Kézilabda

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
kapor_89
Hozzászólások: 683
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 19:28
Kedvenc csapatod: Találd ki

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. május 5., vasárnap 21:13

VanillaSky írta:Ott van azért az a mez. :mrgreen:
Jól beült a sok norvég közé Katrine-nak szurkolni :lol: :lol:
francois írta:nem számít h nem pörögtek 100-on most ez is elég volt. viszont azon nagyon meglepodtem h a két roman nem tul latvanyosan, de nekünk fujt. igaz a végén, volt 2x 2perc ami elég kamunak tunt, de ezt leszamitva egy szavunk nem lehet rajuk...
Ez most több helyen vérzett :-) Az ETO 100%on pörgött, csak néha nem volt szerencséje. Hihetetlen gyors játék a kézilabda, 1-1 baki vagy helyzetkihagyás és megtörik a csapat lendülete.. Szerencsére koncentráltak a lányok, és kijött a megérdemelt különbség a végére. Ahogy említették előttem, nem csoda hogy elfáradtak a végére, élményszámba megy hogy még mindig bírják.. Bírják? BL döntőben játszanak :agree: A bírókról pedig inkább ne beszéljünk, mocskos mód belenyúltak a meccsbe a vérlázító döntéseikkel. Amorimnak letépték a kezét lövés közben és semmi? Semmi?? Anikót játékon kívül nagyon csúnyán lerántották, szegény majdnem megsérült és semmi? Semmi?? Amorim ellen 4 méteren védekeztek (szabálytalanul) és szabaddobás?? Dudaszó utáni gólt mikor adunk meg? Amiikor román bírók vezetnek meccset a magyaroknak.. A végén mi volt az a 2*2 perc kiállítás? Édes Istenem.. Semmi baj, még a szarházi románok hátszelével is vertük őket.
Édeskevesek a BL döntőbe. Egyetlen egy aduászuk van, akit Legangernek hívnak. 39 évesen, heti 1 edzéssel a meccs legjobbja volt. Ez mi? Létezik ilyen? :shifty: Amikor beküldték Tonje Larsent támadásban, akkor már tudtam hogy sínen van a buli. Mekkora tanácstalanság kell ahhoz, hogy beküldjenek egy 39 éves játékost támadni, aki előtte védekezett és már nem kapott levegőt? :D Hát elég nagy. Egyetlen fegyverük továbbra is a lerohanásos gólok, de amikor visszazártunk sanszuk se volt. Sulland erőtlen, Nora Mörk sérült, Edin kiszámítható, Hammerseng pedig formán kívül.. A szélsőik még mindig gyorsak ugyan, de a vége felé 2vs5be fordultak, és nem ők voltak 5en.. :coffee: :D
A Valcea és a Krim is jobb erőkből áll mint a Larvik, az már más kérdés hogy a szlovénok parádésan rosszul játszottak az elődöntő 2. meccsén, ki is estek. Nem akarom elkiabálni, de nem jobbak mint mi, és ha most se lesz meg, na az lenne az ÉV VICCE..

ui.: ha esetleg meglenne a Győr sikere, lehet jövőre 3 magyar csapatot láthatunk a BLben :-) Nem lenne szar, ha az Érd is bejutna. A jövőbeni terveiket és igazolásaikat elnézve, meglehet.. :D Hú de szép is lenne!

VanillaSky
Hozzászólások: 2131
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 1:26

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 5., vasárnap 19:50

Ott van azért az a mez. :mrgreen:

VanillaSky
Hozzászólások: 2131
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 1:26

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 5., vasárnap 19:36

Ha nem fárad el a Larvik a végére szorosabb is lehetett volna.Rengeteg hibával játszott az eto!
Egyrészt nincs, ha. Másrészt ugyanaz lejátszódott mint a középdöntőben. A Larviknak a kulcsjátékosai a "nyugdíj korhatárt" súrolják, semmi meglepő nem volt a fáradtságukban. Harmadrészt a 35. perctől 4-11 volt a dobott gólok aránya egy BL döntőben ez nem rossz pedigré. Nem sok csapat lenne képes rá a BL mezőnyből.

Egy meccs még hátravan, szerencsére nem is kettővel nyertünk (nem vagyok babonás meg ilyesmi, de inkább kerüljük azt a számot). A Larvik játéka a lerohanásból áll javarészt, felállt fal ellen eléggé el vannak veszve. Ehhez hozzájött Sulland és Gro betlije, Leganger tartotta őket aztán a végén már neki sem ment.
két roman nem tul latvanyosan, de nekünk fujt. igaz a végén, volt 2x 2perc ami elég kamunak tunt, de ezt leszamitva egy szavunk nem lehet rajuk...
:lol:

A két románnak mindkét fél részéről lehetne dobálni a fekáliát! Kétszer indulásnak fújnak lefordulást (Görbe), lövőkéz visszarántásból elengedett lövést elengedik (Görbe, Amorim), méteres belül védekező játékosunknál továbbot intenek (Radicsevics)...női bírók.

A második meccs még hátravan, nem játéktudásban, nem fizikálisan kell azt megnyerni. Mindkettőben jobb az ETO, mentálisan kell leküzdeni azt amit éveken át nem sikerült. Most remélem fog!

Csak az ETO! :zoldsalas:

Avatar
francois
Hozzászólások: 299
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 11:40
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: francois » 2013. május 5., vasárnap 18:57

nem számít h nem pörögtek 100-on most ez is elég volt. viszont azon nagyon meglepodtem h a két roman nem tul latvanyosan, de nekünk fujt. igaz a végén, volt 2x 2perc ami elég kamunak tunt, de ezt leszamitva egy szavunk nem lehet rajuk...
Kép
Kép
Kép

zolus
Hozzászólások: 96
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 20:28
Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: zolus » 2013. május 5., vasárnap 18:36

grat a győri lányoknak jól tolták
Nem tudom.Jár a gratuláció,de valahogy nem volt az az igazi Győr.Ha nem fárad el a Larvik a végére szorosabb is lehetett volna.Rengeteg hibával játszott az eto!

Avatar
francois
Hozzászólások: 299
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 11:40
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: francois » 2013. május 5., vasárnap 18:31

grat a győri lányoknak jól tolták, innen már nem lehet elbukni. ezt a lekicset kellene már a búsba elzavarni innen, mert ilyen alibi, nulla jatekost nem bit el a csapat. remleme bulatovicsot megszerzik, mert akkor aztán tényleg nem lesz ellenfelük europaban :-)
Kép
Kép
Kép

Avatar
real_funghi
Hozzászólások: 132
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 7:13
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zamorano
Tartózkodási hely: Balkán

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: real_funghi » 2013. május 5., vasárnap 8:33

Szarka Adri majd akkor lesz igazán nagy játékos, ha megtanulja, hogy a soros bajnoki meccs előtt nem igazán kellene éjszakába nyúlóan mászkálni a városban. Még akkor sem, ha az ellenfél nem képvisel valami eget verő játékerőt.

VanillaSky
Hozzászólások: 2131
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 1:26

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 4., szombat 19:34

Kialakult a dobogó a női NBI-ben.

ETO-Fradi-Érd leosztásban. A bronzért folyó harc 3. meccse túlontúl véleményes lett. A Szabó-Borsos páros megfelelő táptalaj lesz az összeesküvésre fogékonyaknak. :-)
Vérten Orsi erőltetését nem értem, én sosem tartottam nagy játékosnak,
Ezzel lehetne vitatkozni. Azért csak volt Év játékosa is.

Avatar
Ferencváros
Hozzászólások: 1273
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 17:58
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. május 4., szombat 18:31

kapor_89 írta:
Érden is készül valami. Ha igazak a pletykák, Klivinyi és Triscsuk is Érdbe tart, ami parádés csapatot jelentene :D
Triscsukot még nem sok meccsen láttam, de engem nem győzött meg. Viszont Klivinyit nagyon szívesen elnézegetném a Fradiba. Szikoráról még nem hallottam, inkább egy Oguntoyének jobban örültem volna. Nem is értem, hogy ő miért nem válogatott, mintha olyan jól állnánk kapusposzton.
Such Nelly nagyon nagy tehetség, a Győr ellen is bizonyította, hogy pár év múlva övé lesz a jobb szél. Vérten Orsi erőltetését nem értem, én sosem tartottam nagy játékosnak, az ide hozatalát sem értettem Szádvári helyett. Nagyon tetszett az a Szarka-Szádvári balszél.. Fiatalok, tehetségesek, csinosak :mrgreen: Szarkát most már inkább játszatnám, mintsem Orsit!

zolus
Hozzászólások: 96
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 20:28
Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: zolus » 2013. május 4., szombat 13:26

Hajrá Veszprém, csinálj csodát!!Kicsit félek a bíróktól...
Annyi különbséggel,hogy Hajrá Győr és nekik nem kell csodát csinálni,hiszem hogy jobbak a Larviknál.A bíró küldést megint hagyjuk.Ugye a román sztárcsapatot szórta ki az eto,a döntőben román bírópáros lesz...

kapor_89
Hozzászólások: 683
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 19:28
Kedvenc csapatod: Találd ki

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. május 4., szombat 10:50

Na, itt még nem is voltam a kézi fórumon :-)

Ne felejtsétek el, holnap LARVIK GYŐR, kötelező program! Bosszantó hogy nem közvetíti az M1, de ezen már fel se húzom magam, még akkor sem ha BL döntőről van szó. (a döntőre meg bravúr jegyet szerezni, ha nem vagy győri..) Borzasztó kemény meccs lesz (főleg idegenben).. Talán az a szerencsénk, hogy a norvégok "udvariasan" szurkolnak, nem lesz balkáni pokol. Bízom Ambros Martinban hogy kitalálja a norvég lerohanás elleni kulcsot, mert felállt fal ellen abszolút esélytelenek. Egyedül Sullandban látom az erőt, hogy képes legyen átlőni azt a Tervel-Amorim betonfalat. A középdöntős 2 győzelem semmit nem számít, de ezt szerencsére tudják a lányok is, és a román meccs után akkora mentális plusszal érkeznek ami döntő is lehet. Nagyon bízom bennük, most végre meglehet! Kell ez a magyar női kézilabdának!

Ha már itt vagyok akkor megemlítem, hogy Laura Steinbach a Fradihoz igazolt, ami szerintem elég jó igazolás! :-) Egyetlen hátránya, hogy nem a legjobb védőjátékos, de ezt meg fogják oldani. Tomori mehet jobblövőbe, ezáltal Móninak nagyobb helye lesz a szélen, ami kivirágoztathatja a Fradi elhalóban lévő szélsőjátékát. Mindenképp érdemes megemlíteni még, hogy Mészáros Rea, egy beállós-védőspecialista érkezik a csapathoz, aki tökéletes opció a kulcsjátékosok tehermentesítésére. A tökéletes igazolások még nem fejeződtek be, hiszen Szikora Melinda személyével egy rendkívül tehetséges (talán már túl van ezen :Đ ) hálóőr érkezett a Fradiba :-) Remélem Abramovics mellett nem csak epizódszerepeket fog kapni, és a fejlődése biztosítva lesz. A kölcsönadások is abszolút érthetőek szerintem, Dajka Betti nagyon ügyes de ha mindenki egészséges akkor nem kapna túl sok lehetőséget. Steinbach/Zácsik, Szucsánszki/Pena, Tomori/Szekerczés, ez már döfi 6os :agree: Egyedül a széleket sajnálom, Orsi és Móni formája is hagy némi aggodalmat a szurkolóknak.. Such Nelli és Szarka Adrienn is tehetséges lányok, de valljuk be, a Fradi szélsőjátéka nem BL szint. Talán ezen múlhat a következő idény igazi sikeressége. Talán jövőre láthatunk egy magyar házi BL döntőt. Király lenne.. :coffee:

Jövőre jó eséllyel nem csak a Győrnek és a Fradinak lesz egy igazán jó csapata, hanem Érden is készül valami. Ha igazak a pletykák, Klivinyi és Triscsuk is Érdbe tart, ami parádés csapatot jelentene :D Sajnos a Vác viszont szétesőben, Mészáros Rea a Fradiba, Barján Bianka Békéscsabára igazolt, és Klivinyi távozása is 99%. Majd Konkoly Csaba felrázza őket.

Avatar
Adamo
Hozzászólások: 210
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 1:22
Kedvenc csapatod: realmadrid
Tartózkodási hely: bépé

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 28., vasárnap 2:52

Ferencváros írta:még Csaszi pótlására egy irányító,illetve Laci mögé egy normális lövő, és meg sem állunk a BL győzelemig. Hajrá Veszprém!
inkabb jamalit tanitsak meg vedekezni, az lenne a legnagyobb igazolas. :coffee:
12

Avatar
Ferencváros
Hozzászólások: 1273
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 17:58
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. április 28., vasárnap 1:01

Adamo írta:
Ilics mar valoszinuleg jon, :mrgreen:
és most már hivatalos is.
Ilics három évre a Veszprémé!

„A mai meccsről csak annyit, hogy borzalmasan nagy csatában jutottunk tovább, ugyanakkor megint tapasztaltam, milyen remek együttesbe kerülök – mondta lapunknak a 31 éves világklasszis. – Hogy miért hagyom ott a Kielt és a Bundesligát, arról több találgatás és vélemény is megjelent az európai sportlapokban, az internetes oldalakon azóta, hogy bejelentettem, szerződésem lejártával, vagyis júliustól nem maradok Kielben. Az okok sokrétűek, azonban már nem igazán fontosak, ezért erről nincs mit mondanom. Lényegesebbnek érzem a közelebbi és a távolabbi jövőt, hiszen egyelőre Kielben vár rám sok feladat az évad végéig, majd feleségemmel, Majával együtt átköltözöm Veszprémbe.”

még Csaszi pótlására egy irányító,illetve Laci mögé egy normális lövő, és meg sem állunk a BL győzelemig. Hajrá Veszprém! :-)

Avatar
Adamo
Hozzászólások: 210
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 1:22
Kedvenc csapatod: realmadrid
Tartózkodási hely: bépé

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 27., szombat 18:18

Ferencváros írta:Kell egy bal átlövő, egy minőségi irányító Chema mögé. Egy jobb átlövő, nem kell klasszisnak lennie, csak tudjon védekezni is, meg támadni is, mert Laluska teljesen fölösleges a csapatba, viszont Nagy Laci nem bírna minden meccset végigjátszani.
Ilics mar valoszinuleg jon, Csaszi viszont megy a PSG-be penzt keresni :mrgreen:
12

Avatar
Ferencváros
Hozzászólások: 1273
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 17:58
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. április 27., szombat 18:13

Nem lehet Kölnben Final Four Kiel nélkül. Ki menne el Németországban egy Kielce-Veszprém meccsre? na ugye, hogy senki. Be kell tolni a német csapatokat, egyszerű.
Vendégpályán-attól függetlenül, hogy +6ról adtuk le-Nagy Lacit kétszer ok nélkül szórták ki, akkor fel is jöttek, 14 percet töltöttünk emberhátrányba, míg a Kiel 2-t.
Most meg...két emberelőnyünket támadtak szinte végig-másfél percig-a németek, míg nálunk 30-40 mp után már fent volt a bíró keze. Chemát oldalról meglökik, ziccerben, erre kifele belemenésért, amikor nem is állt szemben senkivel. szánalmas.
Semmivel sem volt jobb a német csapat, egy bírónyival..lehet, hogy náluk Sprenger (?) helyére egy Ekberg jön, vagy Narcisse helyére egy Jicha, de mindkét meccsen kiderült, hogy nemhogy partiban vagyunk velük, de még jobbak is vagyunk.
Kell egy bal átlövő, egy minőségi irányító Chema mögé. Egy jobb átlövő, nem kell klasszisnak lennie, csak tudjon védekezni is, meg támadni is, mert Laluska teljesen fölösleges a csapatba, viszont Nagy Laci nem bírna minden meccset végigjátszani.
Az viszont tisztán látszik, hogy baromira jó a középső védekezésünk, egyszerűen nem tudna minket átlőni. Jó, persze egy Narcisse vagy egy Mikkel Hansen áttudna, de ők eszméletlen rugókkal rendelkeznek. A Kiel minden gólja a szélen, beállóból, vagy 1v1ból született. Középen Timuzsin, Laci illetve Terzic nem rossz. Terzic is csak tipikus védekező játékos, támadni nem tud. Jamalit kell kinevelni, normális védekező játékosnak, és hatalmas klasszis lehet, mert lőni tud, az biztos.

Jövőre megnyerjük a FF-t is.

Hajrá Veszprém!

VanillaSky
Hozzászólások: 2131
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 1:26

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. április 27., szombat 17:48

A kézilabda katalánjai a német alakulat. Vujintól persze nem meglepő, mindig is egy kislány volt! :vivo: Ettől függetlenül hatalmas gratuláció a Veszprémnek a világ legjobbnak tartott csapatának is egyenlő ellenfelei voltak, kicsit jobb kapusteljesítmény és korrektebb bíráskodás és megvan.

Avatar
Mezner2
Hozzászólások: 16
Csatlakozott: 2013. április 19., péntek 22:48
Kedvenc játékosaid: Sergio Busquets, Lionel Messi,Andrés Iniesta, Böde Dani,Lipcsei Peti
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, FTC

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: Mezner2 » 2013. április 27., szombat 17:43

A dán seggdugók faszán elintézték,ocsmány sz*rházi bagázs.... :-@
De azért a Veszprém magyarsága is megér egy misét,merthogy sikerült bebizonyítaniuk mind2 meccsen,hogy ők bizony egy ízig vérig magyar csapat,más nemzet fiai viszonylag ritkán buknak +6-ról (első meccs),és esnek szét fél perc alatt atomjaikra,ha magyar sportvezető lennék sportpszichológusokba ölnék elképesztő összeget,mert az nem létezik,hogy a végjátékban 100ból 99alkalommal sportágtól függetlenül mi kerülünk a fallosz rossz végére
Jupp Heynckes :
"Amit Messi elért, a négy Aranylabda és 50 szerzett gól, az valami földönkívüli teljesítmény. Van rá egy szó, amivel jellemezni lehet:egy fenomén. A fiatal kora ellenére már Zidane, Pelé, Maradona vagy éppen Cruyff szintjén van."

Avatar
El Sie7e
Hozzászólások: 2646
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 18:20
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2013. április 27., szombat 17:41

sajnálatos... mindössze 1-1 góllal kaptunk ki a világ legjobb csapatától, de ha korrekt lett volna mind a 2 meccsen a bíráskodás ez 1-1 gólos győzelem lett volna... :-) minimum!
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

rashidm
Hozzászólások: 4538
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:43
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: rashidm » 2013. április 27., szombat 17:35

Sajnos ez elment... a szimulálások+ bírók... egy-két veszprémi hibától eltekintve egyenrangúak voltak... :vivo: Jah.. jókor kezdik el kiszórni Narcisse-t... korábban úgy lerántotta Chema-t, hogy az NFL védők is megirigyelték volna... és szabad csak...

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6608
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 27., szombat 17:24

így nem lehet nyerni.

ez szerintem már elúszott.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég