Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Mit vársz az El Clásico-tól?

A szavazás 2023. október 29., vasárnap 7:04-kor befejeződött.

A Barcelona fog nyerni
19
22%
Döntetlen lesz
15
17%
A Real Madrid fog nyerni
53
61%
 
Szavazatok száma: 87

el magico
Hozzászólások: 862
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 20:11
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: el magico » 2018. március 5., hétfő 16:04

RaúlCF írta:Balenek is fogadtak spanyol tanárt ha jól emlékszem Benzemának is. de eleve ott vannak a csapattársak pl Marcelo interjúban is benne volt R.Carlos rögtön adta neki a számát és segített neki, de ha más nincs akkor erre van az ügynöke hogy intézze a dolgait. de azért egy felnőtt embernek illene a saját dolgait elintézni amit meg nem tud segítséget kér benne.
Nem úgy volt, hogy ő még mindig nem tud spanyolul? :lol:

Avatar
RaúlCF
Hozzászólások: 5087
Csatlakozott: 2013. április 29., hétfő 13:10
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Marcelo, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. március 5., hétfő 15:48

Balenek is fogadtak spanyol tanárt ha jól emlékszem Benzemának is. de eleve ott vannak a csapattársak pl Marcelo interjúban is benne volt R.Carlos rögtön adta neki a számát és segített neki, de ha más nincs akkor erre van az ügynöke hogy intézze a dolgait. de azért egy felnőtt embernek illene a saját dolgait elintézni amit meg nem tud segítséget kér benne.

Avatar
portillo
Hozzászólások: 412
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 14:16
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Tartózkodási hely: Bépé
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: portillo » 2018. március 5., hétfő 15:46

Dupla D írta:Olvastam az egyik könyvben, hogy kb. 10 éve még teljesen ismeretlen volt a klubok számára az, hogy egy játékos beilleszkedését segítse valaki. Miután leigazoltak valakit nem állítottak a játékos mellé embert, aki intézi a dolgait, lakást szerez stb. Talán Drogba vagy valamelyik fekete gyerek, hogy hónapokig hotelben kellett laknia, mert nem tudta, hogy szerezzen magának lakást, és senki meg se kérdezte, hogy kell-e neki valami.

Azóta ezen már biztos változtattak a nagy klubok valamit, de úgy látszik, még mindig nem eleget.
Pl. amikor leigazoltuk fiatal Samuel Eto'o -t és elfelejtettek kimenni elé a reptérre?
Aztán csodálkoztunk miért adott bele ellenünk mindig 200%-ot már Mallorcán is. :lol:
Szégyen a kukás, de hasznos.

Avatar
Dupla D
Hozzászólások: 2843
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 20:30
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. március 5., hétfő 15:40

Olvastam az egyik könyvben, hogy kb. 10 éve még teljesen ismeretlen volt a klubok számára az, hogy egy játékos beilleszkedését segítse valaki. Miután leigazoltak valakit nem állítottak a játékos mellé embert, aki intézi a dolgait, lakást szerez stb. Talán Drogba vagy valamelyik fekete gyerek, hogy hónapokig hotelben kellett laknia, mert nem tudta, hogy szerezzen magának lakást, és senki meg se kérdezte, hogy kell-e neki valami.

Azóta ezen már biztos változtattak a nagy klubok valamit, de úgy látszik, még mindig nem eleget. Szerintem magától értetődő lenne, hogy egy ilyen drága játékos mellé odarendelnek egy faszit, akit 0-24-ben hívhat, ha bármi gondja lenne, meg elintézi neki a házat, szerez neki katalán tanárt.
lesliejr írta:Nem ügyetlen Dembelé, nagy játékos válhat belőle, de egyelőre nagy rá a kabát a fenti okok miatt is. Nem tűnik egy észlénynek így elsőre, de ezt csak én látom, saját vélemény.
Ugyanezt gondolom. Baromi ügyes, de abból amit láttam eddig tőle nem ő fogja az emberiséget a Marsra juttatni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

lesliejr
Hozzászólások: 680
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 9:49
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2018. március 5., hétfő 15:26

Igen...ezért írtam, hogy a klub és a játékos is hibázott. Kommunikáció hiánya és az, hogy egy 20 éves világtalan srác bekerült egy nagy klubba, ahol vszínű az elején csak azt élvezte, hogy Messi-vel és Iniesta-val edzhet.
Mondhatta volna ő is az elején már, hogy én ezeket nem eszem meg, de a klubnál is felfigyelhetett volna vki, hogy a srác sok kajához hozzá se nyúl. Mondjuk úgy nehéz, ha egy kukkot nem tudsz szólni a másikhoz és azt se érted, amiről vakernak. Ugye nálunk van egy iratlan belső szabályzat, legalábbis egyszer erről olvastam, hogy katalánul kötelező megtanulni és az öltözőben is ennek kell lenni az alap nyelvnek.
Nem ügyetlen Dembelé, nagy játékos válhat belőle, de egyelőre nagy rá a kabát a fenti okok miatt is. Nem tűnik egy észlénynek így elsőre, de ezt csak én látom, saját vélemény. Fene tudja. Eladva tuti nem lesz, Coutinho középpályásnak jött Iniesta helyére, Dembelé meg a támadó sorba. Az bíztató, hogy mikor játszott csak Messi volt nála jobb az alap mutatókban. Sikeres cselek, kulcspasszok, gólpasszok, stb...de rengeteget kell mlg fejlődnie, elsősorban mentálisan.

Avatar
RaúlCF
Hozzászólások: 5087
Csatlakozott: 2013. április 29., hétfő 13:10
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Marcelo, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. március 5., hétfő 15:10

hónapok teltek el mire kiderült, hogy az iszlám szerint él és étkezik, ezért alig kajált vmit abból, amit a csapatnál kapott.
ha ez igaz az nagyon gáz. mi telik ebben több hónapba vagy miért nem lehet rögtön az elején megbeszélni ezt pláne egy ekkora "cégnél" ekkora "befektetésnél". ez kb ugyanolyan buta amatőr dolog mint amibe ősszel belesérült hogy bemelegítés közben érezte hogy vmi nem stimmel de kukán hallgatott és rá is sérült a meccsen.
volt itt is olyan ember akire külön kellett figyelni pl M.Diarra szigorúan betartotta a ramadant de együtt dolgozott a stábbal és külön figyeltek rá spéci diétát kapott spéci edzést meg mindent hogy ne legyen baja.

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6586
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. március 5., hétfő 14:58

Attol mert 21 eves, meg okozhat lelki problemakat, pont azert amit elottem is irtak, mindenki mas es mas. Ismerek egy 40 eves embert, akit gyakorlatilag tonkretett a valas, es hogy elveszitette a csaladjat, es a ket gyermeket, akiket csak hetvegente lathat, hiaba van szinte meses vagyona, vallalkozasa. Szoval az eletkor nem befolyasolja azt hogy ki hogyan dolgoz fel bizonyos problemakat.

Emellett nem lep meg, ahogy a Barca banik vele, Ibra konyve iranymutato, hogy mi is az a meszkeunklub. Bizonyos emberek elonyt elveznek, a tobbi csak koret. Messi es meg egy ket ember erinthetetlen, egyesek politikai okokbol is, a tobbi viszont jon-megy. Nem szamitanak, amig Messi nyeri a meccseket.
:goat:

Avatar
BBeno
Hozzászólások: 11970
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 9:43

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. március 5., hétfő 14:43

hónapok teltek el mire kiderült, hogy az iszlám szerint él és étkezik, ezért alig kajált vmit abból, amit a csapatnál kapott.
hogy micsoda???? :lol: :lol: :lol:


mondjuk ebből kiindulva elhiszem hogy hónapokig nem szedték ki belőle az infókat
GARETH:coffee:


