Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Nálad ki lenne az első számú tizenegyes rúgó?

A szavazás 2024. február 26., hétfő 16:59-kor befejeződött.

Bellingham
73
71%
Carvajal
1
1%
Kroos
19
18%
Rodrygo
2
2%
Valverde
4
4%
Vinicius
4
4%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 103

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 8., csütörtök 13:04

Ronaldo...ott folytatta ahol abbahagyta.Félemetes az az ember,egy egész más dimenzio... B-)
Az igaz hogy a triblikkel megakasztotta a játékot.... :roll: istenem...ilyenektől megyek a falnak.
Marcelo nagyon adta,Isco meg hasznosan játszott.Ahogyan Modric is.Özil nem volt valami fényes,de pár hónapja megmondtam,hogy kapja meg a lehetősèget,ahogy Benzema,úgyhogy befogtam a pofám...

Ez a Ramires gyerek,akit ugye régóta emlegetek,most se tagadta meg magát.De sajnos annak idején szóba se jött.Mou meg majd úgy is kitalál valamit a médianak,hogy miért kaptak ki... :mrgreen:
Alakul ez emberek,jó irányba kezdünk mozdulni,nem kell ide Bale... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 8., csütörtök 12:51

Hát a meccsről elöljáróban annyit, hogy az elmúlt egy évben a Barca meccseket leszámítva nem élveztem ennyire Real meccset. Úgyhogy már van egy piros pontja Carlonak.

A játékunk alapelve nekem tetszik, azt próbáljuk megvalósítani, amit itt a fórumon sokan várunk. Látszik a cél: a labda és a kp kontroll. A mai meccsen ez könnyebb volt, mert a Chelsea nem is akarta megvalósítani egyiket sem. A kp-nk összetétele az elvben nekem tetszett. Modric nagyon jó volt Pirlo poszton, ha Illara nem válik be, akkor Modric megfelelő lesz Xabi utódjaként. A kapura onnan kevésbé lesz veszélyes, de nagyon jól érezte a játékot, jó ritmust teremtett. Nálam már Xabi vissza sem kerülne a kezdőbe. Isco korrekt volt, ügyesen folyt rajta keresztül a labda, a gólpassz élményszámba ment, ha ezt tartja, akkor én elégedett leszek. Khedira helyére kellene egy alkalmasabb játékos, de összességében én elfogadnám ezt a kp-t.

A jobb oldallal viszont sürgősen kezdeni kell valamit, mert ott még mindig gondok vannak. Arbeloa előre játékban kevés, Caravajal egy fokkal jobb, de Arbeloa stabilabb védő. Özil egy vicc jobboson, mindig is az volt, egy időben a hajamat téptem, amikor mindenki oda pakolta a saját kis mágnestábláján. Di Maria kezdőként ide kevés, csereként friss lendületet tud hozni a játékba ez egy nagy előny, de kb. ennyi. Ezért a padon sem érdemes tartani. Inkább akkor padozzon Jesé, és kapjon 15-20 perceket meccsenként. Nagyon kell nekünk Bale.

A játékunk erősségéről viszont nem árult el sokat a meccs. A Chelsea kevésbé van még összeállva, mint mi, nálunk az alapok megvoltak, csak kellett valaki aki az alapokra támaszkodva elvégzi a finomhangolást, ezt Ancelotti nagyon jól megcsinálta. Csak ne üssön vissza úgy, mint anno a Capello/Schuster váltásnál, mert az első fél évben Schuster Realja szárnyalt, mert a finomhangolást a német nagyon jól eltalálta. Aztán az alapok felszívódtak, és maradt a káosz.
A jó játékunk a taktikai hangsúlyokból is fakadt, mi akartunk ball kontrollt, a Chelsea nem, a mi játékosaink egyénileg képzettebbek is voltak, amit ügyesen kamatoztattunk. De senkinek nem legyen kétsége afelől, ha ez tétmeccs, akkor a Chelsea erősségei jobban kidomborodtak volna, az egész mecset végigdarálták, végigmelózták volna, ami nekünk sokkal kevésbé ízlett volna. A Chelsea úgy próbálta a védekezést gyakorolni, hogy közben nem keménykedtek. Ez Mou és a Chelsea identitásától távol áll.

A mi játékunk is javulni fog, főleg Bale-lel, de támadásépítésben sokkal nehezebb előrelépni, mint védekezésben, pont ezért a Chelsea a saját maximális potenciálját szeptember végén fogja megközelíteni.

