Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Nálad ki lenne az első számú tizenegyes rúgó?

A szavazás 2024. február 26., hétfő 16:59-kor befejeződött.

Bellingham
73
71%
Carvajal
1
1%
Kroos
19
18%
Rodrygo
2
2%
Valverde
4
4%
Vinicius
4
4%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 103

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6672
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 27., kedd 0:51

bale lehet hogy kontracsapatban lenen a legjobb, de gondoljatok bele hogy özil mit nyújt a jobboson? konkrétan semmit. és még azt is durcásan, hozzá képest akkor előrelépés lesz bale mintha 10 éve torghelle helyett a fenomén lenne a válogatottunk kezdőcsatára.

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6660
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 27., kedd 0:49

Bale-nek kontracsapat kell, és mi nem leszünk azok.
Alig várom,hogy hivatalosan is bejelentsék Bale-t,hogy aztán pontosan az ilyen kommentekre és véleményekre cáfoljon rá. :) Ha sokaknak ez a kiindulópontjuk Bale-lel kapcsolatban,akkor azt hiszem,sokan fognak csalódni... kellemeset.
:goat:

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 27., kedd 0:29

Mourinho sosem kezdett ilyen támadó csapattal életében még, mint ma Carlo. Modric, Isco, Özil, mind3 támadó szellemű, védekezni nem tudó egyén. Innentől kezdve értelmetlen a felvetésed.
Aha ja. Csak ha már felpakolók 4 tkp-t meg 2 csatárt, akik védekezni ugyan nem tudnak, de focizni igen, akkor hol hagytuk a játékunkat? Az öltözőben, vagy már elhagytuk a tegnapi edzésen?
Megfelelő letámadás begyakorlása nélkül ennek a felállásnak az alkalmazása felesleges kockázat, vagy prózaibban mondva: hiba. De a letámadásnak a nyomát sem lehetett látni, a Granada lazán átrohant rajtunk, mert CR, Benz, Özil lópikulát nem tettek hozzá a védekezéshez, és egy szimpla letámadás gondolata sem fogalmazódott meg a csapatban. Nagyobb baj, hogy a fent felsorolt trió közel értékelhetetlen meccset hozott le. A közel csak a gól miatt van ott.

Nem. Ez így nem fog menni. A múlt heti Khedira-Modric-Isco kp is soványka védekezésben, de egy spanyol bajnokira nagyjából elég. Engem azonban leginkább az zavar, hogy nem látom, mit fogunk kezdeni a komoly meccseken, mert hát támadni még mindig nem tudunk, de a Mourinho által összerakott védekezést Ancelotti módszeresen szétbarmolja. Ameddig pedig nem épít fel a helyébe egy letámadást, vagy egy más súlypontú védekezést, addig sansztalanok vagyunk hosszútávon.

Van még idő, nem az a baj, csak én nem látok mást, mint a gyerekes koncepciót, miszerint megpróbáljuk másolni a sikerbarca vkp nélküli felállását egy arra alkalmatlan kerettel, amit még meg fogunk dobni egy, a szisztémába nem illő Bale-lel. (Mármint a tiki-taka elvbe nem illő Bale-lel. Bale-nek kontracsapat kell, és mi nem leszünk azok.)

A hülye cserék meg a hülye felállásból fakadtak. A Casemiro csere ok, azt én már félidőben meghúztam volna. De a Nacho-Marcelo cserét én baromságnak tartottam, mert Nacho nem bhv, és mert Marcelo olyan pluszt ad a csapatnak alap szinten, amit jelenleg luxus nélkülözni. A sok elszórt labdán meg nem érdemes mérgelődni, mert Marci játéka alapból is kockázatos, ez a velejárója a dolognak.
De főleg ennek a cserének a fényében én indokolatlannak tartottam Carvajal becserélését. Még ha taktikailag védhető is, ez már véleményem szerint túlbiztosítás volt. Nem azért voltunk instabilak, mert DM elfáradt, hanem mert Carlo eleve instabil csapatot rakott össze.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62893
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 27., kedd 0:10

Carlo:
"Diego játszott az első és a második mérkőzésen is. Jelenleg jó formában van, ez van, nem kell ebbe többet belegondolni."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6660
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 27., kedd 0:06

CR-nek egyáltalán nem ment ma,megint görcsöl,annyira látni rajta... Majd szétrobban az idegtől,hogy nem tud gól lőni. Gyorsan rúgja meg a gólját,azt kívánom neki,mert nem hiányzik egy depressziós CR ennek a csapatnak.

Ugyanis,egyáltalán nem láttam azt a srácokon,hogy egy csapat lennének. Sőt:

Casillas továbbra is maga alatt van,Lopez egyszer sem mosolygott vagy valami,rajta is látni lehetett a nyomást. Marcelo bevágta a durcit,Özil egyenesen megsértődött,Cristiano görcsöl és ideges,mert nem tud gólt lőni,az egész támadójáték akadozott,a Betis ellen is,és a Granada ellen is. A védekezésünk se volt stabil,simán kaphattunk volna nem egy gólt.

Ajajj,vannak itt problémák rendesen... Nem irigylem Carlot. Következő meccsen mindenképpen Casillasnak kell kezdenie,kezd tetőfokára hágni a türelmetlenség és a nyomás Madridban. Viszont ha Casillas fog kezdeni,akkor meg fogja kapni az ovációt,ami meg Lopezre lesz rossz hatással. Remélem Zizuék sokat kommunikálnak a játékosokkal,ilyenkor csak az segít,ha sokat beszélgetnek.
:goat:

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 23:46

Marci írta:Igazából semmi,csak amikor Mourinho csinálta ezt akkor szar volt. Egyszerű ez.
Nem teljesen... Mou képes volt 60 percet bekkelni 2-0 nál, de itt legalább támadás volt végig.. Abba ne menjünk bele, hogy milyen mert alapjába véve az egész csapat gyenge volt ma, de nem volt bekkelés, kontrák kivárása... Meg emlékezz vissza, hogy Pepe hanyadik percben állt be a 10 emberrel játszó MU ellen :roll: ... de segitek 70

realfan91
Hozzászólások: 1060
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:08
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. augusztus 26., hétfő 23:44

Ezek a cserék meg... Hát Mou is 11 emberrel védte az 1 gólos előnyt, de Ancelotti abban tett túl a portugálon, amit kevesen hittek volna. Jó reggelt!
Mourinho sosem kezdett ilyen támadó csapattal életében még, mint ma Carlo. Modric, Isco, Özil, mind3 támadó szellemű, védekezni nem tudó egyén. Innentől kezdve értelmetlen a felvetésed.
ritkán lehet ilyen meccset látni,az ellenfélnek nem tudni mi a célja a mérkőzésen. A 80. percben is még védekeztek,csak a legvégén nyíltak kicsit ki…..érthetetlen,annak függvényében hogy már kb 20 perc után égtek.
A Malaga is ezt csinálta a barca ellen. Tényleg érthetetlen egyébként.

R.M.C.F
Hozzászólások: 9085
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 26., hétfő 23:40

Pár gondolat:

