Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Avatar
Sierra
Hozzászólások: 8500
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 23:49

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 16., hétfő 1:07

Lopott idő

Ez zsír volt! Végre egy olyan akció-sci-fi, amiben mutatnak valami teljesen újat (legalábbis számomra). Igaz, maga a film, úgy összességében elég középszerű, de a koncepció az baromi jó, az egészet kurva jól kidolgozták szerintem. Justint a Lonely Islandes faszkodásai óta imádom, nem egy zseni, de az ilyen filmekbe simán jó. Valami király vígjátékot megnéznék tőle, mondjuk Andy Samberggel az oldalán. :mrgreen: Amanda Seyfried pedig a haját leszámítva eléggé dögös volt a filmben. A hossza is kellemes, lényegében minden megtudunk az időrendszerről, néhol izgalmas is, jól szórakoztam. Remélem elmennek ebbe az irányba még pár filmmel, csinálhatnának valami fasza filmdrámát ebből a koncepcióból. Zsír volt na.

Most nézem, hogy Andrew Niccol rendezte a cuccot. Neki vannak még zsír filmjei, nem véletlen ez a remek témaválasztás.

8/10

Avatar
Anis
Hozzászólások: 1843
Csatlakozott: 2013. július 30., kedd 10:48
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 16., hétfő 0:43

Remy írta:Idei filmekkel hogy álltok? Csak mert gondolom év végén megint jön a top listás dolog. Eddig 47 db 2013-as filmet láttam, úgyhogy lesz miből válogatni
Ha jól emlékszem akkor rákövetkezendő évben szokott lenni az előző évi top10 lista.
Eddig 16 darab idei filmet láttam.


The Amazing Spiderman = 6,5/10
Egynek jó volt. Ez a srác sokkal jobb Peter Parker volt mint az előző, szóval már is egy plusz pont jár. Az előző trilógiát láttam, most ezt is, de ez az új nem lett a legjobb a számomra. Látva anno a rajzfilm-sorozatot is, jó kis összekapcsolható történés volt (mármint hogy a gyíkot nem teljesen ismeretlenként kellett nézni, megvolt a háttérstory). Mindenesetre várom a folytatás, ami a végén lévő stáblista után már volt egy kis utalás ha jól sejtem.


Warm Bodies - Eleven testek = 5,5/10
Ahogy Szirmai mondaná: A Szerelmes Zombik Éjszakája. Szerelmes, rohangáló, beszélő zombik. Telis-tele sok-sok oda nem illő dologgal. a vége meg hatalmas hülyeség volt. A kis csontik jók voltak mint "gonoszok". Az Alkonyat filmek zombis verziója.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A zombik változnak???? Újra emberek lesznek?? MIVAN???? Elején még csak hörögnek meg alig beszélnek, utána már kb folyékonyan dumálnak... "A zombiság ellenszere a szerelem!
:mrgreen: B-):lol:
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Avatar
lordgabi
Hozzászólások: 6471
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 0:56
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kárpátalja/Budapest

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. szeptember 16., hétfő 0:27

Remy írta:Idei filmekkel hogy álltok? :D Csak mert gondolom év végén megint jön a top listás dolog. Eddig 47 db 2013-as filmet láttam, úgyhogy lesz miből válogatni :D
Ha a Fórumos szavazásra gondolsz 2013 legjobb filmjeiről, akkor az majd csak tavasszal lesz megszervezve szerintem, mint idén a 2012-es, persze ha nem kobozzátok el a szervezést tőlem és Rájzentől. :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27344
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 16., hétfő 0:11

Idei filmekkel hogy álltok? :D Csak mert gondolom év végén megint jön a top listás dolog. Eddig 47 db 2013-as filmet láttam, úgyhogy lesz miből válogatni :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Avatar
Sierra
Hozzászólások: 8500
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 23:49

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 15., vasárnap 22:12

Remy írta:Ilyen kezdés után 8/10 a vége :lol: :mrgreen:
Lehet rosszul fogalmaztam. A nem bírom annyira alatt azt értettem, hogy pl Scorsese vagy Zemeckis filmjeit NAGYON bírom, de TéScottét kevésbé, de attól még bírom őket. És ezek a 7-8 pontok reálisak is szerintem ehhez viszonyítva. Mert nálam a legtöbb Scorsese vagy Zemeckis film 9 meg 10-es. Szóval bírom az öreg filmjeit, mert jó hangulatúak, legtöbbször izgalmas is, de sokszor túlzásba viszi(vitte) a dolgokat. Ettől függetlenül remekül szórakoztam ezen is, ezért is adtam rá 8-ast.

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27344
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 15., vasárnap 21:27

Sierra írta:Száguldó bomba (Unstoppable)

Igazi Tony Scott film, ez a film is bizonyítottam, miért is nem bírom annyira a filmjeit.
8/10
Ilyen kezdés után 8/10 a vége :lol: :mrgreen:

Utórengés

Eli Roth a trancsírhorror rendező most sem hazudtolta meg magát, pedig az Utórengés esetében még csak nem is ült a rendező székben. Ugyanakkor a forgatókönyvírói feladatokban részt vett, illetve a színészi részlegben is betöltött egy szerepet. No, de a film nem miatta lett érdekes, hanem mert egy magyar színésznő is tiszteletét tette a filmben, aki nem más, mint Osvárt Andrea.

Egy baráti társaság összejön Chilében, hogy kifújják a fáradt gőzt, és megállás nélkül bulizzanak. Minden megvan ahhoz, hogy tökéletesen szórakozzanak, ám egy este váratlan földrengés rázza meg a várost, ahol vannak, így fejvesztve menekülniük kell, hogy túléljék a katasztrófát…

Sajnálatos módon Eli Roth helyett Nicolás López rendezte meg eme „fantasztikus” alkotást, mely annyira sem volt képes, hogy a rövid, alig másfél órás játékideje alatt szórakoztasson. Bár felesleges is lett volna elvárni, hiszen az alapstory sem valami ütőképes, ráadásul erre rátett egy lapáttal a megvalósítás is, úgyhogy én vagyok a hibás, hogy elindítottam a filmet. No, de kezdjük is az elején, ahol elvileg a brutálisan jó chilei hangulatot szerették volna bemutatni, ám ebből semmit nem kaptunk. De oké, legyen… viszont a film egyharmada már eltelt, és semmi pozitívumot nem tudtam kiemelni az addig eltelt időből.

Aztán végre belecsaptunk a lecsóba, elkezdődött az igazi „buli”. Roth jelenléte érződött is ezen perceken, de viszonylag alacsony fordulatszámon pörgött. Itt-ott megjelent néhány szép trancsír jelenet, hullottak az emberek, majd megpróbáltak belevinni egy fordulatot, mely által a katasztrófát szerették volna fokozni, de ez nem sikerült nekik. Viszont ez még mindig nem a legnagyobb hibája volt a filmnek. Az egész stáb ott rontotta el, hogy az érzelmeket nem tudták kifejezni. Szinte már zavaróan rosszul adták elő az egyes jelenetekben.

Az Utórengés nem sikerült jól, de még a közepestől is messze van (de legalább elmondhatjuk, hogy van magyar szereplője), így nem is értem, hogy miért adták le a hazai mozikban. Eli Roth remélhetőleg a következő években a kamera mögött fog szerepelni, mert akkor van rá esély, hogy élvezhető filmhez adja a nevét, még akkor is, ha az valami beteges alkotás lesz. 3/10


A nagy Gatsby

Baz Luhrmann a pompa és csillogás mestere az idei évben sem hazudtolta meg magát, és DiCaprioval a fedélzetén elkalauzolt bennünket a felső tízezer birodalmába, ahol bizony nincsenek szürke hétköznapok. Vagy talán mégis?

Amerika a lehetőségek hazája, így mindenkinek esélye van beteljesíteni az amerikai álmot, mely a végtelen gazdagságot, rivaldafényt jelenti. No, persze nem mindenkinek jön össze. Azonban van egy ember, egy bizonyos Mr. Gatsby, akinek sikerült felérnie a csúcsra. Róla annyit lehet tudni, hogy sikeres, gazdag, és minden héten óriási nagy ünnepséget tart a kastélyában, ahol boldog-boldogtalan szórakozhat. De mégis, ki az a Gatsby? Nick Carraway megpróbálja bemutatni nekünk…

Luhrmann a Moulin Rouge-al már bizonyította, hogy ért a csillogáshoz, és ezt a Nagy Gatsbyban is megmutatta. Bevallom őszintén nagyon féltem ettől a filmtől, mert a képi világa valahogy nem jött át elsőre, és ezért sokáig halogattam a megtekintését. Ám eljött az idő, hogy megnézzem, és bizony kellemesen csalódtam benne. A film, mely F. Scott Fitzgerald regényéből készült, első ránézésre egy dupla cukormázas édesség, de amint belekóstolunk, rájövünk, hogy a belsejében valami keserű töltelék van, ami a kezdeti örömünket gyorsan szomorúságba löki át.

A film a forgatókönyvi résznél nem bukott meg sőt, nagyon is jól adagolja nekünk az információkat, aminek az utolsó morzsáit egészen a játékidő végén szórja el. Így mondhatni jól töltötték fel a viszonylag hosszú játékidőt, de ettől függetlenül én indokolatlanul hosszúnak éreztem, és itt-ott lefaragtam volna belőle másodperceket. No, de a lényeg a lényeg, hogy a történet elmesélése rendben van, és az a húzás, hogy Gatsbyt minél tovább tartogatják a legendái árnyékában, az nagyon jól működött.

A Gatsby esetében nem szabad elfeledkeznünk a látványról sem, ami bár rendkívül steril, és giccses, de a történetet nem lehetett másként bemutatni. Ez vagy bejön valakinek, vagy nem. (ugye engem is ez tartott vissza sokáig, de végül megbarátkoztam vele)

De mégis ki az a Gatsby? A legendákkal körülvett milliárdos, akinek az élete és a kifinomult modora olyannyira lenyűgöző, hogy szinte már túl szép, hogy igaz legyen. És amint egyre mélyebbre ásunk az életében úgy jövünk rá, hogy sötét titkok rejtőznek a felszín alatt. Leonardo DiCaprio mint mindig most sem okozott csalódást, és szinte a kisujjából rázta ki ezt az alakítást. A tekintete és a kisugárzása mesterien passzolt a karakteréhez. Ugyanakkor fontos még kiemelni Tobey Maguire-t is, aki szintén jól játszott.

A nagy Gatsby egy jó film, de én személy szerint egyáltalán nem tartom kiemelkedőnek. Ugyanakkor szórakoztató, látványos, és jól összerakott film, amiben kiváló színészek játszanak. 7,5/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Avatar
Sierra
Hozzászólások: 8500
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 23:49

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 15., vasárnap 20:50

Száguldó bomba (Unstoppable)

Igazi Tony Scott film, ez a film is bizonyítottam, miért is nem bírom annyira a filmjeit. Szinte mindegyiknél az van, hogy izgalmas a film, pörgős, folyamatosan folynak az események de annyi baki van benne, hogy hihetetlen. Én elhiszem, hogy egy akciófilmnél nehéz a realitás talaján maradni, de azért na...
Amikor mondják a filmben, hogy 110-zel megy, majd 60-nal, majd mutatják a vonatot kívülről, és ugyanúgy száguldozik, vagy a másik eset, hogy amikor mondják hogy majdnem 100-zal megy, mutatják a vonatot és nem megy többel, mint 40... Egy ilyen jellegű filmnél szerintem nagyon zavaró ez.
Maga a történet jó egyébként, de azért annyit összebalfaszkodtak, hogy nem csodálkoztam volna ha esetleg Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!tényleg kisiklik a vonat.
Mindenesetre valóban egy megtörtént esetet dolgoz fel, igaz a valóságban kicsit máshogy történtek a dolgok, de túlnyomó részben így volt valóban. A karakterek semmilyenek, csak úgy vannak a filmben, igaz egy 1:38-as filmnél ne is várjuk, hogy kidolgozzák a karaktereket. :D Pláne egy akciófilmben. Mindenesetre jól szórakoztam, tényleg izgi volt, meg látványos is, de rengeteg baki volt benne.

8/10

Más: ma véletlenül elcsíptem délután Viasat 3-on a Vissza a jövőbét. Amikor meghallottam a szinkront, azt hittem rosszul leszek. Nem is tudtam, hogy ebből csináltak egy új szinkront. Valami botrányosan szar! Sosem értetettem, hogy egy filmhez mi a picsának csinálnak több (új) szinkront? Valaki magyarázza már el nekem. :D De a kép is furcsa volt, szerintem digitálisan felújított lehetett, de be kell valljam, az sem nagyon tetszett. Nem nagyon volt meg az igazi Back to the future feeling. :/

Avatar
hala real
Hozzászólások: 1182
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 11:54
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: hala real » 2013. szeptember 15., vasárnap 19:00

valami gyengébb drámát tudnátok ajánlani? mármint ami nem az a kemény dráma..
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Avatar
Sierra
Hozzászólások: 8500
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 23:49

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 15., vasárnap 14:57

Star Trek - Into Darkness

Zsír lett az újabb Star Trek film, látványos, izgalmas -persze rengetegszer irreális, az első részben nem tűnt fel ennyiszer. A történet is rendben, ugyanakkor néha eléggé kiszámítható, de nem zavart igazán. A humoros beszólásokat megtartották szerencsére, sokat dobnak a filmen. :D Számomra egy picivel elmarad az első résztől, de ez is igazán jó film, kellemes kikapcsolódást nyújt.

