Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2023. szeptember 7., csütörtök 6:47-kor befejeződött.

Arsenal
15
15%
Chelsea
2
2%
Liverpool
10
10%
Manchester City
69
68%
Manchester United
0
0 szavazat
Tottenham
5
5%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 101

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 28., vasárnap 16:26

a futballból csak a múltaddal b*szhatod.
Nem azt írtam hogy CSAK a múlt fontos,hanem hogy fontos a múlt,a tradició....vannak végletek,mint a felsoroltak,de továbbra is az alapelmélet az volt,hogy ha jön egy mágnás monoplozni,attól még nem lesz sikere.....MIVEL a kezdetekkor már bexartak a chelseatől,meg a citytől is sokan.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 28., vasárnap 16:08

Mert hát ugye a reálmadrid múlt...........ami más csapatok fölé helyez minket........
És hiába jösz ezzel a szöveggel, látjuk mire vezetett az előző 10 évben.
Nem csak a real madridről lehet szó,ha Te szerinted egy chelsea egál egy madriddal,akkor legyen,szerintem MESSZE nem. Te erre jössz hogy de mi volt az elmúlt 10 évben..... :hmmm: és? Én 10 évről beszéltem? persze hogy NEM. Hanem a két klub komplett életéről,ami különbséget ad kettejük között. Ez onnan indult ki,hogy nekem az a teóriám,hogy egy klub CSAK pénzzel nem tud sikert venni,mert ahhoz több kell.....PL SZERENCSE igen,meg még sok más is,pl egy jó edző,egy jó szisztéma,egy jó és rendezett keret,egy motivált csapat stb.....de CSAK pénzzért ezt ne lehet megvenni.
Ebből indult ki a téma,mert megjegyeztem hogy anno,amikor a chelsea elindult a nagy beruházó úton,akkor sokan össze**rták magukat hogy itt a vég(ITT LETT A VÉG? DEHOGY).....persze most majd az lesz hogy ez nem így volt,de így volt.
így volt a citynél is,egy ideig kardoskodtam,hogy ne szarjatok már be......de bexartak..a city agyonver mindenkit.....hát agyonvert. :D kiröhögtek,lenéztek......én meg elfogadtam.....hát a city is megmutatta.....
akinek nemelég hogy évente kb 40 millát veszít,
erre nem emlékeztem :D :D hogy honnan szedtem ?? egy állat vagyok.

Azt írtam, hogy Perez illetve Calderón átigazolási politikája semmivel sem volt különb, mint a Chelsea-é. Vagy igen? Mi nem költöttünk el több száz millió eurót az elmúlt évtizedben?
Továbbra sem értesz,csak támadsz,mert úgy érzed végre van egy kis fogás :D :D , szóval,nem a két klubot kívántam ezek alapján összemérni,hanem a SIKERT mint elérhető célt megvilágítani,hogy egy madridban más az igény,ott mást jelent ez a szó. Egy chelsea nem real szint.....szerinted igen,mert az elmúlt 10 évben ők nyertek egy szaros bl-t mi meg nem.......de ember,a madrid már 9nél jár.....és annyi bajnoki címnél hogy összeadni is nehéz.....egy real madridba ha igazolsz más a mérce mint egy chelseabe....egy bale a realba vágyik,egy ronaldo a realba vagyott,egy zidane ide vágyott,egy totti azt mondta CSAK a madrid lehetett volna sanszos senki más szóba sem jöhet. Talán így érthető mire akarok kilyukadni.
Vagy hozzuk fel a Liverpoolt. Micsoda történelem, micsoda múlt! Manapság pedig azért küszködnek, hogy egyáltalán elindulhassanak az EL-ben...
És? Csak a ma van? Nem.....egy Mu aki versenyképes ,nekem sokkal többet jelent egy chelseanél vagy egy citynél......de ha másnak ez egál,én elfogadom,csak ne üssetek.... :D :D :D :D
Szóval ott tartunk, hogy már megint az a fránya szerencse, ugyanis elmondásod alapján a pénzükön kívül nem volt semmi. Sem tradíció, sem történelem. Nem gondolod, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítasz ennek az egyszerű szónak?
azt jrtam az is fontos része....kell hozzá,vagy inkább azt írom hogy jobban nézzen ki,hogy egy mélyebb múlt,előny ,mert egy játékosnak több alázatot ad,egy drukkernek több szenvedélyt,több "sikeréhséget"....ezek tényezők.
Azt mondom,CSAK pénzen nem lehet odaérni......illetve oda lehet,de az szerencse akkor. A chelsenak nem volt megfelelő játékos koncepciója,egy rakat embert vettek,kialakítottak egy kb 40 fős keretet,és a sikerek eléggé elmaradtak,majd a gerinc szinte egyszerre égett ki,öregedett le...........ha a 2.000.000 milliárd euroba fájó klub 10 év alatt ennyi sikert tud elérni,az azt igazolja hogy ezt nem volt okos ötlet így csinálni.
Egy barca vagy egy BM a harmadából épített fel ennél sikeresebb klubot(ha az elmúlt 10 évet nézzük).
él a teóriám,mert a chelsea nem lett real vagy bm akik pluszosak....óriásai minuszokkal küzdenek....

