Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Nálad ki lenne az első számú tizenegyes rúgó?

A szavazás 2024. február 26., hétfő 16:59-kor befejeződött.

Bellingham
73
71%
Carvajal
1
1%
Kroos
19
18%
Rodrygo
2
2%
Valverde
4
4%
Vinicius
4
4%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 103

Avatar
MyStiQ
Hozzászólások: 1088
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 9:56

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:28

Mielőtt mindenki összeszarja magát, halkan hozzátenném, hogy válogatott szünet volt. Meg elmaradt egy büntető is.

Nyilván ez nem vigasztal senkit, de gyanítom sokkal több válogatott játékosunk van, mint a Villarrealnak, akik 2 hete erre a meccsre készülhettek. Mentek is, mint az állat, ahogyan az sem jött jól, hogy idegenben volt ez a találkozó. Otthon ezt a meccset ha nehezen is, de behúzta volna a csapat.

Szóval nyugalom, matematikailag továbbra is a saját kezünkben van a bajnokság sorsa. :mrgreen:

tsanyi10
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2013. május 2., csütörtök 16:43
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, Marcelo, Casillas, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: tsanyi10 » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:25

ateeemadrid írta:A középpályánk idén is jó lesz...

Picsáért nem lehet Casemirot tolni, a vak is látja, hogy jobb, mint Khedira. Isco meg nem kkp, nem ott kéne erőltetni.
Ja, és kell 1 csatár, mert Benzema kevés sajnos. Ma sem volt egy jó megmozdulása sem, és ha neki nem megy, marad 1 szem Moratánk. Fasza.

Nacho meg mehetne Mateos után a Fradiba. Ott lehet kezdő lehetne.
Pofáztam ekőszezonban hogy 40ért megéri suarez és leosztottak itt forumon....most meg a vak is látja hogy benzema nem találja a helyét....Az meg egy másik dolog hogy egy real szintü játékos ne 10000 évet kapjon bizonyiteni, szivem szerint 1 évet se adnék senkinek! Aki itt játszik az adja azt amit elvárunk...Puskásnak sem kellettek évek, R9nek se, CR7nek, se Ramosnak se.....stb...nálam ez a mérce, mi vagyunk a legjobbak, viselkedjünk is úgy!!!!!!!!!!!!!

Avatar
Daffius
Hozzászólások: 51
Csatlakozott: 2013. augusztus 23., péntek 16:52
Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:23

Jim írta:
Daffius írta:A mai meccs (Villareal - Real 2-2). 5-ös skálán értékelve
Isco – (3/5)Ha kicsit gülü lenne a szeme azt hinném Özil. Mintha megnyugodott volna hogy nincs konkurencia, olyan Özilesen láthatatlanná vált félórákra. Aztán add egy két nagy zsugát és megint eltűnik. Nincs ezzel baj,csak ezért felesleges volt a csere, mert ilyen emberünk már volt.
ezzel agyon nem értek egyet:
tudtommal volt egy kis sérülése, nem szabadott volna játszatni sem ma...
azt meg mindenki látja hogy több van benne mint Özilben, ha 100-ig egészséges és pihent..
3 meccs alapján??? Várjunk már még egy kicsit mielőtt ilyet kijelentünk. Első évében Özil is zseniális volt mielőtt bele lustult. Nem hiszem hogy Isco bármivel is jobb lenne, csak jelenleg motiváltabb. Ha ezt tudja tartani, ok, ha nem... A mai napon nem volt jobb mint egy átlag Özil.

Avatar
Jim
Hozzászólások: 5865
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 21:13
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:20

Daffius írta:A mai meccs (Villareal - Real 2-2). 5-ös skálán értékelve
Isco – (3/5)Ha kicsit gülü lenne a szeme azt hinném Özil. Mintha megnyugodott volna hogy nincs konkurencia, olyan Özilesen láthatatlanná vált félórákra. Aztán add egy két nagy zsugát és megint eltűnik. Nincs ezzel baj,csak ezért felesleges volt a csere, mert ilyen emberünk már volt.
ezzel agyon nem értek egyet:
tudtommal volt egy kis sérülése, nem szabadott volna játszatni sem ma...
azt meg mindenki látja hogy több van benne mint Özilben, ha 100-ig egészséges és pihent..

primrose
Hozzászólások: 1356
Csatlakozott: 2013. augusztus 27., kedd 1:12
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:19

Az a baj, hogy itt sokan azzal vigasztalják magukat, hogy még friss a csapat és nincs meg az összeszokás. Ez egy óriási kamu duma, mert egy Villarrealt már ennyi idő után is, ilyen játékosokkal a kezdőben is vernünk kellett volna. Vagy mondjam azt, hogy a felkészülési meccseket is beleszámítva talán 2 értelmes meccset láttam eddig a csapattól? :roll: Vagy azt, hogy nem látom a fejlődést? Vagy azt, hogy az ilyen meccseken megy el a bajnokság? A Barca behúzta az utolsó pillanatba? Be. A Barcelonanak sz*r a védelme? Lehet, de akkor a miénkre is mit lehet mondani? :roll: Ami a játékosokat illeti...

Diego Lopez: Nem rajta múlott, a Villarreal megérdemelte volna a 3 pontot, de pont DL miatt nem kapták ezt meg. le a kalappal. Remélem, hogy a sok dagadt Iker mániás a rengeteg bravúrját is megjegyzik és nem csak azt, hogy bekapott két gólt. Hm. Azt hiszem kár ilyet remélnem.
Carvajal: Amióta itt van, kevés jót láttam tőle. Most komolyan attól ájuljak el, hogy 50szer feljön támadni és abból egyet megtud oldani? Vagy hogy 40 passzából van 2 értelmes, amiből esetleg helyzet is adódik? Bundesliga legjobbja volt? És? Arbeloa meg anglia egyik legjobbja volt, mikor igazoltuk. Itt egy páran tévedésben vannak, nem biztos, hogy Alvaro akkora f*s, neki legalább az első éve jól sikerült itt, Carvajal meg még mintha messze lenne ettől a szinttől, mert nagyon szétszórt az emberünk.
Pepe: Ismét egy újabb gól a nagyszerű Pepéről. Egyébként meg egész meccsen csak kísérgette az ellenfelet, ha oda is lépett, akkor is késve. Varanet vissza.
Ramos: Második félidőben feljavult, de az elsőben neki is csak az arca volt kinn a pályán.
Nacho: No comment. Akár már most vissza lehetne küldeni a Castillaba, mert ez a gyerek soha nem lesz azon a szinten, amit a csapat megkövetel. Ennyit arról, hogy adjuk el Coentraot, Marcelo majd úgyis lehozza. Aha, és ha sérülés van, akkor maradjon Nacho, mi?
Illaramendi: Már a félidőben írtam róla. Gyenge, hatástalan, még csak nyomokban sem tartalmaz EGYELŐRE semmi Xabi Alonsót. Hála neki, a középpálya átjáróház volt, mert védekezésben hatástalan. Semmi látványos és hasznos hosszú vagy kis passzt nem láttam tőle. Egyszerűen csak elszaladgált a pályán és hébe hóba késve becsúszott egyet. Hm...
Modric: Gyenge volt. Sok labdát elszórt, és alig alig védekezett.
Isco: Második félidőben feljavult, de az első félidő nála is értékelhetetlen.
Bale: Már a szünetben írtam, hogy halkan, de tette a dolgát. A góljához grat,kár, hogy pontot nem ért nekünk. Sok jót várok tőle, a mai teljesítménye alapján is azt mondom, hogy bizakodhatunk, szerintem klappolni fog a gyerek. Még közel sem 100%-os, ennyit bírt, időt kell neki adni, addig ha csak kicsit is, de valamivel hozzájárul a csapat előrehaladásához, már jók vagyunk.
CR: Igazából idén csak a Chelsea elleni felkészülésen tetszett a játéka, a többin ha nagy nehezen gólt is lőtt, akkor is görcsös volt a játéka. A mai gólja kissé vicc kategória volt, de azért csak összejött neki, ami bár dicséretre méltó, de tőle sokkal könnyedebb és gólgazdagabb játékot várok. Ez eddig csak erőlködés.
Benzema: Nagyon gyenge volt. Igazából a Bernabeuban már akkor is fütyülték ha gólt lőtt, egy ilyen meccs után nem tudom mit fog kapni. Nagyon ritkán jutott labdához, ami egyrészről a többiek hibája is, de az ő helyezkedése is gyenge volt. Ha megkapta a labdát, akkor sem mindig tudta megtartani. Úgy érzem, hogy le van lassulva (fejben is), egyszerűen gyenge. Még 2 max 3 ilyen meccs és biztosan címlapokon fogják nyomatni az új csatár érkezését, ami neki sem fog jót tenni. Ő hibája, igazából itt van a nagy lehetőség, mint egyedüli csatár élnie kellene vele, ennél nagyobb ajándékot senki nem kaphatna itt. Itt van Zizou is, nincs mögötte egy komoly rivális, egyszerűen már csak focizni kéne. Ha ez neki nem fog sikerülni akkor keresztet vethet a karrierjére. :( El kell kezdenie robbantani, különben nagyon hamar véget érhet itt a jó élet számára.

Cserék:
DM: Nem hozott nagy áttörést a játéka, habár volt egy tizenegyes gyanus szituáció, de már meg sem lepődöm, hogy nem fújták be. Pontatlan volt sok esetben.
Morata: Igazából akármennyire is negatív voltam Benzemaval szemben, egészen egyszerűen akkor sem értem, hogy 2-2-nél, ilyen szorított helyzetben miért kell a bajnokságban két gólos franciát lehozni és behozni helyette Moratat. Tudom, hogy Carloék bízni akarnak benne, mert Real nevelés és mert olyan jó lenne egy nagyszerű fiatal csatárt kinevelni, de istenem... Morata nem az a szint. Akkor inkább hagyjuk bent a szenvedő Benzemat, hátha beakad a hajáról a labda, de 2-2-nél nem hozzuk már be Moratat, mert ekkora nyomás mellett biztosan nem fogja a hátára venni a csapatot és góllal eldönteni a meccset. Amikor bejött már tudtam, hogy csak CR-ben, esetleg Iscoban bízhatunk, mint góllövő.... Benzema meg amíg pályán volt, végig bíztam benne. Fenn kellett volna hagyni a franciát, vagy ha már Carlonak nagyon cserélhetnéke volt, akkor jesét bedobni, de Moratat... :( És igen... ilyenkor lehet elkezdeni aggódni.. hogy mi van, ha Benzema tényleg nem váltja be a reményeket... komolyan egy szem Morataval maradunk itt? :ike:
Khedira: Nem volt rosszabb, mint Illaramendi.

A védelmünket meg lehet szidni, de rég rossz, ha egy hátul a srácokra ekkora felelősség hárul. A középpályán kellene megszűrni a dolgokat, de ezek cs*sznek védekezni. Özilre sokszor panaszkodtunk, hogy fizikálisan nem bírja és nem jár vissza védekezni, de azért kíváncsi lennék, hogy ma pl. Isco, Illara, Modric és a többiek hány labdát szereztek. Túl sok elképzelést sem látok a játékba. Nem kontrákra építünk (igaz CR gólja kontra gól volt), hanem inkább a látványosabb focira törekszünk és passzolgatni próbálunk... nah de kérem, ez minden csak nem látványos. :kivagyhe:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára primrose 2013. szeptember 15., vasárnap 0:23-kor.
But he is a good boy...

Avatar
Daffius
Hozzászólások: 51
Csatlakozott: 2013. augusztus 23., péntek 16:52
Kedvenc játékosaid: Zidane, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:14

A mai meccs (Villareal - Real 2-2). 5-ös skálán értékelve

Lopez -(5/5) A két gól ellenére a meccs legjobbja. Olyanokat kotort ki amiket szerintem mindenki bent látott. Zseniális védések.

Carvajal - (3,5/5)Jól hozta a meccset, veszélyesek voltak az előre futásai. Bár hátul a helyezkedésén dolgozni kell.

Pepe – (2/5) Talán a leggyengébb láncszem. Nagy kedvencem, de amit manapság művel az nem ide való. Aláfut a labdának, lemarad a védőről, rosszul helyezkedik... Mintha elfelejtett volna focizni.

Ramos –(4/5) Pokróc focista de rendkívül hatékony. Az egyetlen stabil pont hátul. Kicsit kapkodott mivel több posztra is be kellett segítenie és mindenhol nem lehetett egyszerre.

Nacho – (3/5) Hozta amit tud. Párszor átjátszották de valahogy nem róvom fel neki, továbbra sem tartom őt egy minőségi játékosnak. Ha nem castillas lenne, köze nem lenne az első csapathoz.

Modric – (3,5/5) Magához mérten gyenge teljesítmény, nem irányította a csapatot. Valószínűleg több védekező feladatot kapott mint szokott, de ettől függetlenül halovány volt.

Illara – (2,5/5) €40m? Ez komoly? A srác 10 passzból 9-et alibiből hátrafelé nyomott. Volt két darab jó szerelése. Első tét meccse tudom, de azért na... Ha egy Khedira jobb nálad akkor ott már el kell gondolkodni.

CR – (4,5/5) Küzdött, hajtott, gólt szerzett. Nem villogott mint szokott de látszott rajta hogy akar. A fejese azért beakadhatott volna amit Ramos-tól kapott.

DM – (2/5) Erősen gondolkodom hogy ő volt -e a rosszabb vagy Pepe ma este. Felesleges cselek, kapura rúgások lehetettlen szögekből (1 volt ami veszélyesnek mondható volt), de még a passzai is rossz helyre mentek. Értem én hogy marad mert küzdeni akar, dehát ez nem szeretet otthon. Teljesíteni is kéne mellé.

Bale – (4/5) Első meccsnek nem volt rossz, főleg mivel gólt szerzett. Azért a 10-ik és 30-ik perc között sikerült eltűnnie, de azért magára talált. Még akár jól is kisülhet ez.

Khedira – (4/5) A herceg ma meglepett. Rengeteg labdát szerzett. És bár ma nem brillírozott elől, stabilabb lett a középpálya miután cserélt Illaraval.

Isco – (3/5)Ha kicsit gülü lenne a szeme azt hinném Özil. Mintha megnyugodott volna hogy nincs konkurencia, olyan Özilesen láthatatlanná vált félórákra. Aztán add egy két nagy zsugát és megint eltűnik. Nincs ezzel baj, csak ezért felesleges volt a csere, mert ilyen emberünk már volt.

Benzema –(3,5/5) Nem ment, de legalább hajtott ami azért tőle szokatlan. Plusz a második gólban is benne volt. Mielőtt nagyon szapulnám, azt is hozzá kell tenni, hogy nem sok megjátszható labdát kapott, pedig sokszor mozgott üresre. Azzal hogy Bale és CR is inkább magát játszotta meg, Isco pedig eltűnt, így nem nagyon volt esélye önerőből gólt rúgni.

Morata – Nem játszott eleget hogy értékeljem.

Avatar
Sunsky
Hozzászólások: 1475
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:30
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:07

ateeemadrid írta:A középpályánk idén is jó lesz...

Picsáért nem lehet Casemirot tolni, a vak is látja, hogy jobb, mint Khedira. Isco meg nem kkp, nem ott kéne erőltetni.
Ja, és kell 1 csatár, mert Benzema kevés sajnos. Ma sem volt egy jó megmozdulása sem, és ha neki nem megy, marad 1 szem Moratánk. Fasza.

Nacho meg mehetne Mateos után a Fradiba. Ott lehet kezdő lehetne.
Na ne bassz... ezt a teljesítményt kajak én is lehozom, mi a fenét látnak ebben a gyerekben? Még a fradiba sem férne be az tuti.. Miguel Torres után egy újabb gyöngyszem...

Benzema megint gyenge, Bale helyett őt hoztam volna le, ha már egyszer a francia sem csatárt játszik, akkor tökmindegy, hogy van e 9-es a pályán.

Lopez :salute: :salute: Nem szabadna kivenni a BL meccsen sem a kapuból. De hát a média és a név....

Isco ügyes volt, Modric most gyengébb volt az eddigieknél, de így is a jobbak között van, Pepe azt sem tudta hol van, Varane remélem gyorsan felépül, ahogy az egyik balbekkünk is remélhetőleg, Carvajal tetszett, Ronaldo is belejön mostmár.
De az x-et a védelmünk miatt nem érdemeltük meg.

Avatar
h3x0r
Hozzászólások: 9203
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 11:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nagyvárad

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:06

Diego Lopez: hatalmas volt :salute:
Ramos, Pepe: nem tudom hol jartak fejben, de hogy nem ezen a meccsen, az is biztos
Nacho: Marcelo (es Coentrao) hianyaban a bitang bal oldalunk eltunk. az elore jatekhoz semmit nem tett hozza
Carvajal: szerintem egesz jo volt
Modric, Isco: sok hibaval jatszottak, rengeteg labdakezelesi hiba, rossz passz
Illarra: nem figyeltem ra annyira, de mintha elegge el lett volna tunve
Ronaldo: meg mindig forman kivul van. rakjak mar a s.gge ala azt az uj szerzodest
Benzema: dupla nulla. ez nem a francia valogatott
Bale: pozitiv csalodas

Avatar
szilamer
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 19:54
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:04

Hátezszarvolt. Egyébként nem értek egyet, Nacho jó volt, és ez nem is az ő posztja. A mai gyengenaposunk Pepe. Ő hibázott sokat, meg Modric se azt a játékot hozta amit az első 3 meccsen. Ronaldo kicsit görcsös, Benzema lassú, Isco próbálkozott, Carvajal is elég jó volt.

Még nincs összeszokva a csapat, és nincs megszokva az új taktika. Ez a baj csak szerintem.
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"




Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

petiamadridista
Hozzászólások: 5272
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 15:30
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:01

ja
mégvalami
2 hét múlva már az Atletico ellen kell játszani...
ott egy pontvesztés során már lőtávon kívülre kerülne a csapat, és a Classicó most ősszel persze megint Barcelonában lesz..
Jólvan szarok rá, meg kell szokni a második helyet.
Meg kell szokni.

Mythos90
Hozzászólások: 263
Csatlakozott: 2013. június 7., péntek 12:58
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. szeptember 15., vasárnap 0:00

A védelem nagyon gyenge volt ma, bár ebben a sérülések is közrejátszottak. Ha DL nem véd ilyen jól, bizony az x sem lett volna meg szerintem. :/ Mindegy, nem dőlt össze a világ, ez a Villareal eléggé össze van most rakva, majd meglátjuk mire mennek ellenük a többiek. Bale pedig -> :salute: (bár a gólon kívül nem mutatott sokat, de azt hiszem ez nem is lehet elvárás rögtön).

Avatar
Buitre
Hozzászólások: 1363
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 15:35
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Tartózkodási hely: Biharugra/Nagyvárad

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. szeptember 14., szombat 23:59

tibi18 írta:Érdekesség, hogy a meccsen 1x mutatták csak Ikert..Lopez remek teljesítményének sokat köszönhetünk ma.
szánalom a média.. de igazából azt nyomják, amit a sok birka elvár.

szörnyű volt ma a csapat, ténferegtek a pályán. remélem a válogatott szünet miatt volt. Csak az a baj, hogy megint elkezdjük az elején gyűjteni a hátrányt, aztán meg kaparunk a végén. f@szér' nem teszik oda magukat... :argue:

Avatar
Zidane
Hozzászólások: 492
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 19:16
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. szeptember 14., szombat 23:58

Sajna nem érdemeltünk ennél többet, a Villareal meg rászolgált az egy pontra, jól játszottak, jó kis csapat...nem is lenne para ha a Barca meccsen jól fúj a spori, mert akkor ugyanott állnánk....de ez már történelem.

Lópeznek jár a pacsi.
Nacho nem balbekk....amig nincs Coentrao, meg Marcelo, addig mehet oda Arbeloa, reméljük felépül...ha nem akkor Maria vagy bánom is én, csak ne a mártogatos.
Mint csapat még szarok vagyunk, a védekezésünk borzasztó...a támadójátékunk sokszor elképzelés nélküli és lassú.
Ellenben tetszett Carvajal 2. félidei játéka...mintha megnyugodott volna, kezdi összeszedni magát védekezésben, támadásban meg eddig is bőven jobb volt mint Arbeloa...
Azért azt a tizit illet volna befújni Maria ellen...de mi nem gránátvörös-kék színekben játszunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zidane 2013. szeptember 15., vasárnap 0:00-kor.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62873
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 14., szombat 23:57

A támadó alakzatban pedig hosszútávon probléma lesz, hogy Benzemanak nincs minőségi cseréje..
Szerkezetváltással kiküszöbölhető, csak ahhoz egészséges keret kell.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realfan91
Hozzászólások: 1060
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 22:08
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. szeptember 14., szombat 23:57

Ja, és kell 1 csatár, mert Benzema kevés sajnos. Ma sem volt egy jó megmozdulása sem, és ha neki nem megy, marad 1 szem Moratánk. Fasza.
Jesé, Jesé, Jesé, Jesé.

Avatar
nmate
Hozzászólások: 13786
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:24
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 14., szombat 23:57

tibi18 írta:Hát a meccs képe alapján szavunk nem lehet az x-re.. Carjaval kivételével a védelem gyenge napot fogott ki, főleg Pepe.
Érdekesség, hogy a meccsen 1x mutatták csak Ikert..Lopez remek teljesítményének sokat köszönhetünk ma.
A középpályán is van mit fejlődni, de ehhez idő kell.
A támadó alakzatban pedig hosszútávon probléma lesz, hogy Benzemanak nincs minőségi cseréje..
A Barca utolsó perces gólja miatt sajnálom csak az x-et, illetve az ezzel kapcsolatos 2 pontos hátrányt!
Továbbra is tartom, hogyha összeértünk nagyon komoly ellenfelei leszünk sokáig Európa nagy csapatainak. Hala Madrid!
Ennyi lenne a mese mára. :agree: :agree:

Avatar
ziro4vr
Hozzászólások: 24579
Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 14., szombat 23:56

nem kell túlelemezni, ma ennyi volt, a villareal ha nem nutellás seggel fogadja majd a bárszát akkor ők is hagyhatnak itt pontokat. annyi, hogy ancelotti hozott pár rossz döntést a kezdőt illetően, na meg a kényszer is nagy úr (nacho)
Nem illik.

Avatar
tibi18
Hozzászólások: 1027
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 21:13
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. szeptember 14., szombat 23:56

Hát a meccs képe alapján szavunk nem lehet az x-re.. Carjaval kivételével a védelem gyenge napot fogott ki, főleg Pepe.
Érdekesség, hogy a meccsen 1x mutatták csak Ikert..Lopez remek teljesítményének sokat köszönhetünk ma.
A középpályán is van mit fejlődni, de ehhez idő kell.
A támadó alakzatban pedig hosszútávon probléma lesz, hogy Benzemanak nincs minőségi cseréje..
A Barca utolsó perces gólja miatt sajnálom csak az x-et, illetve az ezzel kapcsolatos 2 pontos hátrányt!
Továbbra is tartom, hogyha összeértünk nagyon komoly ellenfelei leszünk sokáig Európa nagy csapatainak. Hala Madrid!

Avatar
ateeemadrid
Hozzászólások: 4480
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 18:04

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. szeptember 14., szombat 23:54

A középpályánk idén is jó lesz...

Picsáért nem lehet Casemirot tolni, a vak is látja, hogy jobb, mint Khedira. Isco meg nem kkp, nem ott kéne erőltetni.
Ja, és kell 1 csatár, mert Benzema kevés sajnos. Ma sem volt egy jó megmozdulása sem, és ha neki nem megy, marad 1 szem Moratánk. Fasza.

Nacho meg mehetne Mateos után a Fradiba. Ott lehet kezdő lehetne.

Avatar
nmate
Hozzászólások: 13786
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 22:24
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 14., szombat 23:53

Remy írta:Főleg azért fájó, mert a barca az utolsó pillanatban húzta be a meccsüket.
Ennyivel előrébb vannak jelenleg, meg persze a játék képében a Villarreal jobb volt, mint a Sevilla.

Szerintem nincs miért aggódni, épp az ilyen türelmetlen felfogás ölheti meg a csapatot. Mourinhoval az első fordulókban hogyan játszottunk már? :lol: A horvátok ellen mit leszenvedtünk, emlékszek. Volt az szarabb is ennél.

Nacho aki tiszta sor, hogy nem megoldás, héten a BL-ben remélem Carvajal-Arbeloa szélek lesznek.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 141 regisztrált és 0 vendég