Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
BlancoMark
Hozzászólások: 4799
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 19:57

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 7., kedd 19:14

hunmadridista írta:Nagyon remélem, hogy nem roppant össze minket a nápolyi pokol...az első 15-20 percet túl kell élni majd valahogy...nem szabad az elején gólt kapni...nekünk fognak ezek rontani, mint a kiéhezett állatok...én kissé félek...remélem, nem csak a pofa meg a mezek lesznek a pályán ma...

Holnap pedig nem lepődnék meg rajta, ha a Barca továbbjutna...szerintem simán benne van...
Ez is egy forgatokonyv de ha belegondoljuk a Napoli szemszogebe magunkat kicsit akkor:
ha nagyon kinyilnak az elejen es szerzunk egy golt akkor igen hamar eldolhet a parharc. Valamint ne feledjuk el hogy olasz csapatrol beszelunk, az olaszok sosem fognak hatalmas tamadofocit nyomni, szerintem nem fognak felesleges kockazatot vallalni az elso felidoben, a masodikban is csak akkor ha nagyon raszorulnak majd.
Szerk.: ok egyertelmuen a 2-0ra fognak ramenni, nem hinnem hogy biznak egy olyan tovabbjutasban ahol mi is szerzunk golt.

Avatar
nzooli93
Hozzászólások: 1325
Csatlakozott: 2017. február 23., csütörtök 12:11
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. március 7., kedd 19:13

Én valahogy nem félek most. Bl-be odatesszük magunkat azért. Dortmund otthonában is teljesen kilátástalanul mentünk a sok gyenge bajnoki után, aztán pár percen múlt a győzelem, és nagyon korrekt teljesítményt hoztunk le. Napoli elleni hazai meccs is több mint biztató volt hozzáállásilag. Persze otthon nyílván bennük lesz a tűz,de én inkább azt látom ebbe bele,hogy ők rutintalanul nagy szívvel mennek előre mi meg rutinosan 1-2 helyzetből bebiztosítjuk.

Avatar
hunmadridista
Hozzászólások: 1449
Csatlakozott: 2014. március 17., hétfő 19:37
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. március 7., kedd 19:10

Nagyon remélem, hogy nem roppant össze minket a nápolyi pokol...az első 15-20 percet túl kell élni majd valahogy...nem szabad az elején gólt kapni...nekünk fognak ezek rontani, mint a kiéhezett állatok...én kissé félek...remélem, nem csak a pofa meg a mezek lesznek a pályán ma...

Holnap pedig nem lepődnék meg rajta, ha a Barca továbbjutna...szerintem simán benne van...

Avatar
Ramioli
Hozzászólások: 925
Csatlakozott: 2014. március 23., vasárnap 17:37
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. március 7., kedd 18:21

Kemény lesz a mai meccs, biztos lesznek meleg pillanatok .. de elégnek kell lennie az előnynek fel kell venni a kesztyűt és a jobbik arcunkat mutatni a pályán .Holnapi meccs , hát azt csak a Psg bukhatja el, ha elhitték hogy már továbbmentek és lazáznak csak akkor lehetnek bajban.. de hát nem hülyék annyira :) ilyen szintű ellenfél ellen 4 gól az rengeteg.. akármilyen jó formában van a Barcelona innen nem lehet visszajönni,, bár egy hosszabbításnak örülnék , és büntetőkkel kiesne a barca .. hétvégi meccsre hulla fáradtak lennének :-) de ez úgy se lesz, simán továbbmegy a Psg.

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6586
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 7., kedd 17:19