Mindezek ellenére persze üdítő volt nézni az elképzelést a játékban, a sok kis passzt, kényszerítőt, ügyes összjátékot a játékban remeklő játékosaink között. A Modric, Isco, Marcelo, CR 4-es nagyon erős bal oldalt ígér, sokkal erősebbet, mint ami eddig volt. Ha ez a 4es összeszokik, hát lesz félnivalója az ellennek. Ha még Özil és Khedira helyére találunk valakit a kezdőbe, nos készen is lesz a csapat.

tsanyi10
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2013. május 2., csütörtök 16:43
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, Marcelo, Casillas, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: tsanyi10 » 2013. augusztus 8., csütörtök 12:15

Mythos90 írta:Amúgy valaki el tudná nekem magyarázni, hogy a Benzema-Di Maria cserénél pontosan milyen formációban tolta a csapat? Nekem úgy tűnt, mintha Özil nyomta volna a center posztján, ami bevallom őszintén elég fura volt.
Én szerintem végig úgy toltuk hogy nem volt befejező csatár, hanem inkább 3 "Second Striker", amolyan visszavont csatárok. És nekem nagyon bejön ez a rendszer!

Avatar
hehe
Hozzászólások: 7035
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:50
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Tartózkodási hely: nuthouse.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 8., csütörtök 12:08

remélem özil a büdös életben nem lesz kezdőcsapat tagja, ha jön bale.
isco jobb nála, modric pláne.
szélen szánalmas az ember amúgyis, borzasztó nézni.
Kép
Kép
Kép

Mythos90
Hozzászólások: 263
Csatlakozott: 2013. június 7., péntek 12:58
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 8., csütörtök 11:45

Casillas: Lampard lövésénél becsúszott egy kisebb baki, de azért nem volt egyszerű, hiszen hosszú idő után kellett védenie, talán az volt az első Chelsea lövés a gólon kívül. A 2. félidőben viszont megmutatta klasszisát, a két védése, illetve a kirohanása pazar volt, csak így tovább Iker. :)
Arbeola: Az ő teljesítményét nem szeretném kommentálni, semmivel sem lett jobb és frissebb a nyár során...
Pepe: Alapvetően jól szerepelt, csak az ívelgetésekről kellene lassan leszoknia, amit Mourinho beleégetett már az elméjébe.
Ramos: A védő feladatait jól látta el, viszont nagyon sok labdát eladott, amiből aztán veszélyes helyzetek alakultak ki a térfelünkön. Ezen sürgősen javítani kell és akkor nem lesz gond.
Marcelo: Nálam ő volt a meccs embere. Nem kérdés, hogy a baloson ki lesz kezdő a szezonban. Vmi eszméletlenül szívatta Ivanovicékat. :mrgreen: :salute:
Modric: Neki is volt 1-2 eladott labdája, viszont az 1. félidőben olyan gyönyörűen mozgatta a csapatot, hogy ihaj. Jár a pacsi neki is. :)
Khedira: Önmagához képest nem szerepelt rosszul, a védekezésben sokat segített, de a támadásokban nem nagyon kellen részt vennie. Bár ha az a kapáslövése nem akad el a blokkban... :ozil:
Isco: Neki is voltak pontatlan megoldásai, viszont annyit robotolt egész meccsen, hogy ezek a hibák eltörpülnek. Valamint a CR7-nek adott gólpassza priceless. :salute:
Özil: Az ő helyzete érdekes, nekem úgy tűnik, hogy csak a védekezésnél szerepel a jobb oldalon, a támadásoknál viszont behúzódik középre, Isco egy kicsit hátrébb lép és Benzema foglalja el Özil helyét (de inkább csak a 2. félidőben). A probléma ezzel csak az, hogy így általában nincs centerünk, zavarónk a 16-oson belül, de ha a támadók ilyen szépen teszik-veszik a bogyót, mint ahogy azt tették az 1. félidőben, akkor tulajdonképpen nincs is ezzel gond. Összességében volt 1-2 szép elfutása, megoldása Özilnek, már csak azt kellene valakinek a fejébe vernie, hogy ha elveszítem a bogyót, akkor Boltot megszégyenítő módon futok a labdás ember után. :Đ
CR: Róla nem lehet újat mondani, folytatja azt, amit már 4 éve elkezdett itt. Igazi profi, aki a pályán válaszol a kritikákra. :salute: Az egyetlen észrevételem, hogy sokszor megakasztja a játékot a néha teljesen felesleges driblikkel, illetve rálövésivel. Viszont amíg így termeli a gólokat, addig még ezt is megbocsátom neki. :)
Benzema: Én nem vagyok egy nagy Benzema fanatikus, viszont azt elismerem, hogy nagyon szépen belesimul az összjátékba. Az egyetlen kritikám, hogy csatár létére keveset veszélyezteti a kaput, talán 1, esetleg 2 helyzete volt a meccsen, ami nálam kevés. Persze ez a Chelsea egészen defenzív gárda, úgyhogy ez alapján a meccs után nem vonok le következtetéseket.

Carvajal: Nem volt egyszerű dolga, mert a 2. félidőben már sokkal többet volt a mi térfelünkön a labda, de alapvetően jól látta el a feladatát. És ami a legfontosabb: a játéka sokkal kellemesebb a szemnek, mint a kollégájáé! B-)
Di Maria: Nagyon jó formában van, a beállását követően lendületet kapott a csapat, és újra ment a rövid passzos bugi a 16-os előterében. Egyfelől örülök Bale érkezésének, másfelől sajnálom Di Mariat, mert szerintem ebben a szezonban tudott volna kiteljesedni. Mondjuk a védőmunkáját elnézve én azt sem tartom kizártnak, hogy néha jobb hátvédként szerepeltesse Carlo mester.
Casemiro: Alapvetően semmi gond nem volt vele, szerintem amiért az öreg beállította, azt maximálisan kivitelezte.
Morata: 5 perc játék után felesleges az ő teljesítményét véleményeznem.
Nacho: Hálátlan feladat egy ilyen formájú Marcelo helyére beállni, de abban a 20 percben jól végezte a feladatát, szerintem megfelelő csereember lenne a szezon során a balosra.

Összességében a meccs legjobbja nálam Marcelo, a legrosszabb Arbeola, az aranyember CR7. A meccs legnagyobb pozitív, illetve negatív meglepetése pedig Iker, valamint ismét Arbeola (hihetetlen mennyire impotens a támadójátéka, ráadásul még hentes is :( ).
Amúgy valaki el tudná nekem magyarázni, hogy a Benzema-Di Maria cserénél pontosan milyen formációban tolta a csapat? Nekem úgy tűnt, mintha Özil nyomta volna a center posztján, ami bevallom őszintén elég fura volt.

Avatar
oroszisti
Hozzászólások: 770
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 18:54
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. augusztus 8., csütörtök 11:23

realistahuni írta:
oroszisti írta:Srácok ,csukott szemmel járkálok a honlapon :D Valaki tudna egy jó minőségű linket adni ,a hol nincs feltüntetve az eredmény ? :mrgreen: Ha privátban jönne még jobban örülnék , és tényleg nagyon hálás lennék ,ha valaki küldene :)

1. félidő
2. félidő

youtube, jó minőség.
bár nem láttam spoilert, ne nézegess a jobboldali videok fele, nehogy véletlenül ki legyen írva az eredmény, gyorsan kinagyítod és nézed. :mrgreen:

Köszi srácok :) Jobbnál jobb videók ,remélem megéri megnézni . Köszönöm szépen! :salute:
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 7332
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 8., csütörtök 11:16

oroszisti írta:Srácok ,csukott szemmel járkálok a honlapon :D Valaki tudna egy jó minőségű linket adni ,a hol nincs feltüntetve az eredmény ? :mrgreen: Ha privátban jönne még jobban örülnék , és tényleg nagyon hálás lennék ,ha valaki küldene :)

1. félidő
2. félidő

youtube, jó minőség.
bár nem láttam spoilert, ne nézegess a jobboldali videok fele, nehogy véletlenül ki legyen írva az eredmény, gyorsan kinagyítod és nézed. :mrgreen:
Love football, hate antifa.

Avatar
oroszisti
Hozzászólások: 770
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 18:54
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. augusztus 8., csütörtök 11:06

Srácok ,csukott szemmel járkálok a honlapon :D Valaki tudna egy jó minőségű linket adni ,a hol nincs feltüntetve az eredmény ? :mrgreen: Ha privátban jönne még jobban örülnék , és tényleg nagyon hálás lennék ,ha valaki küldene :)
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 8., csütörtök 10:35

Egyre inkább azt érzem, hogy Bale nem feltétlen fog jó hatással lenni a csapatra. Persze, akár előre is léphetünk vele, de annyira egyben van a csapat és ez csak jobb lehet, ha jobban összeszoknak az új igazolásokkal és megszokják a taktikát.
Hát nem tudom, így az előszezonban lejátszott 6 meccs után nekem erről elég egészen más véleményem van! :roll: Így egyetértek az előttem szóló DavieS kollégával! -->
jobb oldala a csapatnak még mindig nincsen, az első félidőben Arbeloa duplanulla támadásban, a másodikban némileg javultunk Carvajal miatt, de egyedül nem megy sokra ő se, Özilt felesleges ott erőltetni..
Továbbra is baromi egyoldalas a csapat és a jobb oldal teljesen impotens; főleg Özillel azon a poszton --> szóval szerintem bőven elférne ide az Bale gyerek (most az árától függetlenül, mert az egy más tészta és arról ugye nem a játékos tehet)!
Nagyon bíztató a mutatót játék, és már komolyabb csapatok ellen is konstans jó játék van. Ha ehhez hozzávesszük még, hogy van még egy Varane és Xabi Alonso a tarsolyban, akik enyhén szólva sem lesznek majd hátrány, és talán még lesz egy Bale is, akkor elég szépnek igérkezik a közeljövő... B-)
+1

Cristiano pedig a legnagyobb félisten!:mrgreen: :taps: Hala Madrid! :lilasalas:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

tsanyi10
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2013. május 2., csütörtök 16:43
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, Marcelo, Casillas, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: tsanyi10 » 2013. augusztus 8., csütörtök 10:19

alexoxladjackoxi írta:Nem láttam a meccset. Milyen felállásban játszott a Madrid? CR melyik poszton játszott?
Úgy ahogy az előttem lévő is írta. Annyi hogy CR-nek kb nem is volt posztja, hanem ahogy Carlo mester is mondta pár napja: szabadon mozog a pályán. Volt ő bal-közép-jobb oldalt is. Mikor hogy :D De szerintem jobb volt igy, nekem nagyon adta az egész meccs, érdemes visszanézni, gyönyörüen játszottunk.

Avatar
DavieS
Hozzászólások: 492
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 18:17
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. augusztus 8., csütörtök 10:10

alexoxladjackoxi írta:Milyen felállásban játszott a Madrid? CR melyik poszton játszott?
Khedira és Modric elég mélyen voltak ketten, elöttük valamivel Isco, Cé a helyén, Özlt a jobboson erőltettük egész meccsen - kevés sikerrel.. :roll:

érdemes visszanézni a meccset, fa*za volt. B-)
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Avatar
alexoxladjackoxi
Hozzászólások: 2068
Csatlakozott: 2013. július 30., kedd 16:17
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2013. augusztus 8., csütörtök 9:52

Nem láttam a meccset. Milyen felállásban játszott a Madrid? CR melyik poszton játszott?

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8011
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 8., csütörtök 9:30

Hát ha Isco hozza ezt a formáját, és még fejlődni is képes, akkor Özilnek meszeltek, veheti a nyakába az egy lábát és mehet isten hírével.

Ez a győzelem José felett megér egy szuperkupát nekem :)

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 8., csütörtök 9:24

Özilt felesleges ott erőltetni.
Hát Bale érkezésével remélem, Özil kerül háttérbe Benzema vagy Isco helyett.
Amúgy Ancelotti is alapkezdőként számít majd Khedirára? :roll:
Merci Zizou!

Avatar
DavieS
Hozzászólások: 492
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 18:17
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. augusztus 8., csütörtök 9:19

Nagyon bíztató a mutatót játék, és már komolyabb csapatok ellen is konstans jó játék van. Ha ehhez hozzávesszük még, hogy van még egy Varane és Xabi Alonso a tarsolyban, akik enyhén szólva sem lesznek majd hátrány, és talán még lesz egy Bale is, akkor elég szépnek igérkezik a közeljövő... B-)

a meccshez csak annyit, hogy jobb oldala a csapatnak még mindig nincsen, az elsőfélidőben Arbeloa duplanulla támadásban, a másodikban némileg javultunk Carvajal miatt, de egyedül nem megy sokra ő se, Özilt felesleges ott erőltetni.. :(



No Mou No Problem. :mrgreen:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62613
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 8., csütörtök 8:46

http://www.youtube.com/watch?v=Ya-OndwJ_nQ
Cé mekkora dugót akasztott :lol: :lol:
Isco meg... :ozil: Az évtized legnagyobb fogása lehet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
pavel
Hozzászólások: 962
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 8:30
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. augusztus 8., csütörtök 8:05

Na kedves Mou, jöhet a gratuláció! :D
Tudom, naív vagyok...val'szeg meglesz, de azért odaszúr: "ez az én csapatom, én raktam össze, én tanítottam meg őket focizni, bla bla bla..."
Tök mindegy azért mit mond, ezt a meccset bebukta! :lol: :lol:
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27245
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 8., csütörtök 7:58

Özil, (Khedira szintén érthetetlen) hogy a fenébe játszhatta végig a meccset??? Rossz poszton játszott, ráadásul annyira feleslegesen, hogy az már fájdalmas. A csapat leggyengébbje volt.

Azt meg kicsit furcsálltam, hogy Carlo csak ennyit cserélt.

Jesét hiányoltam... mondjuk Özil helyett simán tolhatta volna az utolsó fél órát.

De amúgy jó meccs volt, és tetszett az, amit látok (1-2 dolgot ugye leszámítva). Jó lesz ez B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Avatar
El Flaco
Tiszteletbeli Szerkesztő
Hozzászólások: 188
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 13:26
Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: El Flaco » 2013. augusztus 8., csütörtök 7:55

CR odabaszott Mourinhonak, ahogy azt kell. A pályán. :) :coffee:
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)

Avatar
tubatibi
Hozzászólások: 3723
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 12:11

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. augusztus 8., csütörtök 7:42

Valahol megtudom nézni a teljes mérkőzést? :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 93 regisztrált és 0 vendég