RONCI A LEGENDA


Grande Pipita Higuaín


Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF


Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Avatar
kodo
Hozzászólások: 4526
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:59

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. március 5., hétfő 14:42

Mindenki más, és máshogy dolgozza fel. Azt hiszem pecót se találtak neki normalisat még barcelonaban, szóval egyik oldalról az anyja másikról az apja sírhat neki hogy mikor okoznak már valamit a vezetők. Mellette szeptembertől sérült volt, előtte se edzett sokat, nyilvan kozben sem nagyon figyelt oda főleg ha alapból se olyan mentalitású. Aztán közben tényleg lehet rájött hogy bőven hitegették a nyáron, közben jött Coutinho is aki bár nem feltétlen a posztja de mégis egy hely a kezdőben. Abban a kezdoben ahova ősszel beküzdhette volna magát ha nem sérül meg és még sorolhatnam. Eléggé épülnek egymásra a dolgok, senki se profi teljesen ennyi idősen. Szerintem túl büszkék ahhoz hogy nyáron elengedjék apróért, kvázi bevallanák hogy koppantak. Viszont türelemmel meg odafigyeléssel, elég jó játékosuk lehet jövőre mert a srácban bőven van.

lesliejr
Hozzászólások: 680
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 9:49
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2018. március 5., hétfő 14:38

Szerintem az elején hibázott a klub és a játékos is. A klub nem figyelt rá eléggé, hónapok teltek el mire kiderült, hogy az iszlám szerint él és étkezik, ezért alig kajált vmit abból, amit a csapatnál kapott. Otthon meg zabálta a zsíros és egészségtelen kajákat. Hibázott a klub abban is, h állítólag több lakást ígért neki, mert kérte, h szülei megromlott vizsonya miatt ne egy helyre kerüljenek. Ezt először a Barca nem tudta megoldani. Se pihenni, se kajálni nem tudott profihoz méltó módon.
Hibázott Dembelé, mert nem szólt időben, hogy mi a szitu, állítólag a sérülése is a helytelen táplálkozás miatt volt. Nem tud még mindig se spanyolul, se katalánul szinte semmit, így a kommunikációja kimerült Umtiti-vel és Dinnyével....
...de már külön szakácsa van, aki profi a halal ételekben és csak ezt kapja és külön edzéseket, olyat mint Neymar, akinél szintén elérték, hogy úgy növeljék az izomtömegét, hogy közben a sebessége és a robbanékonysága ne csökkenjen...
Nem akarjuk eladni, szó nincs róla, a jövő befektetésének tartják és továbbra is töretlen a bizalom felé. Valverde maga nyilatkozta, hogy fokozatosan fog neki játék lehetőséget adni, nem sietnek el vele semmit, mert több kárt okoznak mint ami hasznot hozna.

Avatar
M1Ö
Hozzászólások: 5602
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 6:36
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 5., hétfő 14:37

H.E.H.E. írta:Kivancsi vagyok a tobbmintegyklub milyen messzire köpi ki magabol, vagy segitenek e rajta.
Eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy Valverde-t nem érdekli. Aztán jövőre már lehet változni fog, csak az nem fog rajta segíteni ha addig még szívatva is van. De nekünk mondjuk ez csak jó. Nem bánnám ha nem érne be náluk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27843
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 5., hétfő 14:36

21 éves lesz két hónap múlva, nehogy már a szülei válása megviselje. Én ezt 10 évesen éltem át, 19 évesen meg eltemette faterom mégsem lett törés a csodálatos karrieremben. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
kodo
Hozzászólások: 4526
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:59

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. március 5., hétfő 14:26

Kerlon írta:Csóró gyerek. Biztos 100 eurósokkal fújni az orrod rossz érzés lehet.
Nem minden a pénz. Magánéletű problémák mellett pont leszarja mennyi pénze van attól például a szülei még válnak.

A hozzáállása miatt lehet bántani ezzel szemben, ilyen lehetőségeket nem lehet elbaltazni azert mert jo a mekis sajtburger.

Bajnokság valoszinuleg megvan nekik, kupa 1 meccsen mulik. Ha ezeket behuzzák nem lesz semmi gond barcelonaban, megkapja a maga idejet az eloszezont és az ujat a bizonyitasra. Ha nem töketlenkedtünk volna kupában és bajnokságban, egy nulla kupas ev után lehet elkuldtek volna a vérbe, így megbírják.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27843
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 5., hétfő 14:02

Csóró gyerek. Biztos 100 eurósokkal fújni az orrod rossz érzés lehet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6670
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. március 5., hétfő 13:54

Kíváncsi lennék mi menne a sajtóban, ha mi jegelnénk egy 140 millás játékost :roll:

Avatar
BlancoMark
Hozzászólások: 4802
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 19:57

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. március 5., hétfő 13:52

Valoszinuleg Bartoek ossze-vissza hazudoztak arrol neki, hogy milyen szerepe lesz a csapatban ha sikerul kiharcolnia hogy elengedjek Dortmundbol, es ezeknek az igereteknek a fele sem teljesult. Ezt nehez lehet elviselni egy ennyi idos gyereknek. Hiaba a serulesek, most is mar ujev ota egeszseges es semmit nem jatszik. Valoszinuleg ugyanaz lehet vele, mint nalunk Ceballosas, meg nem erett meg a feladatra. Mondjuk mi legalabb nem 140 millaert lutriztunk.

Avatar
H.E.H.E.
Hozzászólások: 4600
Csatlakozott: 2017. január 20., péntek 11:11
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 5., hétfő 13:44

Realista24 írta:Azt írják, hogy Dembele túl sok gyorskaját eszik, ezért súlyproblémákkal küzd, és az éjszakai élettel is megvannak a gondjai, szülei most váltak, és nehezen kommunikál a csapattársaival.
Szerencsetlen gyerek, amellett hogy tehetseges, nem tul profi hozzaallasu, de meg az ag is huzza a serulesekkel, maganeleti dolgokkal.
Kivancsi vagyok a tobbmintegyklub milyen messzire köpi ki magabol, vagy segitenek e rajta.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62619
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 5., hétfő 13:38

Azt írják, hogy Dembele túl sok gyorskaját eszik, ezért súlyproblémákkal küzd, és az éjszakai élettel is megvannak a gondjai, szülei most váltak, és nehezen kommunikál a csapattársaival.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
M1Ö
Hozzászólások: 5602
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 6:36
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 2., péntek 13:21

Csabi írta:kíváncsi vagyok piké hány meccset kap majd mert majdnem nekiment a bírónak.
Piqué... :lol: Mi lesz vasárnap, ha véletlen az Atlético nyerne. :lol: A sok birka a kis elnökük vezetésével még a nou campot is lebontanák :lol: Már így is hibás Tebas is, mert meg merte említeni Suarez esete után, hogy ezeket bűntetni kéne... A-tól Z-ig minden és mindenki ellenük van, mindenki az ő bukásokat akarja. Szóval valami elképesztő csapatuk van, mert ilyen körülmények közt is veretlenül vezetik a bajnokságot. Mi lenne ha nem ellenük lennének? 38-0-0 és még gólt sem kapnának... :roll:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Avatar
wZoLee7
Hozzászólások: 13044
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 13:36
Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tartózkodási hely: SK

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. március 2., péntek 12:57

Realista24 írta:
wZoLee7 írta:Hát szerintem Suareztől elköszönnek majd ha megy Griezmann
Remélem megvesszük :mrgreen:
Suarezt? Mi volt a reggeli kávéban? :lol:


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 109 regisztrált és 0 vendég