Minden, ami válogatott
Re: Minden, ami válogatott
nyernek a spanyolok 6-0-ra és (majdnem) mindenki a németekről beszél
nem rosszak a spanyolok, a kisebb nevekkel is tudnak szép focit játszani
ha nem a tiki-taka a taktika

nem rosszak a spanyolok, a kisebb nevekkel is tudnak szép focit játszani
ha nem a tiki-taka a taktika

-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha csoportelsők vagyunk fix feljutunk az A ligába? És ez a VB pótselejtező/selejtező dolog, hogy működik, pont nem hallottam amikor Hajdú B. erről mesélt

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Durva, hogy jelen állás szerint ha a törökök nyernek elsők, ha kikapnak kiesnekJim írta: na, 1 x-el meglesz az első hely
hajrá, hozzuk össze![]()

“Nem lettem sztár Ancelotti, Benítez és Zidane irányítása alatt sem, én pedig nem vagyok bolond, hogy ott keressem a problémákat, ahol nincsenek. Én vagyok ezért a felelős, a javulásra kell törekednem.” - Isco
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus
Na ez az a csibefoci amin felnevelkedtem amikor a magyar válogatottat néztem. 
De egy percig se zavar, nagy ívből teszek rá az elmúlt időszak után. Meg egyelőre elég ez is.

De egy percig se zavar, nagy ívből teszek rá az elmúlt időszak után. Meg egyelőre elég ez is.
na, 1 x-el meglesz az első hely
hajrá, hozzuk össze
hajrá, hozzuk össze

-
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, Eusebio, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández Creus
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
ja, jovic mutatja a fórumnak..gunner írta: Eddig jól alakul az oroszok szerbiai kiszállása![]()

Som i Serem!
6oat
6oat
- gunner
Eddig jól alakul az oroszok szerbiai kiszállása

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: the original Ronaldo, Kroos, Guti, Zidane, Varane
nem követem a németeket, Löw mi alapján tette ki Mülleréket a csapatból?
megfáradni látszik az a házasság is

megfáradni látszik az a házasság is
#oneandahalfleg
#whatisyourexcuse
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
#whatisyourexcuse
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- babaking
hogy érted, hogy hirtelen?ziro4vr írta: Na az a bayernes fb oldal a legalja, mindent megtesznek hogy ellenérzést váltsanak ki a csapatukból, akkora arcuk lett hirtelen.![]()

na offbúl ki, amugy sem szép dolog másokon élcelödni, pláne, hogy itt a fórumon is vannak értelmes Bayern szurkolók.
Este kaparni kell mint malac a jégen, mert a szerbek az életükért mennek. Egy csoportelsöség nagyon jól jöhet a vb-hez
“Nem lettem sztár Ancelotti, Benítez és Zidane irányítása alatt sem, én pedig nem vagyok bolond, hogy ott keressem a problémákat, ahol nincsenek. Én vagyok ezért a felelős, a javulásra kell törekednem.” - Isco
Ilyesmit olvasgattam én is, hogy karrierje közben nem vetette meg az egyéb pénzszerzési lehetőségeket, ezért lettem rá kíváncsi.Marky írta:Nekem mar az eleg, hogy o volt az egyik legnagyobb bundakiraly, most pedig kepes eloadni, hogy az o idejeben micsoda kiralysag volt meg a futballunk... khm 1-12zoli0415 írta: Nem tudom melyik lenne a megfelelő topic, ha rossz helyen van elnézést...tudjátok, hogy miért utálja ennyire mindenki Sebők Vilit? Mást se hallok csak negatívumot, ha róla van szó. Pályafutása közben tett valamit vagy mi az oka? Komolyan érdekel mert ez a story kimaradt nekem és kíváncsi vagyok.![]()
A kiralyi teve nagyon jo megelhetest biztosit neki es Bozsik maltankikaptam Peternek. Beboffentenek valami kozhelyet es a 2 bites nezoknek ez boven eleg.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nekem mar az eleg, hogy o volt az egyik legnagyobb bundakiraly, most pedig kepes eloadni, hogy az o idejeben micsoda kiralysag volt meg a futballunk... khm 1-12zoli0415 írta: Nem tudom melyik lenne a megfelelő topic, ha rossz helyen van elnézést...tudjátok, hogy miért utálja ennyire mindenki Sebők Vilit? Mást se hallok csak negatívumot, ha róla van szó. Pályafutása közben tett valamit vagy mi az oka? Komolyan érdekel mert ez a story kimaradt nekem és kíváncsi vagyok.

A kiralyi teve nagyon jo megelhetest biztosit neki es Bozsik maltankikaptam Peternek. Beboffentenek valami kozhelyet es a 2 bites nezoknek ez boven eleg.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
zoli0415 írta: Nem tudom melyik lenne a megfelelő topic, ha rossz helyen van elnézést...tudjátok, hogy miért utálja ennyire mindenki Sebők Vilit? Mást se hallok csak negatívumot, ha róla van szó. Pályafutása közben tett valamit vagy mi az oka? Komolyan érdekel mert ez a story kimaradt nekem és kíváncsi vagyok.

Fogadni merek, hogy tegnap te is elkaptad a Farm VIP c. alkotást, amelyik egyik műsorvezetője Gáspár Zsolti.

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3912588690
Ha pedig csak olvastad, akkor nézd vissza az adást, és kb. érthető lesz. Nem, nem nézem, csak amíg fürödtem, barátnőm átkapcsolta a spanyol meccsről, és épp az fogadott, hogy szavazzák kifelé sorban, mint anno a Való Világban a kultúrbarbár embereket.
Off vége.
Szoboszlai sem lesz ma ugye, kíváncsi vagyok nagyon mire megyünk a csapat magja nélkül.

Ex-szerkesztő.
HUNGARY ESPANA REAL MADRID UKRAINA BRAZIL
2015. november 25. UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

HUNGARY ESPANA REAL MADRID UKRAINA BRAZIL
2015. november 25. UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

-
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, Eusebio, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández Creus
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
A Blikk azt mondja kecskeszar lapátolás helyett inkább kajált..zoli0415 írta: Nem tudom melyik lenne a megfelelő topic, ha rossz helyen van elnézést...tudjátok, hogy miért utálja ennyire mindenki Sebők Vilit? Mást se hallok csak negatívumot, ha róla van szó. Pályafutása közben tett valamit vagy mi az oka? Komolyan érdekel mert ez a story kimaradt nekem és kíváncsi vagyok.

Som i Serem!
6oat
6oat
Nem tudom melyik lenne a megfelelő topic, ha rossz helyen van elnézést...tudjátok, hogy miért utálja ennyire mindenki Sebők Vilit? Mást se hallok csak negatívumot, ha róla van szó. Pályafutása közben tett valamit vagy mi az oka? Komolyan érdekel mert ez a story kimaradt nekem és kíváncsi vagyok.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Nekem mindig feldobálja a face a bejegyzéseiket.babaking írta: pannonbajor Facebookposztkját amely Ramos elszomorításáról szól azért
Kriminális ami ott megy, nehéz szó nélkül olvasgatni amiket ott írnak,de végül mindig továbbgörgetem..

On: spanyolok jók voltak tegnap,ez már nem a tökölködős tiki-taka.
Sokkal direktebb a játékuk,gyors emberekkel,mellette azért megmaradt a labda biztonságuk is.
Bár a német csapat tegnap San marino szinten volt.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
Na az a bayernes fb oldal a legalja, mindent megtesznek hogy ellenérzést váltsanak ki a csapatukból, akkora arcuk lett hirtelen.

Nem illik.
- babaking
Akkor csak 6 hét nem 6 hónapflori írta: Luis Enrique: “Ramos’ injury? It’s a minor muscle injury, the club shouldn’t worry.”

A pannonbajor Facebookposztkját amely Ramos elszomorításáról szól azért ajánlom

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Kroos
Franciák meg Portugálok mellett el fognak vérezni, ha velük is itthon játszanánk sztem el is lehetne őket kapni.
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Addig ne legyen edzo csere, amig ellenunk nem jatszottak az EB-n. Ha mar tolunk is kikaptak, utanna levalthatjak.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Davids,Redondo,Seedorf--Ronaldinho,Ronaldo,Zidane
Curtois—?,Varane,?,Mendy(Regu)—Valverde,Camavinga,Odegaard—Kubo,Haland,Mbappe
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
Curtois—?,Varane,?,Mendy(Regu)—Valverde,Camavinga,Odegaard—Kubo,Haland,Mbappe
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus
Nagy rajongója vagyok a németeknek, a tegnapi meccset azonban nem láttam. Elég csufi lett.
Semmi bajom sincs Löw-vel (márnint AZT leszámítva), de az méltatlan hogy kirakta Muellert, Hummelst és Boatenget. Főleg az előbbi kettőt. Ez a védelem elég hitványul muzsikálhatott, ugyanakkor már nevek alapján sem ígért sok jót.
A válogatott miatt nem aggódok, mert bitangerős a választék, de vélek felfedezni némi személyi-, és érdekellentétet a válogatotton belül, ami rányomja a bélyegét a csapat játékára.
Egy edzőcsere gyorsan helyre billentheti őket, hátha.
Müllert pedig vissza kell rakni szépen a válogatottba,mert egy nemzetközi kincs.
Semmi bajom sincs Löw-vel (márnint AZT leszámítva), de az méltatlan hogy kirakta Muellert, Hummelst és Boatenget. Főleg az előbbi kettőt. Ez a védelem elég hitványul muzsikálhatott, ugyanakkor már nevek alapján sem ígért sok jót.
A válogatott miatt nem aggódok, mert bitangerős a választék, de vélek felfedezni némi személyi-, és érdekellentétet a válogatotton belül, ami rányomja a bélyegét a csapat játékára.
Egy edzőcsere gyorsan helyre billentheti őket, hátha.

Müllert pedig vissza kell rakni szépen a válogatottba,mert egy nemzetközi kincs.