Igen,ha a chelsea most pluszos akkor letudtatok kapni.... :D na végre megvagyok,mert én CSAK tippeltem,hogy a chelsea nem tud annyit hozni a konyhára mint egy real vagy egy BM.....de ezek szerint lehet hogy hoz. Bár kétem hogy ez tiszta lenne.....azért egy bm olyan marketing forrás ami minden klubnak példa.....vagy a madrid távolkeleti vonzereje...stb....ezt a chelsea nem érheti fel,ezt én megbocsássatok és nevessetek,nem tudom elhinni.

mekkora volt a chelsea árbevétele? mekkora volt a plussza?
És igen, itt írtad azt a fránya 40 millát, amire ma már nem emlékszel
Igen,arra nem emlékeztem,van hogy az ember csak odabök valamit,nem tudom honnan szedtem ezt a 40 minuszt...talán a mi 40 plusszunkból.
Hát még a végén néha én is belehibázok. :lol: :lol:
hogy Lassana Diarrát mennyire sokra tartottad, ellentétben mondjuk Yaya Touréval. Vagy azt, hogy "Egy 38 meccses sorozatversenyt nem lehet véletlenűl megnyerni....". Drága Barcás cimboráink most bizonyára kacaghatnak egy sort, ha felelevenítik a Real vs Barca topikot. Szimplán 30 percnyi olvasgatás után több oldal jött össze egy word dokumentumban, ahol tévedtél. Arra se időm, se energiám, hogy 10000 hozzászólást átnyálazzak, de ez a kis szelet is elég ahhoz, hogy bebizonyosodjon, közel sem látsz mindent annyira jól, hogy itt neveld, oktasd, lenézd a többi fórumozót.
Nem akarom nevelni őket,isten ments,így is túl sokat tudnak... :D :D az meg hogy a 12.000 hszből összetudsz mazsolázni párat ami nem jött be....hát... :D :D na,szép volt. Azért arra ne pazarolj időt amik meg bejöttek,mert akkor nagyon sokat kell olvasni. :D

A barcásokat meg hagyjuk,alapból utálnak,és jól is teszik,mivel én voltam az mindig aki próbáltam a rózsaszjn szemüveget leverni a fejükről,hogy a csapatuk messze nem olyan hibátlan,mint ahogy gondolják,most már egyre többen látják hála istennek.

Lassana isten volt? Nem úgy indult? Majd visszafejlődött az a szerencsétlen?

Azért párat lehet találni...igen,a kivétel erősíti a szabályt.

de az sem téged igazol.
ááá,dehogy,semmi....ezt már itt megtanultam,talán többet nevettek rajtam mint raisenen.....bár egy meccset nem tud leelemezni pár ember,egy szisztémát nem tud észrevenni,vagy egy posztot nem tud behatárolni de akinek önálló véleménye van,aki konyít is ehhez a játékhoz,azt tudja rugdalni ha van egy kis esélye....ilyen nyomorult kis világ ez sajnos.

Azt azért néha jó olvasni,hogy páran itt vergődnek állandóan ellenem,van hogy ugyanazt mondják amit előtte már én,még a szófordulat is hasonló....azért volt értelme.

Na pá. tegyetek ki a pi....azt mindjárt jobb a napotok. ez ennyi.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
Zsombor
Hozzászólások: 4188
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 23:00

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. július 28., vasárnap 15:03

a chelseas véleményem áll...lejött nekik egy BL? AZ nagy dobás volt......vagy inkább szerencse
Mi az ha nem kiforgatás ha azt veted rám,hogy szerintem a chelseanek CSAK szerencséje volt......nem CSAK az,de elég sok....ezek nem kiforgatások? Amikor mást írsz mint amit valójában írtam? Ez az igazi kiforgatás.
10 év múlva egy vurstliban lesznek....na ez túlzó volt,mert abra eléggé csökönyös malacnak tűnik,akinek nemelég hogy évente kb 40 millát veszít,még mindig játszik a monopolyval.....eredménytelenül.
Nem szoktam utánanézni,vagy emlékszem rá,vagy nem.......40 millát írtam volna? NA ez új,hol?......kiforgatás? :D
Azzal hogy megkülönböztetek egy realt a chelseatől mint klub? Hogy melyik a nagyobb érték? Melyik a nagyobb presztízsű? hogy a világ legjobbjai melyiket preferálnák jobban? Ezért? Akkor szembeköpöm igen,mert megkülönböztetek.
Magyarázni? Minek,hiszen te tudod......
Örülök, hogy megint sikerült mellédumálnod. :lol: Vagy pedig ha mindig ez van, akkor tényleg nem érted azt, amit most többen is írunk neked.
Ez megint mi, ha nem kiforgatás? Azt írtam, hogy Perez illetve Calderón átigazolási politikája semmivel sem volt különb, mint a Chelsea-é. Vagy igen? Mi nem költöttünk el több száz millió eurót az elmúlt évtizedben?
Vagy esetleg teljesen különböztünk a Chelseatől, és minimálisat költve az utánpótlás játékosokat építettünk a csapatba?
Ha jól emlékszem az előbbi, de lehet, hogy ezt is meg fogod cáfolni................
Mert hát ugye a reálmadrid múlt...........ami más csapatok fölé helyez minket........
És hiába jösz ezzel a szöveggel, látjuk mire vezetett az előző 10 évben.

Avatar
miró
Hozzászólások: 313
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 19:47
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 28., vasárnap 14:09

Én meg nem fogom eltűrni ezt. Ugyanannyira káros ez a fórumnak, mint azok az emberek, akik szándékosan hülyének adják ki magukat vagy szándékosan provokálnak. Egy fokkal sem jobb.
most már kezdem én is unni ezt..mindenkinek lehet véleménye,amit aztán úgy is itt megvitatunk hogy miért jó/rossz,de amit ő művel...ezek a taktikái,meg megfigyelései,de főleg ahogy írja..
ha mind igaz lenne,akkor nem itt irogatná hanem az ancellotti kötné a cipőjét...

Vagy hozzuk fel a Liverpoolt. Micsoda történelem, micsoda múlt! Manapság pedig azért küszködnek, hogy egyáltalán elindulhassanak az EL-ben...
pontosan..erről van szó.
a múlt óriásit tud dobni,de csak akkor ha van jelened is,és előre láthatólag jövőd is.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Avatar
MyStiQ
Hozzászólások: 1088
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 9:56

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. július 28., vasárnap 14:05

R.M.C.F írta:Nem fogom,mert ez is mint minden,egy tükör az itt henyésző okostojásoknak.....
Én meg nem fogom eltűrni ezt. Ugyanannyira káros ez a fórumnak, mint azok az emberek, akik szándékosan hülyének adják ki magukat vagy szándékosan provokálnak. Egy fokkal sem jobb.
R.M.C.F írta:lejött nekik egy BL? AZ nagy dobás volt......vagy inkább szerencse,aki akarja az tudja hogy a véleményem miről is szólt,arról hogy a chelsea az anyagi ráfordításához mértem LÓFAX sem hozott a konyhára...vagyis ÉL a teóriám miszerint a sikerhez TÖBB kell mint puszta pénz,mert akkor már elvoltak sárgázva itt sokan hogy húúúúúúúúú....miii ész itt a chelsea mindenkit magbaxxxx......hát kibekkelték azt a bl úgy ahogy talán még soha senki.
Szóval ott tartunk, hogy már megint az a fránya szerencse, ugyanis elmondásod alapján a pénzükön kívül nem volt semmi. Sem tradíció, sem történelem. Nem gondolod, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítasz ennek az egyszerű szónak? Sokszor szerencséje van a Barcának, szerencséje volt ellenünk a Bayernnek, a Dortmundnak, és a többi, és a többi. Így könnyű nagyokat mondani, ha a tévedéseket a szerencsére hárítod... Lásd a Liverpoolos példámat, ahol kettős vereséggel búcsúztunk, rúgott gól nélkül. Ha egy csapatnak jobb a kerete, jobb az edzője, akkor egy rossz este belefér, de az nem, hogy 0-5-ös összesítéssel zúgjon ki. De tudom, ez is a szerencse műve.

R.M.C.F írta:A világ legrosszabb pénzügyi vállalkozása volt? Az egyik legrosszabb....él a teóriám,mert a chelsea nem lett real vagy bm akik pluszosak....óriásai minuszokkal küzdenek....

10 év múlva egy vurstliban lesznek....na ez túlzó volt,mert abra eléggé csökönyös malacnak tűnik,akinek nemelég hogy évente kb 40 millát veszít,még mindig játszik a monopolyval.....eredménytelenül.
Nem, nem él a teóriád. :roll: Czier berakta ide a Forbes listáját, de ezek szerint akkor az is hamis adatokon alapszik. Vannak hosszú távú befektetések is, Abranak a Chelsea ilyen. És igen, itt írtad azt a fránya 40 millát, amire ma már nem emlékszel.
R.M.C.F írta:Égbekiáltó baromságom nem igazán szokott lenni,max azt hiszed.....de mindenki másként látja......ezért jó ez a sport.
Ahogy gondolod. Azt mindenesetre megmosolyogtató volt olvasni, hogy Lassana Diarrát mennyire sokra tartottad, ellentétben mondjuk Yaya Touréval. Vagy azt, hogy "Egy 38 meccses sorozatversenyt nem lehet véletlenűl megnyerni....". Drága Barcás cimboráink most bizonyára kacaghatnak egy sort, ha felelevenítik a Real vs Barca topikot. Szimplán 30 percnyi olvasgatás után több oldal jött össze egy word dokumentumban, ahol tévedtél. Arra se időm, se energiám, hogy 10000 hozzászólást átnyálazzak, de ez a kis szelet is elég ahhoz, hogy bebizonyosodjon, közel sem látsz mindent annyira jól, hogy itt neveld, oktasd, lenézd a többi fórumozót.


A Malaga - RM és Monaco - BM példák elég gyengére sikeredtek, mintha az Ajaxot hasonlítanám össze a Puskás Akadémiával...


A Chelsea - MU már jó példa, de az sem téged igazol. Amíg a Chelsea most is éppen azon fáradozik, hogy elhozzák Rooneyt a MU-ból vagy De Rossit a Romából, addig a MU-nak rendre beintett Thiago, Lewandowski vagy éppen Strootman. Utóbbi ráadásul inkább egy AS Romát választott a MU helyett... Pedig a MU volt a bajnok, a Chelsea csak a 3. helyen végzett, kiesett a BL csoportkörből, mégis vonzóbb a játékosoknak. Akkor hogy is van ez?

Vagy hozzuk fel a Liverpoolt. Micsoda történelem, micsoda múlt! Manapság pedig azért küszködnek, hogy egyáltalán elindulhassanak az EL-ben...

Avatar
'shutterisland
Hozzászólások: 8398
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 1:45
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Tartózkodási hely: UK

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 28., vasárnap 14:04

szerintem ez tök egyértelmű.
a tradíciók és múlt csak egy szempont a sok közül, ha egy játékos klubot választ.
ott van még a fizetés, a csapat jelenje, vagy éppen a játéklehetőség.

én tisztelem a múltat, de 21 évesen teljesen másodlagos dolog nekem, hogy a fekete-fehér időkben ki mit csinált.
lehet rajta nosztalgiázni, a sporttörténelemben fennmaradnak az eredmények, de a jelenre nem minden esetben van kihatása.

Avatar
miró
Hozzászólások: 313
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 19:47
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 28., vasárnap 14:02

Remy írta:
Notthingham Forrest 2x nyert BEK-et :mrgreen: de ha egy Malaga hívna a Forrest mellett, akkor tuti, hogy a spanyolokat választanám.
+1.így van remy kolléga.

de megy egyébként is...múltat a jeleneddel tudsz csinálni,egyszer el kell kezdeni,azért mert van 5-6 top klubb akik már több 20-30 éve mennek(most csak mondtam egy számot.) attól függetlenül lehet változtatni,lehet más is ott.

tradíció,de az is az hogy mindig változnak az idők...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára miró 2013. július 28., vasárnap 14:06-kor.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27248
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 28., vasárnap 13:59

miró írta:
frankfurt,cardiff,crvena zvezda,csak példák de lehetne még sokat írni.
Notthingham Forrest 2x nyert BEK-et :mrgreen: de ha egy Malaga hívna a Forrest mellett, akkor tuti, hogy a spanyolokat választanám.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Avatar
miró
Hozzászólások: 313
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 19:47
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 28., vasárnap 13:57

Ha te kettő klub között vacillálnál(azonos pontszám,azonos fizetés,a posztodon kb egyforma konkurencia pl) akkor a MU vagy a chelsea lenne a befutó?
Vagy ugyanez a BM vagy az újgazdag monaco?
Újgazdag malaga vagy real?

Nekem az a klub amelyeknek mély múltja van...azok a szememben többet érnek.(de lehet csak én gondolom ezt így) és a többség azt mondja,neki tök mindegy a kettő közül melyik?
te megint akkora butaságokat beszélsz..olyan csapatokat dobsz föl CSAK,akiknek van jelenjük is,de közben a múltról pofázol.

frankfurt,cardiff,crvena zvezda,csak példák de lehetne még sokat írni.

tessék.hova mész?chelsea,vagy a nagy múltú cardiffhoz pl.de lehet mondani itt milant is,akinek a múltjánál tényleg a realé vetekedhet meg a barcáé,bayenrné.

persze hogy oda ahol van lehetőség a "többre."
a futballból csak a múltaddal b*szhatod.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

szbence
Hozzászólások: 67
Csatlakozott: 2013. május 9., csütörtök 20:55

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: szbence » 2013. július 28., vasárnap 13:48

BBarni írta:
Nekem az a klub amelyeknek mély múltja van...azok a szememben többet érnek.
Pontosan! :agree:

Nálam a Chelsea nem egyenlő a MU-val vagy az a Madriddal, Bayernnel stb...azért a legtöbb fiatal tehetség még mindig a Realba, Barcába, Mu-ba, Bayernbe vágyik..persze ha egy 10-15 évig a Chelsea úgy fog teljesíteni akkor igen, ők is!
Ez talán pár éve így volt hogy csak magas fizetéssel tudott igazolni a Chelsea de már egyre több a Lukaku-hoz hasonló fiatal: https://www.youtube.com/watch?feature=p ... bsz4#at=22
Nem véletlen hogy a Chelsea most tele van fiatal tehetségekkel míg pl az MU-nál nincs így.Plusz most azért már Mourinho is elég komoly hívó erő mert elég sokan akarnak a keze alatt játszani.
+jól kiépítették a piacot ázsiában is 60-70 ezres Chelsea mezes szurkolók előtt játszottak felkészülési meccseket és megvoltak őrülve a csapatért ez azért elég szép bevételt hozhat ázsiában. .

Avatar
ikarus93
Hozzászólások: 3850
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 19:51
Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Modric,Guti,Reus,CR,dinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid,DVSC,BVB

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. július 28., vasárnap 13:37

R.M.C.F írta:
czier írta: A chelsea nem bm,vagy barca vagy madrid....vagy mu.....ahhoz még sok túróstésztát kell megenniük,hogy a példa kedvéért egy új világlegnagyobb ígérete oda akarjon igazolni,mert akkora a presztizse.

Bocsi, hogy beleszólok, de én a nagymúltú csapatokhoz odasorolnám a Milan, Juventus-t is. Elég komoly múltja van ennek a 2 csapatnak is még is sehol nincs a Chelseahez képest. Talán a Juventusnál megint elkezdték visszaállítani a csapatot oda ahová való. Európa top csapatai közé...
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 28., vasárnap 13:17

BBarni írta:
Nekem az a klub amelyeknek mély múltja van...azok a szememben többet érnek.
Pontosan! :agree:

Nálam a Chelsea nem egyenlő a MU-val vagy az a Madriddal, Bayernnel stb...azért a legtöbb fiatal tehetség még mindig a Realba, Barcába, Mu-ba, Bayernbe vágyik..persze ha egy 10-15 évig a Chelsea úgy fog teljesíteni akkor igen, ők is!

Akkor már ketten vagyunk hülyék.... :D :D meg akik kiforgatják a szavakat,meg szembeköpik magukat. :D :D

na,azért vigyázz ezzel a kijelentéssel,mert nem leszel népszerű.

De én megértem,ha egy mondjuk 22 éves drukker,aki mondjuk 10 éve nézi a focit nem tesz különbséget egy chelsea és egy mu között.....én igen. Ezért lehet hülyézni,nálam nagyobb hülye úgy is kevés van,ezt már sokan közölték.

:D :D :D :D :D :D

A cityről meg nem is beszélek,aki egyszinten tartja a muval,mint klub,azt is megértem,de nem tudok vele azonosulni.......üssetek....üssetek..... :D :D :D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 28., vasárnap 13:14

Zsombor írta:
R.M.C.F
Imádom, hogy ezek után is képes vagy szembe köpni saját magadat. :lol:
Fejtsd ki légy szíves bővebben, hogy a Real és a Chelsea kezdőjének összeállítása miben különbözött?(nem,ne forgasd ki a szavaimat, ahogy azt szoktad csinálni) Mi esetleg, a nagy tradíciókkal rendelkező Real saját nevelésű játékosokat használtunk,míg a csúnya,rossz Chelsea vette őket? A Real, amely csapat képes 94 millió eurót is kiadni egy játékosért, és az elmúlt évtizedben szinte csak vásárolta a tehetségeket, azt megkülönbözteted ilyen szempontból a Chelseatől? Mondd már meg kérlek, hogy milyen alapon!
Azért az is új dolog, hogy egy BL megnyeréséhez csak szerencse meg pénz kell, de hát mindig tanul az ember tőled. Gondolom semmit nem dolgoztak, tettek meg a sikerért, csupán egy egész kupa sorozat alatt szerencséjük volt. De aztán mondhatod, hogy a Real megérdemelte volna, csak pont nem volt szerencsének a Bayernnel, de egyébként rendre csapjuk őket(ami elég gyorsan meg lett cáfolva, mely szerint közünk nincs a Bayern Münchenhez az európai kupasorozatokban)
És igen, veszteséges a Chelsea(40 milliót írsz, ez a valóságban 70,ha már számokkal dobálózol, legalább utána olvashatnál), de gondolod, ha nem érné meg Abramovicsnak nem szállt volna már ki belőle?
De gondolom majd ezt is szépen megmagyarázod, ahogy az össze többi hibádat is(amiből mint tudja az egész fórum, egyáltalán nincs).
Miért köpöm szembe magamat? :hmmm:

Azzal hogy megkülönböztetek egy realt a chelseatől mint klub? Hogy melyik a nagyobb érték? Melyik a nagyobb presztízsű? hogy a világ legjobbjai melyiket preferálnák jobban? Ezért? Akkor szembeköpöm igen,mert megkülönböztetek.
Magyarázni? Minek,hiszen te tudod......

Kiforgatás? :D nem az a kiforgatás hogy olyant adsz a számba amit nem is mondtam? A real megérdemelte volna csak a BM-nek szerencséje volt? Mi ez ha nem kiforgatás?
:salute: :salute: :salute: :salute: :salute:
Mi az ha nem kiforgatás ha azt veted rám,hogy szerintem a chelseanek CSAK szerencséje volt......nem CSAK az,de elég sok....ezek nem kiforgatások? Amikor mást írsz mint amit valójában írtam? Ez az igazi kiforgatás.
És igen, veszteséges a Chelsea(40 milliót írsz, ez a valóságban 70,ha már számokkal dobálózol, legalább utána olvashatnál)
Nem szoktam utánanézni,vagy emlékszem rá,vagy nem.......40 millát írtam volna? NA ez új,hol?......kiforgatás? :D

De nem magyarázom meg neked.....nem akarom,legyen úgy ahogy szeretnéd,a real madrid egél a chelseavel mint klub. Se több sem kevesebb.
A két klubot ha a világ bármely pontján bárkitől megkérded,ki melyiket ismeri jobban,vagy tud róla többet,vagy mondjon az elmúlt évtizedek nagy sztárjaiból 2-3 nevet.....akkor lehet puskást,di stefanot,butraguenot,vagy éppen raul mondanák......nem pedig zolát és hasselbainket.

Na de,tényleg,mindig tanul valamit az ember ahogy szólt a rege. Most én tanultam,és ez jó.de tényleg.

Arról meg már tényleg nem beszélek,mert teljesen felesleges,hogy nem arról beszéltem,hogy most,vagy az elmúlt mondjuk 10 évben ki győzne egy adott meccsen.....hanem hogy a klubok között teszek különbséget a múltjuk között,mint presztízs,mint nagyobb sikerek,több nagy arc a labdarúgás világából stb.....de én forgatok ki. :lol: hát beszarok ha nem ellenkezőleg.

:sziv: :sziv:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

BBarni
Hozzászólások: 2013
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:14
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 28., vasárnap 13:01

Nekem az a klub amelyeknek mély múltja van...azok a szememben többet érnek.
Pontosan! :agree:

Nálam a Chelsea nem egyenlő a MU-val vagy az a Madriddal, Bayernnel stb...azért a legtöbb fiatal tehetség még mindig a Realba, Barcába, Mu-ba, Bayernbe vágyik..persze ha egy 10-15 évig a Chelsea úgy fog teljesíteni akkor igen, ők is!

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 28., vasárnap 12:37

Miben lenne az elmúlt években más szint a MU a Chelseahoz képest?
De hát nem az elmúlt pár évről beszéltem. :ozil: pont hogy a klub megítélése a komplett történelme. Amikor ronaldo a realba akart jönni nem azért akart,mert mi voltunk az aktuális legjobbak...



Ha te kettő klub között vacillálnál(azonos pontszám,azonos fizetés,a posztodon kb egyforma konkurencia pl) akkor a MU vagy a chelsea lenne a befutó?
Vagy ugyanez a BM vagy az újgazdag monaco?
Újgazdag malaga vagy real?

Nekem az a klub amelyeknek mély múltja van...azok a szememben többet érnek.(de lehet csak én gondolom ezt így) és a többség azt mondja,neki tök mindegy a kettő közül melyik?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 28., vasárnap 12:36

Nem kell itt ennyire messze menni... Ott a fradi! Hányszor bezárhatták volna a kaput mert szétlopták az egész klubbot, de mindig volt befektető, vagy az állam segitett rajtuk, mert ők a Ferencváros... Mindenben számit az, hogy a múltban mit ért el az a bizonyos. Legyen az 1 klub vagy 1 egyszerű ember...

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6670
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 28., vasárnap 12:27

Szép dolog, ha nagy múltja van egy csapatnak, ez különösen igaz a Real Madrid történelmére. Viszont, hogy a Chelsea igenis sikeres az elmúlt 10 év alapján az elvitathatatlan. Mi egymásután háromszor bejutottunk a BL elődöntőbe, meg ugye 2003-ban is addig jutott a csapat, a többi évben nyolcaddöntő volt a végállomás. Addig a Chelsea játszott 2 döntőt, az egyiket megnyerte, plusz a Barca elleni elődöntő 2009-ben a legnagyobb elfújás volt, amit életemben láttam. Addig utáltam a Chelseat, de azóta kicsit megkedveltem, ott nagyon sajnáltam őket. Plusz bajnokságot is nyertek párat. Következő szezonban is érdemes figyelni rájuk.

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 28., vasárnap 12:03

miró írta:futballban nem lehet a múltból élni,csak mondom.
Ezt a kijelentésed gondold át 1 kicsit... :roll:

Avatar
miró
Hozzászólások: 313
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 19:47
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 28., vasárnap 9:12

Egy mu és egy chelsea nem egy szint.....max jelenkori sikerekben,az megy egy dolog,a megítélés nem pár sz*ros éven alapszik,hanem a klub történelmén.
mi az hogy az meg egy dolog?az a lényeg.
futballban nem lehet a múltból élni,csak mondom.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Wertz
Hozzászólások: 502
Csatlakozott: 2013. június 25., kedd 13:21
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 28., vasárnap 8:42

R.M.C.F írta:A chelsea nem bm,vagy barca vagy madrid....vagy mu.....ahhoz még sok túróstésztát kell megenniük,hogy a példa kedvéért egy új világlegnagyobb ígérete oda akarjon igazolni,mert akkora a presztizse.

Egy mu és egy chelsea nem egy szint.....max jelenkori sikerekben,az megy egy dolog,a megítélés nem pár sz*ros éven alapszik,hanem a klub történelmén.
A szokásos meseszöveg, amikkel a Barca, Real, MU, stb. szurkolói hitegetik magukat, hogy a kedvenc csapatuk különb, mint az újgazdagok

Miben lenne az elmúlt években más szint a MU a Chelseahoz képest? Abra érkezés óta pár évet leszámítva végig egymás ellen harcoltak a bajnokság megnyerésért. BLben is azonos eredményeket tudnak felmutatni azóta


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 55 regisztrált és 0 vendég