Jesús Vallejo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Jesús Vallejo - 18
Adios!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
vagy csak egy igazolvanykepRemy írta:Stillert vard meg.Pad'em írta: Életművész, férfi modell, ördögűző, madárijesztő, lányos apák rémálma, pokoli torony, legenda.
Köszönjük a City ellen azt az 5 felszabadító fejest. Azért megérte fizetni a bérét 10 évig.
Kereshetek új avatart?![]()
![]()

thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Stillert vard meg.Pad'em írta: Életművész, férfi modell, ördögűző, madárijesztő, lányos apák rémálma, pokoli torony, legenda.
Köszönjük a City ellen azt az 5 felszabadító fejest. Azért megérte fizetni a bérét 10 évig.
Kereshetek új avatart?![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A korosztályos válogatottban is Ceballosszal, Asensióval és Mayorallal.raul 4 ever írta:Emlékszem, párszor láttam, amikor a bundásban volt kölcsönbe. 3 védős fociban nagyon élt a frankfurtban, keményen, határozottan játszott, ott nagyon egyben volt.krisz24 írta: A baj az volt nála szerintem, hogy mikor kölcsönbe volt a granadaba akkor ott se alkotott olyan maradandot. Nyilvan ezert nem is akart elvinni senki se utana pénzért. Sok volt a sérülés... Pont akkor serult meg mindig mikor teljesítenie kellett volna. Volt mar rosszabb igazolasunk is
sok sikert Vallejo! Ne spanyolba menj mert akkor garantált prime Ramos meccs ( mindenkit leszerel +gól) ellenünk![]()
Pech, hogy ilyen kabala/mém lett belőle. Sérülések elintézték.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Emlékszem, párszor láttam, amikor a bundásban volt kölcsönbe. 3 védős fociban nagyon élt a frankfurtban, keményen, határozottan játszott, ott nagyon egyben volt.krisz24 írta: A baj az volt nála szerintem, hogy mikor kölcsönbe volt a granadaba akkor ott se alkotott olyan maradandot. Nyilvan ezert nem is akart elvinni senki se utana pénzért. Sok volt a sérülés... Pont akkor serult meg mindig mikor teljesítenie kellett volna. Volt mar rosszabb igazolasunk is
sok sikert Vallejo! Ne spanyolba menj mert akkor garantált prime Ramos meccs ( mindenkit leszerel +gól) ellenünk![]()
Pech, hogy ilyen kabala/mém lett belőle. Sérülések elintézték.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Pad'em
Életművész, férfi modell, ördögűző, madárijesztő, lányos apák rémálma, pokoli torony, legenda.
Kereshetek új avatart?
Kereshetek új avatart?

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Mondjuk az durva, hogy 2017-ben érkezett a felnőtt csapatba, alig hozott 1-2 emlékezetes pillanatot a pályán, nem is játszott gyakorlatilag csak 5-7 meccset max. szezononként és mégis így vagy úgy, de 2025-ig bírta itt. Ez a nem semmi. Ehhez is érteni kell.
Sok sikert a továbbiakban! Ja meg sérülésmenteset innentől!

Sok sikert a továbbiakban! Ja meg sérülésmenteset innentől!

"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Ha jól emlékszem, a mentális egészségével is voltak hosszútávú bajok.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
A baj az volt nála szerintem, hogy mikor kölcsönbe volt a granadaba akkor ott se alkotott olyan maradandot. Nyilvan ezert nem is akart elvinni senki se utana pénzért. Sok volt a sérülés... Pont akkor serult meg mindig mikor teljesítenie kellett volna. Volt mar rosszabb igazolasunk is 
sok sikert Vallejo! Ne spanyolba menj mert akkor garantált prime Ramos meccs ( mindenkit leszerel +gól) ellenünk

sok sikert Vallejo! Ne spanyolba menj mert akkor garantált prime Ramos meccs ( mindenkit leszerel +gól) ellenünk

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ő nála az a furcsa, hogy képességekre nem szar alapanyag. Kifejezetten agilis es nem is lassú. De itt nem osztottak neki lapot, több okbol kifolyólag. Számára szerintem baromi nagy büszkeség, hogy itt lehetett es ennyi kupát szerezhetett, megha azt a padrol is tette.
Sosem fogom elfelejteni a kinézete miatt. Mindig előttem lesz az a haramia arc meg haj.
Az biztos, hogy nem egy panaszkodó fajta... végülis ez is egy erény. Minden jót neki
Sosem fogom elfelejteni a kinézete miatt. Mindig előttem lesz az a haramia arc meg haj.
Az biztos, hogy nem egy panaszkodó fajta... végülis ez is egy erény. Minden jót neki

-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Elképesztő, hogy 2017 óta a felnőtt csapat tagja
Jó sztori az övé is, játszhatott kb. 20 meccsen, azt nyert vagy 10 kupát

Jó sztori az övé is, játszhatott kb. 20 meccsen, azt nyert vagy 10 kupát

Köszi mindent.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
már múltkor felesleges olt vele hosszabítani, látszott hogy itt nem lesz belőle komoly játékos...
padmelegítőnek volt itt mostanában, kár érte...
padmelegítőnek volt itt mostanában, kár érte...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt azert ne felejtsetek el, hogy kb egy tusszentesbe beleserult fel evre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pontosan, nagy tehetsegnek volt kikialtva, nem veletlenul hoztak el. Aztan a kolcsonok utan rosszkor volt rossz helyen, se ZZ se Ancelotti nem bizott benne. Sajnalom en is hogy ennyire semmibe neztek, tobb lehetett volna ebben sztem.Kerlon írta: Anno is jól indult, de valami kicsit félre ment. Emlékszem 18 évesen CSK volt a másodosztályú Zaragozában.
Méltatlanul bántunk vele szerintem 2 évig, mert kb. ember számba se véve kezeltük a játékpercei alapján, felteszem kikényszerítve a távozását és a fizetése megspórolását. Sok sikert neki, ha mentálisan rendben van, akkor még láthatjuk az első osztályban.
Anno is jól indult, de valami kicsit félre ment. Emlékszem 18 évesen CSK volt a másodosztályú Zaragozában.
Méltatlanul bántunk vele szerintem 2 évig, mert kb. ember számba se véve kezeltük a játékpercei alapján, felteszem kikényszerítve a távozását és a fizetése megspórolását. Sok sikert neki, ha mentálisan rendben van, akkor még láthatjuk az első osztályban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
+ számomra az is érdekes, hogy egy ilyen élet halál meccsen a pályára küldik, de a kieső spanyol csapatok ellen nem, úgy hogy hiányzik a védelem nagy százaléka. Mindegy már, nyilván nem Real szint, szóval tárgytalan.KAG írta: City elleni meccs nekem emlékezetes marad tőle. Nem tudom hol volt előtte és utána az a teljesítmény. Azon alapján simán 3. Számú Kh lehetne.
Szép volt jó volt , jó hogy többet nem látjuk.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát nem nagyon kapta meg a lehetőséget, pedig nem biztos hogy sokkal rosszabb lett volna mint Tchuameni védőként. Lehet pont azokon a meccseken ment el a bajnokság amellett, hogy a Barca szanaszéjjel vert minket..KAG írta: City elleni meccs nekem emlékezetes marad tőle. Nem tudom hol volt előtte és utána az a teljesítmény. Azon alapján simán 3. Számú Kh lehetne.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
City elleni meccs nekem emlékezetes marad tőle. Nem tudom hol volt előtte és utána az a teljesítmény. Azon alapján simán 3. Számú Kh lehetne.
ZIDANE
GoatRemy írta:BREAKING: Jesús Vallejo will play his LAST match for Real Madrid vs Real Sociedad.
He will NOT go to the Club World Cup![]()
![]()