Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Szeretnéd, hogy Ancelottival hosszabbítson a Real Madrid?

A szavazás 2023. december 12., kedd 16:58-kor befejeződött.

Igen
53
58%
Nem
38
42%
 
Szavazatok száma: 91

Avatar
h3x0r
Hozzászólások: 9180
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 11:24
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Nagyvárad

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 1., kedd 19:10

GT37 írta:Mondjuk Lewandowski esetében nem tartottam valószínűnek, hogy el tudjátok vinni, folyamatosan lehetett olvasni a bayernes pletykákat, aztán végül maradt, de láthatjuk, hogy volt alapja a nyár eleji híreknek.
Lewandowski ment volna, de a Dortmund nem volt hajlando leallni targyalni a Bayern-nel. Jovo nyaron ingyen fog tavozni, ez egyertelmu. O csak a Bayern-be akar menni, le is nyilatkozta, hogy megtisztelo a Real erdeklodese, de neki mas tervei vannak.
GT37 írta:Falcao meg Suárez tényleg világklasszis középcsatárok, pont olyan szintű csatárok, akikre a Realnak szüksége lenne, ráadásul, ahogy írtad, egyáltalán nem esélytelen, hogy elviszitek valamelyiket jövőre. Főleg így, hogy végül Suárez is maradt a Poolban, el tudom képzelni, hogy előre lepaktáltatok vele, hogy ezt a szezont még bírja ki Liverpoolban, aztán mehet hozzátok. :hmmm: Mindenesetre bármelyiket is igazoljátok le, hatalmas erősítés.
Falcaot szinte lehetetlen lett volna elhozni az Atleticobol, Suarez viszont jott volna. Ha jovore se lesz meg nekik a BL, nem hiszem hogy maradasra tudnak birni.
GT37 írta: Ibrával meg az a helyzet, hogy ha leigazoltátok volna 2009-ben, akkor most már biztosan nem nálatok játszana, nem egy hűséges típus a svéd. :mrgreen:
Azert ez a nem huseges tipusu kijelentes eleg meredek. A konyveben leirja, hogy mikor miert valtott klubbot es teljesen erthetoek a dontesei. 3 szezont toltott a sved Malmo-ben, onnan pedig szeretett volna elore lepni, az Ajax pedig egy nagyon jo opcio volt. Tovabbi 3 ev utan egy nagy csapatba igazolt, a Juventusba, ahonnan 2 ev mulva a bunda botrany miatt tavozott, igyis mindketszer bajnokok lettek. Nem volt baja a csapattal, de nem szeretett volna a karrierjebol tobb evet a masodosztalyban es a visszaszokassal elpazarolni, ezert az Inter es a Milan kozul az elobbit valasztotta. Mind a 3 eveben bajnok lett. Viszont a BL-ben az MU elleni sima kieses utan rajott, hogy az Inter nincs azon a szinten, hogy bajnokok ligajat nyerjen, ezert eligazolt az akkori legjobb Barcelonaba. A tortenetet mind ismerjuk, itt is bajnokit nyert, majd ket nagyobb lehetosege volt: City vagy Milan. Utobbit valaszotta, elso eveben meg is lett a bajoksag, a 11-12es szezonban sem sokon mulott. Szezon vegen a Milan eladta a ket legdragabb jatekosat, a PSG pedig teljesen jo opcio volt a szamara. Mondjuk az egesz pikanteriaja, hogy az Inter es a Barca is a tavozasa utani evben nyert BL-t :P

Avatar
Kyller
Hozzászólások: 217
Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 7:55
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. október 1., kedd 18:53

zalkrisz írta:Hát igen, vannak gondok... mit meg nem adtam volna azért ha Özil, Bale marad a helyén és mondjuk Suárez érkezett volna.... de hát már mindegy... :-( :-(
Pontosan így érzek én is. Persze úgy, hogy Özil nem szarik bele...De ha már Özil elment és csak annyi van hogy Bale helyett Suarez, még annak is jobban örülnék...Egyszerűen nem kell Béla nekünk!!!

Avatar
Sunsky
Hozzászólások: 1475
Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 10:30
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 1., kedd 18:51

Hát igen, vannak gondok... mit meg nem adtam volna azért ha Özil, Bale marad a helyén és mondjuk Suárez érkezett volna.... de hát már mindegy... :-( :-(

Avatar
GT37
Hozzászólások: 4455
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 16:28
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 1., kedd 18:48

mocsok írta:most is meghosszabbította a szerződését. :sly: :smile:
Az nem jelent semmit. :sly: :mrgreen:

Ha jól látom, pályafutásának kezdete óta három szezon volt a legtöbb, amit egy csapatban tolt le (Inter, 2006-2009). :)

Avatar
Faust
El director de fotografía
Hozzászólások: 8312
Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 18:47

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. október 1., kedd 18:46

mocsok írta:most is meghosszabbította a szerződését.
És?

Avatar
mocsok
Hozzászólások: 2241
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:43
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 1., kedd 18:45

GT37 írta:Ibrával meg az a helyzet, hogy ha leigazoltátok volna 2009-ben, akkor most már biztosan nem nálatok játszana, nem egy hűséges típus a svéd.
most is meghosszabbította a szerződését. :sly: :smile:

Avatar
GT37
Hozzászólások: 4455
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 16:28
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 1., kedd 18:42

madridronie írta:Az álom egyértelműen a Falcao, Suárez duó egyike; míg a nyár elején Lewandowski leigazolását is abszolút üdvözöltem volna Karim primátusa mellett! Akit még szívesen láttam volna korábban a csapatban az Ibra és Van Persie; előbbinek kb. 2009 óta itt lenne a helye (sokkal inkább illett volna a Real Madridba, mint a Barcába), míg utóbbi is simán jöhetett volna már 2 éve Pipita helyére ...... De mind1 is; hisz jelen pillanatban csak a fenti duónak van létjogosultsága, emellett ugye a megszerzésük sem tűnik kivitelezhetetlennek, sőt (euró milliók kérdése csupán :mrgreen: :shifty: )
Mondjuk Lewandowski esetében nem tartottam valószínűnek, hogy el tudjátok vinni, folyamatosan lehetett olvasni a bayernes pletykákat, aztán végül maradt, de láthatjuk, hogy volt alapja a nyár eleji híreknek.

Falcao meg Suárez tényleg világklasszis középcsatárok, pont olyan szintű csatárok, akikre a Realnak szüksége lenne, ráadásul, ahogy írtad, egyáltalán nem esélytelen, hogy elviszitek valamelyiket jövőre. Főleg így, hogy végül Suárez is maradt a Poolban, el tudom képzelni, hogy előre lepaktáltatok vele, hogy ezt a szezont még bírja ki Liverpoolban, aztán mehet hozzátok. :hmmm: Mindenesetre bármelyiket is igazoljátok le, hatalmas erősítés.

Ibrával meg az a helyzet, hogy ha leigazoltátok volna 2009-ben, akkor most már biztosan nem nálatok játszana, nem egy hűséges típus a svéd. :mrgreen:

Avatar
Jim
Hozzászólások: 5852
Csatlakozott: 2013. április 26., péntek 21:13
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. október 1., kedd 18:39

csatár kellett volna venni Benzema helyett..
itt Bale igazolása a legnagyobb probléma
sok pénz volt, és nem jut hely jesének sem..

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2032
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 1., kedd 18:28

Így van, én a magam részéről már azon is csodálkoztam, hogy most nyáron nem vettetek csatárt. (Bár amikor közeledett az átigazolási szezon vége, és egyre valószínűbb volt, hogy elviszitek Bale-t, akkor már gondoltam, hogy el lesz halasztva a csatárvásárlás.)
Ezzel nem vagy egyedül, a fórum egyik fele itt is elég csúnyán húzta a száját; de ahogy azt Te is írtad a Bale buli aktiválásával ez a kérdés augusztus elejére már teljesen eldőlt ...
Elit? Falcao, Suárez, Cavani, Lewandowski, Ibrahimovic, van Persie, Rooney (Mandzukic), ...? Te személy szerint kit látnál a legszívesebben a Madridban?
Az álom egyértelműen a Falcao, Suárez duó egyike; míg a nyár elején Lewandowski leigazolását is abszolút üdvözöltem volna Karim primátusa mellett! Akit még szívesen láttam volna korábban a csapatban az Ibra és Van Persie; előbbinek kb. 2009 óta itt lenne a helye (sokkal inkább illett volna a Real Madridba, mint a Barcába), míg utóbbi is simán jöhetett volna már 2 éve Pipita helyére ...... De mind1 is; hisz jelen pillanatban csak a fenti duónak van létjogosultsága, emellett ugye a megszerzésük sem tűnik kivitelezhetetlennek, sőt (euró milliók kérdése csupán :mrgreen: :shifty: )
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6657
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 1., kedd 18:19

mocsok írta:cé meg ne mondja meg hogy ki jöjjön. ő csak foglalkozzon a játékkal, ne szóljon bele ilyenekbe.
viszont ha megkérdezték hogy igazolnánk egy csatárt, kivel játszanál szívesen együtt? és úgy mondta falcaot akkor azzal szerintem az ég világon semmi baj nincs. falcao meg amúgy is sokkal jobb mint benzema.
mocsok írta:(nem, negatívan se lóg ki)
azért ezzel vitatkoznék. vagyis oké nem lóg ki csak nála már nagyobbak az elvárások mert a négy itt töltött évéből 2 és felet vagy inkább 3 évet el lazáskodott. ezért nála legalábbis például én igen, másképp értékelem hogy hogy teljesít mintha morata lenne ott vagy jesé.

