OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Hol szoktál borravalót adni?

A szavazás 2024. február 23., péntek 13:03-kor befejeződött.

Benzinkúton
5
2%
Boltban
1
0%
Ètteremben
60
29%
Futárnak
43
21%
Fodrásznál
43
21%
Hotelben/egyéb szálláshelyeken
3
1%
Kocsmában
28
14%
Mindenhol
10
5%
Sehol
12
6%
 
Szavazatok száma: 205

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62621
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 13., csütörtök 11:29

Culé1899 írta:
Realista24 írta:Ha nem idei kell, akkor adidas outletben van a tavalyi éppen, 12K.
Köszönöm, végül erre esett a választás, miután megtudakoltam melyik tetszik neki jobban.
Ezek szerint akkor feketét vettél. :D Az patent nagyon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Culé1899
Hozzászólások: 17
Csatlakozott: 2018. január 25., csütörtök 13:59
Kedvenc csapatod: Fc Barcelona

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Culé1899 » 2018. szeptember 13., csütörtök 11:09

Realista24 írta:Ha nem idei kell, akkor adidas outletben van a tavalyi éppen, 12K.
Köszönöm, végül erre esett a választás, miután megtudakoltam melyik tetszik neki jobban.

petiamadridista
Hozzászólások: 5217
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 15:30
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. szeptember 12., szerda 19:32

wow gyerekek. :D
Nem szoktam ide benézni, de azért wow miket rosszalkodtok ittend össznye -vissznya.

Azért mielőtt nekiálltok belelendülni a buliba (bár erről végülis már elkéstem), azért országot irányítani, politikát, üzletet, bármi többszörösen összetettet, pláne nagyban csinálni, nagyon nem egyszerű.
Persze van sok hiba, és senki nem szent, ahogy visszásságok is vannak, de ugyanakkor felhívom mindenki figyelmét, hogy ezek meg is lesznek más pártszövetség más miniszterelnöke vezette másik kormányban is, (a mérték persze lehet vita tárgya is, meg lesz is) abban is, amely a fideszét követi majd egyszer.

Nyilván vannak khm nehéz dolgok, és az állampolgároknak meg is kell nevezni azokat amelyek mondjuk zavarják őket, aztán arról véleményt is kell alkotniuk, ami egy helyes dolog, DE ugyanakkor, és a lehetőségek mentén megfelelő választ is kell adniuk. Mind az aktuális ellenzéknek, mind a szavazóknak, vagy a 2nek együtt.
A válaszok elmaradnak, úgy vélem nem ok nélkül.
A politikai-technikai háttere, a társadalom szövete, és úgy en bloc Magyarország jelenlegi állapota, berendezkedése ismeretében azért az kijelenthető hogy ellenérdekelt a magyarság abban, hogy Orbán Viktort leváltsák, és ez az elmúlt x évben is így volt, és minden bizonnyal a következő 1-2 ciklusban is így lesz.

Ez van.

Avatar
Sierra
Hozzászólások: 8497
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 23:49

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. szeptember 12., szerda 19:04

H.E.H.E. írta:sierra ha te olyan okos vagy, magyarázd el akkor légyszíves.
Sztem tök fölösleges, de már csak azért is.
Rengeteg választ megtalálsz Géza hsz-ében, ami egyáltalán nem normális jelenleg Magyarországon. De te ezek után is képes voltál feltenni azokat a blőd kérdéseket.
H.E.H.E. írta:miért örültök ennyire, ha megbaszkodják a fideszt és rajta keresztül az országot?
Ha ez az ára, hogy valami változzon végre, akkor hajrá. Eddig is a magyar embereket csattant minden. A büntetés mértékét meg nem ismeri senki. Valszeg egyébként sem lesz semmi ebből az egészből.
H.E.H.E. írta:források elzárását?
migránskvótát?
Legalább nem lesz miből lopnia a tetveknek. :) Egyébként meg kit érdekel? Felét nem is arra fordítják amire kéne (ténylegesen). Másik kérdés, láthatóan nem tudod felfogni, hogy minket egyáltalán nem érint a migránskérdés, senkinek esze ágában nincs ebben a nyomorult országban maradni, nyugodj meg. Ráadásul Géza azt is leírta, hogy fogadtunk be bőséggel """menedékkérőket""", csak persze erről kussoltak, mert nyilván ez ellen ment a """kampány""" :lol: mellesleg az is ott van, hogy nemzetközileg körözött bűnözöknek is adtunk letelepedési kötvényt, akkor mit aggódsz pár migráns miatt? :)
H.E.H.E. írta:vagy csak hogy tűnjön el viktor a csapatával?
Igen
H.E.H.E. írta:és utána mi lesz? kiket raknátok oda?
Bárkit. Kivéve a nyomorék szocikat. :D De tényleg, amit ezek kormányozás néven produkálnak, az nem szól másról, minthogy ellopják a létező legtöbb közpénz illetve uniós támogatást, a haverok cégét hozzák ki nyertesnek minden tenderen, illetve az érdekkörbe tartozó emberkék gyanúsan hamar gazdogodnak. Ezzel akkor nem is lenne baj, ha az ország fejlődne közben. Viszont ez nem nagyon történik. Nekem ezzel az egésszel ez a legnagyobb bajom. Épül le az ország, folyamatosan hagynak le a szomszédok minden téren, rengeteg statisztika mutatja, hogy mennyi mindenben vagyunk sereghajtók, és ez egyre rosszabb lesz.
H.E.H.E. írta:belegondoltatok mindebbe, amikor itt kb annak örültök, hogy senkiházi faszszopó külföldiek jogtalanul beleszólnak a mi dolgunkba?
Jogtalanul? Talán elfelejtetted, hogy egy (elég nagy) európai közösség tagja vagyunk. Ugyanúgy vonatkoznak ránk szabályok, amiket be kéne tartani, és nem fasszopózni. Könnyű eu-zni, közben meg eurócsilliárdokat adtak az elmúlt években, hogy fejlődhessünk. Ehelyett mindenből kaptunk vmi középszerű szart (pl M3 ""felújított szerelvények""), a pénz jórészét meg lenyúlták.
H.E.H.E. írta:akkor géza fasznak elégedetlenkedsz?
ez ilyen no komment, nem is értem milyen alapon írtad :lol: szánalmas
H.E.H.E. írta:mindenki úgy boldogul, ahogy tud, mindenkinek számos lehetősége van a saját élete jobbá tételére.
Ezen látszik, hogy nem látod az erdőt a fától. Az egy dolog, hogy mennyi a fizud, arról a legtöbb ember valóban maga tehet, hogy mit dolgozik. De bazdmeg, aki meg nem mérnök, ügyvéd, közgazdász stb az dögöljön éhen? Ez szerinted rendben van? Egyrészt. Másrészt 1 millió dolog van, aminek semmi köze a megélhetéshez, egyszerűen csak napiszinten találkozik az ember ezekkel a problémákkal (infrastruktúra [MÁV, BKV, autópályák], adórendszer, szolgáltatások színvonalai, egészségügy, oktatás, ez a mérhetetlenül pofátlan korrupció, ami tényleg a volt szocialista korszakot idézi stb stb stb) Szóval itt nem csak a fizetésekről van szó, hanem az élet tovább 1 millió területéről.
H.E.H.E. írta:én befejeztem, biztos én látok valamit rosszul, ha már ennyien rámtámadtok, vagy ti vagytok kb hazaáruló szinten, hogy itt örvendeztek, még nem döntöttem el.
Hazaáruló :lol: :lol: kedvenc fideszes jelzőm. Mindenki, aki kormányellenes, kormánykritikus, nem támogatja őket az már hazaáruló. A TE FAJTÁD a legnagyobb hazaáruló, aki asszisztál, behódol (és még büszke is rá) egy olyan rendszernek, ami folyamatosan kisemmizi, hülyének nézi és a pusztulásba vezeti az ország. De gg tényleg bazdmeg.
H.E.H.E. írta:mondjuk azért az vicces, hogy lassan minden témában úgy állítotok be, hogy semmit nem tudok jól, ti meg mindent jobban tudtok :lol:
zárszóként erre reagálnak. Ha ezt így érzed, akkor TALÁN el kéne gondolkodni ezen, nem gondolod? TALÁN van benne némi igazság.

Avatar
füst
Hozzászólások: 3856
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 10:17
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: füst » 2018. szeptember 12., szerda 18:07

kiserik írta: Javasolhatom, hogy válassz 2-3 pontot, és lássuk a reakciót, mert ez egy kicsit olyan Fideszes magyarázat lett. Csak légyszi ne az legyen a reakció pl egészségügyre, hogy több pénzt költ a kormány rá 20 Ft-tal, mint annó Gyurcsányék meg a többi régi kormány, mert akkor, ha úgy vesszük, minden rendben van. Végül is az oktatás is fejlettebb, mint István király idejében, a minimálbér is sokszorosa a rendszerváltáskorinak, és még a banánért sem kell napokat várni és sorban állni a lófaszt meg egyenesen házhoz hozzák :lol:
Ez épeszű magyarázat, ki a tök akar annyit gépelni egyszerre egy fórumra? Egy-egy pontot nem lehet megvédeni egy-egy mondattal, ergó többszörös munkát igényelne, ezt beláthatod. Nempláne, hogy szerintem meg se akarnám védeni mindegyiket, mert nehéz elképzelni, hogy ne legyen olyan közte, amivel nem értek egyet, azért van ott egy jópár felvetés...

Nade a lényeg, Géza el tudja dönteni melyik gondolatát tartja a legfontosabbnak, vagy melyikről kíváncsibb leginkább a másik véleményére, én állok elébe, szívesen írok róla, de ne nekem kelljen találgatni, ha nem én vagyok a vitaindító. Persze attól te még javasolhatsz akármit. :)

kiserik
Hozzászólások: 5749
Csatlakozott: 2016. március 14., hétfő 9:23

Re: OFF

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. szeptember 12., szerda 17:39

füst írta:
gondoltam hogy a fidesz szimpatizánsok megvédik az egy-egy pontban foglaltakat, de nem történt meg
Esélytelen, 1-1 témában partner vagyok, de ömlesztve nem fogok reagálni. Tagolatlan és túl hosszú lenne a hsz, átláthatatlan lenne, a fórum keretei sem optimálisak rá, és rengeteg időt is igénybe venne. Plusz tapasztalatom szerint akkor csak elbeszélnek egymás mellett az emberek, teljesen értelmetlen lenne. :)
Javasolhatom, hogy válassz 2-3 pontot, és lássuk a reakciót, mert ez egy kicsit olyan Fideszes magyarázat lett. Csak légyszi ne az legyen a reakció pl egészségügyre, hogy több pénzt költ a kormány rá 20 Ft-tal, mint annó Gyurcsányék meg a többi régi kormány, mert akkor, ha úgy vesszük, minden rendben van. Végül is az oktatás is fejlettebb, mint István király idejében, a minimálbér is sokszorosa a rendszerváltáskorinak, és még a banánért sem kell napokat várni és sorban állni a lófaszt meg egyenesen házhoz hozzák :lol:

Avatar
BBeno
Hozzászólások: 11970
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 9:43

Re: OFF

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. szeptember 12., szerda 16:58

oriasi hogy meg azt is letagadja amit orban a sajat szavaval mondott a sajat radiojaban
:lol: :lol: :lol:
GARETH:coffee:


RONCI A LEGENDA


Grande Pipita Higuaín


Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF


Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Avatar
füst
Hozzászólások: 3856
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 10:17
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: füst » 2018. szeptember 12., szerda 16:46

gondoltam hogy a fidesz szimpatizánsok megvédik az egy-egy pontban foglaltakat, de nem történt meg
Esélytelen, 1-1 témában partner vagyok, de ömlesztve nem fogok reagálni. Tagolatlan és túl hosszú lenne a hsz, átláthatatlan lenne, a fórum keretei sem optimálisak rá, és rengeteg időt is igénybe venne. Plusz tapasztalatom szerint akkor csak elbeszélnek egymás mellett az emberek, teljesen értelmetlen lenne. :)

Gonzi
Hozzászólások: 79
Csatlakozott: 2013. november 14., csütörtök 22:01
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Gonzi » 2018. szeptember 12., szerda 16:39

H.E.H.E. írta:mert az állítólag nem létező szellemi termékünket és piacainkat és erőforrásainkat nem nyitottuk meg cserébe a pénzükért, ugye?
De igen. Viszont szerintem naivitás azt hinni hogy ezzel beéri bárki is, ez van, az erősebb kutya baszik. Az EU valóban nem hibátlan, de ezerszer inkább ez mint Putyin és Kína. Vagy saját lábon megállni esetleg mint Venezuela?

A mostaninál korrektebb játékszabályokat nemigen kaptunk még a történelem során, lehet nem is fogunk. De Orbánék nem korrekt játékosok, ilyenkor jár a _jogos_ bünti.

Avatar
Pipita
Hozzászólások: 3128
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 12:32
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. szeptember 12., szerda 16:37

géza, kodo, DuplaDé, mega többi lipsi hazaáruló.

Menjetek horgászni, nyilvánvalóan nem értitekmiről beszéltek. Hát nem látjátok?

Vannak nagoyn jó podcastok, lehet hallgatni, aztán eldönteni, hogy mi az igazság, és mi a nevetséges hangulatkeltés.

Aztán miután döntöttetek, lehet befogadni a migránsokat a házatokba, ha ennyire szeretitek őket.

Avatar
kodo
Hozzászólások: 4526
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:59

Re: OFF

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. szeptember 12., szerda 16:29

aztán lehet csak egy fizetett troll vagyok.

Nem vagy az. Azok a fizetett fidesz trollok, akik írják a Magyaridoket, 888-at meg a tobbi szennylapot.

Te magadtól érzel késztetést, hogy naponta migransozz meg libsizz mindenféle értelem nélkül.

Tudjuk melyik a rosszabb.

Avatar
Dupla D
Hozzászólások: 2843
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 20:30
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. szeptember 12., szerda 16:28

H.E.H.E. írta:mondjuk azért az vicces, hogy lassan minden témában úgy állítotok be, hogy semmit nem tudok jól, ti meg mindent jobban tudtok :lol: a sok sikeres nagyszerű ember.
Úgy elég nehéz komolyan venni, ha rendszeresen kijelentesz valamit hányinger módon, majd ha vitára kerülne a sor, akkor mindig van valami kifogás, vagy csak elintézed annyival, hogy aki nem úgy látja ahogy te, az nem ért az adott dologhoz.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Avatar
H.E.H.E.
Hozzászólások: 4600
Csatlakozott: 2017. január 20., péntek 11:11
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

Re: OFF

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 12., szerda 16:21

Figyu, gondoltam hogy ha tényekkel alátámasztom a mondanivalót, akkor előmozdítok egy vitát, gondoltam hogy a fidesz szimpatizánsok megvédik az egy-egy pontban foglaltakat, de nem történt meg. Így valóban nem volt sok értelme, de az már nem az én hibám. :)
akinek van ideje, energiája és akarata, az biztos megteszi.

engem nem érdekel a téma különösebben, hogy lőrinc hanyadik közbeszerzését nyeri.
mindenki úgy boldogul, ahogy tud, mindenkinek számos lehetősége van a saját élete jobbá tételére.

az egész mondókám tegnap azért indult, mert nekem külföldiek gecire nem fogják megmondani, hogy mit és hogyan csináljak a saját országomban. pláne nem olyan eszmékkel és felfogással, amit képviselnek.
Mi a tökömet hittél, hogy valaki pénzt szór ide és nem pofázik bele mi folyik itt? Ez így működött a történelemben mindig is.
mert az állítólag nem létező szellemi termékünket és piacainkat és erőforrásainkat nem nyitottuk meg cserébe a pénzükért, ugye?

én befejeztem, biztos én látok valamit rosszul, ha már ennyien rámtámadtok, vagy ti vagytok kb hazaáruló szinten, hogy itt örvendeztek, még nem döntöttem el.

aztán lehet csak egy fizetett troll vagyok.

mondjuk azért az vicces, hogy lassan minden témában úgy állítotok be, hogy semmit nem tudok jól, ti meg mindent jobban tudtok :lol: a sok sikeres nagyszerű ember.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Gonzi
Hozzászólások: 79
Csatlakozott: 2013. november 14., csütörtök 22:01
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Gonzi » 2018. szeptember 12., szerda 16:17

H.E.H.E. írta:források elzárását?
H.E.H.E. írta:belegondoltatok mindebbe, amikor itt kb annak örültök, hogy senkiházi faszszopó külföldiek jogtalanul beleszólnak a mi dolgunkba?
:lol: :lol: :lol:

Mi a tökömet hittél, hogy valaki pénzt szór ide és nem pofázik bele mi folyik itt? Ez így működött a történelemben mindig is.

