Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
Géci
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 14:35
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nádudvar

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 8., vasárnap 16:28

real_funghi írta:Ugye ezt a honosítós baromságot nem gondolja senki komolyan?
szerinted a németek mitől vannak ott ahol...

Avatar
real_funghi
Hozzászólások: 132
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 7:13
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zamorano
Tartózkodási hely: Balkán

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: real_funghi » 2013. szeptember 8., vasárnap 16:22

Ugye ezt a honosítós baromságot nem gondolja senki komolyan?

Avatar
Anis
Hozzászólások: 1843
Csatlakozott: 2013. július 30., kedd 10:48
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 7., szombat 22:15

BBarni írta:Azért szerintem egy határ ne lépjünk át Vinicius Soma, Kula bá akármennyire jók ne legyenek honosítva!
Alapból valami 5 év után lehet ha jól tudom honosítani...
Mitrovic 3 évet volt nb1-ben, Adamo meg négyet.
Arról sajnos nincsenek információim, hogy ki mennyire beszél magyarul.
Máshol megtehetik a honosítást, akkor itt miért ne? főleg ha nagyon is hiányposzt. Amúgy okés, meg tisztában vagyok vele, hogy feltétel egy jó magyar nyelvtudás (nem a Pákó-szint). A Somalia-Vinicius párosnál tuti bepróbálkoznék, hátha, egy próbát megérne. mindkettő alapkezdő lenne hosszú-hosszú évekre a magyar válogatottba.
A mostaniak többsége selejtes, utánpótlás pedig pár posztra nem igen van. Támadókból úgy néz ki van elég most is és az U válogatottakban is, de középpálya és a védelem továbbra is kb nem létezik. Illetve kapusokból is vannak bőven: Bogdán, Megyeri (aki asszem épp nem játszik, mennie kéne legkésőbb a télen), Köteles aki BL-EL-ben játszik elég sokat, talán Gulácsi is megkapja a lehetőséget az osztrákoknál, illetve Jova Levi is majd kerettag lehet.
Wertz írta:Miért jelentené a végét? Ha alapember tud lenni (ami csak rajta múlik) már jól járt, mert a világ kb. 6. legjobb bajnokságában játszhat
fene sem tudja. Persze még korai leírni, de már látom magam előtt. Ahogy előttem is írták akik oda mentek azoknak kb vége van/volt. (Dzsudzsák most kezd újra jó lenne). 6. legjobb? Spanyol, Angol, Német, Francia, Olasz ötös előtte van. Talán. De a Holland-Portugál élcsapatok is erősebbek az ottaniaknál szerintem. De majd a BL-EL-ben meglátjuk.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Wertz
Hozzászólások: 502
Csatlakozott: 2013. június 25., kedd 13:21
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. szeptember 7., szombat 19:57

Casso írta:Aki nem látja, hogy a románok mennyivel jobbak voltak nálunk az vak. Tanítani való módon járatták a labdát és keresték a magyar védelemben a réseket.
Tanítani való módon járatták a labdát? Te mit néztél :ozil: :lol:
Egy épkézláb akció nem bírtak csinálni. Ami helyzetük volt azt mind a helyezkedni, felállni nem tudó védőink hozták össze nekik

Tegnap két nagyon rossz csapat meccsét láthattuk, ahol az egyik csapatnak nagyon kijött a lépés. Ha a törökök Terimmel csinálták volna végig a selejtezőt simán verték volna ezt a két csapatot, könnyedén hozták volna a második helyet
Anis írta:Pintér Ádám is elment Oroszországban, remélem nem a "karrierje végét jelenti"...
Miért jelentené a végét? Ha alapember tud lenni (ami csak rajta múlik) már jól járt, mert a világ kb. 6. legjobb bajnokságában játszhat
Matt009 írta:Nem véletlen az sem, hogy középpályán vannak a legnagyobb gondunk, és nincs egyetlen olyan kkp-unk, aki legalább látszatra megfelelne az új európai követelmények. Nincs, mert az túl komplex elvárásokat támaszt, de ilyen komplex feladatra Mo-n nem történik nevelés.
Nagyon jó észrevétel :salute:

BBarni
Hozzászólások: 2013
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:14
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. szeptember 7., szombat 19:16

Azért szerintem egy határ ne lépjünk át Vinicius Soma, Kula bá akármennyire jók ne legyenek honosítva!
Alapból valami 5 év után lehet ha jól tudom honosítani...
A hatályos jogszabályok szerint a magyar állampolgárság nem magyar származású külföldiek esetében nyolcévi folyamatos magyarországi itt lakás után kérhető (Vinícius két éve él Magyarországon). Ez csökkenthető öt, illetve három évre, ha bizonyos feltételek teljesülnek (pl. Magyarország területén született, magyar állampolgárral legalább három éve érvényes házasságban él, kiskorú gyermeke magyar állampolgár).
Más külföldi is max akkor honsítanék ha rendesen beszéli a nyelvet és itt van már jó pár éve...

Itt meg Kubi véleménye a dologról:
Sajnos nincs szavam. Csak példamutató munkával, becsületesen dolgozva, őszintén beszélve lehet kijönni a gödörből. Olyan emberként, aki nem ért a futballhoz, mert nem vagyok szakember(!) csak ezt az egy utat látom.

Néhány hónapja elmondtam, hogy szerintem mi miért van. Nézzék meg!
Ugye itt volt (1 2) ugye az évértékelője, erről beszél! :)
Emlékszem, hogy le lett cseszve, a "nagy szakma" által! :lol:

Avatar
Anis
Hozzászólások: 1843
Csatlakozott: 2013. július 30., kedd 10:48
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 7., szombat 18:54

Eddig még nem a kp volt a legfőbb gondunk, hanem a védelem. Most már mindkettő. Korábban lett/volt egy Buzsáky, Vass, Tőzsér trió akiket simán behívtam volna az aktuális edző helyében.
És még ott van Vadócz Krisztián is aki folyamatosan játszik Dániában, persze őt sem hívja be, nem játszatja amikor ilyen szituban simán a kezdőben lenne a helye.

Pintér Ádám is elment Oroszországban, remélem nem a "karrierje végét jelenti"...

Filkor kiment fiatalon, nem lett belőle semmi sem. Koman is kiment olaszba, majd Monacoban asszem jó volt, aztán Orosz és vége... meg még lehetne példákat sorolni. Feczesin elvan az olasz kettőben, megyeget neki, Laczkó elbohóckodik szintén az olasz kettőben ha már a Sampnak nem kell.
Varga nyilatkozott anno egyet aminek teljes mértékben "adok egy plusz 1et", hogy először itthon kell stabil játékosnak lenni és játszani sacc/kb 100 bajnokit, és utána kimenni tapasztalattal. meg lehet nézni Némethet is semmire sem vitte, Gulácsi dettó, Simon aki a Poolban volt szintén, majd Palermo elvitte nagy pénzért ami a Halinak jól jött, de befuccsolt ott is.

Radó, Holman, Kokó először játsszanak itthon egy picit és majd utána menjenek ki. Radó már asszem 2.évét kezdte meg, Kovács talán 3.at, Holman most került fel. Utóbbitól abszolút nem lehet elvárni, hogy egyből kezdő legyen kint. Mind szedjen magára rutint itthon és utána lehet kimenni akkor már jobb játékosként (tapasztaltabbként). Asszem az ETO ellen volt, hogy már le akartam cseréltetni Holmant, de pont ő lőtte a gólt! :D Radó számomra egy picit dombi Tibi 2.0. Ez a hármas ha befutna jó lenne a felnőttekhez 4231ben a 3as helyre. Előre meg Szalai.

Illetve a Fradiból Gyömbért is simán kezdetném a válogatottban, eljátszik kb bárhol jó teljesítménnyel, belső védő, szélső védő, középpályás. eléggé univerzális. "Moniz kihozza belőle a maximumot" :mrgreen:

Egervári is a felkészülési meccseken nem hogy kísérletezett volna, kipróbált volna egy két új arcot... most talán előrébb lennénk. Máshol ez a rendszer van, simán betesznek egy felkészülési meccsre több fiatalt is megnézni, hogy milyenek. ez a normális. de nem Egervárinál.

Én ha az MLSZ helyében lennék, simán összehoznék egy felkészülési meccset (amikor szabadnapos a válogatottunk, vagy nyár végén, akármikor), ahol a külföldiekből és az NB1-ben játszókból összeállítanék két keretet és meccseljenek egyet. Ki a jobb?! Utána meg több órás videózással (vagy persze pár poszt látható szabad szemmel is) ki a jobb. És az játszik majd a köv meccsen. És ezt akár évente 1x-2x megismételni. Akinek fontos a mez, hajtana.

Ha a német, svájci, olasz, osztrák, belga, francia, angol és így tovább válogatottak simán tudnak honosítani jó pár minőségi játékost, akkor mi miért nem tesszük, ha egyszer hiányposzt? Itt fórumon is többször felvetődött már Vinicius neve a Videotonból, minőségi fiatalnak mondható belső védő remek felépítéssel, brazil, labdabiztos, pont ilyen kéne. Aztán Fradiból Somalia aki szélen tökéletes, gyors, szintén brazil, labdaügyes játékos, ha kell védőben is eljátszik. Aztán már magyarnak számít Nikolic is ő is megérne egy próbát. Akik a hazájuk válogatottjukra esélytelenek azoknál simán be lehetne próbálkozni. Sousa elképesztően megoldotta a vidi védekezését a tavalyi EL menetelésben, ő elment, egyből össze is dőlt az egész. meg lehetett nézni a mostani csapatát a Győr ellen, szintén minőségi hadrend volt szerintem. Aztán ugye ott Mitrovic volt a csapat motorja, ő nem tudom honosítható-e még, mert ha jól tudom volt már 1-2 válogatott meccse a hazájával, de ha azok nem tétmeccsek akkor simán. ő is volt jó pár évet Magyarországon, tuti tud már annyira magyarul, hogy megkapja az állampolgárságot - már ha érdekelné a dolog. De lehet hogy sokan hülyének tartanak érte, de én még Coulybalyt is behívtam volna erőcsatárnak, ha lenne rá lehetőség. Anno nagyon ügyetlen volt az elején, de az évek alatt az Nb1 egyik ha nem a legjobb csatára lett. megkockáztatom, hogy Nikolicnál is jobb. néztem pár DVSC meccset és feltartóztathatatlan volt, ereje megvolt hozzá, gyorsasága is, sokszor csak simán elvitte 2-3 védő mellett és maga megoldotta az egészet. Böde meg picit hasonló a testi adottságait használja ki a Fradiban ő is, sokszor próbálják meg fellökni, sokszor sikertelenül. De a keretben mindenképp ott a helye.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Avatar
Santi
Hozzászólások: 2434
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 10:58
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. szeptember 7., szombat 18:15

Törőcsik András fan club oldal a következő hírt szivárogtatta ki:

"Friss, még szinte forró hír szivárgott ki az MLSZ székházból néhány perccel ezelőtt. Egervári Sándor a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Csányi Sándor elnöknél járt raporton, majd a nagyjából egy órás beszélgetés után bejelentette, hogy közös megegyezéssel távozik posztjáról."

Adná az ég. :smile:

Avatar
Matt009
Hozzászólások: 1909
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 9:44
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 7., szombat 18:00

Érdekes ez a román edzőlista, de a válogatottnál nem az edző a legnagyobb baj. Azt lehetne hozni külföldről is, megkockáztatom, hogy még olyat is, aki érti a dolgát. A hazai NB1-re már inkább rá lehet húzni a vizes lepedőt edző és játékos szinten is, de van külföldön annyi labdarúgó, amennyiből össze lehetne rakni egy olyan válogatottat, amelyik mentes az NB1-es alacsony színvonaltól, és külföldi edzővel felfegyverkezve egy teljesen független válogatott lehetne a hazai viszonyoktól.

De mint látjuk ez kevés. Méghozzá azért, mert külföldön sorra buknak meg a labdarúgóink. Huszti, Dzsudzsák, Gera és Juhász meg a kapusok kivételével az összes magyar játékos megbukott, és nem tudták megvetni a lábukat egy külföldi csapat kezdőjében. Pedig nem voltak itt egetverően nagy nevű csapatok, ahova igazoltak, de még így is kevesek voltak. Mi ennek a hiányosságnak az oka? Egyértelműen az utánpótlás képzésben keresendő. Mi nem labdarúgókat, mi focistákat képzünk, az akadémiákról kikerülő labdarúgók egyenként lúzerek, a saját posztjuk követelményeit nem tudják teljesíteni, enélkül pedig nem megy. Nem lehet érvényesülni külföldön. A fizikai teljesítőképesség meg csak egy paraméter, amely bizonyos korlátok között fejleszthető. De itt Magyarországon a játékosok fizikai paramétereit nem fejlesztik 14-20 éves kor között, és lassú, rossz állóképességű játékosok jönnek ki.
Nem véletlen az sem, hogy középpályán vannak a legnagyobb gondunk, és nincs egyetlen olyan kkp-unk, aki legalább látszatra megfelelne az új európai követelmények. Nincs, mert az túl komplex elvárásokat támaszt, de ilyen komplex feladatra Mo-n nem történik nevelés. (Talán Tőzsér lehetne a kivétel, de az ő klubhelyzetével nem vagyok tisztában, de én egy esélyt adnék neki.)

Addig viszont, amíg ezeket a problémákat nem orvosoljuk, nem lesz csapatunk világeseményen.

Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 7332
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 7., szombat 16:50

Én nagyon adom amit RMCF írt, hogy nem tudjuk hol a helyünk, és igen magasan ülünk azon a bizonyos lovon. Ha csak az utóbbi 10 évet nézzük olyan csapatok értek el jobb eredményt klub és válogatott szinten, mint Szlovénia, Szlovákia, Románia, Bulgária. Folyamatos magas elvárások vannak amiket rendszerint nagy koppanások követnek.

Akik szerint meg nem áll jobban a román futball mint a magyar, azoknak egy kis érdekesség, mivel én az utóbbi 10 évben, ha nem is rendszeresen, de követtem és most is követem a román focit:

- 2006 óta folyamatosan van BL főtáblás csapatuk, volt amikor egyszerre kettő is.
- EL-ben szintén majdnem minden évben fel tudnak mutatni egy-egy jó eredményt.
- 2008-ban EB résztvevők a halálcsoportban, olaszokkal, franciákkal döntetlen, harmadik hely a csoportban.
- Idén jó eséllyel meglesz nekik a pótselejtező hely, kis szerencsével vb részvétel is lehet belőle.

Ezzel szemben a magyaroknak van egy 2009-es BL főtáblás 0 pontos Loki() előtte meg a Fradi még 95-ben.
Meg egy 1986-os vb résztvétel, azután meg válogatott szinten is semmi.


Mikor volt utoljára egy olyan magyar edző, aki egy mostani Sahktar szintű csapatot irányított, mint Mircea Lucescu, aki ha nem is szűk elit de az elit edzők közé tartozik most is? A kérdés komoly, ugyanis én nem tudom.
Aztán ott van Dzsudzsák edzője Petrescu, aki miután átvette a Dinamot egyértelműen látszott a fejlődés a csapatnál.
Aztán ott van Bölöni László, aki ugye volt a Sportingnak az edzője, többek között, ő tette be CR-t legelőször, 17 évesen a nagycsapatba.
De mondhatnám a mostani Pandurii edzőt is Pustait, aki egy full átlag középcsapatot vett át tavaly, és most úgy verték meg idén a Bragat EL playoffban idegenben 2-0-ra, hogy otthon 1-0-ra kikaptak és már mindenki temette őket.
Ja és ugye a Steaua edzője Reghechampf, aki Németországban tanulta az egész szakmát, aki szépen megmászva a szamárlétrát, először kisebb román csapatokat edzett, aztán most a Steauaból olyan csapatot csinált, hogy Ajaxokat meg Chelseaket vertek itthon EL-ben, idén meg BL résztvevők.

Ilyen edzőket mikor tudott felmutatni Magyarország? Szerintem nagyon rég.
Love football, hate antifa.

Avatar
Chancee9
Hozzászólások: 80
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 11:46
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Chancee9 » 2013. szeptember 7., szombat 16:45

a tegnapi meccsről egy vélemény :D

BBarni
Hozzászólások: 2013
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:14
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. szeptember 7., szombat 15:43

Azt azért erősen kétlem, hogy egy Holman, Kokó vagy Radó beférne akár egy német vagy olasz elsőosztályú csapatba..sőt szerintem még egy holladba se, jelenleg!Holman és Kokó is nagyon jó, de sokszor előttem elég sok időre, ilyen külföldön nincs!Radót pedig vagy dobálja magát szánalmas módon vagy ha egy kicsit erősebb testalkatú nekimegy kirepül a pályáról( egy Gerson-Radó párbajt megnéznék :mrgreen: ) szóval ők még nagyon nem külföldi szint, maradjanak még 1-2 évet legyenek húzóemberek(Radó,Holman mondjuk a Fradiban :mrgreen: ) és aztán mehetnek!

Avatar
szilamer
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 19:54
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 7., szombat 15:38

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 6934_n.jpg

A magyar szurkolók pusztítása bukarestben
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"




Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

Casso
Hozzászólások: 832
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 11:51

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. szeptember 7., szombat 15:36

Remy írta:Én ezt elhiszem. De a meccseket ebben a semmitérő MB1-ben tolják le, így hiába van szakértelem, ha nincs ellenfél, akik ellen erősödhetnének.
Ez viszont sajnos igaz. Reménykedjünk, hogy a Fradi vagy a Vidi jövőre elér a nemzetközi porondra mert ott ez a két csapat képes lehet valamit elérni.

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27248
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 7., szombat 15:31

Ferencváros írta:De egy Mainz, Hannover, Hertha szint oké lenne, mert oda be tudnának kerülni.
Ilyen csapatokra gondoltam. Több, mint tökéletes a számukra. Aztán még az is lehet, hogy megmásszák a létrát és eljutnak egy Schalke, Leverkusen szintű csapathoz.
Casso írta:A Videotonnál és a Fradinál jelenleg van szakértelem.
Én ezt elhiszem. De a meccseket ebben a semmitérő MB1-ben tolják le, így hiába van szakértelem, ha nincs ellenfél, akik ellen erősödhetnének.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Casso
Hozzászólások: 832
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 11:51

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. szeptember 7., szombat 15:28

Remy írta:Kovácsnak, meg Holmannak is el kell igazolni egy német vagy holland csapatba, ahol tudnak fejlődni. Itthon ez nem lehetséges. Nikolics is remélem eligazol a nyáron, mert rá lehetne majd számítani a válogatottban, ha külföldön is teljesít. Ő sincs elveszve, de ha itthon marad, akkor semmire nem viszi.
A Videotonnál és a Fradinál jelenleg van szakértelem. Ez a szakértelem képes kiképezni őket nagyon jó játékosokká. Persze előbb-utóbb úgyis lelépnek mert nagyobb csapatokban akarnak játszani, de nem feltétlenül szükséges a fejlődéshez külföldre igazolniuk. Radónak viszont javasolt a váltás vagy a Vidibe vagy a Fradiba.

Avatar
Ferencváros
Hozzászólások: 1273
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 17:58
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. szeptember 7., szombat 15:27

Remy írta:
Kovácsnak, meg Holmannak is el kell igazolni egy német vagy holland csapatba, ahol tudnak fejlődni. Itthon ez nem lehetséges. Nikolics is remélem eligazol a nyáron, mert rá lehetne majd számítani a válogatottban, ha külföldön is teljesít. Ő sincs elveszve, de ha itthon marad, akkor semmire nem viszi.
Na azért az se mindegy, hogy hova. Még mindig jobb, ha az itthoni első osztályban tolják, mintsem külföldön padozzanak. De egy Mainz, Hannover, Hertha szint oké lenne, mert oda be tudnának kerülni.

Nikolic meg addig nem lesz válogatott, amíg Egervári az edző. Mintha Németh, Priskin meg a szokásos játékosok jobbak lennének.

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27248
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 7., szombat 15:24

Ferencváros írta:Holmant meg Kovácsot pedig Moniz és Gomes megoldja szerintem.
És ezzel a lépéssel el is lesz cseszve a karrierjük. MB1-ben tolni őket? Na, ne. Nem szint. Annyira nulla az a bajnokság, hogy az elképesztő.Nem ott kell kitűnni, mert az édes kevés.

Kovácsnak, meg Holmannak is el kell igazolni egy német vagy holland csapatba, ahol tudnak fejlődni. Itthon ez nem lehetséges. Nikolics is remélem eligazol a nyáron, mert rá lehetne majd számítani a válogatottban, ha külföldön is teljesít. Ő sincs elveszve, de ha itthon marad, akkor semmire nem viszi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Avatar
Ferencváros
Hozzászólások: 1273
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 17:58
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. szeptember 7., szombat 15:18

BBarni írta:aki nézte az u21-es meccset ott azért volt bizonytalanság
Az is egy érdekes meccs volt. Hát nem az utánpótlásból fogjuk megoldani a középpályát sem, legalábbis nem a Windecker, Vécsei kettőssel. Talán Márkvártot, vagy Vass Patrikot is meg lehetett volna próbálni. Bese sem volt valami jó, de az MB1ben ő elég jól játszik egyelőre.
A védelemben Kennynek a fizikai fölénye eléggé látszódott, illetve Kelemen sem volt rossz. Szolnoki gyenge volt, Baráth pedig ahhoz képest, hogy mennyi hibája van a Honvédban, jól játszott és gólt is lőtt.

Adorján nem mutatott semmit.

A maradék pedig, azaz Kovács, Holman, Radó, ők azok akiken látszódott, hogy lehet még valami szép is a jövőben, nekünk magyaroknak. Radóra még kell egy kis izom, illetve kicsit nagyobb harciasság. Holmant meg Kovácsot pedig Moniz és Gomes megoldja szerintem.

Casso
Hozzászólások: 832
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 11:51

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. szeptember 7., szombat 15:12

Aki nem látja, hogy a románok mennyivel jobbak voltak nálunk az vak. Tanítani való módon járatták a labdát és keresték a magyar védelemben a réseket. Bogdán nélkül 5 góllal sem ússzuk meg. A románok kijelenthetik, hogy nekik CSAPATUK van míg nálunk ez nem mondható el. A taktika pedig egyértelműen az volt, hogy mindenki előrevágja a két befejező csatárnak Bödének és Szalainak. A legnagyobb hiba, hogy a bekapott gól után is ezt a játékot próbáltuk játszani. Szánalmas teljesítmény. Egervári a legnagyobb hiba itt, de a játékosoknál is van egy-két érdekes dolog. Ha változást akarunk a válogatottnál akkor külföldi szakemberre lesz szükségünk. Sajnos ez nem fog bekövetkezni.

BBarni
Hozzászólások: 2013
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 21:14
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. szeptember 7., szombat 15:07

Azért a küzdés a hajtás, nem tudás!Bőven nem ennyit tudnak azért, persze ha leváltják egervárit hozzák kis mészölyt ő is arcra fog válogatni...vagy megkérdezi az apukát! :lol:
Ez a Koman is hihetetlen, ez a csávó a csapatai 90%-ban kispados, és így válogatott! :lol:
Ez a Lipták,Guzmics,Mészáros,Juhász féle vonal ez botrányos, tényleg nem értem, hogy legalább 2-3 tehetséges(magyar szinten) védőt nem tudunk kinevelni!

Otogba nem rossz, de azért aki nézte az u21-es meccset ott azért volt bizonytalanság....persze 100-szor ő mint Mészáros vagy Lipták! :lol:


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 57 regisztrált és 0 vendég