Kommentáld a híreket
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Sergio Ramos,Zidane,Raúl,Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kommentáld a híreket
Mondjuk Pintus pont leszartaRealista24 írta: Érdekes hogy visszajott Zidane és senki nem akar távozni.

Aki idén marad Zizu miatt annak többsége azért le fog morzsolódni következő nyárra amikor látják majd,hogy mi merre hány méter a francia második aranykorszakában.
Real Madrid makes me feel small as a person...as i've got a small penis.We supposed to have 'the best league in the world'
and that doesnt makes me feel good.Football is my religion and i don't want that to be other Gods that are bigger. -Robbie Williams
and that doesnt makes me feel good.Football is my religion and i don't want that to be other Gods that are bigger. -Robbie Williams
- SzB
- Kedvenc játékosaid: Isco, Asensio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pedig valakinek kell...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Érdekes hogy visszajott Zidane és senki nem akar távozni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- SzB
Kár, hogy úgy írsz Isco-ról, mintha az egyetlen fölösleges játékos lenne ebben a keretben.
Isco is also targeted by PSG, but Real is being very greedy for money and asking for about €80M to let him go. /leparisien/
jó lenne ha valaki (khm pep.) elvinné iscot már.
jó lenne ha valaki (khm pep.) elvinné iscot már.
marca már hét elején is 180ról írt.SzB írta: A Junájtid újabb 30 millióval megemelte Pogba árát, úgyhogy már 180 milliót kérnek. A Juve közölte, hogy kiszáll, nekik nem kell ennyiért. A Real még nem nyilatkozott. Ez horribilis pénz, ma M'bappén kívül nincs játékos, akiért ennyit szabadna adni.
- SzB
A Junájtid újabb 30 millióval megemelte Pogba árát, úgyhogy már 180 milliót kérnek. A Juve közölte, hogy kiszáll, nekik nem kell ennyiért. A Real még nem nyilatkozott. Ez horribilis pénz, ma M'bappén kívül nincs játékos, akiért ennyit szabadna adni.
ha anyagi oldalról nézzük ezeket:kiserik írta: Maximálisan egyetértek, de mi köze a James transzfernek Asensiohoz?!![]()
![]()
![]()
Asensio 3,5 millió euró volt, most 50-et alsó hangon ér, ilyen borzalmas szezonja után
több ilyen jó befektetést kívánok a vezetőségnek

James 75 millió volt, most jó esetben ér 50-et
teljesen más a kiindulási alap, de végeredmény ugyanaz

Maximálisan egyetértek, de mi köze a James transzfernek Asensiohoz?!dzsi91 írta: Ez a james transfer már már özili magasságokban van a médiában. Micsoda világsztárt tékozol el Zidane már megint. Remélem legalabb annyura megbánjuk mint higuain meg özil eladását. Hihetetlen ,hogy 1-2 nagyobb dugo meg egy eladhatóbb pofi mennyire megvezeti az embereket.

Vinicius-Joao Felix-Mbappe
--Kroos---Valverde---Odegaard
Regu-Ramos-Varane-Hakimi
---------------Keylor
--Kroos---Valverde---Odegaard
Regu-Ramos-Varane-Hakimi
---------------Keylor
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én is hányszor kértem már tőled valamit, aztán le se szarodJim írta:oké, de miért nem kértük Saúl Niguezt cserébe (+ adtunk volna pénzt)?Csabi írta: tudom, hogy el kell adni. de közvetlen riválisnak?![]()
![]()
![]()
![]()
ő erősítés lenne a középpályára, és nem kellene Pogbára gyűjteni 150 milliót

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, FrancIsco
Bagóért Kroos jött, ha jól rémlik pont azért, mert nem hosszabbított..BBeno írta:ez arra hajaz mikor bagóért odaadtuk a bm-nek robbent hogy majd olcsóbban adják riberytAtletival meg nem árt jóban lenni, most kapnak pár játékost, aztán nem durciznak annyira, amikor elhozzuk Félixet.![]()
![]()
![]()

oké, de miért nem kértük Saúl Niguezt cserébe (+ adtunk volna pénzt)?Csabi írta: tudom, hogy el kell adni. de közvetlen riválisnak?![]()
![]()
![]()

ő erősítés lenne a középpályára, és nem kellene Pogbára gyűjteni 150 milliót
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric, Varane, Kovacic, Gerrard
- Kedvenc csapatod: Reyes de Europa
Nyugi, jobb ez így. Nem lehet mindig segget csinálni a szánkból, én nem bánom, hogy mutattuk a fakkot az olaszoknak. 42 milla több mint jutányos ár Jamesért, ha nem tetszik vegyenek jobbat. Nem fognak.
Ez a matrac nem lesz világverő csapat, főleg idén.
Ez a matrac nem lesz világverő csapat, főleg idén.
"Nincs gyűlölködés. Csak óriási csalódás van. Nekem az atleti az életem. Megint nem sikerült. Nem tudod milyen érzés. Megalázo. Elvesztettem a foci iránti érdeklődésem. Na mindegy. Most már leszarom."
Gengszter Zoltán, 2019
Gengszter Zoltán, 2019
- Donát
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nem teljesen erzem at az ellenerzeseket a rivalis erositesevel kapcsolatban. Marmint nem lehet ezt kiszamolni, lehet, hogy pont a Barcatol lop majd pontokat a remek jatekaval. Ismerem a legendat, hogy minden tavozo a kovetkezo osszel ver egy dugot a Madridnak, de ez meg inkabb egy vicces meme, mint egy uzleti dontes alapja.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Napoli bazd
42 milla sok nekik egy Jamesert, de egy Manolast megvesznek most 36 ert.

2014 - La Décima!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!
Luka Modric Ballon d'Or 2018!
2016 - La Undécima!
2017 - La Duodécima!
2018 - La Decimotercera!
Merci Zizou & CR!

Luka Modric Ballon d'Or 2018!
ez arra hajaz mikor bagóért odaadtuk a bm-nek robbent hogy majd olcsóbban adják riberytAtletival meg nem árt jóban lenni, most kapnak pár játékost, aztán nem durciznak annyira, amikor elhozzuk Félixet.

Ez a bosszu theo miatt
Kar,hogy ez reszukrol bosszu

Kar,hogy ez reszukrol bosszu

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
tudom, hogy el kell adni. de közvetlen riválisnak?

#fuckthehaters
Areola, Carvajal, Varane, Militao, Mendy, Casemiro, Ødegaard, Kroos, Hazard, Silva, Benzema
Lunin, Ramos, Hakimi, Nacho, Reguilon, Valverde, Ceballos, James, Brahim, Rodrygo, Vinicius, Asensio, Jović
Areola, Carvajal, Varane, Militao, Mendy, Casemiro, Ødegaard, Kroos, Hazard, Silva, Benzema
Lunin, Ramos, Hakimi, Nacho, Reguilon, Valverde, Ceballos, James, Brahim, Rodrygo, Vinicius, Asensio, Jović
[Esto Es Atleti] : Real Madrid and Atletico have reached an agreement for the transfer of James Rodriguez. Real Madrid will receive €50M + variables.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, FrancIsco
Ha ide akarna jönni, egyszerűen nem hosszabbít és máris nem ez az ár játszik..kodo írta: Ja, ha lesz valaki Felixbol, akkor ugyanugy kivasarolhatjuk 350 millioert mint barki mas.![]()
De erre majd visszatérünk 4-5 év múlva, kíváncsian várom mi lesz belőle.