Tenisz
- Galacticos
Re: Tenisz
szerintem a fordulópont az volt amikor a harmadik szettben 4-2nél azzal a hálón megpattanó szarral lett két break labdája murraynek. ott breakelt és onnan behúzta a szettet még egy breakkel...
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
ez van, ő balkán, egy showman, a közönséget szórakoztatja.realistahuni írta:Többek közt az ilyenek miatt utálom Djokovicot.
Az a "ki ha nem én" arckifejezés rögtön az elején, ilyenből ma is volt legalább három, amit láttam.
Engem zavar, pláne azért mert általában a nagyok közül mindenki tud normálisan és nyugodtan viselkedni.
Persze mindent ki lehet magyarázni, nálam téma lezárva.
nyilván vannak arrogáns megmozdulásai, de én nekem ez sokkal jobban bejön, mint federernek a kimértsége.
mindent ki lehet magyarázni, de egy ökölrázásra támadni, amit a családja felé irányított, nem grimaszolt, nem üvöltött, az butaság.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát pedig eléggé nagyképű volt az ünneplésének az első másodpercei
mind1, ez a meccs nemoszt nemszoroz azon h egy görény
de engem jobban idegesít a kommentátorok brokiszopása, úgy beszélnek róla mintha egy földönkívüli lenne. Közbe meg azért nincs szinte soha ellenfele mert Nadal vagy sérült, vagy nem 100%kosan játszik. Federer öregszik, Murray meg Murray...
mind1, ez a meccs nemoszt nemszoroz azon h egy görény

de engem jobban idegesít a kommentátorok brokiszopása, úgy beszélnek róla mintha egy földönkívüli lenne. Közbe meg azért nincs szinte soha ellenfele mert Nadal vagy sérült, vagy nem 100%kosan játszik. Federer öregszik, Murray meg Murray...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Persze, nekem is tetszenek az ilyenek amíg nem az ellenfél hanem a szeretett csapatom játékosa csinálja.Galacticos írta:én nagyon nagy formaságnak tartom. de ha messi csinálta volna ezt a bernabeuban úgy hogy épp visszajöttek a bajnoki reményeink, erre ő egyből lő egyet és calmázik akkor lehet hozzávágtam volna valamit a tv-hez.

Murray-Janowicz meccs szvsz nem lesz ilyen szoros mint az előző. De ne legyen igazam és lássunk egy jó mérkőzést.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Többek közt az ilyenek miatt utálom Djokovicot.
Az a "ki ha nem én" arckifejezés rögtön az elején, ilyenből ma is volt legalább három, amit láttam.
Engem zavar, pláne azért mert általában a nagyok közül mindenki tud normálisan és nyugodtan viselkedni.

- Galacticos
erre muszáj reagálnom.Casso írta:Ennyi erővel Ronaldo százszor nagyobb görény mert a Camp Nouban calma calmázik a nézőknek.
én nagyon nagy formaságnak tartom. de ha messi csinálta volna ezt a bernabeuban úgy hogy épp visszajöttek a bajnoki reményeink, erre ő egyből lő egyet és calmázik akkor lehet hozzávágtam volna valamit a tv-hez.
amúgy most szerintem sem volt semmi parasztság, talán a negyedik szettben -de lehet még a harmadikban- volt egy nagyon nagy labdamenet ami végén delpotro picit hosszút ütött és ott kérdezte hogy tényleg kint volt, ott beszélgettek tök normálisan.
amúgy jano szerintem most nagyon odabasz majd murraynek.

Ezt nem értem. Semmi olyat nem csinált amire arra lehetne asszociálni, hogy arrogáns vagy k*csög. Ennyi erővel Ronaldo százszor nagyobb görény mert a Camp Nouban calma calmázik a nézőknek. Szerintem semmi szemét dolgot nem csinált. Csak kiadta magából az állatot a végén, hogy végre sikerült behúznia.realistahuni írta:A folyamatos integetések ki a közönség fele, a szövegelés, a sok teátrális mozdulat. Más top teniszezőre ez nem igazán jellemző. Nem egy szerény gyerek maradjunk annyiba
Így van.arról nem szólnak soha, hogy a mezőnyben kb ő az egyetlen aki megtapsolja az ellenfelet egy szép játék után.
- Boky
örült a győzelmének mint egy normális ember. csak egyből jön a haterkedés, arról nem szólnak soha, hogy a mezőnyben kb ő az egyetlen aki megtapsolja az ellenfelet egy szép játék után.Casso írta:Mit csinált?realistahuni írta:Szokásos arcoskodás most sem maradhatott el. Mekkora egy görény alak ez a szerb, atyaúristen.
- realistahuni
Mit csinált?
A folyamatos integetések ki a közönség fele, a szövegelés, a sok teátrális mozdulat. Más top teniszezőre ez nem igazán jellemző. Nem egy szerény gyerek maradjunk annyiban.
Mit csinált?realistahuni írta:Szokásos arcoskodás most sem maradhatott el. Mekkora egy görény alak ez a szerb, atyaúristen.

- Boky
mért is?realistahuni írta:Szokásos arcoskodás most sem maradhatott el. Mekkora egy görény alak ez a szerb, atyaúristen.![]()
Na de jött a 4 ropi legalább.
nem tom mért veszi ezt már mindenki lefutottnakazért ez az 5 óra még visszaüthet a döntőben, ismerve murray fizikai adottságait pláne.

majd akkor irogassatok ilyen bizonyossággal, ha elhangzott a 'game, set and match, murray" mondat.
És ott is van a döntőben.
Del Potrónak hatalmas gratula rendesen megizzasztotta Djokót.

Bronzmeccset nem játszanak.Mike írta:del potro-janowicz

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azért ez az 5 óra még visszaüthet a döntőben, ismerve murray fizikai adottságait pláne.
- realistahuni
Szokásos arcoskodás most sem maradhatott el. Mekkora egy görény alak ez a szerb, atyaúristen.

- Boky
simán benne van. murray szeret a legfontosabb meccseken betlizni (bár lehet hogy ezt a tavalyi szezonnal kinőtte), + djoko rossz matchup neki, szóval szerintem sanszosabb egy ilyen döntő esetén egy djokovic átgázolás mint egy murray győzelem.Kisfiu írta:Átgázolás? Andy Murray ellen? Wimbledonban? Are you fucking kidding me?
szerk: azért djokovicnak az anyját már... ugyanazt eljátsza mint az előző szettben, köze nincs delpónak a szervájához, és amint elveszi tőle adná is vissza.
mondjuk ez a fonák egyenes meccslabdánál nem volt gyenge

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boky 2013. július 5., péntek 18:56-kor.
- realistahuni
10k-val pakoltam Novakot, 1,4-ért ilyenkor előjön majd előbb-utóbb a szokásos mák.
Del Potronak inkább most a keze jobb mint az ellenfélnek, nagyon pontosakat és erőseket üt.

Csak szerintem mozog többet a szerb?Hihetetlen milyen lábmunkája van.
Del Potronak inkább most a keze jobb mint az ellenfélnek, nagyon pontosakat és erőseket üt.

Jó, egy Djoko fantól ne várj mást.Kisfiu írta:Átgázolás? Andy Murray ellen? Wimbledonban? Are you fucking kidding me?

Átgázolás? Andy Murray ellen? Wimbledonban? Are you fucking kidding me?

Murray nem fogja elbukni Janowicz ellen figyeljétek meg. Ügyes a polák, de Murray nagyon bizonyítani akar a hazai közönségnek és a Garrost sem véletlenül hagyta ki. Mindenét beleteszi majd.
Nagyon kifog Djokovicon, de ez várható volt. Hihetetlen milyen lábmunkája van.Boky írta: de jelenleg sztem del potro van előrébb, övé a mentális plusz, teljesen 50-50 sztem jelenleg a szitu.
Sólyomszem.milyen szem kellene ahhoz, hogy azt kiszúrja a spori.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
imádom az ilyen 1mm-es challengeket.
milyen szem kellene ahhoz, hogy azt kiszúrja a spori.

milyen szem kellene ahhoz, hogy azt kiszúrja a spori.