Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

Avatar
R. Carlos
Hozzászólások: 1405
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 16:15
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. január 6., vasárnap 16:09

SzB írta:Amikor Hazardnak rossz kedve volt, fél évig nem focizott, és megbuktatta Mourinho-t. Pogba most lemásolta ugyanezt. Biztos, hogy ezek a nagy mellényű csávók kellenek nekünk? Van belőlük már elég. Egyébként továbbra is az látható, hogy hiába játszunk három csatárral, ha egyik sem tud gólt rúgni. A most agyonajnározott, folyton kezdő Kukás Vazkez 636 percenként (!), Benzema 177, Bale 173 percenként képes erre. Ha nem lennének ilyen kapusaink, kieső helyen állnánk.
Egy olyan játékost hordasz a béke segge alá, aki nélkül a Chelsea jelenleg valahol a középmezőnyben kullogna. Egy magában viszi ott a támadó szekciót a többi játékos szintén elveszett úgy mint nálunk Bale meg Benzema. A jelenlegi piacon meg a legkönnyebben megszerezhető sztár, aki nem mellesleg ide is vágyik.

A kommented másik felével egy a baj. Diaz a szezonban nem volt bevethető eddig. Nem lenne igazából a 3 támadóra szükségünk, egyszerűen 4-4-2-es (Benzema és Diaz elől, Bale és Asensio széleken, mert a spanyolnak is ez fekszik inkább) rendszerben kellene a csapatot kipróbálni, vagy 4-3-3-ban, Benzema-Mariano-Bale felállással. Mind a két esetben a francia mélyebben játszana és ezt az előkészítő-lekészítő-beadó szerepet játszhatná, amit most is tol és a helyén lenne a dominikai a "csúcsék".
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Avatar
Jim
Hozzászólások: 5831
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 21:13
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Jim » 2019. január 6., vasárnap 16:03

Berti írta: Szerintem legalább egy embert fogunk kezdőbe hozni.
már megvan, Brahim Diaznak hívják :mrgreen:

Avatar
RealVazquez
Hozzászólások: 6586
Csatlakozott: 2013. április 15., hétfő 17:51
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. január 6., vasárnap 16:01

SzB írta:Amikor Hazardnak rossz kedve volt, fél évig nem focizott, és megbuktatta Mourinho-t. Pogba most lemásolta ugyanezt. Biztos, hogy ezek a nagy mellényű csávók kellenek nekünk? Van belőlük már elég. Egyébként továbbra is az látható, hogy hiába játszunk három csatárral, ha egyik sem tud gólt rúgni. A most agyonajnározott, folyton kezdő Kukás Vazkez 636 percenként (!), Benzema 177, Bale 173 percenként képes erre. Ha nem lennének ilyen kapusaink, kieső helyen állnánk.
Lennel szives megtisztelni a madridi jatekosokat a nevuk helyes leirasaval?
Egyebkent Madridban is nem egy edzot buktattak mar meg.
:goat:

Avatar
SzB
Hozzászólások: 323
Csatlakozott: 2018. január 14., vasárnap 11:04
Kedvenc játékosaid: CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: SzB » 2019. január 6., vasárnap 15:36

"Karim az egyik legnagylelkűbb játékos, akit valaha láttam." /Solari/
Bárkinek odaadja a labdát...

Avatar
SzB
Hozzászólások: 323
Csatlakozott: 2018. január 14., vasárnap 11:04
Kedvenc játékosaid: CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: SzB » 2019. január 6., vasárnap 15:24

Amikor Hazardnak rossz kedve volt, fél évig nem focizott, és megbuktatta Mourinho-t. Pogba most lemásolta ugyanezt. Biztos, hogy ezek a nagy mellényű csávók kellenek nekünk? Van belőlük már elég. Egyébként továbbra is az látható, hogy hiába játszunk három csatárral, ha egyik sem tud gólt rúgni. A most agyonajnározott, folyton kezdő Kukás Vazkez 636 percenként (!), Benzema 177, Bale 173 percenként képes erre. Ha nem lennének ilyen kapusaink, kieső helyen állnánk.

