Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Avatar
BlancoMark
Hozzászólások: 4801
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 19:57

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. február 9., szombat 18:14

sebydani írta:Solari eddig elég kellemes meglepetés amúgy. Jár neki a taps az utóbbi hetekért, - meg a csapatnak is - nemrég még a BL helyről beszéltünk, most pedig másodikok vagyunk a tabellán. Bátran nyomatja Viniciust, Reguilont, Ceballost. Eddig nem rossz, na.
Eddig az Eibar elleni fiaskót leszámítva hibátlan. Na meg fontos szempont, hogy nem báb és azt rak ki akit akar a csapatból ha nincs teljesítmény.

Avatar
Anthony
Hozzászólások: 8013
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 8:33
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. február 9., szombat 18:13

Azt kell mondjam Solarival meg lehetünk elégedve!

A szezon elején a csapat is hibás volt, de Lopi semmit nem tudott kezdeni a jóllakottsággal. Mondanám, hogy nem is csinált semmi különöset Solari, de ez nem igaz. Nagyon tökös húzás, hogy padra merte tenni a leeresztő sztárokat: Isco, Bale, és Marcelo. Regulion ma is megmutatta, hogy ha nem változtat Marcelo, akkor neki kalapkabát (megköszönjük természetesen azt, amit letett eddig az asztalra, de ez így nem mehet tovább).
Remélem nem fullad ki a csapat, de egyre eredményesebb a játékunk.

Avatar
sebydani
Hozzászólások: 9819
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 11:02
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. február 9., szombat 18:08

Solari eddig elég kellemes meglepetés amúgy. Jár neki a taps az utóbbi hetekért, - meg a csapatnak is - nemrég még a BL helyről beszéltünk, most pedig másodikok vagyunk a tabellán. Bátran nyomatja Viniciust, Reguilont, Ceballost. Eddig nem rossz, na.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62619
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 31., csütörtök 20:03

Conte: The Real Madrid job was a hot potato at the time and it was better not to go. There was a possibility, but I don't like arriving at a club in the middle of a season. With regards to Inter, it's just speculations. There hasn't been any contact or offers.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
Torquemada
Hozzászólások: 1252
Csatlakozott: 2013. április 28., vasárnap 7:54
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Bellingham, Camavinga, Nacho, Kroos, Militao
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Tartózkodási hely: Sz.Sz.B.

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2019. január 7., hétfő 22:03

Löw ? Na az is szép lenne. A hátam is borsózik attól az embertől. Mindig olyan érzésem van tőle, hogy biztosan valami perverz. :D
Az viszont jó meglátás szerintem, hogy Perez a saját balhéját Solarival akarja elvitetni. Santi jól benne van a kakiban, ebből nem fog jól kijönni, eleve gyenge és a körülmények is ellene vannak. Legjobb esetben is max. nyárig fogják hagyni dolgozni szerintem, akármit is csinál. De nagyon necces ez is. Egy szétesett, demoralizálódott, sérüléshullámmal sújtott csapattal kellene valamit felmutatnia. Ráadásul úgy, hogy egyre faszább a játékvezetés is, VAR ide vagy oda. Az sem használ, hogy lassan minden ellenfélnél van valami semmiből előkerülő, sértődött egykori vagy majdnem Real játékos újabban, mint pl. Cazorla vagy Willian José, aki vágja a centit a Real meccsig, előtte meg utána persze hetekig betlizik, de ott és akkor minden bejön neki. Most az ág is húz minket.
Mondjuk az az edző is mazochista, (vagy nagyon kell a pénz arra a 2-3 hónapra) aki most át akarja venni a csapatot. Volt már sok évvel ezelőtt ilyesmi helyzet, akkor jó döntés született Mourinho szerződtetésével, aki olyan volt, amilyen, de ott és akkor nagyon kellett, és pont addig, amíg itt volt. Másodszor már nem jönne be ő sem. Raúl féle lágy, jópofi gyerekeket meg csak rendcsinálás után tudok elképzelni, mert szerintem az ilyen típusúak két hét után sírva szaladnának haza.
Ha Perez jelenleg felkapott edzőt akar, csak akkor fogja esetleg megkapni, nem biztos, csak esetleg, ha el fogja látni őket a megfelelő játékosanyaggal, az meg nem két euró lesz.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Professore
Hozzászólások: 1949
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:49
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kolozsvár

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Professore » 2019. január 7., hétfő 20:26

Nem neztem meg a versenynaptart de a kommentator valami olyasmit mondott a meccs alatt hogy az Ajax elleni dupla elott jatszunk az Atamaval kozte meg a Barcaval. Fincsi felhozatal. Ha addig nem lepunk szintet akkor nagy bajok lehetnek sot abban se vagyok biztos hogy ha a ket bajnokit bukjuk es a BL-bol is kizugunk akkor nem teszik lapatra Solarit (mert a balhet el kell vinni es ha a 4 hely is veszelybe kezd lenni akkor 21re lapot ker Perez). Szoval erdekes menet lesz.

Latom sok a tipp Pochetinora meg Allegrire de szerintem ebbol Low lesz a vegen :hmmm:

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3434
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2019. január 7., hétfő 15:42

Még a saját véleménye alapján is nehéz volt neki visszarázódnia a nyári események után. Csak ő úgy fogalmazott, mintha már sikerült volna, pedig valójában nem. Én már igazából a tavalyi szezont sem vártam tőle (aminél véleményem szerint volt már erősebb szezonja is...), már az is ajándék volt. Azon a poszton, ilyen fizikai felépítéssel már nem tudja hozni azt, amit kell. Nyilván benne van pár villanás, néhány jó meccs, de amit 3-4 éve tudott, az már nem lesz meg, messze nem. Szerintem a horvát gyenge játéka az egyik fő ok, ami miatt így játszunk, sokkal meghatározóbb volt ő, mint ahogy az tűnt elsőre.
Sajnálatos, de ha menni akar, akkor elengedném, ha maradna, akkor viszont erősen megvágnám a játékpercei számát, és konkrétan úgy igazolnék, hogy Modricra kiegészítő emberként számítanék.

Egyébként erősen kezdünk hasonlítani a 2011-es Interre. (vagy mikor volt a triplázásuk). Sikeres csapat ennyi 30 fölötti emberrel akkor volt kb. Volt is egy erős, nagyon hirtelen visszaesés.

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: morientes » 2019. január 7., hétfő 13:15

Miért égett volna ki Modric?
Nem hiszem hogy kiégett volna,inkább szerintem arról van szó,hogy,szeretett volna a váltani az interhez,és mivel nem tudott kilépni a szerződéséből ami az RM-hoz köti,talán koncentrációban ez kicsit visszaveti..
De ez persze csak az én elképzelésem.Lehet hogy fals az egész :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
Victorioo
Hozzászólások: 586
Csatlakozott: 2013. április 25., csütörtök 15:00
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. január 7., hétfő 12:56

Yazid írta:Szerintem a védelem baj ott kezdődik, hogy a középpályánk olyan lassú, hogy teljes hendikeppel indulnak ramosek. Modric már tökre kiégett, ez már kevés az ő posztján, neki támadni védekezni is kéne, nem tudom ki fogja pótolni. Kroos meg kroos, mellé kell valaki most már, mert a horváttal ez így ebben a formában nem fog működni láthatóan. Ehhez jön még a no csatár téma, kurva fasza. Ha benzemának kell szervezni meg futkorászni mindenféle támadó pozicióba akkor rakjunk elé valakit vagy nem tudom
Miért égett volna ki Modric? Ilyen szezonnal a háta mögött egyik napról a másikra kiég?
Az egész középpálya, csapat együttesen rossz én nem bontanám le személyekre.
Elől már más a helyzet azzal egyetértek.

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: morientes » 2019. január 7., hétfő 12:32

Habár nem igazán tudom nézni a meccseket egy-két gondolatot szeretnék ide körmölni a csapat gyenge szereplése kapcsán.
Először is én nem érzem a világvége hangulatot,ennyi fantasztikus szezon után,érthető a visszaesés.Sőt azt hiszem,törvényszerű.
Azt sem gondolnám hogy a CR távozásával hagyott űr lenne a visszaesés oka,Zidane elmenetelével már más a helyzet.
Talán nem a világ legjobb edzője szakmailag,de mindenképpen pont az az ember aki a Real kispadjára való,úgy is mint ikon,úgy is mint kiváló motivátor,és persze a futballhoz sem hülye.Nyilván.
Azt hogy miért ment el,egy külön történet.Ebbe nem mennék most bele.
Az hogy ki lehetne az aki a csapat szekerét kihúzná a kátyuból,megint csak érdekes kérdés.Carlot visszahozni esetleg?Talán még nem is lenne ördögtől való.Klopp?Ő minden bizonnyal mozdíthatatlan.Allegri?Nos kétség kívül a mai foci legjobban jegyzett edzője,habár azt ami a Real Madridot jellemzi,a játék,a szórakoztató foci,nála ez nem valösulna meg.Ő azt tartja,hogy,aki szórakozni akar,menjen színházba.
De ami a lényeg..én őszintén bízom abban hogy a vezetőség rájön arra,hogy erősíteni kell,még hozzá a támadó poszton,és nem sajnálja sem a pénzt,sem azt az erőfeszítést ami ahhoz kell hogy valóban egy ütőképes támadót,vagy támadókat a csapathoz tudjon csábítani.
Nincsenek sokan tudom...de csak ők számítanak.
Gólok nélkül ugyan is nem lehet nyerni.
És Solari...nos ő úgy képzeli,hogy ha felrakja a sztárokat a posztokat,akkor majd az eredmény is jönni fog.
Csak hogy...hiába van jó hozzávaló,ha a szakács szar,akkor az étel is moslék....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
Yazid
Hozzászólások: 3372
Csatlakozott: 2013. május 2., csütörtök 8:57
Kedvenc játékosaid: Zidane

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. január 4., péntek 19:33

Szerintem a védelem baj ott kezdődik, hogy a középpályánk olyan lassú, hogy teljes hendikeppel indulnak ramosek. Modric már tökre kiégett, ez már kevés az ő posztján, neki támadni védekezni is kéne, nem tudom ki fogja pótolni. Kroos meg kroos, mellé kell valaki most már, mert a horváttal ez így ebben a formában nem fog működni láthatóan. Ehhez jön még a no csatár téma, kurva fasza. Ha benzemának kell szervezni meg futkorászni mindenféle támadó pozicióba akkor rakjunk elé valakit vagy nem tudom

petiamadridista
Hozzászólások: 5217
Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 15:30
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. január 4., péntek 19:16

Vásárolni kell.
Kiégett mindenki.

Avatar
RaúlCF
Hozzászólások: 5087
Csatlakozott: 2013. április 29., hétfő 13:10
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Marcelo, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. január 4., péntek 17:40

nekem továbbra is tetszik hogy fiatalokat hoznak DE emellett most a következő projekt gerincét is meg kell szerezni az pedig nem lesz olcsó ahogy ez a keret sem volt az. a következő 2 max 3 nyár alatt szerintem megint nálunk lesz a legdrágább igazolás és mellette is lesznek nagyobb üzletek.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62619
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 4., péntek 17:26

https://www.marca.com/en/football/real- ... b4577.html

Érdemes, bár sok újdonság nincs benne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

G. V.tinho
Hozzászólások: 804
Csatlakozott: 2015. december 5., szombat 14:08
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2019. január 3., csütörtök 23:20

Menj a picsába perez

ferni
Hozzászólások: 8255
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:55

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: ferni » 2018. december 22., szombat 19:22

Igazából pár hónap alatt felért a klub edzői szakma csúcsára Solari :mrgreen:

Avatar
Jim
Hozzászólások: 5831
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 21:13
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. december 5., szerda 17:39

Realista24 írta:Solari a szerződése szerint nem szólhat bele az igazolásokba nem kérhet játékost.
:mrgreen:
akkor itt marad Bale és Benzema élete végéig
és mindig kezdők lesznek
szuper :shutup:

Avatar
kodo
Hozzászólások: 4526
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:59

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. december 5., szerda 17:23

Realista24 írta:Solari a szerződése szerint nem szólhat bele az igazolásokba nem kérhet játékost.
:mrgreen:
Ez a legtöbb edzőnkre igaz volt a Perez ere alatt szerződéstől függetlenül. :lol:

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62619
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. december 5., szerda 16:41

Solari a szerződése szerint nem szólhat bele az igazolásokba nem kérhet játékost.
:mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
KAG
Hozzászólások: 9579
Csatlakozott: 2014. március 18., kedd 20:53
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. november 24., szombat 17:37

SzB írta:Mitől is kétarcú Benzema?

Gondolom az évi 3-8 jó meccsével, amivel átver engem is mindig. :lol:
ZIDANE


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 88 regisztrált és 0 vendég