Kézilabda
Re: Kézilabda
Egészen felháborító mennyire elfújják a Veszprémnek a Magyar Kupa döntőt.
3-4 góllal ment végig átlagosan a Szeged majd megjöttek a bírók.
3-4 góllal ment végig átlagosan a Szeged majd megjöttek a bírók.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Es ferni mindenhez is (jobban) ert. Ezt ne feledd.Ide járok egy ideje, szóval Carlonál is tudom, hogy mindig az edző a hibás a szurkolók szemében, meg a vak, meg az alkalmatlan, de a tegnapi meccs, nem Cheman ment el. Szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Értem, akkor te igazából azt kéred számon, hogy a végjátékra miért nem plusz 8-al mentünk bele, a +3 helyett. Ez valahol érthető lehet, csak azzal nem számol, hogy ellenfél is van a pályán, hazai pályán, olyan szurkolótáborral, aki mindent bevet, például palackokat dobál a pályára a végjátékban, nem mellesleg a két válogatott nemzetközi tapasztalat szinten sincs azonos pozícióban, rutinban vagy bármiben. Önmagában csoda volt a +3 is, amit Chema taktikájával ért el a csapat.ferni írta: Kétszer csináltuk meg ugyanazt.
Korábban adtuk le telibe emberelonybol a 3 gólt, mert 7v5özni kellett.
Utána is megszívtuk még.
Majd mikor pár perc van hátra megint lehozzuk a kapust miközben az idővel kéne játszani +3ban.
Sehol nem írtam, hogy itt is végig emberelőny volt a legvégén.
Ezt 5 perccel a vége előtt ekkora előnnyel meg akkor még tényleges emberelőnnyel bizony Chema nagyon is elmeccselte.
Ragaszkodott egy olyan dologhoz ami már a meccsen besült vagy 4szer, 5ször és bakker +3ban is azért is megcsinálja a meccs végén megint.
Teljes agyfasz.
Szita is a padon lett felejtve a végén, teljesen érthetetlen módon.
Nagyon benézte ezt a meccset, ilyen bírói támogatással ezt röhögve le tudta volna menedzselni oldalról, helyette csinálta a baromságokat végig és mikor kellett volna meg a fiúk is belehibáztak.
Kettő együtt meg már nem fért bele.
De egy 50%os védés stat után vígan végigbambulta Chema az első félidő végét is, ahol 9/9et nyelt be Bartucz utána...
És nem Bartuczot szidon, egy csoda volt ma, de hát botrány amiket művelt ma Chema.
Az 55. percre 3 gólos előnnyel menni egy ilyen meccsen, nincs olyan edző, aki ne írta volna alá bármikor.
A kapuslehozást nem írom le újra, mert te ugyanazt leírtad megint, pedig ott van a videó, hogy nem így volt.
Szita és Bodó 4/3-ban volt a meccsen, a végjáték előtt. Bodó volt a pályán az utolsó 5 Szita, meg ült. Bodó 5/3-an végzett. Nem látom hibának. Az volt a hiba, amit végül is te is számon kérsz, hogy Bodó miért lőtte el, helyzet nélkül 6-5 ellen a végén, amiből gólt kaptunk. Valóban labdát kellett volna járatni, valóban ölni kellett az időt, ahogy Bánhidinek is illett volna belőnie 5-5 ellen a tiszta ziccert és akkor megvan.
Ide járok egy ideje, szóval Carlonál is tudom, hogy mindig az edző a hibás a szurkolók szemében, meg a vak, meg az alkalmatlan, de a tegnapi meccs, nem Cheman ment el. Szerintem.
Kétszer csináltuk meg ugyanazt.
Utána is megszívtuk még.
Majd mikor pár perc van hátra megint lehozzuk a kapust miközben az idővel kéne játszani +3ban.
Ezt 5 perccel a vége előtt ekkora előnnyel meg akkor még tényleges emberelőnnyel bizony Chema nagyon is elmeccselte.
Ragaszkodott egy olyan dologhoz ami már a meccsen besült vagy 4szer, 5ször és bakker +3ban is azért is megcsinálja a meccs végén megint.
Teljes agyfasz.
Nagyon benézte ezt a meccset, ilyen bírói támogatással ezt röhögve le tudta volna menedzselni oldalról, helyette csinálta a baromságokat végig és mikor kellett volna meg a fiúk is belehibáztak.
De egy 50%os védés stat után vígan végigbambulta Chema az első félidő végét is, ahol 9/9et nyelt be Bartucz utána...
És nem Bartuczot szidon, egy csoda volt ma, de hát botrány amiket művelt ma Chema.
Utána is megszívtuk még.
Teljes agyfasz.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ferni nagy szakértő vagy, de nézd vissza az utolsó 5 percet. Lehet csak a meccs utáni hév beszélt belőled, de elég sok hülyeség jött így össze ebben a pár mondatban.ferni írta: Most küldeném el edzőbát, ez nagyon csúnyán elment rajta.
A srácok csodálatosak voltak, le a kalappal előttük, de én ennyire amatőr meccsmenedzselést rég láttam a kispadról.
Leadjuk a 3 gólos előnyt emberelőnyben, mert kell az ureskapu, a 7v5, majd 4-5 perccel a vége előtt megyünk hárommal és megint lehozzuk a kapust.![]()
![]()
![]()
Felfoghatatlan hiba meg időt is későn kérte rendszeresen.
Plusz a bírók is velünk voltak, semmire nem kaptunk 2 percet, erre sikeresen összehozunk egy pirosat meg belecsapunk 1:40nel a vége előtt az ellen arcába, amikre fixen büntetniük kellett.
Bartucz előtt meg le a kalappal, egy csoda volt, de pl őt se kapták le mikor kellett volna egy kis pihi az első félidő végén
Az emberelőnyünk 1 támadásig tartott az utolsó 5 percben, mert a következő horvát támadásnál kiállították Pedrot, illetve gólt kaptunk a támadásból.
A támadást 5-5 ellen kezdtük meg, de bejött a kapus helyett Imre, így 6-5 ellen mentünk. Bodó egy teljesen indokolatlan szituációban, emberelőnyben elvállalt egy szar átlövést, amiből kaptunk egy üres kapus gólt.
A következő támadásban Imre padon, Bartucz a kapuban. 5-5 ellen támadunk, Bánhidi belevágja a kapusba a labdát. A horvárok lehozták a kapust, 6-5 ellen kaptunk egy gólt.
A következő támadásra mindkét csapat kiegészült, viszont passzívig játszottunk, nem tudtuk góllal befejezni a támadást. Az ellenakcióból jött a 2 perc Siposnak, illetve 7 méteres, amit belőttek. X van a meccsen, de emberhátrányban vagyunk.
A támadást elkezdjük üres kapuval, 6-6 ellen vagyunk a pályán, de pár passz után lejön a szélső és Bartucz a kapuban van. Passzív, szar lövés és belemenés.
Emberhátrányban középen Ilic visszarendeződés szar, folyamatosan hátrál, ahelyett, hogy faultolta volna a középen érkező lövőt.
A többi már történelem. Nem értek egyet az 7-5 elleni támadójátékkal, mert látszik, hogy az Olimpia óta - ahol ez még újdonság volt részünkről - már készültek rá a csapatok. Viszont ez a meccs nem Cheman ment el. A korábbi meccsekért, vagy a formaidőzítésért előbb kapnám elő, mint ezért a meccsért. Bár ez én vagyok.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezért sem nézek már kézilabdát, ugyanaz mindenhol, zsoldosok klubbszinten, válogatott szinten meg a fejbengyurisag a végén.
Nem illik.
55:00nál 30-26 volt ide és 1:33 emberelőnyünk volt még'shutterisland írta: 4 volt kozte kb 5 perccel a vege elott, ki is lottem a streamet.
wtf.![]()

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
4 volt kozte kb 5 perccel a vege elott, ki is lottem a streamet.
wtf.
wtf.

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Ha sipos ket percet kapott akkor a horvatoktol miert nem szortak ki a gyereket 20 masodperccel a vege elott?
Ujabb fgy vegjatek egy vilagesemenyen…
Ujabb fgy vegjatek egy vilagesemenyen…
Most küldeném el edzőbát, ez nagyon csúnyán elment rajta.
A srácok csodálatosak voltak, le a kalappal előttük, de én ennyire amatőr meccsmenedzselést rég láttam a kispadról.
Leadjuk a 3 gólos előnyt emberelőnyben, mert kell az ureskapu, a 7v5, majd 4-5 perccel a vége előtt megyünk hárommal és megint lehozzuk a kapust.
Plusz a bírók is velünk voltak, semmire nem kaptunk 2 percet, erre sikeresen összehozunk egy pirosat meg belecsapunk 1:40nel a vége előtt az ellen arcába, amikre fixen büntetniük kellett.
Bartucz előtt meg le a kalappal, egy csoda volt, de pl őt se kapták le mikor kellett volna egy kis pihi az első félidő végén
Leadjuk a 3 gólos előnyt emberelőnyben, mert kell az ureskapu, a 7v5, majd 4-5 perccel a vége előtt megyünk hárommal és megint lehozzuk a kapust.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2025. január 28., kedd 19:45-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Magyarok vagyunk.reeed_ati írta: Én nem néztem, hála az égnek, csak eredményeken, de ott utolsó percben még vezettünk, hogy lehetett kikapni onnan?![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én nem néztem, hála az égnek, csak eredményeken, de ott utolsó percben még vezettünk, hogy lehetett kikapni onnan?

Inkább nem írok semmit.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na visszarinyaltal minket a meccsbe.

Emberelőnyben vagyunk, harmadik gólt kaptuk az üres kapunkra
7v5ön megy el eddig a meccs egyértelműen...
Túl sok emberelőnyt kapunk az a baj

7v5ön megy el eddig a meccs egyértelműen...
Túl sok emberelőnyt kapunk az a baj

Teljes leolvadás az utolsó pár perc.
Megyünk három góllal
Kapunk egy emberelőnyt.
Nálunk a labda.
Majd lehozzuk a kapust, mert a sima emberelőny nem elég és kapunk két üres kapus gólt, kétszer eladtuk
Potenciális 4-5 gól előny helyett X.
Bartucz elképesztő volt az elején, 50%on védett, azóta 9/9 kapott gól, őt se cseréli le.
Teljesen értelmezhetetlen ami történt, történik.
Megyünk három góllal
Kapunk egy emberelőnyt.
Nálunk a labda.
Majd lehozzuk a kapust, mert a sima emberelőny nem elég és kapunk két üres kapus gólt, kétszer eladtuk

Potenciális 4-5 gól előny helyett X.
Bartucz elképesztő volt az elején, 50%on védett, azóta 9/9 kapott gól, őt se cseréli le.

Teljesen értelmezhetetlen ami történt, történik.
Hát eddig kb ki van maxolva a dolog, az az egy döntetlen volt picit csúnya, de nem számított szerencsére.p.csabi1 írta: Grat. a fiúknak eddig nagyot mennek.![]()
![]()
Ha jön ma a papírforma, akkor a horvátok lesznek az ellenfeleink, az kemény meccs lenne ellenük nekik hazai pályával támogatva.
Grat. a fiúknak eddig nagyot mennek.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
hogy a francna kapott ez a Katar majd 40 gólt a macedónoktól és hollandoktól is?
legalább Palasics és Imre Bence kezdi felvenni a tempót
legalább Palasics és Imre Bence kezdi felvenni a tempót
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Jaj de megérdemelték a hollandok.
Szép volt.

Szép volt.