de egyébként szerintem is kacsa a céeres hír. viszont falcaonak baromira örülnék. :D
madridronie írta:Laca; nem feltétlenül mindjárt diktátori jogkörben kell gondolkozni ; viszont quasi csapatkapitányi, zászlóshajói minőségben javaslattételi, tanácsadói szerepet, illetve Ikerékhez hasonló véleményezési jogot miért ne kaphatott volna ő is??? Szerintem abszolút nem elképzelhetetlen (elvégre 1 éve valami hasonlóért és a megbecsülésért sírt a szája) és nagyon nem is kell ezt túlmisztifikálni.
egyetértek.
GT37 írta:Bár Florentino szerintem világklasszist akar igazolni.
ha idén sem lesz kupa jövőre is jönni fog valaki 60-70+ millióért.

Avatar
GT37
Hozzászólások: 4455
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 16:28
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 1., kedd 18:00

Szerintem az nem kacsa, hogy le akarjátok igazolni Falcaót akár már télen is, viszont ez a ronaldós sztori eléggé hápog.
madridronie írta:Én meg azt mondom; a napnál is világosabb, hogy legkésőbb jövő nyáron, de érkezik egy új csatár! :roll: Aztán, hogy az Falcao, Suárez, Mandžukić vagy épp egy másodkategóriás fazon lesz-e már egy más kérdés; én a magam részéről inkább az elitre szavazok és sanszosan a klubvezetők illetve a csapat is! :coffee:
Így van, én a magam részéről már azon is csodálkoztam, hogy most nyáron nem vettetek csatárt. (Bár amikor közeledett az átigazolási szezon vége, és egyre valószínűbb volt, hogy elviszitek Bale-t, akkor már gondoltam, hogy el lesz halasztva a csatárvásárlás.)

Elit? Falcao, Suárez, Cavani, Lewandowski, Ibrahimovic, van Persie, Rooney (Mandzukic), ...? Te személy szerint kit látnál a legszívesebben a Madridban?

Egyébként Lukaku még nagy húzás lenne, szemtelenül fiatal, de már most parádézik a PL-ben, erős, jó fizikumú, remekül fejel, de közben technikás is, ráadásul nem is lassú. Bár Florentino szerintem világklasszist akar igazolni.

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2032
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 1., kedd 17:36

Na ha ez is benne volt az árba,akkor Perez-elnézést mélyentisztelt señor Presidente-egy veréb,ha ilyesmibe belement.
Laca; nem feltétlenül mindjárt diktátori jogkörben kell gondolkozni :mrgreen: ; viszont quasi csapatkapitányi, zászlóshajói minőségben javaslattételi, tanácsadói szerepet, illetve Ikerékhez hasonló véleményezési jogot miért ne kaphatott volna ő is??? Szerintem abszolút nem elképzelhetetlen (elvégre 1 éve valami hasonlóért és a megbecsülésért sírt a szája) és nagyon nem is kell ezt túlmisztifikálni.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
morientes
Hozzászólások: 10633
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartózkodási hely: mikorhol

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 1., kedd 17:14

ugyanakkor honnan a fenéből tudjuk, hogy mi volt a teljes "ára" ennek a szerződéshosszabbításnak
Na ha ez is benne volt az árba,akkor Perez-elnézést mélyentisztelt señor Presidente-egy veréb,ha ilyesmibe belement.
A vezető igazoljon.Az edző edzen,meg tegyen javaslatot kit szeretne látni a csapatban...a játékos meg focizzon,a bdsrstnt...és ne szóljon bele még ha Cristiano Ronaldo is az illető uriember...de sztm ugy marhaság az egész ahogy van...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Avatar
mocsok
Hozzászólások: 2241
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:43
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 1., kedd 16:29

írtam, hogy szerintem kacsa.
de még ha ki is kérték a véleményét.. egyszerűen ez nem az ő dolga. nem akarom, hogy ő olyan legyen nálunk, mint odaát messi.
vagy ha már muszáj ezt csinálniuk, akkor oldják már meg úgy, hogy ezek ne derüljenek ki.

Avatar
madridronie
Hozzászólások: 2032
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 11:52
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 1., kedd 16:27

szerintem kacsa mind a két falcaos hír.
Én meg azt mondom; a napnál is világosabb, hogy legkésőbb jövő nyáron, de érkezik egy új csatár! :roll: Aztán, hogy az Falcao, Suárez, Mandžukić vagy épp egy másodkategóriás fazon lesz-e már egy más kérdés; én a magam részéről inkább az elitre szavazok és sanszosan a klubvezetők illetve a csapat is! :coffee:
cé meg ne mondja meg hogy ki jöjjön. ő csak foglalkozzon a játékkal, ne szóljon bele ilyenekbe.
Persze alapvetően ez az idillikus állapot (és valóban egyszer sem biztos, hogy igaz ez a történet), ugyanakkor honnan a fenéből tudjuk, hogy mi volt a teljes "ára" ennek a szerződéshosszabbításnak (számomra egyértelmű, hogy nagyobb befolyást, szavat kapott a csapaton és a klubon belül is)? Hozzáteszem egy azon ember, Mendes képviseli mind2 játékost (CR mecénása <--> kölcsönösen jól jár mindenki, adok-kapok alapon) valószínűleg ez (+ a sportolókat terhelő új francia adótörvények, stb.) adja meg a pletyka alapját is, illetve arról se feledkezzünk meg, hogy Cristiano korábban már Di María esetében és érdekében is hasonlóképp szót emelt a vezetésnél, szóval véleményem szerint teljesen kizárni sem lehet a dolgot, még akkor sem, ha picit valóban meredeknek tűnik ...
vhogy nem tudom elképzelni róla, h gondolt egyet edzés után felszaladt perez irodájához, bekopogott, h főnök intézzetek már egy csatárt, mondjuk radamelt.
Na, ezt én sem.
sokkal inkább kikérték a véleményét
Így van, sanszosabb! :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. október 1., kedd 16:30-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Avatar
Toti
Hozzászólások: 4757
Csatlakozott: 2013. április 17., szerda 19:39

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. október 1., kedd 16:23

cé meg ne mondja meg hogy ki jöjjön. ő csak foglalkozzon a játékkal, ne szóljon bele ilyenekbe.
vhogy nem tudom elképzelni róla, h gondolt egyet edzés után felszaladt perez irodájához, bekopogott, h főnök intézzetek már egy csatárt, mondjuk radamelt.

sokkal inkább kikérték a véleményét.

de még az is lehet, h kacsa. szóval felesleges köcsögözni sztem.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Avatar
mocsok
Hozzászólások: 2241
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:43
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 1., kedd 16:03

a vezetőség azért, mert eddig az ment, hogy megbíznak benzemában. nem kell új csatár. jó lesz ez így.
aztán eltelt 1 hónap, benzema nem viszi hátán a csapatát (nem, negatívan se lóg ki) és már azt beszélik hogy ki legyen az új csatár.

cé meg ne mondja meg hogy ki jöjjön. ő csak foglalkozzon a játékkal, ne szóljon bele ilyenekbe.

Avatar
Galacticos
Hozzászólások: 6657
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 20:58

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 1., kedd 15:59

mocsok írta:de ha nem akkor cé is .csög meg a vezetőség is balfasz.
miért?

Avatar
mocsok
Hozzászólások: 2241
Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 10:43
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 1., kedd 15:57

szerintem kacsa mind a két falcaos hír.

de ha nem akkor cé is .csög meg a vezetőség is balfasz.

Avatar
CS0ki
Hozzászólások: 3449
Csatlakozott: 2013. április 16., kedd 21:51

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. október 1., kedd 15:49

Amúgy szerintem Falcao képességekben nem jobb, viszont fejben... Sokkal jobb. Benzema mióta Madridban van fejben nagyon gyengének tűnik...
Egyszerűen kretén. Én tényleg azt nem értem, hogy a játékosok miért nem csinálnak legalább úgy, mintha hú de nagyot küzdenének. Benzema is elrohangál egyébként, annyit kéne csinálnia, hogy pár utolérhetetlen labdára is elindul, becsúszva próbálja utolérni, meg a védőhöz is úgy menne, hogy csúszna egyet, kapna egy sárgát, aztán szevasz. De ennyi cirkusz kell a népnek, aztán már mindenki mondaná, hogy legalább odateszi magát. :roll:

Egyébként ha akarunk is csatárt, az hivatalosabb oldalról még lebegtetve sem lesz. Van még 3 hónap, amit mindenképpen a jelenlegi játékosokkal kell letudni, akiknek nem feltétlenül válna előnyére, ha most tudnák már, hogy újabb sztárcsatár jön. Persze lehet pozitívan is kijönni a dologból, de kockázatos... :|


Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 186 regisztrált és 0 vendég