8/10

Avatar
nmate
Hozzászólások: 13782
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:24
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:27

Remy írta:Szirmai vs Rush
De minek kell elmondani 3 másodpercenként, hogy utálja az F1-et?

Avatar
Anis
Hozzászólások: 1843
Csatlakozott: 2013. július 30., kedd 10:48
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:17

Remy írta:Bármennyire is bírom Wesley Snipest a filmográfiája elég hiányos számomra, így a főbb filmjeit megpróbálom bepótolni tőle a közeljövőben.
én annyi különbséggel, hogy pont fordítva: nagyon sok filmjét láttam és csak pár - főleg a régebbiek hiányoznak. Sajnos pl az Odalent a Deltán megvolt magyarul (felvettem anno TV-ből gépre), de eltűnt, azóta meg sehol sem találom és még van egy Húzd meg, ereszd meg (2000) című is amit sehol nem találok. a többi megvan, nézésre készen. B-)


A 42-es = 6,5
Imádom az ehhez hasonló sportról szóló filmeket. Láttam már kosaras, amerikai focis, sima focis, kosaras fajtákat, de baseballt még talán nem. Alapjába véve nem volt semmi extra, kliséket adtak le benne (fekete játékos a full fehér ligában), de mégis valamiért nagyon jó volt. 2. vh utáni időkben ez sajnos így ment.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagy önuralom kellett neki, hogy ne menjen oda az őt inzultáló emberkéhez a pályán leverni őt. Lehet valaki hergelni (ahogy manapság is teszik sajnos), de nem így!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27344
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 14., szombat 21:14

Szirmai vs Rush

Utálod a Forma-1-et? A Rush akkor is fasza. Jó kis értékelőt dobott össze, és láthatóan ő sincs oda a száguldó cirkuszért, mégis szerette a filmet.

Az 57-es utas

Bármennyire is bírom Wesley Snipest a filmográfiája elég hiányos számomra, így a főbb filmjeit megpróbálom bepótolni tőle a közeljövőben. Az 57-es utas is ebbe a kategóriába tartozik, és a film végeztével azt tudom csak mondani, hogy remek film, a maga kategóriájában. Snipes ekkor még a hús vér emberek ellen harcolt, majd ezek után tért rá a vámpírvadászatra.

Charles Rane-t a világ egyik legveszélyesebb bűnözőjét elkapta az FBI. Úgy gondolták, hogy a rab szállítását egy utasszállító repülőgépen bonyolítják le, ám az amatőr ügynökök hamar a kiiktatottak státuszába kerültek, így Rane átvette az uralmat a gép felett. Az öröm az ürömben, hogy éppen a gépen utazik John Cutter az antiterrorista szakértő, aki megpróbálja visszaszerezni a gépet…

Mit lehet szeretni az efféle akciófilmekben? Egyszerű a válasz, az egyszerűséget. Adott egy átlagos, jó és rossz közötti harcon alapuló történet, melyhez hozzácsaptak egy akciósztárt, aki a megjelenésével is elvitte a hátán a filmet. Snipes nagyszerűen hozta azt, ami elvárható egy ilyen filmben. Tökös volt, jól bunyózott (sőt látványosan), és az egysoros beszólások sem álltak távol tőle. Emellett az okos, valamint fekete humorral megáldott főgonosz sem maradhatott el, aki nagyszerű ellenfele volt Snipesnak.

Rövid összefoglalva minden adott volt a jó szórakozáshoz, mert a játékidő rövid volt és pörgős. No, persze emellett végtelenül kiszámítható is, ami ezeknél a B akciófilmeknél megszokottá vált az idők során, így nem is volt elvárt, hogy óriási fordulatokkal tarkítsák a játékidőt. Aki meglepetéseket, váratlan fordulatokat vár, az ne ezt a filmet tegye be a lejátszóba, mert csalódni fog. Itt az egyszerűségről szól minden, és a főhős kalandjáról.

Ugyanakkor hozzá kell tennem, hogy a kategóriájában vannak nála jobb filmek is, de Snipes így is megmutatta, hogy bátran lehet a Stallone, Arnie, JCVD stb. akciósztárok közé sorolni, mert bizony van olyan tökös, és kemény, mint az említettek. Az 57-es utas című film nem váltja meg a világot, de bármikor neki lehet ülni. 6/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Avatar
lui
Hozzászólások: 36
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 19:58
Kedvenc csapatod: barsza

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: lui » 2013. szeptember 14., szombat 19:31

Samuel L. Jackon-Disney mesék mashup.
Sírsz.

Avatar
Anyaka
Hozzászólások: 1672
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 0:48
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. szeptember 13., péntek 23:09

Hajsza a győzelemért

Na végre egy jó film. Lauda karaktere nagyon durván egyezett az eredetivel.
A motorhangok, a látványa az autó működésének minden férfit beszippant, de joggal mondhatom, hogy nőknek is tetszett a film. Valószínű ők a Hunt rész miatt szimpatizálnak jobban az egésszel.
Nagyon egyben volt a film, kisebb szépséghibák voltak, de elenyésző. A két órában végig lekötötte az embert a hangulat, a néző is ott volt a versenyeken.
Sokan pár jelentnél sóhajtoztak, meg fújogattak (gondolom, aki látta tudja mire gondolok), na az mind kellett bele, egy skipscene-el elrontották volna az addig felvezetett hangulatot.
Ez a film az első vetítésen Laudának magának volt a legkomolyabb, amikor látta magát. Ő, akinek ez tíz pont lenne az értékelése szerint.

8|10 = Min. Oscar jelölés lenne.

Corleone
Hozzászólások: 452
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Tartózkodási hely: Pécs

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. szeptember 13., péntek 22:22

Sikerült megtekintenem a Star Trek-univerzum legújabb tagját, az Into Darkness-t. Rengeteg pozitív kritika jelent meg a filmről és mivel tetszett az "első" rész is már, így hát nagy várakozásokkal ültem le megtekinteni. Sajnos hiba volt.. A film - nekem- egy hullámvasút volt: volt olyan rész, ami igazán tetszett, de olyan is, ami nemigazán jött be.. Ezek kihatottak a film összképére nagyon, számomra legalábbis.

Kicsit olyan érzésem volt, hogy JJ próbált drámaiságot vinni bele, de 1-2 fordulatot leszámítva az utolsó pillanatban kihátrált és az egész végül nem lett túl kerek.. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A hős Kirk kapitány, aki feláldozta magát végül túlélte és mindenki boldog, happy end a vége. Lehet felsőbb utasítás volt, mert látták és tudták, hogy pénzeszsák az új széria, ezért nem lépte/léphette meg JJ Kirk halálát, pedig óriási húzás lett volna és bár vegyes a kép, egyenesbe hozhatta volna a dolgot valamelyest.. Nem tette. Nagy kár érte.

6.5/10
#happyshitting

Avatar
GT37
Hozzászólások: 4455
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 16:28
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 13., péntek 19:11

realistahuni írta:Igaz sokat nem láttam, de mostanában ez a Gengszterek fogadója, meg isti és lordgabi filmklubbos ajánlásai egy ideig elvették a kedvemet, hogy újabbakat is megtekintsek.

Nekem ez a tipikus skandináv szürkeség, a komor hangulat nem igazán tetszik.
Igen, nem mindenkinek jön be a skandináv stílus.
Nekem mondjuk pont a kedvencem, imádom ezeket az átmeneteket a vígjáték és a dráma között, a komor hangulatot, az abszurd jeleneteket, a morbid humort.

Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 7353
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 13., péntek 19:03

Nem szereted a skandináv filmeket? Ádám almái?
Igaz sokat nem láttam, de mostanában ez a Gengszterek fogadója, meg isti és lordgabi filmklubbos ajánlásai egy ideig elvették a kedvemet, hogy újabbakat is megtekintsek.

Nekem ez a tipikus skandináv szürkeség, a komor hangulat nem igazán tetszik.
Love football, hate antifa.

Avatar
GT37
Hozzászólások: 4455
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 16:28
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 13., péntek 18:39

realistahuni írta:Jelen. Nekem nem igazán jött be, mint a legtöbb skandináv film. Kiszámítható volt az egész, semmi csavar, izgalom stb.
Értem, akkor még meggondolom. :D
Nem szereted a skandináv filmeket? Ádám almái? :hmmm:

Avatar
realistahuni
Hozzászólások: 7353
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:57
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Tartózkodási hely: Székelyföld

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 13., péntek 18:35

GT37 írta:A Gengszterek fogadója című filmet látta már valaki? :) Ha igen, véleményt kérnék. :D

Jelen. Nekem nem igazán jött be, mint a legtöbb skandináv film. Kiszámítható volt az egész, semmi csavar, izgalom stb.
Love football, hate antifa.

Avatar
GT37
Hozzászólások: 4455
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 16:28
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 13., péntek 18:31

A Gengszterek fogadója című filmet látta már valaki? :) Ha igen, véleményt kérnék. :D


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 42 regisztrált és 0 vendég