Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

Casso
Hozzászólások: 832
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 11:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 26., péntek 14:32

Azt, hogy mekkora madridista volt azt majd a pályafutása végén megfogjuk tudni. Viszont az kétségtelen, hogy jelenleg a mezén lévő címerért bármikor megrohad a pályán. :-)

Avatar
dzsihad91
Hozzászólások: 245
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 12:32
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. április 26., péntek 14:30

Félre értettek, arra akartam kilyukadni, hogy ha már zsoldosokat akarunk, mind olyan legyen mint CR.Pozitív "kritika" volt.Számomra nem az a Madridista aki a legrégebb óta itt van, de valljuk be benne van a pakliban hogy egyszer csak lelép...Csak egyszerűen az a véleményem ,hogy CR azért jött ide hogy ő legyen a világ legjobbja és utána jön vagy vele adódik ,hogy a madridot is sikeressé tegye.Ezt láthattuk első éveiben, még elég önfejű volt a játéka...azóta lehet hogy tényleg igazi madridista lett belőle, de amig benne van a pakliban ,hogy foglya magát és lelép (mert benne van) addig nem tudom kijelenteni ,hogy valóban a Real Madrid mint klub fontosabb számára mint saját maga.

De fölösleges ebben vitázni a lényeg az volt benne ,hogy ha zsoldosokat akarunk, akkor ilyen zsoldosok kellenek, nem benzemák meg özilek akik többet lógnak facebookon mint mi...

Avatar
szilamer
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 19:54
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. április 26., péntek 14:07

Igen CR-ről beszélek, aki számomra a világ legjobb játékosa, de aki benyeli,hogy neki a Real Madrid álmai klubja az szerintem elég naív.Neki a Real Madrid egy eszköz arra ,hogy ő legyen a világ legjobbja amivel semmi baj nincs, nem is tudom miért hoztam fel, számomra ő a tökéletes zsoldos.
Ezzel nem értek egyet. Biztos vagyok benne, hogy kevesebb fizuért is jött volna. Meg már a MU-ba nyilatkozta, hogy a Real az álma.
:ozil: ----> EZ MI? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Özil smiley? :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
:happy: :lol:
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"




Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 26., péntek 14:03

Én meg leírtam a leszt hoszú sz-el :roll:
látni, hogy már péntek van, 28 fok, fejben már mindenhol vagyok :D
Merci Zizou!

Avatar
RealMadridFanatic
Hozzászólások: 2632
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 18:56

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. április 26., péntek 14:02

aki benyeli,hogy neki a Real Madrid álmai klubja az szerintem elég naív.

Róla pont el tudtam ezt képzelni korábban is.
Meg az, hogy ki madridista nem lehet eldönteni így. Ennyi erővel csak az madridista, aki saját nevelés? Aki nem igazolt el innen? Vagy mi határozza meg?

Szerintem pont az a mentalitás határozza meg a madridizmust, ami Cét jellemzi. Mindig, minden körülmények között hajtani, mint a gép a címerért. Mellé úriembernek maradni, amennyire csak lehet.

Amit írtál az alapján akkor Zidane mitől madridista? A karrierje végét töltötte nálunk, előtte nem volt kötődése a Realhoz. Viszont ettől függetlenül is a klubhoz közel állónak érzem.


Egyébként olyan szempontból jogos ez, hogy még egy ilyen lélektelen,minősíthetetlen,semmi,fos játékot egyszerűen nem lehet lenyelni. Illetve már ezt sem nagyon. Ehhez kellenek olyanok, akik átérzik a felelősséget, amit a mez tesz rájuk. Viszont minden profival szemben alapvetően az lenne az ember elvárása, hogy ha nem is megy úgy a játék, a végsőkig hajt.


Érdekes pl. Ramos is. Értem én, hogy Világ- és Európa bajnok, nyert már sok címet, jó játékosnak is tartom, de ha valóban volt a részéről szivárogtatás például, vagy edzőt akar buktatni, illetve nem tudja kezelni a kritikát a szurkolóktól, akkor mehet Isten hírével. Amúgy is kezd elegem lenni belőle, sok irritáló dolga van.
A másik ilyen Higuaín. Eleinte ment, mint a gőzmozdony, nem volt elveszett labda, értékelhető volt az akarása. Már akkor is egy botlábúnak tartottam, de imponált a hozzáállása. Na ez is megváltozott pár éve. Amikor mutogat, meg hisztizik, legyen szó a bíróról, vagy a társaknak címzett elégedetlenkedésekről, akkor legszívesebben tarkón rúgnám. Egyszerűen nem értem mit képzel magáról? Mondjuk Ő szerencsére jó eséllyel lelép nyáron.
Mellette Ramostól is elvenném a kapitányi tisztséget, a 2. számú csk. egyértelműen Cé lenne, ha zsoldosnak gondolják, ha nem.

Csak itt meg jön a sociók visszatartó ereje, náluk szerintem most Casillas (jogosan) és Ramos a két isten Madridban.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Casso
Hozzászólások: 832
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 11:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 26., péntek 14:00

Na ezen a Felipe Santana nyilatkozaton néztem egyet. Lewandowski nem kap akkora hájpot mint Ronaldo, de ugyanolyan jó mint ő? Istenem... El Unicoval egyetértek Sánchez valóban jó lenne ide szélre. Azonban ez a tranfszer a Barca miatt nem fog létrejönni. De itt legalább nem lenne belebutítva egy számára kényelmetlen taktikába. Higuaín nem tudom mit pofázott vissza a szurkolóknak, de addig amíg ilyen f*s addig én a helyében nem kiabálnék. Szégyen az ürge.

Mourinho meg nem volt elégedett Khedirával. :roll: Lehet kezdi kapizsgálni?

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3434
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 26., péntek 13:59

Nekem meg se Song, se Sanhez nem kéne...Onnantól kezdve, hogy barca játékosok, teljesen hidegen hagynak. Továbbá Sanchez teljesen leamortizálódott, azt sem tudja merre van a kapu. Ráadásul a szimpatikus dél-amerikai köcsög mintapéldánya az állandó műesésekkel. Meg pont arról beszélünk, hogy ezt a kontrázos izét hanyagollni kéne, innentől kezdve Alexis hogy jön képbe?

Song meg egyszerűen kevés. Nem véletlenül engedte el őt olyan könnyen wenger, és nem véletlenül nem kap sok lehetőséget a sérülésekkel tarkított barcában sem.

És továbbra sem elég nekem, ha Khediránál meg DM-nél jobb játékosok jönnek, konkrétan jók legyenek, ne csak ehhez a két díszhuszárhoz viszonyítva.

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6586
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 26., péntek 13:47

Szóval amerre halad a klub látva Ancelotti szerződtetéséből, az nem egy új kezdet,hanem egy örökös körforgásnak egy újabb állomása lesz és ez így fog menni amíg meg nem érkezik egy Raúl/Hierro/Zidane akik az asztalra basznak majd ,hogy ez így nemjó.
Szerintem Ancelotti is az asztalra fog baszni,ha kell. Együttműködőbb,mint Mourinho.

Viszont! Lehet,sőt biztos,hogy sokatoknak igaza van,hogy itt az átlagnál is több a nagyképű,saját érdekeit szem előtt tartó játékos,alkalmazott,klubtag. És egyszerűen,Mourinho ezeknek az embereknek faszán megmondta amit gondolt,padra tette Casillast,kritizálta Ramost,stb. Azért a játékosoknak is van ám hatalma,főleg az olyanoknak,akik már tettek le az asztalra,ergo nevük van. Ramos,Casillas ilyenek. Ráadásul spanyolok,Madridban otthon vannak születésüktől fogva... :roll:

Fene sem tudja,90%-áról nem is tudunk semmit,mik folynak ott,de pont ez az aggasztó,hogy 10%-ot közöl a média,abból 5% kamu,de Úristen,mikről nem tudhatunk... :ozil:

:ozil: ----> EZ MI? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Özil smiley? :lol: :lol: :lol: :mrgreen: most nézem...
:goat:

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 26., péntek 13:45

.Én benne lennék akár 4-5 trófea nélküli évben
Ne akarj már ennyire ki :cens: ni velem,akkor közelebb leszek az 50-hez mint a 40-hez :roll: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2013. április 26., péntek 13:49-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
dzsihad91
Hozzászólások: 245
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 12:32
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. április 26., péntek 13:34

Sziasztok! Tetszik az új honlap !! :salute:

Hááát,hol is kezdjem...Szerdán egy kicsit mind arcon köpve éreztük magunkat szerintem.A végeredmény a védelmünk egyéni hibái miatt jött létre DE a főkolompos nálam egyértelműen az edzőlegendánk.Már az első perctől érződött a csapaton ,hogy Mourinho úgy küldte ki őket ,hogy legyen meg az idegenbeli gól és akkor jó az X.Ez beigazolta mindannyiunk félelmét hogy José továbbra sem tanult semmit a hibáiból ami számomra a totális bukását jelenti itt Madridban(ettől ő még egy nagyon jó edző csak nem ide való).Én azt mondom ha 70% José a hibás 30%ban a játékosok.Olvastam egy Helguera riportot ahol megemlíti ,hogy Mourinho túl sokat akar szerepelni és ez nagyon igaz.Amit itt madridban leművelt, szemkinyomósdi , bírózás (ami jogos volt de fölösleges) a média folyamatos zrikálása...várható volt,hogy amint szarabbul fut a szekér szétcincál minket a média.A klub alárendelte magát Mourinhonak, szembeköptük a hagyományainkat mert bedőltünk diktátorunknak.Én is vérbeforgó szemekkel hibáztattam évekig mindenkit csak a mi csapatunkat nem mert mint sokan mások bíztam Joséban.Idén viszont láttam az unott képét minden meccsen, minden nyilatkozatában szóba hozza a Chelsea-t, képtelen megalkuvást kötni Casillassal és Ramos-al stb.Mind1 biztos sokan leírtátok már előttem, összességében Mourinho mind taktikailag,mind játékfelfogásban,mind emberileg megbukott Madridban.A történet legszebb része,hogy végre sikerült letaszítanunk a trónról a katalánokat, korszak váltás jön mert ők elbuktak,elfáradtak nem is tudom mi a legjobb szó erre.Mindenki számára adott volt ,hogy utánuk mi következünk, erre jön a Bayern habzó szájjal a valódi "modernkori űrfocival" és követelik azt ami jár nekik.Azért írom csak a Bayernt mert a Dortmund továbbra is verhető, csak mi balfaszkodunk jó szokás szerint.

De térjünk ki a Bayernre, mert bizony érdemes róluk beszélni.A Bőrgatyásoknál az elnöktől a sportigazgatón át az utolsó szertárosig, mind ízig vérig Ex-bayern játékos/Edző stb akik teljesen elkötelezettek a klub iránt, sikerült megtalálni a helyes középutat az utánpótlás és a sztárok igazolása között és ami a legfontosabb ,hogy az ilyen Robben Ribery féle zsoldosok/primadonnákra is átvetítették a klub szellemiségét akik felszántják a bajor mezért a pályát.Ha ők bejelentkeznek valamilyen játékosért a klub tulajdonosok nem toldják meg 30 millióval a játékos valódi árát mert tudják ,hogy Uli lekever nekik egy sallert körbepisálja a stadionjukat és hazarepül Münchenbe.Guardiola nem véletlenül választotta őket, jelenleg mind anyagilag,mind utánpótlásban,szenvedélyben,alázatban a legstabilabb klub a világon.

Ez az ami nagyon nincs meg jelenleg a mi klubunkban szinte semmi a felsoroltakból.Ami ide kéne az egy teljesen új struktúra, kitalálni mit szeretne képviselni a csapat, milyen játékstílussal és ha ez megvan utána célratörően elkezdeni építkezni, és VÁRNI!!! Ez a legnagyobb probléma a klubbnál hogy minden évben a triplázás, meg a 10ik.Én benne lennék akár 4-5 trófea nélküli évben is ha látnám hogy tartunk valamerre(láttuk,hogy a németek 2-3 év alatt milyen csapatot építettek).

De nem, egyáltalán nem erre tartunk...Most jön Ancelotti aki szerintem egy nagyon jó edző, de lényegében csak egy támadóbb szellemű Mourinho.Tűzoltónak érkezik, veszünk neki pár penge játékost összehoz egy szép játékot játszó csapatot
még talán trófeák is lefognak esni, de a klub rothadó parazitaként terjedő struktúráját tovább erősíti miszerint nagy nevek és sztárok akik megcsókolják a címert úgy hogy egy éve még a ManU címert csókolgatták a helyes út.

Igen CR-ről beszélek, aki számomra a világ legjobb játékosa, de aki benyeli,hogy neki a Real Madrid álmai klubja az szerintem elég naív.Neki a Real Madrid egy eszköz arra ,hogy ő legyen a világ legjobbja amivel semmi baj nincs, nem is tudom miért hoztam fel, számomra ő a tökéletes zsoldos.Ha zsoldosokat akarunk akkor mind olyan legyen mint CR aki megdöglik a pályán, hogy most a címerért vagy saját magáért az már senkit nem érdekel.Ne értsetek félre én se tudom miért CR-t "fikázom" most ő a legjobb emberünk és ha kell erőszakkal is de itt kell tartani.

Szóval amerre halad a klub látva Ancelotti szerződtetéséből, az nem egy új kezdet,hanem egy örökös körforgásnak egy újabb állomása lesz és ez így fog menni amíg meg nem érkezik egy Raúl/Hierro/Zidane akik az asztalra basznak majd ,hogy ez így nemjó.

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6586
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 26., péntek 13:31

A hírek szerint, Tito és Zubi, elkezdte a Barcánál a nagytakarítás projectét. A hírek szerint, nincs idejük rizikókat vállalni, esetleg olyan játékosokkal, akik nem bizonyítottak még. Nem akarnak flop-igazolásokat intézni, mint pl: csigrinszkíííj, hleb, Ibra, Alexis, vagy éppen Song. Ha drága lesz, akkor az lesz, választásuk nincs, minőséget kell hozniuk. Neymar és Hummels a két létfontosságú, "alap" igazolás lenne a részükről, a kívánságlista élén állnak. Mivel hogy ennek érdekében a pénztárcát ki kell nyitni, úgy tervezik, hogy Alexis és Song repülni fog a csapatból, illetve pontosabban, ők a fő célpontok a távozókra. (persze Villa is simán repülhet)

Nem akarok gerjeszteni, vagy rivalizálást szítani, de én Alexist rohadt jó játékosnak tartom, csak a barcában elnyomás alatt él, és nincs kihasználva. Nálunk megkaphatná a szabadságát, úgy vélem Benzema szintet tudna hozni minimum. Songot is simán el tudnám képzelni a vkp-szerepben nálunk. Ezzel nem azt mondom, hogy ők kellenek nekünk, csak azért elgondolkodtató, és rohadtul alulértékeltek lettek a Katalánoknál. persze a riválistól igazolni nem éppen leányálom, de megtörtént már.
Alexis Sanchezt azonnal elhoznám a Barcából. Hihetetlen,mennyire beskatulyázzák őt,beleszorítják őt egy olyan rendszerbe,amibe abszolút nem passzol. Annyira meg van kötve,mit kell játszania,hogy az összes pozitív tulajdonságát elveszítette ezáltal. Gyors,technikás,1v1-ben bárkit meg ver,jól ad be,jól fejel,nagyon jó fizikuma van... erre bmeg,nyomatják a "dolgozz Messi alá,és 26-szor tedd vissza Xaviéknak a labdát,mert ha nem,takarodhatsz!"...

