Gareth Bale - 18

Archívum

Neked Real Madrid legendának számít?

A szavazás 2022. június 4., szombat 9:45-kor befejeződött.

Igen
41
36%
Nem
74
64%
 
Szavazatok száma: 115

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62741
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 4., szerda 11:57

Amúgy, ha Levyéknek NEM lenne igaza, akkor simán ki kellett volna már állnia és megmondani, hogy hát ez nem úgy van, de csak hallgat és várja, hogy elcsendesedjen minden...
Mert Pérez olyan, aki kiáll és cáfol mindent. Tavaly lenyilatkozták, hogy a Real Madrid nem az a klub, csak nagyon indokolt esetben teszik ezt.
És megfigyelhető volt az is, hogy a külföldi újságok lejárató cikkeit általában teljesen figyelmen kívül hagyják. Majd, ha a Marca és az AS is betámadja ezzel, akkor várok valamit.

De úgyis meg fogják kérdezni róla. Persze azt sem fogják elhinni a szkeptikusok, Pérez-ellenesek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27884
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 4., szerda 11:53

Én nem lepődnék meg, ha igazak lennének az állítások, mert rohadtul nagy a hallgatás, hivatalos megerősítés nem volt, pedig Ronaldoéknál volt stb.. Meg most alapból Perez ellenes vagyok (egyre jobban egy sunyi, fafejű embert látszatát kelti) és így még könnyebben tudok hinni az ilyen dolgoknak. Amúgy, ha Levyéknek NEM lenne igaza, akkor simán ki kellett volna már állnia és megmondani, hogy hát ez nem úgy van, de csak hallgat és várja, hogy elcsendesedjen minden...



Remélem Bale meg viszonylag jó állapotban van és megszolgálja az árát idővel és meg lesz a helye is a csapatban. Modricnak se 2 hétbe tellett mire összeszedte magát, de szerencsére azóta már senki nem meri azt mondani, hogy a nyár legrosszabb vétele volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

primrose
Hozzászólások: 1356
Csatlakozott: 2013. augusztus 27., kedd 1:12
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 4., szerda 11:48

De most Ronaldonak mi baja van? Annyira elegem van már belőle is. Vagyis imádom, mert szórja a gólokat és mert nagy szolgálatot tesz a csapatnak (+ mert tudom hogy madrdista), de minden évben jön róla legalább 1 cikk, hogy neki valami nem tetszik. Remélem, hogy ez a mostani hír nem igaz, mert akkor tényleg beigazolódnak azok a pletykák, hogy egy igazi "egó man" az emberünk. Vagyis... ezt eddig is nagyjából sejtettük, csak eddig mindig olyan dolog párosult hozzá, ami alapján megértettem és elfogadtam ezt a részét is...de most... amikor mindenki világosan tudja, hogy HA Bale beválik, akkor az nagy erősítés lenne a csapatnak. Ráadásul a srácnak a példaképe, már kismilliárdszor fényesre nyalta a popóját, a bemutatásának napján pedig mindezt még megkoronázta. Eddig 100%ig biztos voltam, hogy Ronaldonak pont egy ilyen csapattárs kell, mint Bale, mert alkalmazkodni fog hozzá és lesi majd őt, mint a kiskutya (szóval ezért sem értettem azokat az embereket a fórumról akik azt mondták, hogy CR-nek nem biztos, hogy tetszeni fog Bale érkezése). Mert igenis reméltem, hogy azért neki is fontosabb, hogy legyen egy olyan csapattársa, aki előtt tényleg kiskirály lehet és akivel ha ÖSSZESZOKNAK és HA beindul a gépezet, akkor a csapat is előremozdulhat. Szóval remélem kamuk ezek a hírek, mert már elegem van h minden évben van körülötte valami hiszti. Fogadja őt örömmel, szokjanak össze, aztán szedjék szét az ellenfeleket és sz*rni rá, hogy melyikőjük a drágább, ezek egyéni érdekek, és nem a csapaté, és az egyéni érdek is addig a szintig tud érdekelni, amíg nem hátráltatja a csapategységet, azontúl pedig kalap kabát. :coffee: Lehet tényleg nem a Neymar Messi páros vitáit kell majd várni...
But he is a good boy...

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2031
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 4., szerda 11:31

Azt nem Levy mondta., hanem Bale ügynöke. Egyébként ócska, 100 millió euró. Rekordtranszfer. 13 millió nettó fizetés. Ezek beteg számok. Az meg, hogy eltitkolták, az meg teljesen érthetetlen. Mit gondoltak, hogy nem derül ki? Perez ebben a gyökér Levyben bízott? Remélem soha többet nem vásárolunk ettől a pénzmosodától. :Đ
Az a büdös nagy helyzet; hogy egyáltalán nem lepődnék meg, ha ez valóban így lenne; néhány újság, többek közt az AS is cikkezett már erről, még bőven a Bale transzfer lezárást megelőzően; mint ahogy arról is nem kevés pletyka terjengett, hogy 2 héttel ezelőtt egy csökkentett ajánlattétel mögött is maga Cristiano Ronaldo és erőteljes nemtetszése húzódott meg, Perez és Madridi részről egyaránt!
Most lesz kicsi Cé besértődve, hogy még át is akarta b*szni a fejét Perez.
A történet végén persze konklúzióként több újságíró is ettől intette óva Florentino Perezt és csapatát ugye pont a szerződéshosszabbítás aláírása előtt. Na erre kíváncsi leszek ... :mrgreen:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

realfan91
Hozzászólások: 1060
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:08
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. szeptember 4., szerda 11:00

BBeno írta:jó lenne ha perez szolgáltatna valami infót a tényekről. mert ha hagyja ami most megy akkor elismeri hogy segget csinált a szájából mikor azt mondta 100 milliót senkiért.

mondjuk iscoról is azt mondta nem kell... szóval akár még igaz is lehet a hír.


a 13 milliós fizu az meg mi? idáig 7-8-ról szóltak a hírek. ehhez még levynek sem lehet tudta hogy bale mennyit keres.remélem a 91 misi és hozzá az évi 8 milliós fizu az igaz.
Azt nem Levy mondta., hanem Bale ügynöke. Egyébként ócska, 100 millió euró. Rekordtranszfer. 13 millió nettó fizetés. Ezek beteg számok. Az meg, hogy eltitkolták, az meg teljesen érthetetlen. Mit gondoltak, hogy nem derül ki? Perez ebben a gyökér Levyben bízott? Remélem soha többet nem vásárolunk ettől a pénzmosodától. :Đ Most lesz kicsi Cé besértődve, hogy még át is akarta b*szni a fejét Perez. Fő az egyenesség Florentino barátom. Semmi probléma nem lett volna, ha ezeket az összegeket elsőre bejelentik, de ez így vércink.

csabi87
Hozzászólások: 1113
Csatlakozott: 2013. május 9., csütörtök 9:40

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. szeptember 4., szerda 10:35

Szerintem ezt azért mondta,mert Perez megszívatta őket és eladta Özilt az Arsenalnak.Lehetett itt olvasni,hogy megakarta akadályozni a transzfert. :lol: Mintha lett volna valami beleszólása azok után ahogy viselkedett. :shutup:
Én Bronzettinek hiszek mindenesetre. :salute:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Avatar
BBeno
Hozzászólások: 11970
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 9:43

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 4., szerda 10:28

jó lenne ha perez szolgáltatna valami infót a tényekről. mert ha hagyja ami most megy akkor elismeri hogy segget csinált a szájából mikor azt mondta 100 milliót senkiért.

mondjuk iscoról is azt mondta nem kell... szóval akár még igaz is lehet a hír.


a 13 milliós fizu az meg mi? idáig 7-8-ról szóltak a hírek. ehhez még levynek sem lehet tudta hogy bale mennyit keres.remélem a 91 misi és hozzá az évi 8 milliós fizu az igaz.
GARETH:coffee:


RONCI A LEGENDA


Grande Pipita Higuaín


Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF


Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Avatar
miVida
Hozzászólások: 1046
Csatlakozott: 2013. augusztus 3., szombat 11:11
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Tartózkodási hely: Nagykanizsa

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 4., szerda 10:18

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ol-2276863

most miiiiii vaaaan??? :wtf:
akkor most kinek van igaza? Levy akart egyet a Madriba rugni, vagy Perez ilyen alattomos? :sly: miért nem mondja meg mi van, és akkor Ronaldo is tudja, hogy mihez tartsa magát?...

szerk.:
Erre a kegyes hazugság dologra már én is gondoltam. :D Nem lenne nagy gond, csak a Tottanhem-nél senki ne pofázzon. Mert, ha valakinek eljárna a szája, akkor rendesen keresztbe tennének a Realnak. :)
Na igen, asszem ez történt...
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 4., szerda 10:10

Engem csak az csesz fel, hogy tegnap hozta reggel a postás az nso-t és 100 millát írtak...na mondom majd ma írják, hogy 92 volt. Erre olvasom és ma megint nyomják, hogy eddig soha senki nem fizetett ennyit 1 játékosért...na mondom fasza ùgy kell megy a parasztvakítás...

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 4., szerda 9:51

Nem tök mindegy, hogy mi volt 1 vagy 2 évvel ezelőtt? Ő most itt van, ha itt termeli a gólokat, akkor engem nem fog érdekelni, hogy Barca szurkoló volt, vagy a Barcát preferálta. Ha meg szarul fog teljesíteni, az nem azért lesz, mert ő Barcás, hanem mert annyira futotta.

A sajtó meg így is, úgy is rá fog szállni az irreális vételár miatt, ezt csak sok gombóccal tudja elfelejtetni.

Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 4., szerda 8:43

Realista24 írta:Marca (2012.05.): A Marca Tv információi szerint a spanyol Barcelona labdarúgócsapata megegyezett az angol Tottenham Hotspur walesi klasszisával, Gareth Bale-lel: a szélső ötéves szerződés alá kanyaríthatja oda a nevét, amely szezononként ötmillió eurót garantálna számára.

:)
A sajtó beindult, fog kapni a walesi hideget-meleget. Ezt csak emberfeletti teljesítménnyel tudja háttérbe szorítani. A lecke fel van adva.
Ha van 1 kis esze akkor legközelebb amikor faggatja a sajtó lecsapja a labdát... Pontosabban vagy elmondja a tényleges igazat, (mert ugyebár a marca is szokott érdekes dolgokat produkálni) vagy elhárítja Levy-re, hogy el adta volna ennyiért, de ő nem akart menni a katalánokhoz... Amennyiben ezt nem lépi meg könnyen rászállhatnak... :roll:
Viszont magától érthető, hogy, ha már megvettük akkor valamit ki kell találni, mint ahogy azt tették Isconál is, és Isco is hamar tiszta vizet öntött a pohárba a "másik kutyám neve Figó" dumával...

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62741
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 4., szerda 8:35

Marca (2012.05.): A Marca Tv információi szerint a spanyol Barcelona labdarúgócsapata megegyezett az angol Tottenham Hotspur walesi klasszisával, Gareth Bale-lel: a szélső ötéves szerződés alá kanyaríthatja oda a nevét, amely szezononként ötmillió eurót garantálna számára.

:)
A sajtó beindult, fog kapni a walesi hideget-meleget. Ezt csak emberfeletti teljesítménnyel tudja háttérbe szorítani. A lecke fel van adva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

primrose
Hozzászólások: 1356
Csatlakozott: 2013. augusztus 27., kedd 1:12
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 3., kedd 23:45

Az AS szerint 2011 nyarán a Barcelona balhátvédként szerződtetni akarta Bale-t, a játékos azonban visszautasította a megkeresést.
But he is a good boy...

Avatar
Fenomen
Hozzászólások: 312
Csatlakozott: 2013. május 17., péntek 23:48

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 3., kedd 16:30

Gondolom nem Zombori írta. :mrgreen:

Bale-t nem láttam sokszor játszani, ellenünk meg az Inter ellen, de ez már 3 éve volt, így nem nyilatkozok róla.

Gondolom azóta fejlődött, nem keveset.

Ja, és ha alázatos lesz, akkor befog válni, nem kell attól befosni, hogy a gyorsaságára épít.

Avatar
h3x0r
Hozzászólások: 9169
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 11:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nagyvárad

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 3., kedd 16:08

R.M.C.F írta:
Wertz írta:Ajánlom mindenkinek ezt a cikket: http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... arok_kora/
Egy tökéletes leírás Baleről
Örülök,hogy ez az írás megjelent,mert vannak benne olyan sorok amiket én már hetekkel,hónapokkal ezelőtt is írtam némely hozzászólásomban.Ha a szerző maga kútfőjéből írta,akkor emelem a kalapom,mert ritka a magyar médiában ha valakit megtudok dicsérni,mert jó meglátásai,kombináció vannak.Ha valahonnan szedte,másolta,akkor meg azért örülök,mert legalább vette a fáradságot és a sok sz@r mellett ami ömlik a sajtóból,ez legalább kitűnik.
Sajat magatol irja a posztokat, a Realrol is rengeteg erdekes dolgot irt regebben. El clasico-k utan olvastam mindig a posztjait a taktikarol, a digi sporton (?) is volt egyszer meccs utan a studioban. Amugy az az erdekes benne, hogy barca szurkolo, megis objektivan tud irni a Real jatekarol is. Ez pedig nagyon ritka a magyar sajtoban.

Avatar
peti_madrid
Hozzászólások: 1255
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:28
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. szeptember 3., kedd 13:57

Kerlon írta:Az RMTV közlése szerint 91, szóval a számomra az a hivatalos, de lehet sose tudjuk már meg mi az igazság.
Szerintem az lenne a legjobb, ha nem is foglalkozna vele senki.

A másik meg, hogy sokan írják, hogy remélik, hogy beválik majd, meg nem lesz bukta, stb. Nem véletlenül került annyiba, amennyibe. Jó, Kaká is 65 misi volt, de ő nem 24 évesen érkezett, hanem 28 évesen, sérülten. Eleve rizikós volt a dolog, az nem jött be sportszakmailag, de marketingileg viszont annál inkább. VISZONT: az emberek akarva-akaratlanul rágerjednek az ennyire drágán jött játékosra, megveszik a mezét, egy nevével ellátott sálat, stb, szóval Bale akár marketingileg is visszahozhatja az árának egy részét. Sportszakmailag én biztos vagyok benne, hogy meg fogja érni, egy igazi brusztolós igás ló ez az ember. Jó, tudjuk, hogy sérülékeny, de azok a sérülések nem olyanok, ami miatt kidőlne hónapokra, vagy akár teljes szezonokra. All-in-all szerintem kurva jó vásár volt, de majd idővel megbizonyosodhatunk róla.

Hala Gareth, Hala Madrid!

Wertz
Hozzászólások: 502
Csatlakozott: 2013. június 25., kedd 13:21
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. szeptember 3., kedd 12:46

R.M.C.F írta:
Wertz írta:Ajánlom mindenkinek ezt a cikket: http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... arok_kora/
Egy tökéletes leírás Baleről
Ha a szerző maga kútfőjéből írta,akkor emelem a kalapom,mert ritka a magyar médiában ha valakit megtudok dicsérni,mert jó meglátásai,kombináció vannak.Ha valahonnan szedte,másolta,akkor meg azért örülök,mert legalább vette a fáradságot és a sok sz@r mellett ami ömlik a sajtóból,ez legalább kitűnik.
Jó olvasni,hogy próbálják megérteni a posztok,a régi kulcsposztok változásának mikéntjét.
Valószínűleg ezt heinrich magától írta, mert szinte mindig ilyen kiváló elemzéseket, leírásokat ír. Mivel ennyire tetszett, ajánlom a többi cikkét is
R.M.C.F írta:Ahogy írtam is korábban az ilyen stílusú fazonok kora lehet érkezőben,lehet hogy tévedek,de ezt gondolom,azok akik semmiben sem a legjobbak,de mindent jól csinálnak,szinte nincsen gyenge pontjuk,erősek,gyorsak és sokoldalúak.
Ezt én is így gondolom

Avatar
soroslop
Hozzászólások: 43
Csatlakozott: 2013. szeptember 2., hétfő 20:31
Kedvenc csapatod: Darnózseli SE

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: soroslop » 2013. szeptember 3., kedd 11:45

Na, legalábbis nem utálta a Realt gyerekkorában, az már biztos.

Avatar
RaúlRealMadrid
Hozzászólások: 286
Csatlakozott: 2013. május 18., szombat 0:26
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. szeptember 2., hétfő 23:23

dudumadrid írta:ahhan, igen valószínű, örülök egyébként a srác érkezésének, bár nem volt légszükséglet úgy gondolom, de bennem van egy kis félsz, ha a srácnak jobban fog menni mint a másik drága lábú kollegának, nem megy majd a rinya, vagy esetleg ha több gólt lő, vagy ha kiderül, hogy mégis ő a legdrágább, komolyan én azt is kinzéem a spanyolokból, hogy direkt nem modnják ki h mennyi volt, hanem ugymond kegyes hazguság CR miatt hogy azt gondolja , hogy még midnig ő a valaha volt legdrágább labdarúgó......
Erre a kegyes hazugság dologra már én is gondoltam. :D Nem lenne nagy gond, csak a Tottanhem-nél senki ne pofázzon. Mert, ha valakinek eljárna a szája, akkor rendesen keresztbe tennének a Realnak. :)

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8208
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 2., hétfő 23:14

azért egyszer megnézném, hogy egy egészségtől kicsattanó varane milyen sebességre lenne képes :)
Azért ez rohadt nagy oltás. :lol:
az már biztos :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég