Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
pheco
Hozzászólások: 6675
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 29., hétfő 10:30

Amugy engem nem is ez a nagy hatrany zavar, mert nyilvan nem valos kepet mutat a ket csapatrol. Az zavar, hogy ebben a szezonban a Barca szinte mindig megkapta a kis segitseget, amikor szenvedtek es nem ment ugy a jatek. Vagy az ellenfel nem kapott meg tizit, esetleg lapokat uszott meg a Barca. Vagy ami a jellemzobb, hogy jott egy tizi vagy piros. Tegnap is ugye lest nem fujtak be, ami utan Messi beverte a szabit. A tizi az teljesen egyertelmu, kit erdekel, hogy hogy tartotta a kezet, kapura ment volna a loves, de vedo kezeben elakadt, nem is ertem. Erdekes a normalisabb Barcasok elismertek, hogy tizi lett volna normal esetben.
Es ami meg ezt fokozza, hogy a Realnak iden szinte semmi ilyen segites nem jott, sot, sokszor a jogos tiziket sem adtak meg, ami nagyot lendithetett volna a csapaton. Nem is kell messzire menni, Villarreal ellen ket tizit nem kaptunk meg... Ami a csapaton is es kulon Ronaldon is sokat segitett volna. Ugyanilyen szituk a szezon elejen is segithettek volna kijonni a godorbol.

Az meg, hogy a sorfal jar a sok kis pocs fejeben, az kulon vicces a legutobbi Clasico utan, sot a nyari Clasico utan is :lol: A tegnapi tevedesek nem segitik elo a sorfalas tervetek :mrgreen:

Avatar
RealMadridFanatic
Hozzászólások: 2657
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 18:56

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 29., hétfő 10:14

rashidm írta:Pepe-t én hoztam fel. Csak vicces hogy Pepe az antikrisztus, Suárez meg egy tündéri kisgyerek. Közben meg... Pepe legalább kiengedte a gőzt. Nem volt szép, tény, sőt. Meg is kapta a büntetését. De Suárez... amiket megúszik évek óta... semmi sárga vagy piros. Sokkal undorítóbb ilyen sunyi, patkány módon játszani.

Sorry, akkor csak a reakciót láttam rá, vagy valaki utalt, hogy nem rúgta hátba háromszor az ellenfelét.

Amit írtál nagyjából azt szerettem volna levezetni, de az energiámat inkább valami hasznosabbra fordítanám, mint itt vitázni feleslegesen elvakult megmondóemberekkel...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

rashidm
Hozzászólások: 4552
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:43
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 29., hétfő 10:06

RealMadridFanatic írta:
Pipita írta: Az még az előtt volt, hogy hasba rúgta az ellenfelet, vagy utána?

Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy borzasztó pitiáner volt valamelyik hungarokatalántól felhozni Pepét, de ha már megtörtént...

Mégsem, meggondoltam. Nem etetem a trollokat.
Pepe-t én hoztam fel. Csak vicces hogy Pepe az antikrisztus, Suárez meg egy tündéri kisgyerek. Közben meg... Pepe legalább kiengedte a gőzt. Nem volt szép, tény, sőt. Meg is kapta a büntetését. De Suárez... amiket megúszik évek óta... semmi sárga vagy piros. Sokkal undorítóbb ilyen sunyi, patkány módon játszani.

Avatar
RealMadridFanatic
Hozzászólások: 2657
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 18:56

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 29., hétfő 10:00

Pipita írta: Az még az előtt volt, hogy hasba rúgta az ellenfelet, vagy utána?

Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy borzasztó pitiáner volt valamelyik hungarokatalántól felhozni Pepét, de ha már megtörtént...

Mégsem, meggondoltam. Nem etetem a trollokat.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Avatar
Pipita
Hozzászólások: 3137
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 12:32
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. január 29., hétfő 9:55

Csak néhány kérdés, ami eszembejutott az elmúlt három oldalt olvasva:

Minden csapatnál megvan az hogy két teljes szezonon keresztül (na jó, hazudtam, igazából csak 74 bajnoki mérkőzés) hétről hétre kezezgetnek pikék meg különböző senkiházik a 16-oson belül és FOLYAMATOSAN megússzák és egyszer sem "TÉVÉEDNEK" ellenük? Az ellenfél javára, egyetlenegyszer sem. Tényleg, minden csapatnál? A Real ellen mikor fújtak utoljára büntetőt, két hete? A Barca ellen meg két éve. Tényleg ugyanaz. Egy.

Kettő. A Suareznek járó büntető, amit nem kaptatok meg. Az még az előtt volt, hogy hasba rúgta az ellenfelet, vagy utána? Nem láttam sajnos a meccset, így nem tudom eldönteni, hogy életre sózló eltiltás kéne az alaveses antifutballistának, vagy csak egy sima tizi+piros kombót raboltak el katalónia büszke népétől. :/ :'( :(

Három, amit már feltettek korábban, engem is nagyon érdekelne. Épp most játszott egy meccset a csapatotok. Mi a motiváció? Miért jöttök ide? Mi a cél? Mit akartok elérni? Szeretitek ha rajtatok röhög egy csomó ember, mert már hozzászoktatok vagy mégis mi? :lol: :lol: :lol: De tényleg. Bohócok vagytok, menjetek már máhova légyszi. :lol: :lol: :lol: :lol:

Avatar
Süti
Hozzászólások: 5899
Csatlakozott: 2015. november 8., vasárnap 20:12
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest/Győr

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 29., hétfő 9:36

Digi még nem kötötte be a netet, de gondoltam a mobilnet terhére felnézek. :hmmm: Kár volt... :lol: annyit azért hadd kérdezzek meg a katalán kollégától, egyáltalán mi motiválta arra hogy egy győztes meccs után az legyen az első érzése, be kell linkelnie a madridomon a szabálykönyvet? De komolyan, titeket ki hívott? :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Captain
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2018. január 29., hétfő 8:46

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Captain » 2018. január 29., hétfő 9:32

Szia!

Úgy látom úgy kellett ez a vitás szituáció neked már, mint egy falat kenyér. Valószínűleg hónapok óta szorongsz a kialakult helyzeten. 21 fordulót kellett várnod, de végre kaptál egy kapaszkodót, amit évekig szorongathatsz. Ezáltal elengedheted a lassan 9 évvel ezelött történteket. De a legjobb az lenne ha ebben az évben már elengednéd az egész ligát. Inkább ne nézd meg azt, ahogyan sorfalat áll a csapatod a nou campban. A rossz akart meg vissza szokott hatni. Vigyázz nehogy a kezezés helyett Neymar 2 les góljával jusson tovább a PSG.[/quote]
Es ebbol neked az jon le h en vagyok frusztralt?
Ha sorfalat allunk, hat alljunk. Azt is lehet meltosaggal, inkabb alljunk rendesen mint mondvacsinalt szar indokokkal kihuzzuk magunkat alola ahogy ti tettek iden tobbszor is. A ligat elengedtem nyugodj meg, egy tortenelmi bl cimvedes utan ami meg nem sikerult egy csucs bayernnek, egy foci csucsan levo pep teamnek se, azutan elfogadom hogy nincs mar motivacio. De amikor volt motivacio olyat tettunk amit elotte soha senki, igy emiatt nem vagyok olyan frusztralt mint te.[/quote]

Én teljesen kiegyensúlyozott vagyok már lassan 10 éve. Ne aggódj miattam. Utoljára Ronaldinho miatt voltam kicsit frusztrált. Minden fronton állunk. Sőt a bajnokságban már kicsit tartalékolni is lehet. Hidd el, hogy egy ilyen nyár után senki nem gondolt erre. Csak már rohadt unalmas, hogy egy ilyen eset történik és rá van húzva az egész év. És ha belátod ha nem ezek minden csapatnál meg vannak. Még a real madridnál is. De azt bóknak veszem, hogy a Pep teamet a foci csúcsának nevezed! :)

MvG
Hozzászólások: 17
Csatlakozott: 2018. január 29., hétfő 6:25

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: MvG » 2018. január 29., hétfő 9:20

rashidm írta: Örülök hogy most ti ültök a lovon, mi meg a béka segge alatt. Mi már voltunk nagyon mélyen, ti még nem. És nem tudjátok milyen érzés...de egyszer Messi is el fog menni, és akkor aztán... :lol: :-*
Dehogynem..... emlékszem én a 2005 elötti időkre amikor sokkal mélyebben voltunk, mint ti most. Fordult a kocka azóta, pontosabban még azt sem mondom, hogy fordult, inkább kiegyenlítődött, mert ti még mindig magas szinten vagytok (az elmúlt fél évből nem érdemes kiindulni ha hosszabb időszakot vizsgálunk) csak mi is feljöttünk közben. Ennek köszönhető a spanyol hegemónia az elmúlt időszakban.

Valóban Messi távozása már közeledik, ahogy látom az igazolásokat már kezdjük úgy előkészíteni, hogy utána is legyen csapat. Messi-t egyénileg úgysem lehet pótolni, de csapatként ettől még lehetünk erősek. Erre bizonyíték az, hogy nem csak a Barca (Messi miatt) és a Real (CR miatt) nyert BL-t, hanem pl. Bayern is......

Solari
Hozzászólások: 431
Csatlakozott: 2017. április 19., szerda 12:16
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 29., hétfő 9:16

RealAsensio írta:Huu de kinyilt a barcasok csipaja az elmult honapokban. Eddig hol voltatok?
hát valószínűleg a nagyon közeli múltban nem volt két ilyen eset amiről beszélni lehetne.
Én csak azokat nem értem akik idejönnek lekezelő stílusban írni/hergelni.

Avatar
sebydani
Hozzászólások: 9876
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 11:02
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 29., hétfő 9:14

MvG írta:
Én semmi sorfalazást nem írtam (visszanézheted), tisztában vagyok vele, hogy a sorfal mikor "jár", pontosabban sosem jár, ez csak egy gesztus. Nem is reménykedek abban, hogy lesz sorfal, ahoz nagyon sok mindennek kellene szerencsésen alakulnia, hogy pont az elötte levő forduló után legyünk bajnokok.
Azt Captainnak címeztem aki pont előttem írt, nem neked, csak nem volt kedvem beidézni az ő hozzászólását már azért próbáltam kicsit elkülöníteni a kettő gondolatot egymástól.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

rashidm
Hozzászólások: 4552
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:43
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 29., hétfő 9:12

MvG írta:
rashidm írta:És akkor még nem is beszéltünk Suárez pirosáról... :lol: :mrgreen: Ha Pepe volt szidva mint hentes, meg örökre el kéne tiltani, akkor Suárezt is.
Wakaso piroásról miért nem írsz? A 30. percben már kijárt volna neki, ehez képest végig pályán volt. Na meg Suarez büntetője amikor kilőkték a labda alól felugrás közben.

Na mindegy, a lényeg, hogy ismét van valami amire tudjátok fogni a hátrányt, remélem a csapat, Zidane is ezen lovagol és akkor garantáltan egy hónapon belül véget ér az idény számotokra.
Épp ezaz, hogy nem fogjuk semmire. :lol: Senki se írta hogy ilyen ítéletekkel már hol lennénk (de ha nagyon mocorog benned az őskatalán vér, keress nyugodtan). :lol: ebben az évben Titeket nyomnak a bírók, mint ahogy állítólag nekünk fújtak tavaly.

Örülök hogy most ti ültök a lovon, mi meg a béka segge alatt. Mi már voltunk nagyon mélyen, ti még nem. És nem tudjátok milyen érzés...de egyszer Messi is el fog menni, és akkor aztán... :lol: :-*

MvG
Hozzászólások: 17
Csatlakozott: 2018. január 29., hétfő 6:25

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: MvG » 2018. január 29., hétfő 9:12

sebydani írta:Én tudom MvG, csak nem értem mire fel írtad ezt- Eddig sem fogta erre a hátrányt, nem most fogja elkezdeni mikor már eleve nem is érdemes számolgatni semmit. De persze remélni lehet, én azt nem szeretném tőled elvenni.

Ezt a sorfalazást meg felejtsétek már el, hát miért állnánk nektek sorfalat? Miért nehéz felfogni, hogy addigra bőven megnyeritek a ligát? Idejöttél megmondani a tutit meg a frankót, megvédted a csapatod de legalább ne ilyeneket írnál. Indokolatlan így hétfő reggel.
Azt nem tudhatjuk, hogy klubon belül hogy vélekednek a dolgokról, de amúgy igazad van, sanszos, hogy ekkora különbségnél már nem foglalkoznak vele.

Én semmi sorfalazást nem írtam (visszanézheted), tisztában vagyok vele, hogy a sorfal mikor "jár", pontosabban sosem jár, ez csak egy gesztus. Nem is reménykedek abban, hogy lesz sorfal, ahoz nagyon sok mindennek kellene szerencsésen alakulnia, hogy pont az elötte levő forduló után legyünk bajnokok és még akkor is csak "adható" a sorfal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MvG 2018. január 29., hétfő 9:14-kor.

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6672
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. január 29., hétfő 9:11

Captain írta:
Galacticos írta: Szerintem az nyomosabb erv hogy ez franco miatt nem tizi.
Annyira orulnek ha a chelsea visszakapna csak egy nagyon picit az elmult 10 ev leginkabb elcsalt meccs utan. Cahill vagy valamelyik egy hasonlo kezzel allitsa meg messi loveset a 90.percben es ezzel a chelsea jusson tovabb.
Akkor nem lesz "nagyjabol" meg szabalyok felremagyarazasa.
Szia!

Úgy látom úgy kellett ez a vitás szituáció neked már, mint egy falat kenyér. Valószínűleg hónapok óta szorongsz a kialakult helyzeten. 21 fordulót kellett várnod, de végre kaptál egy kapaszkodót, amit évekig szorongathatsz. Ezáltal elengedheted a lassan 9 évvel ezelött történteket. De a legjobb az lenne ha ebben az évben már elengednéd az egész ligát. Inkább ne nézd meg azt, ahogyan sorfalat áll a csapatod a nou campban. A rossz akart meg vissza szokott hatni. Vigyázz nehogy a kezezés helyett Neymar 2 les góljával jusson tovább a PSG.
Es ebbol neked az jon le h en vagyok frusztralt?
Ha sorfalat allunk, hat alljunk. Azt is lehet meltosaggal, inkabb alljunk rendesen mint mondvacsinalt szar indokokkal kihuzzuk magunkat alola ahogy ti tettek iden tobbszor is. A ligat elengedtem nyugodj meg, egy tortenelmi bl cimvedes utan ami meg nem sikerult egy csucs bayernnek, egy foci csucsan levo pep teamnek se, azutan elfogadom hogy nincs mar motivacio. De amikor volt motivacio olyat tettunk amit elotte soha senki, igy emiatt nem vagyok olyan frusztralt mint te.

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6660
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. január 29., hétfő 9:09

Huu de kinyilt a barcasok csipaja az elmult honapokban. Eddig hol voltatok?
:goat:

Avatar
sebydani
Hozzászólások: 9876
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 11:02
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 29., hétfő 9:08

Én tudom MvG, csak nem értem mire fel írtad ezt- Eddig sem fogta erre a hátrányt, nem most fogja elkezdeni mikor már eleve nem is érdemes számolgatni semmit. De persze remélni lehet, én azt nem szeretném tőled elvenni.

Ezt a sorfalazást meg felejtsétek már el, hát miért állnánk nektek sorfalat? Miért nehéz felfogni, hogy addigra bőven megnyeritek a ligát? Idejöttél megmondani a tutit meg a frankót, megvédted a csapatod de legalább ne ilyeneket írnál. Indokolatlan így hétfő reggel.
Ahogy látom a tavalyi év kimaradt a címvédés meg a bajnoki cím miatt, de szerencsére idén ismét megerősödött a Barca és egyből megindult mindenki a Madridomra fórumozni ellenszurkolóként. Imádom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2018. január 29., hétfő 9:10-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Solari
Hozzászólások: 431
Csatlakozott: 2017. április 19., szerda 12:16
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 29., hétfő 9:05

Pika írta:Solari, neked meg továbra sem kéne Barcelona szurkolóként játszani itt a madridistát.

1. Nagyon átlátszó

2. Nem áll jól neked (sem)

3.Nagyon szánalmas

4.Nagyjából mindenki tisztában vavn a hovatartozásoddal a fórumon, ezért nem éri el a célját.
hogyne.
https://i.imgur.com/gzG48Rg.jpg ezeket meg csak úgy hozzám fújta a szél.

Elsőnek is la liga szimpatizáns vagyok (sőt inkább spanyolország) utána real madrid. Értsd: A la ligából a real madridot szeretem a legjobban de emellett van helye a szívemben a többi csapatnak is.
Lehet hogy néha bicskanyitogató amit írok és néha akár még faszság is de hát nem lehet mindenki egyforma.

Captain
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2018. január 29., hétfő 8:46

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Captain » 2018. január 29., hétfő 9:04

Galacticos írta:
Kerlon írta:Nézzük egyszerűbben, a Barcának lefújták volna? Le. Akkor kéz,11-es.
Ha nem fújták volna le nekik, akkor most páran vergődnének itt, hogy mindig károsítják őket? Igen, tehát kéz és 11-es.
Piqué kifakadt volna a twitteren? Ki, tehát tizi.

Tessék 3 nyomós érv, hogy miért volt szabálytalan és miért kellett volna befújni. :mrgreen:
Szerintem az nyomosabb erv hogy ez franco miatt nem tizi.
Annyira orulnek ha a chelsea visszakapna csak egy nagyon picit az elmult 10 ev leginkabb elcsalt meccs utan. Cahill vagy valamelyik egy hasonlo kezzel allitsa meg messi loveset a 90.percben es ezzel a chelsea jusson tovabb.
Akkor nem lesz "nagyjabol" meg szabalyok felremagyarazasa.
Szia!

Úgy látom úgy kellett ez a vitás szituáció neked már, mint egy falat kenyér. Valószínűleg hónapok óta szorongsz a kialakult helyzeten. 21 fordulót kellett várnod, de végre kaptál egy kapaszkodót, amit évekig szorongathatsz. Ezáltal elengedheted a lassan 9 évvel ezelött történteket. De a legjobb az lenne ha ebben az évben már elengednéd az egész ligát. Inkább ne nézd meg azt, ahogyan sorfalat áll a csapatod a nou campban. A rossz akart meg vissza szokott hatni. Vigyázz nehogy a kezezés helyett Neymar 2 les góljával jusson tovább a PSG.

MvG
Hozzászólások: 17
Csatlakozott: 2018. január 29., hétfő 6:25

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: MvG » 2018. január 29., hétfő 9:01

sebydani írta: Ha linkelsz bármilyen olyan írást amiben Zidane foglalkozott bírói ítéletekkel a ti csapatotokkal kapcsolatban Ziro meghív egy sörre.
Én sehol nem írtam, hogy foglalkozott vele, azt írtam REMÉLEM ezzel foglalkozik, a kettő között óriási a különbség.

Pika
Hozzászólások: 17
Csatlakozott: 2017. december 19., kedd 11:07
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Pika » 2018. január 29., hétfő 8:59

Solari, neked meg továbra sem kéne Barcelona szurkolóként játszani itt a madridistát.

1. Nagyon átlátszó

2. Nem áll jól neked (sem)

3.Nagyon szánalmas

4.Nagyjából mindenki tisztában vavn a hovatartozásoddal a fórumon, ezért nem éri el a célját.

Avatar
sebydani
Hozzászólások: 9876
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 11:02
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 29., hétfő 8:56

MvG írta:Na mindegy, a lényeg, hogy ismét van valami amire tudjátok fogni a hátrányt, remélem a csapat, Zidane is ezen lovagol és akkor garantáltan egy hónapon belül véget ér az idény számotokra.
Ha linkelsz bármilyen olyan írást amiben Zidane foglalkozott bírói ítéletekkel a ti csapatotokkal kapcsolatban Ziro meghív egy sörre.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 238 regisztrált és 0 vendég