Madrid lenne neki a tökéletes hely. B-)

Song viszont... hagyjuk. Szerintem lassú a spanyol focihoz,egyáltalán nem illik bele sem a Barca,sem a Real játékába... az ő országa Anglia,az ő bajnoksága a Premier League. A mi középpályánkra egy gyors,fürge,triplatüdejű,elnyomhatatlan állat kell,aki nem ismeri a határait,aki elsepreget a védelem előtt. Nem kell,hogy felérjen a támadásokhoz,csak szerezzen sok labdát,szűrjön,és a megszerzett labdákat tegye jó helyre 80-90%-os pontossággal. Vidal ilyesmi. :-)
:goat:

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 26., péntek 13:20

hehe írta:ki kételkedik még most is abban, hogy pár hónapja nem ramos és casillas pofázott a marcának belső ügyekről?
Ramosről simán elképzelhető, Ikernél inkább a portugál házicica lessz a kolompos.
hehe írta:mourinho, a játékosok jó része, és mi itt vagyunk, akiknek még mindig a fociról szól a dolog. pont ezt veszik el tőlünk ezek a ...
Mourinhonál sosem a hozzállását kritizáltam, talán csak az elmúlt pár hétben érdemelné ezt meg, a szerdai sem teljesen az ő hibája volt. Ahogy írtátok, fifty-fifty. Nála azt a gecinagy makacsságot nem tudom lenyelni, ennyire önfejű és alkalmazkodni nem akaró, képes ember egyszerűen nem érhet el sikereket, csak részsikereket a Real Madrid padján.
Merci Zizou!

Avatar
Gerr90
Hozzászólások: 387
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 10:04
Kedvenc játékosaid: Luka Modrić, Isco, Sergio Ramos, Marcelo, Raphaël Varane, Iker Casillas, Xabi Alonso.
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. április 26., péntek 13:17

Realista24 írta:
A Marca szerint Mourinho négy játékossal különösen nem volt megelégedve, méghozzá Pepéve, aki minden párharcát elveszítette. Alonsóval és Khedirával, akik alig szereztek labdát (6-8), valamint Özillel, aki nem segített be a védekezésbe.
Na majd jövőhéten kiderül, hogy igaz-e vagy sem ez a hír.
Sajnos a jelek szerint Pepének nem tesz túl jót ez a rotálásos megoldás. Nekem nagy kedvencem a fickó, de amennyiben nem képes így is teljesíteni, akkor szívesen elnézegetném akár Garayt is a helyén. Bár hülye lenne visszajönni, mikor stabil kezdô és a MU is akarja.
Khedire és Alonso...
a herceggel szemben elmondhatatlan ellenszenvet táplálok. Az ô kezdetése Miguel Torres óta a legnagyobb szégyen és szálka a szememben. Kevés!
Xabit nagyon szeretem, fontolgatom egy mez beszerzését is DE úgy érzem, hogy bármekkora zseni, már túl lassú egy komolyabb ellenféllel szemben.
Számomra egy álom KP így nézne ki: Vidal(Pogba, L.Gustavo)-Modric-Verratti.
Özilrôl pedig lassan már nem tudok véleményt mondani, olyan, mint az idei idôjárás.

Avatar
hehe
Hozzászólások: 7035
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:50
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Tartózkodási hely: nuthouse.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 26., péntek 13:13

nekem csak 1 kérdésem van:

ki kételkedik még most is abban, hogy pár hónapja nem ramos és casillas pofázott a marcának belső ügyekről?

gusztustalan mindegyik...
pfejj

mourinho, a játékosok jó része, és mi itt vagyunk, akiknek még mindig a fociról szól a dolog. pont ezt veszik el tőlünk ezek a [mod]
Kép
Kép
Kép

Avatar
Eszterke
Hozzászólások: 88
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 20:25
Kedvenc játékosaid: Mesut Özil, Luis Figo, Sheva, Kaká, Torres, Navas, Reus

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. április 26., péntek 13:09

adamzz írta: na hát ha ez meg igaz akkor...
Szerintem ez nem meglepő. Egyrészt hónapok óta szó van róla, másrészt, meg ha tényleg így van, az csak egyvalamit mondd el: Mou lépne, amilyen hamar csak lehet, Abrapapának meg elég mély hozzá a zsebe, hogy ezt gond nélkül meg is oldja. Ekkora zakó esetén meg erre - már hogy tépni akar - egyértelműen számítani kellett. Csak hát senki nem hitte, hogy van ekkora zakó.

Amúgy meg adom, amit istimester írt. Kettőn áll a vásár. Mindig. És nem hiszem, hogy bármely játékos leszállna a földre, csak mert edzőváltás lesz. Ez a magatartás egyetlen egy dolognak köszönhető, ami meg mindig is megvolt a Realnál: az, hogy túl sok a "nagy" név a csapatban (vagy az olyan, amelyik nagynak hiszi magát, bizonyos okokból), ami egy idő után ilyen helyzetekhez vezet, mikor súlyosabban, mikor kevésbé súlyosan. Azt meg nem lehet egyik napról a másikra rendbe tenni.

Legyünk túl ezen a szezonon, aztán imádkozzunk azért a bizonyos tisztalapért. Mást úgyse lehet csinálni, legalábbis mi nem tudunk.
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 26., péntek 13:04

Erről beszéltem tegnap. Mindenki csak az edzőt szidja, közben a játékosokat legalább akkora felelősség terheli. Takarítás kell, nem feltétlen sportszakmai szempontokból. Nálam a két argentin és még legalább 1 nagyobb év offos. És a két, önmagukat madridistaként definiáló, közben az önös érdekeiket előbbre helyező barmot is le kell szállítani a földre nagyon sebesen.
Mélységesen egyetértek.Szal ne essünk át a ló másik oldalára.Magam sem kedvelem Mourinhot,na de azért mert a csapat ilyen indiszponált,lélektelen módon állt ki,arról nem tudom mennyire tehet.Arról hogy nem is érdekelte az aranylábú gyerekeket a meccs.
Azt veszem észre,hogy vannak akik olyannyira rá vannak tekeredve erre a Mou témára,hogy már mindenről ő tehet,ha esik,ha fúj...pedig a felelősség minimum 50-50.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62617
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 26., péntek 12:58

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2239325

na hát ha ez meg igaz akkor...
Miért kell olyat linkelni, ami itt is olvasható? :-)
call 1-900-hehe
:lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
hehe
Hozzászólások: 7035
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:50
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Tartózkodási hely: nuthouse.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 26., péntek 12:57

istimester írta:
Nzedge írta:
Pofa, az van. :sly:
Erről beszéltem tegnap. Mindenki csak az edzőt szidja, közben a játékosokat legalább akkora felelősség terheli. Takarítás kell, nem feltétlen sportszakmai szempontokból. Nálam a két argentin és még legalább 1 nagyobb év offos. És a két, önmagukat madridistaként definiáló, közben az önös érdekeiket előbbre helyező barmot is le kell szállítani a földre nagyon sebesen.
call 1-900-hehe

you know he gets the job done jeligével. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Avatar
adamzz
Hozzászólások: 638
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 12:19
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Sárospatak

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. április 26., péntek 12:55

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2239325

na hát ha ez meg igaz akkor...

Avatar
istimester
rex madridistae
Hozzászólások: 3269
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 13:22
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC
Tartózkodási hely: Felvidék

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. április 26., péntek 12:54

Nzedge írta:
Pofa, az van. :sly:
Erről beszéltem tegnap. Mindenki csak az edzőt szidja, közben a játékosokat legalább akkora felelősség terheli. Takarítás kell, nem feltétlen sportszakmai szempontokból. Nálam a két argentin és még legalább 1 nagyobb év offos. És a két, önmagukat madridistaként definiáló, közben az önös érdekeiket előbbre helyező barmot is le kell szállítani a földre nagyon sebesen.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 103 regisztrált és 0 vendég