özil miatt nem maradt hely.hehe írta:zidane, raul, redondo és roberto carlos, nekik ott kell lenni a fejlécen.

Moderátor: Multimédiások
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 16., kedd 21:51
özil miatt nem maradt hely.hehe írta:zidane, raul, redondo és roberto carlos, nekik ott kell lenni a fejlécen.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 16., kedd 21:49
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 16., kedd 21:48
értem hogy raúl legenda meg stb.Marci77 írta:Jó,de azért Raúl az Raúl na. Szerintem megérdemelte volna,mégis csak spanyol,legenda,rengeteg rekorddal. De megértem az indoklásod
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 16., kedd 21:45
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. április 16., kedd 21:44
neisGalacticos írta:ja ezzel nem azt akarom mondani hogy özil korszakos, vagy hogy nagyjátékos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 16., kedd 21:38
Folyik a munka ezen is.Ja és oldalt nem lehetne itt is kit az 5 legaktívabb? mert oké,hogy a kezdőoldalon kint van,csak akkor nem kéne visszalépegetni. Bár így szebb az oldal..
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 16., kedd 21:37
gondolj bele ha minden itteni nagyjátékos aki valaha itt megfordult rákerült volna, vagy minden ötödik fórumozó kedvence. akkor nem fejléc kellett volna hanem inkább egy galéria. :-)Marci77 írta:(bár azért Raúlt illett volna szerintem rátenni )
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. április 16., kedd 21:35
én beszállok 200-zal :ĐCsabi írta:támogatni fogjuk ezerrel
Ezt én is támogatnám,szerintem is jó lenne.Casso írta:Elvileg van olyan funkció, hogy hozzászólás "tetszikelése". Szerintem az pöpec lenne ide is. :-)
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 16., kedd 21:29
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. április 16., kedd 21:28
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 16., kedd 21:26
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 16., kedd 20:15
egyébként talán tavaly az apoel elleni bl odavágó előtt volt egy promo video a meccsről, nekem az nagyon bejött.Csabi írta:az melyik is?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 16., kedd 20:10
még túl korai. de ha többen leszünk akkor lesz.Közös meccsnézéseknek, találkáknak, esetleg Madridba történő utazásoknak lesz külön topicja?
Galacticos írta:na mivan a siges meg a videós javaslattal? :-)
tubatibi: a mondat utolsó részén van a hangsúly, a mi kezünk meg van kötve most a sok munkával az oldal körül, de ha valaki vállalja, akkor támogatni fogjuk ezerrel.Hát kereslet tuti lenne rá, kérdés, hogy a készítést, az egész szervezést vállalja-e valaki.
nálam nincs ilyen probléma. másnak?a fő oldalon vannak ugye a képek,amikre rákattintva eljuthatok az adott cikkhez. Na,és nekem duplát ugrik,pl. a CR megállíthatatlan kép után átugorja Özil nyilatkozatát...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 16., kedd 19:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 16., kedd 19:36
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 16., kedd 18:10
nekem önmagában a realos címeres fekete póló az adná, minden egyéb címer, logó vagy akármi nélkültubatibi írta:Sziasztok ! :-)
El Flaco kollégának már írtam régebben ezügyben egy levelet(Gondolom akkor még nem volt ez a honlap), ő teletipp nevű felhasználóhoz küldött !
Egy érdekes javaslattal állnék elétek, hogy megvalósítható-e? Nos, ez rajtatok áll, ha lenne rá kereslet, akkor egész biztosan ! :-)
A következő lenne az :
Póló
Egy ilyen pólóra (természetesen madridistás-ra) nem lenne kereslet esetleg? Nekem ez a galléros fazon bejön, a fekete és a fehér is ütős, a Madrid címer mellett pedig koppinthatnánk és valamelyik ügyeskezűnk megcsinálhatná a logónkat a pólóra.
Hátulra is mehet valami idézetféle vagy pl Puskás öcsi arca, vagy tőle valami mondat.
Esetleg egy szavazást nem érne meg? :-)
Én tuti beruháznék 1 ilyen pólóra ! :-)
Ezzel két legyet is üthetnénk egy csapásra ! Lenne egy logóversenyünk és pl.: a nyertes díja egy póló vagy valami kisebb ajándék ! :-)
S lenne egy nagyon jó,divatos pólónk emelett ! :-)
Üdv.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 16., kedd 17:02
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 16., kedd 16:42
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. április 16., kedd 14:17
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 16., kedd 13:57
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem