Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

Wertz
Hozzászólások: 502
Csatlakozott: 2013. június 25., kedd 13:21
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 2., péntek 16:51

Ebben a Realban így mi a szerethető? Hogy van pénz meg nagy játékosok? Igaz ezzel lényegében eltűnik az igazi madridi szellemiség, csak egy "gépezet" lesz a csapatból, lényegében semmi szerethető se lesz a csapatban.
Fórumot tévesztettél, de elég csúnyán :lol: Az itteni emberek nem veszik be ezt a "rossz dolog igazolni" hülyítést, ami a MU, Barcelona, Bayern szurkolók egy részének a specialitása

Avatar
nmate
Hozzászólások: 13788
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:24
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 2., péntek 16:13

Azért vastag bőr kell egy RM szurkolói honlapon ilyen kérdést feltenni, még ha költői akkor is.

Van, hidd el és legyen elég ennyi.

Avatar
LiamGallagher
Hozzászólások: 1266
Csatlakozott: 2013. május 3., péntek 11:28
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Tartózkodási hely: Békéscsaba

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2013. augusztus 2., péntek 16:10

Nzedge írta:
Ebben a Realban így mi a szerethető? Hogy van pénz meg nagy játékosok? Igaz ezzel lényegében eltűnik az igazi madridi szellemiség, csak egy "gépezet" lesz a csapatból, lényegében semmi szerethető se lesz a csapatban.
Én meg nem tudom mi szerethető a MU-ban...na bumm. :roll:
Ráadásul úgy írja ezeket a dolgokat,mintha a MU,vagy bármelyik másik csapat különb lenne.

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 2., péntek 16:03

oroszisti írta: kíváncsi leszek ,hogy oldja meg Carlo , hogy mindenki játsszon
Az addig oké, hogy Josénál nem volt divat a rotálás, de miből gondolod, hogy Ancelotti nem képes rá :hmmm: . Amúgy nagyon is jó, ha bő a keret, mert akármikor beüthet 1-2 sérülés, meg 1-2 eltiltás (pláne az okos és értelmes spanyol bíróknak köszönhetően ugyebár.... :roll: ) és máris kaksi van levesbe... Amúgy van 1 olyan tippem, hogy már nem megy senki. Mindenki kap max 1 évet a bizonyításra Carlónál, és aki nem él vele (köztük Kaká is) az távozik jövő nyáron, vagy akár már télen... Annak meg, hogy lesz 1 Özil-ünk cserének vagy DM-ünk nehogy baj legyen már... Az addig oké, hogy az gáz volt mikor, Granerót meg Callejónt kellet becserélgetni, de, hogy már ez is baj, hogy végre van minőségi cserepad... Mik vannak :roll:

mohaola
Hozzászólások: 232
Csatlakozott: 2013. május 2., csütörtök 8:39
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 2., péntek 15:47

Ha minden igaz akkor Gareth Bale nem utazik el a Tottenham csapatával Monaco-ba a barátságos meccsre, megerősíteni még nem erősítették meg hivatalosan,
egyes hírek szerint Coentrao sem véletlenül maradt ki tegnap a keretből, mivel nem akarták, hogy megsérüljön, mert ő részese lesz/lehet Bale üzletnek.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

pulci
Hozzászólások: 151
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:38
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. augusztus 2., péntek 15:43

legendary írta:
és kérlek mesélj arról, hogy mezei szurkolóként (a foci tekintetében felelősség nélkül, pusztán a szórakozást, kikapcsolódást keresve és a csapat iránti rajongást csillapítva), hogyan is kellene gondolkodnom egy angol drukker fejével és ugyan miért kellene telesírnom a párnám, illetve megdorgálnom a szeretet klubomat, amikor egy jól működő, sikeres gazdasági vállalkozásként és sport egyesületként (egy évszázados múlttal és nem külső tőkeinjekció segítségével) képes a világ legjobbjait magukhoz csábítani nem pisztolyt tartva az illető játékosok fejéhez?!?
Itt a gondom.

Ebben a Realban így mi a szerethető? Hogy van pénz meg nagy játékosok? Igaz ezzel lényegében eltűnik az igazi madridi szellemiség, csak egy "gépezet" lesz a csapatból, lényegében semmi szerethető se lesz a csapatban.

Egy általánosan antipatikus csapat válik így a Realból, sikerektől függetlenül, hiszen így hiába jönnek esetleg az eredmények, egyszeri98uűen semmi emberközeli, semmi szimpatikus nem lesz a csapatból. Olyan lesz, mint a City vagy a PSG. Persze, van pénz és nagy játékosok, marketingszempontból nyilván fasza minden - de én egyszerű "angol drukkerként" fel nem tudom fogni, hogy ebben így mi a kedvelhető.

Minden régi értékét elveszti ezzel a Madrid. Szerintem.
(egy évszázados múlttal és nem külső tőkeinjekció segítségével)
Na. Ez azért egy nagyon durva és nevetséges kijelentés a hatalmas, nullkamatos banki kölcsönök, a Franco-féle erős támogatás (lehet tagadni, de felesleges) és egyéb támogatások mellett.

Ne szórakozzuk már ezzel, hogy teljesen magától csinálta ezt a Madrid. Semmivel se jobb, mint a City, csak más úton csinálja ugyanazt.
Te miről beszélsz nincs olyan nagycsapat ami megengedheti magának, hogy csak saját nevelésre támaszkodjon mindig lesznek drága vagy még drágább igazolások mi köze van ennek ahhoz egy csapat szerethető vagy sem.
Én is 10 éve nézem Pl-t és semmi bajom sincs azzal, hogy valaki annyit költ amennyit megtehet nyilván arsenal, pool és részben manu szurkolóknak ez nem tetszik mert őket még nem vette meg egy arab sejk és addig inkább siránkodnak ahelyett, hogy jól gazdálkodnának...

Én személy szerint nagy ívben leszarom mi a véleménye azoknak akik utálják klubunkat vagy kinek mi szerethető én mindig is szeretni fogom Realt a történelme, Puskás, Di Stefano,Zidane, Beckham, Raúl, Casillas és a többiek miatt.

A REAL Madrid a világ legértékesebb klubja, a legnagyobb bevétellel és ez nem véletlen és pont ez engedi meg, hogy akár ilyen üzletet is véghez vigyünk még a szeretett united-odat is megelőztük!
Ha már itt tartunk a vörösök is 40millát akarnak költeni Fabregasra mer rájöttek, hogy a minőséget meg kell fizetni ezért maradtak le Thiagoról vagy korábban Lucas Mouráról is...

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 2., péntek 15:30

Nyugodtan kérhetne pl a Barca is
Kértek, csak ők a fizetésekre és a prémiumokra. Mivel ezen kiadásaik éveken keresztül magasabbak voltak, mint nálunk. Most kb. egálban lehetünk.
Merci Zizou!

Avatar
Mike
Hozzászólások: 3024
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 11:41
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 2., péntek 15:20

legendary írta: Na. Ez azért egy nagyon durva és nevetséges kijelentés a hatalmas, nullkamatos banki kölcsönök, a Franco-féle erős támogatás (lehet tagadni, de felesleges) és egyéb támogatások mellett.
a bankok sem hülyék, főleg az elmúlt években nagyon megnézik h kinek adnak pénzt. Kölcsönt csak az kaphat aki garantáltan vissza is tudja fizetni. Nézz utána többek között h milyen szerződést kötött még anno a Mediapro a Madriddal. Meg évek óta nekünk van a legnagyobb bevételünk. Miért ne használhatnánk ezt ki? CR-t kölcsönből vettük? Naés? A futball történetének legnagyobb üzlete volt. Megérte? Meg. Nyugodtan kérhetne pl a Barca is, csak valószínüleg kiröhögnék őket. Nemrég még a fizetésekkel is gondban voltak.

Francoról meg mit tudsz te? Valószínűleg csak az egyik oldal kiszínezett és elfogult verzióját.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Avatar
oroszisti
Hozzászólások: 770
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 18:54
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. augusztus 2., péntek 15:20

miért írta:Érdekes ... Kb az év minden napján elmondjátok gogy khedirát dm-et el kell adni morata nem szint arbeloa egy vicc. Xabi meg már nem lesz fiatalabb,ilyenkor meg ha baleről van szó akkor védelmükbe álltok hogy szegények nehogy padon üljenek már
Tőlem ilyet biztos nem láttál. De ott van pl. Özil is ... Ezek a játékosok nem fogják tűrni a padot , én ezért írtam. Mondjuk annyi biztos ,ha Bale jön ,dm megy (remélem legalább is ), és ezt az előbb nem vettem figyelembe . Mindegy , kíváncsi leszek ,hogy oldja meg Carlo , hogy mindenki játsszon :hmmm: Ja meg most vettem észre hogy 3 kapussal , és ha jön Bale ,akkor 27-en leszünk ... 2 távozó még tuti lesz , mert csak 25 embert nevezhetünk. (Dm,Kaká please :salute: )
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6660
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 2., péntek 15:07

Szerintetek mennyit nyomhat a latba az,ha valaki úgy vált klubot,hogy hirtelen,a semmiből,a világ legdrágább játékosává válik? Tegyük fel,Bale eligazol a TH-ből Madridba,világrekord áron. Ez mennyit számíthat majd pl a mezeladások terén?

Gondoljatok bele: már most az összes közeli és nem közeli ismerősöm Bale lehetséges átigazolásán csámcsog,az összes focista ismerősöm irigykedik,hogy a Madrid képes lehet kifizetni ennyit,persze váltig állítják: ezt csak hitelből tudjuk fedezni,mert Spanyolországban válság van. :roll:

Folyamatosan cikkeznek rólunk a sajtóban,több millió ember beszél erről folyamatosan. Ennek biztosan vannak pozitív hatásai is... nem?
Szvsz nem kell ilyenek miatt aggódni.
A srác 1hónapja Minden Nap ott van minden ország, minden sporttal foglalkozó lap címlapján! A Fifa14 vele hirdet, a játék (egyik) fő arca. Rádióban, tvben, minden nap van róla hír. Tele van vele a youtube, folyik az internetből. Minden korosztály, aki netezik, olvas, hírek után érdeklődik, akaratlanul belebotlik a Walesibe. Úgy tudom egyébként, hogy vmelyik sportszergyártóval van is szerződése.

Ha hivatalosan is itt lesz, ez még csak nőni fog. Ezt kell okosan majd kihasználni, felépíteni, mert az alapja az nagyon jó.
A népszerűsége miatt, és a pénz miatt, amit visszahoz majd, egy cseppet sem aggódom
Na,választ is kaptam a kérdésemre. :D :D
:goat:

Avatar
realbeckham
Hozzászólások: 1380
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 18:38
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. augusztus 2., péntek 15:03

Bale marketingérték témához, mert rengetgen hozzák fel negatívumként.

Szvsz nem kell ilyenek miatt aggódni.
A srác 1hónapja Minden Nap ott van minden ország, minden sporttal foglalkozó lap címlapján! A Fifa14 vele hirdet, a játék (egyik) fő arca. Rádióban, tvben, minden nap van róla hír. Tele van vele a youtube, folyik az internetből. Minden korosztály, aki netezik, olvas, hírek után érdeklődik, akaratlanul belebotlik a Walesibe. Úgy tudom egyébként, hogy vmelyik sportszergyártóval van is szerződése.

Ha hivatalosan is itt lesz, ez még csak nőni fog. Ezt kell okosan majd kihasználni, felépíteni, mert az alapja az nagyon jó.
A népszerűsége miatt, és a pénz miatt, amit visszahoz majd, egy cseppet sem aggódom
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Avatar
Toky
Hozzászólások: 666
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:17
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Pétfürdő

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. augusztus 2., péntek 15:02

legendary írta:Ebben a Realban így mi a szerethető? Hogy van pénz meg nagy játékosok? Igaz ezzel lényegében eltűnik az igazi madridi szellemiség, csak egy "gépezet" lesz a csapatból, lényegében semmi szerethető se lesz a csapatban.
Minden régi értékét elveszti ezzel a Madrid. Szerintem.
Tudod Te mi az a "madridizmus"? Ha még Mourinho alatt írod ezt, még meg is értem, de így... (Mondom ezt úgy, hogy én csak a második Capello korszak óta szurkolok a csapatnak.)
legendary írta:
(egy évszázados múlttal és nem külső tőkeinjekció segítségével)
Na. Ez azért egy nagyon durva és nevetséges kijelentés a hatalmas, nullkamatos banki kölcsönök, a Franco-féle erős támogatás (lehet tagadni, de felesleges) és egyéb támogatások mellett.
Francoról nem tudok nyilatkozni, mivel arról nincsenek infóim.
De ez a nullkamatok hitel. :lol: Gondolom Ronaldora és Kakára gondolsz. Hadd világosítsalak fel akkor, hogy Ronaldo esetében Calderón biztosítást kötött a font/euró árfolyamra, így ott ez is csökkentette az árat, továbbá mindkettejük esetében kedvező (nem nulla!) kamatozású hitelt kaptunk (ami amúgy a MU is kap, akik szintén nem kevés, sőt talán a futball világban a legnagyobb banki tartozással rendelkeznek), ami az első 3 vagy 4 évben volt kedvező kamatozású, ha jól emlékszem tavalyra volt ütemezve, hogy akkor nőtt meg lényegesen a törlesztőrészlet. És mind ezt azért kaptuk, mert a Real Madrid márka és Pérez személye garancia a pénz visszafizetésére.
Arra meg kíváncsi lennék, hogy mégis milyen egyéb segítséget kaptunk.
legendary írta:Olyan lesz, mint a City vagy a PSG.
...
Ne szórakozzuk már ezzel, hogy teljesen magától csinálta ezt a Madrid. Semmivel se jobb, mint a City, csak más úton csinálja ugyanazt.
Gondolom a City, PSG, Monaco és a Chelsea is visszafizeti és kitermeli majd azt a pénzt, amit a tulaj saját zsebből beleöl. Ja, hogy erre nem képes.
Igen, rossz megfogalmazás volt, hogy csak saját erőből, mert szükség volt a banki hitelekre mint MINDEN fejlődni készülő vállalkozásnak (a ManU-nak is). A különbség az a korábban említett klubokhoz képest, hogy a Real Madrid mögött nem egy feneketlen pénztárca rejlik, és ezt a pénzt visszafizeti. A klubnak van történelme és komoly hagyományai, nem keveset jótékonykodik. Ha leakarnék nyúlni egy szlogent, akkor "több mint egy klub".

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62887
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 2., péntek 14:56

legendary
Továbbra is vendég vagy itt, ehhez mérten írd a kommentjeidet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miért
Hozzászólások: 16
Csatlakozott: 2013. július 19., péntek 20:43

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: miért » 2013. augusztus 2., péntek 14:49

Érdekes ... Kb az év minden napján elmondjátok gogy khedirát dm-et el kell adni morata nem szint arbeloa egy vicc. Xabi meg már nem lesz fiatalabb,ilyenkor meg ha baleről van szó akkor védelmükbe álltok hogy szegények nehogy padon üljenek már

Avatar
Nzedge
Hozzászólások: 1164
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 11:28
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. augusztus 2., péntek 14:48

Ebben a Realban így mi a szerethető? Hogy van pénz meg nagy játékosok? Igaz ezzel lényegében eltűnik az igazi madridi szellemiség, csak egy "gépezet" lesz a csapatból, lényegében semmi szerethető se lesz a csapatban.
Én meg nem tudom mi szerethető a MU-ban...na bumm. :roll:

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 2., péntek 14:47

cart írta:Pont Angliában szeretnek a leginkább bevásárolni. Több légiós van abban a bajnokságban, mint angol...
Tény.
Ebben a Realban így mi a szerethető? Hogy van pénz meg nagy játékosok? Igaz ezzel lényegében eltűnik az igazi madridi szellemiség, csak egy "gépezet" lesz a csapatból, lényegében semmi szerethető se lesz a csapatban.
Tele van a csapat fiatal tehetségekkel, spanyolokkal, saját nevelésekkel most már. Több, mint a not better, just arrogant MU-ban. Az, hogy van pénz nagy sztárokra, semmit sem von le ebből.
Na. Ez azért egy nagyon durva és nevetséges kijelentés a hatalmas, nullkamatos banki kölcsönök, a Franco-féle erős támogatás (lehet tagadni, de felesleges) és egyéb támogatások mellett.
nullkamatos hitel? mesélj nekem erről a nullkamatos hitelről? belinkelnél egy dokumentumot? Vagy ez az egész csak a te fejedben létezik? Ronaldo leigazolása egy befektetés volt, a bankok számára is. A válság kezdetén versengtek a biztos befektetésekért, ezért egymásra licitálva adtak kedvezőbb hiteleket. De egyszerűbb tudatlanul beböfögni valamit, mint érdeklődni, utánanézni a dolgoknak. A Franco érával jönni pedig így több, mint fél évszázad után... :roll:
Ne szórakozzuk már ezzel, hogy teljesen magától csinálta ezt a Madrid. Semmivel se jobb, mint a City, csak más úton csinálja ugyanazt.
Ha számodra a City és a Madrid ugyanaz, nincs is miről beszélni. És jobban teszed, ha az ilyen negyed- és féligazságokkal nem is hergeled itt a népet. Felesleges.
Merci Zizou!

Avatar
oroszisti
Hozzászólások: 770
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 18:54
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. augusztus 2., péntek 14:39

Géci írta:
Tádám írta:Akkor hol játszik majd Isco, Özil, Modric? mert ebből kettő majd a padon ül..
Casemiro-Modric-Isco
Bale-Benzema-CR
És akkor ül a padon Xabi,Illarra,Khedira,Özil,Di María,Jesé , Morata ... Sőt nem is a padon ,hanem a lelátón ... Arról nem beszélve ,hogy valszeg Coentrao és Arbeloa valamelyike se lesz még padon se ... Mert egy ilyen kezdőnél pl a cserepad : Lopez,Pepe,Coentrao,Xabi,Khedira,Özil,Dm ... Jesé,Morata,Cheryshev,Khedira, Arbeloa,Nacho meg ül a lelátón :lol: Na ezért nem kell 25 fős keret .
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

cart
Hozzászólások: 2650
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:02

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: cart » 2013. augusztus 2., péntek 14:38

Pont Angliában szeretnek a leginkább bevásárolni. Több légiós van abban a bajnokságban, mint angol...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2013. augusztus 2., péntek 14:39-kor.

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6672
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 2., péntek 14:37

madridronie írta:Nem tudom melyik angol csapatért szorítasz,
pedig a stílusából eléggé nyilvánvaló. :)
legendary írta:Semmivel se jobb, mint a City, csak más úton csinálja ugyanazt.
ez elég nagy hülyeség volt.
a külső forrást úgy értette hogy nem úgy lett valami nagy a klubból hogy idejött egy arab milliárdos fm-ezni.
legendary írta:(lehet tagadni, de felesleges)
:lol:
bár akinél javi martinez zseni. inkább nem is reagálok többre.

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2032
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 2., péntek 14:30

mezei szurkolóként (a foci tekintetében felelősség nélkül, pusztán a szórakozást, kikapcsolódást keresve és a csapat iránti rajongást csillapítva)
Szerk.: + a klub minél nagyobb sikereiért szorítva
Neymart azért emeltem ki, közel sem volt annyi, mint Bale, ráadásul a marketingértéke már 1-2 éve jóval magasabban van, mint a walesi gyereknek.
Csak míg az egyik felrúgott egy gentlemen's agreement-et az elnökünkkel, illetve a csapatával szemben és csúnyán beintett a Real Madridnak, addig a másik a legnagyobb örömmel csatlakozna ehhez a klubhoz! :roll:
Szerintetek Carlo minek játszat olyanokat akiknek kb tuti hogy nincsen helye a következő évi keretben?
Egyrészt kényszerből (a sérültek és a Konföderációs Kupa résztvevői miatt jelenleg még foghíjas, hiányos a csapat, illetve a létszám), másrészt ezzel a lehetőséggel (hogy megmutathatják magukat) elősegíthetik néhány fiatal esetében a magasabb árat, jobb alku pozíciót egy esetleges eladás esetén!
Itt a gondom.

Ebben a Realban így mi a szerethető? Hogy van pénz meg nagy játékosok? Igaz ezzel lényegében eltűnik az igazi madridi szellemiség, csak egy "gépezet" lesz a csapatból, lényegében semmi szerethető se lesz a csapatban.
A Te számodra, illetve Neked!
Egy általánosan antipatikus csapat válik így a Realból, sikerektől függetlenül, hiszen így hiába jönnek esetleg az eredmények, egyszerűen semmi emberközeli, semmi szimpatikus nem lesz a csapatból. Olyan lesz, mint a City vagy a PSG.
Ismét csak Neked!
Persze, van pénz és nagy játékosok, marketingszempontból nyilván fasza minden - de én egyszerű "angol drukkerként" fel nem tudom fogni, hogy ebben így mi a kedvelhető.
Nem tudom melyik angol csapatért szorítasz, de vélhetően ott sem a Carrick, O'Shea, Evans féle vonulat csábítja a képernyő elé a mezei drukkert és a nézőket, hanem az igazi sztárok, akik tényleges viszik előre a csapataikat és akik valóban szerethetővé teszik azt a futballkultúrát, amit igazán kedvelsz! :hmmm:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 235 regisztrált és 0 vendég