Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lesz a következő bajnok?

A szavazás 2019. augusztus 24., szombat 15:45-kor befejeződött.

Atletico Madrid
23
21%
Barcelona
41
37%
Real Madrid
45
41%
Sevilla
1
1%
Valencia
1
1%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat
 
Szavazatok száma: 111

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 30., kedd 14:37

A fiatal tehetségeket akkor bővítsük ki a nem felkapott, később érő játékosokkal is. A lényeg továbbra is ugyanaz, hogy még nem nagy csapat labdarúgói. Mi azoktól a csapatoktól igazolunk drágán, akiket ugródeszkának használnak vagy már nagycsapatok. Ritkán igazolunk kedvezőbb feltételek mellett mondjuk a nevelőegyesületükből (az mindegy, hogy az utánpóltásba, vagy az első csapatba). Pl ott volt az a rohadt fiatal és tehetséges horvát játékos, úgy volt, hogy hozzánk jön, mégis az Interben kötött ki. És ha bennfentes lennék, meg lenne időm és türelmem utánanézni, tuti egy rakás nevet össze tudnék szedni.
De fordítsuk meg a dolgot, mert nagyon egyszerű a doglod. Sorolj felj csapatokat, akik nálunk ezt rosszabbul csinálják. Akik kevesebb tehetséget igazolnak az utánpóltásba, és azok is kutyaütők, így már évek óta nem jött ki onnan értelmes játékos. Akik megengedhetnék maguknak, mégsem csapnak le a szupertehetségekre. Akik ha megvesznek egy játékost, szinte képtelenek továbbadni rajta profittal, mert amúgy is drágán vásárolnak. Akiket nonstop lehúz minden egyes portugál csapat. Ha nem sikerül, akkor hátul kullogunk. Ha mégis, majd pár példával én is rádcáfolok. Majd meglátjuk, hogy megy :-)
Merci Zizou!

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 2760
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 30., kedd 14:19

Csak példának hoztam fel. Említhettem volna Özil-t, Di mariat, Khedirát, Callejont, Benzemat vagy akárkit. Nem ezen volt a lényeg. Hanem azon, hogy bevált játékossal is ugyanúgy be lehet fürödni, mint egy ígéretes tehetséggel. Csak ez előbbi árából, tudunk venni 5-6 utóbbit, innen pedig már egyszerű statisztika az egész.
Di Maria, Özil, mindketten már válogatott játékosok voltak. Előbbi rohadt drága volt, másodiknál szerencsénk volt a szerződésével, egyiket sem sorolnám az általunk említett tehetségek közé, akik mondjuk utolsó éveiket tapossák az utánpótlásrendszerben.
De pl. az általad említett csapatok + Bayern (leigazolták Götzét, tavaly Shaqirit, ott van a saját nevelésű alap, Mandzukic, stb), Juve szinte noneame játékosokból építette fel a Seria a legerősebb csapatát. PSG is igazolt pár tehetséget, csak a Milan pakk bizonyított komolyabban más csapatban. Angol csapatoknál talán kevésbbé működik ez, de Hazard mégis ott játszik. Vagy említsem az ősi riválist?
Ezeket mind te írtad. Csak én érzek némi ellentmondást???
Benzema ,özil, khedira, DM bevált játékosok (nem ismeretlen tehetségek). Válogatottak, DM még drága is volt (gondolom Benzemát is idevehetjük). Ezek után felhozod példának Götzét meg Hazardot, akiket 40 millióért vettek meg??? És mindkettőnek van vagy 30 válogatott mérkőzése már? ( Mandzukic a 26 évével gondolom véletlenül került ide, szóval vele nem is foglalkoznék...)

A Bayern Shaquirit tudja felmutatni a korábban beszélt játéktípusból. (kis, közepes csapatból jövő játékos, max 21-22 éves, olcsón az első csapatba). Bár, ő is még csak bontogatja a szárnyait, és nem biztos, hogy a bajoroknál fog kiteljesedni....
A Juve meg fel tud mutatni egy Pogbát, a mostani kezdőjükből eleve csak Bonucci meg Vidal az, akit 25 éves koruk alatt várásoltak, 23 illetve 24 éversen.

Kicsit írd már körül légyszi, hogy kikről is beszélünk. Mert megint abból indult ki, hogy miért nem hoztuk el Pogbát mi a Az MU-ból, illetve Verrattit, és miért csak Varane-t tudjuk felmutatni. Most meg már Mandzukicról meg a juve átlag 26 éves igazolásairól beszélünk.
De pl. az általad említett csapatok
Még oda is írtam, hogy komoly csapatról beszéljünk. Ezek nem azok. Nem igazi top csapatok. A játékosok is ugródeszkának használják őket. És arra jók is, mert itt sok lehetőséget kaphatnak, hiszen igazi nagy elvárások nincsenek, komoly sztárok nincsenek.

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10608
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 30., kedd 14:11

nem mondtam egy szóval sem, csak azt, hogy nekik is meglehetett volna adni az esélyt, ennyit biztos hozzátudott volna valamelyik negyedáron tenni, mint kaká. persze ezt előre nem tudhattuk.
Ez itt a lényeg.Sztm itt sem sírtak mikor kiderült hogy jön,persze nemtom mer nem fórumoztam akkor még magyar portálon,de azt tudom hogy a spanyolok odáig voltak,meg 60ezren mentek ki köszönteni a bernabeuba.
Aztán az már más kérdés hogy hova jutottunk vele.De nem tudhattuk.Így van.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2875
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 30., kedd 14:05

Igen,és gondolom tépted a hajad mikor ideigazolt,hogy mi a francnak kellett,ahhelyett hogy az árából vettünk volna 5 fiatalt.. :roll:
nem mondtam egy szóval sem, csak azt, hogy nekik is meglehetett volna adni az esélyt, ennyit biztos hozzátudott volna valamelyik negyedáron tenni, mint kaká. persze ezt előre nem tudhattuk.

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10608
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 30., kedd 14:02

nem, de ennyiből 3 másik, fiatal játékost lehetett volna venni, akikből egy csak bevált volna.
Igen,és gondolom tépted a hajad mikor ideigazolt,hogy mi a francnak kellett,ahhelyett hogy az árából vettünk volna 5 fiatalt.. :roll:

De érdekes ezek a sztereotipiák is,hogy pl aki fekete,beszél franciául,és ki van szálkásítva mint az állat,az csak jó romboló kp lehet :D pedig dehogy...99%-uk eltűnik a süllyesztőben. :-)
Egyébkén annak idején,akkori árfolyamon se Higuain,se Gago nem volt olcsó,pedig fiatalok voltak,és még a válogatottba sem mutatkoztak be felnőtt szinten talán.

Hazard meg nem volt jó példa,mert az ok hogy fiatal,de már belga válogatott is volt,valamint nem is volt olcsó a chelsea-nek.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 30., kedd 13:35

CS0ki írta:De kik azok a más csapatok?? Melyik nagy csapat találja sorban a tehetséges fiatalokat?( Szerintem ezt már kérdeztem párszor egyébként) A másod vonalban van pár, az elit alatt, mint az Arsenal, Porto, esetleg a most felkapott Dortmund, akiknél viszonlag nagy számban jönnek be a fiatalok, de mondjuk ők sokat is vásárolnak belőlük, és a Dortmund kivételével olyan sokra nem mennek vele. Nem reális BL-győztes csapatok.
Ki állította, hogy sorban? Azt mondtam, hogy nálunk nagyobb arányban.
De pl. az általad említett csapatok + Bayern (leigazolták Götzét, tavaly Shaqirit, ott van a saját nevelésű alap, Mandzukic, stb), Juve szinte noneame játékosokból építette fel a Seria a legerősebb csapatát. PSG is igazolt pár tehetséget, csak a Milan pakk bizonyított komolyabban más csapatban. Angol csapatoknál talán kevésbbé működik ez, de Hazard mégis ott játszik. Vagy említsem az ősi riválist? Az Arsenal rendszeres lerablásán kívül nem igazán igazolnak más komoly csapatból, próbálják felkutatni a kisebb csapatok tehetségeit. És még lehetne folytatni a sort.
Ismétlem, nem azzal van a bajom, h sosem igazolunk tehetségeket, mert ez nincs így, néha próbálkozunk (aztán leggyakrabban befürdünk, mert mindig rossz lóra teszünk. Köszi játékosmegfigyelő brigád). Hanem azzal, hogy a legtöbbnél megvárjuk, hogy előbb egy nagy csapatban is bizonyítson, és aztán megvesszük őket háromszoros áron, vagy egész nyáron rohangálunk utánuk. Gondolom azt nem kell leírnom, hogy honnan konnyebb és olcsóbb igazolni.
Összegzem: Kevés igazán tehetséges, nem befutott játékost igazolunk, akár az utánpótlásba, akár a felnőttcsapatba. A játékosmegfigyelőink szinte mindig mellényúlnak. Ráadásul fiatalabbaknál saját magunkat korlátozzuk ezzel a nagy spanyolörülettel. Az alap legyen továbbra is spanyol, no de ne az összes. A dél-amerikai, afriai, bevándorló családból származó, stb. 15 évesek, amelyek közt ott a jövő nagy tehetségei meg európaszerte rugdossák a bőrt más klubok utánpótlásában.
Elhiszem neked, hogy a Real is jobban örulne, hogyha Baleért nem kéne fizetni, hanem az utánpóltásunkban nevelkedne, vagy akármelyik más játékos, aki iránt érdeklődünk. De az nem véletlen, hogy ez nincs így. Mint ahogy az sem, hogy a mi utánpótlásunkból hosszú évek óta nem került ki normálisabb játékos (az utolsó, amelyik megütötte nálam a szintet, Eto'o volt, sokra mentünk vele). Azért más nagycsapatoknál ez gyakrabban megtörténik.
Verratti mekkora császár
Nem arról vanszó, hogy mekkora császár. Hanem arról, hogy csak akkor kelti fel az érdeklődésünket, ha már a PSG-ben van. Amíg a Pescaraban volt, addig vagy nem tudtunk róla, vagy nem is vettük figyelembe. Ez sokat elmond a játékosmegfigyelő-rendszerünkről.
Ami pedig a fórumot illeti, mindig vannak kedvencek, és diskurálunk róluk. De ennek semmi hatása sincs a Real Madridra, a megfigyelők munkájának viszont igen. Ráadásul nem kevés pénzt akasztanak le ezért a klubról.
Merci Zizou!

Halfkey
Hozzászólások: 378
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 2:13

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2013. április 30., kedd 13:06

akik mondjuk utolsó éveiket tapossák az utánpótlásrendszerben. Ráadásul nem is igazán váltak be.
Ilyen igazolások minden csapatnál ritkák, ehhez nagyon bele kell nyúlni. Mutass egy topcsapatot ahol több volt mint 1 (úgy hogy tartod magad az általad leírt definícióhoz).

Az meg hogy nem igazán váltak be... Mikor annyi ideje játszottak mint akiket most felkaptál/felkaptatok, akkor úgy tűnt hogy beváltak. És ezzel nem azt mondom hogy beváltak, hanem hogy várjunk még egy kicsit mielőtt megítéljük hogy Pogba meg Verratti mekkora császár - elég csak visszanézni hogy tavaly mennyire más embereket sztárolt a fórum ;).

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 2760
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 30., kedd 13:02

Soha nem lehet tutira menni, mint ahogy Te próbálod ezt a kérdést szélsőségesen megközelíteni, de ennél tuti többet lehetne tenni. És ezt tények bizonyítják. Az egy dolog, hogy próbálkozunk, meg hogy utólag könnyű okoskodni. De ha a próbálkozások nem jönnek be (vagy más csapatokhoz viszonyítva elenyésző arányban), akkor mégsem olyan jó szakemberek a Real utánpótlásért és játékosmegfigyelésért felelős emberei.
De kik azok a más csapatok?? Melyik nagy csapat találja sorban a tehetséges fiatalokat?( Szerintem ezt már kérdeztem párszor egyébként) A másod vonalban van pár, az elit alatt, mint az Arsenal, Porto, esetleg a most felkapott Dortmund, akiknél viszonlag nagy számban jönnek be a fiatalok, de mondjuk ők sokat is vásárolnak belőlük, és a Dortmund kivételével olyan sokra nem mennek vele. Nem reális BL-győztes csapatok.

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 30., kedd 12:56

morientes írta:zért ugye most senki sem akarja bebizonyolítani,hogy előre tudta,hogy emberünk ennyire flop lesz...
Csak példának hoztam fel. Említhettem volna Özil-t, Di mariat, Khedirát, Callejont, Benzemat vagy akárkit. Nem ezen volt a lényeg. Hanem azon, hogy bevált játékossal is ugyanúgy be lehet fürödni, mint egy ígéretes tehetséggel. Csak ez előbbi árából, tudunk venni 5-6 utóbbit, innen pedig már egyszerű statisztika az egész.
CS0ki írta, hogy ha a Pescara tudta volna, hogy a PSG egy év múlva a duplájárét adja el a játékost... nem tudta. A PSG sem tudta, de mertek kockáztatni. És minél jobb a megfigyelő hálózat, annál kisebb a kockázat. A Realnál ez működik szörnyen.
Én értem, hogy ha tehettük volna, emg ha előre lenne tudni. A Juve, PSG tette és bejött. Nálunk Zidanenak volt köszönhető hasonló húzás, nemsokkal utánna a biztonság kedvéért el is távolítottuk őt erről a posztról :roll:
Azért ha megnézzük az elmúlt évek igazolásait, nem arról van szó hogy ne próbálkoznánk fiatalokkal...
Varane volt az egyetlen, aki nem mutatott maradandót egy másik csapatban, vagy a felnőttválogatottban. A többi szinten aluli, vagy csak töltelékembernek hoztuk őket. Di Maria, Özil, mindketten már válogatott játékosok voltak. Előbbi rohadt drága volt, másodiknál szerencsénk volt a szerződésével, egyiket sem sorolnám az általunk említett tehetségek közé, akik mondjuk utolsó éveiket tapossák az utánpótlásrendszerben. Ráadásul nem is igazán váltak be.
Merci Zizou!

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2875
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 30., kedd 12:51

Azért ugye most senki sem akarja bebizonyolítani,hogy előre tudta,hogy emberünk ennyire flop lesz...
nem, de ennyiből 3 másik, fiatal játékost lehetett volna venni, akikből egy csak bevált volna.

Halfkey
Hozzászólások: 378
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 2:13

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2013. április 30., kedd 12:39

Nevekkel sem lehet mindig nyerni. Csapattal viszont igen.
Ami azt illeti szerintem csapattal sem lehet mindig nyerni :ike: .

Komolyra fordítva a szót nem lehet minden fiatal tehetséget megvenni, mert nem férnek be a csapatba. Azért ha megnézzük az elmúlt évek igazolásait, nem arról van szó hogy ne próbálkoznánk fiatalokkal...

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10608
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 30., kedd 12:38

mint egy Kakával. 
Azért ugye most senki sem akarja bebizonyolítani,hogy előre tudta,hogy emberünk ennyire flop lesz... :roll: mert sztm mindenki örült hogy idejön anno abban az időben.

Egyébként Varane,Marcelo mellett ott volt Robinho is,akiből még némi pénzt is tudtunk csinálni.De persze a fiatalokkal is be lehet fürödni,elég említeni Gagot vagy esetleg Drenthet.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2875
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 30., kedd 12:37

sajnos ez nem érv, hanem hülyeség, és ezért nem tartunk előrébb.
én tudom, de ők ezzel érvelnek. én is tudtam rá rögtön ellenpéldát mondani, no meg elég ellenpélda van jó pár nagycsapatban... :roll:
Amíg nem lesz egy felépített stratégiánk, addig nagyon nehéz lesz. Nevekkel sem lehet mindig nyerni. Csapattal viszont igen.
csapatunk nem tudom mióta nincs, talán capello alatt volt legutóbb, de az se a szépjátékról volt híres, hanem a hajtásról és a küzdeni akarásról.
pellegrini meg nem kapott ennyi időt, ha ennyit kap, mint mou, szerintem ennyit ő is bőven elért volna :roll:

van felépített stratégiánk amúgy, az a kontrázós sz.r, amiben khedira és higuain az alap.

