Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Kit szeretnél a Real Madrid edzőjének a következő szezontól?

A szavazás 2025. május 8., csütörtök 8:02-kor befejeződött.

Carlo
8
5%
Klopp
35
23%
Xabi
93
62%
Zidane
12
8%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 149

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2 perccel ezelőtt

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: Ertem, tehat azert nem igazolunk vmi kurvajo gyereket, mert tele a keret. Nem is hogy hianyposzt, vagy hogy muszaj lenne igazolni. Konnyebb azt mondani, hogy nem talaltunk senkit.
Aki nem uti meg a szintet. Milyen szintet? :lol: ezt a mostani szintet? :lol:
Tovabbra is 1/10.
Irod hogy erted, kozben megsem. :roll:
Erteni kell, amit irok. :kalapos:
En ertem , hogy miert mondja ezt a klub (talan igy is van).
Csak a mogottes reszt nem ertem. Gyenge kifogas, hogy nem talaltak ilyen jatekost a piacon.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 3 perccel ezelőtt

hehetheoriginal írta: Ertem, tehat azert nem igazolunk vmi kurvajo gyereket, mert tele a keret. Nem is hogy hianyposzt, vagy hogy muszaj lenne igazolni. Konnyebb azt mondani, hogy nem talaltunk senkit.
Tovabbra is 1/10.
Irod hogy erted, kozben megsem. :roll:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Zsobo
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9

HozzászólásSzerző: Zsobo » 6 perccel ezelőtt

hehetheoriginal írta: En ertem, hogy nem talalunk es akkor inkabb nem adjuk lejjebb.
De pl egy nuno mendest se talalt a szagerto stab eleg jonak....

Nekem ne mondja senki, hogy nincs a vilagon olyan jatekos - akit pl en nem ismerek, mert nem kovetem napi rendszerességgel, mint regebben -, aki ne ferne be, ne lenne segitsegunkre. Plane ha a keretet nezem, ne basz mar meg, hogy ezeknel a jatekosoknal, pl egy tucsimeninel, gulernel nincs jobb?
Miert kell hazudni?
Ezek a buzik basznak dolgozni. Tenyleg megneztek az egesz piacot? Fiatal jatekosokat? Maszti az kellett, de nincs olyan szintu kozepso kozeppalyas? Ne vicceljunk mar.
Madridban kb top 5 nek kellene lennie a poziciojaban, az a normális. Vagy legalabb olyan tehetsegnek, aki elerheti es meg legyen is megfizethrto, azert az kurva szuk halmaz. Könnyű ugy jarni, mint az MU, nem minden arany, ami fénylik.

Plane tőled fura ezt hallani, akinek meg Valverde sem elég jó. Elég ellentmondásos ez így. :Sd

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 12 perccel ezelőtt

Ertem, tehat azert nem igazolunk vmi kurvajo gyereket, mert tele a keret. Nem is hogy hianyposzt, vagy hogy muszaj lenne igazolni. Konnyebb azt mondani, hogy nem talaltunk senkit.
Tovabbra is 1/10.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 22 perccel ezelőtt

Bizros van valahol egy zsakfaluban egy 17eves aki majd befut, de a keresesi profilunk mas ezer eve.

A keret emellett tele tularazott, dragan vett jatekosokkal, akik meg csak elmenni sem akarnak.

Osszetettebb problema ez annal, mint par kokler scout.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 27 perccel ezelőtt

En ertem, hogy nem talalunk es akkor inkabb nem adjuk lejjebb.
De pl egy nuno mendest se talalt a szagerto stab eleg jonak....

Nekem ne mondja senki, hogy nincs a vilagon olyan jatekos - akit pl en nem ismerek, mert nem kovetem napi rendszerességgel, mint regebben -, aki ne ferne be, ne lenne segitsegunkre. Plane ha a keretet nezem, ne basz mar meg, hogy ezeknel a jatekosoknal, pl egy tucsimeninel, gulernel nincs jobb?
Miert kell hazudni?
Ezek a buzik basznak dolgozni. Tenyleg megneztek az egesz piacot? Fiatal jatekosokat? Maszti az kellett, de nincs olyan szintu kozepso kozeppalyas? Ne vicceljunk mar.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 36 perccel ezelőtt

ELSiete írta: Real Madrid are NOT working on signing a midfielder right now.

The club has NOT found any midfielder on the market that convinces them.

Florentino Perez doen't want to overpay for players that aren't worth it. @La_SER

Xabi Alonso's staff believes that the team needs a deep-lying playmaker in midfield, but the club hasn't found ANY player on the market that they consider good enough. @La_SER

Fasza...
Miert? Van olyan jatekos aki jo lenne es mozdithato?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » Tegnap, 23:56

Real Madrid are NOT working on signing a midfielder right now.

The club has NOT found any midfielder on the market that convinces them.

Florentino Perez doen't want to overpay for players that aren't worth it. @La_SER

Xabi Alonso's staff believes that the team needs a deep-lying playmaker in midfield, but the club hasn't found ANY player on the market that they consider good enough. @La_SER

Fasza...
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » Tegnap, 23:24

Franco Mastantuono: "My message to Madridistas? I will leave everything on the pitch for this club, I would leave my life on the pitch to make sure the club succeeds.

It's a club where you're not handed anything, and you have to earn everything, so I will be fully invested."

Franco Mastantuono: "I don't want to even think about any other European club.

I want to spend many, many years at Real Madrid, and maybe even my whole career." @gastonedul

"It's true that joining Real Madrid gives me a lot of emotions, but I don't want those emotions to stop me from focusing on what I want to achieve there.

I want to help the team immediately."

Franco Mastantuono: "Yes, many nights, when I go to bed, I start picturing things like entering the Bernabeu before a game, or my presentation in Madrid.

The closest that day gets, the more I think about it."

"Anxious about my adaptation phase at Real Madrid? Honestly no, I'm not anxious at all.

I know that all my dreams are possible, and I will work hard to make those dreams come true."

@gastonedul
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Newman
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso

HozzászólásSzerző: Newman » Tegnap, 23:02

Pad'em írta: Official: Carreras joins Real Madrid.
Akit esetleg érdekel és tud spanyolul (vagy fordítóprogramot használ), az as.com elég részletesen leírta a tárgyalások menetét:
https://as.com/futbol/primera/oficial- ... -madrid-n/

A lényeg, hogy a Benfica végig ragaszkodott a kivásárlási árhoz és hiába kerestük meg a Manchester United-et, ők nem akarták a jó kapcsolatot elrontani a Benficával (így is övék 20% százalék a nevelőegyesületeknek járó 5% levonása utáni vételárból.
A Real Madrid két engedményt tudott elérni, egyrészt azt, hogy nem egy összegben, hanem részletekben fizet, másrészt azt, hogy sikerült bevonni az ügyletbe Obradort 5 M euró értékben (hivatalosan nincs összefüggés a két ügylet között, a valóságban viszont van.)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Tegnap, 22:52

Ez a kezdo 11 (meg ha ideiglenes beli nelkul is) borzaszto keves kp-n es elorefele.
Bappe agyverzest kap, mert labdat se fog latni egesz meccsen, nemhogy esetleg jo passzokat kapna es helyzetbe hozna vki.
Kreativ, dinamikus ember rajta kivul max az ellenfélnél lesz.
Nagyon keves ez igy.
thereisonly1ronaldo

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » Tegnap, 22:49

a tavaszi Asenciot ha fejben összerántja Xabi és csiszolnak picit rajta, kétlem pados lenne.

ha marad a 3 védős rendszer, akkor oké. de másképp, én Konatét nem látom a kezdőben.
Rüdiger is simán csak kifingott a szezon végére, még őt se kell leírni.

végre lenne minőség és mennyiség is kh posztra.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » Tegnap, 22:19

Engem nem is Konate passzjateka aggasztana igazan, hanem a sebessege megvan-e? Huijsen ennyi ido alatt is megmutatta, hogy elore is eros, Tchouameni is kepes megjatszani a labdat, nem csak elrugni, amerre all, de dinamika egyikben sincs igazan. Konatet nem ismerem, de jo lenne egy olyan kozepso vedo is, aki kontranal kepes felvenni egy gyors tamadot, mint annak idejen Varane vagy Pepe, de leginkabb elobbi.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » Tegnap, 21:55

Pad'em írta: Konatéról hablatyol Romano is, hogy dolgozunk rajta jövő nyárra. Október óta nem haladt a hosszabbítása, nyár végén esetleg ajánlatot tehetünk.

Carreras 6 évre írt alá, 2031-ig.
tubatibi írta: Oké, akkor már csak 2 igazolás kell. :mrgreen:

Courtois - TAA, Huijsen, Tchou, Konaté, Carreras - Camavinga, Valverde, Arda - Mbappe, Gonzalo

Ezt kipróbálnám egyébként.
Hasonlóra gondoltam én is, cwc alapján ez jó kis felállás lehetne, bár Konaté helyett valami labdabiztosabb védőt el tudnék képzelni oda.
En is ettol felek. Hiaba lesz 3 jol passzolo jatekosunk, ha minden egyes Konate labdaerintesnel aggodhatunk. Vadallat Konate, de rengeteget hibazik letamadasnal, nagyon gyenge a passzjateka.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » Tegnap, 21:47

Pad'em írta:

Courtois - TAA, Huijsen, Tchou, Konaté, Carreras - Camavinga, Valverde, Arda - Mbappe, Gonzalo

Hasonlóra gondoltam én is, cwc alapján ez jó kis felállás lehetne, bár Konaté helyett valami labdabiztosabb védőt el tudnék képzelni oda.
Szerintem kell egy Konate fele atletikus vadallat akit nem lehet lefutni vagy a levegoben megverni a Huijsen Tchouameni kettos melle akik egyebkent is a leglabdabiztosabb hatvedek koze tartoznanak. En is jobban orulnek egy 27 eves rudigernek aki labdaval is eleg jo, de egy harom vedos rendszerben boven meg tudjak oldani ezt Konateval. 30-50 millios aron ketlem, hogy talalnank jobb megoldast aki hasonlo tapasztalattal is bir.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » Tegnap, 21:40

Asencio jo lesz, ne temessetek.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » Tegnap, 21:36

Konatéról hablatyol Romano is, hogy dolgozunk rajta jövő nyárra. Október óta nem haladt a hosszabbítása, nyár végén esetleg ajánlatot tehetünk.

Carreras 6 évre írt alá, 2031-ig.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » Tegnap, 20:00

Oké, akkor már csak 2 igazolás kell. :mrgreen:

"If you don't like your destiny, don't accept it."

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Tegnap, 19:57

Retteghet mindenidok legfiatalabb 18 evese.
ezt elteszem szilveszteribe, mikor megint 5-öt kaptunk tőlük.
thereisonly1ronaldo

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » Tegnap, 19:46

Pad'em írta: Official: Carreras joins Real Madrid.
Fran es Mendy boldogok lehetnek, hogy eldonthetik, hogy mashol jatszanak vagy padoznak. :mrgreen:

En nagy fogasnak erzem ot. Retteghet mindenidok legfiatalabb 18 evese.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: