Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Mit vársz az El Clásico-tól?

A szavazás 2023. október 29., vasárnap 7:04-kor befejeződött.

A Barcelona fog nyerni
19
22%
Döntetlen lesz
15
17%
A Real Madrid fog nyerni
53
61%
 
Szavazatok száma: 87

Avatar
MesQueUnClub
Hozzászólások: 2913
Csatlakozott: 2014. október 21., kedd 23:29
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2019. január 5., szombat 17:12

wxyz írta:De, Rabiot kutyaütő. A PSGben is csak úgy lett tavaly kezdőjátékos, hogy elmentek előle az emberek és Neymarék leigazolása miatt nem maradt pénz a középpályát megerősíteni. Coutinho Asensio szint.
Ők is fiatalítanak, Denis Suárez, Halilovic, Alcacer, Digne, Deulofeu megbuktak. Malcolm nem játszik, ki tudja Lenglet megüti-e majd a szintet. Arthur semmivel nem jobb játékos mint a mi fiatal középpályásaink.

Semmivel nem igazolnak jobban nálunk.
Értem én a viccet de Asensiot és Coutinhot egy qualitásnak tekinteni eléggé komolytalan. Noha a brazil jelenleg nincs a top formájában, de azért vicces. Digne nem bukott meg, ő egy csere játékos volt, aki többet akart játszani így el lett adva, Denist és Rafinhát én is eladnám. Halilovic egy ígéret volt, nem jött be, Arthur meg majd kiderül mire viszi. Ellenben Rabiot meg annyira kutyütő, hogy a BL-ben gólt lőtt a Madridnak.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

wxyz
Hozzászólások: 3532
Csatlakozott: 2014. január 23., csütörtök 9:33

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. január 5., szombat 17:04

De, Rabiot kutyaütő. A PSGben is csak úgy lett tavaly kezdőjátékos, hogy elmentek előle az emberek és Neymarék leigazolása miatt nem maradt pénz a középpályát megerősíteni. Coutinho Asensio szint.
Ők is fiatalítanak, Denis Suárez, Halilovic, Alcacer, Digne, Deulofeu megbuktak. Malcolm nem játszik, ki tudja Lenglet megüti-e majd a szintet. Arthur semmivel nem jobb játékos mint a mi fiatal középpályásaink.

Semmivel nem igazolnak jobban nálunk.

Professore
Hozzászólások: 1949
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:49
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kolozsvár

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Professore » 2019. január 5., szombat 15:20

Kerlon írta: Mindenki érti, de túldrámáztad rendesen. 150 milliós játékos meg legyen fix kezdő, oldja meg az edző és ne a padon ücsörögjön. Valverde mondjuk nem tud ezzel mit kezdeni szerintem.
Mar bocs de egyreszt nem dramatizalom tul masreszt erdemes lenne atgondolni hogy a masik mit is akar mondani nem egybol fikazni (bar a etttol jobb napod lesz akkor hajra neken 8). Sok penzt koltottek es nem jott be minden huzas? Igen es igen. Majd mi olcsobban fogjuk "foltozni" a keretet? Majd meglatjuk. Az a foltozas most mar legalabb 4-5 klasszist jelent egyebkent. Egyelore szurkoljunk hogy se Hazard se Eriksen ne hosszabbitson (foleg utobbi) es meg igy is sokba fog fajni. Mint ramutattam eleg nagy lesz nyaron a konkurencia es mindenki tudja hogy kenyszerhelyzetben leszunk egy tobb mint valoszinu botranyos szezon utan. Hazard remeljuk zsebben van a tobbi az necces lesz es draga ha osszejon. Az hogy a barca mit csinal csak annyiba izgat hogy a bajnolsagban ok az elso szamu ellenfel es ezert nem orulok ha erosodnek. Lehet itt magyarazni a dolokat de Cou faszentos kis jatekos, Rabiot se kutyauto stb. Mi ezzel szemben igeretekre szorunk el 40m akkor mikor kesz klasszis jatekosokra lenne szukseg most mar a kp-n is. Hosszabb tavon remelhetoleg bevalik kozuluk nehany de addig meg mehetnek koltcsonbe fizethetunk elg komoly gazsikat, ugy hogy hasznukat nem igazan vesszuk. Beepiteni keretbe ennyi fiatalt ilyen eredmenykenyszer mellett max 1-2 lehet, azt is csak akkor ha az alapcsapat stabilan hozza a merkozesek tobbseget (mondjuk a 65 perc kornyeken zsebben van a meccs). Az sose mukodott eddig es szerintem ezutan se fog nalunk hogy Vinicius meg Valverde szeru embereket dobjunk be a meccsbe mint nyeroember. Az teny hogy CR lepett es 0 potlas/erosites nem jott a helyere. Ugy hogy igen JELENLEG elorebb vannak es ha csak vaamelyik ifju titan nem robban be akkor nehez lesz hozzajuk felnoni jatekosallomany szintjen mert ok is nyaron aktivak lesznek am.