Ha nem ez EU pénze, akkor ott van Putyiné vagy Kínáé, biztos jobb lesz ha ők dirigálnak :lol:
H.E.H.E. írta:akkor géza fasznak elégedetlenkedsz?
Tyű gec tovább mer gondolkodni a saját pénztárcáján. mocskos libsi mi? :lol: :lol:

Avatar
géza
Hozzászólások: 1120
Csatlakozott: 2017. január 25., szerda 17:09

Re: OFF

HozzászólásSzerző: géza » 2018. szeptember 12., szerda 16:16

géza írta:De migránsok legalább nem jöhetnek, ugye? Leszámítva persze a gazdag bűnözőket.Vagy ha csak az Interpol listáján vannak rajta.Vagy a csöndben besunnyogtatott 1300 ember, ami ellen foggal körömmel küzdöttek eddig elvileg.
H.E.H.E. írta:köszi megvagyok, a fölös energiát olyan helyre lövöm el, aminek van eredménye.
ennek mi?

gecinagy semmi
H.E.H.E. írta: Az 1300 menekült már titkosan befogadásra került
hol olvastad?

Avatar
Dupla D
Hozzászólások: 2843
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 20:30
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. szeptember 12., szerda 16:16

H.E.H.E. írta:sierra ha te olyan okos vagy, magyarázd el akkor légyszíves.

akkor géza fasznak elégedetlenkedsz?

Az 1300 menekült már titkosan befogadásra került
hol olvastad? :lol:
Ez már kezd nekem kínos lenni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Avatar
géza
Hozzászólások: 1120
Csatlakozott: 2017. január 25., szerda 17:09

Re: OFF

HozzászólásSzerző: géza » 2018. szeptember 12., szerda 16:14

H.E.H.E. írta:köszi megvagyok, a fölös energiát olyan helyre lövöm el, aminek van eredménye.
ennek mi?

gecinagy semmi
Figyu, gondoltam hogy ha tényekkel alátámasztom a mondanivalót, akkor előmozdítok egy vitát, gondoltam hogy a fidesz szimpatizánsok megvédik az egy-egy pontban foglaltakat, de nem történt meg. Így valóban nem volt sok értelme, de az már nem az én hibám. :)
H.E.H.E. írta:akkor géza fasznak elégedetlenkedsz?
Kérlek idézz tőlem, ahol a saját helyzetemmel voltam elégedetlen. A közügyekkel kapcsolatban, ami érint engem, azzal szemben pedig állampolgári jogom az, hogy kritikát fogalmazhatok meg.

Avatar
H.E.H.E.
Hozzászólások: 4600
Csatlakozott: 2017. január 20., péntek 11:11
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

Re: OFF

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 12., szerda 16:10

sierra ha te olyan okos vagy, magyarázd el akkor légyszíves.

akkor géza fasznak elégedetlenkedsz?

Az 1300 menekült már titkosan befogadásra került
hol olvastad? :lol:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Avatar
shoota
Hozzászólások: 296
Csatlakozott: 2014. szeptember 1., hétfő 11:34
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: shoota » 2018. szeptember 12., szerda 16:10

H.E.H.E. írta: migránskvótát?
Az 1300 menekült már titkosan befogadásra került, egyébként a kvótát, mint ötletet az EU már elvetette.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shoota 2018. szeptember 12., szerda 16:12-kor.

Avatar
géza
Hozzászólások: 1120
Csatlakozott: 2017. január 25., szerda 17:09

Re: OFF

HozzászólásSzerző: géza » 2018. szeptember 12., szerda 16:08

H.E.H.E. írta:azon kacagok, Gézu, ha ennyi időd és energiád van ilyenre, akkor azt miért nem fordítod magadra?
lehet előrébb lennél valamivel és akkor pont leszarnád ki van a kormányon, miket csinál és miért
Sajnálattal közlöm veled, hogy sajnos megint nagyon mellélőttél. Másfél éve végeztem Magyarország egyik legjobb egyetemén, ahol minden évben legmagasabb a ponthatár, emelett négy éve dolgozom a szakmában, elvégeztem már két Microsoft által hitelesített képzést, és sikeresen le is vizsgáztam belőlük, és jelenleg Magyarország legjobb szakmabeli cégénél dolgozok. Mindezt 24 évesen, annyi fizetéssel, hogy miután haza is adok belőle, és támogatok rendszeren egy általam választott non-profit szervezet, még bőven marad minden hónapban.

De ha a jövőben életvezetési tanácsokat akarok, akkor mindenféleképpen Te leszel az első akit felkeresek, mert úgy tűnik, hogy te mindenhez IS nagyon értesz, egy igazi life coach típus vagy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára géza 2018. szeptember 12., szerda 16:10-kor.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 59 regisztrált és 0 vendég