James Rodríguez - 16
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: James Rodríguez - 16
COPE: James' situation has changed. He is in Zidane's plans & not on the market now.
MARCA: James isn't expected to be in the squad vs Celta.
MARCA: James isn't expected to be in the squad vs Celta.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Yazid
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Asensio
esku nekem semmi bajom nincs ezzel az emberrel de amikor elkezd sprintelni
mintha hátrafele csoszogna, egyszeruen korbe futja a vedő mire megmozdul. james nagyon jó lesz zizunak mert beadni nagyon szepen tud

Na tatám, utolso nagy dobasod lehet ez a szezon remelem viritasz valamit. Persze ehhez az is kell,h zz jatszassa is erdemi idot adva neki,bar ebben ketelkedem,de majd kiderul. Mindenesetre en mai napig azok koze tartozok akik birjak a tagot

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Isconál jobb beugróember lesz, az biztos.
Kurva lassú és egylábas, de mellette az a bal láb sokszor húzta fel a szemöldökünket.
Kurva lassú és egylábas, de mellette az a bal láb sokszor húzta fel a szemöldökünket.
- Mester77
Re: James Rodríguez - 10
Átírás lesz 16ra, vagy csak ha tényleg marad?

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Helló újra 
Lejárt a német edzőtábor. Lássuk túléled-e ezt a 15 napot

Lejárt a német edzőtábor. Lássuk túléled-e ezt a 15 napot

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ég veled. Sok sikert országhatáron belül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Jesé topik nyitvahagyásának több létjogosultsága lett volna.
Pacsi James, remélem Münchenben alapember lesz, jó szezonnal, 2-3 öngóllal ellenünk a BL elődöntőben.

Pacsi James, remélem Münchenben alapember lesz, jó szezonnal, 2-3 öngóllal ellenünk a BL elődöntőben.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Galacticos
Legendak koze a topiccal.sebydani írta:Ég veled![]()
Remélem R, pheconak meg nekem nyitva hagyod a topikot, más nem kell, ők úgyis csak haterek

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Hazard, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
megkapta a 11es mezt costatol.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Menj el Realistával Madridba, és a meccs után a metróban hozzád vágnak egyet. Az enyém már két mosást kibírtwZoLee7 írta:Mondjuk az igaz, valamiért csak a hazaira koncentráltam, ha találsz valami jó helyet ahonnan ha rendelek nem kell éheznem a kövi hónapig és ha kimosom nem megy tönkre majd gondolj rám![]()

Merci Zizou!
- wZoLee7
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mondjuk az igaz, valamiért csak a hazaira koncentráltam, ha találsz valami jó helyet ahonnan ha rendelek nem kell éheznem a kövi hónapig és ha kimosom nem megy tönkre majd gondolj rámericco írta:A második számú eléggé pofás, én elgondolkodm rajta.wZoLee7 írta:bár a mostani mezünk nem tetszik

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A második számú eléggé pofás, én elgondolkodm rajta.wZoLee7 írta:bár a mostani mezünk nem tetszik
Merci Zizou!
- wZoLee7
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, Marcelo, Verratti, Isco, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
a jó 20 ojris kínai mezektől meg ellehet tekinteni
Ha jól választunk 10-est akkor James eladásai senkit sem fognak érdekelni, mezvétellel most már megvárom, hát ha Isco lesz a 10-es, bár a mostani mezünk nem tetszik

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De azok kolumbiai mezt vesznekistimester írta:Nekem is keserű a szájízem.ericco írta:Oké, én is elengedem. Legyen igazatok.
Egyrészt valóban igaz, hogy a két éves kölcsön alatt legalább 30 milliót spórolunk a kolumbiai fizetésén ( +10 millió, amit a bajoroktól kapunk), másrészt a sportszakmai érveken felül Káamerikában minden második küszöbmajom James mezében futkározik az utcán.
Nehéz ügy. Nem mondom, hogy kimondottan rosszul jártunk, de ne felejtsük: a harminc milliós tinédzserek korát éljük. Ezért elégedettebb lettem volna, ha végösszeg itt is 50 fölé csúszik.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera Bujia, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nekem is keserű a szájízem.ericco írta:Oké, én is elengedem. Legyen igazatok.
Egyrészt valóban igaz, hogy a két éves kölcsön alatt legalább 30 milliót spórolunk a kolumbiai fizetésén ( +10 millió, amit a bajoroktól kapunk), másrészt a sportszakmai érveken felül Káamerikában minden második küszöbmajom James mezében futkározik az utcán.
Nehéz ügy. Nem mondom, hogy kimondottan rosszul jártunk, de ne felejtsük: a harminc milliós tinédzserek korát éljük. Ezért elégedettebb lettem volna, ha végösszeg itt is 50 fölé csúszik.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ez igaz, de a legjobbak fele nem mondana nemet a Real Madrid hívására. A maradékot meg nem kell kergetni. A Real Madrid minden játékosnál nagyobb. Jó lett volna ha idejön Neymar? Igen. Összedölt a világ, hogy nem it kötött ki? Nem. Nyertünk nélküle 3 Bl-t? Igen.ericco írta:Persze múltat nem vásárolhatnak, de időszakosan lehetnek csábító alternatívák a feltörekvő tehetségek számára. Elég, ha rendszeresen elődöntőzik valamelyik a BL-ben, ezt megfejelik egy fasza kis fizetési ajánlattal, és a játékos máris könnyebben megfeletkezik a Realos/Barcás/Bayernes vagy MU-s poszterekről a szobája falán.Realista24 írta:Hosszú-hosszú évek óta jelen vannak, azóta sem tényező egyik sem. Persze 10-20-30 év alatt leeshet egy BL, de ettől még semmi nem fog megváltozni.
Attól nem félek, hogy minden nagyobb sztár más klubot választ mint mi, és emiatt nem leszünk sikeresek. Elöbb utóbb azok is rájönnek majd, hogy a nagy zsé nem biztos, hogy kupákkal is párosul. Mindig leszenk olynaok akik a fél lábukat is odaadnák, hogy magukra ölthessék a habfehér mezt.
“Nem lettem sztár Ancelotti, Benítez és Zidane irányítása alatt sem, én pedig nem vagyok bolond, hogy ott keressem a problémákat, ahol nincsenek. Én vagyok ezért a felelős, a javulásra kell törekednem.” - Isco
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Inkább elengedem a témát, mert ez már kezd fájdalmas lenni. Bocs.ericco írta:A kérdés az, hogy eléggé ki tud-e majd nyílni az a pénztárca, elég lesz-e egyáltalán.Realista24 írta:Ha meg szarban leszünk, akkor nyílni fog a pénztárca, mint anno Calderón után.
Ezért írom azt, hogy észnél kell lenni akkor is, amikor megy a szekér. Egy James biznisz belefér, a veszteségek le lesznek írva, de egy újabb, majd még egy, stb. már nem igazán, mert ez pont akkor üthet vissza, mikor a legsebezhetőbb lesz a klub.
Pl. a MU is bealudt, most szenvednek, pedig pénz ott is van dögivel. És szerintem nem idén fognak kimászni a gödörből sem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema