőtt 4et,ez kb tisztázza a tényállást)......a két csapat között továbbra is tartom,egy osztály különbség lett volna,ha mi nem a JM vs Iker c bomlasztás közepette álltunk volna.......az egy évvel azelőtti madrid,amikor még nem volt ez a probléma,oda vissza verte volna a bvb-t,akit kitűnő csapatnak tartok.
Előtte egy évvel a Bm CSAK MÁZLIVAL ment tovább,semmi többel,és a hosszabbításban CSAK MI akartunk nyerni,ők már a 11esre mentek......

Hagyjuk már ezt a kishitű sz*rt.....hagyjuk már ezt a német dícsőítést...ne szálljunk el mert nyerek egy bl-t......

Az meg hogy a barcának rúgtak két meccsen 7-et,Te mint TISZTA példa hozod fel....holott mindeni tudja,hogy a két csapat között nemhogy 7.....de még 2 gól sincs a bm javára.....az a 7 a világ a csodája volt.

Hagyjuk ezt.......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
'shutterisland
Hozzászólások: 8494
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 1:45
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Tartózkodási hely: UK

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 27., szombat 20:37

megy a német szuperkupa, bvb - bayern, elég combos kis kezdők. :)

Avatar
ferni
Hozzászólások: 8405
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:55

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. július 27., szombat 17:04

Galacticos írta:
ferni írta:És most tényleg nem akarok itt youtube videózni, de aki ilyeneket meg tud csinálni... de nézzétek le nyugodtan
"És most tényleg nem akarok itt youtube videózni, de aki ilyeneket meg tud csinálni... de nézzétek le nyugodtan"
ferni írta: igen, egy Barcában lévő cserejátékost, ahol a középpályán ott van Xavi, Iniesta meg Fabregas is...
azért nah...
Thiago egy kibeszabott nagy tehetség, aki még bőven fejlődhet... már a meccseken is látszódott mennyi van még ebben az emberben nem véletlen bontottam majdnem pezsgőt, amikor hivatalosan is eligazolt a a Barcából (mi lett volna ha idejön...).

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 27., szombat 13:53

Mi megy itt te jó isten :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem adjuk el a csapatot és zárjuk be a kaput :roll:

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6654
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 27., szombat 13:36

darius írta:mi a haldokló Barcát is 1 góllal ha legyűrtük.
b csapattal :lol:
darius írta:vagy Pepe vagy az isteni Ramost kirakni és Varanet beépíteni.
nem tudom nézted-e a tavalyi szezont, de a szezon második felében ez történt.
darius írta: Néztem Telekom kupát utoljára amelyik csapatot
bocs, de én eddig olvastam.
érvelj a tavalyi bl-lel, de a telekom kupával?
nem is játszanak még kilencven percet sem, na ennyire komoly az a kupa.
ferni írta:És most tényleg nem akarok itt youtube videózni, de aki ilyeneket meg tud csinálni... de nézzétek le nyugodtan
"És most tényleg nem akarok itt youtube videózni, de aki ilyeneket meg tud csinálni... de nézzétek le nyugodtan"

darius
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2013. július 27., szombat 1:18

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: darius » 2013. július 27., szombat 13:14

Majd ma Dortmund-Bayern meglehet nézni megint mennyire elvagyunk maradva hozzájuk képest fizikailag,taktikailag.Míg mi évek alatt rúgunk 7 gólt a Barcának addig Bayern megtette 2 meccsen és eggyet se kapott mi a haldokló Barcát is 1 góllal ha legyűrtük.Nem kell azt látni hogy mi olyan kurva jó csapat vagyunk mert ez naivság a hibáknak oda kell csapni és kiküszöbölni elsősorban kezdő rendbe tétele.Carvajal jött az jó de vagy Pepe vagy az isteni Ramost kirakni és Varanet beépíteni. Khedira mehet világgá Xabi a padra. Bale-t leigazolni meg faszméricskélés csak ne azért igazoljunk mert megtehetjük hanem mert kell CR-t ki nem szorítja jobb szélen nem szeret játszani irányítónak meg ott van Modric,Özil is.Di Maria meg csere és Isco a helyén mert Özil bamba oda.Aztán akkor egyenlő súlycsoport leszünk a bajorokkal. Néztem Telekom kupát utoljára amelyik csapatot így láttam játszani egy 6-ost vágott nekünk a Bernabeuban csak nehogy elődöntőbe velük fussunk össze és ez történjen mert már tavaly is az értelmesebb és tágabb látókörű drukkerek látták a Bayernt max 1 meccsen nyerjük és mondhatjuk balhé volt keretbe stb a MU-n alig léptünk túl ami amúgy európai szinten egy kurva súlytalan focit játszik a riválisokhoz képest (Juve,Barca,Bayern,Dortmund).Arról nem is beszélve hogy az általad nagyratartott középső védelmünk szinte mind a 8 Dortmundi gólba és összes ziccerbe benne van? Orális játékszerek voltunk nekik szoptunk mind a......Nem név alapján megy a ki jobb vagy mert a FIFA 13-ba jobbak az értékek és hype hanem teljesítmény tudtommal ez a generáció lófaszt se tett le az asztalra és jövőbe se látok sok jót erre persze ne legyen igazam.Támadásba még talán partiba vagyunk a Dortmund,Bayern,Barca 3-assal de hogy a védelmünk a Barca szarságát súrolja az nem állapot. És nézem BuLi-t is meg La Ligát is és bazzeg és nem csodálkozom hogy nekik van védelmük mert ha egy kiscsapat gólt kap ott küzd hajt itt meg a latin vér és mentalitás pff tökmind1 úgyis erősebbek majd elleszünk csak méretes zakó ne legyen féle kiscsapatokkal. Súlyos problémák vannak a játékosok hozzá állásával és minőségével Münchenbe még egy egoista majom Robben is képes volt alárendelni magát a csapatnak és visszahúzott védekezni CR,Özil mikor mondja el magról ezt?Semmi alázatosság nincs a csapatban és tisztelet arra hogy a Real Madrid mezét hordhatják leszámítva Casillast nem a csapat van a játékosért hanem a játékosok a csapatért és amíg húzó saját nevelésű játékos nem lesz a védő,középpálya,támadó szekcíóba eredmény se lesz állítom Raúl többet érne még most is mint Benzema....és bocs az offért utólag is.

Avatar
ferni
Hozzászólások: 8405
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:55

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. július 27., szombat 13:13

R.M.C.F írta:

ezt most úgy írod,mintha messit vagy cr -t vették volna meg,egy full cserejátékost vettek,aki még sehol sem bizonyított.
igen, egy Barcában lévő cserejátékost, ahol a középpályán ott van Xavi, Iniesta meg Fabregas is...
azért nah...
Thiago egy kibeszabott nagy tehetség, aki még bőven fejlődhet... már a meccseken is látszódott mennyi van még ebben az emberben nem véletlen bontottam majdnem pezsgőt, amikor hivatalosan is eligazolt a a Barcából (mi lett volna ha idejön...).
És most tényleg nem akarok itt youtube videózni, de aki ilyeneket meg tud csinálni... de nézzétek le nyugodtan

Avatar
numberone1
Hozzászólások: 7204
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:06
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 27., szombat 13:00

A Bayern evtizedek ota a legmagasabb szintet kepviseli mint mi. Ok is egy marka nev, mi sem vagyunk nagyobb klub naluk, de ok sem nalunk. "Nem a mi szintunk" a vita ebbol fakadt(mar mind a ket fel tulzasokba esik). Bayern a mi szintunkon van, de mondhatnam azt is, h mi a Bayern szintjen vagyunk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 12:19


Te ittál vagy csak vak vagy a focihoz? :hmmm: Azért azt elvitatni, hogy Martinez zseniális játékos, az nagyon durva tudatlanságra vall.

Ittam is,meg vak is vagyok,de ezt megszokhattátok volna,ezt be bebizonyíottam már az évek alatt. Ha martinez zseni,akkor akkor van vagy 100 zseni még európában. Ez nézőpont kérdése.

ne hogy már ezt is ki tudd magyarázni hogy mákjuk volt
Miért miket magyarázok még ki?

Galactikos besegített és megpróbálta elmondani,miről van szó........a két csapat nincs egy súlycsoportban összességében,a pályán ez mint a fociban oly sokszor most nem jött ki. Ha mindig a jobb nyerne rohadt mód nem lenne a fociban semmi érdekes és váratlan.
Mi ott a legrosszabb oldalunkat mutattuk,és a BVB meg a legjobbat....ez ki is jött,de az a meccs a BVB-nek volt csoda,és hihetetlen amire egyikőjük sem álmodott előtte éjjel mert merész álom lett volna.

Itt ez nem lenézés,mert talán magam voltam itt egyedül aki már a csoport beosztásnál elmondtam(sokan ki is nevettek,mint általában szoktak),hogy a BVB az egyik legjobb csapat és számolni kell velük a későbbiekben is(de nálunk nem jobbak,mi voltunk az egyik ha nem a legnagyobb esélyes),mert akkor még cityztek....amit megtettek már akkor amikor a city elkezdte felépíteni a gazdag csapatát,jó szokásukhoz híven összepisálták magukat sokan,és amikor elmondtam,hogy nem kell a citytől még tartani akkor nyerítettek rajtam pár évvel ezelőtt hogy Te tudatlan focihoz nem értő RMCF.......... :roll:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6654
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 27., szombat 12:00

pheco írta:Ribery messze nem a harmadik legjobb játékos.
ezt adom.
legendary írta:Támadásban maximum. Egyéb szempontok alapján jó esetben közepes.
marcelo védekezésben sokat fejlődött. annyival nem jobb védekező "oldalon" alaba marcelonál, mint amennyivel marcelo jobb "támadó" oldalon alabánál.

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6673
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 27., szombat 11:53

legendary írta:
Ribérynél egy picivel jobb CR de az a búval baszott igazság hogy előnynek is csak minimálisan nevezném.
Jobb CR összességében, ez nem kérdés. Ugyanakkor más a két játékos, a Bayernben Ribéry legalább olyan hasznos és fontos láncszem, mint Ronaldo a Realban. Azért mégiscsak a harmadik legjobb játékos a világon a francia...
Jó azért ne túlozzunk már. Látjuk a válogatottban is a különbséget a két játékos között. Ribery messze nem a harmadik legjobb játékos.

legendary
Hozzászólások: 175
Csatlakozott: 2013. május 21., kedd 0:08

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. július 27., szombat 11:47

Ittál valamit? Martinez mint zseniális? egy szardarab volt mindig is,a BMben egy jó meccsét láttam,ott is túlfúlyták,bár azon tényleg nem a vér folyt,meg a sipcsontvédők tönkretétele.
He?

Te ittál vagy csak vak vagy a focihoz? :hmmm: Azért azt elvitatni, hogy Martinez zseniális játékos, az nagyon durva tudatlanságra vall.
az egészséges marcelonál nincs jobb balhátvéd a világon. s egálban sincs vele senki.
Támadásban maximum. Egyéb szempontok alapján jó esetben közepes.
Ribérynél egy picivel jobb CR de az a búval baszott igazság hogy előnynek is csak minimálisan nevezném.
Jobb CR összességében, ez nem kérdés. Ugyanakkor más a két játékos, a Bayernben Ribéry legalább olyan hasznos és fontos láncszem, mint Ronaldo a Realban. Azért mégiscsak a harmadik legjobb játékos a világon a francia...
ha összeszokik a csapatunk, akkor nem nagyon lesz félnivalónk, mert most tényleg van olyan keretünk hogy nem kell más csapatéval foglalkozni.
De ez a Realnál szinte mindig így volt. Sose a kerettel volt a baj, hanem azzal, hogy olyan csapategység van (volt mindig) ott, mint Bábelben.

Avatar
torjack
Hozzászólások: 3428
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 23:48
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. július 27., szombat 11:23

Sőt, ott volt a hajrá is, ahol azért 2 gólt csak sikerült begyötörni...Ha 5-10 perccel tovább tart a meccs, mi játsszuk a döntőt...De hát a fociban sincs "ha"

Jó volt a BVB, szó se róla, megérdemelten jutottak a döntőbe, de a legnagyobb ellenfelünk a mi magunk voltunk.

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6673
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 27., szombat 11:18

R.M.C.F írta:
pheco írta:Thiago bekezdett
piszok erős lesz ez a Bayern :/
ezt most úgy írod,mintha messit vagy cr -t vették volna meg,egy full cserejátékost vettek,aki még sehol sem bizonyított.
Pont ez az, hogy Thiago lehet, hogy kezdő sem lesz és ő is fasza játékos. Ritka az ilyen erős keret, amit összehoztak a bajorok.





Mondjuk én azt máknak nevezem, hogy pont ellenünk sikerült lehozni életük legjobb meccsét, főleg Lewandowskinak, de igazából az egész csapatra igaz ez és ez nem volt elég, mi meg a legszarabb teljesítményt hoztuk le. Azért, ha megnézed volt mákos góljuk is, még egy blokkolt lövés is Lewa elé pattant... A visszavágón meg kivégezhettük volna őket, de nem tettük aztán 3 védővel persze, hogy már eljutottak jó pár helyzetig, de a végén így is összeszarták magukat pár percig.

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6654
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 27., szombat 11:13

miró írta:ne hogy már ezt is ki tudd magyarázni hogy mákjuk volt
mutasd már meg hogy hol mondta rmcf hogy májuk volt.
azt mondta amit tény hogy a bvb az első meccsen életük meccsét hozták, főleg lewandowski. a mi játékosaink meg mélyen tudásuk alatt teljesítettek, és lélektelenül, akarat nélkül játszottak. ez nem mák vagy nem mák, ha nem tény.
miró írta:két meccs alatt megérdemelték na..
csak hogy amire reagáltunk rmcf-fel az nem az volt hogy megérdemelték vagy nem, hanem hogy RÁNK nézve az eredmény volt hízelgő. szerintem pont hogy nem.

Avatar
miró
Hozzászólások: 313
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 19:47
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 27., szombat 11:08

A súlyos valóságot leírom most:

Azokon a meccseket a BVB élete egyik legjobbját hajtotta,akarta....a tudások legjavát adták,megspékelve akkora akarattal amire ritkán képesek.
nem tudom már az előzőt szerkeszteni,de játszottunk velük 4x,és ha jól emlékszem egyetlenegyszer tudtuk őket megverni,ne hogy már ezt is ki tudd magyarázni hogy mákjuk volt meg h többet ilyen nem fordulna elő stb,amikor 4 meccsből 2 vereség,1 döntetlen 1 győzelem van..+a csoportba is megelőztek minket,minden térden jobbak voltak nálunk tavaly és pont.meg is volt nekik az eredménye.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Avatar
miró
Hozzászólások: 313
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 19:47
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 27., szombat 10:59

a visszavágó elején azt se tudták hol vannak, volt 3 kurva nagy helyzetünk negyed(!) óra alatt.
és utána 70 percig semmi.ellenben emlékszem ott is üres kapura,óriási diego lopez védésre.
két meccs alatt megérdemelték na..
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6654
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 27., szombat 10:31

miró írta:
Ez a kur*a nagy VALÓSÁG.......
nem.a valóság hogy a dortmund bl döntős volt,mi nem. :roll:
és szerinted jó észrevétel hogy az eredmény ránk nézve hízelgő?
a visszavágó elején azt se tudták hol vannak, volt 3 kurva nagy helyzetünk negyed(!) óra alatt.

Avatar
miró
Hozzászólások: 313
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 19:47
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 27., szombat 10:04

Ez a kur*a nagy VALÓSÁG.......
nem.a valóság hogy a dortmund bl döntős volt,mi nem. :roll:
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 27., szombat 9:42

pheco írta:Thiago bekezdett
piszok erős lesz ez a Bayern :/

ezt most úgy írod,mintha messit vagy cr -t vették volna meg,egy full cserejátékost vettek,aki még sehol sem bizonyított.
de a súlyos valóság hogy az a 4-3-as összesítés még ránk nézve hízelgő
A súlyos valóságot leírom most:

Azokon a meccseket a BVB élete egyik legjobbját hajtotta,akarta....a tudások legjavát adták,megspékelve akkora akarattal amire ritkán képesek.
A real madrid az első meccsen az elmúlt évek egyik legrosszabbját adta,full hittelen,akaratgyenge meccsen.....ami MESSZE A VALÓS tudásuk alatt volt. Vagyis ha a madrid a tudását adja,meg a BVB is,akkor a továbbjutók mi vagyunk. De a foci ilyen,ez van.

Ez a kur*a nagy VALÓSÁG.......
,középső védelem teljesítmény szempontjából siralmasan jobb a Bayern.
aha.....
Javi Martinez zseniális

Ittál valamit? Ő mint zseniális? egy szardarab volt mindig is,a BMben egy jó meccsét láttam,ott is túlfúlyták,bár azon tényleg nem a vér folyt,meg a sipcsontvédők tönkretétele.
Ribérynél egy picivel jobb CR
Mindössze csak egy picivel....aha.

Na jó,elég volt.

Többet nem jövök :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég