Oh ilyet én már korábban csináltam, nagyon tutiterry76 írta:Nos :reszelj le 30 dkg sajtot,üssél rá 1 tojást ,adj hozzá 1 evőkanál lisztet.Gyúrd össze,formálj belőle diónyi golyókat és ne túl forró bő olajba süsd ki!:) jó étvágyat!

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. július 11., szombat 15:32
Oh ilyet én már korábban csináltam, nagyon tutiterry76 írta:Nos :reszelj le 30 dkg sajtot,üssél rá 1 tojást ,adj hozzá 1 evőkanál lisztet.Gyúrd össze,formálj belőle diónyi golyókat és ne túl forró bő olajba süsd ki!:) jó étvágyat!
HozzászólásSzerző: terry76 » 2015. július 11., szombat 6:58
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. július 10., péntek 23:33
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. július 10., péntek 17:57
Jelen!!reeed_ati írta:Meghoztátok a kedvem és csináltam egy tök egyszerű kis baconbe göngyölt, sajtal töltött fokhagymás csirkemellet, krumplipürével és fincsii paradicsomsalival.
Na most tettem pirított hagymát is a krumplipürébe, ahogy lentebb írtátok, de tényleg jó ízt ad neki, jár is érte a pacsi, talán Csokinak.
Legközelebb arra gondoltam, hogy brokkolival töltöm a csirke-mellet még a sajt mellett.
De azt lehet nem ártana megpárolni előtte?
Valaki csinált már hasonlót?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 10., péntek 17:54
Ebedre en is ilyesmit ettem, annyi kulonbseggel, hogy csirkemell helyett csirkemajat gongyoltunk baconbe.reeed_ati írta:Meghoztátok a kedvem és csináltam egy tök egyszerű kis baconbe göngyölt, sajtal töltött fokhagymás csirkemellet, krumplipürével és fincsii paradicsomsalival.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 10., péntek 17:04
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. július 10., péntek 17:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 10., péntek 14:44
HozzászólásSzerző: füst » 2015. július 10., péntek 14:40
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. július 10., péntek 14:05
Persze, működik, szerintem bármilyennel megcsinálhatod. Én most azért csináltam pisztránggal, mert a Lidlben nagyon jó áron lehetett kapnisonic írta:Ezt lajkolom! Masfele hallal is mukodik a formula?peti_madrid írta:Sült pisztráng
Belvárosi Disznótoros a Király utcában. Szerintem ott van rá esély, hogy kapsz ;)CS0ki írta:Attól még a véreshúrka is rohadt jó anyag. Tényleg, azt tud valaki valahol nagyon jót? BP-n mármint. A szombathelyi piacon lévő az elég fasza.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 10., péntek 11:21
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 10., péntek 10:33
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. július 10., péntek 10:28
Konrády már nincs. Mondjuk az beteg hely volt, amikor láttam 120 ezerért egy kiló húst, akkor azért megálltam egy pillanatra.Konrády húsbolt azt hiszem a MOM-ban, de az már kicsit drágább.
Az irreálisan sok az a fenti 120 ezres.Egyrészt igaz, a minőségi hús az alapja mindennek, másrészt viszont vitatkoznék kicsit... a lenti Steak Shop nyilván prémium kategóriás, de 8-9000 Ft/Kg sztem irreálisan sok.
Hátszínt, Club steak-et, vagy New Yorker-t, esetleg Rib-eye-t már lehet venni fele,vagy harmadannyi áron is
HozzászólásSzerző: denej » 2015. július 10., péntek 10:00
Egyrészt igaz, a minőségi hús az alapja mindennek, másrészt viszont vitatkoznék kicsit... a lenti Steak Shop nyilván prémium kategóriás, de 8-9000 Ft/Kg sztem irreálisan sok.CS0ki írta:csak a medium rare!![]()
Steakkel az a baj, hogy túl sok múlik a húson. Persze pácolással lehet más hatást elérni, de...szóval a steak a húról kell, hogy szóljon, aki viszont a jó húst akarja, ott bizony pengetni kell a jó húsért.pesten mondjuk legalább beszerezhető a cucc, mondjuk a vásárcsarnok aljában. Vagy persze Józsinál a Hegyvidék centerben vagy mi a neve. Meg ha még ott van.
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. július 10., péntek 9:59
Ott van még, MészárSteak hentes meg amúgy a Steakshop is király meg van a Konrády húsbolt azt hiszem a MOM-ban, de az már kicsit drágább. Ezeknél mind jó húst lehet kapniVagy persze Józsinál a Hegyvidék centerben vagy mi a neve. Meg ha még ott van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 10., péntek 9:51
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. július 10., péntek 9:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 10., péntek 9:43
HozzászólásSzerző: denej » 2015. július 10., péntek 9:38
Piacokon a "tejesnél" lehet kapni általában, Budapesten a Fővámtérin, a Lehelen, és a Rákóczi térin is biztos van. Steak-et pl fele vaj fele mangalica zsíron kisütni...hát az valami brutálreeed_ati írta:Na most ennek amit ott kinn használnak, mi lehet a magyar megfelelője? és hol tudom azt beszerezni?
Mert itthon én ilyet nem találtam a boltokban.![]()
Teavaj van, meg rama, de egyik sem az ami nekem kéne.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 10., péntek 7:33
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem