Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Mit vársz ma este a Lipcse ellen?

A szavazás 2024. március 7., csütörtök 8:44-kor befejeződött.

Nyerünk és továbbmegyünk
29
76%
Döntetlennel megyünk tovább
5
13%
Kikapunk, hosszabbítás/büntetők, majd továbbjutás
0
0 szavazat
Kikapunk, hosszabbítás/büntetők, majd kiesés
2
5%
Kiesünk rendes játékidőben
2
5%
 
Szavazatok száma: 38

Avatar
Csabi
Hozzászólások: 10055
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 12:50
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Felvidék
Kapcsolat:

Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 1., szerda 13:09

López, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, ? (Kondogbia?) , Verratti, Modric, Agüero, Cé, Benzema.

Padon: Casillas, Pepe, Arbeloa, Özil, Jesé, Morata, Alonso.

Labdatartásra épülő, ütemes, pörgős taktika. Csakamadrid.

El: Kaká, Carvalho, Albiol, Higuaín, Di María, Khedira, Callejón.

Casso
Hozzászólások: 832
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 11:51

Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 1., szerda 11:19

Tökéletes írás. Tökéletes kezdő. :agree:

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6654
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 1., szerda 10:54

na nézzük.
kicsit álmodozni fogok szólok előre.
a jelenlegi keretet tekintve van rengeteg olyan játékosunk aki nem ide való. nálam aki elmenne az:
- carvalho: biztosra veszem hogy mourinho elmegy a nyáron, nem értem carvalho milért maradna, tuti távozó.
- callejon: gyenge. egy espanyolból kilógott, innen is csak innen negatívan. szerintem nem egy kifejezetten gyors játékos, nem cselez jól, nem lő jól, nem fejel jól persze mindent erre a szintre értve. jól mozog viszont üresbe, ha odakapja a labdát jó eséllyel berúgja, de ez szerintem kevés. talán 3.számú CSATÁRNAK maradhatna, szélen az ő képességeivel nem játszhatna itt játékos. ami mellette szól: lelkes, küzd, hajt, dehát higuain is ilyen volt egyszer régen, láttuk is mire mentünk a bl-ben az ő lelkesedésével az elmúlt 5-6évben.
- higuain: nem akarom őt hosszabban kommentálni. én már a lyoni ziccernél eladtam volna. amikor nagyon kell ő akkor nagyon flop. emellett most már flegma is, reklamál, kicsit mintha "fejébe szállt volna a dicsőség" pedig nem tett le annyit azért az asztalra. a nyár egyik legszebb napja lesz nekem amikor feljövök ide és látom hogy Hivatalos Higuain a xy-ba igazolt. remélem fel sem merül az az ötlet egyébként hogy esetleg ne az archiváltakhoz kerüljön a topikja hanem a régi játékosokéhoz.
- rambo. őt tényleg nem kell kommentálni, csak visszavonultatni a mezét.
özil úgysem lesz eladva, maradni fog, padra még jó is. dimaria hát nála gondolkoztam hogy eladók közé írjam-e vagy úgy mint özilt hogy padra jó lehet, de inkább adjuk el.
- dimaria, előbb kommentáltam.
nem tudom hogy most hogy állunk, sahin meg lass kölcsönben van vagy végleg?
xabit amúgy én nem adnám el, kiegészítőemberként még sokat hozzátehet a játékhoz.
és akkor az érkezők:
- carvajal: amikor láttam nem nyűgözött le, viszont nem tudok mást mondani, őt vissza tudjuk hozni, ő szerintem tudná értékelni hogy itt játszhat, lelkes lenne, küzdene, arbeloaval megoldanák a jobbhátvéd posztot, mert nagyon remélem hogy a következő edző ramosszal középen számol.
- bale. tavaly szépen lemaradtunk hazardról és lucasról is, most valószínűleg végignézzük azt ahogyan neymar barcelonába költözik, ahelyett hogy perez az asztalra csapna és idehozná neymart. kettejük közül valamelyik KELL. én neymarnak jobban örülnék de mindegy. balet sokszor szidtam, talán még undorítónak is neveztem azt hogy ennyire majmolja ronaldot, de meggyőzött. és megváltoztatta az eddigi véleményemet róla, rengeteget fejlődött egy futóbolondból aki egy lábon élt, mára egy jól cselező, piszok gyors, jó felépítésű és nagyon jó távolról lövő játékos lett. és láttam már tőle fejesgólt is. meggyőzött, jöhet, cétől nagyon sokat tanulhat.
- kkp: verratti, pogba, kondogbia, vidal? ebből a négyből KELL kettő. nálam kondogbia a négyből az utolsó helyen áll. verratti-vidal álom lenne, pogba-kondogbia pedig nem lenne olyan jó. verratti-pogba egy ilyennek tudnék örülni. örülök nagyon annak hogy a hírek alapjná a vezetőség látja hogy hol kell nagyot változtatni.
- higuain pótlása: falcao, cavani, agüero?! falcaot nagyon bírom, ő képes meccseket eldönteni, ő képes végig nyomás alatt tartani egy védelmet, rá folyamatosan figyelni kell és belőle készüli kell a védelmeknek, cének ha ő lenne a csatár sokkal több területe lehetne. agüerot én az atmából hoztam volna, ő nagyon benzemás. én cavaninak is nagoyn örülnék de a három közül neki legkevésbé, de a három közül egy KELL.

plusz edző és zidane. edzőkérdés nálam klopp lenne a numberone de félnék nála is meg esetleg löwnél hogy özil és khedira alap lenne, plusz löw kicsit makacs, klopp jófigura eltudnám itt képzelni. de ebből ancelotti lesz, nem lenne rossz, remélem bitang kp-t rak össze. :-)
nem érdekel hogy ez sokba kerül, valamit valamiért. ezzel olyan lyukakat tömnénk be hosszú évekre, ami nagyon kifizetődő lehetne. kétlem hogyha lehozunk egy ilyen átigazolási szezont akkor jövőre megint nagyon mélyen zsebbe kéne nyúlni.meg úgyis elnökválasztás, perez megtudja csinálni.

ja amit kifelejtettem cé szerződéshosszabbítása. ha 15millát akar zsebre tenni, kapja meg, ha kell neki még több zseton a reklámbevételekből kapja meg. mindent meg kell neki adni. nincs mese. a vételára már réges régen megtérült, a pályán mutatottak alapján is, meg pénzügyileg is. magunkhoz kell láncolni!

váltani kell a 4-2-3-1ről is, 4-3-3ra. ikernek ki kell adni a parancsot, küzdj meg a helyedért. mikor kellett utoljára megküzdenie a helyéért? most megmutathatja, ha lopez így folytatja akkor szépen fel kell kötnie a gatyát casillasnak. a karszalagot meg oda kellene adni ronaldonak. ramos nálam nagy kedvenc, imádom de ronaldo, ő a vezér, minden téren! modricot be kell építeni a kezdőbe, ezt már tavaly is megkellett volna csinálni,vagy évközben szépen lassan, de mostmár mindegy.
valami ilyesmit képzelnék el jövőre:
------------------------iker/lopez-------------------------
carvajal---------ramos---------varane------marcel-
-------verratti--------modric------------pogba-----
bale/neymar------benzema/csatár----cé(c)------
valami ilyesmi kezdőt képzelnék el. és perez helyében az új edzőnek azt mondanám hogy a következő szezonba nincsenek nagy elvárások. szoktassa össze a keretet, szoktassa őket hozzá a taktikához, rotálja őket, csináljon amit akar. és aztán az az utáni szezonban kell robbantani, amikor összeszokott egy ilyen bitang keret.
volt aki eladná coentraot én nem tenném. azt sem értem hogy merült fel a szörnyű naposoknál, tegnap nem ismert elveszett labdát, küzdött, akart, nem rajta múlott. támadásban nem tesz hozzá annyit mint marcelo viszont a védekezésből rendesen kiveszi a részét.
amúgy adán kihagytam ő is tiplizni fog, felkell hozni valami fiatal kapust.
végére egy jövő évi keret:
kapusok: iker, lopez, mejias(?)
védők: carvajal, arbeloa, ramos, varane, pepe, albiol*, marcelo, coentrao
középpályások: verratti, pogba, casemiro, xabi alonso, modric, özil
elöl lévő támadó hármas: bale/neymar, benzema/csatár, callejon(?), cé, jesé***
*: albiol: negyedik számú középhátvédnek szerintem tökéletes, pepe lesz a csere ha varane vagy ramos valam miatt nem játszhat, és ilyenkor már a bajnokikon mikor nincs tét akár albiol is játszhat, vagy ha őt eladjuk valakit fel kell hozni az utánpótlásból, negyedik számú kh-ra ha egyáltalán szükség van nem kéne sokat költeni. úgy kéne csinálni mint morataval, ha kell felhozzuk az elsőcsapathoz, ha nem maradhat a castillaval.
**: a kezdőcsapatomnál annyira nem látszott, de én úgy csinálnám hogy jelent esetben verratti és pogba lenen hátrébb, ők szűrnének, éde modric lenen előttük, aztán özil itt jó lehetne cserének, de lehet ez már nagy luxus lenne.
***jesé: meg kell neki adni a lehetőséget, tanuljon cétől.
morataban én nem látok semmit, szerintem nem kiemelkedő, az meg hogy ő lenne az új raúl..erősen kétlem.

kicsit hosszú lett, meg kicsit biliben a kéz, de nagyon adnám. :-)

accel
Hozzászólások: 474
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 16:48

Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)

HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 30., kedd 16:13

hát én jövőre még nem tenném kezdőbe a nagy meccseken, de a maradék többin simán kezdhetne az olasz. :-)

khedira meg biztos, hogy nem lesz kezdő. sőt továbbmegyek, sztem elfogjuk adni a nyáron. ezt érzem. :mrgreen:

Avatar
Kercsó
Hozzászólások: 3896
Csatlakozott: 2013. április 19., péntek 12:56
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. április 30., kedd 16:08

accel írta:mu, bayern meg társai ellen 4-3-3 kell, ez egyértelmű. de én verrattit nem raknám jövőre még a kezdőbe. tanuljon egy évet még xabitól, szokja a környezetet. bőven lesz még ideje, hogy a jövő madridjának alapembere legyen a kis olasz.
ha ideigazol úgyis kap és jön Ancelotti is, akkor tuti, hogy a "kis olasz" fog a kezdőbe kerülni :-)


amúgy meg bárki is jön, egyet kérek tőle...ne legyen kezdő nála Khedira.
mehet a Modric - Veratti tengely
és akkor a horvát is játszhat eredeti szerepkörében.
#whatisyourexcuse

"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

accel
Hozzászólások: 474
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 16:48

Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)

HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 30., kedd 15:58

kicsit agyaltam ma, hogy jövőre kik ellen és milyen felállásban nyomathatnánk.

a barca ellen sztem maradhatunk ennél a kontrajátéknál, ha kiállunk 4-3-3ban, akkor sem tudjuk tartani jobban, mint ők. egyszerűbben magasabb szinten űzik a tili-tolit, ez van. de a kontrázásokkal mi megtudjuk őket csapatni. tehát.

---------------------xabi-------------
-------------pogba-------------------
--bale----modric/özil--------cé----
-----------------benzema------------

kiscsapatok ellen mehet verrati is, alonso helyett, de más szerepkörben. kicsit hátrébb, mint modric de előrébb mint az aktuális vkp. valahogy így:

------------------pogba--------
------verratti------------------
---------------modric----------


mu, bayern meg társai ellen 4-3-3 kell, ez egyértelmű. de én verrattit nem raknám jövőre még a kezdőbe. tanuljon egy évet még xabitól, szokja a környezetet. bőven lesz még ideje, hogy a jövő madridjának alapembere legyen a kis olasz.

------------------xabi-----------
-----pogba----------------------
--------------modric------------

aztán még. ancelottiról meg a taktikáról néhány szó. ő is szeret a biztosra játszani, mint mou. de az olasz azért nem olyan beszari, mint a mi el unico-nk. 1-2 gólos vezetés birtokában felőlem visszaállhatunk, de a visszaállás azt jelentse, hogy tartjuk a labdát, járatjuk, pihennek a játékosaink, támadunk, de nem úgy, mint ha a vezetésért mennénk előre.

még abba is belegondoltam, hogy csapathatjuk egy agüero-benz-cé hármassal. igazi szélső nélkül, 3 csatárral szinte már. carvajal és marci megfogják oldani a széljátékot, csak legyen egy brutális kp mögöttük. nagyon várom már a nyarat. :mrgreen:

az igazolásokról néhány szó. az aláírásomban gondolom elolvastátok már, hogy én kiket hoznék. carvajal sztem alap. pogba/vidal duó közül az egyiket hozni kell, nincs mese. verratti is már tutinak tűnik. kondogbia is simán elférne még harmadik igazolásnak a kp-ra. támadót én egyet igazolnék. legyen bale vagy agüero. de nálam a walesi élvez prioritást. ha marad pénz, akkor hozzuk mindkettőt.

ja és azt álmodtam, hogy ennek a topicnak a neve már úgy volt, hogy 'legyél ancelotti' :lol:

Avatar
pheco
Hozzászólások: 6673
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 0:03
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartózkodási hely: Bp.

Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. április 30., kedd 14:26

Komolyan nem értem azokat akik Ikert tennék be a kapuba ma. Szezon legfontosabb meccse és beraknánk egy olyan kapust aki januárban védett utoljára... Lehet szeretni Casillast, én is szeretem, de azért ne essünk át a ló túl oldalára. Lopez a szezon egyik csúcspontja. Azt hittük Adán szenvedését látjuk majd, erre jött Lopez és elkápráztatott minket. Egyértelmű, hogy neki kell kezdenie. Iker majd az utolsó bajnokik egyikét megkaphatja.
Lopez-Essien-Varane-Ramos-Coentrao-Xabi-Modric-Di María-Özil-Ronaldo-Benzema
Ezt szeretném ma látni, de szerintem Higu kezd, a többi meg így lesz.

Avatar
Kercsó
Hozzászólások: 3896
Csatlakozott: 2013. április 19., péntek 12:56
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. április 30., kedd 14:24

miró írta:ikert én is bedobnám,ő ebben a helyzetben adhat még + madridizmust a csapatnak onnan hátulról.
és átesne ő is a holtponton.
rizikós.

sőt
én tuti, hogy továbbra is Diegot nyomatnám.
#whatisyourexcuse

"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Avatar
szilamer
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2013. április 20., szombat 19:54
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. április 30., kedd 14:17

Most nem tudnék választani a két kapus között... Csillas ő Casillas, Lopez meg nagyon jó formában van.
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"




Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8210
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 30., kedd 14:02

lopez jó formában van, óriási vétek lenne kivenni most a kezdőből, meg ugye iker ki tudja milyen formában van
és szerintem ez egy kicsit szembeköpés is lenne lopeznek
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Avatar
miró
Hozzászólások: 313
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 19:47
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)

HozzászólásSzerző: miró » 2013. április 30., kedd 13:51

ikert én is bedobnám,ő ebben a helyzetben adhat még + madridizmust a csapatnak onnan hátulról.
és átesne ő is a holtponton.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Avatar
Remy
Hozzászólások: 27346
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:54
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Gotham
Kapcsolat:

Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 30., kedd 13:36

Kerlon írta:Amúgy Essiennek milyen gyilkos képe van már. :lol: :lol: :lol:
Eredményjelző helyére be kéne tenni ezt az Essien képet, és tuti összeszarná magát az egész Dortmundi csapat :lol: :lol:

amúgy ezzel a kezdővel van esélyünk. B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 30., kedd 13:36

Amúgy Essiennek milyen gyilkos képe van már. :lol: :lol: :lol:
Di Maria meg örülhet, hogy Modric személyében vetélytársa akadt a "kiakevésbészebb" versenyen, és akkor még szépen fogalmaztam :mrgreen:

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27893
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 30., kedd 13:34

CS0ki írta:http://www.marca.com/2013/04/30/futbol/ ... 13104.html

Na, Mourinho csak nem hülye, és ezzel a kezdővel áll ki? :roll: Kellően kockázatos, mivel más lehetőségünk nincs, de én is pont ezt tenném ki ma este.
Ez az egyetlen esélyünk. Muszáj támadni, szóval, aki tud focizni azt fel kell rakni a pályára. Amúgy Essiennek milyen gyilkos képe van már. :lol: :lol: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Avatar
Danny Smith
Hozzászólások: 29
Csatlakozott: 2013. április 30., kedd 10:53
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, CR, Zidane, Makelele, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid 02'

Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)

HozzászólásSzerző: Danny Smith » 2013. április 30., kedd 13:26

CS0ki írta:http://www.marca.com/2013/04/30/futbol/ ... 13104.html

Na, Mourinho csak nem hülye, és ezzel a kezdővel áll ki? :roll: Kellően kockázatos, mivel más lehetőségünk nincs, de én is pont ezt tenném ki ma este.
Ez még tetszetős is...Főleg, hogy favágó Álvarót nem látom hátul a jobboson.
Viszont Modric megint 40-50 méterre vergődik majd a kaputól ahelyett, hogy MR. alibi Özil helyén játszana, és a német kispadozna. De már megszokhattuk a nagy Josétól, hogy ezt a nevetséges játékost nem képes kihagyni. Nem baj...legalább Götze és a darazsak megmutatják Özilnek, hogyan kell irányítani és játszani ezt a játékot... Miért nem képes Mou egy Xabi-Modric-Essien kp-val kezdeni?! :hmmm:
Viszlát José! Örültem
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 30., kedd 13:25

De azért Lopezzel talán nem elképzelhetetlen a feláálás
kb. minden meccsen így kéne felállni és nem állnánk ott, ahol

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3448
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 30., kedd 13:24

Baszki, jogos. Már kezdtem csalódni Mourinhóban.! :D De azért Lopezzel talán nem elképzelhetetlen a feláálás.

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 30., kedd 13:16

én mindenesetre elfogadnám, csak lopezt szívesebben látnám a kapuban

Avatar
flori
Hozzászólások: 3866
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:52
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)

HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 30., kedd 13:11

ez a szurkolók által várt szerintem. :D
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Avatar
___Samy___
Hozzászólások: 8210
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:51

Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 30., kedd 13:11

casillas a kapuban? :roll:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 52 regisztrált és 0 vendég