Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Avatar
portillo
Hozzászólások: 305
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 14:16
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Isco,
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Tartózkodási hely: Bépé
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: portillo » 2013. augusztus 9., péntek 19:16

Közben én is megnéztem az Oblivion-t.
Nem rossz, de valóban nem sok eredeti ötlet van benne, viszont a látvány azért kárpótol. Egyszeri kikapcsolódásnak kiváló, csak nem kell minden idők legjobb sci-fijét várni.
Az igazi bajom ezekkel a full klisékkel volt, amiket előre tud az ember (Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pl. amikor önmagát pillantja meg, és társai)

miró írta:zavaros nekem ez,a vége?Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a srác megmenekül,és vissza tér a csajhoz?
Ha jól figyeltem, akkor h3x0r leírásából csak erre nem kaptál választ.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A végén nem menekült meg a srác, hanem a klónja találja meg a csajt (akivel a közepén harcol). A (körzet)számok alapján rá lehet jönni.
Szégyen a kukás, de hasznos.

Avatar
h3x0r
Hozzászólások: 6558
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 11:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 9., péntek 16:59

miró írta:na srácok nagyon megköszönném ha valaki elmagyarázná a következőt,mert nem igazán értem+volt ahol kissé elpilledtem,de kifejezetten érdekel.
Feledés.
En is pont tegnap neztem meg az Oblivion-t, nekem nagyon tetszett.
Nem az en gondolataim, de eleg jol osszefoglalja a dolgokat.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1- Mi történt az emberiséggel? Nem tudjuk meg...annyit tudunk van pár túlélő...de semmi mást.
Nos, elindított a NASA egy expedíciót a Titánra, de útközben belebotlottak ebbe az idegen mesterséges intelligencia - életformába. Harper az utolsó pillanatban leválasztotta az alvó legénységet - köztük a nejét - és csak ketten, Viktoriával együtt ragadta el őket az idegen gépezet. Megölte mindkettőt, de ugyan akkor klónozta őket. Harperből alkotott egy több ezer fős hadsereget, akikben sem bűntudat sem könyörület nincs és a fejlett gépekkel visszajöttek a földre és elkezdték kiirtani azt a maroknyi túlélő embert, akik túlélték a Hold szétrombolásával bekövetkezett természeti katasztrófákat. Miután győztek, visszatértek a hajóra,majd megjelentek a szivattyúk,amik a tengervizet szívták el. Ehhez több Harper és Viktória klón érkezett, akik már békés karbantartók. Itt q*va jó a fekete doboz szövege, hogy az utolsó rögzített beszélgetés és fotó alapján csinált a gép belőlük egy párt, azokkal a szövegekkel,amiket ott egymásnak mondanak. Jó csapat vagyunk, jó páros, stb.
A mese, ami az új tudatuk, hogy 5 éve teljes memóriatörlésen estek át és 2 hét múlva mennek a Titánra a többi túlélő (akik nincsenek is) ember után. Csak a klónozott Harper tudata, szeretete a felesége iránt olyan erős volt, hogy hiba csúszott a rendszerbe és ezért volt renitens.
2- Miért akarta egy szintén ismeretlen erő a vizet elvinni a földről?
Elmondják azt is, hogy ez a faj (ekkor még azt tudjuk a dögök azok) el akarták foglalni a bolygót, de az emberiség visszavágott, atommal is harcolt és hiába lakhatatlan a bolygó,de az emberiség nyert. Alig néhány dög maradt itt, akikre a drónokkal vadásznak. Az igazság, hogy ez a mesterséges életforma bolygóról bolygóra jár, hogy elszívja az adott bolygó teljes energiaforrását. Itt a víz fúziós energiája miatt. Mivel a föld legnagyobb része víz (volt) hihetetlen energiaforrás.
3- Miért vannak fák és madarak egy oázisban, máshol pedig sivatag?
Pár napja a History channel-en volt egy kisfilm, mi lenne, ha a hold elpusztulna. Gyakorlatilag leállna a föld magmájának a forgása, ami miatt földrengések lennének, vulkánkitörések, a légkör megváltozna, ahogy a gravitáció is. Itt részben pusztult el a hold, így tsunamik lettek, viharok, földrengések. ATOMROBBANÁS nem volt. Azt csak Cruise mondja a film elején, hiszen az a mese. Valójában olyan hirtelen csapott le a Hold megsemmisülése után az idegen klón csapat, hogy már nem volt mit bevetni ellenük, hiszen a természet addigra hazavágta a földet és a teljes katonai arzenálunkat.
Ha megváltozik a klíma, globális felmelegedés, lehűlés, bármi,akkor ahol eddig sivatag volt, lehet, ott havazni fog, vagy zöldellő területek alakulnak ki, ki tudja. Itt egy komplett völgy volt egy hatalmas szakadék végén. És egy oázis szerű terület, amin látszott hogy hatalmas.
Amúgy a föld teljes területét nem láttuk, hiszen csak két Harper ellenőrzési területét láttuk, de ha az egyik 42-es, van 1-es ás lehet 1200-as is. Hiszen látható az a több millió klón a hajóban a végén.

Avatar
Remy
Hozzászólások: 19170
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 9., péntek 16:36

na, akkor...

Pain and Gain

A legtöbb ember, ha meghallja Michael Bay nevét, akkor a Transfomers filmek, illetve a sorozatos robbanások jutnak eszébe. Na már most a Pain and Gain felborította az elmúlt években jelentkező Bay stílust, mert a látványorgia helyett egy karakterközpontú, igaz történeten alapuló (csak nagy vonalakban) fekete komédiát készített a rendező.

Daniel Lugo személyi edzőként tevékenykedik, de csakúgy, mint a legtöbb ember, ő is többre vágyik. Célja a nagy amerikai álom teljesítése, amivel dúsgazdaggá szeretne válni. A terv megvalósításához beszervezi két haverját is, akikkel együtt elrabolnak egy milliomos ipsét, akit megpróbálnak kisemmizni. A terv nagyszerű, de...

Nagyon úgy néz ki, ha Bay "kevés" pénzt kap egy film elkészítéséhez, akkor képes megújulni, és odatennie magát. Igen, odatenni hiszen a film is ezt hangsúlyozza. Csak akkor leszel képes elérni a céljaidat, ha odateszed magad.

Bay végre jó filmet rendezett, és bár nem fog mindenkinek tetszeni, mert nem a legszélesebb réteget célozta meg, de aki képes értékelni a fekete komédiát, és nem lesz rosszul attól a gondolattól, hogy úgymond kifiguráznak egy igaz történetet (aminek ráadásul magyar halottjai is voltak), akkor bizony a felhőtlen szórakozás garantált.

A Pain and Gain egy gyors tempójú alkotás, melyben a vígjáték, akció, dráma, és a horrorisztikus hentelés is nagy szerepet játszik. A két órás játékidő nagyon gyorsan eltelik, annak ellenére is, hogy 1-2 helyen érződik az üresjárat hatás. A szórakozás a 3 (+1) főszereplőnek köszönhető leginkább, akik remekül lettek kiválasztva a szerepre. Wahlberg, The Rock, Mackie óriási löketet adnak a filmnek, és bátran kijelenthető, hogy simán elviszik a hátukon a filmet. (meglepő módon a szinkron hangjaikat is nagyon eltalálták) Karaktereik kidolgozottak, és egyiknél sem érezzük azt, hogy adhattak volna egy kicsit többet, mert valami hiányzik... A +1-es színész Tony Shalhoub, aki a dúsgazdag embert alakítja, szintén pluszt tudott adni az alkotáshoz). A P&G esetében az operatőri munkát is érdemes kiemelni, hiszen a fényképezés minőséget képvisel. Emellett a színekkel, lassításokkal, és a kép kimerevítésével is jól játszottak (+ feliratozás).

A film egy szép nagy pofont ad az amerikai álomnak, ami az emberek fejében csillogó gyémánt, míg a valóságban közel sem mutat olyan szépen.

Bay nem alkotott maradandót, de erőteljesen ajánlott a megtekintése, mert jó film, és egy szombat esti lazuláshoz elég tökös. 7/10
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!

Merci Zizou & CR! :sziv:

Luka Modric Ballon d'Or 2018!

Avatar
Remy
Hozzászólások: 19170
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 9., péntek 0:22

Ez a Pain and Gain eléggé adta :D Bay nagyon jól megalkotta ezt az igaz történeten alapuló fekete komédiát. (persze csak nagyon alapjaiban volt igaz...)

holnap majd bővebben is értékelem. 7 körüli a pontszám.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!

Merci Zizou & CR! :sziv:

Luka Modric Ballon d'Or 2018!

Avatar
Cris7
Hozzászólások: 52
Csatlakozott: 2013. április 19., péntek 21:59
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Mario Götze, Marco Reus
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Cris7 » 2013. augusztus 8., csütörtök 0:45

Blood and Bone(2009)

hetfon volt szerencsem latni ezt a filmet, es nagyon megfogott. nagyon fasza kis tortenete van, michael jai white pedig nagyot jatszik benne. akit erdekel a hasonlo stilus mint a vitathatatlan 2 (abban is jai white jatssza george chambers-t) annak mindenkeppen ajanlom, de barki masnak is batran :)
'háborúk mindig is voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.'

Veni, Vidi, Vici.

Avatar
portillo
Hozzászólások: 305
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 14:16
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Isco,
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Tartózkodási hely: Bépé
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: portillo » 2013. augusztus 8., csütörtök 0:21

Jagten (2012)

Az északiak nagyon érzik a drámákat, Mikkelsent pedig nem kell bemutatni.
Elég komoly film, érdemes megnézni.
Szégyen a kukás, de hasznos.

Avatar
miró
Hozzászólások: 313
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 19:47
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: miró » 2013. augusztus 7., szerda 23:46

na srácok nagyon megköszönném ha valaki elmagyarázná a következőt,mert nem igazán értem+volt ahol kissé elpilledtem,de kifejezetten érdekel.


Feledés.


Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!-vannak dögök,majd a néger belöki hogy nincs.
-jön a szonda ahol a gárét kimentik.
-fölakarnak menni a titánra,majd kiderül hogy nincs ott senki,csak egy robot(?)
-miért klónoznak ennyit?ki az aki csinálja végülis ezt a sok klónt,illetve az a titánon hogy kerül oda?
-akkor minek az a vízszívó téma?

zavaros nekem ez,a vége?a srác megmenekül,és vissza tér a csajhoz?


Használd a spoiler gombot.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Avatar
nmate
Hozzászólások: 11677
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:24
Kedvenc játékosaid: Figo, Ronaldo, Bergkamp, Modric, Arbeloa
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 7., szerda 23:33

Egész fain kis filmek fognak pörögni.

RIPD-t nem tom minek gyömöszölték bele :mrgreen:

szerk: és kár a Kick Ass 2 szinkronos verzióért is... 'szom az ilyen filmek szinkronjába.
AntiCRclub vezető

Avatar
Remy
Hozzászólások: 19170
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 7., szerda 9:36

Stay Alive - Ezt éld túl!

Véleményem szerint elég sok ember gondolt már bele, hogy milyen lenne, ha a játék amivel nap, mint nap játszik, egyszer csak valósággá válna. Legyen itt szó akcióról, kalandról vagy éppen sci-firől. William Brent Bell a 2006-os esztendőben bemutatta, hogy nem minden esetben lenne ez túl jó, sőt...

New Orleansban brutálisan megölnek egy fiatalt. Az áldozatnál egy videojátékot találtak, mely a Stay Alive címet viselte. A játék a XVII. századi sorozatgyilkos, Báthory Erzsébetet kelti életre, a szó szoros értelmében. Ugyanis, ha játszol vele, és elbuksz, akkor a való világban is kampec...

A Stay Alive című horror abba a kategóriába sorolható, amiben az adott film semmi újat nem mutat, nem lesz kedvenc film, és tele van hibákkal, de mégis szerethető, ráadásul ehhez társul egy barátságos 85 perces játékidő is. A film egy könnyed, nem bonyolult történetet tár elénk, és ráadásul nem habozik a lényeg bemutatásával. Ez persze egy célszerű lépés volt a játékidőt tekintve.

Az alapötletből egy jobb filmet is ki lehetett volna hozni, ami keményebb és brutálisabb lehetett volna, de még ezek hiányában sem érezzük kényelmetlennek a helyzetet. A film kikapcsolódásra alkalmas, ám a szánkat így is húzhatjuk a tini horror beütése miatt. Sajnos kevés volt a feszültséggel teli időszak. Ez alapján bátran kijelenthetjük, hogy rémálmaink, illetve rossz gondolataink biztosan nem lesznek a film megtekintése után.

Színészi játékban semmi kiemelkedőt nem láthatunk, mert se nem jó, se nem rossz teljesítményt hoztak a szereplők. Ami viszont szemet szúr, az a CGI. Nem ártott volna ha egy kicsivel többet foglalkoznak vele.

A Stay Alive nem akart több lenni, mint ami, és ez látszik is rajta. A stáb az első vázlatok után jóllakott, ahelyett, hogy finomítottak volna még rajta. No, de ”nem” baj, mert élvezhető, de semmi több. 6,5/10
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!

Merci Zizou & CR! :sziv:

Luka Modric Ballon d'Or 2018!

Avatar
Remy
Hozzászólások: 19170
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 5., hétfő 8:36

Realista24 írta:Ha filmklubos lennék, a GI JOE kettőt ajánlanám. Zseniális darab.
elképesztő mekkora trágya lett az a film. Bírom az efféle filmeket, de ez nagyon félre ment. Rock és Willis néha villant, de ezzel ki is fújt az egész.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!

Merci Zizou & CR! :sziv:

Luka Modric Ballon d'Or 2018!

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 41816
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 5., hétfő 8:27

Ha filmklubos lennék, a GI JOE kettőt ajánlanám. Zseniális darab.
:lol: :lol:
Muszáj volt megnéznem, hogy értékelni tudjam a normális filmeket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6312
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 5., hétfő 0:04

Fárasztó filmek:
Horrorra akadva 1-5. Superhero. Movie 43. Sziki-szökevény. Drágám, add az életed. Drakula halott és élvezi.
Most hirtelen ennyi ugrik be.

Avatar
torjack
Hozzászólások: 3289
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 23:48
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 4., vasárnap 19:28

tubatibi írta:Valami délutáni agyzsibbasztó vígjáték/animáció/horror,esetleg egy jó thriller???

Valaki? :)
Csupasz pisztoly, Nagy durranás :D

Avatar
Faust
El director de fotografía
Hozzászólások: 3396
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 18:47
Kedvenc játékosaid: Raúl, Alonso, Ramos

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. augusztus 4., vasárnap 19:23

Topszíkret mekkora film. :mrgreen:

Avatar
Nzedge
Hozzászólások: 1099
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 11:28
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. augusztus 4., vasárnap 14:17

tubatibi írta:Valami délutáni agyzsibbasztó vígjáték/animáció/horror,esetleg egy jó thriller???

Valaki? :)
21 Jump street! :D

Avatar
nmate
Hozzászólások: 11677
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:24
Kedvenc játékosaid: Figo, Ronaldo, Bergkamp, Modric, Arbeloa
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 4., vasárnap 14:02

Top Secretnél fárasztóbb nincs :mrgreen:

teljes film
AntiCRclub vezető

Avatar
P. Krisz
Hozzászólások: 3135
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 12:37
Tartózkodási hely: Szigetvár

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2013. augusztus 4., vasárnap 13:43

tubatibi írta:Valami délutáni agyzsibbasztó vígjáték/animáció/horror,esetleg egy jó thriller???

Valaki? :)
Szörnyecskék , Kéz őrület :mrgreen:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 41816
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Székesfehérvár
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 4., vasárnap 13:33

mert rengeteg klisét tartalmaz,
Pont ez az, annyira klisés, hogy már fáj. Előre lehet tudni azt is, hogy a következő képsort milyen kameraállásból fogják mutatni. Tom semmi extrát nem adott a filmnek, és a story is kevés, és kiszámítható volt számomra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Remy
Hozzászólások: 19170
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 4., vasárnap 13:27

Realista24 írta: Na, megnéztem (illetve csak majdnem) ezt a Feledés című remekművet.
Azt hiszem ötször sikerült bealudnom rajta, a végét még most sem láttam, és valahogy nem is érdekel. Úgy be volt harangozva, mintha valami korszakalkotó film lett volna, de számomra értékelhetetlen.
:/ pedig jó film. Bár korszakalkotónak nem nevezném, mert rengeteg klisét tartalmaz, de mégis jól működik. Persze ez nem jön be mindenkinek.

Elysiumot várom már nagyon. Nagy elvárásaim vannak vele kapcsolatban, remélem nem koppanok.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!

Merci Zizou & CR! :sziv:

Luka Modric Ballon d'Or 2018!

Avatar
portillo
Hozzászólások: 305
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 14:16
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Isco,
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Tartózkodási hely: Bépé
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: portillo » 2013. augusztus 4., vasárnap 13:22

Hát a Movie 43 elég agyzsibbasztó. :D
Eléggé alul értékelt, csak helyén kell kezelni a baromságot. Nekem bejött.
Szégyen a kukás, de hasznos.


Vissza: “Minden más”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég