Marco Asensio - 11
Re: Marco Asensio - 20
Sajnos ettől félek én is. ZZ túl szentimentalista lesz. Ezzel a Hazard-Karim-Asensio sorral nem leszünk sokkal előbbre. Nem tudom mi a terve ZZ-nek, de ha marad a 433 és Asensioval komolyan számol, akkor lesz itt még fekete leves.Babinho írta: Asensio jobb oldal, balon('dor) Hazard, Vinicus pedig csere. Lesz így is bőven meccse. Lucas ihatja meg ennek a levét
I AM BADMAAAN!!!
Asensio jobb oldal, balon('dor
) Hazard, Vinicus pedig csere. Lesz így is bőven meccse. Lucas ihatja meg ennek a levét

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Udv mindenkinek!inkább ase menjen át jobboldalra mint hazard. miért tennénk át ego olyan játékost a túloldalra aki világklasszis csak azért mert van egy 18 éves a posztján? meg egy asensio
En kozepen jatszatnam Hazardot, az az eredeti posztja..arnyekek. En is meghagynam Vinit a szelen, masik oldalra kell vki olyan mint Vinicius csak vmivel rutinosabbat....Asensio mar nem opcio egyik szelre sem, keves a lendulet benne.
Vissza kicsit Hazardra, en ra epitenem a kp-t, a

Szerintem elerkezett az ido, h alapban megbontsuk a CKM-t....Kantes pletyaknak nagyon orulok, qrva jo lenne egy Kante-Kroos/Modrics-Hazard belso harmas.
Kicsit sajnalom Solarit, szeretheto figura volt jatekoskent es edzokent sem volt rossz. Sajnaltam volna ha Josera cserelik le, szerencsere ez nem tortent meg, koszi Perez!

Iszonyatosan orulok Zizounak

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Davids,Redondo,Seedorf--Ronaldinho,Ronaldo,Zidane
Curtois—?,Varane,?,Mendy(Regu)—Valverde,Camavinga,Odegaard—Kubo,Haland,Mbappe
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
Curtois—?,Varane,?,Mendy(Regu)—Valverde,Camavinga,Odegaard—Kubo,Haland,Mbappe
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Jobbra se jó. Középen lenne az igazi helye, de oda szerintem kevés, sokkal jobban és kreatívabb játékosok vannak 10-es posztra.Dupla D írta: Én meg bízom benne, hogy végre meglátja valaki, hogy Asensionak jobbon a helye, ha fejlődni akar. Balon ballábasként sose lesz belőle igazán jó játékos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
inkább ase menjen át jobboldalra mint hazard. miért tennénk át egy olyan játékost a túloldalra aki világklasszis csak azért mert van egy 18 éves a posztján? meg egy asensio
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én meg bízom benne, hogy végre meglátja valaki, hogy Asensionak jobbon a helye, ha fejlődni akar. Balon ballábasként sose lesz belőle igazán jó játékos.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Hazard vagy balszél vagy középen a csatár mögött szabadon.dannen írta:en meg remenykedem, hogy hazard a jobbosra jon, balon meg ase vini. ha nem igy lesz es hozunk bale helyere (ajanlom hogy adjuk el) valakit akkor vinit kolcsonbe kell adni.BBeno írta: sok lesz oda az ember nem? hazard-vini-asensio és mind alap? hogy?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Hazard fix kezdő, Bale remélhetőleg megyBBeno írta: sok lesz oda az ember nem? hazard-vini-asensio és mind alap? hogy?
így Vini És Asensio és sokat fog játszani
a végén persze úgyis Vazquez fog kezdeni Hazarddal

sok lesz oda az ember nem? hazard-vini-asensio és mind alap? hogy?
én is bízom benne
az összes tucatspanyolt amúgy sem dobhatjuk ki a keretből

az összes tucatspanyolt amúgy sem dobhatjuk ki a keretből

A jövő év egyik kulcsembereként számol vele Zidane, érinthetetlen.
Meglátjuk tud e élni vele, tökéletes alkalom ez a 11 meccs erre
Én még mindig bízok benne.
Meglátjuk tud e élni vele, tökéletes alkalom ez a 11 meccs erre

Én még mindig bízok benne.
- RealAsensio
- Kedvenc játékosaid: CR
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lehozta más is, az van, amit írtam reggel.Rabiosa írta:Nekem a James Harden féle "celebration" jutott eszembe de az elég indokolatlan lenne tőle, szóval én inkább R24 indoklását találom hihetőnek.KAG írta:Szerintem megkent egy kenyeret.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem a James Harden féle "celebration" jutott eszembe de az elég indokolatlan lenne tőle, szóval én inkább R24 indoklását találom hihetőnek.KAG írta:Szerintem megkent egy kenyeret.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Jah, nagyon bizonyítani akart és gólt szeretett volna lőni, ez mondjuk jó jel, talán most a következő két bajnokin meg is kaphatja majd a játékidőt, aztán kiderül.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Egyszer önző volt, talan Marianot kellett volna megjatszani a baljan.
OUT:
Asensio
Isco
Vinicus
Marcelo
Odriozola
Asensio
Isco
Vinicus
Marcelo
Odriozola
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Jó mondjuk ebben a szezonban az elején nagyon gyenge volt, aztán kiszorult, megsérült stb. Most itt az idő, hogy újra bizonyítson, reméljük lesz élet a játékában újra, mert akkor nagy hasznunkra lehet, de hát ebből a nem tudom hány percből még sok következtetést kár lenne levonni, elég messze van még a kezdőtől.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De tényleg... ha tud így is pörögni, akkor miért nem csinálja? Ennél jobb szezont nem fog kapni, hogy megmutathassa, hogy mire képes. Tegnap beállt, pörgött, volt benne tűz. Ha ezt hozná, rég alapkezdő lenne ebben a csapatban.
2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

Luka Modric Ballon d'Or 2018!