Megy a meccs!
- RealAsensio
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Ramos, Marcelo
Re: Megy a meccs!
Nem tudok/lusta vagyok videot keresni.Ónó írta:Valaki tud dobni egy videót Ronaldo fejeséről? Bent volt? Kép is elég,én úgy láttam, hogy nem volt bent.. de jó lenne hőbörögni egy kicsit
Én egy másik adást nézek/másik ország és itt tökéletesen mutatták hogy bent volt, nem is kicsit.Tehát nem milliméterekről van szó.
Ezért őrült meg majdnem CR.
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Isco
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Isco
Kova kicsit gyengebb ma, az elejen sok labdat elszort. Bale a masik illeto aki kicsit lefele log ki a csapatbol, de ez talan azert is van, mert mindenki hajt. Ronaldo ismet bujocskazik a nagy meccseken ahogy azt mar egy tanult hungarokatalan elmondta nekunk. Valami kikockazott kepet megneznek a meg nem adott golrol, bar affele hajlok, hogy nem volt bent teljes terjedelmevel a bogyo.
Bujocskarol jut eszembe. Orokmasodik Griezmann jatszik?

Kova kicsit gyengebb ma, az elejen sok labdat elszort. Bale a masik illeto aki kicsit lefele log ki a csapatbol, de ez talan azert is van, mert mindenki hajt. Ronaldo ismet bujocskazik a nagy meccseken ahogy azt mar egy tanult hungarokatalan elmondta nekunk. Valami kikockazott kepet megneznek a meg nem adott golrol, bar affele hajlok, hogy nem volt bent teljes terjedelmevel a bogyo.
Bujocskarol jut eszembe. Orokmasodik Griezmann jatszik?
- Steve
Azért én a 3-0-t elcserélném egy piros lapra is akár.Seraf írta:de legalább nekünk se oszt lapot...

Remélem folytatni tudjuk ezt ami most folyik.Sok fog múlni az edzői belenyúlásokon is.
Egyszerűen fantasztikusan játszunk ma több egyéni tökéletes meccsel is.Marcelo és Isco brutálisan oktat.Ehhez jön egy fasza CR és LucasV.Béla harcos.
Kovacic feljavult és stabilitást ad, Modric rengeteget dolgozik.
A végére nem bírtak velünk és átmentek a jól bevált agresszív pokróc focijukhoz.Remélem ez így folytatódik és elteszünk gyorsan egy újabbat.Attól kicsit padlóra kerülhetnének.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2016. november 19., szombat 21:38-kor.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Kovezzetek meg, de LV-t tobbet elneznem kezdokent Bale karara. Ma ias ugy erzem, h Bela egyedul aki kicsit lefele log ki a csapatbol.Steve írta:
Elég durva amit Isco,CR és Lucas lekavargatnak.Lekövetni nem tudják a matracosok.
LV amit le melozik, rengeteget segit a kp-nak.

Az LV-Luka-Kova-Isco negyes iszonyuan adja ma, az Atletico nem tud veluk mit kezdeni. CR elott is le a kalappal, eleg motivaltnak tunik, sokat mozog, akar, hajt.

A vedelem is stabilabb az elvartakhoz kepest. Jo ez.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Davids,Redondo,Seedorf--Ronaldinho,Ronaldo,Zidane
Curtois—?,Varane,?,Mendy(Regu)—Valverde,Camavinga,Odegaard—Kubo,Haland,Mbappe
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
Curtois—?,Varane,?,Mendy(Regu)—Valverde,Camavinga,Odegaard—Kubo,Haland,Mbappe
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: the original Ronaldo, Kroos, Guti, Zidane, Varane
Talán még LV lába remeg meg a támadásoknál.Tádám írta:Mennyivel más így, amikor senki nem alibizik.
Mindenki küzd, hajt a másikért.
Nagyon jó ezt látni, már csak tartani kell a 2. félidőben.
Isco végre zseni, nekem Bale kicsit tompább ma, de nem a szokásos posztján játszik, remélem 2. félidőben ő is jobb lesz. Jó lenne egy távoli bomba.
Védekezésben ő is ott van a szeren.
Nálam Nacho a hátsó alakzat királya ma.
Isco meg végre dIsco. Újra. Ismét.
Kérem folytassák!
UI: kíváncsi vagyok mit lép Simeone a félidőben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kercsó 2016. november 19., szombat 21:38-kor.
#oneandahalfleg
#whatisyourexcuse
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
#whatisyourexcuse
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- RealAsensio
Csak a tokom teli van hogy egyetlen felidoben 6-szor csuszott elBuitre írta:zseniális ma, nem először ebben az idényben!Kercsó írta:van Isconak is helye a csapatban
nagyon stabilnak tűnik a csapat, remélem így marad a másodikban is. Mákos gól volt, de teljesen megérdemelten vezetünk. Az az érzésem, Oblak is a vonal mögül kanalazta vissza

- primrose
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Zidane remekül feltüzelte a csapatot erre a meccsre. Semmit nem előrevetítve ugyan, de a bajnokság szempontjából ez egy nagyon fontos győzelem lenne. Isco az aki kiemelkedő, Lucas és Bale gyengus, de összességében mindenki küzd és hajt és ezt jó látni.
But he is a good boy...
- RealAsensio
En ugy lattam, hogy a labda bent volt, azt nem tudom mennyivel, de szerintem teljes terjedelmeben, ugy egyebkent a jatekvezetes nem rossz eddig, a szokasos spanyol szint meg van. Borbalánt utalom egyebkent. Remelem nem o vezeti majd az El Clasicot...
Nagyon jo a csapat, egy valami nem tetszik: sokszor van az, hogy egy felivelesbol letszamfolenybe kerul az Atletico, nagyon egyedul marad Nacho es Varane. Erre figyelni kell, ha atrugjak a massziv kozeppalyankat, akkor is stabilak maradjunk.
Mondtam hogy CR villanni fog
csak igy tovabb, masodikban meg elteszunk egyet es meg van a meccs.
Nagyon jo a csapat, egy valami nem tetszik: sokszor van az, hogy egy felivelesbol letszamfolenybe kerul az Atletico, nagyon egyedul marad Nacho es Varane. Erre figyelni kell, ha atrugjak a massziv kozeppalyankat, akkor is stabilak maradjunk.
Mondtam hogy CR villanni fog

- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Mennyivel más így, amikor senki nem alibizik.
Isco végre zseni, nekem Bale kicsit tompább ma, de nem a szokásos posztján játszik, remélem 2. félidőben ő is jobb lesz. Jó lenne egy távoli bomba.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
zseniális ma, nem először ebben az idényben!Kercsó írta:van Isconak is helye a csapatban
nagyon stabilnak tűnik a csapat, remélem így marad a másodikban is. Mákos gól volt, de teljesen megérdemelten vezetünk. Az az érzésem, Oblak is a vonal mögül kanalazta vissza
- rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nah, valami ilyesmi akarást akarok látni a meccseken.
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Valaki tud dobni egy videót Ronaldo fejeséről? Bent volt? Kép is elég,én úgy láttam, hogy nem volt bent.. de jó lenne hőbörögni egy kicsit

- Kercsó
Azt azért jó látni, hogy van Isconak is helye a csapatban.
#oneandahalfleg
#whatisyourexcuse
#whatisyourexcuse
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
de legalább nekünk se oszt lapot...
- Steve
Baszdki kiemrlve aláhúzva bekarikázva itt megmutatták, hogy az Isco eset sem volt les.
Már az itteni kommentátor páros is offon van a bírótól, pedig ezek tényleg általában semlegesek.
Gyönyörű azért 40 perc egy meg nem adott tiszta gól és egy totál helyzet ami nem volt les.Ügyesek a fiúk.
Már az itteni kommentátor páros is offon van a bírótól, pedig ezek tényleg általában semlegesek.
Gyönyörű azért 40 perc egy meg nem adott tiszta gól és egy totál helyzet ami nem volt les.Ügyesek a fiúk.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso; Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real of Course
Utoljara varsoban lattam ilyen akarast.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
de nagyra van ez a farkas norbi a szaktudásával

- Steve
Ma nagyon nem hiányzik Benzema botladozása innen eddig.
Elég durva amit Isco,CR és Lucas lekavargatnak.Lekövetni nem tudják a matracosok.
Isco amiket itt xopatgat...félelmetes.
Nem lehetne egész évben így?!
Mindegy mi lesz az eredmény(nem) de ma itt foci van frlső fokon.
Isco amiket itt xopatgat...félelmetes.
Nem lehetne egész évben így?!
Mindegy mi lesz az eredmény(nem) de ma itt foci van frlső fokon.
- Kercsó
Ez a bíró valami nagyon idióta.Adjál lapot te![]()
Hiába az új stílus az ticonál. Pont olyan hitvány bagázs amilyen volt.
#oneandahalfleg
#whatisyourexcuse
#whatisyourexcuse