Jesús Vallejo

Archívum
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Jesús Vallejo - 18

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 31., szombat 11:54

Adios!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 26., hétfő 11:28

Remy írta:
Pad'em írta: Életművész, férfi modell, ördögűző, madárijesztő, lányos apák rémálma, pokoli torony, legenda.

Köszönjük a City ellen azt az 5 felszabadító fejest. Azért megérte fizetni a bérét 10 évig.

Kereshetek új avatart? :(
Stillert vard meg. :kalapos:
vagy csak egy igazolvanykep :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 26., hétfő 11:24

Pad'em írta: Életművész, férfi modell, ördögűző, madárijesztő, lányos apák rémálma, pokoli torony, legenda.

Köszönjük a City ellen azt az 5 felszabadító fejest. Azért megérte fizetni a bérét 10 évig.

Stillert vard meg. :kalapos:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. május 26., hétfő 1:11

raul 4 ever írta:
krisz24 írta: A baj az volt nála szerintem, hogy mikor kölcsönbe volt a granadaba akkor ott se alkotott olyan maradandot. Nyilvan ezert nem is akart elvinni senki se utana pénzért. Sok volt a sérülés... Pont akkor serult meg mindig mikor teljesítenie kellett volna. Volt mar rosszabb igazolasunk is :D
sok sikert Vallejo! Ne spanyolba menj mert akkor garantált prime Ramos meccs ( mindenkit leszerel +gól) ellenünk :lol:
Emlékszem, párszor láttam, amikor a bundásban volt kölcsönbe. 3 védős fociban nagyon élt a frankfurtban, keményen, határozottan játszott, ott nagyon egyben volt.

Pech, hogy ilyen kabala/mém lett belőle. Sérülések elintézték.
A korosztályos válogatottban is Ceballosszal, Asensióval és Mayorallal.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. május 25., vasárnap 22:11

krisz24 írta: A baj az volt nála szerintem, hogy mikor kölcsönbe volt a granadaba akkor ott se alkotott olyan maradandot. Nyilvan ezert nem is akart elvinni senki se utana pénzért. Sok volt a sérülés... Pont akkor serult meg mindig mikor teljesítenie kellett volna. Volt mar rosszabb igazolasunk is :D
sok sikert Vallejo! Ne spanyolba menj mert akkor garantált prime Ramos meccs ( mindenkit leszerel +gól) ellenünk :lol:
Emlékszem, párszor láttam, amikor a bundásban volt kölcsönbe. 3 védős fociban nagyon élt a frankfurtban, keményen, határozottan játszott, ott nagyon egyben volt.

Pech, hogy ilyen kabala/mém lett belőle. Sérülések elintézték.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 25., vasárnap 21:24

Életművész, férfi modell, ördögűző, madárijesztő, lányos apák rémálma, pokoli torony, legenda.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. május 25., vasárnap 21:16

Mondjuk az durva, hogy 2017-ben érkezett a felnőtt csapatba, alig hozott 1-2 emlékezetes pillanatot a pályán, nem is játszott gyakorlatilag csak 5-7 meccset max. szezononként és mégis így vagy úgy, de 2025-ig bírta itt. Ez a nem semmi. Ehhez is érteni kell. :mrgreen:

Sok sikert a továbbiakban! Ja meg sérülésmenteset innentől! :mrgreen:
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. május 25., vasárnap 21:06

Ha jól emlékszem, a mentális egészségével is voltak hosszútávú bajok.

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. május 25., vasárnap 21:03

A baj az volt nála szerintem, hogy mikor kölcsönbe volt a granadaba akkor ott se alkotott olyan maradandot. Nyilvan ezert nem is akart elvinni senki se utana pénzért. Sok volt a sérülés... Pont akkor serult meg mindig mikor teljesítenie kellett volna. Volt mar rosszabb igazolasunk is :D

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. május 25., vasárnap 20:23

Ő nála az a furcsa, hogy képességekre nem szar alapanyag. Kifejezetten agilis es nem is lassú. De itt nem osztottak neki lapot, több okbol kifolyólag. Számára szerintem baromi nagy büszkeség, hogy itt lehetett es ennyi kupát szerezhetett, megha azt a padrol is tette.
Sosem fogom elfelejteni a kinézete miatt. Mindig előttem lesz az a haramia arc meg haj.
Az biztos, hogy nem egy panaszkodó fajta... végülis ez is egy erény. Minden jót neki :agree:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2025. május 25., vasárnap 20:16

Elképesztő, hogy 2017 óta a felnőtt csapat tagja :D
Jó sztori az övé is, játszhatott kb. 20 meccsen, azt nyert vagy 10 kupát :mrgreen:

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. május 25., vasárnap 17:44

Köszi mindent. :salute:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 22., csütörtök 16:08

már múltkor felesleges olt vele hosszabítani, látszott hogy itt nem lesz belőle komoly játékos...

padmelegítőnek volt itt mostanában, kár érte...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 22., csütörtök 12:25

Azt azert ne felejtsetek el, hogy kb egy tusszentesbe beleserult fel evre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 22., csütörtök 12:20

Kerlon írta: Anno is jól indult, de valami kicsit félre ment. Emlékszem 18 évesen CSK volt a másodosztályú Zaragozában.

Méltatlanul bántunk vele szerintem 2 évig, mert kb. ember számba se véve kezeltük a játékpercei alapján, felteszem kikényszerítve a távozását és a fizetése megspórolását. Sok sikert neki, ha mentálisan rendben van, akkor még láthatjuk az első osztályban.
Pontosan, nagy tehetsegnek volt kikialtva, nem veletlenul hoztak el. Aztan a kolcsonok utan rosszkor volt rossz helyen, se ZZ se Ancelotti nem bizott benne. Sajnalom en is hogy ennyire semmibe neztek, tobb lehetett volna ebben sztem.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 22., csütörtök 12:15

Anno is jól indult, de valami kicsit félre ment. Emlékszem 18 évesen CSK volt a másodosztályú Zaragozában.

Méltatlanul bántunk vele szerintem 2 évig, mert kb. ember számba se véve kezeltük a játékpercei alapján, felteszem kikényszerítve a távozását és a fizetése megspórolását. Sok sikert neki, ha mentálisan rendben van, akkor még láthatjuk az első osztályban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 22., csütörtök 12:10

KAG írta: City elleni meccs nekem emlékezetes marad tőle. Nem tudom hol volt előtte és utána az a teljesítmény. Azon alapján simán 3. Számú Kh lehetne.

Szép volt jó volt , jó hogy többet nem látjuk.
+ számomra az is érdekes, hogy egy ilyen élet halál meccsen a pályára küldik, de a kieső spanyol csapatok ellen nem, úgy hogy hiányzik a védelem nagy százaléka. Mindegy már, nyilván nem Real szint, szóval tárgytalan.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. május 22., csütörtök 12:03

KAG írta: City elleni meccs nekem emlékezetes marad tőle. Nem tudom hol volt előtte és utána az a teljesítmény. Azon alapján simán 3. Számú Kh lehetne.

Hát nem nagyon kapta meg a lehetőséget, pedig nem biztos hogy sokkal rosszabb lett volna mint Tchuameni védőként. Lehet pont azokon a meccseken ment el a bajnokság amellett, hogy a Barca szanaszéjjel vert minket..

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. május 22., csütörtök 11:37

City elleni meccs nekem emlékezetes marad tőle. Nem tudom hol volt előtte és utána az a teljesítmény. Azon alapján simán 3. Számú Kh lehetne.

ZIDANE

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. május 22., csütörtök 0:41

Remy írta:
BREAKING: Jesús Vallejo will play his LAST match for Real Madrid vs Real Sociedad.

He will NOT go to the Club World Cup
:'( :/
Goat

Vissza: