Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

BBarni
Hozzászólások: 2013
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:14
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. április 16., kedd 13:16

A Sport Bild értesülése szerint a bajnokcsapat növelné német légióját is, ugyanis José Mourinho szemet vetett a Schalke játékosára, Julian Draxlerre. A 19 éves irányítót az egyik legnagyobb tehetségnek tartják hazájában.
Draxler?
Nem rossz játékos egyébként,szélen is tud játszani,de nem tudom ide elég lenne e..de örülnék neki végül is! :-)

Pogba jöhet vagy Vidal,ha Essien megy akkor mondjuk jöhet ez a Kondogbia srác is de ilyen 10 max 15 körül..

Cavani..hát nem tudom én még mindig inkább Agüerot favorizálom!

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6586
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 16., kedd 12:46

Milyen jó hírek vannak ma :Đ Pogba... Kondogbia... Cavani sejtelmesen kijelentette,hogy távozni fog nem sokára... :mrgreen: Nagyszerű. Kondogbiáról nem sokat tudok,majd ti felvilágosítjátok az elmémet,viszont Pogba legalább akkora igazolás lenne,mint Vidal. :-)
:goat:

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. április 16., kedd 12:40

Az El Confidencial szerint Pérez Paul Pogba édesapjával találkozott, hogy fia ügyében egyeztessen vele. A lap szerint a Real Madrid már évekkel ezelőtt szerette volna megszerezni a játékost, akinek hatalmas jövőt jósolnak. Így kijelenthető, hogy a nyári átigazolási szezon egyik fő célpontjává lépett elő a francia középpályás.
Hát érdekes lesz ez a nyár; mert előzetesen Vidalra nagyobb esélyt láttam volna, de a chilei utolsó meccses teljesítményét (2 gól) és Conte legutóbbi nyilatkozatát látva/olvasva; nos nem lesz egyszerű a Juvéból igazolni! :hmmm:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
tubatibi
Hozzászólások: 3723
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 12:11

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. április 16., kedd 12:22

Először is. Üdv újra a fedélzeten srácok ! :-)

A hírekhez :

Kondogbia
- Nem láttam túl sokszor játszani a srácot, de, hogy az ő posztján folyton lecserélik és, hogy tekintve a Sevilla-ban sem az a hatalmas kezdőjátékos, nem váltotta meg a világot, én esetleg a cserepadra szánnám, beugrónak, de kérdés, hogy ő ezt, hogy viselné. Természetesen az ára sem épp kedvező, 20 millió euro, ha jól tudom, vagyis akörül mozog ! :-)


Veratti
- Nekem nagyon tetszik a srác játéka. Ügyesen bánik a labdával, jól védekezik, jó szeme van a pályán, érzi a játékot. Szerintem a Barcelona ellen sem volt rossz, sőt...Első évében még beszállva, de aztán akár már az év második felébe én a kezdőbe várnám ! Támogatom a leigazolását ! Teljes mértékben... :-)


Pogba
- Flegma, Laza, Menő és emelett piszok fiatal, piszok jó munkabírású és van esze a játékhoz, szerencsére még rakétalábakkal is megvan áldva. Nagyon fiatal, a középpályánk egyik ékköve lehetne, ha hozzánk igazolna, remélem Perez papa elintézi ! Milyen durva lenne, ha érkezne Veratti meg Pogba is, fiatal és mégis minőségi középpályánk lenne !

Vidal
- Hát igen. Ő számomra már most egy TOP3 középpályás. Szerintem aki nézi a Juve meccseit, vagy nézte a Leverkusen meccseket az tudja, hogy mire képes. Ő lenne a legjobb megoldás. Kérdés, hogy a Juventus eladja-e? Ha igen, mennyiért?



Egyelőre ennyi.
Szerintem a nyár legfontosabb része, hogy brutálisan megerősítsük a középpályát, ugye Carvajal jönni fog nagy valószínűséggel a védelembe.



Az edző kérdésbe igazából még nem nagyon gondoltam bele. Bár én is inkább azon a véleményen vagyok, hogy Mourinho belefásult a társaságba. :-)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27843
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 16., kedd 11:37

numberone1 írta:
Kerlon írta: Abszolút nem tudom, hogy mit láttok benne...
O az a tipikus regi vagasu focista, nem egy robot. Lehet, h nem egy jellem vagy olyas vki aki mast probal mutatni magarol(mert manapsag azok a menok),de hogy vegig zakatolja a meccseit az is biztos(akar milyen gyaszosan is jatszik). Teknikailag meg pont olyan aki kell nekunk egy uj koncepciohoz.

En tudom, h miert irod, h nem kell vagy, h miert raknad hatrebb Modricot es hagynad ki Alonsot. Nem nehez kitalalni, felted Ozil helyet. Ha Jose megy( :happy: ) remelem az uj edzo eszre veszi majd, h amit nyujt 90 perc alatt az keves es egy meccs nem csak statisztikabol all.
Mindig meg tud mosolyogtatni mikor az orrom alá vágod Özilt.

Először Banega csak egy középszerű argentin játékos, aki lehet, hogy tehetséges, de soha sem volt rendbe a magánélete. Spanyolországban játszik 5 éve és egy normális szezont se tud felmutatni. Ezenkívül "nem egy robot" ... "de végig zakatolja a meccseit" számomra ez egy paradoxon. Az meg, hogy technikaliga milyen. Granero is technikailag az egyik legjobb volt: jól használta mind a két lábát még is kevés volt. Banega édes kevés, akkor már inkább Witselt kellett volna hozni, akiben még fantázia is van bőven.

Az új edző meg majd eldönti, hogy mit akar, de gondolom Mourinho és Löw is vakok, mert Özilt az egyik kulcsemberüknek találják...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 16., kedd 11:35

Én csak azt nem értem, miért kell egy játékosnak előbb nagyobb klubba igazolnia, hogy feltűnjön a Realnak. Aztán csodálkozunk, hogy nem sikerül olcsón igazolni, ha egyáltalán sikerül, és évek óta tele vagyunk lyukas posztokkal. Kezdhetjük a sort Pogbával, Vidallal, de folytathatjuk Riberyn és Silván át, egészen Falcaoig, Agüeroig (jó, ez utóbbi bonyolult eset, mert az Atletico játékosa volt). Játékosmegfigyelőket minek fizetjük? Hogy az utánpótlást feltöltség spanyol játékosokkal?
Nem értem.
Merci Zizou!

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8195
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 16., kedd 11:29

egyszer elkaptam egy sevilla meccset a sport tv-n, otthon játszottak nem tudom ki ellen, de már akkor feltűnt nekem kondogbia
magas, jó felépítésű játékos, hosszú lábakkal, és a labdával nagyon jól bánik, ragad hozzá, tényleg olyan stílusra is, mint pogba
barca ellen is nagyon jól mozgott

de sztem egyik játékos sem fog váltani egy év után
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Avatar
flori
Hozzászólások: 3855
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:52
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 16., kedd 11:23

kondogbia kanyarban sincs pogbához képest.ráadásul a sevillából nem lehet igazolni 20 milliót alatt. :mrgreen:

kvára nem tudom mi lesz a nyáron,mert én azért még pogbában sem bizom meg.
jó játékos lehet,de még nagyon forrófejű. plusz a spanyolok meg a bayern ellen sem volt annyira meggyőző.
teljesen halott a piac ott,ahol mi keresgélünk..(jhv,kvk,csatár)
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 16., kedd 11:17

Ne örülj elsőnek. Pogba egész szépen kapja a lehetőséget a Juvéban, és ha a Real szerette volna többször is leigazolni, annak oka van, hogy idáig miért nem sikerült. Az sem könnyíti meg a dolgunkat, hogy még csak egy éve érkezett Torinóba. Egyedül Varane miatt érzem esélyesnek a dolgot, mivel nagy spanok Pogbával. De az mindenképpen jó, hogy hírek jelennek meg vele kapcsolatban.
szerintem meg ha megnyernénk a bl-t, akkor ő is hajlandó lenne már végre lelépni
Ilyen fizetést már sehol sem fognak már neki kínálni. Remélem, még ér számára valamit a karrierje, és még szeretne rendszeres lehetőséget kapni valahol máshol, így lejjebb ad a fizetési igényeiből. Különben a nyakunkon marad a szerződése lejártáig.
Casillast és Mout egy óceán választja el
Idén mindkettőben hatalmasat csalódtam.
Az AS állítása szerint a Getafe elnöke, Angel Torres több, a Real Madrid Castillában focizó fiatal után is érdeklődött. A kívánságlista élén Dennis Cheryshev és Alvaro Morata áll.
Volt már olyan játékosunk, aki eligazolt a Getaféba, és fejlődött annyit, hogy megérte volna hosszabb számon is számolnunk vele? Talán jobb lenne a Bundesligába küldözgetni a tehetségeinket. Ha jól tudom, a Frankfurttal még egyességünk is van.
Merci Zizou!

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8195
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 16., kedd 11:11

egyébként arra majd készüljön mindenki,hogy Kaká nagy valószínűséggel marad a helyén.
szerintem meg ha megnyernénk a bl-t, akkor ő is hajlandó lenne már végre lelépni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Avatar
hehe
Hozzászólások: 7035
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:50
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Tartózkodási hely: nuthouse.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 16., kedd 11:07

Az El Confidencial szerint Pérez Paul Pogba édesapjával találkozott, hogy fia ügyében egyeztessen vele. A lap szerint a Real Madrid már évekkel ezelőtt szerette volna megszerezni a játékost, akinek hatalmas jövőt jósolnak. Így kijelenthető, hogy a nyári átigazolási szezon egyik fő célpontjává lépett elő a francia középpályás.
WOOOOOO HOOOOOOO

MADAFAKA.

:sziv: :happy: :cheers:
Kép
Kép
Kép

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 16., kedd 11:03

pavel írta:Garay Albiol helyén?
Hát anno én is csak néztem, hogy miért Garayt adjuk el, és Albiolhoz és Carvalhohoz ragaszkodunk inkább.
Most meg visszavásárolnánk? Bár a játékjogának a fele még mindig a miénk, ha jól tudom.
pavel írta:Mé' nem inkább egy jobbhátvédet hozunk?
Hisz hozunk: Carvajal.
Merci Zizou!

Avatar
pavel
Hozzászólások: 962
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 8:30
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. április 16., kedd 10:41

Garay Albiol helyén? Észre sem vettem, hogy már uborka szezon van...
Hisz ő egyszer már el lett passzolva, akkor sem kellett :( Mé' nem inkább egy jobbhátvédet hozunk? Amikor Ramosnak belül kell nyomnia, akkor ő lehet az opció! Vagy egy Ramos kaliber, aki itt is, ott is megállja a helyét. Ebben talán több fantázia lenne...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Avatar
Mickey
Hozzászólások: 3779
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 21:20
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 16., kedd 7:37

El Unico írta:Mindenképpen kell egy középpályás. Egyrészt,Alonso egyre idősebb,egyre kevesebbet bír,így Modric lesz az,aki át fogja venni a stafétabotot,de még akkor is kell egy középpályás,mivel Kaká már nem opció. Ha Alonso játszik,akkor is mehet Modric a kezdőbe,Khedira kárára. Előttük CR,Özil,és Di Maria helyére kéne egy nagy igazolás. Tököm se tudja ki.
Elől maradhat Benzema,ha Higuaín lelép,márpedig remélem lelép,akkor kell egy új csatár (Cavani),plusz Morata maradhat harmadik számúnak.
A védelem maradhat úgy ahogy van,a bal szélén Marcelo és Coentrao,középen Ramos,Pepe,Varane,Albiol,jobbosra Arbeloa,Carvajal,és ha marad,akkor Essien is jó opció oda,kiegészítőembernek. Sőt,ő még a középpályára is jó lehet vészmegoldásnak. Szerintem elfogadná. Főleg,ha Mourinho marad.

Tehát összegezve így lenne jó: jön vissza Carvajal,Kaká távozik,Essien marad,Higuaín távozik,Cavani érkezik,Di Maria marad,de érkezik valaki a jobbosra (????),és egy középpályás Kaká helyére (Vidal,Verratti,Pogba stb...) :|
hogy lenne akkor a felállás?
egyébként arra majd készüljön mindenki,hogy Kaká nagy valószínűséggel marad a helyén.
Özilt pedig egyelőre nem szeretném kezdőben látni.
valahogy így kellene,ahogy írtad.DM mehet padra-bár ezt tuti nem fogadja el,és akkor Calle helyére lehetne hozni egy izmosabb nevet.
nem számítok Essien maradására sem,és akkor 2 embert kellene középre hozni.
Modricot továbbra sem ott kellene játszatni,hanem Özilke helyén.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Avatar
numberone1
Hozzászólások: 7204
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:06
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 16., kedd 1:09

Kerlon írta: Abszolút nem tudom, hogy mit láttok benne...
O az a tipikus regi vagasu focista, nem egy robot. Lehet, h nem egy jellem vagy olyas vki aki mast probal mutatni magarol(mert manapsag azok a menok),de hogy vegig zakatolja a meccseit az is biztos(akar milyen gyaszosan is jatszik). Teknikailag meg pont olyan aki kell nekunk egy uj koncepciohoz.

En tudom, h miert irod, h nem kell vagy, h miert raknad hatrebb Modricot es hagynad ki Alonsot. Nem nehez kitalalni, felted Ozil helyet. Ha Jose megy( :happy: ) remelem az uj edzo eszre veszi majd, h amit nyujt 90 perc alatt az keves es egy meccs nem csak statisztikabol all.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6586
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 16., kedd 0:53

Mindenképpen kell egy középpályás. Egyrészt,Alonso egyre idősebb,egyre kevesebbet bír,így Modric lesz az,aki át fogja venni a stafétabotot,de még akkor is kell egy középpályás,mivel Kaká már nem opció. Ha Alonso játszik,akkor is mehet Modric a kezdőbe,Khedira kárára. Előttük CR,Özil,és Di Maria helyére kéne egy nagy igazolás. Tököm se tudja ki.
Elől maradhat Benzema,ha Higuaín lelép,márpedig remélem lelép,akkor kell egy új csatár (Cavani),plusz Morata maradhat harmadik számúnak.
A védelem maradhat úgy ahogy van,a bal szélén Marcelo és Coentrao,középen Ramos,Pepe,Varane,Albiol,jobbosra Arbeloa,Carvajal,és ha marad,akkor Essien is jó opció oda,kiegészítőembernek. Sőt,ő még a középpályára is jó lehet vészmegoldásnak. Szerintem elfogadná. Főleg,ha Mourinho marad.

Tehát összegezve így lenne jó: jön vissza Carvajal,Kaká távozik,Essien marad,Higuaín távozik,Cavani érkezik,Di Maria marad,de érkezik valaki a jobbosra (????),és egy középpályás Kaká helyére (Vidal,Verratti,Pogba stb...) :|
:goat:

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27843
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 15., hétfő 22:46

Hagyjuk már Banegát. A Valenban se kirobbanthatatlan pedig már 3(?) éve ott játszik... Abszolút nem tudom, hogy mit láttok benne...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
numberone1
Hozzászólások: 7204
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:06
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 15., hétfő 22:42

a Legolcsobb Banega lenne :mrgreen:de Verattit probalnam elsodlegesnek, na persze Pogba vagy Vidal mellett(ez alap). szerintem kell 2 uj ember a kpra.
Veratti/Banega es Pogba/Vidal
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

BBarni
Hozzászólások: 2013
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:14
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. április 15., hétfő 21:57

Khedira szerintem is bőven jó a kispadra...sőt! :shifty:

Ha Essien marad akkor elég 1 ember a kp-ra és akkor Alonso/Modric-valaki lenne a kp-n előttük Özil...
Viszont ha Essien megy akkor kell két ember a kp-ra! :hmmm:
Áh pöcsöm se tudja, mindegy csak legyen jövőre egy kis bugi és ne aludjak be a meccseken! :mrgreen:

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27843
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 15., hétfő 21:47

___Samy___ írta:
Ő játszik TKP-t vagy Marchisio?
fogalmam sincs, eredményen néztem rájuk
én is. :mrgreen:
Amúgy ennek a juvenak az a baja szerintem, hogy nincs értelmes csatáruk illetve egy kiemelkedően jó TKPjük.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 98 regisztrált és 0 vendég