Kerlon írta:Legalább termelem az oldal letöltések számát.
Koszi hogy megemlitesz, de azt is tedd hozza, hogy en is savaztam mar ot parszor az elmult idoszakban, es bar elfogultabb vagyok mint ti, igyekszem objektiven megitelni a dolgokat. Ez nyilvan nem mindig sikerul. Tulzas, ha azt mondjatok ram pl hogy istenitem. Ez nem igaz. Egyszeruen csak neha soknak erzem, amit kap, mert mar nem csak kritikat kap, hanem szinte mar utalatot is. Ez nem fair, mert rengeteget tett le az asztalra, a jovot senki nem tudja megmondani, igy sok valasztas nem marad, minthogy varni szezon vegeig es utana ertekelni, hogy osszessegeben hasznos volt, vagy sem, tudott meg adni a csapatnak vagy mar tenyleg csak hatrany a jelenlete... egyikunk sem lat a szinfalak moge, sem a jovobe, igy egy ilyen klasszis - ugy gondolom - megerdemli a kritikat, ha szarul jatszik, ugyanakkor a turelmet is, hatha elkapja a fonalat. Gyengebb szezonja van, mint az eddigiek, ez teny, de europa mas jatekosait megvizsgalva annyira megsem, es mar 32... Es reven, hogy ugyanazon csapatnak szurkolunk, mindenki orulne ha feljavulna a regi szintre, mindenki erdeke, hogy CR-nek menjen a jatek. Es ami a legigazsagtalanabb, hogy a sajat jatekosunkrol, a Real Madrid elo legendajarol beszelnek itt ugy nehanyan nehanapjan, mintha egy kolonc lenne. Nincs baj azzal, ha valaki kritikat fogalmaz meg, de akkor azt tegye ugy, hogy melto legyen, a tiszteletet megadva. Nekem mas bajom nincs :)
:goat:

Avatar
Yazid
Hozzászólások: 3372
Csatlakozott: 2013. május 2., csütörtök 8:57
Kedvenc játékosaid: Zidane

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. március 7., kedd 16:57

Latom lelki szemeim elott, ahogy bekezd a napoli mi meg azt se tudjuk melyik rendezvenyen vagyunk. Ettol felek csak, cafoljanak ram pls.

besteve7
Hozzászólások: 1888
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 10:12
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. március 7., kedd 15:19

Berti írta:Van egy olyan megérzésem, hogy egy mocskosan jó meccs lesz ma este. :D
Szerintem a Napoli egy jó meccset fog otthon játszani és szorongatva fogunk tovább menni.
Egy gólt mindenképp kell szereznünk, mert mostani formánk alapján a két kapott gól simán benne lehet.

Avatar
Berti
Hozzászólások: 3422
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 20:57

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 7., kedd 15:10

Van egy olyan megérzésem, hogy egy mocskosan jó meccs lesz ma este. :D
Szerintem a Napoli egy jó meccset fog otthon játszani és szorongatva fogunk tovább menni.

csabi*
Hozzászólások: 3467
Csatlakozott: 2013. augusztus 8., csütörtök 23:00
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 7., kedd 10:35

én remélem most legalább egy ötöst kapnak
Kép

Avatar
flori
Hozzászólások: 3855
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:52
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: flori » 2017. március 7., kedd 10:29

Na, ahogy várható volt, mindenki feltette a szemkötőt a világon, és megy a hurráhangulat, miszerint megmenthető még ez a PSG elleni csörte. Igazából Messin múlik az egész, ha múltkorit javítani akarja, és ott lesz az akarás, akkor csinálhat a PSG bármit, 2-3 gól minimum garantált.


Legyen 2-0 a félidőben, higyjék el, majd 4-0, aztán söpörje le őket valaki egy kamu tizivel. :)
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Avatar
Babinho
Hozzászólások: 3140
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:21

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. március 7., kedd 10:28

Nektek már csak annyi ervetek van, hogy nagyon biztok benne, egyszer ki kell jönnie a lépésnek. Aztán hetekre megint kuka az emberünk, - 1 ember. Persze két gól után veritek a mellkast, pedig az csak a nagy számok törvénye már.
Te amúgy küzdesz valami belső ördöggel vagy mi bajod? Minek kell ez a támadó hozzáállás mindenhova?
Felesleges CR csoportot generálnod, ilyen nincs bazzeg. Nem veri senki a mellkast, te mit látsz? És nem isten két gól után ki írt ilyet? Komolyan semmi szükség erre a provokáló hangnemre. Lehetne pro kontrázni CR témában is, anélkül hogy egymásba kötnének itt az emberek.
erveitek meg tényleg annyi, hogy na majd most na majd most
Ferdítesz. Ez demagóg
Legalább szakmailag próbáljuk megközelíteni.
Ezzel azért ne vádold magad...
Az rendben van, hogy a csapat rúghat nélküle is 120 gólt. Ez rendben van, és egyértelmű, hogy nekünk új rendszert kell találnunk CR után, nem egy random tehetséget vagy sztárt kell a helyére vennünk "osztjóvan". Ennél ez bonyolultabb. Kérdés, hogy egy ilyen átállásra (mert egy új rendszer, kicsit más típusú keretre van szükség) mennyi időbe telik mire beér. Vagy esetleg csalódás lesz, ha az első Cr utáni évben nem nyerünk BL-t? Mert szerintem ennek nem sok esélyes van. A jelenlegi projektnek is mennyi idő kellett, mire végig vittük... De ugye, türelem erre nem lesz, úgyhogy a változást végig vivő edző egészen biztos bukni fog. Szerintem ezért Zidane ezt nem is fogja felvállalni. Majd a következő edző. Persze szerintem CR jövő nyáron önként fog távozni. Annak a hogyanjáért is mennyi savat fog kapni...

Kerlon amúgy a monaco-s példa jó példa volt alátámasztani azt a 120 gólos érvedet. De összeségében azért nekünk ugye semennyire nem kell az ottani példát követni? Monaco...
Egyébként a real madrid történelme során minden sikerkorszakban volt nálunk 2-3 egészen szük elitnek mondható világsztár. Úgyhogy poszt tekintetében nem feltétlenül kell CR-t pótolni, de személyiségben, vezérszerepében, össz skill-t tekintve szükség lesz egy(?) top3 játékosra. Érdekes az újabb generációból ki lehet majd(!) az. Mert jelenleg még nincs.

Avatar
wZoLee7
Hozzászólások: 13044
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 13:36
Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tartózkodási hely: SK

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 7., kedd 9:20

En meg sokszor leirtam mar h adjuk el iden, de azert meg mindig hozza a golokat es golpasszokat. Amikor meg hatranyban vagyunk huzza elore a tarsait. Pontosan tudja o is, hogy mar nem a leggyorsabb es nem is cselez olyan jol, de legzobbszor meg igy is kell a gyozelemhez. Erzesem szerint az utolso teljes idenye ez nalunk, nyar utan elkezd kikopni

Avatar
Mester77
Hozzászólások: 2083
Csatlakozott: 2015. december 4., péntek 15:13
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. március 7., kedd 6:49

Ne tévesszen meg a képem. Nem vagyok fanboy úgyhogy ok nélkül ne általánosíts..
Annyit írtam, h mind a két fél blődségei kurva idegesítőek.
És kérlek vedd észre magad, h már te is beletartozol egy elvakult táborba.
De nem akarok sem vitát generálni, sem eltérni a topic témájától.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27843
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 7., kedd 6:36

V. Mester 77 írta:
mexes írta:...
Holnap is lehet a szarok között ha továbbjutunk, és lehet a legjobb ha kiesünk. Együtt jutnak tovább és együtt is esnek ki
Erről van szó :salute:

Ja és Kerlon..
Az elvakultság mind a két oldala rettenetesen idegesítő, ugye érted :/
Nektek már csak annyi ervetek van, hogy nagyon biztok benne, egyszer ki kell jönnie a lépésnek. Aztán hetekre megint kuka az emberünk, - 1 ember. Persze két gól után veritek a mellkast, pedig az csak a nagy számok törvénye már.
mexes írta:Szerintem szó sincs CR táborról...egy tábor van, ami a Realé.

Idegesített mikor kivezette 3-1nél? Hogy a viharba ne, idegesít mikor hisztizik? Persze, éget vele minden realost és táptalajt ad a fikázóknak. Felcsesz amikor lebssza a társát mert az is mert egyet lőni? Igen....
De a végén mégis neki van 20gólja és 8 gólpassza.
Bárcsak lenne még valaki aki legalább 15nél jár egyáltalán a kanadain de nincs. Tegyünk a helyére valakit mert nettó emberhátrány? Hazardnak 2200 perc alatt van 14 többnyire heti egy meccsel.
Amíg a csapatban van, helyette kell védekezni? ... Gólt is helyette kell majd rúgni mikor nem lesz....