Avatar
Remy
Hozzászólások: 19127
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 30., kedd 12:34

Victor írta: viszont ilyenkor jön a másik oldalról az érv, hogy kellenek az eredmények, nem érünk rá fiatalokkal szórakozni,
sajnos ez nem érv, hanem hülyeség, és ezért nem tartunk előrébb. Az egész csapat felfogása rossz (vezetőség). Minden nyáron új csapat, aztán lesz, ami lesz.... hát nem lesz, mert amint egy CSAPAT ellen találjuk magunkat, jön a vereség. Néha-néha belehet mákolni így is trófeákat, de ha egy összeszokott csapat van, akik egységesek, akkor könnyebb kupákat szerezni.

Amíg nem lesz egy felépített stratégiánk, addig nagyon nehéz lesz. Nevekkel sem lehet mindig nyerni. Csapattal viszont igen.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!

Merci Zizou & CR! :sziv:

Luka Modric Ballon d'Or 2018!

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2875
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 30., kedd 12:00

ericco, abban egyetértek veled, hogy mi inkább már kiforrott játékosokat veszünk, jó drágán, és nem merünk valamiért kísérletezgetni fiatal, csiszolatlan gyémántokkal.
viszont ilyenkor jön a másik oldalról az érv, hogy kellenek az eredmények, nem érünk rá fiatalokkal szórakozni, de ugyanakkor ha megnézzük, amit te is említettél, kaká árán vettünk volna inkább 3 fiatalt, sokkal előrébb is tarthatnánk akár.

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 30., kedd 11:58

A te álláspontodat sokkal könnyebb megvédeni, mert az, hogy nem tudunk belő információkat, neked kedvez az argumentációban. De valahogy más csapatok mindig gyakrabban bukkannak csiszolatlan gyémántra (nálunk Varane egyértelműen az, és talán Marcelo, de ő sem tegnap érkezett). Ennek tuti van valami oka. És nem az, hogy mi is próbálkozunk, csak másoknak nagyobb mázlija van. Ez olyan Mourinho-féle magyarázat. Nem nagyobb a mázlijuk, csak a nagy számok törvénye elapján több potencionális tehetség közül, több valós tehetség kerül ki, ez hatványozottan igaz, ha nem többnyire a saját nemzet tehetségeiben gondolkodnak.
Mi a valódi ok? Szeretünk bevált játékosokat igazolni. Jó drágán.
Viszont ebben a gazdasági helyzetben, agresszívabbnak kéne lennünk a tehetségek piacán, mert még mindig jobb befürödni 10 másfél milliós játékossal, mint egy Kakával. Más klubbok utánpótlása tele van utánpótlásválogatott játékosokkal, akik egy-egy U-s világversenyen mutatnak is valamit, alapemberek. Nálunk erre talán csak Jesé volt képes, meg Mata, de őt ne vegyük ide. Őt ugye elcsesztük. Ha megfigyeled pár évre visszamenőleg a spanyol utánpotlást, akik szinte agyon nyerték magukat egy-egy tornán, alig volt köztük Real-nevelés. Ellentétben a Barcaval, Atleticova, Bilbaoval. És ezek csak a spanyolok. Még nem volt szó a dél-amerikaiakról, stb.
Soha nem lehet tutira menni, mint ahogy Te próbálod ezt a kérdést szélsőségesen megközelíteni, de ennél tuti többet lehetne tenni. És ezt tények bizonyítják. Az egy dolog, hogy próbálkozunk, meg hogy utólag könnyű okoskodni. De ha a próbálkozások nem jönnek be (vagy más csapatokhoz viszonyítva elenyésző arányban), akkor mégsem olyan jó szakemberek a Real utánpótlásért és játékosmegfigyelésért felelős emberei.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2013. április 30., kedd 12:02-kor.
Merci Zizou!

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2875
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 30., kedd 11:56

Ha SAf tudta volna, hogy eddig viszi Pogba, akkor kinyalja a seggét, megadja neki a magas fizut meg szerződéshosszabbítást
szerintem piquét is bánják már.
Ha most Rodwell nyomná Essien-módban a cityben, akkor most az menne, hogy miért nem őt vettük meg,
teljesen igazad van. mindig az kell, akit nem lehet, ha valakit veszünk, akkor miért őt stb. :roll:

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 2760
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 30., kedd 11:19

Látod? Erről írtam a múltkor. A Juve meg tudta szerezni Pogbát, mikor ingyen igazolható volt. A PSG Verrattit a Pescarából szintén nem túl drágán. Egy évre rá futunk mindkét játékos után (remélem, az érdeklődés Pogba iránt valós), akik már nagy klubok játékosai, így az egy évvel ezelőtti árukhoz képest jóval többért hozhatóak el. Miért nem tudtuk őket megszerezni tavaly? Miért kell szinte minden egyes tehetségnél megvárni, hogy eligazoljon egy nagy klubba, és aztán kész vagyonokat kell értük fizetni.
Amiért nem hoztunk el másik 20 játékost se, akit ugyanúgy le lehetett volna igazolni, akiket hozzájuk hasonló tehetségnek gondoltak, csak nem futottak be ekkora utat...Ha a Pescara meg a PSG tudta volna, hogy Verratti idén ennyit fog érni, akkor nem 12 millióba került volna. Ha SAf tudta volna, hogy eddig viszi Pogba, akkor kinyalja a seggét, megadja neki a magas fizut meg szerződéshosszabbítást.


Ha most Rodwell nyomná Essien-módban a cityben, akkor most az menne, hogy miért nem őt vettük meg, de mivel nem jött be, senki sem hiányolja. Ha olyan rohadt egyszerű lenne kiválasztani a tehetséges játékosokat, mást se csinálénánk, mitn 10 millióért vennénk sorba az embereket, adnánk el 60-ért, közben meg esnének le a címek.
Utóklag én is megmondom, hogy kit kellett volna leigazolni olcsón...tökömért nem mentünk rá a 12 éves Messire.

Avatar
Huni
Hozzászólások: 292
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 23:42
Kapcsolat:

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Huni » 2013. április 30., kedd 10:04

Szerintem egyszerű erre a válasz. Azért, mert ha elhozzuk tavaly őket, egész évben kapnak 200 percet, aztán most mennének kölcsönbe a Getafehoz, jövő nyáron meg eladnánk. De tegyük fel, hogy megvesszük Verrattit a Pescaraból tavaly. Látod magad előtt a képet, ahogy Mourinhotól rengeteg játéklehetőséget kap? Én nem. Úgy jön le ez az egész, mintha a Realnak jobb volna 30 milliókért igazolni, mint 5 millióért, pedig nem a játékos ára határozza meg, hogy beválik-e. Mintha a 30 milliós játékosok tuti üzletek lennének, aki meg csak 5-ért jön, csak kiegészítőembernek lenne jó. Csak ugye míg egy 30 milliós ember nem ülheti végig a szezont a padon, egy 5 milliós esetében nincs ezzel gond. Pedig ugyanarról a játékosról van szó.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
:mrgreen:

Avatar
ericco
Hozzászólások: 4290
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 8:46
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Tartózkodási hely: Pozsony, Vágsellye
Kapcsolat:

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 30., kedd 8:11

CS0ki írta:Miért tennék? De tényleg...megszereztek egy nagyon tehetséges játékost, pénzre nem igazán van szükségük, Pogba remekül teljesít a meccseken.Semmi okuk eladni. Ha eladják, azt jókora pénzért tennék meg. Szerintem 30 fölött.
Látod? Erről írtam a múltkor. A Juve meg tudta szerezni Pogbát, mikor ingyen igazolható volt. A PSG Verrattit a Pescarából szintén nem túl drágán. Egy évre rá futunk mindkét játékos után (remélem, az érdeklődés Pogba iránt valós), akik már nagy klubok játékosai, így az egy évvel ezelőtti árukhoz képest jóval többért hozhatóak el. Miért nem tudtuk őket megszerezni tavaly? Miért kell szinte minden egyes tehetségnél megvárni, hogy eligazoljon egy nagy klubba, és aztán kész vagyonokat kell értük fizetni.
Merci Zizou!


Vissza: “Labdarúgás”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Pad'em valamint 8 vendég