Avatar
Babinho
Hozzászólások: 3140
Csatlakozott: 2013. április 18., csütörtök 15:21

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. január 5., szombat 12:56

Ha már edzőt szeretnétek akkor elvileg Valverde nyártól szabad :lol: egy-két bajnoki címet összehozhat nekünk is :mrgreen:

Avatar
Cestus
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2017. július 24., hétfő 13:13

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Cestus » 2019. január 5., szombat 12:55

Todiboról nem írtam, úgyhogy ha már idekeveredtem, pár érdekesség: Franciaországban az új Varane-nak titulálják, és ha rákerestek az arcra, tényleg totál a klónja kinézetre. :D

Tudásban mindenesetre messze állhat tőle. Elég noname arc, amikor először szóba hoztak vele és rákerestem youtube-on, egy árva összefoglaló videó nem volt róla felrakva. Azóta a lelkes videókészítők párat összeraktak. Szóval várhatóan ő még messze van a készterméktől, zsákbamacska. Talán megy is kölcsönbe rögtön, ahogy leigazoljuk.

Avatar
RaúlCF
Hozzászólások: 5087
Csatlakozott: 2013. április 29., hétfő 13:10
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Marcelo, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. január 5., szombat 12:50

ennek a fránya 4bl-es lének de szar íze van :ike:

Avatar
Süti
Hozzászólások: 5882
Csatlakozott: 2015. november 8., vasárnap 20:12
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest/Győr

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Süti » 2019. január 5., szombat 12:43

Kerlon írta: Mindenki érti, de túldrámáztad rendesen. 150 milliós játékos meg legyen fix kezdő, oldja meg az edző és ne a padon ücsörögjön. Valverde mondjuk nem tud ezzel mit kezdeni szerintem.

Szevasz Perez. :mrgreen:

Ennek a levét isszuk Béllel évek óta. :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

wxyz
Hozzászólások: 3532
Csatlakozott: 2014. január 23., csütörtök 9:33

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. január 5., szombat 12:14

Umtitivel ez a helyzet? Akkor marad egyedül Dembele, aki jó lenne ide.

Avatar
Cestus
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2017. július 24., hétfő 13:13

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Cestus » 2019. január 5., szombat 11:57

Coutinhoval nagy gondok nincsenek, januárban az érkezésével eléggé felkavarta az állóvizet a bajnokijainkon meg a kupában (a BL-ben nem játszhatott még), jónak tűnt akkor. Azóta volt 1-2 sérülése, jelenleg pedig pocsék formában van. De valószínűleg hosszabb távon nem lesz megvalósítható, hogy a visszazárásban gyenge Dembélével és Busquets-cel egyszerre legyen fent a pályán, ha a harmadik középpályás meg a szintén immáron dög lassú Rakitic. Suárez elöl kergeti a labdát, Messi meg nagyrészt sétálgat. Szerintem Dembélé, Coutinho, Suárez meg Messi csak úgy lehetnének Valverdénél egyszerre kezdők, ha a középpályán egy ilyen Vidal-Casemiro duó gyilkolna mögöttük, akik felrúgnak bárkit, aki az előbb említett négyesfogat közelébe merészkedik.

Ezek miatt is én üdvözlöm a Rakitic-Rabiot váltást, még ha a horvát jelenleg valóban jobb játékos is a franciánál. Ellenben Rakitic egyre kevésbé Busquets-kompatibilis, mert a kettejük lötyögése egy öregfiú-meccsre emlékezteti a nézőket. Rabiot gyorsabb, harciasabb, nagyjából a 2014/2015-ös Rakitic. Illetve a horvát is kacsingatott már más felé nyáron (azt hiszem, éppen a PSG felé), így talán mindenki jól jár. Mi talán kapnánk érte valamennyi jattot (40-50 milliónál szerintem nem többet), ő meg az utolsó zsíros szerződését aláírhatja valami pénzes csapatnál, ahol hiány van középpályásból (ez lehet éppen a PSG).

Umtiti szopás, valószínűleg erre a szezonra elveszítjük. Ha visszajön, szerintem ő nagy eséllyel Vermaelen/Bale/Rafinha újabb reinkarnációjává válik, és rendszeresen ki fog esni 3-4 hónapokra a térde miatt. A térdét egyébként már tinédzser korában komolyan meg kellett műteni egyszer. A műtétről olvastam pár részletet a Marcában vagy AS-ben, nem tudom már melyikben. De elég csúnyákat írtak, szóval nem néz ki jól a helyzet. Lenglet viszont biztató eddig.
Kerlon írta:A Barca keret 1-2 évre jó, aztán mennyit elvertek az elmúlt 2-3 évben hozzánk képest... Mi meg támadókkal állunk nagyon szarul, a többi csapatrészen foltozgatni kell.
A komplett támadósorcsere mellett az a foltozás azért nálatok is azt fogja jelenteni, hogy Modric helyére új embert kell hozni, Ramos is csak öregebb az öreg Piquénél, Marcelora pedig egyre nehezebb védőként gondolni. Kroos szintén csak másfél évvel fiatalabb Busquetsnél. Úgyhogy hamarosan nálatok is jöhetnek szerintem a gigaigazolások. Viszont könnyen lehet, hogy ti megússzátok valamivel kevesebb pénzből, mert nálunk szarul jött ki a lépés, Neymart pótolni csak extra áron lehetett Dembélével, az Iniesta pótlására kinézett Coutinhonak pedig még bőven volt hátra a szerződéséből (+Neymar-pénz effektus), így lehúztak minket rendesen (a brazil azért nincs 160 milliós játékos). A ti esetetekben Hazard és mondjuk Eriksen szerződése már erősen lejáróban van, így értelmes áron eladják majd nektek őket, ha rájuk mentek. Azért ez így jó időzítés.

Messi pótlásán gondolkodni szerintem butaság lenne viszont, még 2,5 évig itt lesz biztosan, addig idehozni valami giganevet nehézkes lenne. 2021 közeledtével pedig biztosra veszem, hogy hosszabbítani akar majd az elnök az argentinnal, mert hiába honoráljuk a lojalitását egy afrikai ország GDP-jéhez mérhető fizuval, valószínűleg még így is többet hoz a klubnak bevételben. Meg 34-35 évesen is megütheti még akár a szintet, ha egy Robbery is el van még ilyen korban. Ja és persze bárki lesz az elnök, senki sem akar majd az az ember lenni, aki elzavarta Messit a Barcelonától.

rashidm
Hozzászólások: 4538
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:43
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. január 5., szombat 11:45

kierkegaard írta:
Kerlon írta:
Mindenki érti, de túldrámáztad rendesen. 150 milliós játékos meg legyen fix kezdő, oldja meg az edző és ne a padon ücsörögjön. Valverde mondjuk nem tud ezzel mit kezdeni szerintem.
Szerintem egy olyan jatekosnak nem kellene jatszani aki nem tud ugy teljesitenie ahogyan kene. Mindenki panaszkodott annak idejen bale miatt es csak azert jatszott mert dragabb volt mint cr. Hanyan koveteltek a padra? Most meg hirtelen jatszon egy 150 millios jatekos?
Ha választanom kéne Cou és Bale között, mindig Cou. Bale állandóan sérült és nem hozza a klasszis szintet folyamatosan (valószínű a kettő részben összefügg, részben meg más miatt is). Inkább Cou 150 misi, mint Bale 100(?).

kierkegaard
Hozzászólások: 1668
Csatlakozott: 2018. július 17., kedd 14:59

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. január 5., szombat 11:17

Kerlon írta:
Mindenki érti, de túldrámáztad rendesen. 150 milliós játékos meg legyen fix kezdő, oldja meg az edző és ne a padon ücsörögjön. Valverde mondjuk nem tud ezzel mit kezdeni szerintem.
Szerintem egy olyan jatekosnak nem kellene jatszani aki nem tud ugy teljesitenie ahogyan kene. Mindenki panaszkodott annak idejen bale miatt es csak azert jatszott mert dragabb volt mint cr. Hanyan koveteltek a padra? Most meg hirtelen jatszon egy 150 millios jatekos?

Amugy Coutinho stabil kezdo es a lehetosegekhez kepest nagyon is jol jatszik. Az elejen beilleszkedes, serules, serulesbol visszateresi okok miatt nem jatszott azota mindig jatszik. Inkabb dembele az akit padoztattak de tudjuk az okokat.

Valverde pedig nem illik a barca jatekaba. Tipikusan az az edzo aki csodat tesz egy kozepcsapattal de egy gigaklubb nem a szintje.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. január 5., szombat 11:07

Professore írta:
wxyz írta:Az igazolásaik és a pletykált nevek közül Dembele és Umtiti akik jók lennének ide. Erre kellene irigynek lennünk?

Olyan jól igazolnak a kezdőbe, hogy a 150 milliós Coutinho a padon ül.
Aha...orulnenk ha Coutinho a mi padunkon ulne...es azert volt kezdo es lesz is...
Na mind1 aki erti amit akartam mondani az igen aki meg nem az nem.
Mindenki érti, de túldrámáztad rendesen. 150 milliós játékos meg legyen fix kezdő, oldja meg az edző és ne a padon ücsörögjön. Valverde mondjuk nem tud ezzel mit kezdeni szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wxyz
Hozzászólások: 3532
Csatlakozott: 2014. január 23., csütörtök 9:33

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. január 5., szombat 11:05

Nekem nem hiányzik, van elég flop latin a padon. 150 millióért meg pláne nem.

Professore
Hozzászólások: 1949
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:49
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kolozsvár

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Professore » 2019. január 5., szombat 10:51

wxyz írta:Az igazolásaik és a pletykált nevek közül Dembele és Umtiti akik jók lennének ide. Erre kellene irigynek lennünk?

Olyan jól igazolnak a kezdőbe, hogy a 150 milliós Coutinho a padon ül.
Aha...orulnenk ha Coutinho a mi padunkon ulne...es azert volt kezdo es lesz is...
Na mind1 aki erti amit akartam mondani az igen aki meg nem az nem.

wxyz
Hozzászólások: 3532
Csatlakozott: 2014. január 23., csütörtök 9:33

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. január 5., szombat 10:38

Az igazolásaik és a pletykált nevek közül Dembele és Umtiti akik jók lennének ide. Erre kellene irigynek lennünk?

Olyan jól igazolnak a kezdőbe, hogy a 150 milliós Coutinho a padon ül.

Avatar
Kerlon
Hozzászólások: 27844
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 12:27
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. január 5., szombat 10:33

Professore írta:Hat nem tetszik a dolog hogy erossodnek de ez van. Persze ok is belefutottak a kesben paraszor de azert legalabb igazolnak a kezdobe nem mint mi. Ha behuzzak Pavardot es a nyaron Suarez helyere valami ertelmes arcot akkor bajban leszunk megint. Csak csendben mondom hogy nekunk is csatar kell meg nekik is szoval az elado klubbok jol jarnak megint. Es akkor meg ott a Bayern ahol szinten generacio valtas esedekes foleg a tamadoharmadban stb. Egyszoval nyaron kutya eros konkurencia lesz minden altalunk kiszemelt jatekosra. Rabiot jo kis jatekos meg ha itt nincs is nagyra tartva. Nagyon nem jo ez igy.

Kozben ugy fest a PSG viszi az Ajax ket ifju titanjat (mar aki deLight meg deJongrol almodozik), a Chelsea Pulusic melle meg Lozanot ezek a hirek se tetszenek tulsagosan.

A lenyeg hogy a Mellilabol elhoztunk valami Mohamed gyereket aki elviekben csatar, hamarosan hivatlos lesz Brahim es targyalunk Palacios ugynokevel. Minden faxa csak lassan ket csapatnyi tehetsegunk van mikozben ertelmes kezdot nem tudunk kiallitani es egunk mint a rongy (lassan es budossen) hetrol hetre.
Regebben meg az volt a kerdes hogy a poszt MessiCr korszakot melyik csapat fogja jobban menedzselni...hat szerintem elorebb vannak jelenleg joval (plane ugy hogy meg Messi 1-2 evig veluk van).
Miért lennének előrébb a jövőre nézve? Se Messi, se Suárez nincs náluk pótolva. Rabiot megy, Rakitic meg úgy hírlik elmegy. És a horvát jobb játékos a franciánál.

A védelmükben van egy öreg Piqué, egy nagyon lesérült Umtiti (ki tudja, hogy tér vissza), Lenglet(ő bevált), Vermaelen. Balhátvéd csak Alba.

Középpályájukon 30 éves Busquets, fent említett Rakitic, 31 éves agysebész Vidal, plusz Arthur és a fiatalok, akik nem ütik meg a topszintet.

Előre meg Suárez, Messi, Coutinho, Dembelé és Malcolm.

A Barca keret 1-2 évre jó, aztán mennyit elvertek az elmúlt 2-3 évben hozzánk képest... Mi meg támadókkal állunk nagyon szarul, a többi csapatrészen foltozgatni kell.

A Chelsea nem érdekel, mert nem szint, de menjen csak Lozano, mert akkor még egy ember pótolja Hazardot. A PSG-t meg előbb utóbb csak picsán rúgják és megbüntetik.

Van egy rettentően gyenge évünk, aztán megint beütött a melankólia.

Ja és nekünk szerintem továbbra is az lenne a legfontosabb, hogy egy normális edzőt találjunk, mert bármennyire is gyenge a támadósorunk, ebben a csapatban több van bőven. Pl védekezhetnénk normálisan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

rashidm
Hozzászólások: 4538
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:43
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. január 5., szombat 10:32

Realista24 írta:Ami nekünk most hátrány, amúgy előny, hogy egy évvel előttük járunk a Cé/Messi nélküli korszakban.
Persze ők meg hamarabb futottak bele a Xavi/Iniesta "kihalásába", nekünk meg most jön a CKM utódlása.

Remélem a PSG behúzza a két fiatalt, aztán kikúrják őket a BLből vagy 5 évre. B verzió, ide nekünk Mbappét.
1. Úgyse fogják kizárni őket. :lol:
2. Előbb adják oda nekünk a brazil Bob Marley-t, mint Mbappe-t. :lol:

rashidm
Hozzászólások: 4538
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 22:43
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. január 5., szombat 10:31

Professore írta:Hat nem tetszik a dolog hogy erossodnek de ez van. Persze ok is belefutottak a kesben paraszor de azert legalabb igazolnak a kezdobe nem mint mi. Ha behuzzak Pavardot es a nyaron Suarez helyere valami ertelmes arcot akkor bajban leszunk megint.
Akár vesznek csatárt akár nem, mi akkor is bajban leszünk jövőre. Is. :lol: Amíg a támadóharmadot nem takarítják el, meg a középpályát és a vvédelmet nem frissítik, addig szopóágon leszünk.

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62630
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 5., szombat 10:25

Professore írta:Hat nem tetszik a dolog hogy erossodnek de ez van. Persze ok is belefutottak a kesben paraszor de azert legalabb igazolnak a kezdobe nem mint mi. Ha behuzzak Pavardot es a nyaron Suarez helyere valami ertelmes arcot akkor bajban leszunk megint. Csak csendben mondom hogy nekunk is csatar kell meg nekik is szoval az elado klubbok jol jarnak megint. Es akkor meg ott a Bayern ahol szinten generacio valtas esedekes foleg a tamadoharmadban stb. Egyszoval nyaron kutya eros konkurencia lesz minden altalunk kiszemelt jatekosra. Rabiot jo kis jatekos meg ha itt nincs is nagyra tartva. Nagyon nem jo ez igy.
Ami nekünk most hátrány, amúgy előny, hogy egy évvel előttük járunk a Cé/Messi nélküli korszakban.
Persze ők meg hamarabb futottak bele a Xavi/Iniesta "kihalásába", nekünk meg most jön a CKM utódlása.

Remélem a PSG behúzza a két fiatalt, aztán kikúrják őket a BLből vagy 5 évre. B verzió, ide nekünk Mbappét.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Professore
Hozzászólások: 1949
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:49
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kolozsvár

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Professore » 2019. január 5., szombat 10:15

Hat nem tetszik a dolog hogy erossodnek de ez van. Persze ok is belefutottak a kesben paraszor de azert legalabb igazolnak a kezdobe nem mint mi. Ha behuzzak Pavardot es a nyaron Suarez helyere valami ertelmes arcot akkor bajban leszunk megint. Csak csendben mondom hogy nekunk is csatar kell meg nekik is szoval az elado klubbok jol jarnak megint. Es akkor meg ott a Bayern ahol szinten generacio valtas esedekes foleg a tamadoharmadban stb. Egyszoval nyaron kutya eros konkurencia lesz minden altalunk kiszemelt jatekosra. Rabiot jo kis jatekos meg ha itt nincs is nagyra tartva. Nagyon nem jo ez igy.

Kozben ugy fest a PSG viszi az Ajax ket ifju titanjat (mar aki deLight meg deJongrol almodozik), a Chelsea Pulusic melle meg Lozanot ezek a hirek se tetszenek tulsagosan.

A lenyeg hogy a Mellilabol elhoztunk valami Mohamed gyereket aki elviekben csatar, hamarosan hivatlos lesz Brahim es targyalunk Palacios ugynokevel. Minden faxa csak lassan ket csapatnyi tehetsegunk van mikozben ertelmes kezdot nem tudunk kiallitani es egunk mint a rongy (lassan es budossen) hetrol hetre.
Regebben meg az volt a kerdes hogy a poszt MessiCr korszakot melyik csapat fogja jobban menedzselni...hat szerintem elorebb vannak jelenleg joval (plane ugy hogy meg Messi 1-2 evig veluk van).


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 94 regisztrált és 0 vendég