Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Nálad ki lenne az első számú tizenegyes rúgó?

A szavazás 2024. február 26., hétfő 16:59-kor befejeződött.

Bellingham
73
71%
Carvajal
1
1%
Kroos
19
18%
Rodrygo
2
2%
Valverde
4
4%
Vinicius
4
4%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 103

besteve7
Hozzászólások: 1888
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 10:12
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. január 26., csütörtök 12:49

ziro4vr írta:Coentrao, Danilo, James őket kiszórni, éhes fiatalok a helyükre (Vallejo, Llorrente, Weigl, Tejero mondjuk)
Hagyjuk már ezt az állandó fiatalítást, látható, h ilyen teher, állandó nyomás alatt kevés fiatal tud itt értelmes teljesítményt lehozni. Asnensio is csak keresi önmagát.
Fiatal tehetséges játékosokat kölcsönbe kiszórni németbe, spanyol első osztályba, aztán ha tényleg olyan teljesítménnyel rukkolnak elő, kiteljesedtek lehet visszahívni.
Lehet itt szidni Jamest, de ezerszer inkább őt raknám be csereként, de akár kezdőként is ha szükség lenne rá tegyük fel egy fontos BL párharcban, mint ezeket a 0 km-s nemzetközi rutinnal alig rendelkező tehetségeket.

Avatar
Veidt
Hozzászólások: 1780
Csatlakozott: 2016. február 27., szombat 20:58
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. január 26., csütörtök 12:44

Múltkor szóba került, hogy Klopp mennyire megadja a lehetőségek a fiataloknak (Unicóval beszéltünk erről). James és Isco játszott eddig együtt eddig 2100 percet kb. Szerintem minden szempontból szerencsésebb lenne egy olyan felállás, hogy csak az egyikük van itt, ő kap 1400-1500 percet, a maradékot meg lejátszhatják a csereemberek, vagy néha lehet adni egy-egy Castillás arcnak egy félidőt. Sörmeccseken nyugodtan kaphatna lehetőséget Febas, Enzo pl. a középpályáján. Persze ebbe nincsenek belekalkulálva az esetleges hosszabb távú sérülések, de ezt nem is a játékosok oldaláról kell megoldani, hanem az orvosi stábéról.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 24561
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 26., csütörtök 12:38

Kun? Állandóan sérült.

Az orvosi gárdát kell azonnal lecserélni. Minden más másodlagos.

Coentrao, Danilo, James őket kiszórni, éhes fiatalok a helyükre (Vallejo, Llorrente, Weigl, Tejero mondjuk), illetve előre kell egy párharcokat megnyerő, lendületes fiatal. Mint a tavalyi Coman vagy az idei Dembelé.

Idén pedig mivel rengeteg a sérült, állandó szerkezet kell, nem szabad ennyit kísérletezni, és a cseréket fel kell építeni. Ez a legrosszabb, mikor carlosan 70-75 percet vár az első cserére.
Nem illik.

Avatar
wZoLee7
Hozzászólások: 13138
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 13:36
Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tartózkodási hely: SK

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. január 26., csütörtök 12:28

Ezt nagyon elrontottuk. Hagyjuk most azt, hogy a sok sérült, a bajnokság és a bl miatt még lehet jobb is így, induljunk ki abból, hogy tovább akartunk jutni. Én ezt a kezdőt abszolút nem értettem.
Casillának ennyi is volt a szezon, ha csak sérülés nem szól közbe. A tegnapi nap után remélem senki sem fogja azt állítani, hogy megbízhatóbb mint Navas. Lábbal sem jobb az emberünk. Szerintem egyetlen kirúgása sem ment társhoz, ami 15-20 méternél messzebb ment. A gólról nem tehet, de rengeteg labdát adott vissza az ellenfélnek.
A védelem borított ki a legjobban. Már a kerethirdetés is erősen sántított, ha ennyire nem vagyunk meg akkor ott az utánpótlás. A Tejero-Hakimi páros sem lehet rosszabb Danilonál. Nacho nyugodtan játszhatott volna középen, Coentrao is ott volt, ezt a 4 védőt simán lehozhattuk volna 4 védővel, és nem középpályással. A legnagyobb bajunk az, hogy Danilo nulla védőnek, gyenge középpályásnak, feljebb meg...ki a francnak jutott eszébe az hogy Danilo 10-esben és csatárban tolja, ott tipródott centerben és várta a beadásokat :cens:
A KP-val annyi volt a baj, hogy 442-t játszottunk, ezekkel a játékosokkal. Ez az egész 433-ban jobb lett volna. Kezdve azzal hogy egy khv mindig feljebb lépet. Kova rohadt jól indult, de mivel előtte az ég világon senki sem volt csak CR lesen Benzema meg körbe véve a 3. ember könnyen szerelni tudta. Ha oda beállítottuk volt Iscot, és nem a kezdő körben kell 4 ember között tartania a labdát sokkal eredményesebbek lettek volna a támadások, összjátékok Benzemával...ehelyett Danilo állt ott, Isco meg a szélen. Ahol lassú volt, könnyen lefutották, teljesen hülyeség volt az egész amit erőltettünk. A másik oldalon Asensio annyiból állt, hogy megkapta, megindult és vagy lefutotta a védőjét vagy nem. Nekem hiányzott Lucas a szélről. Kroosra nagyon nem panaszkodhatunk, teljesen bedarálták a CV játékosai a letámadásoknál, mindent elmond a rendszerünk tegnapi teljesítményéről hogy CR lépett vissza neki. Feljebb meg, Benzema próbálkozott összjátékkal, de a kp-ról kevés támogatást kapott, helyettük Daniloval kellett boldogulnia. CR meg rohadtul gyenge mezőnyben. Belevezette az emberbe, a passzai későn mentek, rendszerint csak oldalra. A szabadrúgása nagyon szép volt. Én már nem várok tőle nagy feltámadást, csak h be :cens: a a helyzeteket, az a baj hogy azokból nem volt túl sok.
A kései cserék talán még Danilonál is jobban kikészítenek. Gólt kell lőnünk, mindenki látja, hogy Casemiro és Danilo csak hátráltató tényezők ebben. Padon meg Lucas, Morata és Mariano üldögél.
Komolyan nem értem mi a franc történt tegnap, semmi ötlet nem volt a támadásokban, csak az lehet logikus magyarázat az egészre ha valaki annyit mond, nem is akartunk tovább jutni, mert ha akartunk akkor rohadtul ostoba húzásokkal próbáltuk meg mindezt.

Avatar
Babinho
Hozzászólások: 3157
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:21

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. január 26., csütörtök 10:24

Bale-el természetesen kezdőként számolok, csak kérdés mikor érkezik meg, és hogy mire megérkezik lesz e még BL. Mondjuk az áprilisi Atletico-Barca-Sevilla-Valencia sort jó lenne ha egészségesen le tudná hozni....

A Benzema üggyel pedig teljes mértékben tisztában vagyok. Nem voltam egyértelmű. A hazáját jelen esetben a szövetségre és a politikára értettem. Nyilvánvaló, hogy nem sportszakmai döntés volt. Mondjuk az, hogy a nép többsége hiányolta az igaz, de közel sem olyan népszerű ő szerintem :)
De az egész ügy engem csak addig érdekelt, hogy megfejtést akartam találni az okozatra, ami a lélektelen játéka. És szerintem ez az ok. A részletek meg már csak maszlag, engem nem érdekel, bár szerintem is hülyeség volt kihagyni. És tény, hogy az agilis benzema nem olyan mint az agilis suarez, de akkor ne hasonlítgassunk, ebben igazad van. Akkor maradjunk annyiban, hogy szeptember óta nem tudom ki látta az agilis benzemát...Az meg hogy hol használjuk és hol érvényesül teljesen jogos, ha mindenki másnál a keretben is figyelembe van véve ez a szempont. Mert se CR 9-es pozícióban erőltetése vagy Isco, Bale stb. stb. esetében ez nem volt ennyire évekig elnézve. Még meccsekre sem.
Én próbálok minden körülményt figyelembe venni a teljesítményével kapcsolatban, de szerintem megérett a váltásra az emberünk. Neki is jót tenne.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62791
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 26., csütörtök 9:59

CR-Benz-Lucas lesz a nagy meccseken. Mondjuk én egy 5 meccsre biztos Moratat betenném, ekkora bizalmat ő még itt nem kapott. Nem veszíthetünk vele gyakorlatilag. A védelem meg ahogy épp ki tud állni....
Vagy elfelejtetted Bale-t vagy nem hiszel benne, de tavaszra ott lesz a walesi, persze kérdés, hogy mennyi ideig.
. Ez pedig a hazája.
A hazájában ugyanúgy elismerik és a többség hiányolta is az eb-ről, az már más kérdés, hogy a kedves szövcsikapcsi meg néhány vezető szemét szúrja néhány játékos. Úgyhogy előbb olvass utána a dolgoknak és járj utána, aztán írj a témában. De ez csak jó tanács akar lenni, felőlem mehet a vádaskodás.
Az meg már a lyoni éveiben látszott, hogy nem erőcsatár, nem egy Suarez féle gólvágó bot. Mindig meglepődök, ha valaki ezen meglepődik. Pedig évek óta bizonyítja, hogy ő nem csúcsék, és nem a kapu előtt van a helye. Ideig, óráig jó helyre is kerül, aztán vissza.

És nem akarom ismételni magam abban sem, hogy Modric, Marcelo és egy jó Bale vagy CR nélkül nincs értelme a pályán tartani. Ő a kirakós egy tökéletes darabja, ami a többi darab nélkül nem teljes. Aztán most jöhetnek a kommentek, hogy de ő a Real kilencese és egyéb rongyosra írt hülyeségek, de előbb inkább lehetne gondolkodni, ahogy Zidane-nak is.

Annyiféle stílusban és felfogásban tudnánk játszani, olyan színes a keretünk (semmi rasszizmus) és mégis ugyanazt a szart akarjuk erőltetni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Hozzászólások: 4549
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:43
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. január 26., csütörtök 9:59

Babinho írta:Nyáron Pepe-Vallejo, Isco-Llorente, Benzema-Agüero csere nálam, Danilo-Coentrao helyett bárki! Mondjuk Nacho simán lehetne Marci első számú helyettese, a jobb oldalra pedig akár a Castillás srácok is megharcolhatnak.
James nálam még maradna, de Asensio kölcsön játéka miatt egy sokat látott támadót hoznék még a balosra, figyelembe véve CR teljesítményét is. Kézenfekvő lenne Auba. Ez nálam anyagilag és sportszakmailag is belefér :)
Ha Pepe maradna még egy évet, és jönne Vallejo, Nacho mehetne jobbosra/balosra cserébe. Nálam Isco maradna, jöjjön a Llorente;kell a plusz ember kp-ra. Casemiro nálam csere. Érdekes, amikor Kova volt Case helyett sokkal jobban mentek a dolgok.

Benz-Aguero csere indokolatlannak vélem. Ha menne Benz, nem Aguero-t venném. Vele is csak többen lennénk a kórházban. Jamest én eladnám Kínába. Nem jó itt. Nem lehet hova berakni. Auba-t én akkor hoznám, hogyha mondjuk 2-4 évvel fiatalabb lenne. Ő is már 27-28(?).

Avatar
Babinho
Hozzászólások: 3157
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:21

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. január 26., csütörtök 9:49

Néhány egyéni teljesítmény:

Isco továbbra sem tud élni a lehetőséggel, mondjuk tegnap mindenki a taktika áldozata volt kicsit. Mehet padra nyárig nálam.
Asensionak újabb év kölcsönbe kellene kerülnie, muszáj, hogy kiteljesedjen a játéka, marha gyors és ügyes,de jó döntései még gyakorlatilag nincsenek. Németország.
Benzema. Hát van egy hely ahol nem nyalják fényesre a seggét, nincs külön bánásmód vele szemben. Ez pedig a hazája. Ne erre ő bedurcizott, megvonta a vállát és csapatja a fekát a bugattiba. Mentálisan esett szét, pedig a hülye is látja - tegnap is volt jele - hogy world class csatár lenne. De ő már nem fogja kifutni magából szerintem soha...Bánná a fene, ha kihagyna ezt azt, rosszul passzolna, ha úgy menne mint egy Suarez...
Ronaldon tegnap is látszott ami az eddigi meccsein. Fizikai korlát görcsösséggel. Vissza kell fordulnia, nem tudja már egyenesen a kaput támadni. De az akarat tegnap is megvolt benne, kicsit jobban ki is jött a lépés. Nálam pozitív a szereplése.
Kroos tegnap is zseni volt, azt a maradék középpályát ő tartotta kordában, sajnos Kovacic a második félidőre elfáradt, és néha csúnyán lecsúszott a játékról vagy az emberéről.
Casilla nagyon B kapus, nekem a tegnapi védései ellenére sem tűnik életbiztosításnak. Szubjektív, de én nem kedvelem. Nesze neked magas kapus :)
Érdekes, hogy utoljára amikor James játszott 3-al vertük a sevillat :) Vajon tegnap mennyit tett volna hozzá?

Rengeteg gólt kapunk, úgyhogy borítékolható, hogy Casemiro idén marad a középpályán, Zidane ebbe hisz, nem fogja leváltani Kovára. Ehhez a középpályához pedig 4-3-3 kell, mást nem bírunk el. CR-Benz-Lucas lesz a nagy meccseken. Mondjuk én egy 5 meccsre biztos Moratat betenném, ekkora bizalmat ő még itt nem kapott. Nem veszíthetünk vele gyakorlatilag. A védelem meg ahogy épp ki tud állni....

Nyáron Pepe-Vallejo, Isco-Llorente, Benzema-Agüero csere nálam, Danilo-Coentrao helyett bárki! Mondjuk Nacho simán lehetne Marci első számú helyettese, a jobb oldalra pedig akár a Castillás srácok is megharcolhatnak.
James nálam még maradna, de Asensio kölcsön játéka miatt egy sokat látott támadót hoznék még a balosra, figyelembe véve CR teljesítményét is. Kézenfekvő lenne Auba. Ez nálam anyagilag és sportszakmailag is belefér :)

rashidm
Hozzászólások: 4549
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:43
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. január 26., csütörtök 9:40

Anthony írta:Szerintem ez a sok sérülés miatt a BL sem reális idén (ha nagyon pesszimista vagyok lehet már a Napoli ellen elvérzünk), de bármi is történjen nem kell a kardunkba dőlni.
Adom. Mindenki formán kívül, tele sérültekkel. Vagy ha továbbmegyünk ellenük valahogy (én nem érzem azt a tüzet, hogy most felszántják a pályát), következő körben kapunk valami nagycsapatot.

Ha nyáron nem lesz eltakarítva az orvosi stáb, akkor megette a fene az egészet.

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8059
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. január 26., csütörtök 9:28

Danilo, hát én nem értem mért nem váltunk meg tőle, meg Coentraotól is nyáron, az nagy hiba volt...

Szerintem ez a sok sérülés miatt a BL sem reális idén (ha nagyon pesszimista vagyok lehet már a Napoli ellen elvérzünk), de bármi is történjen nem kell a kardunkba dőlni.

A fő prioritás szerintem a bajnokság kell legyen, azt nyerni kell minden áron. Egy bajnokság-kupa kombó sem lett volna rossz, de most ez így alakult.

Avatar
Torquemada
Hozzászólások: 1264
Csatlakozott: 2013. április 28., vasárnap 7:54
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Bellingham, Camavinga, Nacho, Kroos, Militao
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Tartózkodási hely: Sz.Sz.B.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. január 26., csütörtök 9:23

Annyi pozitívum van csak, hogy innentől kicsit ritkulnak a meccsek. A csapat jelenleg nem bír el három sorozatot. Nem a keret mélysége, hanem a játékosok állapota miatt. Egyszerűen bárki bármitől meg tud hónapokra sérülni. De nem baj, az orvosi stáb marad. Ha így megy, akkor megint a kórházban fogjuk elbukni a bajnokságot szokás szerint.
Asensiot korán hoztuk vissza. Jó adottságú, de elképesztően kevés. Egy év Németország jót tenne neki. A keretünk még így, megtizedelve sem gyenge, viszont látszik, hogy igazi alternatívánk jobb és bal hátvéd poszton nincs. Röhej, hogy Danilo és Coentrao még a keret része. Kidobott 60 millió. Csatárposzt szintén nem megoldott. A többi csapatrész úgy-ahogy rendben van.
ZZ sok hülyeséget csinál mostanában, de mentségére szóljon, hogy ilyen feltételek mellet edző legyen a talpán, aki valamit tud csinálni. Gyakorlatilag lehetetlen "A"csapatot összeállítani, a játékrendszert mindig változtatni kell az egészséges játékosoknak megfelelően. Ha Lucas játszik Danilo helyett, akkor szerintem tovább jutunk, de az is lehet, hogy a bajnokira tartogatja, mert röhej, de jelenleg az egyetlen veszélyes támadónk. Szégyen volt, amit Benzema meg CR megint előadott, nyilván utóbbin sokat javít a rosszul záró sorfalon átjutó, egyébként bombaerős, gyönyörű szabadrúgásgól. Ettől függetlenül mezőnyben jó megoldása egyszerűen nem volt, már megszokott módon.
Casilla Navas szinten véd jelenleg. Amit most védeni lehetett, azt védte. Ha nincsenek bravúrok, csúnyább vége lehetett volna, több dolga volt, mint Sergio Alvareznek.
A múlt ismétli önmagát, ahogy felrakják a mezre ezt a ronda barna címert, a csapatnak vége van. Ha nem térnek vissza játékosok a sérülésből, és ez a forma marad, három fordulón belül elveszítjük az első helyet. Nem igaz, hogy Celtákkal játszunk ki-ki meccseket.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Avatar
RealMadridFanatic
Hozzászólások: 2648
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 18:56

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. január 26., csütörtök 9:22

Technikailag legalább olyan képzett, de jobb viszonyban van a labdával. He?
Ebben hol az ellentmondás?
Azt írtam, hogy legalább annyira képzett, de esélyes, hogy még képzettebb is.
Varane a keretből is kimaradt. Kétlem, hogy csak pihentetés céljából. Főleg, hogy így kényszermegoldást kellett alkalmazni.
Valószínűleg igaz, de már bele sem merek gondolni, hogy újabb sérülés...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealMadridFanatic 2017. január 26., csütörtök 9:23-kor.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 26., csütörtök 9:14

Varane a keretből is kimaradt. Kétlem, hogy csak pihentetés céljából. Főleg, hogy így kényszermegoldást kellett alkalmazni.
Merci Zizou!

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27898
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 26., csütörtök 9:08

RealMadridFanatic írta:
nem értettem hogy mire volt jó Casemiro khnak való játszatása

Szerintem ez egyértelműen látszott. Biztosan utasítás volt, hogy a középső védők közül az egyik lépjen fel, amint van előtte üres terület.
ZZ adok-kapokra készült, és azt is sejtette, hogy a Celta ha beáll bunkerezni, akkor a jelenlegi formánkkal és ennyi hiányzóval nem fogunk tudni mit kezdeni velük, így kicsit talán kétségbeesetten próbált kitalálni valami "trükköt", hogy meglegyenek a létszámfölényes helyzetek, akár olyan áron is, hogy a védelmen keletkezett lyukat kihasználva lekontráznak minket.


Szerintem a gyakrabb fellépés miatt gondolhatta azt ZZ, hogy Casemiro megfelelő ezen a meccsen, mert kvázi a saját feladatkörét kellett volna hoznia, csak alapvetően kissé mélyebbről indulva.

Mondjuk Varane technikailag is legalább olyan képzett, mint Casemiro, de gyanítom, hogy jobb viszonyban van a labdával, jobban jártunk volna vele.
Technikailag legalább olyan képzett, de jobb viszonyban van a labdával. He?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
RealMadridFanatic
Hozzászólások: 2648
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 18:56

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. január 26., csütörtök 9:00

nem értettem hogy mire volt jó Casemiro khnak való játszatása

Szerintem ez egyértelműen látszott. Biztosan utasítás volt, hogy a középső védők közül az egyik lépjen fel, amint van előtte üres terület.
ZZ adok-kapokra készült, és azt is sejtette, hogy a Celta ha beáll bunkerezni, akkor a jelenlegi formánkkal és ennyi hiányzóval nem fogunk tudni mit kezdeni velük, így kicsit talán kétségbeesetten próbált kitalálni valami "trükköt", hogy meglegyenek a létszámfölényes helyzetek, akár olyan áron is, hogy a védelmen keletkezett lyukat kihasználva lekontráznak minket.


Szerintem a gyakrabb fellépés miatt gondolhatta azt ZZ, hogy Casemiro megfelelő ezen a meccsen, mert kvázi a saját feladatkörét kellett volna hoznia, csak alapvetően kissé mélyebbről indulva.

Mondjuk Varane technikailag is legalább olyan képzett, mint Casemiro, de gyanítom, hogy jobb viszonyban van a labdával, jobban jártunk volna vele.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Avatar
koax
Hozzászólások: 319
Csatlakozott: 2016. november 26., szombat 18:01
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: koax » 2017. január 26., csütörtök 8:44

ZZ-t én is istenítem,de ez a tegnapi nálam teljes csőd.
Mi volt a felállás? Volt 4 védő,volt 3(?),nem is értem mit akart,a koncepció borult,semmi megszokottság nem volt a játékunkban.
Azt nem tudom,illetve senki nem tudja mennyire volt megkötve a keze azzal kapcsolatban hogy ki,milyen állapotban volt,kinek lett volna sok ha tegnap játszik,lehet a szükség hozta így a csapat kezdőjét..

Viszont ezt leszámítva,egyáltalán nem értettem hogy mire volt jó Casemiro khnak való játszatása,az egyik hogy egyáltalán nem ment ott neki,a másik hogy a kp megszűnt létezni,Kroos egyedül maradt teljesen,mellette a két társa nagyon messze volt,Kova még ugy ahogy ment,de Ő is légürestérbe rohangált,pontosan azért mert elvolt csúszva szerintem az egész csapat. Próbáltunk letámadgatni,de a kps labdaszerzés egyáltalán nem ment a brazil hiányában.

Danilo. Egy olyan ember mint Zidane,aki tudja hogy mi a futball. Nem értem miért játszatja,mi az oka, R24-esetleg nem lehet neki a szerződésében olyan záradéka hogy xy meccsen KELL játszania? Ezt a döntését nem értem.

CRnek a szabadrúgás beakadt,azért az öreg legalább azt beverte. A gólja után fölpörgött,többet ment a labda elé,megjátszható volt,és szabadrúgásokat is kiharcolta. Volt egy nem rossz 20 perce tegnap.

Benzema,Asensio 0. Illetve Isco se tudott semmit se csinálni. A támadóharmadban teljesen elfogytunk.
A francia hozta az ideit,Asensio meg súlytalan volt teljesen.

A cserékre nem értem miért kell ennyit várni,miért jó az ha szenved valaki a pályán 50-55 percet,akkor még nézem 20-25-ig..

Túl lett ez tegnap gondolva,nem ilyen meccseken kell dobni a koncepciót.
Engem nem a kupa kiesés érdekel,ez legyen a legnagyobb gondunk.
Inkább hogy ZZ nem igazán tud mit kezdeni a szituációval.
Sok a sérült is,jön a szezon java a csapatnak és Zizounak. Az előjelek nem jók,nem vagyunk élesek,döcög a csapat.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27898
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 26., csütörtök 7:01

Realista24 írta:Danilo, Karim és Casemiro volt a top3 flop, melléjük csapnám még Asensiót is talán.

Mondjuk mind a háromnak van mentsége. Danilo egy vicc, Karim ott nem él meg, ahol volt, Casemiro meg középhátvédként? Most komolyan Zidane? Amikor ott van Ramos, kihagyod Varane-t...szóval kiemelhetünk játékosokat, szidhatjuk Danilót az öngól miatt, de ez a kiesés csakis Zidane sara.
Ez amúgy egyértelmű. Zizou ezt nagyon elkurta. Amúgy utolsó 5 golunk mindent leir a jatekokunkrol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
ArjenMagicRobben
Hozzászólások: 363
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 21:51
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: UT

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2017. január 26., csütörtök 2:17

Zidane .... Ez a kupa kiesés az övé szerintem. Mondjuk folyamatosan, hogy sokat kell még tanulnia, de sajnos eddig ennek nem sok jelét láttuk...
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes

Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 24561
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 25., szerda 23:36

KAG írta:Asensio mondjuk a debütáló meccsei óta nem nagyon mutat semmit, főként mezőnyben. :roll:
Állandóság kéne neki, rendszertelenül játszik és mindig más helyen/szerepkörben. Így nem lehet fejlődni.
Nem illik.

Avatar
Sierra
Hozzászólások: 8500
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 23:49

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. január 25., szerda 23:34

KAG írta:Asensio mondjuk a debütáló meccsei óta nem nagyon mutat semmit, főként mezőnyben. :roll:
Semmit... ma ő is nagyon kilógott - lefelé. Mintha elfelejtett volna focizni.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 77 regisztrált és 0 vendég