Holnap is lehet a szarok között ha továbbjutunk, és lehet a legjobb ha kiesünk. Együtt jutnak tovább és együtt is esnek ki, ezt nem kellene elfelejteni, mikor a 350gólos (más nem játszik ennyi meccset a realban) Crt offoljuk vagy dícsérjük. Szerintem a poszt CR korszakra nagyon nem állunk még készen, és nem is most kellene megpróbálni. Nekem egy elkapkodott poszt dagi, poszt Zidane, poszt Perez korszak elég volt
20adjara is leírom hátha megerted, hogy lehet nem lesz 50 gólos játékosunk, de attól még a CSAPAT rúghat épp úgy 120at, mert nem kell Ronaldo alá játszania a másik 9nek. CR közel sem ad már nekünk annyit, hogy kiemelt szerepe legyen. Ott a legjobb példa a Monaco, 3as gól atlaguk van idén még se egy ember rúgott belőle 40et.

Amúgy kiszallok a témából, mert számomra már komolytalan az egész. CR nem változik szart se, erveitek meg tényleg annyi, hogy na majd most na majd most. Mi is ugyanazt fújjuk, de az legalább nem hit kérdése. Legalább szakmailag próbáljuk megközelíteni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62613
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 7., kedd 5:45

Hogyne állnánk készen a CR utáni korszakra...bőven meglennenk. De meg ket évig nem kell gondolkodni rajta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Mester77
Hozzászólások: 2083
Csatlakozott: 2015. december 4., péntek 15:13
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. március 6., hétfő 21:34

mexes írta:...
Holnap is lehet a szarok között ha továbbjutunk, és lehet a legjobb ha kiesünk. Együtt jutnak tovább és együtt is esnek ki
Erről van szó :salute:

Ja és Kerlon..
Az elvakultság mind a két oldala rettenetesen idegesítő, ugye érted :/
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Avatar
mexes
Hozzászólások: 786
Csatlakozott: 2013. június 3., hétfő 18:14
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: mexes » 2017. március 6., hétfő 21:26

Szerintem szó sincs CR táborról...egy tábor van, ami a Realé.

Idegesített mikor kivezette 3-1nél? Hogy a viharba ne, idegesít mikor hisztizik? Persze, éget vele minden realost és táptalajt ad a fikázóknak. Felcsesz amikor lebssza a társát mert az is mert egyet lőni? Igen....
De a végén mégis neki van 20gólja és 8 gólpassza.
Bárcsak lenne még valaki aki legalább 15nél jár egyáltalán a kanadain de nincs. Tegyünk a helyére valakit mert nettó emberhátrány? Hazardnak 2200 perc alatt van 14 többnyire heti egy meccsel.
Amíg a csapatban van, helyette kell védekezni? ... Gólt is helyette kell majd rúgni mikor nem lesz....

Holnap is lehet a szarok között ha továbbjutunk, és lehet a legjobb ha kiesünk. Együtt jutnak tovább és együtt is esnek ki, ezt nem kellene elfelejteni, mikor a 350gólos (más nem játszik ennyi meccset a realban) Crt offoljuk vagy dícsérjük. Szerintem a poszt CR korszakra nagyon nem állunk még készen, és nem is most kellene megpróbálni. Nekem egy elkapkodott poszt dagi, poszt Zidane, poszt Perez korszak elég volt

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27843
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 6., hétfő 19:14

Legalább termelem az oldal letöltések számát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62613
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 6., hétfő 19:01

Kerlon írta:Ezek tények voltak, nem kritikák. Manapság a fejjateka ér valamit és ennyi. Ti meg orultok neki, ha rúg két egyeneset.
Remy írta:Kerlon... Túltolod CRt.
Te meg ne oktass ki a túltolasbol...... :lol:
Ozilnel hasonlóan eldurrrantal ha volt 90 perc alatt egy jo passza. Vagy keverlek valakivel?

Amúgy en se vagyok kutyus de ez tényleg sok mar.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6586
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 6., hétfő 18:58

Barcsak engem is igy rugna fejbe a csapattarsam megye 3-ban :lol: :|
:goat:


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 86 regisztrált és 0 vendég