Professore
Hozzászólások: 1949
Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:49
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Kolozsvár

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Professore » 2019. január 6., vasárnap 15:22

wxyz írta:
Impostor írta:
50%-ban kontra akció jelenetek voltak ahol volt 2-3 induló ember mellette, de egyiknél sem láttam hogy olyan ütempasszot adott amire csettinthetnék.
A 40% meg indította/odatette a beinduló szélső hátvédnek a lasztit.
Talán 10% amikor azt mondom kihozott valamit egy szorult helyzetből a kp-n. egy holland bajnokságban.

Nem tud és nem is hozna minőségibb változást a jelenlegi kp-aink helyett. Esetleg jobban hajtana egy darabig, aztán bedurcizna hogy mint csodagyerek nincs játszatva..mint Asensio.

Nem vagyok ellene a srácnak és a tehetségének, mert látszik h van benne potenciál, de mielőtt megváltóként tekintenénk rá, jó lenne neki 1-2 év a spanyol élvonalban, egy középcsapatnál.

Megértem a csodavárást hiszen langyos víz az egész csapat, de nem jobb a gyerek mint Ceballos vagy Kovacic, én őket építeném be a csapatba a kiöregedő helyett/ rotálás okán.

Az alapvető gond sztem és ezzel nem árulok el nagy titkot, hogy nincs húzó egyéniség a csapatban. Jó-jó ott van Ramos, de ő védő. Előre kell egy motivált éhes vaddisznó aki mögé beállnak a többiek és húzza őket...(Ezt nem tudja hozni Bale, Benzema, sem Isco, Asensio meg le is nyilatkozta h ő nem is akarja.) Régen ez volt Ronaldo, most nincs senki...
Sajnos a csapat még mindig Ronaldo hiányát szenvedi, mintsem Zidane-ét. Belekényelmesedtek abba a játékrendszerbe hogy mindegy mi mit csinálunk ott volt Ronaldo aki majd megoldja elöl valahogy a váratlant stb. Nekünk elég csapatként összedolgoznunk mögötte, esetleg 1x2 havonta villanni egyet. Tehát vezéregyéniség kell előre és feltámad a csapat... Vagy alapos tisztogatás a keretben és az edzői stábban- egy új felfogás, új szemlélet hogy ne csak azt várják a játékosok h legyen valaki aki aki majd elkezdi fosni a gólokat mint anno Cr.
Nem tudják letámadni. Nem hogy zavarba nem tudják hozni, még szorult helyzetekben is képes tovább építeni a játékot. Olyan helyzeteket old meg amiket még lehet Kroos sem tudna. Letisztult, gyors játék, semmi felesleges mozdulat. Kovacic ehhez képest egy nulla, nem látod át játékot, ha nem veszed észre a különbséget. Kroos is azért gépies sokaknak, mert letisztult, gyors, nincs semmi felesleges sallang és forgolódás a játékában, mint Isco "varázslataiban".

Csodákat nem várok. Én megadnám a lehetőséget annak aki már megérdemlné, nem herdálnám el egy túlértékelt, felesleges Eriksenért.

A problémáinknak semmi köze Ronaldohoz, aki amúgy akkor élt amikor kontrákat kellett befejeznie.
Lopetegui úgy akart egy domináló játékot játszani, hogy hülye volt hozzá. Egy öngyilkos focit játszatott.
Solarinál az elképzelést sem látom, hogy mit akarnánk csinálni.
Nem az egyéniségekben kell keresni a hibát, nem Ronaldo a baj, vagy az 1v1 hiánya, Vinicius ezt megoldotta a Moszkva ellen aztán lenullázva kaptunk egy hármast. Egy edző kell, aki egy olyan játékot akar kialakítani amire ő és a csapat is képes.
Torquemada írta:Ödegaard jobb mint Ceballos ?
Castilla és holland bajnokság > Real Betis, Real Madrid.
Ez olyan jó értékelési szempont, mint amikor Casemirot azzal védik, hogy ő is néger, mint Makelele.
Semmit nem befolyásol, hogy ki milyen bajnokságban játszik. A képesség és a potenciál mindenhol ugyanúgy látszik. Csak, hogy egy példát mondjak, Asensio a BLben rúgott gólokat, a legnagyobbnak tartott ligában, mégis lehetett látni, hogy kevés lesz ide kezdőnek.
Ha Odegard akkora spiler mint mondod (meg Kroosnal is jobb vagy vele egy lapon emlitheto) akkor majd a nyaron fel Europa bejelentkezik erte 70-100 m ajanlatokkal. De nem fognak...mert meg mindig egy tehetseg es meg mindig egy gyenge bajnoksagban vegetal. Ilyen erovel akkor hozzuk el az alban bajnoksag golkiralyat mert nalad nem szamit a liga erossege.... Nonszensz. Mar bocs hogy ezt irom es nem bantasbol de Hehe legalabb vicces volt...

Eriksen nem kell? Hat hallod sokak szerint es szerintem is o a megszerezheto kp kozul a legalkalmasabb Modric potlasara. Van eleg fiatal csiko a csapatban ide most verenyparipakra van szukseg hogy haladjon is a szeker.

Avatar
Berti
Hozzászólások: 3422
Csatlakozott: 2013. április 27., szombat 20:57

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Berti » 2019. január 6., vasárnap 15:18

Raúlito írta:Szerintem sem érkezik most a belga kiválóság, Pérez nem szokott télen látványos transzfert végrehajtani :coffee: Ilyenkor maximum Adebayor, Faubert-féle játékosok jönnek :/
De most elég szarul állnak a dolgok, plusz idén már lehet a BLbe is nevezni az érkezőket. Szerintem legalább egy embert fogunk kezdőbe hozni.

Avatar
Victor
Hozzászólások: 2897
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 16:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Victor » 2019. január 6., vasárnap 15:12

Szerintem sem érkezik most a belga kiválóság, Pérez nem szokott télen látványos transzfert végrehajtani :coffee: Ilyenkor maximum Adebayor, Faubert-féle játékosok jönnek :/
Mondjuk a kettőt nem említeném egy lapon, Adebayor tisztességgel hajtott, lőtte a gólokat, és ha jól emlékszem, fizetés nélkül is maradt volna.

Avatar
Süti
Hozzászólások: 5882
Csatlakozott: 2015. november 8., vasárnap 20:12
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest/Győr

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Süti » 2019. január 6., vasárnap 15:12

wxyz írta: Semmit nem befolyásol, hogy ki milyen bajnokságban játszik. A képesség és a potenciál mindenhol ugyanúgy látszik. Csak, hogy egy példát mondjak, Asensio a BLben rúgott gólokat, a legnagyobbnak tartott ligában, mégis lehetett látni, hogy kevés lesz ide kezdőnek.

Valóban, haverom is mikor megye 3-ban rabonával oktat félpályáról, pont az jut eszembe, hogy ezt madridban is ugyanígy megcsinálná.
Ilyen hülyeségeket leírni. :lol:
Hogyne befolyásolná hogy ki milyen bajnokságban és milyen ellenfelek ellen bizonyít...
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Avatar
Raúlito
Hozzászólások: 278
Csatlakozott: 2018. július 26., csütörtök 14:04
Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Raúlito » 2019. január 6., vasárnap 15:08

Szerintem sem érkezik most a belga kiválóság, Pérez nem szokott télen látványos transzfert végrehajtani :coffee: Ilyenkor maximum Adebayor, Faubert-féle játékosok jönnek :/
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Bill Shankly

Avatar
BBeno
Hozzászólások: 11970
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 9:43

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 6., vasárnap 14:41

diariogol szerint perez még most januárban egy gigaigazolást szeretne. ők hazardot írják.
szerintem semmi nem lesz.
GARETH:coffee:


RONCI A LEGENDA


Grande Pipita Higuaín


Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF


Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

wxyz
Hozzászólások: 3532
Csatlakozott: 2014. január 23., csütörtök 9:33

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. január 6., vasárnap 14:01

Impostor írta:
50%-ban kontra akció jelenetek voltak ahol volt 2-3 induló ember mellette, de egyiknél sem láttam hogy olyan ütempasszot adott amire csettinthetnék.
A 40% meg indította/odatette a beinduló szélső hátvédnek a lasztit.
Talán 10% amikor azt mondom kihozott valamit egy szorult helyzetből a kp-n. egy holland bajnokságban.

Nem tud és nem is hozna minőségibb változást a jelenlegi kp-aink helyett. Esetleg jobban hajtana egy darabig, aztán bedurcizna hogy mint csodagyerek nincs játszatva..mint Asensio.

Nem vagyok ellene a srácnak és a tehetségének, mert látszik h van benne potenciál, de mielőtt megváltóként tekintenénk rá, jó lenne neki 1-2 év a spanyol élvonalban, egy középcsapatnál.

Megértem a csodavárást hiszen langyos víz az egész csapat, de nem jobb a gyerek mint Ceballos vagy Kovacic, én őket építeném be a csapatba a kiöregedő helyett/ rotálás okán.

Az alapvető gond sztem és ezzel nem árulok el nagy titkot, hogy nincs húzó egyéniség a csapatban. Jó-jó ott van Ramos, de ő védő. Előre kell egy motivált éhes vaddisznó aki mögé beállnak a többiek és húzza őket...(Ezt nem tudja hozni Bale, Benzema, sem Isco, Asensio meg le is nyilatkozta h ő nem is akarja.) Régen ez volt Ronaldo, most nincs senki...
Sajnos a csapat még mindig Ronaldo hiányát szenvedi, mintsem Zidane-ét. Belekényelmesedtek abba a játékrendszerbe hogy mindegy mi mit csinálunk ott volt Ronaldo aki majd megoldja elöl valahogy a váratlant stb. Nekünk elég csapatként összedolgoznunk mögötte, esetleg 1x2 havonta villanni egyet. Tehát vezéregyéniség kell előre és feltámad a csapat... Vagy alapos tisztogatás a keretben és az edzői stábban- egy új felfogás, új szemlélet hogy ne csak azt várják a játékosok h legyen valaki aki aki majd elkezdi fosni a gólokat mint anno Cr.
Nem tudják letámadni. Nem hogy zavarba nem tudják hozni, még szorult helyzetekben is képes tovább építeni a játékot. Olyan helyzeteket old meg amiket még lehet Kroos sem tudna. Letisztult, gyors játék, semmi felesleges mozdulat. Kovacic ehhez képest egy nulla, nem látod át játékot, ha nem veszed észre a különbséget. Kroos is azért gépies sokaknak, mert letisztult, gyors, nincs semmi felesleges sallang és forgolódás a játékában, mint Isco "varázslataiban".

Csodákat nem várok. Én megadnám a lehetőséget annak aki már megérdemlné, nem herdálnám el egy túlértékelt, felesleges Eriksenért.

A problémáinknak semmi köze Ronaldohoz, aki amúgy akkor élt amikor kontrákat kellett befejeznie.
Lopetegui úgy akart egy domináló játékot játszani, hogy hülye volt hozzá. Egy öngyilkos focit játszatott.
Solarinál az elképzelést sem látom, hogy mit akarnánk csinálni.
Nem az egyéniségekben kell keresni a hibát, nem Ronaldo a baj, vagy az 1v1 hiánya, Vinicius ezt megoldotta a Moszkva ellen aztán lenullázva kaptunk egy hármast. Egy edző kell, aki egy olyan játékot akar kialakítani amire ő és a csapat is képes.
Torquemada írta:Ödegaard jobb mint Ceballos ?
Castilla és holland bajnokság > Real Betis, Real Madrid.
Ez olyan jó értékelési szempont, mint amikor Casemirot azzal védik, hogy ő is néger, mint Makelele.
Semmit nem befolyásol, hogy ki milyen bajnokságban játszik. A képesség és a potenciál mindenhol ugyanúgy látszik. Csak, hogy egy példát mondjak, Asensio a BLben rúgott gólokat, a legnagyobbnak tartott ligában, mégis lehetett látni, hogy kevés lesz ide kezdőnek.

Avatar
Torquemada
Hozzászólások: 1252
Csatlakozott: 2013. április 28., vasárnap 7:54
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Bellingham, Camavinga, Nacho, Kroos, Militao
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Tartózkodási hely: Sz.Sz.B.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2019. január 6., vasárnap 13:30

Ödegaard jobb mint Ceballos ? :lol: :lol: :lol:
Castilla és holland bajnokság > Real Betis, Real Madrid. :D

Inkább az a baj, hogy nekem legalábbis, elég csalódás mindkét arc. Többet vártunk tőlük szerintem, bár még nagyon fiatalok, plusz Cebának a tavalyi év gyakorlatilag kiesett. De az is igaz, hogy egy Ramos vagy messi ilyen idősen már elkezdett faszra húzni mindenkit.

Ceba amúgy Solari alatt szép lassan visszakerül a Zidane féle kalapba. Érzésre mintha Fede Valverde is előtte lenne már a sorban. (Mondjuk én meg tőle nem vagyok annyira elájulva, mint itt sokan). Az a baj, hogy most annyira árnyéka mindenki önmagának, hogy nehéz megmondani, főleg nekünk, innen, hogy ki jó meg ki rossz. Senki nem szaggatja szét az istrángot. (Talán Carvajal, Llorente, Courtois, Regui meg egy-két ember hozzáállásával lehetünk elégedettek, de nem ők lesznek a húzónevek) Pl. az új Aranylabdásunk is, ha úgy gondolja, hogy ilyesmi produkciókat kíván előadni, mint mostanában nagyon sokszor, akkor lehet, hogy neki is jobb lett volna a levegőváltás, mint a másik Aranylabdásnak. Csak lassan már tényleg elfogyunk. Kész játékost venni meg mostanában úgy látom nem ér. 2-3 komolyabb játékos érkezése az állóvizet kicsit felkavarná és újra beindíthatná a gépezetet, biztos vagyok benne. De 16-17 éves igazolásokat már nem nagyon akarok látni, mert már tele van velük a padlás, eredmények meg most kellenek, mert lassan kiürül a stadion.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Impostor
Hozzászólások: 218
Csatlakozott: 2018. június 13., szerda 9:42
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Impostor » 2019. január 6., vasárnap 11:58

wxyz írta:
Jim írta:mitől lenne jobb Ödegaard mint Ceballos? :hmmm:
a spanyolt már régen sokkal többet kellene játszatni
jól mutatkozott be ő is, azóta csak néha néha kap szerepet a csapatban..
https://twitter.com/i/status/1074386205817626626
Nézz a meccseiről ilyen összefoglalókat, akkor meglátod. Nem a gól a lényeg.
50%-ban kontra akció jelenetek voltak ahol volt 2-3 induló ember mellette, de egyiknél sem láttam hogy olyan ütempasszot adott amire csettinthetnék.
A 40% meg indította/odatette a beinduló szélső hátvédnek a lasztit.
Talán 10% amikor azt mondom kihozott valamit egy szorult helyzetből a kp-n. egy holland bajnokságban.

Nem tud és nem is hozna minőségibb változást a jelenlegi kp-aink helyett. Esetleg jobban hajtana egy darabig, aztán bedurcizna hogy mint csodagyerek nincs játszatva..mint Asensio.

Nem vagyok ellene a srácnak és a tehetségének, mert látszik h van benne potenciál, de mielőtt megváltóként tekintenénk rá, jó lenne neki 1-2 év a spanyol élvonalban, egy középcsapatnál.

Megértem a csodavárást hiszen langyos víz az egész csapat, de nem jobb a gyerek mint Ceballos vagy Kovacic, én őket építeném be a csapatba a kiöregedő helyett/ rotálás okán.

Az alapvető gond sztem és ezzel nem árulok el nagy titkot, hogy nincs húzó egyéniség a csapatban. Jó-jó ott van Ramos, de ő védő. Előre kell egy motivált éhes vaddisznó aki mögé beállnak a többiek és húzza őket...(Ezt nem tudja hozni Bale, Benzema, sem Isco, Asensio meg le is nyilatkozta h ő nem is akarja.) Régen ez volt Ronaldo, most nincs senki...
Sajnos a csapat még mindig Ronaldo hiányát szenvedi, mintsem Zidane-ét. Belekényelmesedtek abba a játékrendszerbe hogy mindegy mi mit csinálunk ott volt Ronaldo aki majd megoldja elöl valahogy a váratlant stb. Nekünk elég csapatként összedolgoznunk mögötte, esetleg 1x2 havonta villanni egyet. Tehát vezéregyéniség kell előre és feltámad a csapat... Vagy alapos tisztogatás a keretben és az edzői stábban- egy új felfogás, új szemlélet hogy ne csak azt várják a játékosok h legyen valaki aki aki majd elkezdi fosni a gólokat mint anno Cr.

Avatar
dzsi91
Hozzászólások: 11133
Csatlakozott: 2013. december 3., kedd 0:26
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. január 6., vasárnap 11:27

Realista24 írta:
dzsi91 írta:Cavani tényleg jó és gazdaságos megoldás lenne.
A Chelsea 50 millió fontot kínál érte, gondolom B terv, ha nem sikerülne nekik a Higu - Morata csere.
Morata A verzió, Cavani B, őrült egy világ ez :mrgreen:
Annyiért mi is hozhatnánk,vagy rájuk sózhatnánk az egyik spanyol csodát.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

kiserik
Hozzászólások: 5748
Csatlakozott: 2016. március 14., hétfő 9:23

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. január 6., vasárnap 10:21

KAG írta:50-ért azonnal le kéne rá csapni.
Pár nap és 32. Nekünk az 50 az rengeteg lenne érte. Így is koros az alap csapat.

Avatar
KAG
Hozzászólások: 9579
Csatlakozott: 2014. március 18., kedd 20:53
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: KAG » 2019. január 6., vasárnap 10:00

50-ért azonnal le kéne rá csapni.
ZIDANE

Avatar
Realista24
El Padre
Hozzászólások: 62613
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 6., vasárnap 9:19

dzsi91 írta:Cavani tényleg jó és gazdaságos megoldás lenne.
A Chelsea 50 millió fontot kínál érte, gondolom B terv, ha nem sikerülne nekik a Higu - Morata csere.
Morata A verzió, Cavani B, őrült egy világ ez :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Avatar
kodo
Hozzászólások: 4526
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 17:59

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: kodo » 2019. január 5., szombat 21:43

Pont Odegaard miatt nem ertem mi szükség van Palaciosra?

wxyz
Hozzászólások: 3532
Csatlakozott: 2014. január 23., csütörtök 9:33

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. január 5., szombat 20:58

Jim írta:mitől lenne jobb Ödegaard mint Ceballos? :hmmm:
a spanyolt már régen sokkal többet kellene játszatni
jól mutatkozott be ő is, azóta csak néha néha kap szerepet a csapatban..
https://twitter.com/i/status/1074386205817626626
Nézz a meccseiről ilyen összefoglalókat, akkor meglátod. Nem a gól a lényeg.


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 95 regisztrált és 0 vendég