Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Mit vársz az El Clásico-tól?

A szavazás 2023. október 29., vasárnap 7:04-kor befejeződött.

A Barcelona fog nyerni
19
22%
Döntetlen lesz
15
17%
A Real Madrid fog nyerni
53
61%
 
Szavazatok száma: 87

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6657
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. december 25., hétfő 10:24

Di Maria palyara lephet a BL-ben, ha atigazol a Barcaba?
:goat:

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27899
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 25., hétfő 9:58

lesliejr írta:...
Szerintem nem más Barca jött ki. Hamar kaptunk egy kontra gólt, ami az első félidőben is benne lehetett volna, mi szétestünk ti meg maximálisan kihasználtátok és több teretek lett. Valverde okossága volt ez és kicsit a szerencséjé, hogy ilyen meddőek vagyunk a kapu előtt. Valverde csapatai sose dominálni akartak, szerintem ez a Barcánál se lesz máshogyan, ha a támadósor erősödni fog. Guardiola óta az első edző, aki eldobta a Barca alapelveit. Gratulálok a győzelemhez, szerintem nem hova tartozás miatt, de a gyengébb csapat nyert sokkal és ezért szép játék a foci, csak nekünk most kurvára fáj.

Kellemes ünnepeket nektek is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

lesliejr
Hozzászólások: 680
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 9:49
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. december 25., hétfő 9:52

Sokan úgy vagytok vele, hogy nem létezhet olyan csapat, amelyik tudja formálni a játék képét a Real Madrid ellen.
Két ellentétes félidő láttunk, az első rész első 20 percében a Barca csak védekezett, lassította a játékot, mást nem is tehettünk a középpályánkkal ellenetek. A játék beli fölény ott nagyon kijött. Aztán már éledeztünk, volt 1-2 ígéretes akció. Második félidőre viszont egy másik Barca jött ki. Valverde-vel mondhatni, hogy ez rendszeres még a kicsik ellen is. Aprókat változtat, de azok ülnek legtöbbször.
Sok mindent bele lehet magyarázni, hogy ki mit mondhatott az öltözőben, de a 2. félidő elején volt egy 10-12 perc mikor a Real a félpályát se igen bírta átlépni.
Ez biztos, hogy nem Zidane akarta így, hülye lett volna visszább rendelni a csapatát és átengedni nekünk a kezdeményezést, mikor a Real volt győzelmi kényszer alatt.
A mi nem annyira zsugás közzéppályánk viszont most fizikailag erősödött, Modricék ezt nem is bírták el, folyamat játszottuk át a középpályát, ehhez okos dolog volt Rakiticet behúzni jobb szélről Busquets mellé, Paulinho-t meg gyakorlatilag 3. támadónak és zavaró embernek felküldeni.
Volt állófoci igen, 2-0 után, mikor már csak az időt húztuk.
A Real Madrid középpályája a világ legjobbja a labdával, de ha azt elveszik tőlük már könnyű kifárasztani egy Kroos-t v Modricot az örök rohangászásban és azért a Barca sem kütyaütő középen, csak nagy a kontraszt az Ini-Busi-Xavi 3-as után.
Zidane sztem hibázott, eleve ő próbált meg alkalmazkodni hazai pályán egy sokak által lesajnált Barca-hoz, Kovaciccal, ezzel viszont előre játékban vesztettek sokat, mert Isco széltében-hosszában be tudja játszani a támadó harmadot, Kroos és Luka ilyen mennyiségű munkára nem fogható, mert 50 perc után leeresztenek.
Valverde Barca-ja rengeteget fejlődött a nyári katyvasz óta, kihozza a jelenlegi keretből a maximumot. Azért Umtitivel és Dembelével más lesz majd ez a Barca, meg ha télen és nyáron erősítünk. Már mindenki tudja hova kell igazolni.
Nincs lefutva a bajnokság, voltak itt már nagy drámák 11-12 pontos előnyből is és még csak január lesz.
Ez a Barca azonban csapatként messze felülmúlja az MSN féle verziót. Hiába írtok le sokan minket, meg utóbbi tíz év legrosszabb Barca-ja...mihez képest? Nem színezzük úgy a dolgokat, nem toljuk be 80 percre az ellenfelet a kapuhoz, nem is tudnánk, nem is akarjuk. Akkor sincs kétségbe esve a csapat ha 15 percig csak bekkelni kell. Hosszú távon ez nem tetszene nekem de már nyár után is írtam, hogy ez egy átmeneti év, Valverde most abból főz ami maradt aztán meglátjuk ez mire lesz elég. De nagy mentális ereje van a csapatnak és Messi, Iniesta vmint Suarez még csak most kezdenek belejönni. Eddig ha gólokat is szereztek csak ment a bénázás közben.
Gyakorlatilag minden komolyabb meccsünk idegenben volt és még veretlenek vunk, ez nem csak a véletlen.
Persze ez is csak egy szurkolói vélemény.
Boldog Karit mindenkinek!!!

