Zene
- Sierra
- Kedvenc csapatod: Navas, Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo, Modric-Kroos-Casemiro, Bale-Benzema-Cristiano
Re: Zene
Ők azok is. De ők már inkább művészek, költők. Sztem nem is nagyon lesz új lemezük. Én mindenesetre mindkettőt imádom és ronggyá hallgattam, viszont koncertre valamiért nem jutottam még elM1Ö írta:AK, mint AK26 és társai? Abszolút laikus ként mondom, de remélem nem ők jelentik a minőséget hazánkban ami a rappet illeti. Akkezdet phiai pl nagyon profinak tűnik.

Igaz őket már nem követem, de pl Barbártesók vagy NKS nem tartozik ide? Vagy DSP.Seraf írta:kb aki top és aktív is az Essemm meg Tkyd (BSW ha épp nem autotune viccelődést adnak ki egymásután) azt ennyi akik hajlandóak 3évnél sűrűbben kidobni egy albumot, ennyi a magyar rap manapság, ez alapján az AK akárhogy nézem top10nek számít ma technikában minőségben mindenben
Igen, a Siófok pl egy paródiaszám, én imádom.pheco írta:azota kijott kb 2 trekk meg Ujoncnak a Tranzkaphka projekt es ennyi.
Tirpaek akik meg aranylag aktivak es ott vannak az elmezonyben.

Realmadrid <3
Siempre fieles e Inmortales como el tiempo, inalterables como la Historia, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR!!
Navas
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
Modric - Casemiro - Kroos
Bale - Benzema - Cristiano
BEST TEAM EVER
Siempre fieles e Inmortales como el tiempo, inalterables como la Historia, que tienen un nombre propio: ULTRAS SUR!!
Navas
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
Modric - Casemiro - Kroos
Bale - Benzema - Cristiano
BEST TEAM EVER

- pheco
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Van benne hasonlosag, de nekem remlik egy szinte teljesen ugyanilyen alap is.BBCKPH írta:egyenlőn világosság talán?![]()
egyenlőn világosság talán?

- pheco
Ice Cube - Ghetto vet
Segitseg, melyik magyar rap zeneben van ugyanez az alap? Legalabbis a zongora belole. 10 perce ezen agyalok
Segitseg, melyik magyar rap zeneben van ugyanez az alap? Legalabbis a zongora belole. 10 perce ezen agyalok

- pheco
Igen, Akph top Mo-n, de 8 eve adtak ki utolso albumukat, azota kijott kb 2 trekk meg Ujoncnak a Tranzkaphka projekt es ennyi.
Tirpaek akik meg aranylag aktivak es ott vannak az elmezonyben. Essemm meg magasan ver mindenkit flowban es aktivitasban is, de mondjuk ezt tudtuk eddig is
Tirpaek akik meg aranylag aktivak es ott vannak az elmezonyben. Essemm meg magasan ver mindenkit flowban es aktivitasban is, de mondjuk ezt tudtuk eddig is

- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
épp ezért írtam úgy, hogy minőségIBB mert tudom, hogy sokaknak az AK sem az, AKPH meg...élnek még egyáltalán? meg reppelnek még egyáltalán Mr Újonc "sosem voltam rapper" Péterék vagy csak verseket olvasgatnak írogatnak?M1Ö írta:AK, mint AK26 és társai? Abszolút laikus ként mondom, de remélem nem ők jelentik a minőséget hazánkban ami a rappet illeti. Akkezdet phiai pl nagyon profinak tűnik. Na mindegy, nem is ez volt a lényeg, hanem, hogy a szar generálja a nézettséget. Mint Justin Bieber, Berki meg a társai.Seraf írta:igen csak épp 5ezer/3ezer lájk dislike aránnyal, ehhez képest az új AK-n 3nap alatt majdnem 1millió volt már jelenleg meg majdnem 4milla 48ezer/4ezer aránnyal, szóval úgy vélem elég egyértelmű, hogy a rap szcéna a minőségibb oldalon áll

SHOGUN - VULCAN [Twelve50TV]
Foreign Beggars - 24-7 (ft. Feed Me)
Mark Sixma & Husman - Prime
Brennan Heart ft. Trevor Guthrie - Won't Hold Me Down (Gravity)(Official Videoclip)
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
AK, mint AK26 és társai? Abszolút laikus ként mondom, de remélem nem ők jelentik a minőséget hazánkban ami a rappet illeti. Akkezdet phiai pl nagyon profinak tűnik. Na mindegy, nem is ez volt a lényeg, hanem, hogy a szar generálja a nézettséget. Mint Justin Bieber, Berki meg a társai.Seraf írta:igen csak épp 5ezer/3ezer lájk dislike aránnyal, ehhez képest az új AK-n 3nap alatt majdnem 1millió volt már jelenleg meg majdnem 4milla 48ezer/4ezer aránnyal, szóval úgy vélem elég egyértelmű, hogy a rap szcéna a minőségibb oldalon áll
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Seraf
igen csak az elmúlt fél évben sikerült 3 számot kiadni amiből mind ilyen alja vicceskedés, néha nem ártana kiadni egy rendes zenét seMarci77 írta:Mondjuk nem mintha ezt komolyan kéne venni tőleük,ugyanúgy mint a Soha nem elég-etNekem pont ezért okés,csak egy kis társadalomkritika,olyan stílusban ami most jobban megy. Nem véletlenül van tele a sok márkanévvel. Ahogy a Blöff se. Utóbbi diss féle volt,ez eg inkább egy fiataloknak,közösségi médiában élőknek szóló diss szerű valami
De hát a Soha nem eleget is sokan komolyan vették

Logic - 44 More (Official Audio)
Logicnak végre sikerült

Logic - Overnight (Official Video)
igen csak épp 5ezer/3ezer lájk dislike aránnyal, ehhez képest az új AK-n 3nap alatt majdnem 1millió volt már jelenleg meg majdnem 4milla 48ezer/4ezer aránnyal, szóval úgy vélem elég egyértelmű, hogy a rap szcéna a minőségibb oldalon állM1Ö írta:Mr. Busta - Pablo
Nemrég dumáltatok róla. 3 napja tette közzé és már majd' 200.000-es nézettsége van. Elcseszett egy világot élünk...

- M1Ö
Mr. Busta - Pablo
Nemrég dumáltatok róla. 3 napja tette közzé és már majd' 200.000-es nézettsége van. Elcseszett egy világot élünk...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Mondjuk nem mintha ezt komolyan kéne venni tőleük,ugyanúgy mint a Soha nem elég-et
Nekem pont ezért okés,csak egy kis társadalomkritika,olyan stílusban ami most jobban megy. Nem véletlenül van tele a sok márkanévvel. Ahogy a Blöff se. Utóbbi diss féle volt,ez eg inkább egy fiataloknak,közösségi médiában élőknek szóló diss szerű valami
De hát a Soha nem eleget is sokan komolyan vették

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Seraf
Blöff kissé nagyobbat ütött még ha konkrét diss is volt, abba legalább volt rap itt Gaben belekezdett valamibe azt lett belőle egy nagy semmi 
Re:Locate vs. Robert Nickson & Cate Kanell - Brave (Andy Elliass & Araya Remix)

Re:Locate vs. Robert Nickson & Cate Kanell - Brave (Andy Elliass & Araya Remix)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ennyit Jesé is tudott.

2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

Luka Modric Ballon d'Or 2018!
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ez komoly bazmeg?pheco írta:BSW - GUCCI (Official Music Video)
ez nektek a zene manapság?

inkább humor topik.
négy perc alatt összeverek neked egy ilyen számot, hangszerelés, effektek, klip, szöveg, minden

aztán csodálkozom, hogy mindenki milyen kibaszott ostoba manapság.
még beteszed emellé a marvel meg transformers egysíkú együgyű filmeket, meg is van a 2010-es évek

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára H.E.H.E. 2018. február 26., hétfő 18:16-kor.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nyomni fogja, szinte biztosanpheco írta:
Kendrick Lamar - Swimming Pools (Drank)
Ajanlom neki, hogy ezt elnyomja a Szigeten, kulonben morci leszek.

Jól osszehoztak ezt biza Stormzyval. Nem terveztem szigetelni, de erre nem lehet nemet mondani. (csak ha nem lesz jegy marciusra

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- pheco
Miféle Pokemonok ezek? Kendrick Lamar - Swimming Pools (Drank)sebydani írta:John Digweed márc. 10
Claptone márc. 24
Tale of Us ápr. 6
Seth Troxler ápr. 29
Brutális tavaszt hoz az AkváriumSütin és rajtam kívül ki csatlakozik csápolni?
Ajanlom neki, hogy ezt elnyomja a Szigeten, kulonben morci leszek.

- Süti
Gyertek gyertek, kikérünk valami madridom csoportos kedvezményt.sebydani írta:John Digweed márc. 10
Claptone márc. 24
Tale of Us ápr. 6
Seth Troxler ápr. 29
Brutális tavaszt hoz az AkváriumSütin és rajtam kívül ki csatlakozik csápolni?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- M1Ö
Az öreg akkora fazon, hogy azt nem hiszem el.sebydani írta:Sven Vath

életem afterja volt

Mondjuk utána még délig végig toltuk a morning soundot, aztán haza fele egy fél literes tejföllel (semmi kefírezés

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Hazard, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Sven Vath és Loco Dice tavaly akkorát ütött rajtam a Laken, hogy azóta is kiráz tőle a hideg ha eszembe jutM1Ö írta: Ha pesti lennék Digweed-en kérdés nélkül ott lennék.Anno Sven Vath, Richie Hawtin és Loco Dice után ő ütött a legnagyobbat balaton soundon.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa