Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
lestat
Hozzászólások: 5151
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 20:36
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Dublin

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. június 1., péntek 14:55

Azeet azt ne felejtsuk el hogy ezek a jatekosok nem Zidane miatt imadtak egymast. Oke hogy a palyan kijott Zizou karizmaja es mentallitasande jatekosok nelkul ez sem ert volna semmit. Ezek a sracok meg akartak halni egymasert. Es most hogy Zizou elmegy (egy idore!!!) a jatekosok nem fogjak egymast kevesbe szeretni es tisztelni. Nem fogjak madridot kevesbe szeretni. Nem fognak minket szurkolokat kevesbe szeretni. Ez erzesem szerint meg kozelebb hozhatja az öltözőt.

Ez a valtozas őket is felrázza majd. Kell az uj impulzus ebben igaza volt Zizounak.

A generacio valtas pedig igenis lassu folyamat lesz. Nehez es lassu. De valahol ez termeszetes.

Nem haragszom Zizoura. Eletemben egy napot haragudtam ra mikor a vb donton kiallitotta magat. Egy napig. Teljesen megtudom erteni de ettol kibaszottul faj es sajnalom az egeszet.


A kovetkezo edzonek le vannak teve az alapok. Gondolok a fiatalora itt. Lathatta h Cr is tudnpadozni. Lathatta h Case mennyire fontos tud lenni. Lathatta hogy Kova abszolut modric utod stb stb.

Pochettino amugyis belevan zugva a zizou fele madridba. Nem lenne rossz dontes.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-La Décima 2016-La Undécima 2017-La Duodecima 2018-La Decimotercera 2022-La Decimocuarta ► Dynasty.

Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Avatar
RealMadridFanatic
Hozzászólások: 2650
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 18:56

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. június 1., péntek 14:54

CS0ki írta:Pochettino úgy látom, hogy nem fog jönni. Levy nem fogja azt mondani, hogy persze, menjél, megoldjuk, innentől kezdve ő nem fogja forszírozni, hogy engedjék el, mi meg nem fogunk fizetni nekik több 10 millió eurót. Egyébként...ha már az az edző kivásárlás. Most ha Zidane elvállal egy új állást, akkor fizetnek majd nekünk? Vagy most ennyi erővel Pochettino miért nem mond le holnap, aztán holnap után meg aláír ide? Nem igazán értem, hogy a jófejkedésen kívül mi vezet ahhoz, hogy egy edzőért fizetni kelljen. :hmmm:

Ancelotti meg jó, hogy nem jön. Ő végképp nem az a típus, aki most ide kell, egy papíron átalakuló Madridba. Persze ha jövőre is a fix kezdőnkkel akarjuk nyomni, meg nem akarunk változást a keretbe, akkor jó lenne, de én nem bánnám, ha kicsit megmozdulna valami Madridban.

Egyébként egyre gyanúsabb, hogy ebből Wenger lesz... Bár egy spanyolul beszélő edző jobb lenne.

Szerintem nem koteles elfogadni a felmondast Levy, Pochettinot is elo szerzodes koti, bar ez csak tipp, hogy igy van. Edzoknel is el tudok kepzelni zaradekot, amiert kivasarolhatja magat, vagy mas csapat Ot az elo kontraktusbol.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8212
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. június 1., péntek 14:46

Lehet itt mindent mondani ZZ-re, hogy önző, meg szarba hagyott minket, de előbb át kellene gondolni a történteket.

Itt hagyott egy kurva jó csapatot, egy kurva jó kerettel, tökéletes lelki allapotban. Raadasul meg időben ahhoz, hogy lehessen keresgelni. Gyakorlatilag egy kész brigádot hagyott itt más számára, amin továbbra is csak finomhangolni kell. Megmutatta a helyes irányt úgy a klubnak, mint Pereznek is. Nem kell milliárd eurokat költeni minden nyáron, nem kell evente új edzőt hozni, hisz ezek nelkul, állandósággal erheto el a folyamatos siker. Mivel lett volna jobb, ha úgy megy el, hogy idény végén kupa nélkül állunk, szar játékkal? Aztán Perez megint kirúgja. Ugyanott lettünk volna, mint Benítez érkezésekor. Mindegy ki jön, bukásra van ítélve. Szóval nagyon nagyon nehéz ez most minden madridistának, de ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor tudjuk, hogy az volt a helyes, amit Zidane tett. Csak nehéz ezt elfogadni.

Egyebkent meg annyit tett mar ezért a csapatért, hogy én meg akkor sem tudnék haragudni rá, ha idény közben állt volna fel. Na, az lett volna a kicseszes.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3449
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. június 1., péntek 14:41

Pochettino úgy látom, hogy nem fog jönni. Levy nem fogja azt mondani, hogy persze, menjél, megoldjuk, innentől kezdve ő nem fogja forszírozni, hogy engedjék el, mi meg nem fogunk fizetni nekik több 10 millió eurót. Egyébként...ha már az az edző kivásárlás. Most ha Zidane elvállal egy új állást, akkor fizetnek majd nekünk? Vagy most ennyi erővel Pochettino miért nem mond le holnap, aztán holnap után meg aláír ide? Nem igazán értem, hogy a jófejkedésen kívül mi vezet ahhoz, hogy egy edzőért fizetni kelljen. :hmmm:

Ancelotti meg jó, hogy nem jön. Ő végképp nem az a típus, aki most ide kell, egy papíron átalakuló Madridba. Persze ha jövőre is a fix kezdőnkkel akarjuk nyomni, meg nem akarunk változást a keretbe, akkor jó lenne, de én nem bánnám, ha kicsit megmozdulna valami Madridban.

Egyébként egyre gyanúsabb, hogy ebből Wenger lesz... Bár egy spanyolul beszélő edző jobb lenne.

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 11219
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 1., péntek 14:14

lordgabi írta:Joachim papa is cáfolta, hogy jönne.
Számomra ez nem téma, én most a világbajnokságon vagyok ‒ mondta pénteken a németek dél-tiroli edzőtáborában Löw, hangsúlyozva: teljesen kizárja, hogy ő legyen a spanyol csapat trénere.

Sajtóértesülések szerint a német szövetségi kapitány Florentino Pérez elnök egyik legfőbb jelöltje a posztra.

Biztosan találnak megfelelő utódot Zinédine Zidane-nak – fűzte még hozzá Löw.
Hála a jó istennek.

Igazából én még mindig teljes sokk alatt vagyok és nincs jó döntés jelenleg.Akárki jön az 21re húz lapot.Wenger az egyetlen aki annyira szánalmasan távozott az arsenaltol, hogy nincs veszteni valója és akár jól is elsülhet a dolog,de arra is nagyobb esély a bukó.+ő fel sem merül ahogy látom csak szabaszúszó és ezért.

Szívem szerint carlo-t kivásárolnám de persze az is esélytelen.

Amúgy játékosok is rendesen megszívták egyedül Bale örülhet.Mi lesz Luca-val meg Zizu többi csemetéjével?James? Neki van még 1 év de kitudja kovac-al hogy jön ki és az akkori edzőnk majd mit tervez vele.És akkor ott van csóró Navas,Benzema és Casemiro akiknek szerintem így kalap kabát pedig mind a szivemhez nőtt...Cr?

Én megértem Zizu-t meg nincs jogomban ítélkezni de ez egy önző húzás volt,szeptembertől a francia válogatott élén lesz ezt biztosra veszem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27899
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 1., péntek 14:08

Ez ilyen tiszteletet ad a csapatának, de érezteti, hogy "naaa, engedjetek el, lécci"
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8060
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. június 1., péntek 14:08

Zidane amit adott a csapatnak onnantól kezdve kb. bármit tehet felőlem.
Ettől függetlenül kibaszott a csapattal most, nem tudom mi van a háttérben, de a magyarázata az elég fura azért.

Szerintem Wengernek adni kell egy esélyt, régen dolgozott ő világklasszis kerettel, most megmutathatja mit tud. Perez hívta korábban is, sajnálja hogy nem igazolta le CR-t, az előzmények adottak, ő az egyedüli kb. aki szabad.
Aki szerint nem tisztelik a játékosok az hülyeségeket beszél, Wengernek szerintem bőven van respektje a játékosok szemében.
Fociőrült, bizonyítani szeretne, próbáljuk meg!

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62796
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 1., péntek 14:06

dannen írta:
Realista24 írta:Mauricio Pochettino: ‘When Real Madrid call you, you have to listen’
mindenhol ezt nyomjak pedig ez egy kiragadott resz, volt tovabb is, hogy de ebben a helyzetben.. minden mondata arra utalt, hogy nem akar tavozni. persze aztan ki tudja.
Így van, minden mondatát úgy fejezi be, hogy nem akar kicseszni csapatával. De érezteti, hogy eljött az a lehetőség, amire mindig vágyott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
lordgabi
Hozzászólások: 6480
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 0:56
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kárpátalja/Budapest

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. június 1., péntek 14:03

Joachim papa is cáfolta, hogy jönne.
Számomra ez nem téma, én most a világbajnokságon vagyok ‒ mondta pénteken a németek dél-tiroli edzőtáborában Löw, hangsúlyozva: teljesen kizárja, hogy ő legyen a spanyol csapat trénere.

Sajtóértesülések szerint a német szövetségi kapitány Florentino Pérez elnök egyik legfőbb jelöltje a posztra.

Biztosan találnak megfelelő utódot Zinédine Zidane-nak – fűzte még hozzá Löw.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. június 1., péntek 13:44

Azert az durva, hogy a szakmai stab sem tudta. Lehet ez nem is egy annyira eltervezett dontes volt.
Merci Zizou!

Avatar
flori
Hozzászólások: 3869
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:52
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: flori » 2018. június 1., péntek 13:43

Soha nem voltam még ilyen tanácstalan, mióta a Madridnak szorítok. Ez mindent elmond. :'(
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62796
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 1., péntek 13:43

Mauricio Pochettino: ‘When Real Madrid call you, you have to listen’
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
KAG
Hozzászólások: 9595
Csatlakozott: 2014. március 18., kedd 20:53
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. június 1., péntek 13:42

Zidane’s staff including his assistants, physios and doctors were supposed to meet on Thursday to plan for preseason but Zidane canceled the meeting on Wednesday night. They were all shocked when they found out Zidane will resign, they had no clue. [as]
Kemény, mindenkit sokkolt az öreg.
Perez fején is látszódik a másik topciba linkelt képeken valóban, hogy még mindig nem érti. :kivagyhe: :-(
ZIDANE

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62796
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 1., péntek 13:40

Zidane’s staff including his assistants, physios and doctors were supposed to meet on Thursday to plan for preseason but Zidane canceled the meeting on Wednesday night. They were all shocked when they found out Zidane will resign, they had no clue. [as]

Pochettino: “Real Madrid? Everyone has dreams but I’m happy in London. You never know what happens tomorrow, life puts you in unexpected situations. This Real Madrid won 4 of the last 5 CL including 3 in a row, they’re one of the best teams in history.” [marca]
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6657
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. június 1., péntek 13:23

KAG írta:
RealAsensio írta:Jhaaahhhjjj gyerekek, vissze kene hozni Mourinhot. :hmmm: :roll:

Én tennék mellé egy jó Schustert is segédedzőnek :lol:
Neeem nem, Mourinho es melle Guti. Jezusom
:goat:

Avatar
KAG
Hozzászólások: 9595
Csatlakozott: 2014. március 18., kedd 20:53
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. június 1., péntek 13:22

RealAsensio írta:Jhaaahhhjjj gyerekek, vissze kene hozni Mourinhot. :hmmm: :roll:

Én tennék mellé egy jó Schustert is segédedzőnek :lol:
ZIDANE

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6657
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. június 1., péntek 13:18

Jhaaahhhjjj gyerekek, vissze kene hozni Mourinhot. :hmmm: :roll:
:goat:

Avatar
BlancoMark
Hozzászólások: 4930
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 19:57

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. június 1., péntek 13:00

Hagyjuk mar Guardiolat... Szep volt jo volt amit a Barcanal csinalt, viszont ott is rajott a vegen, hogy csak egy valmit tud jatszatni es keptelen azon valtoztatni. Most is inkabb szopik ilyen 0-3-akra egy felido alatt, mint hogy meccs kozben barmit belenyuljon. Mert egyszeruen nincsenek meg a kvalitasai hozza. Nem veletlen, hogy minden evben hatalmas kulonbsegekkel esik ki. A komolyabb csapatok mar kisujjbol tudjak, hogy ellene mit kell jatszani.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27899
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 1., péntek 12:19

Érdekes a Zidane taktikai kérdés, mert rettentően mobilisan kezelte a csapat taktikáját, viszont nem igazán volt kiforrott az alap elképzelése. Illetve guardiola stílusa nagyon kiütközik, de attól még nem biztos, hogy jobb. Illetve az eredmények szerint, biztos, hogy nem az. Róla viszont tudjuk, hogy képtelen változtatni a taktikáján
Zidane>>>Guardiola
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62796
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 1., péntek 12:18

Ezeken én is jókat röhögtem. Oké, hogy néha mellényúlt, de ki nem? A három BL meg csak-csak őt igazolja, két és fél év alatt :lol: :lol: hát kapja be mindenki :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 220 regisztrált és 0 vendég