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27899
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 25., hétfő 9:26

Sokat cikkeztek róla már a nyáron is, most meg alig játszott a fél szezonban úgy, hogy van még egy oka eligazolni. Annyira nem örülök neki, mert erősödnek vele és a taktikai repertoár is sokat fog bővülni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6657
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. december 25., hétfő 8:58

Ilyenkor utalom az El Clasicot, mert nincs olyan hogy szoros vereseg... :mrgreen: pedig szoros volt, az eredmeny nem tukrozi a valos tenyeket, elbasztuk a meccset. Szerintem Zizu nem tehet a veresegrol.
:goat:

Karim the king
Hozzászólások: 386
Csatlakozott: 2016. október 13., csütörtök 14:25
Kedvenc játékosaid: Karim
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Karim the king » 2017. december 25., hétfő 8:55

ziro4vr írta:Bazeg a végén már az lesz, hogy az elején is ők voltak a jobbak. :lol: :lol:

Kanyarban nem voltak, csak nem kéne lyukat rúgni, kapufázni, bénázni.
Egészen addig míg nem volt álló foci, jobbak voltunk. Abban ők a top1, mert Messi. Első félidőben futniuk kellett, nyomozták a labdát. Ezért fogjuk csapni a PSG-t, mert ők nem álló focit játszanak.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62796
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 25., hétfő 6:42

https://pbs.twimg.com/media/DRzzQTIWsAAhl4U.jpg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

primrose
Hozzászólások: 1356
Csatlakozott: 2013. augusztus 27., kedd 1:12
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: primrose » 2017. december 24., vasárnap 15:15

VanillaSky írta:Egy 0-3-as meccs után tényleg megmosolyogtató ez a nagyon jók voltunk, ha ez meg az meg amaz változik akár nyerhettünk volna is. Az erőnlét is elsőrangú, a játékosok is kiválóak, némelyik csak másfél éve nem tud kihúzni egy hónapot sérülés nélkül, a másik meg szintén röpke másfél éve van hullámvölgyben, egyébként világklasszisok. Gyűjtöttünk másfél piros lapot, de ez is belefér. Az meg alap, hogy ez a Barca kutyaütő.

Nem szeretném elképzelni, hogy milyen lenne, ha ők jók mi meg rosszak lennénk, 11 pont hátránnyal meg még tényleg elég nyitott a dolog, csak 4 meccs előny, de nem lehetetlen persze.
Adom, habár nem igazságos a 0-3, ha valaki csak az eredményt olvassa azt hinné, hogy lejátszottak minket, pedig ez nem így volt, főleg, hogy a 3. gólt is a vonalon túlról kanalazták vissza. Az első félidő a miénk volt, egész egyszerűen nem sikerült kihasználni a helyzeteket, ha legalább 1 gól beakad, teljesen más a meccs képe. Nem így lett, aztán, hogy mi történt a másodikban azt már nem tudom, mert egyáltalán nem presszionáltunk. Sokan írták, hogy az erőnléttel volt gond, de hát könyörgöm emlékszem meccsekre, amikor 90 percig játszottuk ugyanezt a játékot, megállás nélkül. Nyilván a gárda egy része azóta már kiöregedőben van, de ne mondja nekem senki, hogy az első félidő annyit kivett, hogy a másodikban rokkantként kell a pályán tolni. Szerintem itt fejben ment el a dolog, lehet meg lett nekik mondva, hogy döntsük el az első félidőben a meccset, aztán ahogy nem mentek be a próbálkozások mindenki összeesett fejben, vagy az is lehet, hogy a nagy játékbeli fölény miatt nagyon elhittük, hogy kevesebb is elég lehet a második félidőben. Zidane első félidei taktikája jó volt, a másodikban nem tudott a fejekre hatni, gondolom halálra dicsérte a szünetben őket, azok meg mindent elhittek neki. Sokkal több van ebben a csapatban, szerintem ha jobban odakoncentrálunk, javítunk a befejezéseken, akkor a BL-ben ismét főszereplők lehetünk. Persze egyénileg is rengeteget kell javulni egyeseknek. Benzema, Marcelo, Carvajal idén gyötrelem, gyakorlatilag lefele húzzák a csapatot. Roni kiöregedőben, de még mindig ő a legkevesebb probléma előle. Bale reméljük most már aktívan a rendelkezésünkre áll. Ceballost lehetne próbálgatni a bajnokságban és megnézni, mert lehet a BL-re neki is fontosabb szerep juthatna. Zidanenak el kell felejtenie Vazquezt, és én Asensiot is jegelném, mert bombákon kívül nem sokat tud. Legalábbis úgy néz ki, hogy ez a legnagyobb fegyvere. Benzema helyett sajnos nincs más, biztos vagyok benne, hogy a nyáron jön a helyére valaki. Casemirot a padra kell tenni, és Kovacicot odatenni, mert minden szempontból több van benne, mint a brazilban. Ha Zidane ügyes, akkor ebben a keretben még lehet 1 nagyobb siker.

Én a Bajnokságban már eddig sem hittem, egészen egyszerűen túl szétszórt és sajnos alul motivált fejben ez a társaság, hogy hosszabb szakaszra nyerők legyünk. Ez van, félig meddig érthető, hiszen szarrá nyertük magunkat az elmúlt években, ezért kellett volna nyáron frissíteni, ez sajnos nem jött össze, ami hatalmas vezetőségi hiba. Fájó lesz a Barcat győzni látni, de lehet hogy ebben a keretben idén nem volt csak 1 nagy dobás és ha választani kellene, akkor én is a BL-t választanám, ami formaidőzítéssel ismét meglehet és most már a bajnokságban is készülhetünk erre, nem kell az utolsó pillanatig két fronton harcolni, jóval több lehet pihenni. Még lehet "jól" is jártunk, focizni biztos nem felejtettünk el, és a keretünk továbbra is jobb, mint a barcanak. Februárra kell összeérni.

Nyáron pedig okvetlenül erősíteni kell. Benzema helyett egy másik csatár előre, Ronaldo pótlását el kell kezdeni, Carvajal és Marcelo mögé használható embereket hozni. Navas mögé jöhet Kepa.
But he is a good boy...

Avatar
Yazid
Hozzászólások: 3399
Csatlakozott: 2013. május 2., csütörtök 8:57
Kedvenc játékosaid: Zidane

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. december 24., vasárnap 15:14

Ezt én is csodálom, hogy mindezek után még ennyire pozítivan tudnak hozzáállni és nem bántásból mondom. De engedtessék már meg, hogy kicsit felháborodott legyek. Szezon kezdete óta bízunk, hogy majd most na majd most kinyíllik a gólcsap aztán csak elszaladt a szezon fele. Nagyon imádom cr-t is meg benzemát is, de sajna kimenő mindkettő, főleg utóbbi ebből vagy abból kifolyólag ne menjünk bele, a hülye is látta, hogy venni kell csatárt nem tette a vezetőség és isszuk a levét hál isten. Lehet itt tavaszozni meg majd a barca botlik meg a bl meg a facom. Volt egy jó félidőnk, de hiába mert olyan impotens lassúak vagyunk támadó harmadban, hogy én meg se lepődtem és szinte éreztem, hogy 2. Félidőben megszopjuk a fact, mert annyira adta magát. Már nem fog úgy érdekelni egy bajnoki se, inkább piszkálom az asszonyt este. Szóval ne öljeték meg aki nem ugrál örömében, hogy megint kaptunk 3at otthon a barcától (ez fog megmaradni, senkit nem érdekel, hogy mi volt az első félidőben) szóval megint csak visszajutunk a góllövési problémánkra. PSG ellen látok 25% -ot a továbbjutásra és nem azért, mert annyival jobbak hanem mert könyörtelenül befogja rúgni bappe is meg cavani is ha odakerül.

VanillaSky
Hozzászólások: 2131
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 1:26

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. december 24., vasárnap 14:52

Egy 0-3-as meccs után tényleg megmosolyogtató ez a nagyon jók voltunk, ha ez meg az meg amaz változik akár nyerhettünk volna is. Az erőnlét is elsőrangú, a játékosok is kiválóak, némelyik csak másfél éve nem tud kihúzni egy hónapot sérülés nélkül, a másik meg szintén röpke másfél éve van hullámvölgyben, egyébként világklasszisok. Gyűjtöttünk másfél piros lapot, de ez is belefér. Az meg alap, hogy ez a Barca kutyaütő.

Nem szeretném elképzelni, hogy milyen lenne, ha ők jók mi meg rosszak lennénk, 11 pont hátránnyal meg még tényleg elég nyitott a dolog, csak 4 meccs előny, de nem lehetetlen persze.

Avatar
peadani
Hozzászólások: 386
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:57
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: peadani » 2017. december 24., vasárnap 14:20

Nyilacska írta:Nagyon rossz meccs volt ez. Egyébként az első félidőben se voltunk akkora hű de jók csak a másodikban akkora ótvar szarok hogy az első jónak tűnik. Osszesegeben teljesen megerdemelt vereség nincs ezen mit szépíteni. Ja és messi sajnos újra bizonyitotta hogy jobb playa mint cr. Sajnos.
Huha asszem valakinél sok volt kicsit az alkohol már így kora délután :) Nézd újra meg az 1. félidőt. Egy barcás barátom rámírt a végén, hogy az 1. félidőben élvezte a Real játékát nézni. Csakhát ugye az a fránya 2. félidő...

Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 24561
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. december 24., vasárnap 14:02

Bazeg a végén már az lesz, hogy az elején is ők voltak a jobbak. :lol: :lol:

Kanyarban nem voltak, csak nem kéne lyukat rúgni, kapufázni, bénázni.
Nem illik.

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 11219
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 24., vasárnap 14:02

Én nem akarok télen semmilyen vész megoldást,most már nyomjuk végig ezzel a kerettel és nyáron átgondoltan igazoljunk.Aki jó lenne az már játszott a bl-ben vagy mozdíthatalan jelenleg.

Kicsit savanyú megoldás de Balet kéne normálisan felépíteni legalább egy tavaszt toljon már végig amíg itt van.Lutri az egész de én a Bale-Ronaldo kettősre tenném fel a dolgokat,szarrá nyertük magunkat nem dől össze a világ ha most ne adj isten nem nyerünk semmit.De ha elcsesszük a nyári csatárigazolást egy téli vész megoldással az baj.Mert ski jön nem fél évre fog alá írni.Ha meg jön egy icardi rug pár gólt majd nyáron perezék hátradőlnek,hogy minek új csatár és megint egy b megoldással futunk neki az új szezonnak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Nyilacska
Hozzászólások: 105
Csatlakozott: 2016. július 19., kedd 18:01

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2017. december 24., vasárnap 13:55

Nagyon rossz meccs volt ez. Egyébként az első félidőben se voltunk akkora hű de jók csak a másodikban akkora ótvar szarok hogy az első jónak tűnik. Osszesegeben teljesen megerdemelt vereség nincs ezen mit szépíteni. Ja és messi sajnos újra bizonyitotta hogy jobb playa mint cr. Sajnos.

Avatar
wZoLee7
Hozzászólások: 13140
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 13:36
Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tartózkodási hely: SK

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. december 24., vasárnap 13:47

Szerintem meg hulyeseg kimondani h mar vege a bajnoksagnak, felido tajan vagyunk, siman lehet egy forditott tavasz ahol ok bukjak el a pontokat mi meg hozzuk. Akkor lesz vege ha mar semmi sansz nem lesz.
A csapatunk jobb, szetestunk de jobbak vagyunk. Elso felidoben ott sem voltak, csak nem mentek be a helyzetek. Valtoztatni kell, mert ezek a beadasok nem fognak mukodni, de ZZ nem idiota, csak neki is fejlodnie kell

Ónó
Hozzászólások: 578
Csatlakozott: 2015. december 27., vasárnap 22:00
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Ónó » 2017. december 24., vasárnap 13:43

Nektek nem furcsa, hogy a szerencsére fogjuk a döntetleneket, vereségeket? Más is lő kapufát, más is majdnem gólokat szerez más is kap rossz ítéleteket. A jelenlegi csapatunk hátul és középen erősebb mint a Barca vagy bármely másik csapat, elől viszont van egy kiöregedő CR akit már könnyebben megfognak és ennyi. Bale jó játékos még mindig, eddig is az volt, de sérülékeny, így használhatatlan. Az árnyék csatárunk nagyobb baj, Benzema önmaga paródiája évek óta. Nem szívesen dobatnám ki magam, szóval inkább ezt a témát kerülném...
A kp pedig kapura veszélytelen, így elég 1 embert CR-t kivenni a játékból. Ha nem igazolunk egy szélsőt és egy csatárt, a PSG ellen a világ összes szerencséje kevés lesz. Isco és Asensio innentől remélem minden bajnokit megkap ahogy Kova is, teljesen mind1 az eredmény, nekik kell a perc, mert Isco-n kívül a másik 2 játékos lassan visszafelé fejlődik a padon.
Ha igazolnánk egy befejezőt(Thomas Müller baszki erősítés lenne... ez mindent elmond) és egy szélsőt, egy ilyen alapra nagyon egyszerűen lehetne építkezni.

A másik oldalnak meg szeretnék gratulálni, tényleg jól és eredményesen játszottak ellenünk, kivártak és meglett az eredménye. (kivárták míg elől mindent kihagyunk szokás szerint és hátrébb mindenkinek elborul az agya az egója miatt a töketlenkedés miatt.)
BL indulókon kívül nem tudom, honnan és kit lehetne leigazolni... Bár ezt már nyáron is kitárgyaltuk.

rashidm
Hozzászólások: 4549
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:43
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. december 24., vasárnap 13:40

kodo írta:
hunmadridista írta:Gratulálok a Barcelonának a bajnoki címhez! Fáj ezt kimondani, de szerintem a tegnapi meccsel minket lenulláztak sajnos. Ekkora ponthátrányt képtelenség ledolgozni.
Amúgy Valverde meglepően jól összerakta idén a Barcát. Mindenki lesajnálta őket, ehhez képest mindenkit újra f.szra húznak ebben a szezonban. A mindenki által sz.rba nézett Paulinho, meg szépen oktat eddig.
:lol: :lol:

Fájni fáj, de nincs igazad. A helyzetek alapján nem érdemeltünk ekkora verést. Az első félidő a miénk volt, a második meg az övék talán. Az, hogy ők kb mindent belőttek mi meg nem, az nem az ő érdemük hanem a mi balfaszságunk. Lenulláztak... azt. :lol: :lol: Ekkora hátrányt még be lehet hozni, vagy esetleg szorossá tenni. Bár én kételkedek ebben.

A többi része meg nagyjából igaz. én is lesajnáltam őket a szezon elején, erre meg gyűjtögetik a pontokat szépen. Az hogy faszra húznak mindenkit... el vagy tévedve. Nálam a faszra húzás a fociban annyit jelent hogy mindenkit lealáznak 3-0-val minimum, lehengerlő játékkal. A meccsek felén hasonlóan fosul játszottak csak mindent belőttek. Paulinho meg... nem is tudom hova tenni. Mert technikailag sehol sincs Modric/Kroos/Kovacic/Isco vonulathoz képest. Ehhez képest viszonylag gólerős.

Én a szezontól már nem várok semmit. Legyen meg az 1-4 hely valamelyike, a bl-ben ha esetleg továbbmegyünk a PSG ellen akkor talán lehet valami, a kupában jussunk be az elődöntőbe, aztán ennyi. Januárban viszont nézni kell hogy kikkel lehet megerősíteni a csapatot.

Theo sztem mellényúlás, nagyon darabos, belerúg a labdába és fut vele. Gyenge.
Achraf nem rossz, de kéne még neki sok rutin, kölcsönadnám.
Llorrente nem rossz, max kiegészítő lenne nálam. Ha fejlődne még az lehet belőle.

Csatár mindenképp kell.

És végső sorban elkezdenék gondolkozni egy újabb taktikán, mert Marcelo-Carvajal nincs jó formában és a támadásokhoz ők a kulcs.

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 11219
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 24., vasárnap 13:34

pheco írta:Mindenki f.szra huznak? Eddig volt 3 meccsuk a Real ellen, ket vereseg egy gyozelem, Juve ellem gyozelem es dontetlen, Atletico ellen dontetlen. Annyira nagy f.szra huzasokat nem latok. De a bajnoksag nagy valoszinuseggel megvan nekik, ami fajdalmas dolog feltavnal egy ilyen erossegu Barcaval szemben.
Így megy ez, a kutyát nem érdekli ilyenkor,hogy a 3ik gól szabálytalan volt meg,hogy igazából saját magunkat fingattuk ki, 0-3 faszra húztak :mrgreen: A barca okosan kihasználta a mi fatális marhaságainkat, ezt aláírom de nem volt itt semmiféle faszra húzás, max jól mutat a címlapokon.

Meglátjuk , de lehet még jól jövünk ki ebből.Azért tényleg az elmúlt évek legszarabb barcájától kaptunk ki egy olyan meccsen ami kézben volt.Ez csak felhergeli kicsit az agyonnyert játékosainkat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6673
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 24., vasárnap 13:19

Mindenki f.szra huznak? Eddig volt 3 meccsuk a Real ellen, ket vereseg egy gyozelem, Juve ellem gyozelem es dontetlen, Atletico ellen dontetlen. Annyira nagy f.szra huzasokat nem latok. De a bajnoksag nagy valoszinuseggel megvan nekik, ami fajdalmas dolog feltavnal egy ilyen erossegu Barcaval szemben.

Avatar
kodo
Hozzászólások: 4529
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:59

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. december 24., vasárnap 13:17

hunmadridista írta:Gratulálok a Barcelonának a bajnoki címhez! Fáj ezt kimondani, de szerintem a tegnapi meccsel minket lenulláztak sajnos. Ekkora ponthátrányt képtelenség ledolgozni.
Amúgy Valverde meglepően jól összerakta idén a Barcát. Mindenki lesajnálta őket, ehhez képest mindenkit újra f.szra húznak ebben a szezonban. A mindenki által sz.rba nézett Paulinho, meg szépen oktat eddig.
Hagyjuk már. Jól összerakta őket? Megköszönhetik, hogy nem mentünk 3-0ra mi már a félidőben, csak a szerencsén múlott. Annál jobban nem rakta őket össze, mint amit vártam tőle. Paulinho jó? Miért mit csinál? Érkezik Messi a labdáira. Azon kivül semmit nem csinál a pali, maximum megy mint aki fel van húzva, meg kapu előtt jól helyezkedik. De mint középpályás, szembeállítva tőlünk bárkivel, semmit nem ad.

Egyáltalán nem vagyok mérges a csapatra. A második gólt előtt az a flipper a tizenhatoson belül elő szokott fordulni a mi védelmünkben. Carvajal ösztönösen ütött bele a labdába, őt sem hibáztatom. Első gólnál már inkább amikor mozizott Suarez mellett. Ha ott Navas védése után nem úgy pattog 10 emberen a labda végig, hogy a végén Paulinho kapura fejel, akkor marad 1-0 és beáll Bale és Asensio, szerintem egyértelmű, hogy bedaráltuk volna őket. De persze a ha nem játszik.
Valverde arcán is látszott mekkora kő zuhant le amikor Suarez megszerezte a vezetést, szerintem az volt a célja hogy valahogy egyet gyötörjenek be ők először, aztán mehet a kontra. 2-0nál meg ment a tili toli, bár a saját térfelüknél előbb nem jöttek, mi meg nem akartunk futni a labda után 10 emberrel úgy hogy még 20 perc hátra volt. Cserék után már jobban letámadtunk.
Összessegében gáz, hogy nem nyertünk, mert első félidőben nyomozták a labdát, főleg az első 20asban. De ez már senkit nem érdekel, mert a vége 0-3 lett, maximum engem mert látom hogy mire képes a csapat. Ehhez még jön egy kis szerencse, meg elől jobb hatékonyság és megleszünk. Februárra kell összeérnie.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 217 regisztrált és 0 vendég