ritkán lehet ilyen meccset látni,az ellenfélnek nem tudni mi a célja a mérkőzésen. A 80. percben is még védekeztek,csak a legvégén nyíltak kicsit ki…..érthetetlen,annak függvényében hogy már kb 20 perc után égtek.
A szerkezet védekezésben 4-3-3 volt,mivel Dm rendre visszazárt modric mellé,és isco is eléggé mélyen volt…..talán nem volt túl szerencsés a két kreatív játékost ennyire visszavonni,kellett volna mögéjük Alonso hogy feljebb érjenek,így csak Dm szervezett,ami eléggé kevés és nem is az ő asztala.
Támadásban modric maradt védekezni,isco feljebb húzódott,Dm is próbált a védelem mögé beférni…..a szerkezet variált volt,ronaldo idővel be húzódott vagy cserélt,az ellenfél erősen fogta a bal szárnyunkat,így jogos volt a váltás.
D lopez 2 bravúrt mutatott be,végig magabiztos volt,hiszek benne,jelenleg nem csak Ikernél,hanem VDB által rosszul megítélt VV és P reina válogatott duónál is messze jobb formájú és a két lébecnél képességekre is jobb kapus.
Arbeloa feladat nélkül játszott,az ellenfél bal oldala nem volt foglalkoztatott,arbeloát lehetett volna lehozni ha nem vezetünk és Dm és pepe ezt is mint oly sok mindent megoldottak volna.
Pepe hozta a szokásos remek fociját,3 db átlagon felüli jó megoldást hozott,viszont a hosszú labdái mind rosszak voltak ma sajnos. Amikor ramos behalt az összefejelésnél,akkor genyópepe az ellenfelet nézte meg,nincsen e baja….ez is egy gesztus,de lehet a média kihozza hogy ramossal összevesztek azért.
Ramos a meccs egyik legjobbja volt,hiba nélkül,magabiztosan oszlopként focizott. 5 db átlagon felüli remek megoldást hozott.
Marcelo rendkívül pontatlan játékot mutatott. Sok eladott labda.Az elején viszont párszor jól védekezett....
Modric 3 kitűnő megoldást,és átgondolt focit adott,amit a szokásos higgadt stilusával elegyítette,sajnos iscoval túl mélyen helyezkedtek el,ami nem volt szerintem jó megoldás,nagy területet járt be,oldalra is sokat kilépett,iscot többször is kisegítette. A betörése 11-es volt…..FN ennél vágta elsőre hogy NEM AZ…..a Casemirósnál egyből még a látható szög előtt hogy az 11ES!....majd korrigálgatott,de árulkodóak ezek a „szívből” jövő beugatások,egyébként ma KIVÉTELESEN voltak jó meglátásai is,ez nem jellemző,általában buta mint egy úritök ehhez a sporthoz.
Isco jobban járt felfelé modric mellől,de a bal oldal ma nem volt megfelelő társ a számára,sem marcelo sem ronaldo nem tudott a granada atom biztos jobb szárnyával mit tenni…..3 kitűnő megoldást adott le. Jó lett volna a két tökmag mögé alonso…..
Özilben nincsen meg a tempo,a labda jó helyen van,de nincs meg benne az a dinamika ami kellene ahhoz hogy faképnél hagyja az ellenfelet. 1 remek megoldása volt….de kevés volt ma is.
Dm főleg az első félidőben remekelt,4 kitűnő és 3 nagyon veszélyes(gólt érő) közreműködése volt,ezeken felül a védekezésben is sokat mutatott,labdát szerzett visszafutással. Ez volt az igazi Dm,a tavalyi sz@r volt,ez az amit én is szerettem,bár pontatlan,de nagyon veszélyes…..egy rendkívül veszélyes,potens elem.
Benzema nekem túl mélyen pozicionált,sokat lép hátra,kevesebbet van a veszélyes zónában,ott ahol minden lecsorgót fel kell szedni.
CR meze bő volt…..asszem ennyi.

Casemiro (fogyott),3 remek megoldást választott,a 11-es nem volt az,az a 123 cm magas játékos el AKART esni,és már szinte az érintkezés pillanatában esett…….ratyibúvár. A brazil fejjátéka remek,ez érdekes mert a posztján kevés ilyen van,alonso is átlagon felüli,meg ambrosini az a rúgósló.
Ami sokat mond,hogy a 40 . percben 2 sárga nekünk,és az ellenfélnek egy sem…..azért ez meredek…..rúgtak,toszogattak mint a vásári ló.
Mi a bánatnak mutogatják állandóan Ikert? Ez is csak arra jó,hogy még több ellenszenv alakuljon ki,ezt a kapuskérdést is a média a real elleni hangolásnak mutatja be.
A játékunk gyenge volt,de ebben az ellenfél is bőven benne lehetett,mivel eszük ágában sem volt nyerni…..ritkán,maguknak is meglepetésszerűen értek fel a kapunkig.
Az ellenfélnél ez a bráner imi eléggé korrekt a labdával…..az ellenfélnek ez egy élete meccsük volt,ami érdekes,hogy mind szívta magát,csúsztak másztak,kukoricát kopoztak….de fel nem adták az utolsó percig……ellenben ha ez a barca ellen megy,akkor telibekakilt nadrág,végig pis*lt sportszár,első perctől feladva…..szilveszteri adásba való hibák és 0:4…..

Calderon…..:) Még hogy Schuster eredményt mutatott,oké volt a menetelésük de hogyan? CSAK KONTRA…..semmi MÁS. A ligában 1 meccs 1 kapott és 1 rúgott gól,kb ez volt a statja.
Capello és a 6 hely  az jó volt.

Na,nagyjából ennyi…..amúgy sokat nem lehet ebből levonni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Avatar
Sierra
Hozzászólások: 8500
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 23:49

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. augusztus 26., hétfő 23:40

Géci írta:Ezek a hsz-ek istenem :lol:
Nem értem én sem. Árad belőle a gyűlölet, akár fejre is állhatna az olasz, akkor is repkednének a sületlenségek. Aki nem tud objektív maradni bizonyos témában, az nem értem minek erőlködik, semmi értelme ennek.

Avatar
Marci
Hozzászólások: 532
Csatlakozott: 2013. május 3., péntek 1:00
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Marci » 2013. augusztus 26., hétfő 23:39

Ebben mi a probléma?
Igazából semmi,csak amikor Mourinho csinálta ezt akkor szar volt. Egyszerű ez.
Van még ideje Ancelottinak bőven,és valószínűleg jobb lesz a Madridja,de nem lesz egyszerű Josét túlszárnyalni.

Avatar
ikarus93
Hozzászólások: 3877
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 19:51
Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Modric,Guti,Reus,CR,dinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid,DVSC,BVB

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. augusztus 26., hétfő 23:38

Ez a Casillas ügy még fel fogja ütni a fejét sajnálom, hogy ez történik vele :(
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 26., hétfő 23:35

IkerCasillas írta:Mármint szájról olvasni spanyolul?
Miért, te nem tudsz!? :ozil:




:mrgreen:

Matt009 írta:Ezek a cserék meg... Hát Mou is 11 emberrel védte az 1 gólos előnyt, de Ancelotti abban tett túl a portugálon, amit kevesen hittek volna. Jó reggelt!
Ezek a hsz-ek istenem :lol:

Becserélte Nacho, mert Marcelo nem érezte a játékot + szétrugták...
Becserélte Casemirót, mert Özil elfáradt és nem tudott visszajárni védekezni és kontráknál kevesen voltak igy hátul.
Behozta Carvajalt, mert nincs másik jobb szélső aki tud jól védekezni is és támadásba is tud hasznos lenni a 85.percben, ha jól rémlik... :coffee: Ebben mi a probléma?

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27916
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 26., hétfő 23:35

Konfliktusok mindig is lesznek. Marcelo és talán Özil is a meccs hangulat miatt cselekedett úgy ahogy. Illetve a németnek azért volt előzménye, de meglátjuk, hogy lesz-e következménye is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 26., hétfő 23:28

petiamadridista írta:Én ennél azért többet vártam az előszezon során.
de tény, ez még csak 2 meccs volt.
semmi különöset nem kell levonni belőle.
Viszont nagyon kéne hogy folyamatosan nyerjen a csapat..
nem kerülhet hátrányba a Madrid a Barcaval szemben.

Aztán: ezek a konfliktusok, a kapusposzt, meg Özil, vagy most Marci.. ez nem tesz jót egy csapatnak...
Aki azt hitte, hogy Mou távozásával a konfliktusok eltűnnek a csapatból, az túl optimista volt. Mourinhonk volt egy csomó pozitívuma, ami szépe lassan kifakul a csapatból, és akkor Ancelotti gondban lesz.

Ezek a cserék meg... Hát Mou is 11 emberrel védte az 1 gólos előnyt, de Ancelotti abban tett túl a portugálon, amit kevesen hittek volna. Jó reggelt!

Avatar
IkerCasillas
Hozzászólások: 504
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 11:17
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. augusztus 26., hétfő 23:25

pulci írta:Ha tudsz szájról olvasni szerintem casillas már 5 perc után ment volna haza legszívesebben...
Mármint szájról olvasni spanyolul? :)

Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 24579
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. augusztus 26., hétfő 23:24

-Isco, Özil együtt nem, Modric ugye alap mellé még az egyik (Isco). Özil cserének elmenne mert időszakosan tud hasznos lenni, akár meccsdöntő is (passz) de ha folytatja ezt a viselkedést ott vagyunk vele mint a brazil aranylasztisunkkal kb. ilyen játékosból meg egy is sok nemhogy kettő
-DM: sokszor láttam már nála, elején mintha felhúzták volna, lehet hasznos, sőt az is sokszor, de hosszútávon az agya mint gátló tényező kiütközik
-vannak ilyen izzadtságszagú meccsek, lesz is még pár, ez van. de azért nem árt figyelni
-CR-nek kell a gól, ő abból táplálkozik, abból szedi meg magát
Nem illik.

petiamadridista
Hozzászólások: 5274
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 15:30
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. augusztus 26., hétfő 23:16

Én ennél azért többet vártam az előszezon során.
de tény, ez még csak 2 meccs volt.
semmi különöset nem kell levonni belőle.
Viszont nagyon kéne hogy folyamatosan nyerjen a csapat..
nem kerülhet hátrányba a Madrid a Barcaval szemben.

Aztán: ezek a konfliktusok, a kapusposzt, meg Özil, vagy most Marci.. ez nem tesz jót egy csapatnak...

Avatar
nmate
Hozzászólások: 13788
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:24
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 26., hétfő 23:14

wZoLee7 írta:kérdem én tavaly mikor ment el a bajnokság? egyből az elején...szóval nyomathassátok a tavaszt ha mire odaérünk esélyünk sem lesz...nincs itt vészmadárkodás, csak reálisan látják páran a helyzetet
Gondolom tavaly is új edző volt, 2-3 új játékossal a kezdőjében.




Várj, nem. :(

pulci
Hozzászólások: 151
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:38
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. augusztus 26., hétfő 23:13

dannen írta:
MorataMartin írta:Csak nekem tűnt úgy, mintha Casillas folyamatosan Diego Lopezt kritizálta a többi cserejátékosnak?
csak neked. mehetnél nso szerkesztőnek. :)
Ha tudsz szájról olvasni szerintem casillas már 5 perc után ment volna haza legszívesebben...
Szar állófoci volt ez ma legalább Benz betalált mondjuk ez nem volt nehéz miután Cr7 tálcán kínálta neki :D
Jó lenne letudni Roninak a szerződéshossz. mert ez így nem lesz jó de bele fog ő lendülni ha vége Bale ságának meg mindennek!!!
A cserék meg nem is értem tisztára Joséra emlékeztettek nagyon biztosra akart menni Carletto ennél csak jobb lehet!!!

Avatar
wZoLee7
Hozzászólások: 13162
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 13:36
Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tartózkodási hely: SK

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 26., hétfő 23:12

nmate írta:
Sierra írta:Na már megjelentek a vészmadarak 2 tétmeccs után. :lol: :lol: Óriási.
Már csak 5-6 hónap van tavaszig, tudod, mindennek egyből tökéletesnek kell lenni, különben "aggyukeel/monnyonle" van.

kérdem én tavaly mikor ment el a bajnokság? egyből az elején...szóval nyomathassátok a tavaszt ha mire odaérünk esélyünk sem lesz...nincs itt vészmadárkodás, csak reálisan látják páran a helyzetet


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 233 regisztrált és 0 vendég